• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
November 03, 2025, 23:57:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
November 03, 2025, 23:57:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 20:22:53]

[ΑΣΗΕ] Γενικές απορίες κα...
by DimStyl
[Today at 15:00:14]

[Λογική Σχεδίαση] Εργαστή...
by RivenT
[Today at 08:06:35]

GEFORCE RTX 3080 Ti 12GB ...
by botrinis
[November 02, 2025, 12:34:04 pm]

Ταχυρρυθμα ιδιαιτερα Φυσι...
by kostisgialamas
[November 01, 2025, 23:48:04 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[November 01, 2025, 16:57:52 pm]

Αποτυχία δήθεν "φοιτητικώ...
by Nikos_313
[November 01, 2025, 16:24:50 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by Nikos_313
[October 31, 2025, 21:46:32 pm]

[Σ.Φ. Ηλ-Μηχ] Κινητοποίησ...
by Nikos_313
[October 31, 2025, 21:41:48 pm]

Μόνο λάθος απαντήσεις
by Nikos_313
[October 31, 2025, 19:45:44 pm]

[ΣΦ ΗΛ-ΜΗΧ] Γενική Συνέλε...
by Aris★
[October 31, 2025, 17:44:39 pm]

[Λογική Σχεδίαση] Ύλη που...
by Orgianelis
[October 31, 2025, 02:04:50 am]

Ποιο τραγούδι ακούσατε 5+...
by pesto80
[October 31, 2025, 00:06:03 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[October 30, 2025, 17:19:57 pm]

[Υψηλές Τάσεις Ι] Γενικές...
by chatzikys
[October 29, 2025, 14:50:41 pm]

[Πυρηνική Τεχνολογία] Γεν...
by chatzikys
[October 29, 2025, 14:49:30 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by supersonic pepega
[October 29, 2025, 14:25:43 pm]

Ποιον θεωρείτε χειρότερο...
by Katarameno
[October 29, 2025, 12:49:59 pm]

[Τεχνικές Βελτιστοποίησης...
by ttsengel
[October 28, 2025, 09:30:42 am]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[October 27, 2025, 14:27:19 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 10156
Latest: drandic
Stats
Total Posts: 1428789
Total Topics: 31845
Online Today: 606
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 07:47:49 am)
Users Online
Users: 11
Guests: 196
Total: 207
glavdakis
chris123
kourasan!
Chrisapostol
Saint_GR
kav-liaris
jimalexoud
Liamos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Πολίτης και Πολιτική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Υποδεχόμαστε το νέο πακέτο μέτρων της τρόικας αγωνιστικά! Όλοι στο συλλαλητήριο!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Υποδεχόμαστε το νέο πακέτο μέτρων της τρόικας αγωνιστικά! Όλοι στο συλλαλητήριο!  (Read 900 times)
fourier
Guest
Υποδεχόμαστε το νέο πακέτο μέτρων της τρόικας αγωνιστικά! Όλοι στο συλλαλητήριο!
« on: November 15, 2010, 15:25:09 pm »

Στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου


Σήμερα, πρέπει να βουλιάξουν από κόσμο η Αθήνα και οι άλλες πόλεις,
στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΚΚΕ ενάντια στην κυβέρνηση,
στην ανεπιθύμητη τρόικα και την πολιτική που υπηρετούν με τους συμμάχους τους

Προσκλητήριο για παλλαϊκή συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνει σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις απευθύνει το ΚΚΕ, για να βρουν χιλιάδες μπροστά τους η κυβέρνηση και η τρόικα, που φτάνει σήμερα στην Ελλάδα για να συζητήσει τα νέα μέτρα σε βάρος του λαού.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο του ΚΚΕ θα γίνει στις 6 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Το κλιμάκιο της τρόικας φτάνει σήμερα στην Αθήνα, για να καθορίσει μαζί με την κυβέρνηση το χρονοδιάγραμμα των νέων προαποφασισμένων μέτρων που έχει ανάγκη το κεφάλαιο και τα οποία, με κλιμακούμενη σφοδρότητα, παίρνονται σε βάρος όλων των λαών της Ευρώπης.

Η τρόικα είναι προσκεκλημένη της ελληνικής κυβέρνησης, δεν έρχεται από μόνη της. Μαζί σχεδιάζουν, μαζί εξαπολύουν την επίθεση σε βάρος του λαού, εξειδικεύοντας τις κατευθύνσεις, που όλοι, με ένα στόμα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., αλλά και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, έχουν συνδιαμορφώσει σε επίπεδο ΕΕ.

Σήμερα, η τρόικα πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα. Να συνεχιστεί θαρρετά το βήμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής που έκανε ο λαός με την ψήφο του την πρώτη Κυριακή των εκλογών, καταδικάζοντας, ταυτόχρονα, την αντιμνημονιακή δημαγωγία της ΝΔ, τα αναχώματα του δικομματισμού. Η λαϊκή ψήφος, η ενίσχυση του ΚΚΕ, έδωσε δυνατό χαστούκι στις δυνάμεις που υπηρετούν τη στρατηγική του κεφαλαίου, δεν είναι όμως από μόνη της αρκετή.

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η συμπόρευση με το ΚΚΕ στο κίνημα. Να πυκνώσουν οι γραμμές του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, των εργατικών και λαϊκών συσπειρώσεων, μέσα στις οποίες δρουν οι κομμουνιστές και χιλιάδες ακόμα αγωνιστές, ανεξάρτητα από την κομματική τους τοποθέτηση.

Να ισχυροποιηθεί ο διακριτός πόλος που αντιπαλεύει την αντιλαϊκή στρατηγική σε κάθε της εκδοχή, είτε αυτή εκφράζεται με τους εργατοπατέρες στο συνδικαλιστικό κίνημα, είτε σε πολιτικό επίπεδο, με τους εκπροσώπους του δικομματισμού και τα κόμματα παραφυάδες τους.

Οσες περισσότερες ήττες γνωρίζουν αυτές οι δυνάμεις στα σωματεία, στους άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος, στα πανεπιστήμια, όσο πιο αποφασιστικά αλλάζουν οι συσχετισμοί σε κάθε αναμέτρηση, τόσο καλύτερες θα είναι οι θέσεις από τις οποίες ο λαός θα παλεύει για το δίκιο του. Τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα εμπόδια στην εφαρμογή και την επέκταση των βάρβαρων προαποφασισμένων μέτρων.

Αυτό το σκοπό υπηρετούν και τα σημερινά συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΚΚΕ. Η μαζική συμμετοχή του λαού θα δείξει πως δε φοβάται την κυβέρνηση και την τρόικα, την πολιτική που υπηρετούν μαζί με τους συμμάχους τους. Θα δείξει την αποφασιστικότητα του λαού να οργανωθεί, να παλέψει, να βρεθεί με επιθετικούς όρους απέναντί τους. Να τους τρομάξει και να ορθώσει ισχυρά αναχώματα στα μέτρα που πήραν και ετοιμάζονται να επεκτείνουν.

Η συμμετοχή όλων στις λαϊκές συγκεντρώσεις του Κόμματος, είναι η καλύτερη συμβολή στο δυνάμωμα των ταξικών αγώνων, καθήκον πρώτης γραμμής για την εργατική τάξη και τους συμμάχους της από σήμερα κιόλας.

Στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου
Logged
Pages: [1] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...