• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 02:31:56 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 02:31:56 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 20
Guests: 121
Total: 141
giannislav
florianm
alexlemp
mmamougiorgi
kkuro123
evangeliaap
Billys07
efthmakr
jimpapdop
Reidemption
Papadopoulosthanos
geftihiakos
anon
stefpapa21
stephystam
babistso
esroussou
giannisd
mavropan
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Εξωτερικά Νέα & Διακρατικές Σχέσεις (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν  (Read 5894 times)
gkam
Νεούλης/Νεούλα
*
Gender: Male
Posts: 49


View Profile
Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« on: May 02, 2011, 08:42:16 am »

Σήμερα το πρωί είμαι σε θέση να ανακοινώσω στους Αμερικανούς και σε όλον τον κόσμο, ότι οι ΗΠΑ ηγήθηκαν επιχείρησης, που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (02/05) ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα. Εκατοντάδες Αμερικανοί έχουν ήδη συγκεντρωθεί έξω από το Λευκό Οίκο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Αμερικής.

Σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη στην πακιστανική πόλη Αμποταμπάντ, κοντά στο Ισλαμαμπάντ.

Ενας αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών του Πακιστάν (ISI) επιβεβαίωσε  στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στη διάρκεια μίας "πολύ ευαίσθητης επιχείρησης", χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει αμέσως περισσότερες πληροφορίες.

"Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σκοτώθηκε", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος της ISI που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για τον τόπο ή τον τρόπο που σκοτώθηκε ο επικεφαλής της αλ Κάιντα.

... http://www.cosmo.gr/News/USA/320865.html
Logged

σουλα=μυδραλιοβολο ατακας
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 20652

μη νοιάζεσαι


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #1 on: May 02, 2011, 09:25:39 am »

Ουάσινγκτον
Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Την είδηση της δολοφονίας τού αρχηγού της Αλ Κάιντα ανακοίνωσε με τηλεοπτικό του διάγγελμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στη διάρκεια επιχείρησης μιας μικρής ομάδας Αμερικανών πρακτόρων στο Πακιστάν. Η σορός του «Νο 1» καταζητούμενου τρομοκράτη στον κόσμο βρίσκεται στα χέρια των δυνάμεων των ΗΠΑ. Στους δρόμους χιλιάδες Αμερικανοί που πανηγυρίζουν. «Κοσμοϊστορικό επίτευγμα» χαρακτήρισε το θάνατο του Μπιν Λάντεν ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζ.Μπους. Σε επιφυλακή οι ΗΠΑ υπό τον φόβο αντιποίνων.

Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στην πόλη Αμπαταμπάντ του Πακιστάν και η σορός του βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών αξιωματούχων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της επιχείρησης σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας εικάζεται ότι είναι ο γιος του αρχηγού της Αλ Κάιντα. Αξιωματούχοι των ΗΠΑ τονίζουν ότι ο θάνατος του Μπιν Λάντεν σηματοδοτεί το τέλος της Αλ Κάιντα.

Πακιστανικά αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι οι νεκροί από την επιχείρηση είναι τουλάχιστον 20, αλλά δεν πρόκειται για αμάχους.

Διάγγελμα Ομπάμα

Στο έκτακτο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στα 3.000 θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον και, ανακοινώνοντας τον θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, τόνισε: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης μιας μικρής ομάδας πρακτόρων, επιχείρηση που διέταξε ο ίδιος, και δεν υπήρξε καμία ανθρώπινη απώλεια είτε από πλευράς Αμερικανών είτε από πλευράς αμάχων.


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι η επιχείρηση κατά του Μπιν Λάντεν ήταν αποτέλεσμα πολύμηνου σχεδιασμού.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξήγαγαν μία επιχείρηση, κατά την οποία σκοτώθηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο αρχηγός της Αλ Κάιντα και ο τρομοκράτης που ευθύνεται για το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων, αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών».

«Μόλις ανέλαβα καθήκοντα, έδωσα την εντολή στον αρχηγό της CIA Λίον Πανέτα να έχει ως πρώτη προτεραιότητα στη μάχη κατά της Αλ Κάιντα τη σύλληψη ή τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από χρόνια επίπονης δουλειάς των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, ενημερώθηκα ότι ενδέχεται να έχει εντοπιστεί. Αυτό δεν ήταν σίγουρο. Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Συναντήθηκα κατ' επανάληψη με τα στελέχη της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να έχει εντοπιστεί το κρησφύγετό του και τελικά την περασμένη εβδομάδα θεώρησα ότι έχουμε αρκετά στοιχεία για να αναλάβουμε δράση».

«Διέταξα λοιπόν την επιχείρηση για τη σύλληψη του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σήμερα, με εντολή μου, οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξήγαγαν μία στοχευμένη επιχείρηση στο συγκρότημα όπου κρυβόταν, στην πόλη Αμπαταμπάντ του Πακιστάν. Μία μικρή ομάδα Αμερικανών εκτέλεσε την επιχείρηση, επιδεικνύοντας εξαιρετικό θάρρος και ικανότητα. Κανένας Αμερικανός δεν τραυματίστηκε και φροντίσαμε ώστε να μην υπάρξουν τραυματίες ανάμεσα στους πολίτες. Έπειτα από ανταλλαγή πυρών σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και πήραν τη σορό του» ανακοίνωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι ο θάνατος του επικεφαλής της Αλ Κάιντα δεν σημαίνει ότι σταματά η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αλ Κάιντα θα συνεχίσει να επιδιώκει να επιτεθεί εναντίον μας. Πρέπει και θα είμαστε προσεκτικοί στο εσωτερικό και το εξωτερικό» υπογράμμισε ο Ομπάμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε, επίσης, ότι οι ΗΠΑ δεν μάχονται εναντίον του Ισλάμ. «Ξεκαθάρισα, όπως το έκανε και ο πρόεδρος Μπους μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ότι η μάχη μας δεν είναι εναντίον του Ισλάμ. Γι' αυτό, όλοι όσοι πιστεύουν στην ειρήνη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια πρέπει να χαιρετίσουν τη δολοφονία του (Μπιν Λάντεν)» σημείωσε.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βοήθεια του Πακιστάν: «Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η συνεργασία μας με το Πακιστάν στον τομέα της αντιτρομοκρατίας μάς βοήθησε να φτάσουμε στον Μπιν Λάντεν και στο συγκρότημα όπου κρυβόταν».

Σε επικοινωνία που είχε, άλλωστε, με τον Πακιστανό πρόεδρο Ασί Αλί Ζαρντάρι ο Μπαράκ Ομπάμα επισήμανε ότι είναι σημαντικό το Πακιστάν να συνεχίσει να μάχεται στο πλευρό των ΗΠΑ εναντίον της Αλ Κάιντα και των τρομοκρατικών ομάδων που σχετίζονται με αυτήν.

Οι πρώτες αντιδράσεις

Άμεση ήταν η αντίδραση και του τέως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Ο.Μπους, επί των ημερών του οποίου χτυπήθηκε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και το Πεντάγωνο, το 2001.

Πρόκειται για ένα «κοσμοϊστορικό επίτευγμα» δήλωσε ο προκάτοχος του Μπ.Ομπάμα, ο οποίος επανειλημμένως είχε δηλώσει ότι ήθελε τον Μπιν Λάντεν «νεκρό ή ζωντανό».

«Η μάχη κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται, αλλά σήμερα η Αμερική έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ανεξάρτητα από το πόσος χρόνος χρειάζεται, δικαιοσύνη πάντα αποδίδεται».

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ δήλωσε ότι ελπίζει η ανακοίνωση της δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν, του «εγκεφάλου» των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, να παρηγορήσει όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Η δολοφονία του Μπιν Λάντεν δεν απαλύνει τον πόνο που ένιωσαν οι Νεοϋορκέζοι και οι Αμερικανοί εξαιτίας του, όμως είναι μία σημαντική νίκη για το έθνος μας και ένας φόρος τιμής για τους εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις για το έθνος μας» ανέφερε ο Μπλούμπεργκ σε ανακοίνωσή του.

Στους δρόμους οι Αμερικανοί

Λίγα λεπτά αφότου επιβεβαιώθηκε η είδηση του θανάτου του αρχηγού της Αλ Κάιντα, οι Αμερικανοί ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, κρατώντας σημαίες των ΗΠΑ και φωνάζοντας συνθήματα, όπως «ΗΠΑ, ΗΠΑ». Ίδιο είναι το σκηνικό και στη Νέα Υόρκη, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο «Σημείο Μηδέν» και στην Times Square.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα, πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης Ομπάμα και των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή όπου οι Αμερικανοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα αναφορικά με τον εντοπισμό του αρχηγού της Αλ Κάιντα.


Φόβοι για αντίποινα

Η δολοφονία του Σαουδάραβα ηγέτη της Αλ Κάιντα έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις ΗΠΑ για τυχόν αντίποινα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έθεσε σε ύψιστη επιφυλακή τις πρεσβείες των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο και εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία, προειδοποιώντας τους Αμερικανούς που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ότι είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν επιθέσεις της Αλ Κάιντα.

«Δεδομένης της αντιτρομοκρατικής δραστηριότητας στο Πακιστάν, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αντιαμερικανικές επιθέσεις. Με δεδομένη την ανασφάλεια και την ρευστότητα της κατάστασης, οι Αμερικανοί πολίτες σε περιοχές που είναι πιθανόν να προκληθούν αντιαμερικανικές βιαιότητες, καλούνται να περιορίσουν τις εξόδους από τις κατοικίες τους και τα ξενοδοχεία και να αποφεύγουν συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Πηγή http://news.in.gr/world/article/?aid=1231106039
Logged

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 20652

μη νοιάζεσαι


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #2 on: May 02, 2011, 09:26:07 am »

Τώρα η ανθρωπότητα μπορεί να κοιμάται ήσυχη.
Logged

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 9068


just.do.it.cut.carrots.


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #3 on: May 02, 2011, 10:02:52 am »

Ο ομπάμα και οι λοιποί μπορεί να λένε ό τι θέλουν, αν δεν το παραδεχτεί και η πλευρά του μπιν λάντεν ότι πέθανε ή αν δεν αλλάξει κάτι διμερές στο απαράδεκτο καθεστώς ομηρίας των αμερικάνων στην ανατολή, εγώ δεν το πιστεύω.

Στο ίντερνετ υπάρχουν πολλές τοποθεσίες που λένε ότι ο μπιν λάντεν πέθανε το 2001 - "πέθανε" όχι "σκοτώθηκε".

Επίσης, ο θάνατός του αυτή τη στιγμή βολεύει πολύ θα έλεγα γιατί πέρασαν ήδη 10 χρόνια από το τρομοκρατικό χτύπημα και η σημαντικότητα των πολιτικών και στρατιωτικών μέτρων αρχίζει να ξεθωριάζει.
Αναμένουμε το επόμενο easter egg.

PS http://www.youtube.com/watch?v=IhnUgAaea4M
fuck yeah
« Last Edit: May 02, 2011, 10:05:21 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Emfanever
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5284


Πολίτης


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #4 on: May 02, 2011, 10:35:19 am »

pic or it didnt happen
Logged
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 4090


Verona Rulez - aua


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #5 on: May 02, 2011, 10:37:26 am »

http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/media/blogs/blog/9/osama_bin_laden_dead0001_66.jpg


αυτή δίνουν οι αμερικάνοι!
Logged

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Emfanever
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5284


Πολίτης


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #6 on: May 02, 2011, 10:38:55 am »

κακής ποιότητας photoshop  Tongue
Logged
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 4090


Verona Rulez - aua


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #7 on: May 02, 2011, 10:45:31 am »

Περίμενες κάτι πιο πειστικό? Tongue
Logged

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 8236


I smoke my friends down to the filter


View Profile WWW
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #8 on: May 02, 2011, 12:19:46 pm »

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on May 02, 2011, 09:25:39 am
«Αποδόθηκε δικαιοσύνη».

jerk

Τώρα που σηματοδοτήθηκε το τέλος της Αλ Κάιντα ( Grin ) τι θα έχουν πλέον για να τρομοκρατούν τον κόσμο;
Logged



Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental


Κακούργα ύπαρξις!
arashi
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5113


Tell them how I'm defying gravity


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #9 on: May 02, 2011, 12:21:19 pm »


«Η μάχη κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται, αλλά σήμερα η Αμερική έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ανεξάρτητα από το πόσος χρόνος χρειάζεται, δικαιοσύνη πάντα αποδίδεται».

 Cool
Logged

クリスチネットあなたの者だから...
Emfanever
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5284


Πολίτης


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #10 on: May 02, 2011, 13:35:18 pm »

Quote from: Verminoz on May 02, 2011, 12:19:46 pm
Quote from: Turambar - DNT GO HOME on May 02, 2011, 09:25:39 am
«Αποδόθηκε δικαιοσύνη».

jerk

Τώρα που σηματοδοτήθηκε το τέλος της Αλ Κάιντα ( Grin ) τι θα έχουν πλέον για να τρομοκρατούν τον κόσμο;
Μήπως να περιμένουμε αντίποινα τώρα?
Logged
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 835


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #11 on: May 02, 2011, 14:26:23 pm »

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/05/2011_389258
Logged
arashi
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5113


Tell them how I'm defying gravity


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #12 on: May 02, 2011, 14:49:18 pm »

Παντως τα επινικεια καλα κρατουν παγκοσμιως

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/05/2011_389245
Logged

クリスチネットあなたの者だから...
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 8236


I smoke my friends down to the filter


View Profile WWW
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #13 on: May 02, 2011, 14:51:48 pm »

Quote from: Emfanever on May 02, 2011, 13:35:18 pm
Quote from: Verminoz on May 02, 2011, 12:19:46 pm
Quote from: Turambar - DNT GO HOME on May 02, 2011, 09:25:39 am
«Αποδόθηκε δικαιοσύνη».

jerk

Τώρα που σηματοδοτήθηκε το τέλος της Αλ Κάιντα ( Grin ) τι θα έχουν πλέον για να τρομοκρατούν τον κόσμο;
Μήπως να περιμένουμε αντίποινα τώρα?

Καλά αυτό εννοείται!
Logged



Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental


Κακούργα ύπαρξις!
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος
******
Posts: 8962


Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...


View Profile
Re: Νεκρός απο πυρά Αμερικανών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
« Reply #14 on: May 02, 2011, 17:24:12 pm »

Επισήμανε, ωστόσο, ότι ο θάνατος του επικεφαλής της Αλ Κάιντα δεν σημαίνει ότι σταματά η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αλ Κάιντα θα συνεχίσει να επιδιώκει να επιτεθεί εναντίον μας. Πρέπει και θα είμαστε προσεκτικοί στο εσωτερικό και το εξωτερικό» υπογράμμισε ο Ομπάμα.
Logged

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...