• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 01:09:02 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 01:09:02 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 34
Guests: 112
Total: 146
HlektrikhPatata
kofius
koskyr
kraxtopoulos
nikos123321
EvP
despoina15
coyg
Captain
void
nick_slendy
swkraths
Papalamprous humor
thunder
apal
eleftheria
vasilis saitis
abunchofcells
Billyskotsikas
evax
mitsos753905
apapagd
AODON
aurora
Maria Golia
stefanoskal
soktas
chris_p30
Denisivo
sterxz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Μετανάστες εγκαταστάθηκαν στη Νομική Αθηνών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Μετανάστες εγκαταστάθηκαν στη Νομική Αθηνών  (Read 27988 times)
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Μετανάστες εγκαταστάθηκαν στη Νομική Αθηνών
« Reply #135 on: January 28, 2011, 17:07:41 pm »

Quote from: proud_metalhead on January 28, 2011, 14:40:32 pm
ρε τσόφλι,δηλαδή,αν έβαζα το πόλεμο σε εισαγωγικά θα ηρεμούσες?
γιατί φυσικά δεν μιλάω για τέτοιο πόλεμο...

όπως είπε και ο godhateusall μιλάω για ταξικό πόλεμο.Και αυτό που θέλω να τονίσω είναι,για μένα, όποιος κάνει τον χαζό,λέγωντας "ναι μεν αλλά..." και "δεν ξέρουμε και "και και ......και όποιους φραγμούς μπορεί βάζει ,σιγά σιγά διαλέγει,αν δεν έχει ήδη διαλέξει μεριά. και η μεριά αυτή είναι της σιωπής και της απραξίας.
Γιατί το,να διαμαρτύρεσαι χωρίς να κάνεις και τίποτα,και δεν μιλάω για σένα,το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είσαι με τους αγώνες..και αγώνες είναι αυτό που χρειαζόμαστε..

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
« Reply #136 on: January 28, 2011, 17:08:59 pm »

Ουφ, ευτυχώς που ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχουμε πόλεμο, γιατί μπερδεύτηκα κ έψαχνα 1 ώρα σε ποιους νομούς έχουνε πάρει οι κάτοικοι τα όπλα.

ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ, Κ ΕΔΩ Κ ΠΑΝΤΟΥ.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #137 on: January 28, 2011, 17:11:41 pm »

Quote from: inco on January 28, 2011, 17:07:41 pm

όπως είπε και ο godhateusall μιλάω για ταξικό πόλεμο.Και αυτό που θέλω να τονίσω είναι,για μένα, όποιος κάνει τον χαζό,λέγωντας "ναι μεν αλλά..." και "δεν ξέρουμε και "και και ......και όποιους φραγμούς μπορεί βάζει ,σιγά σιγά διαλέγει,αν δεν έχει ήδη διαλέξει μεριά. και η μεριά αυτή είναι της σιωπής και της απραξίας.
Γιατί το,να διαμαρτύρεσαι χωρίς να κάνεις και τίποτα,και δεν μιλάω για σένα,το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είσαι με τους αγώνες..και αγώνες είναι αυτό που χρειαζόμαστε..

μεταξύ του άσπρου και του μαύρου υπάρχει και το γκρί
και θα έχεις φαντάζομαι προσπαθήσει να πείσεις/ εξηγησεις σε άτομα τις παραμέτρους ενός θέματος για το οποίο αγωνίζεσαι... δεν είναι αυτονόητο ότι ο άλλος ξέρει ούτε αυτονόητο ότι έχει διαλέξει πλευρά... ούτε επίσης αυτονόητο ότι ακόμη κι αν έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα συμφωνεί με τον τρόπο δράσης σου

btw αυτός ο πελεγρίνης είναι αυτός που έλεγε ότι δεν μπορούν να γίνουν οι εξετάσεις στη Νομική? Κανείς δεν τον διέψευσε γι' αυτό? Νομίζω είναι ένα από τα βασικότερα σημεία στα οποία είπε ψέμματα

proud_metalhead
Guest
« Reply #138 on: January 28, 2011, 17:12:42 pm »

Quote from: inco on January 28, 2011, 17:07:41 pm

για να σου πω την αλη8εια 8α ηρεμουσα αν σταματουσες να μιλας για πολεμους στα ποστ σου.αλλα κατι τετοιο δν βλεπω να γινετε.

τσοφλι να πεις το πρωτο σου παιδι κι ασ ειναι και στην χρυση αυγη
Anastacia
Θαμώνας

View Profile
« Reply #139 on: January 28, 2011, 18:02:58 pm »

Είμαστε σε μια ηλικία που, αν αποφασίσουμε ότι ένα θέμα μας ενδιαφέρει κ θέλουμε να διαμορφώσουμε θέση πάνω σ' αυτό, έχουμε πολλούς τρόπους να το καταφέρουμε. Δε θα πάρουμε από το χέρι κανένα. Το να μην "εξαντλείς τις πηγές" σου (εννοώντας το να μάθεις τις διαφορετικές απόψεις) σε κάποιο θέμα, σημαίνει είτε ότι έχεις πάρει θέση, είτε ότι δε σε ενδιαφέρει.

Το "σιγά σιγά διαλέγει, αν δεν έχει ήδη διαλέξει μεριά" δε μεταφράζεται σε "αυτονόητο ότι έχει διαλέξει πλευρά". Πιο πολύ προειδοποιητικό μου ακούγεται.

Κ ποιος είναι ο τρόπος δράσης του? Σίγουρα δεν θέλει να είναι με τη "μεριά της σιωπής και της απραξίας", πράγμα που αυτόματα τον τοποθετεί από τη μεριά των αγώνων (τώρα αγώνων δρόμου, αγώνων πάλης, αγώνων ποδοσφαίρου.. δεν αναφέρθηκε κάνεις ακόμα συγκεκριμένα). Πως γίνεται να "αναγνωρίζεις ένα πρόβλημα κ να μη συμφωνείς" με αυτό?

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #140 on: January 28, 2011, 18:58:14 pm »

Quote from: Anastacia on January 28, 2011, 18:02:58 pm
Πως γίνεται να "αναγνωρίζεις ένα πρόβλημα κ να μη συμφωνείς" με αυτό?

Παράδειγμα : "η πολιτεία και γενικά το πολιτικό σύστημα (καπιταλισμός κτλ) θέλει να υποσκάψει την παιδεία"
Είναι ένα πρόβλημα που ένα μεγάλο ποσοστό των φοιτητών το αναγνωρίζει. Όμως ο καθένας ανάλογα με τις πολιτικές καταβολές του, την παιδεία του, το αξιακό του σύστημα από το σπίτι του ή από το προσωπικό του "ψάξιμο", το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Πχ εντοπίζει διαφορετικά τα αίτια. Άλλοι θέλουν περισσότερο κράτος και περισσότερη εφαρμογή των υπαρχόντων νόμων. Άλλοι θέλουν αλλαγή των νόμων. Μια άλλη κατηγορία θέλει αλλαγή του πολιτικού συστήματος, αρχικά με εξέγερση, γιατί πιστεύει ότι μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα από τη ρίζα του, και προσβλέπει και σε επανάσταση για ένα άλλο πολιτικό σύστημα αν ακολουθήσουν οι παραγωγικές δυνάμεις και οι εργαζόμενοι.
Αμέσως, έχουμε ένα πρόβλημα που το αναγνωρίζουν όλοι αλλά ο καθένας πιστεύει ότι η λύση θα πρέπει να είναι διαφορετική.

Κάποιοι εμφανίζουν σαν λύση να καεί το πανεπιστήμιο και να ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν με αυτό, ακόμη κι αν θέλουν τα πράγματα να στραφούν προς τα αριστερά.

Άλλο παράδειγμα: υπάρχει κόσμος που πιστευει ότι το άσυλο υπάρχει για να προστατεύει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ακόμη και για να προστατεύει μια κατάληψη με δίκαια αιτήματα. Αμέσως διαμορφώνονται και δυο γκρούπ "διαφωνούντων" σε ένα δευτερεύον ζήτημα... το πώς πρέπει να αποφασίζεται μια κατάληψη, και το αν το άδικο ή το δίκιο μιας κατάστασης δίνουν "λευκή επιταγή" σε 40 άτομα να δράσουν, χωρίς πχ απόφαση μαζικών συλλογικών οργάνων όπως είναι οι φοιτητικές ΓΣ. Άλλοι πιστεύουν ότι το δικιο όταν είναι αυτονόητο μπορεί να δικαιολογήσει μια κατάληψη (χώρου, πρυτανείας ή οτιδήποτε) από οποιαδήποτε συλλογικότητα, είτε αυτοί είναι φοιτητές είτε όχι, είτε αυτοί είναι αλληλέγγυοι κάποιων άλλων είτε όχι, είτε βασίζουν την κατάληψη που κάνουν σε μαζικές αποφάσεις θεσμοθετημένων φοιτητικών συνδικαλιστικών οργάνων είτε και όχι. Δεν συμφωνούν όλοι με αυτό.

Νομίζω παραπάνω εξηγήσεις είναι περιττές πάνω σε αυτό που έχω να πώ. Το δίκιο ή το άδικο μιας κατάστασης είναι εύκολο να το δούν οι πολλοί. Το να συμφωνήσουν μεταξύ τους σε κοινή δράση που να τους εκφράζει είναι ένα βήμα παραπέρα. Για να πάω και συγκεκριμένα στο θέμα μας, τους μετανάστες τους υποστηρίζουν πχ και οι κνίτες. Αλλά δε συντάχτηκαν με την ΑΡΕΝ, γιατί θέλουν ή ήθελαν να δράσουν διαφορετικά. "Συντάχτηκαν" όμως με αρεν, εαακ κτλ στο ζήτημα της μη - κατάλυσης του ασύλου από τους μπάτσους χθές το βράδυ (και πολύ καλά έπραξαν).

Νομίζω ότι είσαι αρκετά έξυπνη (άλλωστε το έχεις δηλώσει πολλάκις και μόνη σου) για να μην παρανοείς. Και νομίζω ότι παραφράζεις επίτηδες. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω περαιτέρω.
insanegr
Θαμώνας

Μηχανολόγος χαμένος στην άβυσσο του τημμυ...

View Profile
« Reply #141 on: January 28, 2011, 19:31:32 pm »

Quote from: pandora on January 28, 2011, 18:58:14 pm

χμ. Το να δεις το "γκρι" είναι πολυτέλεια, και δεν εννοώ εξυπνάδας ή ανοιχτών οριζόντων ή ο,τι άλλο. Είναι πολυτέλεια τρόπου ζωής και συνθηκών της ώστε για ένα πρόβλημα να κάθεσαι να το αναλύεις με τις ώωωωρες και να καταλήγεις σε 50 διαφορετικά αποτελέσματα βλέποντάς το σφαιρικά, και σαφώς έξω από το μάτι του κυκλώνα. Το προβοκατόρικο παράδειγμα, ασπούμε, που μου έρχεται τώρα, είναι σε πραγματικό πόλεμο. Πχ με την εισβολή των ιταλών το 40. Δεν θα κάθονταν ο κάθε ντόπιος να πει, Α εγώ έτσι όπως το αναλύω το ζήτημα θα κάνω καθιστική διαμαρτυρία στο σύνταγμα με πανό αλλυλεγγύη στην Ουγκάντα, γιατί έτσι το βλέπω. Αναγκαστικά ή θα διάλεγε να πολεμίσει τους Ιταλούς ή να γίνει δοσίλογος(το γκρι είναι ανύπαρκτο, ίσως η λύση ήταν να φύγει πρόσφυγας, αλλά πάλι μιλάμε για 1-ΕΝΑ- γκρι--όχι φάσμα του).

Επειδή εδώ, στη σαλόνικα, τα πράγματα είναι χαλαρα, με όοοολη τη σημασία της λεξης, ούλοι έχουμε την υπερπολυτέλεια να γκριζάρουμε απίστευτα. Στην πρωτεύουσα, όπου τα πράγματα είναι οξυμένα γενικά, όλοι, όλοι όμως, από το τελευταίο δαπιτάκι μέχρι τον οργανωμένο καταληψία είναι σαφώς ταγμένος και ορισμένος σε ένα από τα 2 (άντε 3) μέτωπα.

Εγώ, ο πιο χαζός από σας, και δεν ειρωνεύμαι, πιθανόν να είμαι, όταν έχω να πω για μετανάστες/πρόσφυγες ανέργους και δεν ξέρω τι άλλη ομάδα, ε σιχαίνομαι τον εαυτό μου να λέω πχ: Ε ναι οι καημένοι ΑΛΛΑ αυτό που κάνουν είναι υπερβολικό, υπάρχουν κ άλλοι τρόποι δράσης, ζητάν παράλογα πράματα κλπ κλπ. Διότι, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, είμαι μια χαρά βολεμένος ώστε να έχω τη χλίδα να μπαίνω και να λέω ό,τιπαπαριά μου κατέβει εδω. Πολύ μακριά από τον 'χορό'.

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #142 on: January 28, 2011, 20:06:18 pm »

Quote from: insanegr on January 28, 2011, 19:31:32 pm

χμ. Το να δεις το "γκρι" είναι πολυτέλεια, και δεν εννοώ εξυπνάδας ή ανοιχτών οριζόντων ή ο,τι άλλο. Είναι πολυτέλεια τρόπου ζωής και συνθηκών της ώστε για ένα πρόβλημα να κάθεσαι να το αναλύεις με τις ώωωωρες και να καταλήγεις σε 50 διαφορετικά αποτελέσματα βλέποντάς το σφαιρικά, και σαφώς έξω από το μάτι του κυκλώνα.

Ναι συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Ισχύει αλλά πρέπει να αντιληφθείς βαθειά το πρόβλημα ακόμη κι αν είσαι έξω από αυτό για να το καταλάβεις. Προσωπικά πάντως δεν έχω λύση να προτείνω για το θέμα με τους μετανάστες (πέρα ίσως από την αυτονόητη νομιμοποίηση όσων έχουν δουλειά/οικογένεια εδώ και χρόνια στην Ελλάδα)... απλά καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν βρεθεί σε τραγικά αδιέξοδα και τραγικές συνθήκες ζωής... και το καταλαβαίνω και το σέβομαι.

Quote from: insanegr on January 28, 2011, 19:31:32 pm

Εγώ, ο πιο χαζός από σας, και δεν ειρωνεύμαι, πιθανόν να είμαι, όταν έχω να πω για μετανάστες/πρόσφυγες ανέργους και δεν ξέρω τι άλλη ομάδα, ε σιχαίνομαι τον εαυτό μου να λέω πχ: Ε ναι οι καημένοι ΑΛΛΑ αυτό που κάνουν είναι υπερβολικό, υπάρχουν κ άλλοι τρόποι δράσης, ζητάν παράλογα πράματα κλπ κλπ. Διότι, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, είμαι μια χαρά βολεμένος ώστε να έχω τη χλίδα να μπαίνω και να λέω ό,τιπαπαριά μου κατέβει εδω. Πολύ μακριά από τον 'χορό'.

Κι εδώ συμφωνώ. Έχουν ένα πρόβλημα, βρήκαν μια λύση, πολυ δυναμική και αποτελεσματική από την άποψη ότι έβγαλαν το πρόβλημα στη δημοσιότητα, μάλιστα με την απεργία πείνας ακόμη περισσότερο, αγωνίζονται για να δεί το "κράτος" το πρόβλημά τους, ή η κοινωνία αν θέλεις. Δεν κρίνω τη δική τους αντίδραση στο παραπάνω πόστ. Κρίνω την γενικότερη αντίληψη που έχουν οι "έξω από το χορό", είτε είναι υποστηρικτές είτε είναι απέναντι από αυτούς τους ανθρώπους. Και δε μιλάω φυσικά για το συγκεκριμένο περιστατικό, μιλάω γενικά για το πώς παίρνονται αποφάσεις για δράσεις, ειδικά εντός του πανεπιστημίου, από τους εντός του πανεπιστημίου.
Σε κάθε περίπτωση δε μιλώ για τους ίδιους τους μετανάστες.

« Last Edit: January 28, 2011, 20:34:58 pm by pandora » Logged
jimmakos
Guest
« Reply #143 on: January 28, 2011, 21:27:56 pm »

Όσοι θεωρούνε πως βρισκόμαστε σε πόλεμο έχουν δίκαιο.

Ορίστε και μερικά θύματα του "πολέμου" που βρήκα στο διαδίκτυον. (συννημένο)
Χωρίς να ψάξω για να προσθέσω μέσα ονομαστικά:
1)Τους νεκρούς από τα εργατικά ατυχήματα, όπου οι ελλειπείς συνθήκες ασφαλείας βελτιστοποιούν το κέρδος των τεχνοκρατών-αφεντικών.
2)Τους χιλιάδες των ανθρώπων που εισπνέουνε τα καρκινογόνα χημικά της αστυνομίας επειδή επέλεξαν να εφαρμόσουνε το συνταγματικό δικαίωμα της διαμαρτυρίας.
3)Τα Σαπιοκάραβα των μεγαλοαστών που αρμενίζουνε στις θάλασσες και γίνονται φέρετρα της εργατικής τάξης για να τσιμπολογίσουν τα αφεντικά τις αποζημειώσεις από τις ασφαλιστικές.
4) Τις αυτοκτονίες απλών πολιτών λόγω χρεών στις αιμοδιψείς τράπεζες ή τους τοκογλύφους.
5) Τους χιλιάδες μετανάστες που δεν κατάφεραν να φθάσουν στην χώρα για την οποία ξεκίνησαν και πεθάνανε στην διαδρομή, την ώρα που στην χώρα τους μεταφέρθηκε στην πιο σκληρή μορφή του ο πόλεμος για το περισσότερο κέρδος των καπιταλιστών.
6) Τους ανθρώπους που η εκμετάλλευση τους, τους οδήγησε σε "παρανομία" για να επιβιώσουν και σαπίζουνε στις φυλακές.
7) ...προσθέστε ότι άλλο θέλετε.

Και αν θέλεις metalhead μπορώ να σου αναφέρω και με ποιόν "είμαστε" σε πόλεμο.
1)Με το κράτος ως μηχανισμό καταπίεσης των λοιπών από την άρχουσα τάξη.
2)Με την αστυνομία ως όργανο καταστολής οιουδήποτε ξεσηκώνεται για να ζητήσει πίσω μια ζωή που του κλέψανε.
3)Τους ασφαλίτες που προβοκάρουν δίνοντας τροφή στην γκεμπελίστικη προπαγάνδα των ελεγχόμενων ΜΜΕ.
4)Τα ΜΜΕ και την φασιστική προπαγάνδα, ως μηχανισμούς παραπλάνησης των πολιτών ότι τα αφεντικά είναι καλά και προσπαθούνε για εμάς.
5)Οτιδήποτε θεωρεί πως η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει.
6)... μπλα μπλα μπλα
 tafos

έχουμε πόλεμο, μη το γελάς μωρό μου...
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM</a>
« Last Edit: January 28, 2011, 21:31:23 pm by Jimmakos - DNT GO HOME » Logged
Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #144 on: January 28, 2011, 23:13:51 pm »

Δειτε τι δήλωναν οι Πασοκοι σε αναλογη απεργία πείνας μεταναστών στα Χανιά

http://foithtikokinhma.blogspot.com/2011/01/blog-post_3404.html

http://foithtikokinhma.blogspot.com
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #145 on: January 28, 2011, 23:29:55 pm »

οι πασόκοι είναι οι πιο αδίστακτοι...
σε κοροιδεύουν μπροστά στην μάπα σου..
ενώ ξέρουμε τι είναι ,σου μιλάνε για αγώνες και και
το ότι βγαίνουν και μιλάνε χωρίς να τους έρχονται καφέδες,μέχρι και πιο βαριά πράγματα είναι θαύμα

την μια αγωνιστές -την αλλη με λουλούδια
την είδαν και κουλτούρα με κόκκινα τραγουδια

Anastacia
Θαμώνας

View Profile
« Reply #146 on: January 28, 2011, 23:46:16 pm »

Ξιτ, ξέχασες το ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #147 on: January 29, 2011, 00:20:56 am »

Quote from: Nessa NetMonster on January 28, 2011, 17:06:06 pm
Quote from: Karaμazoβ on January 28, 2011, 12:14:26 pm
Τέλος, οι μετανάστες να φιλοξενηθούν στο κτίριο όχι για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών.

Και στις 15 μέρες τι θα γίνει; Οι άνθρωποι αυτοί δε θα μπορούν ούτε να κουνηθούν. Τι θα γίνει;

και γενικότερα υπάρχουν γιατροί σε επιφυλακή και άμεσα διαθέσιμοι πόροι για νοσηλεία; Σε καμιά δέκα μέρες από τώρα,αν δε λυγίσει κάποια απ τις δύο πλευρές,θα αρχίσουν πολύ άσχημες καταστάσεις...

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #148 on: January 29, 2011, 00:30:59 am »

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕΕΕΕ

Σήμερα στην πορεία αλληλεγγύης,για μια ακόμη φορά,η δημοκρατία ξαναχτυπά,κλείνοντας τον δρόμο μπροστά απο την ΕΤ3 με κλούβες,και τα σκυλια ξαμολυμένα...Την πέσανε στην πορεία με κρότου λαμψης και με ξύλο.Μας είχαν πιέσει προς το τοιχάκι,πολλοί ανέβηκαν πανω στο παρκάκι πηδωντας τα κάγκελα,αλλά ταυτόχρονα άλλη διμοιρία ήταν στο παρκάκι μέσα ,με αποτέλεσμα να ξαναπηδάνε στο δρόμο..Τελικά ανασυντάχθηκε το μπλοκ.Αλλά και στο ραδιόφωνο ετ3,ενώ κάποιοι ήταν μέσα για να κάνουν ανακοίνωση,οι μπάτσοι πρόσεγγισαν την πορεία και τελικά μπήκαν μπροστά από την είσοδο.Τελικά τα παδιά βγήκανε απο μέσα και συνέχισε η πορεία....

Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι
« Last Edit: January 29, 2011, 00:48:31 am by inco » Logged

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #149 on: January 29, 2011, 01:42:31 am »

Quote from: inco on January 29, 2011, 00:30:59 am
Την πέσανε στην πορεία με κρότου λαμψης και με ξύλο.

Ξέχασες τα δακρυγόνα. Sad

Ακούστηκε ότι πιάσανε κιόλας κάποιο κόσμο (Έλληνες, όχι μετανάστες).

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Up Print
Jump to: