• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:47:46 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:47:46 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 110
Total: 191
ioannidisg
tasos gourd
stefpapa21
maria.r
Chaidec
evax
nikd
Lefo
themisb
Deviate
gcheristanidhs
Kv
daphnenik
manos_diakakis
evgeniaz
alexandraskol
Captain
Tasos Bot
Farmakis Aggelos
ore525
Ted Kaczynski
Gone_Forever
Sotirisbikos
ganasto
mrodi
dr.giorgos
Nikolas Tsamitros
swthrhs
lina_zs
Δημητρης Αξιμιωτης
Dimos Bachlas
dnikoa
Gregory_SP
A-TheITGuy
nataliapap
ioannisdamantis
Pcsc
npalami
Nikos.Ts
xeniam
xristodoulou
sofaki
Δημήτρης Διακολουκάς
AggelosZ
dimitris585
dimitris_diotis
panagiwt1s
jimalexoud
marnas
Νικη
chriskazakos
kvas
Fotis
mayia psarikoglou
kstavroulis
andreaspaper
anthi kotsani
Evripidis
vasilis saitis
kevangelo
Lykaonia
kathrin_p
despoina15
apob
gkg
kakousios
Pastellaki
Aris★
giorgosss03
tourlaza
mgrivab
annaparask
gkaramp
mrotskos
giorgos_skl
Petross
mdimitrig
hacky
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ  (Read 10508 times)
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
Re: ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ
« Reply #30 on: September 22, 2010, 23:16:51 pm »

Quote from: Doctor_Doctor on September 22, 2010, 22:24:52 pm
Αν όντως πρόκειται για κανονικό όπλο (και όχι αεροβόλο) το οποίο μάλιστα ...έπεσε και κάτω, δεν είναι να το παίρνουμε και τόσο αψήφιστα...

Και επισης στο ποστ στο τρομακτικο και στην ανακοινωση της ΔΑΠ
απο τη μια λεει περιστροφο απο την αλλη λεει πιστολι...

Μεγαλη πλακα, το περιστροφο δεν εχει ασφαλεια Cheesy

クリスチネットあなたの者だから...
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #31 on: September 23, 2010, 07:47:56 am »

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/09/2010_356451

Καταγγελία για επίθεση εξωπανεπιστημιακών μέσα στο ΑΠΘ

Επίθεση σε μέλος της από εξωπανεπιστημιακούς, με τη χρήση όπλου, καταγγέλλει η ΔΑΠ Θεσσαλονίκης, η οποία υποστηρίζει ότι τη συμπλοκή προκάλεσαν, αλλά και αναμείχθηκαν σ’ αυτή μέλη της ΠΑΣΠ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, με αφορμή προηγούμενο διαπληκτισμό μελών των δύο παρατάξεων για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ΔΑΠ Θεσσαλονίκης, Βασίλη Γεωργιάδη, περίπου έξι αλλοδαποί, που φορούσαν κράνη, μαζί με μέλη της ΠΑΣΠ της ΣΘΕ, επιτέθηκαν σε μέλη της ΔΑΠ, με αποτέλεσμα ένας εκ των αλλοδαπών να τραυματίσει με τη λαβή πιστολιού ένα μέλος της. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Από την πλευρά της, πάντως, η ΠΑΣΠ, δεν επιβεβαιώνει το γεγονός. Ο γραμματέας της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Πίτσκας, δήλωσε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό από καταγγελία της ΔΑΠ. «Διατηρώ επιφυλάξεις για το αν ισχύει το περιστατικό. Επικοινωνήσαμε με μέλη της ΠΑΣΠ της ΣΘΕ, τα οποία αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή», είπε και πρόσθεσε πως η ΔΑΠ εμπόδισε προσπάθεια επικοινωνίας με τον τραυματία.

Είναι χαρακτηριστικό, όμως, πως κατά την περίοδο των εγγραφών στα ακαδημαϊκά ιδρύματα παρατηρούνται, κάθε χρόνο, συχνά αψιμαχίες και συμπλοκές μεταξύ μελών των φοιτητικών παρατάξεων, τα οποία διεκδικούν να εγγράψουν στις σχολές και τα τμήματά τους πρωτοετείς φοιτητές, αποσκοπώντας στην προσέλκυση μελλοντικών ψηφοφόρων.

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, αν και δεν είχαν πλήρη εικόνα για το περιστατικό, καταδίκασαν κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται.

クリスチネットあなたの者だから...
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: September 23, 2010, 14:16:42 pm »

Quote from: Doctor_Doctor on September 22, 2010, 22:24:52 pm
Αν όντως πρόκειται για κανονικό όπλο (και όχι αεροβόλο) το οποίο μάλιστα ...έπεσε και κάτω, δεν είναι να το παίρνουμε και τόσο αψήφιστα...

Στάνταρ αεροβόλο θα ήταν. Και γω αν είναι να μείνω στα πανεπιστήμια μέχρι να σκοτεινιάσει επικίνδυνα, κουβαλάω επάνω μου αεροβόλο. Το οποίο αν δεν έχεις και ιδιαίτερη γνώση περνάει για κανονικό όπλο. Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο εύκολο να κυκλοφορείς με όπλο αν δεν είσαι μπάτσος (ευτυχώς δηλαδή). Οπότε τις πιθανότητες να είναι όπλο τις βρίσκω μηδαμινές. Ειδικά περίστροφο που από όσο έχω ακούσει είναι απαγορευμένο 1000% στην Ελλάδα.

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #33 on: September 23, 2010, 14:27:30 pm »

Ελπίζω να ξέρεις ότι είναι παράνομο και να προσέχεις όταν κυκλοφορείς με αυτό. Και γω ας πούμε που καμιά φορά εξασκούμαι στη σκοποβολή σε κατι απόμερα σημεία, από και προς τον προορισμό μου το κρατάω καλά κρυμμένο.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: September 23, 2010, 14:31:23 pm »

Quote from: BabylonX on September 23, 2010, 14:16:42 pm
Και γω αν είναι να μείνω στα πανεπιστήμια μέχρι να σκοτεινιάσει επικίνδυνα, κουβαλάω επάνω μου αεροβόλο.

Πες μου ότι απλά τρολλάρεις.

τακτοποιημένο χάος
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #35 on: September 23, 2010, 14:33:58 pm »

ρε πουνουτζου, που ζεις;
ολοι μας εχουμε ακουσει ή ζησει περιστατικα.δε χρειαζεται να το συζηταμε αυτο Lips Sealed
ας κουβαλαει αεροβολο.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
gate4

View Profile
« Reply #36 on: September 23, 2010, 14:36:55 pm »

και εγω κουβαλαω και σφεντονα καμια φορα οι πασπιτες καραδοκουν

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: September 23, 2010, 14:49:45 pm »

Quote from: png on September 23, 2010, 14:31:23 pm
Quote from: BabylonX on September 23, 2010, 14:16:42 pm
Και γω αν είναι να μείνω στα πανεπιστήμια μέχρι να σκοτεινιάσει επικίνδυνα, κουβαλάω επάνω μου αεροβόλο.

Πες μου ότι απλά τρολλάρεις.

Όχι δε τρολλάρω καθόλου. Το κάνω αλλά φροντίζω παράλληλα να είμαι προσεκτικός και να μη προκαλώ. Και δε θα μου πεις εσύ τι είναι σωστό να κάνω σε ένα χώρο που είναι γενικό παραδεκτό ότι όταν σκοτεινιάζει γίνεται επικίνδυνος.

Έχεις φάει μαχαιριά 1 εκατοστό από τη μηριαία αρτηρία για 2 ευρώ;

gate4

View Profile
« Reply #38 on: September 23, 2010, 14:57:00 pm »

πριν απο το δντ η μετα?

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: September 23, 2010, 15:11:57 pm »

Πριν! Φαντάσου τώρα με το ΔΝΤ!

@AgentCain: Ξέρω ότι είναι παράνομο αλλά να σου πω την αλήθεια προτιμώ να μπλέξω με τις αρχές παρά με άλλες καταστάσεις. Και όπως είπα, είμαι προσεκτικός και δε προκαλώ. Ποτέ κανείς δεν έχει καταλάβει ότι το κουβαλάω επάνω μου και ούτε και πρόκειται.

Αλλά νομίζω ότι είμαστε offtopic.

Στο θέμα μας:
Νομίζω ότι η τρίχα έγινε τριχιά. Έχω την αίσθηση ότι ήταν μη λειτουργική ρέπλικα ή στη χειρότερη αεροβόλο το εργαλείο... Και κάποιος πήγε να πουλήσει τρέλα με αυτό.
« Last Edit: September 23, 2010, 15:28:31 pm by BabylonX » Logged

λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #40 on: September 23, 2010, 15:26:46 pm »

Quote from: BabylonX on September 23, 2010, 15:11:57 pm
Πριν! Φαντάσου τώρα με το ΔΝΤ!

@AgentCain: Ξέρω ότι είναι παράνομο αλλά να σου πω την αλήθεια προτιμώ να μπλέξω με τις αρχές παρά με άλλες καταστάσεις. Και όπως είπα, είμαι προσεκτικός και δε προκαλώ. Ποτέ κανείς δεν έχει καταλάβει ότι το κουβαλάω επάνω μου και ούτε και πρόκειται.

ant
Guest
« Reply #41 on: September 23, 2010, 15:37:53 pm »

Αυτο με τα αεροβολα ειναι λιγο τρελο... Απλως να υπενθυμισω οτι και η τρελα εχει διαβαθμισεις! Δηλαδη να προσεχετε, γιατι μπορει να πεσετε πανω σε κανεναν πιο τρελο απο σας! Και πολλες φορες οι πιο τρελοι ειναι αυτοι που δειχνουν οι πιο φυσιολογικοι...

And then things get pretty ugly

btw: θυμαμαι παλιοτερα ( μολις πριν ξεκινησει πρωτο ετος ) εκει στην ιπποδρομιου μας ειχε πλησιασει ενα πρεζακι και μας ζητουσε λεφτα. Ε, εμεις δεν του διναμε και βγαζει αυτος τη συριγγα και κανει μια αποτομη κινηση σε εναν φιλο μου και λεει: " Να ας πουμε θα μπορουσα να σας απειλησω για να μου δωσετε λεφτα, δεν το κανω ομως" και τοτε χεστηκα πανω μου και εβγαλα το διευρακι... Η πλακα ειναι οτι την προηγουμενη μερα, ο ιδιος ειχε πλησιασει εναν αλλον φιλο μου και του ζητουσε παλι ψιλα. Ο φιλος μου δεν ειχε ( και του το πε ) και ο αλλος προσφερθηκε να δωσει... ρεστα! Αυτος ομως ηθελε να τον βοηθησει! Του ειχα πει τοτε: "πού πας και μπλεκεις ρε μλκ..." Ε, δε μ ακουσε. Την επομένη εγινε το συμβαν με τη συρριγγα απο τον ιδιο.
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: September 23, 2010, 15:47:08 pm »

Quote from: Antίλογος on September 23, 2010, 15:37:53 pm
Αυτο με τα αεροβολα ειναι λιγο τρελο... Απλως να υπενθυμισω οτι και η τρελα εχει διαβαθμισεις! Δηλαδη να προσεχετε, γιατι μπορει να πεσετε πανω σε κανεναν πιο τρελο απο σας! Και πολλες φορες οι πιο τρελοι ειναι αυτοι που δειχνουν οι πιο φυσιολογικοι...

And then things get pretty ugly

btw: θυμαμαι παλιοτερα ( μολις πριν ξεκινησει πρωτο ετος ) εκει στην ιπποδρομιου μας ειχε πλησιασει ενα πρεζακι και μας ζητουσε λεφτα. Ε, εμεις δεν του διναμε και βγαζει αυτος τη συριγγα και κανει μια αποτομη κινηση σε εναν φιλο μου και λεει: " Να ας πουμε θα μπορουσα να σας απειλησω για να μου δωσετε λεφτα, δεν το κανω ομως" και τοτε χεστηκα πανω μου και εβγαλα το διευρακι... Η πλακα ειναι οτι την προηγουμενη μερα, ο ιδιος ειχε πλησιασει εναν αλλον φιλο μου και του ζητουσε παλι ψιλα. Ο φιλος μου δεν ειχε ( και του το πε ) και ο αλλος προσφερθηκε να δωσει... ρεστα! Αυτος ομως ηθελε να τον βοηθησει! Του ειχα πει τοτε: "πού πας και μπλεκεις ρε μλκ..." Ε, δε μ ακουσε. Την επομένη εγινε το συμβαν με τη συρριγγα απο τον ιδιο.

Κοίταξε, επειδή προφανώς απευθύνεσαι σε μένα (γιατί εγώ έκανα το λάθος να το αναφέρω) να σου πω ότι οι λόγοι που το κουβαλάω είναι κυρίως ψυχολογικοί. Στην πραγματικότητα μάλλον δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ ούτε καν σαν απειλή. Για χρήση δε το συζητάω. Αλλά όσο να'ναι, 10 η ώρα το βράδι στα πανεπιστήμια, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι κάπως πιο ασφαλής υπό την έννοια ότι έχεις μια καβάτζα σε περίπτωση που σου επιτεθεί κάποιος.

Και επειδή μερικοί κάνουν πάντα την τρίχα τριχιά, έχουν ήδη βγάλει το συμπέρασμα ότι το παίζω τρελός πιστολέρο με το αεροβόλο. Όχι, δεν είμαι ούτε τρελός ούτε πιστολέρο. Και να υπενθυμίσω ότι μίλησα για τις περιπτώσεις που θα χρειαστεί να είμαι εκεί επικίνδυνες μόνο ώρες; Κατά τα άλλα το αεροβόλο βρίσκεται συνήθως για μήνες ολόκληρους στο σπίτι μου, ασφαλισμένο, σε σημείο μη προσβάσιμο από παιδιά, χωρίς μπίλιες κλπ.

gate4

View Profile
« Reply #43 on: September 23, 2010, 15:50:11 pm »

τυπε αεροβολο κυνηγετικο εχεις ή απο εκεινα που βαρανε οι πιτσιρικαδες τις γατες?

BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: September 23, 2010, 15:52:01 pm »

Από αυτά που βαράνε οι πιτσιρικάδες τις γάτες.

Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: