• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:24:43 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:24:43 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 86
Guests: 130
Total: 216
vasilis saitis
Belafonte
Captain
mmikelo
Vaantoniadis
Konstantinoy
examino
sterlouk
Annapar
vaiatyr
G.V.
dkoukn
fungi
Ioannakoliou
iJasonOP
vasillikiiiiii
Gianbou
thaliatsk
kostas1507
ioathemar
ANDVRONTZOS
Pcsc
jimalexoud
geftihiakos
maestros
mkakale
karadimitras
lemonjuicy
Gray139
mgrivab
george14
gp6
noimaginationforthis
mpournaz
rafa98p
jojos
kostaspap
Yamal
Zoifouka
Thalasotsanta
Nekt
dimitrisadamou
anon
Vangelan
apob
MomostheGreen
stnanou
aachmet
hacky
Saint_GR
Roidos
anastas1a
asemas
angelos
savvastzan
giorgosss03
Evripidis
evangeliaap
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
tmpadasn
myrto
gsifnio
victoria
athenamits
Τρου Ντετεκτιβ
chaniotism
EvP
Toaoutplasedakitoubiseswa
gpapailio
Bill g
thathas12
Giannis Masterio
lefterish
kchatziae
georkala
nikolith
kakousios
akyros51h
nataliakara
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 Go Down Print
Author Topic: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!  (Read 26652 times)
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
Re: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #135 on: March 24, 2006, 04:47:28 am »

Ενίσταμαι και αναγουλιάζω από την χυδαία διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Γιατί στο βωμό του γεγονότος (ξύλο μεταξύ ΠΚΣ και ΠΑΣΠ) τα πήρε όλα η μπάλα και λέχθηκαν δύο ψέματα:

1)
Quote from: Alexkasgr on March 22, 2006, 14:15:05 pm
Τέλος, cecs, στην ομάδα για τα εργαστήρια, η μόνη παράταξη που συμμετείχε με εκπροσώπους της είναι η ΠΚΣ και αυτό προς τιμήν της και προς διάλυση των μύθων.

Τι λε ρε Άλεξ? Εγώ γιατί νομίζω ότι στην ομάδα εργασίας για τα εργαστήρια ήταν και εκπρόσωπος του groupo roso (εγώ), όπως επίσης και ανένταχτοι φοιτητές??   Λοιπόν, το ξεκαθαρίζω, η ομάδα εργασίας είναι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Αν αυτή η προσπάθεια χρησιμοποιηθεί από μια παράταξη (όποια να είναι αυτή) για να αντλήσει πολιτική υπεραξία για τις εκλογές, θα είναι κάτι ιδιατέρως χυδαίο και θα συναντήσει την εντονότατη αντίδραση όσων θεωρούν ότι αυτή η ομάδα είναι του συλλόγου και όχι ευκαιρία για μικροκομματικά παιχνίδια. 

2)
Quote from: dusky-face on March 22, 2006, 03:55:53 am
Όλες οι παρατάξεις προσπαθούν να κερδισουν υποστηρικτές αλλά φαίνεται πως αυτό που κάνουν πάντα,το να κατηγορούν η μία την άλλη,το να προβάλουν τις "βλαβερές" για το συμφέρον μας απόψεις κ κακούς χειρισμούς των αντίπαλων παρατάξεων(που δε θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά να συνεργάζονται για το δικό μας καλό) καθώς και να προβαίνουν σε τέτοιου είδους γελοιότητες στο πλησίασμα των εκλογών το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας απωθούν κ να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ότι κανείς δεν είναι καλύτερος απ'τον άλλο κ ότι βρισκόμαστε σ'ενα  αδιέξοδο μ'αυτους που έχουμε μπλέξει!

Οι παρατάξεις που πλακώθηκαν στο ξύλο είναι 2, ενώ το σύνολο των παρατάξεων και σχημάτων που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο και που κατεβαίνουν στις εκλογές είναι 9. Από που λοιπόν προκύπτει αυτή η γενίκευση "όλες οι παρατάξεις κάνουν αυτό ή το άλλο"??? Τις έχεις μελετήσει όλες και ξέρεις τι κάνει η καθεμία?

Όποιος αυτήν τη χρονιά παρακολουθούσε λίγο τα τεκταινόμενα στο Σύλλογο και έβλεπε λίγο και τις ανακοινώσεις που έβγαιναν κατά καιρούς στο thmmy.gr είναι σε θέση να έχει μια καλή εικόνα για το ρόλο που έπαιξε κάθε παράταξη και σχήμα στο Σύλλογό μας και για το τι έκανε και τι όχι. Από κει και ύστερα ο καθένας έχει μυαλό και κρίση για να διαλέξει την παράταξη ή το σχήμα που θα ψηφίσει στις εκλογές. Απλά πράγματα.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Η ΜΠΑΛΑ.   

Υ.Γ.: Για μια βδομάδα θα λείψω από την πόλη και θα είμαι μακριά από υπολογιστή, οπότε δυστυχώς τις απαντήσεις σας θα τις δω μετά από μια βδομάδα.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
NetBuster

View Profile
Re: Απ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #136 on: March 24, 2006, 05:03:13 am »

Quote from: Alexkasgr on March 22, 2006, 20:05:41 pm
Και σας είπα ότι οι παρατάξεις στην σχολή μας έχουν συμφωνήσει ότι δε βάζουν αφίσες στις αίθουσες και στο διάδρομο (πλην των πινάκων που έχουν και δεν πολυχρησιμοποιούν).
ΑΙΘΟΥΣΑ 5, alexaksgr, ΑΙΘΟΥΣΑ 5
dusky again
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

This baby really rocks!

View Profile
« Reply #137 on: March 24, 2006, 05:08:08 am »

Quote from: electroSOK on March 24, 2006, 04:47:28 am
Οι παρατάξεις που πλακώθηκαν στο ξύλο είναι 2, ενώ το σύνολο των παρατάξεων και σχημάτων που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο και που κατεβαίνουν στις εκλογές είναι 9.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Η ΜΠΑΛΑ.   .
Έχεις δίκιο σ'αυτό electroSOK ήταν βεβιασμένη γενίκευση..Μιλούσα έχοντας στο μυαλό μου τις κυρίαρχες παρατάξεις κι αυτά που έχω δει μέχρι τώρα που σίγουρα δεν ήταν αρκετα και δε ξέρω πότε θα είναι..Ωστόσο δυστυχώς οι υπόλοιπες παρατάξεις δε φαίνονται πολύ..(και μ'αυτό δεν εννοώ βέβαια ότι δεν προσφέρουν!)Πρεπει να χωθείς πολύ στα πράγματα για να δεις και το δικό τους έργο(και μ'αυτό βέβαια δεν εννοώ ότι δεν είναι σημαντικό!)..Εγώ προσωπικά πηγαίνω στις συνελεύσεις γιατί θέλω ν'αρχίσω να καταλαβαίνω και γιατι δεν είμαι αδιάφορη..Έχω ακόμα όμως πολύ δρόμο και χαίρομαι που τα συζητάμε και μέσα στο forum αυτά..

I am now ready for my new life
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #138 on: March 24, 2006, 10:11:24 am »

Άποψη.

Από πλευράς αισθητικής οι αφίσες έχουν γίνει μεγάλο βάρος. Πονάν τα μάτια μας παιδιά... Περιοριστείτε.

Όντως γράφτηκαν πολλά σε αυτό το τόπικ, γιατί ακριβώς δεν περιορίστηκε το θέμα στο περιστάτικο. Όταν μιλάς για οτιδήποτε, καταντάς να μιλάς για πολιτικά. Πόσο μάλλον αν θα μιλάς για ένα περιστατικό που ξεκίνησε από πολιτική αντιπαράθεση.

Καλό θα ήταν αυτό που πρότεινε ο kallis99.
Όπως επίσης και μια πιο ελεύθερη τοιχοκόλληση αφισών 2-3 εβδομάδων πριν τις εκλογές. Να καταλαβαίνουμε ρε παιδί μου ότι κάτι αλλάζει και να ετοιμαζόμαστε για τις εκλογές (τις φοιτητικές πάντα).

« Last Edit: March 24, 2006, 10:17:19 am by Turambar_(paranoia) » Logged

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #139 on: March 24, 2006, 10:20:27 am »

Kαι κάτι άλλο.

Όταν μιλάμε δημόσια, μη μιλάτε με μικρά (ή και μεγάλα ονόματα), εκτός και αν κάποιος προσδιορίζεται έτσι.
Αρχικά δεν ξέρεται αν κάποιον τον ενοχλεί αυτό το πράγμα.
Αλλά έστω ότι όσοι το κάνετε ξέρεται ότι δεν ενοχλεί τον άλλο αυτό.

Είναι ενοχλητικό, γιατί αν εσείς ξέρεται κάποιον, δεν σημαίνει ότι ξέρουν και οι υπόλοιποι και πολύ συχνά δεν ξέρουμε ποιος αναφέρεται σε ποιον.

Αυτό μάλλον θα πρέπει να το αναφέρω και κάπου αλλού εδώ μέσα, αλλά το είδα και ένιωσα ότι πρέπει να το σχολιάσω.

byeeee
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
Απ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #140 on: March 24, 2006, 10:57:40 am »

Quote from: N3+Bu$+3R on March 24, 2006, 05:03:13 am
Και σας είπα ότι οι παρατάξεις στην σχολή μας έχουν συμφωνήσει ότι δε βάζουν αφίσες στις αίθουσες και στο διάδρομο (πλην των πινάκων που έχουν και δεν πολυχρησιμοποιούν).

Συμφωνώ...

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #141 on: March 24, 2006, 11:36:09 am »

...τι σημαίνει το αίθουσα 5 με το οποίο συμφωνεί ο ντούο?

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #142 on: March 24, 2006, 12:07:55 pm »

Quote from: dusky-face on March 24, 2006, 05:08:08 am
Οι παρατάξεις που πλακώθηκαν στο ξύλο είναι 2, ενώ το σύνολο των παρατάξεων και σχημάτων που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο και που κατεβαίνουν στις εκλογές είναι 9.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Η ΜΠΑΛΑ.   .
Έχεις δίκιο σ'αυτό electroSOK ήταν βεβιασμένη γενίκευση..Μιλούσα έχοντας στο μυαλό μου τις κυρίαρχες παρατάξεις κι αυτά που έχω δει μέχρι τώρα που σίγουρα δεν ήταν αρκετα και δε ξέρω πότε θα είναι..Ωστόσο δυστυχώς οι υπόλοιπες παρατάξεις δε φαίνονται πολύ..(και μ'αυτό δεν εννοώ βέβαια ότι δεν προσφέρουν!)Πρεπει να χωθείς πολύ στα πράγματα για να δεις και το δικό τους έργο(και μ'αυτό βέβαια δεν εννοώ ότι δεν είναι σημαντικό!)..Εγώ προσωπικά πηγαίνω στις συνελεύσεις γιατί θέλω ν'αρχίσω να καταλαβαίνω και γιατι δεν είμαι αδιάφορη..Έχω ακόμα όμως πολύ δρόμο και χαίρομαι που τα συζητάμε και μέσα στο forum αυτά..

Ε, τότε ψήφισε μια παράταξη που δεν είναι από τις κυρίαρχες

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #143 on: March 24, 2006, 12:08:19 pm »

Quote from: 4Dcube on March 24, 2006, 11:36:09 am

...τι σημαίνει το αίθουσα 5 με το οποίο συμφωνεί ο ντούο?

Γιατί δεν τις κατεβάσατε;
Πρέπει να έρθει ο Άλεξ να το κάνει;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #144 on: March 24, 2006, 12:54:30 pm »

Quote from: fugitive on March 24, 2006, 12:08:19 pm

Μα κατά πάσα (μεγάλη) πιθανότητα ο Άλεξ τις κρέμασε

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
meltemi

View Profile WWW
« Reply #145 on: March 24, 2006, 12:57:52 pm »

Quote from: !!DUO!! on March 24, 2006, 12:54:30 pm

Shocked Shocked Shocked
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #146 on: March 24, 2006, 13:02:05 pm »

Quote from: !!DUO!! on March 24, 2006, 12:54:30 pm

Τι λες ρε DUO;
« Last Edit: March 24, 2006, 13:08:05 pm by cecs » Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #147 on: March 24, 2006, 13:10:04 pm »

Ενίσταμαι και αναγουλιάζω από την χυδαία διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Γιατί στο βωμό του γεγονότος (ξύλο μεταξύ ΠΚΣ και ΠΑΣΠ) τα πήρε όλα η μπάλα και λέχθηκαν δύο ψέματα:

1)
Quote from: Alexkasgr on March 22, 2006, 14:15:05 pm
Τέλος, cecs, στην ομάδα για τα εργαστήρια, η μόνη παράταξη που συμμετείχε με εκπροσώπους της είναι η ΠΚΣ και αυτό προς τιμήν της και προς διάλυση των μύθων.

Τι λε ρε Άλεξ? Εγώ γιατί νομίζω ότι στην ομάδα εργασίας για τα εργαστήρια ήταν και εκπρόσωπος του groupo roso (εγώ), όπως επίσης και ανένταχτοι φοιτητές??   Λοιπόν, το ξεκαθαρίζω, η ομάδα εργασίας είναι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Αν αυτή η προσπάθεια χρησιμοποιηθεί από μια παράταξη (όποια να είναι αυτή) για να αντλήσει πολιτική υπεραξία για τις εκλογές, θα είναι κάτι ιδιατέρως χυδαίο και θα συναντήσει την εντονότατη αντίδραση όσων θεωρούν ότι αυτή η ομάδα είναι του συλλόγου και όχι ευκαιρία για μικροκομματικά παιχνίδια. 

2)
Quote from: dusky-face on March 22, 2006, 03:55:53 am
Όλες οι παρατάξεις προσπαθούν να κερδισουν υποστηρικτές αλλά φαίνεται πως αυτό που κάνουν πάντα,το να κατηγορούν η μία την άλλη,το να προβάλουν τις "βλαβερές" για το συμφέρον μας απόψεις κ κακούς χειρισμούς των αντίπαλων παρατάξεων(που δε θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά να συνεργάζονται για το δικό μας καλό) καθώς και να προβαίνουν σε τέτοιου είδους γελοιότητες στο πλησίασμα των εκλογών το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας απωθούν κ να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ότι κανείς δεν είναι καλύτερος απ'τον άλλο κ ότι βρισκόμαστε σ'ενα  αδιέξοδο μ'αυτους που έχουμε μπλέξει!

Οι παρατάξεις που πλακώθηκαν στο ξύλο είναι 2, ενώ το σύνολο των παρατάξεων και σχημάτων που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο και που κατεβαίνουν στις εκλογές είναι 9. Από που λοιπόν προκύπτει αυτή η γενίκευση "όλες οι παρατάξεις κάνουν αυτό ή το άλλο"??? Τις έχεις μελετήσει όλες και ξέρεις τι κάνει η καθεμία?

Όποιος αυτήν τη χρονιά παρακολουθούσε λίγο τα τεκταινόμενα στο Σύλλογο και έβλεπε λίγο και τις ανακοινώσεις που έβγαιναν κατά καιρούς στο thmmy.gr είναι σε θέση να έχει μια καλή εικόνα για το ρόλο που έπαιξε κάθε παράταξη και σχήμα στο Σύλλογό μας και για το τι έκανε και τι όχι. Από κει και ύστερα ο καθένας έχει μυαλό και κρίση για να διαλέξει την παράταξη ή το σχήμα που θα ψηφίσει στις εκλογές. Απλά πράγματα.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Η ΜΠΑΛΑ.  

Υ.Γ.: Για μια βδομάδα θα λείψω από την πόλη και θα είμαι μακριά από υπολογιστή, οπότε δυστυχώς τις απαντήσεις σας θα τις δω μετά από μια βδομάδα.

Επιτέλους,ας βάλει κάποιος τάξη στα πράγματα...
Όχι τίποτε άλλο,θα βγούμε και τρελοί στο τέλος!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #148 on: March 24, 2006, 13:13:29 pm »

Τι λε ρε Άλεξ? Εγώ γιατί νομίζω ότι στην ομάδα εργασίας για τα εργαστήρια ήταν και εκπρόσωπος του groupo roso (εγώ), όπως επίσης και ανένταχτοι φοιτητές??
Εδώ δεν έχεις δίκιο. Συμμετείχες στην ομάδα εργασίας ως άτομο, και όχι ως Groupo Roso. Κι εγώ σε όσες συναντήσεις πήγα δεν πήγα ως ΡΑΠ (κακώς ίσως, αλλά έτσι είναι).

Λοιπόν, το ξεκαθαρίζω, η ομάδα εργασίας είναι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Αν αυτή η προσπάθεια χρησιμοποιηθεί από μια παράταξη (όποια να είναι αυτή) για να αντλήσει πολιτική υπεραξία για τις εκλογές, θα είναι κάτι ιδιατέρως χυδαίο και θα συναντήσει την εντονότατη αντίδραση όσων θεωρούν ότι αυτή η ομάδα είναι του συλλόγου και όχι ευκαιρία για μικροκομματικά παιχνίδια.
Θα πρέπει να το διευκρινίσουμε λίγο αυτό. Δε μπορεί να βγει μια παράταξη και να πει ότι, ως παράταξη, στηρίζει τη συγκεκριμένη κινητοποίηση; Σαφώς και μπορεί. Επίσης, προσωπικά δε βλέπω τίποτα το κακό στο να εκμεταλλευτώ μια παρόμοια ευκαιρία για να επηρεάσω κόσμο, να ανοίξω μια πολιτική συζήτηση, να πουλήσω εφημερίδα (αν με παίρνει)... βέβαια το να λες ότι μόνο εσύ έτρεξες και να κάνεις να φανεί ότι σε σένα οφείλεται η επιτυχία της κινητοποίησης είναι παραταξιακό καπέλωμα (και μάλλον σε αυτό αναφερόσουν).
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #149 on: March 24, 2006, 13:19:05 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on March 24, 2006, 13:13:29 pm
βέβαια το να λες ότι μόνο εσύ έτρεξες και να κάνεις να φανεί ότι σε σένα οφείλεται η επιτυχία της κινητοποίησης είναι παραταξιακό καπέλωμα (και μάλλον σε αυτό αναφερόσουν).

Aυτό ακριβώς είναι το θέμα και αυτό είναι κατ'εμε το πρόβλημα.

Σε μια επίσκεψη σε εργαστήριο που έτυχε να είμαι και εγώ παρόν, ενώ η ομάδα ζητούσε τους φοιτητές να δηλώσουν όσα προβλήματα έχουν, εκπρόσωποι φοιτητικής παράταξης μοίραζαν τα φυλλάδια της παράταξης τους.

Καπελώνοντας από τη μία την κίνηση, και από την άλλη φέροντας τους φοιτητές σε αμυντική θέση. (τώρα αν θα πρέπει να έρχονται σε αμυντική θέση από κάτι τέτοιο είναι άλλο θέμα)

ΕΔΙΤ: 'Εκανα λάθος, οι φοιτητές μοιραζαν την απόφαση της συνέλευσης των φοιτητών, όχι φυλλάδιο της παράταξης τους. Δεν διορθώνω το αρχικό κείμενο (ή σβήνω το μήνυμα) γιατί ξεκίνησε και μια συζήτηση από αυτό. Ζητώ συγγνώμη.
« Last Edit: March 25, 2006, 02:39:31 am by Turambar_(paranoia) » Logged

byeeee
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 Go Up Print
Jump to: