• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 23:52:06 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 23:52:06 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 46
Guests: 133
Total: 179
Karkarias
gp6
jkara
arkou
anon
Fraser
_iliaskaz_
cheinopor
Katarameno
filkilkis
Arakapas
fpapat
Nikos_313
kassamanwlhs
chaniotism
konsntai
thegreekbaron
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
johnmax
Vasilikikr
mavropan
Gounanda
A-TheITGuy
jm555
zaroumaria
gkarapip
EiriniGeo
stavros0201
fatseas
acolak
witchingHour
nikos123321
parzival
Antreas17
victoria
LelisNiko
evax
mariaxalk
maria.r
Joannapet
Mr Watson
marysmr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ  (Read 10476 times)
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΑΠΘ
« Reply #45 on: September 23, 2010, 15:54:13 pm »

ναι μας επεισες  Cheesy

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: September 23, 2010, 15:55:11 pm »

Γαμώτο, δεν έπιασε ε;  Cheesy

ant
Guest
« Reply #47 on: September 23, 2010, 16:08:14 pm »

Quote from: BabylonX on September 23, 2010, 15:47:08 pm
Quote from: Antίλογος on September 23, 2010, 15:37:53 pm
Αυτο με τα αεροβολα ειναι λιγο τρελο... Απλως να υπενθυμισω οτι και η τρελα εχει διαβαθμισεις! Δηλαδη να προσεχετε, γιατι μπορει να πεσετε πανω σε κανεναν πιο τρελο απο σας! Και πολλες φορες οι πιο τρελοι ειναι αυτοι που δειχνουν οι πιο φυσιολογικοι...

And then things get pretty ugly

btw: θυμαμαι παλιοτερα ( μολις πριν ξεκινησει πρωτο ετος ) εκει στην ιπποδρομιου μας ειχε πλησιασει ενα πρεζακι και μας ζητουσε λεφτα. Ε, εμεις δεν του διναμε και βγαζει αυτος τη συριγγα και κανει μια αποτομη κινηση σε εναν φιλο μου και λεει: " Να ας πουμε θα μπορουσα να σας απειλησω για να μου δωσετε λεφτα, δεν το κανω ομως" και τοτε χεστηκα πανω μου και εβγαλα το διευρακι... Η πλακα ειναι οτι την προηγουμενη μερα, ο ιδιος ειχε πλησιασει εναν αλλον φιλο μου και του ζητουσε παλι ψιλα. Ο φιλος μου δεν ειχε ( και του το πε ) και ο αλλος προσφερθηκε να δωσει... ρεστα! Αυτος ομως ηθελε να τον βοηθησει! Του ειχα πει τοτε: "πού πας και μπλεκεις ρε μλκ..." Ε, δε μ ακουσε. Την επομένη εγινε το συμβαν με τη συρριγγα απο τον ιδιο.

Κοίταξε, επειδή προφανώς απευθύνεσαι σε μένα (γιατί εγώ έκανα το λάθος να το αναφέρω) να σου πω ότι οι λόγοι που το κουβαλάω είναι κυρίως ψυχολογικοί. Στην πραγματικότητα μάλλον δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ ούτε καν σαν απειλή. Για χρήση δε το συζητάω. Αλλά όσο να'ναι, 10 η ώρα το βράδι στα πανεπιστήμια, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι κάπως πιο ασφαλής υπό την έννοια ότι έχεις μια καβάτζα σε περίπτωση που σου επιτεθεί κάποιος.

Και επειδή μερικοί κάνουν πάντα την τρίχα τριχιά, έχουν ήδη βγάλει το συμπέρασμα ότι το παίζω τρελός πιστολέρο με το αεροβόλο. Όχι, δεν είμαι ούτε τρελός ούτε πιστολέρο. Και να υπενθυμίσω ότι μίλησα για τις περιπτώσεις που θα χρειαστεί να είμαι εκεί επικίνδυνες μόνο ώρες; Κατά τα άλλα το αεροβόλο βρίσκεται συνήθως για μήνες ολόκληρους στο σπίτι μου, ασφαλισμένο, σε σημείο μη προσβάσιμο από παιδιά, χωρίς μπίλιες κλπ.

βασικα ρε φιλε, νταξ δε με νοιαζει κι ολας. εγω μπελαδες δεν ψαχνω οποτε εχω πολλες πιθανοτητες να μην συνατησω καποιο επικινδυνο περιστατικο... τωρα αμα κανας μπελας πεσει πανω μου, ε δεν ξερω πως θα αντιδρασω ( αναλογα με την κατασταση ) Απλως επειδη το ειπες και μονος σου ( για ψυχολογικους λογους ) νομιζεις οτι εισαι ασφαλης, ενω στην πραγματικοτητα δεν εισαι. Απο το γεγονος οτι ελαχιστες φορες το κουβαλας μεχρι να το χρησιμοποιησεις εν τελει, απεχουμε παρασαγκας... Θελει ψυχραιμια, θελει ετοιμοτητα, θελει εκπαιδευση θελει χιλια δυο πραματα για να διασφαλισεις οτι ολα θα πανε καλα και οτι δε θα γυρισει μπουμερανγκ το αεροβολο... Μ λιγα λογια θελει προετοιμασια που ουτε στην ελληνικη αστυνομια δεν κανουν!

Τελος παντων, εγω δεν ασχολουμε αλλο. Ελπιζω μονο να μη σε συνατησω καμια φορα βραδυ στο πανεπιστημιο και με μπερδεψεις με καναν ληστη/μαχαιροβγαλτη!  Grin Grin Grin
fourier
Guest
« Reply #48 on: September 23, 2010, 16:09:44 pm »

Κατά βάση χρειάζεται να κάνει μια κουβέντα με ψυχίατρο...
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: September 23, 2010, 16:13:49 pm »

Quote from: fourier on September 23, 2010, 16:09:44 pm
Κατά βάση χρειάζεται να κάνει μια κουβέντα με ψυχίατρο...
Γιατί ρε φίλε, για να με πείσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος όταν κυκλοφορώ τα βράδια στο ΑΠΘ;
Είναι ώριμη τώρα αυτή η απάντηση;
Δηλαδή αυτό θα μου το έλεγες και μπροστά μου;
Πίσω από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μερικοί τείνετε να γίνεστε 13 χρονών μου φαίνεται.

Αντίλογε, για μπελάδες δε ψάχνει κανείς μας. Οι μπελάδες έρχονται συνήθως σε μας. Εγώ ξέρω ότι 3-4 φορές που χρειάστηκε να πάω εκεί μέσα βράδι το είχα μαζί μου το αεροβόλο. Και μαζί μου το είχα και σε άλλες φάσεις που πήγα μεταμεσονυκτίως στο δρόμο που βγάζει ασβεστοχόρι μέσα από το δάσος και στο σειχ σου. Ε τώρα αν αυτό με κάνει ψυχοπαθή όπως έχουν βγάλει το συμπέρασμα μερικοί ας έχουν αυτή την άποψη στην τελική. Λες και κυκλοφορώ με κανένα ΑΚ47 στην πλάτη έγινε θέμα εδώ μέσα.

Έξτρα ότι έχουμε βγει εκτός θέματος.
« Last Edit: September 23, 2010, 16:29:06 pm by BabylonX » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #50 on: September 24, 2010, 20:30:02 pm »

οταν πεσει η νυχτα κυκλοφορω με φυσοκαλαμο που πεταει χαρτινα βελακια φτιαγμενα απο τηλεθεατη με καρφιτσα στην ακρη βουτηγμενα σε ισχυρη νευροτοξινη. Το συνιστω ανεπιφυλακτα. και μπατσος να σε πιασει δε σε κανει τπτ.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #51 on: September 24, 2010, 20:50:17 pm »

Quote from: Grecs on September 24, 2010, 20:30:02 pm
οταν πεσει η νυχτα κυκλοφορω με φυσοκαλαμο που πεταει χαρτινα βελακια φτιαγμενα απο τηλεθεατη με καρφιτσα στην ακρη βουτηγμενα σε ισχυρη νευροτοξινη. Το συνιστω ανεπιφυλακτα. και μπατσος να σε πιασει δε σε κανει τπτ.

Epic σκηνη απο τα παλια οχι αστεια... Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

クリスチネットあなたの者だから...
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: September 24, 2010, 21:06:33 pm »

Quote from: BabylonX on September 23, 2010, 14:49:45 pm
Έχεις φάει μαχαιριά 1 εκατοστό από τη μηριαία αρτηρία για 2 ευρώ;

Quote from: gate4 on September 23, 2010, 14:57:00 pm
πριν απο το δντ η μετα?

Quote from: BabylonX on September 23, 2010, 15:11:57 pm
Πριν! Φαντάσου τώρα με το ΔΝΤ!

Grin Grin Grin Cheesy

bay bay timy.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #53 on: September 24, 2010, 21:10:24 pm »

Tωρα με το δντ ακρωτηριαζουν

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #54 on: September 24, 2010, 21:37:12 pm »

Έχω ακούσει μια ιστορία για έναν τύπο που του την πέσανε στην αθήνα σε ένα στενοσόκακο και... ξεθηκώνει το γουακιζάσι

http://www.freewebs.com/toufuushogunate/Wakizashi.jpg

οπότε χέστηκαν πάνω τους οι ληστές και έφυγαν.

Αυτός ο τύπος είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδία κέντο και έχει άδεια οπλοφορίας. Και ναι, αυτο΄το σπαθί είναι αληθινό, φτιαγμένο από έναν γιαπωνέζο σιδερά.

Τρελός. Δεν έχω να πω κάτι επιπλέον.

Είπα να μοιραστώ την ιστορία μου Smiley

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
ant
Guest
« Reply #55 on: September 24, 2010, 21:55:05 pm »

Quote from: 4Dcube on September 24, 2010, 21:37:12 pm
Έχω ακούσει μια ιστορία για έναν τύπο που του την πέσανε στην αθήνα σε ένα στενοσόκακο και... ξεθηκώνει το γουακιζάσι

http://www.freewebs.com/toufuushogunate/Wakizashi.jpg

οπότε χέστηκαν πάνω τους οι ληστές και έφυγαν.

Αυτός ο τύπος είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδία κέντο και έχει άδεια οπλοφορίας. Και ναι, αυτο΄το σπαθί είναι αληθινό, φτιαγμένο από έναν γιαπωνέζο σιδερά.

Τρελός. Δεν έχω να πω κάτι επιπλέον.

Είπα να μοιραστώ την ιστορία μου Smiley

Xaxaxaxa! Φανταζεστε τα μουτρα των ληστων; Απο κει που ( νομιζεις οτι ) εχεις το πανω χερι, σου βγαζει ο αλλος μια χατζαρα ΝΑ ( με το συμπαθιο ) and the tables turn... Κλαιω για κατι τετοιες ανατροπες!
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #56 on: September 24, 2010, 22:05:05 pm »

Αν είχαν πιστόλι οι ληστές θα σου έλεγα εγώ που θα έβαζε το γουακιζάσι του...

Άσε που οι ληστές δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους, λεφτά θέλουν. Αν όμως νιώσουν πως απειλούνται το πράγμα αλλάζει. Και αυτό για να γλιτώσεις κάποια -πολλά ή λίγα- χρήματα.

Φίλος μου, εξπέρ πολεμικών τεχνών (πάνω από δεκαετία), μου έλεγε ότι αν τον σταματήσει άνθρωπος ακόμα και με σουγιά, θα του δώσει τα λεφτά του και θα φύγει. Γιατί δεν ξέρει τι γίνεται πίσω του, γιατί δεν ξέρει αν ο άλλος έχει πιστόλι μαζί κοκ.

Γι' αυτό αυτές τις μαγκιές με τα "όπλα" δεν τις πολυκαταλαβαίνω. Εκτός από το ότι μάλλον είναι αναποτελεσματικές, σε βάζουν και σε επιπλέον κίνδυνο.

Και ένα ερώτημα για προβληματισμό: Αν πάνω στη νόμιμη άμυνα (για ληστεία, όχι για δολοφονία) χτυπήσεις/μαχαιρώσεις κάποιον και τον στείλεις στον άλλο κόσμο;

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #57 on: September 24, 2010, 22:14:15 pm »

Quote from: Doctor_Doctor on September 24, 2010, 22:05:05 pm
Και ένα ερώτημα για προβληματισμό: Αν πάνω στη νόμιμη άμυνα (για ληστεία, όχι για δολοφονία) χτυπήσεις/μαχαιρώσεις κάποιον και τον στείλεις στον άλλο κόσμο;
Θαρρώ ότι τα περί νόμιμης αυτοάμυνας ισχύουν και στο Ελλαδιστάν
Επιπλέον με το νόμο δε νομίζω να έχεις προβλήματα, δεδομένου του κοινωνικού status (sic) του ατόμου που σου επιτίθεται και της κρίσης της Ελληνικής δικαιοσύνης.
Επιπλέον έχεις και την αίσθηση της νίκης απέναντι στο κίνδυνο και τα συγχαρητήρια των συγγενών και γνωστών που ξεπάστρεψες εναν εγκληματία ("Μπράβο ταγορι μου άντρακλας!/Τι κορίτσι είσαι συ, 20 20 τους βαζεις κάτω!" κτλ)

Ε νομίζω θα επιβιώσεις από τις τύψεις...

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

ant
Guest
« Reply #58 on: September 24, 2010, 22:29:10 pm »

Quote from: AgentCain on September 24, 2010, 22:14:15 pm
Ε νομίζω θα επιβιώσεις από τις τύψεις...

Μην εισαι και τοσο σιγουρος. Πρεπει να σαι πολυ ψυχρος για να πετυχεις κατι τετοιο. Εδω μπορει να τυχει να μαλωσεις με καποιον για μια θεση παρκινγκ πχ και μετα να καθισεις να το σκεφτεις...

Οι τυψεις, ερινυες κλπ κλπ απασχολουσαν πολυ τους αρχαιους ελληνες ( και υποθετω ειναι μεγαλο κεφαλαιο και για ολους τους αλλους πολιτισμους )

Δεν ειναι να το παιρνεις αψηφιστα. Σε τελικη αποψη τα παντα ειναι θεμα οπτικης γωνιας ομως   Cool
tesla
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #59 on: September 25, 2010, 00:23:31 am »

Νομιζω πως η πλειοψηφια των φοιτητων θα καθοταν να την φαει παρα θα εκανε αντεπιθεση με σκοπο να βλαψει τον θυτη.Και αυτο γιατι οι περισσοτεροι απο μας εχουν μεγαλωσει πιστευω σε ενα φυσιολογικο περιβαλλον και αυτου του ειδους οι "μαχες" ειναι έξω απ τα νερα τους..

Τωρα βεβαια εξαρταται και απ το βαθμο που ο αλλος νιωθει οτι απειλειται,αλλα εκει θελει να εχεις τα "κακαλα" να ξερεις οτι μπορεις να αποφυγεις οτι χειροτερο μπορει να επακολουθησει..

Οσον αφορα οτι το θυμα μπορει να ξερει πολεμικες τεχνες,ε νομιζω οτι στον αιφνιδιασμο (περιπτωση ληστειας) και αυτοι υστερουνε..Κανεις δεν ειναι Chuck Norris.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: