• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:38:27 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:38:27 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 167
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 35
Guests: 134
Total: 169
ZontanosThrylos
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
andyy
Yamal
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
akoil
stloukas
gpapadimi
Athinaaz
vaggelisx
stavrosk
lasef
nasos
Saint_GR
Loudis1
eed
thegreekbaron
thathas12
iliaspapam
ArchieHadCells
ValKar
vagelismo
ilias123
dimitris585
μιλτοςμ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Μια 3η ματιά στην πολιτική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Δωσε τσοντα στον λαο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Down Print
Author Topic: Δωσε τσοντα στον λαο  (Read 11018 times)
istar
Θαμώνας

do it yourself...

View Profile
Re: Δωσε τσοντα στον λαο
« Reply #60 on: September 29, 2010, 16:04:07 pm »

ποια η διαφορα ανδρα-γυναικα ανδρα-ανδρα και γυναίκας-γυναικας?

αν εξαιρεσεις οτι το τελευταιο πολυ το θεωρουν οτι το θεωρούν...?

Εγώ προτείνω το TV100, να παιζει πορνο, ερασιτεχνικό όμως που θα στέλνουν άνθρωποι απο τη θεσσαλονίκη, δόξα το θεό πολλοι υπάρχουν, συν οτι θα τους βγεί και free. Tongue Cheesy Cheesy Cheesy

Quote from: Valerie on September 29, 2010, 16:02:14 pm
Quote from: istar on September 29, 2010, 15:56:54 pm
πως την αποτυπωνει? εξηγησε μου γιατι το IQ μου πιανει πατο...

Το γεγονός ότι η πορνοβιομηχανία είναι από τις μεγαλύτερες όσον αφορά τα κέρδη τι σου λεει; Δεν είναι δείγμα του επιπέδου της κοινωνίας;

Όχι, οποιος βλέπει πορνό ειναι "χαμηλώτερου επιπέδου"?
και πώς ορίζεις το επίπεδο?
« Last Edit: September 29, 2010, 16:06:11 pm by istar » Logged

Η ελευθερία μου είναι στις σόλες
των αλήτικων παπουτσιών μου.

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζεις μάταια
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #61 on: September 29, 2010, 16:05:30 pm »

Quote from: Valerie on September 29, 2010, 16:02:14 pm
Quote from: istar on September 29, 2010, 15:56:54 pm
πως την αποτυπωνει? εξηγησε μου γιατι το IQ μου πιανει πατο...

Το γεγονός ότι η πορνοβιομηχανία είναι από τις μεγαλύτερες όσον αφορά τα κέρδη τι σου λεει; Δεν είναι δείγμα του επιπέδου της κοινωνίας;

σκοπίμως πάς τη συζήτηση αλλού...

το σχόλιό σου κάτω από την φωτογραφία που πόσταρες του φάνηκε ηλίθιο (όπως και μένα δλδ)
εντάξει δε γελάνε όλοι με κάτι τέτοιο

αφήστε την κατάντια της κοινωνίας κατά μέρος άμα σας φτιάχνει αυτή η εικόνα (καλά λέει ο ανώνυμος)

cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #62 on: September 29, 2010, 16:06:48 pm »

Quote from: istar on September 29, 2010, 16:04:07 pm

Εγώ προτείνω το TV100, να παιζει πορνο, ερασιτεχνικό όμως που θα στέλνουν άνθρωποι απο τη θεσσαλονίκη, δόξα το θεό πολλοι υπάρχουν, συν οτι θα τους βγεί και free. Tongue Cheesy Cheesy Cheesy

Ε ας κανει καλύτερα μια σελίδα τότε www.youtv100.gr και να τα ποστάρουν εκεί. Να μπει και ονλαιν στο κολπο...

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
istar
Θαμώνας

do it yourself...

View Profile
« Reply #63 on: September 29, 2010, 16:08:29 pm »

καθόλου κακη ιδέα. θα καλυφθεί άνετα το κενό που άφησαν στο ταμείο οι συνεργάτες του παπαγεωργόπουλου Tongue

Salvation
Guest
« Reply #64 on: September 29, 2010, 16:10:55 pm »

Τη φωτογραφία την πόσταρα με ειρωνικό τόνο. Δεν το επικροτώ... Όσον αφορά το επίπεδο δεν αναφέρομαι σε διανοητικό επίπεδο. Αναφέρομαι στη σημασία που έχει αποκτήσει για τη κοινωνία ο πληρωμένος έρωτας.
istar
Θαμώνας

do it yourself...

View Profile
« Reply #65 on: September 29, 2010, 16:24:08 pm »

Quote from: Valerie on September 29, 2010, 16:10:55 pm
Τη φωτογραφία την πόσταρα με ειρωνικό τόνο. Δεν το επικροτώ... Όσον αφορά το επίπεδο δεν αναφέρομαι σε διανοητικό επίπεδο. Αναφέρομαι στη σημασία που έχει αποκτήσει για τη κοινωνία ο πληρωμένος έρωτας.

τώρα την απέκτησε "edit: ?"
« Last Edit: September 29, 2010, 16:29:34 pm by istar » Logged

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #66 on: September 29, 2010, 19:42:26 pm »

Quote from: cyb3rb0ss on September 29, 2010, 16:06:48 pm

Ε ας κανει καλύτερα μια σελίδα τότε www.youtv100.gr και να τα ποστάρουν εκεί. Να μπει και ονλαιν στο κολπο...
τρομαχτικά καλή ιδέα

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: September 29, 2010, 20:25:31 pm »

Quote from: Valerie on September 29, 2010, 15:47:47 pm

απο ποτε μετατοπιστηκε το ινσερτ κοιν? 

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #68 on: September 29, 2010, 20:27:29 pm »

απο οταν εμφανιστηκαν shemales

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #69 on: September 29, 2010, 20:57:27 pm »

Quote from: 4Dcube on September 29, 2010, 19:42:26 pm
Quote from: cyb3rb0ss on September 29, 2010, 16:06:48 pm

τρομαχτικά καλή ιδέα

Σε ευχαριστώ. Ελπίζω να με υποστηρίξεις όταν θα είμαι στα δικαστήρια με την TV100 για την ιδέα που θα μου εχουν κλέψει....

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #70 on: September 30, 2010, 00:30:36 am »

Προς Νεσσα.

Οι ανθρωποι κανουν οτι γουσταρουν. Αν δε το γουσταρεις εσυ δε σημαινει οτι δε σεβονται τον εαυτο τους επειδη ξεφευγει απο τις νορμες της ηληθιας συντηρητικης κοινωνιας που ζουμε. Ναι πολλες πορνοσταρ και πορνες κανουν το επαγγελμα τους απο αγαπη για το χρημα. Δε συμφωνω αλλα εφοσον δεν κανουν κακο σε κανενα (μαλλον καλο κανουν) οπως βιομηχανοι και λοιπα λαμογια γιατι θα πρεπε να μαι εναντιον τους? 

Τα περι ναρκωτικων ειναι κλασσικες μαλακειες ηθικολογων πιστευω που δεν μπορουν να δικαιολογησουν οτι καποιος ειναι τοσο "κολασμενος". Πριν καιρο ειχα διαβασει μια συνεντευξη γνωστης πορνοσταρ που ελεγε ακριβως αυτο οτι τα περι ναρκωτικων ειναι μαλακειες που αντιστοιχουν σε ενα πολυ μικρο ποσοστο ηθοποιων της οργανωμενης πορνοβιομηχανιας και οτι η συντριπτικη πλειοψηφια το κανει απο καθαρη επιλογη για τα χρηματα και πολλοι το ευχαριστιουνται κιολας.

Η τσοντα δεν εχει σκοπο να εκπαιδευσει κανενα. Δευτερον το τι αποκομιζει ο καθενας απο τη τσοντα ειναι προβλημα του. Τριτον  επειδη δε σαρεσει το σεξ χωρις συναισθηματα δε σημαινει οτι ειναι κατακριτεος οποιος εχει αλλη αποψη. Τελος δε μπορεις να μιλας για την τυπισα στην τσοντα με γενικευση γιατι υπαρχουν χιλιαδες τετοιες που το κανουν για χιλιαδες διαφορετικους λογους και πολλες απο αυτες Ω ΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! Τετοιες γενικευσεις σαν αυτες που κανεις ειναι λιγο πολυ φασιστικες μην ανησυχεις ολοι υποπιπτουν σε λιγο φασισμο που και που ακομα και οι πιο φιλελευθεροι.

Εσυ προφανως εχεις προβλημα με το σεξ για χρημα και οχι με τη θεα του σεξ. Οκ εχεις δικιο ο καπιταλισμος ειναι για το πουτσο και πιο για το πουτσο καποιος που το κανει μονο για τα λεφτα. Αλλα γιατι να τους περνει η μπαλα ολους ως ατομα που ειναι καταπιεσμενα και το κανουν για λεφτα? Ακομα παραπερα σε αυτα που υποστηριζεις ποια η διαφορα μεταξυ του πορνου που κανει σεξ μονο για τα λεφτα και του εργατη που κανει μια δουλεια που μισει για να επιβιωσει? Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι ο ενας δουλευει με ρουχα ο αλλος δουλευει χωρις και οι δυο καταπιεζονται συναισθηματικα αλλα δε φταιει η τσοντα φταιει η γαμημενη η κοινωνια.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #71 on: September 30, 2010, 01:27:28 am »

Quote from: Grecs on September 30, 2010, 00:30:36 am
Οι ανθρωποι κανουν οτι γουσταρουν. Αν δε το γουσταρεις εσυ δε σημαινει οτι δε σεβονται τον εαυτο τους επειδη ξεφευγει απο τις νορμες της ηληθιας συντηρητικης κοινωνιας που ζουμε.

Δε βαφτίζω ασέβεια προς τον εαυτό ό,τι ξεφεύγει από τις νόρμες. Έδωσα και παράδειγμα πιο πάνω για μια σεξουαλική επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα καλούπια και τη θεωρώ εντάξει, αλλά φαίνεται ότι διαβάζεις επιλεκτικά. Ασέβεια προς τον εαυτό είναι να αγνοείς ή να πας κόντρα στις φυσικές σου επιθυμίες στο βαθμό που έχεις άλλα κίνητρα (πχ χρήμα). Και αυτό είναι άσχετο με το αν η ίδια η πράξη θεωρείται ταμπού.

Ναι πολλες πορνοσταρ και πορνες κανουν το επαγγελμα τους απο αγαπη για το χρημα. Δε συμφωνω αλλα εφοσον δεν κανουν κακο σε κανενα (μαλλον καλο κανουν) οπως βιομηχανοι και λοιπα λαμογια γιατι θα πρεπε να μαι εναντιον τους?

Το ότι είμαι εναντίον της πορνοβιομηχανίας δε σημαίνει ότι μισώ τους πορνοστάρ. Απλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουν να πληρώνονται γι'αυτό που κάνουν.

Η τσοντα δεν εχει σκοπο να εκπαιδευσει κανενα. Δευτερον το τι αποκομιζει ο καθενας απο τη τσοντα ειναι προβλημα του.
Όχι όταν επηρεάζει τη συμπεριφορά του προς άλλους.

Τριτον  επειδη δε σαρεσει το σεξ χωρις συναισθηματα δε σημαινει οτι ειναι κατακριτεος οποιος εχει αλλη αποψη.

Κάπου εδώ τα πήρα γιατί μου βάζεις στο στόμα λόγια που δεν είπα.

Πού είπα ότι δε μου αρέσει το σεξ χωρίς συναισθήματα; Πού μίλησα για συναισθήματα;

Εκτός αν η κάβλα θεωρείται συναίσθημα...

Τελος δε μπορεις να μιλας για την τυπισα στην τσοντα με γενικευση γιατι υπαρχουν χιλιαδες τετοιες που το κανουν για χιλιαδες διαφορετικους λογους και πολλες απο αυτες Ω ΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!

Ξόδεψα τόσα ποστ να εξηγώ τι δεν πάει καλά μ'αυτό το σκεπτικό... ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΑΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Τόσο απλό.

Τετοιες γενικευσεις σαν αυτες που κανεις ειναι λιγο πολυ φασιστικες μην ανησυχεις ολοι υποπιπτουν σε λιγο φασισμο που και που ακομα και οι πιο φιλελευθεροι.

Φασίστας είσαι και φαίνεσαι (μια που βρίζουμε random).

Ακομα παραπερα σε αυτα που υποστηριζεις ποια η διαφορα μεταξυ του πορνου που κανει σεξ μονο για τα λεφτα και του εργατη που κανει μια δουλεια που μισει για να επιβιωσει? Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι ο ενας δουλευει με ρουχα ο αλλος δουλευει χωρις και οι δυο καταπιεζονται συναισθηματικα αλλα δε φταιει η τσοντα φταιει η γαμημενη η κοινωνια.

Και σ'αυτό έχω απαντήσει... επιλεκτική όραση πάλι...

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #72 on: September 30, 2010, 01:48:57 am »

Δεν υπαρχει επικοινωνια απ οτι βλεπω αλλα κανω μια τελευταια προσπαθεια.

1) Η φυσικη μου επιθυμια ειναι να κανω πατινι ολη μερα και να προβαρω με την μπαντα μου. Φυσικα ο μπαμπας μου κοψε το φαι και πρεπει να δουλευω ,ω ναι την μισω τη δουλεια μου. Εχω χασει τον αυτοσεβασμο μου το ξερω............. Βρισκω καποιο κοινο σημειο με τον πορνοσταρ. Διαφορα ουδεμια αν εξαιρεσεις το ταμπου.

2) οκ σαυτο.

3) Ακυρο τερμα παλι προβλημα του ειναι δεν φταιει η τσοντα.

4)οκ σορυ τοτε αλλα γενικα μην κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια (αν γραφεται ετσι ημουν σκραπας στα αρχαια)

5)Ναι δε γινεται θα σου μιλησω με παραδειγμα παλι. Μαρεσει να κανω πατινι. Καθε μερα ? ΟΧΙ. Αν ομως ειχα την ευλογια να το κανω επαγγελμα θα το καταπινα και θα το κανα καθε μερα αν χρειαζοταν. ΓΙΑΤΙ? Γιατι θα πληρωνόμουν για κατι που μαρεσει να κανω 5 φορες τη βδομαδα τσαμπα λες να με πειραζε να το κανω 7 φορες τη βδομαδα και να πληρωνομαι? Σιγουρα προτιμοτερο απο το να κανω 7 φορες τη βδομαδα κατι που μισω. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

6)Ουτε ενα αστειο δε σηκωνετε μερικοι. Παντως ενα μικρο φασιστα το κρυβουμε ολοι μεσα μας και για να παμε μπροστα πρεπει να παλεψουμε πρωτα με αυτον.

« Last Edit: September 30, 2010, 02:00:02 am by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #73 on: September 30, 2010, 01:57:54 am »

Quote from: Nessa NetMonster on September 30, 2010, 01:27:28 am
Ξόδεψα τόσα ποστ να εξηγώ τι δεν πάει καλά μ'αυτό το σκεπτικό... ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΑΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Τόσο απλό.

άμα είσαι λυσσάρα, μια χαρά γίνεται. Καρατσεκαρισμένο.  Tongue

τακτοποιημένο χάος
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #74 on: September 30, 2010, 02:10:32 am »

1,5) Δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεία να συγκρίνεις το σεξ με πράγματα ήσσονος σημασίας. Δε χρειάζεται να έχεις κάποια φυσική επιθυμία για να κάνεις μια x τυχαία δουλειά, ούτε θα σε στραβώσει αν ζοριστείς και την κάνεις για αγγαρεία.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Up Print
Jump to: