• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 22, 2025, 08:06:30 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 22, 2025, 08:06:30 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 06:20:52]

Ποιος πιστεύετε ότι θα εί...
by Nikos_313
[Today at 01:20:16]

Ποιο τραγούδι ακούσατε 5+...
by Nikos_313
[Today at 00:34:33]

[ΣΑΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by nmpampal
[June 21, 2025, 22:20:50 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by georgiosz
[June 21, 2025, 21:25:09 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Λαμπτήρας
[June 21, 2025, 18:50:47 pm]

[Ηλεκτρομαγνητική Συμβατό...
by georgiosz
[June 21, 2025, 18:28:07 pm]

[Φυσική] Γενικές απορίες,...
by Nikos_313
[June 21, 2025, 13:52:50 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 20, 2025, 19:57:15 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 20, 2025, 18:21:05 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[June 20, 2025, 17:57:13 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 13:22:42 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 12:36:21 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 11:36:44 am]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9966
Latest: dionysusofolympus
Stats
Total Posts: 1426795
Total Topics: 31712
Online Today: 182
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 5
Guests: 106
Total: 111
Yamal
gpap
acolak
sassi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Πολίτης και Πολιτική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Ηλεκτρονική κάρτα για ΚΑΘΕ αγορά
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Ηλεκτρονική κάρτα για ΚΑΘΕ αγορά  (Read 5393 times)
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: Ηλεκτρονική κάρτα για ΚΑΘΕ αγορά
« Reply #15 on: September 29, 2010, 19:39:14 pm »

αυτόν ακριβώς τον τρόπο με την κάρτα είχα σκεφτεί όταν πρωτάκουσα το πρωτόγονο μέτρο με τις αποδείξεις

δε νομίζω να διαρρέουν προσωπικά στοιχεία αν υπάρχει μια σωστή κωδικοποίηση

ο μόνος (πολύ σοβαρός) λόγος για να μη δουλέψει είναι η δικτυακή υποδομή... εδώ τα χαλάμε...

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
odys2008
Guest
« Reply #16 on: September 29, 2010, 20:43:07 pm »

Μπορεί απλά να μεταφέρεται το συνολικό ποσό, και όχι το τι αγόρασαν αναλυτικά
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #17 on: September 30, 2010, 09:39:13 am »

Quote from: Isobitis on September 29, 2010, 20:43:07 pm
Μπορεί απλά να μεταφέρεται το συνολικό ποσό, και όχι το τι αγόρασαν αναλυτικά
λογιστικα δεν εχει νοημα αυτο.

...........
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #18 on: September 30, 2010, 10:30:16 am »

Και οι ανηλικοι που δεν εχουν ΑΦΜ τι θα κανουν?

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #19 on: September 30, 2010, 11:40:24 am »

υποθέτω θα χουν τον αριθμό του μπαμπα-μαμάς

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: September 30, 2010, 11:50:54 am »

Quote from: Time_Tripper on September 29, 2010, 17:50:01 pm
Εγω λεω να μας βαλουν τσιπακι υποδερμιο και να το περναμε σαν μπαρκοουντ για να πιστοποιει οτι ειμαστε εμεις που καναμε την αγορα και οχι καποιος αλλος...
Το ξερω το χεσα, αλλα αλλο ειναι να σου δινει το καταστημα αποδειξη και αμα θελεις εσυ να τη δινεις στην εφορια για να γλιτωσεις (λεμε τωρα) κανα φραγκο και αλλο να σε αναγκαζουν να τους λες ο,τι αγορα και αν εχεις κανει

Δεν ξερω, κατι μου βρωμαει σε αυτο το συστημα, και αν ειμαστε τοσο εξυπνοι οι αλλες χωρες γιατι δεν το εχουν δηλαδη, εμεις ειμαστε οι καινοτομοι και προοδευτικοι?

γιατί πολύ απλά ο Aντίχριστος εμάς θέλει να γονατίσει πρώτα...

bay bay timy.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #21 on: September 30, 2010, 12:21:13 pm »

lol

Τωρα θα μπει και η κλασσικη ιστορια(urban legend) με τον Κισινγκερ, τους Ελληνες και την θρησκεια.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: September 30, 2010, 12:39:38 pm »

Quote from: Megawatt on September 29, 2010, 17:41:21 pm
Σωστε οι φοβιες, αλλα σκεψου και την θετικη πλευρα του συστηματος αυτου που θα βοηθησει στην ευρεση εγκληματιων απο την ταυτοποιηση των αγορων κλπ....

οτιδήποτε έχει ως στόχο την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, καταλήγει ως εξαιρετικό εργαλείο ελέγχου των μαζών. οι εγκληματίες θα βρούνε τρόπο να αγοράσουνε αυτά που θέλουνε.

τακτοποιημένο χάος
voyager

View Profile
« Reply #23 on: September 30, 2010, 15:50:50 pm »

Για τον MW και όσους δεν βλέπουν κανένα άλλο πρόβλημα πέρα από την υποδομή.
Υποθέτω ότι εσείς εμπιστεύεστε πλήρως αυτήν και τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Βλέπετε ότι τα κάνουν όλα σωστά και τίμια με σκοπό το καλό όλων μας σε αυτόν τον τόπο. Καταλαβαίνετε πως θέλουν να βάλουν τους άτακτους πολίτες στον ίσιο δρόμο, να μην φοροδιαφεύγουν όπως ουδέποτε έκαναν πολιτικοί και άλλοι υψηλόβαθμοι. Επίσης θα εμπιστεύεστε σίγουρα την αστυνομία η οποία κάνει σωστά και τίμια τη δουλειά της και βοηθάει τον πόλιτη. Εμπιστεύεστε το δικαστικό σύστημα γιατί όσες φορές το χρειαστήκατε είδατε να αποδίδεται δικαιοσύνη χωρίς να φοβούνται οι άνθρωποι της δικαιοσύνης τους ισχυρούς και τους λεφτάδες.
Αν τα πιστεύετε όλα αυτά κι αν δεν σας νοιάζει η ιδιωτικότητά σας, τότε ναι, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα στο να δίνετε αναφορά πόσο και τι αγοράζετε, από πού, πότε, πού είστε και τι κάνετε σε κάθε σας βήμα.

Αυτοί που ζητάν από τον απλό κόσμο νομιμότητα, κάνουν τέρατα. Με τον τρόπο αυτό των αγοραπωλησιών μάς δένουν χειροπόδαρα και μέσω του ελέγχου μας αποκτούν ακόμα περισσότερη δύναμη.

δυστυχώς συμβαίνει
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #24 on: September 30, 2010, 15:57:29 pm »

Ti σχεση εχει η αστυνομια και η κυβερνηση. Αν γινοταν κατι τετοιο, μονο με την φορολογικη δηλωση και τους φοροελεγκτες μπορει να συγκριθει. Και σε σχεση με αυτο, ναι το θεωρω καλυτερο. Αν μη τι αλλο, οταν υπαρχουν καταγεγραμμενες οι συναλλαγες σε μια βαση δεδομενων, εκει ειναι που δεν μπορει καποιος να σε εξαναγκασει για κατι για 2 λογους:

1) Θα υπαρχει πολυ λιγοτερη επαφη πολιτη κρατους
2) Δεν γινεται να αλλαξεις τις καταχωρησεις χωρις εξουσιοδοτηση.

Προφανως, αν αμφισβητειται η αξιοπιστια του υπολογιστικου συστηματος, αυτο ειναι αλλο πραγμα. Αν θα δωθει εξουσιοδοτηση σε λαθος ατομα, αυτο ειναι οντως θεμα πολιτικης, το οποιο ομως ειναι και διαφορετικο προβλημα.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #25 on: September 30, 2010, 16:42:33 pm »

Quote from: voyager on September 30, 2010, 15:50:50 pm
Καταλαβαίνετε πως θέλουν να βάλουν τους άτακτους πολίτες στον ίσιο δρόμο, να μην φοροδιαφεύγουν όπως ουδέποτε έκαναν πολιτικοί και άλλοι υψηλόβαθμοι.
....
Αν τα πιστεύετε όλα αυτά κι αν δεν σας νοιάζει η ιδιωτικότητά σας, τότε ναι, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα στο να δίνετε αναφορά πόσο και τι αγοράζετε, από πού, πότε, πού είστε και τι κάνετε σε κάθε σας βήμα.Αυτοί που ζητάν από τον απλό κόσμο νομιμότητα, κάνουν τέρατα. Με τον τρόπο αυτό των αγοραπωλησιών μάς δένουν χειροπόδαρα και μέσω του ελέγχου μας αποκτούν ακόμα περισσότερη δύναμη.
Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και αν κλεβουν που σιγουρα κλεβουν. Εμενα με ενδιαφερει τι κανω εγω, αν εγω ειμαι νομιμος, αν πληρωνω κανονικα τους φορους, αν κοβω ΑΠΥ για καθε ευρω που παιρνω κλπ. Εγω κοιταω εγω να μην φοροδιαφευγω και οσο συμβαινει αυτο, δεν εχω κανενα προβλημα να με παρακολουθουν. Οποιος θελει να με παρακολουθει ας με παρακολουθει. Εφοσον δεν με απαγορευει κανεις να κανω ο,τι κανω, τοτε δεν εχω προβλημα να με παρακολουθουν. Ποιος ομως θα κατσει να με παρακολουθει και γιατι? Τι θα κερδισει απο αυτο? Αξιζει ο κοπος και ο χρονος που θα χασει? Ποιος ειμαι εγω που θα με παρακολουθει, εφοσον βλεπει οτι δεν κλεβω?

Υπαρχει ομως θεμα οσο αφορα την προσβολη της ιδιωτικης ζωης και συμφωνω μαζι σου. Το αν ξερει καποιος οτι αγορασα πιχι προφυλακτικα, ενω ειμαι παντρεμενος και δεν τα χρησιμοποιησα με την γυναικα μου και το μαθει η γυναικα μου ειτε  μπαινοντας στην λιστα αγορων μου μεσα απο το ιντερνετ, ή επειδη η υπαλληλος που ελεγχει τα φορολογικα μου στο υπουργειο τυχαινει να γνωριζει την γυναικα μου, τοτε ναι αυτο ειναι προβλημα. Βεβαια οπως ειπα, με τον ιδιο τροπο η αστυνομια μπορει να βρει ποιος αγορασε εκεινο το οπλο του οποιου η σφαιρα βρεθηκε σε εκινο το θυμα κλπ....Αυτη ειναι η θετικη πλευρα του μετρου.

Επίσης θα εμπιστεύεστε σίγουρα την αστυνομία η οποία κάνει σωστά και τίμια τη δουλειά της και βοηθάει τον πόλιτη. Εμπιστεύεστε το δικαστικό σύστημα γιατί όσες φορές το χρειαστήκατε είδατε να αποδίδεται δικαιοσύνη χωρίς να φοβούνται οι άνθρωποι της δικαιοσύνης τους ισχυρούς και τους λεφτάδες.
Η αστυνομια δεν εχει καμια σχεση εδω, οπως ειπε ο Αουρελιους πιο πανω. Ειναι το εκτελεστικο οργανο της δικαστικης εξουσιας που αναφερεις. Η δικαστικη εξουσια - ναι ειναι διεφθαρμενη και σε κανεναν δεν αρεσει αυτο.

...........
voyager

View Profile
« Reply #26 on: October 01, 2010, 16:13:37 pm »

Quote from: Megawatt on September 30, 2010, 16:42:33 pm
Καταλαβαίνετε πως θέλουν να βάλουν τους άτακτους πολίτες στον ίσιο δρόμο, να μην φοροδιαφεύγουν όπως ουδέποτε έκαναν πολιτικοί και άλλοι υψηλόβαθμοι.
....
Αν τα πιστεύετε όλα αυτά κι αν δεν σας νοιάζει η ιδιωτικότητά σας, τότε ναι, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα στο να δίνετε αναφορά πόσο και τι αγοράζετε, από πού, πότε, πού είστε και τι κάνετε σε κάθε σας βήμα.Αυτοί που ζητάν από τον απλό κόσμο νομιμότητα, κάνουν τέρατα. Με τον τρόπο αυτό των αγοραπωλησιών μάς δένουν χειροπόδαρα και μέσω του ελέγχου μας αποκτούν ακόμα περισσότερη δύναμη.
Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και αν κλεβουν που σιγουρα κλεβουν. Εμενα με ενδιαφερει τι κανω εγω, αν εγω ειμαι νομιμος, αν πληρωνω κανονικα τους φορους, αν κοβω ΑΠΥ για καθε ευρω που παιρνω κλπ. Εγω κοιταω εγω να μην φοροδιαφευγω και οσο συμβαινει αυτο, δεν εχω κανενα προβλημα να με παρακολουθουν. Οποιος θελει να με παρακολουθει ας με παρακολουθει. Εφοσον δεν με απαγορευει κανεις να κανω ο,τι κανω, τοτε δεν εχω προβλημα να με παρακολουθουν. Ποιος ομως θα κατσει να με παρακολουθει και γιατι? Τι θα κερδισει απο αυτο? Αξιζει ο κοπος και ο χρονος που θα χασει? Ποιος ειμαι εγω που θα με παρακολουθει, εφοσον βλεπει οτι δεν κλεβω? 
MW, εμπιστεύεσαι ανθρώπους που κάνουν ότι κάνουν, δεν τιμωρούν τους υπευθύνους ανάμεσά τους
αλλά ζητάνε ταυτόχρονα από σένα να ξέρουν την κάθε σου αγορά και κάθε σου κίνηση
προκειμένου να εξασφαλιστεί η νομιμότητα;

Ακόμα, ελάχιστος χρόνος χρειάζεται για να ελέγξω με ένα τέτοιο σύστημα πού πήγες και τι πήρες.
Από τη στιγμή που όλα θα μαζεύονται στο αρχειάκι με τίτλο MW, με λίγα "κλικ" θα μπορώ να δω
τι έκανε ο MW σήμερα, την τελευταία εβδομάδα, τον τελευταίο χρόνο.

Quote from: Megawatt on September 30, 2010, 16:42:33 pm
[Βεβαια οπως ειπα, με τον ιδιο τροπο η αστυνομια μπορει να βρει ποιος αγορασε εκεινο το οπλο του οποιου η σφαιρα βρεθηκε σε εκινο το θυμα κλπ....Αυτη ειναι η θετικη πλευρα του μετρου.
Αναγνωρίζεις ότι η αστυνομία θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία πχ για εξιχνιάσεις εγκλημάτων.
Άρα η αστυνομία δεν είναι τόσο άσχετη τελικά με το θέμα. Επίσης, η αστυνομία υπάγεται στο υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Είναι κάτω από την εκάστοτε κυβέρνηση δηλαδή. Τι έχουμε αποκομίσει από τους κυβερνώντες μας τις τελευταίες δεκαετίες; Ότι κάνουν ότι θέλουν, ο κόσμος διαμαρτύρεται για διάφορα μέτρα αλλά αυτοί δεν ακούν τίποτα. Άνθρωποι απεργούν σαν έσχατη λύση να ακουστούν και η κυβέρνηση...τους επιστρατεύει. Άνθρωποι κατεβαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν και τα ματ τους πετάν χημικά και τους πλακώνουν είτε είναι γεροντάκια συνταξιούχοι είτε φοιτητές και επαγγελματίες.

Μετά από όλα αυτά θεωρούμε ακόμα πως ζούμε σε μια δημοκρατία με αξιόλογους υπευθύνους που πασχίζουν για το καλό των πολιτών; Και δεχόμαστε να βάλουμε μια κάμερα πάνω από το κεφάλι μας ώστε να ξέρουν τι κάνουμε, πού και πότε;

Aurelius θα μπορούσε να είναι ένα διαφορετικό πρόβλημα αν στην κοινωνία μας όλα βαίναν καλώς με εντιμότητα και αξιόλογες πολιτικές πράξεις. Τώρα που δεν ισχύει όμως αυτό, μαζί με το πρακτικό της υπόθεσης  πρέπει να εξετάσει κανείς και τα ενδεχόμενα παρατράγουδα. Γιατί αν (όπως είναι το πιο πιθανό να γίνει, από ότι είπε ο Παπακωνσταντίνoυ) αποσυρθούν τα μετρητά από την αγορά (έστω και σταδιακά), θα είσαι υποχρεωμένος (σε μια δημοκρατική κοινωνία) να δίνεις αναφορά πότε πού και τι. Εκτός από την παραβίαση της ιδιωτικής σου ζωής, σε μια κοινωνία με διεφθαρμένη την εξουσία, δεν ξέρεις πώς και γιατί μια μέρα μπορεί να καταλήξεις να θεωρείσαι επαναστάτης και τρoμοκράτης. Και σε ποια μη διεφθαρμένη δικαστική εξoυσία θα απευθυνθείς για να βρεις το δίκιο σου; Θα είναι αργά αν θα έχεις ήδη προσφερθεί να περιορίσεις την ελευθερία των κινήσεών σου, βλέποντας μόνο καλά στα μέτρα αυτά.

δυστυχώς συμβαίνει
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #27 on: October 01, 2010, 16:37:44 pm »

Παντως κυβε αμα ειχα τον αριθμο των γονιων μου θα τρωγα 10 παγωτα την μερα

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #28 on: October 01, 2010, 23:49:48 pm »

Γιατί; Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν είναι χρεωστική
Quote from: voyager on September 29, 2010, 17:07:40 pm
[...] ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η κάρτα θα είναι χρεωστική ή αν θα χρησιμοποιείται μόνο για να συγκεντρώνει τα στοιχεία των  συναλλαγών.
[...]

Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #29 on: October 02, 2010, 02:01:25 am »

Από το βίντεο του άρθρου: http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17573&subid=2&pubid=14346752

Από 0:54 και μετά "Είναι ένας τρόπος ταυτοχρόνως να εξοικειωθεί ο πολίτης με τη λογική της χρεωστικής κάρτας, που είναι διαφορετικό από την πιστωτική κάρτα, που είναι χρήσιμο γιατί έτσι περνάμε όλο και περισσότερο στην μή χρήση μετρητών"

δια στόματος παπακωνσταντίνου.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: