• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:01:13 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:01:13 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 115
Total: 168
malogeor
DJ Stefzia
tasakis
xdallas
Giopan
Nikos_313
Farmakis Aggelos
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
ArsenD
Ast
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
elias_farhood
chriskazakos
mavrhs
athichatz
lelenia
dimitrisblioumis
Kv
tasos gourd
evitzv
Ioannakoliou
aachmet
babis.o.sougias
msandr
Ted Kaczynski
nikosmonov
Kwst@ss_
meni
Nicotre
thegreekbaron
difis
Filpan10
nmpampal
evangeliaap
Stathiss
xeniam
dimimpou
jimalexoud
Haralampos
folas
kvas
Notac
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Περι trolls, spammers και πορεία του forum
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Down Print
Author Topic: Περι trolls, spammers και πορεία του forum  (Read 14262 times)
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Περι trolls, spammers και πορεία του forum
« Reply #75 on: September 17, 2010, 15:50:26 pm »

Quote from: i _&a on September 17, 2010, 15:46:36 pm
κανείς δεν κρίνει τους νέους... τουλάχιστον εδώ... απλά διαφωνούν κάποιοι μεταξύ των οποίων κι εγώ... και γι' αυτό ακριβώς, επειδή δεν προσπαθώ να επιβάλλω κάτι, αποχωρώ...

ακόμα εδώ σε βλέπω  Roll Eyes Grin

It's alright
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #76 on: September 17, 2010, 16:03:24 pm »

Άπλυτε, σου προτείνω να αγκαλιάσεις την τρολλίστικη φύση σου (embrace your trolling nature lol). Κακά τα ψέμματα, είσαι ένα Uber Troll. You show the way. Κάποτε περισσότερο, κάποτε λιγότερο. άλλοτε το προβατάκι σε επισκιάζει, άλλοτε εσύ παίρνεις τα ηνία. Γενικά, είσαι στο top 2 συνέχεια Tongue

Όντως, το forum έχει αλλάξει πολύ τα 4 χρόνια που είμαι εδώ. Προφανώς άλλαζε σιγά σιγά, όπως όλα τα πράγρατα στη ζωή. "Εξέλιξη". Ας τη δούμε:

Όταν πρωτομπήκα, το φόρουμ ήταν μικρό αλλά δραστήριο: ένα μικρός πυρήνας χρηστών που πόσταρε πααααρα πολύ. Μια παρέα. Ως εκ τούτου, είχε πιο παρείστικα χαρακτηριστικά. Καλές συζητήσεις, δεν υπήρχε τόσο έντονη η ανάγκη moderation μπλα μπλα. Σιγά σιγά, το forum άργησε να μεγαλώνει, η ΟΔ/ΟΣ άλλαζε, και σιγά σιγά το trolling άρχισε να μπαίνει στην καθημερινότητα μας. "Σιγά" θα μου πείτε, "αυτά τα ξέρουμε όλοι" (και μόλις τα έγραψαν παραπάνω).

Αυτό που αδυνατούν να κοιτάξουν οι περισσότεροι, είναι έξω από το thmmy.gr. Το trolling ως φαινόμενο άρχισε να εξαπλώνεται τα τελευταία 4 χρόνια. Trolls υπήρχαν από παλαιότερα, αλλά η ενσωμάτωση του www στην καθημερινή μας ζωή οδήγησε στη γιγάντωση ορισμένων site όπως 4chan, YTMND, Newgrounds, LiveJournal (παράδεισος των trolls τα προηγούμενα) και μοιραία τα trolls πλήθυναν. Όχι μόνο λόγω αύξησης των χρηστών άρα και της αναλογίας των trolls, αλλά και γιατί ο όρος "trolling" κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό και πάρα πολλοί χρήστες ανακάλυψαν την αμαρτωλή διασκέδαση του. Yes, το trolling έχει πολύ πλάκα.

Το thmmy.gr είχε να αντιμετωπίσει 2 πράγματα: την εξάπλωση του φαινόμενου trolling και την αύξηση των χρηστών. Από τη μία είχαμε το νέο αίμα trolls (π.χ. άπλυτος, προβατάκι) και μερικούς βαρεμένους παλιούς που ανακάλυπταν τη χαρά του (π.χ. ex_mechanus, λήθη, SolidSNK). Είναι κακό αυτό? Maybe. Αλλά μάλλον αναπόφευκτο. Σα να λέμε η μοίρα κάθε community. Είναι ΤΟΣΟ τρομερό? ΌΧΙ.

Όσο για τους "παλιούς" που γκρινιάζουν. Ε το ντόμινο θα συνεχιστεί. 2 χρόνια αργότερα και θα νοσταλγούμε το thmmy όπως είναι τώρα, μετά από 4 χρόνια άλλοι θα νοσταλγούν το thmmy όπως θα είναι μετά από 2 χρόνια etc etc etc. Παιδιά, get over it. Τα φιλαράκια σας φεύγουν, το thmmy αλλάζει, ΕΣΕΙΣ αλλάζετε. Όσο και αν βελτιωθεί το moderation, κανείς δε θα φέρει πίσω, το παλιό, καλό thmmy Smiley

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #77 on: September 17, 2010, 16:09:33 pm »

γτ τοση κλαψα ρε συ;
Quote from: SolidSNK on September 17, 2010, 16:03:24 pm
Όσο και αν βελτιωθεί το moderation, κανείς δε θα φέρει πίσω, το παλιό, καλό thmmy Smiley

το οτι το τημμυ,ισως,ηταν μια κλειστη παρεα απο ατομα,ολα γνωστα μεταξυ τους δεν το κανει καλυτερο σε σχεση με τωρα,χρονια πολλα που πολλοι εχουν σταματησει να ασχολουνται

SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #78 on: September 17, 2010, 16:28:04 pm »

Quote from: harris on September 17, 2010, 16:09:33 pm
γτ τοση κλαψα ρε συ;
Quote from: SolidSNK on September 17, 2010, 16:03:24 pm
Όσο και αν βελτιωθεί το moderation, κανείς δε θα φέρει πίσω, το παλιό, καλό thmmy Smiley

το οτι το τημμυ,ισως,ηταν μια κλειστη παρεα απο ατομα,ολα γνωστα μεταξυ τους δεν το κανει καλυτερο σε σχεση με τωρα,χρονια πολλα που πολλοι εχουν σταματησει να ασχολουνται
Δε κλαίω καθόλου ρε μαν. Προφανώς και δεν το κάνει καλύτερο σε σχέση με τώρα. Εγώ βρίσκω το thmmy αυτή τη στιγμή διασκεδαστικό Smiley.

Η αφορμή για την απάντηση ήρθε από το νοσταλγικό ποστ της i _&a. Το thmmy δεν προσδιορίζεται από τους παλιούς χρήστες που πόσταραν τον παλιό καλό καιρό, αλλά από τους τωρινούς ενεργούς του, νέους και παλιούς. Το thmmy είναι ο άπλυτος, η νάσια, η el_mosafet, ο KHMMY κτλ κτλ. Το trolling μπορεί να μετριαστεί από αυστηρότερο moderation (δε θα μου άρεσε να γίνει πιο αυστηρό tbh γιατί θα επηρρέαζε όλους), αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό γιατί το ίδιο το thmmy έδειξε το δρόμο. Εκτός και αν ξαφνικά κόψει όλη η community το trolling, γιατί στην τελική δεν είναι μόνο τα 5 μέλη που είπα, αλλά οι πιο πολλοί κάνουμε από λίγο. I don't think so...

Δεν αρέσει σε μερικούς? Ε τότε ας banαριστούν όλα τα trolls, ας έρθουν πίσω όλοι οι παλιοί, ας διαγραφούν όλοι οι >=2006 και voila, το thmmy όπως παλιά. Αλλά δε γίνεται αυτό.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #79 on: September 17, 2010, 16:28:16 pm »

Αλήθεια, δεν κατάλαβα ποτέ τη χαρά του trolling. Φαίνεται είμαι κι εγώ παλιάς γενιάς χρήστης και δε μου φαίνεται καθόλου αστείο. Δεύτερον, το θέμα δεν είναι να μπει μια συγκεκριμένη νοοτροπία η οποία θα αποφασιστεί κατόπιν συμβουλίων ή ομάδας διαχείρισης ή δημοσκόπησης. Είναι το πολύ απλό (στη θεωρία) και τόσο δύσκολο στην πράξη: Σεβασμός στους άλλους.

Σε ένα σοβαρό θέμα, δεν τρολάρεις. Κι αν δε μπορείς να συζητήσεις, δε συμμετέχεις. Αντίστοιχα στα θέματα που θέλεις να κάνεις την πλάκα σου, κάνε την πλάκα σου. Και δε νομίζω εκεί να μπει κάποιος να γράψει ένα σοβαρό κατεβατό που θα σε ενοχλήσει (εκεί είναι που γέρνει και μονόπαντα το πράγμα...Οι μεν ενοχλούν τους δε, το αντίστροφο όχι). Κανονικά σε μορφωμένα άτομα δε χρειάζεται να γίνουν συστάσεις, συνεπώς και η διαχείριση δε χρειάζεται να έχει πολλή δουλειά. Εδώ δεν ξέρω τι γίνεται και τι επιλογές θα κάνει.

Και διαφωνώ με το "παρεϊστικο" κλίμα και όλα αυτά τα ωραία. Παλιότερα δεν ήξερα κανέναν και διάβαζα με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις που γράφονταν. Τώρα ξέρω πολύ περισσότερους.

ΥΓ. Δεν υπάρχει καλό και κακό thmmy, παλιό και καινούριο. Υπάρχει αυτό στο οποίο γράφονται ΚΑΙ σοβαρές απόψεις και υπάρχει κι αυτό που γίνεται μόνο χαζοσυζήτηση επιπέδου chatroom.
« Last Edit: September 17, 2010, 16:30:35 pm by Doctor_Doctor » Logged

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #80 on: September 17, 2010, 16:32:52 pm »

Quote from: SolidSNK on September 17, 2010, 16:28:04 pm

Η αφορμή για την απάντηση ήρθε από το νοσταλγικό ποστ της i _&a. Το thmmy δεν προσδιορίζεται από τους παλιούς χρήστες που πόσταραν τον παλιό καλό καιρό, αλλά από τους τωρινούς ενεργούς του, νέους και παλιούς. Το thmmy είναι ο άπλυτος, η νάσια, η el_mosafet, ο KHMMY κτλ κτλ. Το trolling μπορεί να μετριαστεί από αυστηρότερο moderation (δε θα μου άρεσε να γίνει πιο αυστηρό tbh γιατί θα επηρρέαζε όλους), αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό γιατί το ίδιο το thmmy έδειξε το δρόμο. Εκτός και αν ξαφνικά κόψει όλη η community το trolling, γιατί στην τελική δεν είναι μόνο τα 5 μέλη που είπα, αλλά οι πιο πολλοί κάνουμε από λίγο. I don't think so...

Δεν αρέσει σε μερικούς? Ε τότε ας banαριστούν όλα τα trolls, ας έρθουν πίσω όλοι οι παλιοί, ας διαγραφούν όλοι οι >=2006 και voila, το thmmy όπως παλιά. Αλλά δε γίνεται αυτό.

καλά ρε πουλάκι μου, από όλα αυτά που είπα εσύ αυτό κατάλαβες?
καλά γιατί διαβάζουμε πάντα και τα πάντα μισά, ή όπως τα βλέπουμε από πλευρας μας?

ποιός μίλησε για μπανάρισμα? ποιός επέβαλλε σε κάποιον κάτι? χίλιες φορές είπα ότι καλά κάνουν τα παιδιά, ότι αυτοί διαμορφώνουν το φόρουμ, ότι η ΟΔ δεν μπορεί να επιβάλλει κανόνες κτλ...
τον αν δικαιούμαι ή όχι να κάνω νοσταλγικά πόστ είναι άλλο θέμα, και ήταν μια συζήτηση που στόχευε πιο πολύ στα πόστ του Κύβου και του Juan... ούτε κάν αφορούσε τους μικρότερους και τι κάνουν... ήταν κάπως σαν αντιεπιχειρηματολογία στον Ηλία...
τι σας έχει πιάσει μεσημεριάτικα...
πρέπει να μπολντάρω τα σημεία των πόστ μου που λέω ότι δε με χαλάει κάτι πέρα από το γεγονός ότι αυτοί που ανεφερες δεν είναι μόνο αυτοί το φόρουμ, αλλά και καμιά πεντακοσαριά άλλοι που θέλουν να μπούν ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ?
χίλιες φορές το είπα δλδ... ελεος...
το ότι δε μου κάνει αυτό που είναι τώρα το φόρουμ δε σημαίνει οτι με χαλάει η ότι προσπαθώ να το αλλάξω... απλά δεν συμμετέχω... τι πιό απλό θα μπορούσα να γράψω...

SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #81 on: September 17, 2010, 16:36:24 pm »

Δεν απάντησα στο πόστ σου, αφορμή πήρα για να γράψω τη παπαριά μου Wink Δεν απευθύνθηκα σε σένα... cool?

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #82 on: September 17, 2010, 16:38:00 pm »

ναι οκ απλά είσαι ο δεύτερος που γράφει κάτι παρόμοιο και δε θέλω να παραποιηθούν τα όσα είπα..
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #83 on: September 17, 2010, 16:43:23 pm »

προσωπικα στο θεμα του φορουμ παντα ημουν υπερ της αυτορρυθμισης....το φορουμ ποτε δν επαιρνε μορφή σύμφωνα με τις επιταγές της εκαστοτε ΟΔ/ΟΣ...ο ρολος της ΟΔ/ΟΣ ηταν πάντα διεκπεραιωτικός και όχι διαμόρφωσης...όσο και να υποστήριζαν καποιο το αντίθετο..

η κάθε ΟΔ/ΟΣ τραβαει μια γραμμη στην ανοχή της ως προς το τρολλαρισμα και το σπαμ...σε αυτο το φορουμ η διαχείριση ηταν παντα ελαστική και ιδιαίτερα ανεκτική...

προσωπικα το φορουμ το εχω βαρεθει...καποτε ημουν εξαρτημενος κι εχω καψει κι εξεταστικες λογω της διαδικτυακης αυτης παρεας...καποτε περνουσα καλα εδω μεσα και περνουσα καλά...σπαμμάροντας κιολας...νομιζω ο αριθμος των ποστ μου τα λεει ολα...

οπως ελεγα ειμαι υπερ της αυτορρυθμισης και νομιζω δν μπορεί να επιβληθει τπτ εκ των ανω...ολα είναι θέμα της ευρείας βασης του φόρουμ των μελών του...εκείνοι το οδηγούν...και οσοι γράφουν ό,τι και να γρα΄φουν και όσοi ειναι η μεγάλη σιωπηρή πλειοψηφία...
το φορουμ άλλαξε και θα συνεχίσει να αλλαζει...η αλλαγή δν ειναι πάντα επιθυμητή αλλά ειναι σχεδόν μονόδρομος...

αν οδηγηθεί στην "καταστροφή"...προσωπικά προτείνω να το αφήσουμε να "καταστραφεί"...μπορει να "καταστραφει" δημιουργικά...

« Last Edit: September 17, 2010, 18:10:02 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #84 on: September 17, 2010, 16:48:56 pm »

Quote from: apostolos1986 on September 17, 2010, 16:43:23 pm
προσωπικα στο θεμα του φορουμ παντα ημουν υπερ της αυτορρυθμισης....το φορουμ ποτε δν επαιρνε μορφή σύμφωνα με τις επιταγές της εκαστοτε ΟΔ/ΟΣ...ο ρολος της ΟΔ/ΟΣ ηταν πάντα διεκπεραιωτικός και όχι διαμόρφωσης...όσο και να υποστήριζαν καποιο το αντίθετο..

διαφωνω.οταν ο αριθμος εχει αισιως φτασει Total Members: 4081 δε μπορει,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι μονο διεκπεραιωτικος

SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #85 on: September 17, 2010, 16:53:14 pm »

Quote from: i _&a on September 17, 2010, 16:38:00 pm
ναι οκ απλά είσαι ο δεύτερος που γράφει κάτι παρόμοιο και δε θέλω να παραποιηθούν τα όσα είπα..
Θα απαντήσω τώρα Tongue

Η community δεν είναι αυτοί που θέλουν να δουν τις ανακοινώσεις. Ούτε στο ελάχιστο. Αλλά ναι, οι ανακοινώσεις και τα μαθήματα πρέπει να μείνουν troll free. Στις ανακοινώσεις ειδικά, λόγω της φύσης του board, πιστεύω πρέπει να πέφτει μαχαίρι αμέσως, και άμα προκύπτει συζήτηση γρήγορα να μετακινείται. Γενικά το thmmy.gr έχει σημαντική ευθύνη απέναντι στους φοιτητές στο κομμάτι αυτό και είναι κατά μία έννοια καθήκον της community (ΟΔ/ΟΣ + ενεργοί) να διαφυλάξει τη προσφορά του (στις ανακοινώσεις, μαθήματα, downloads κυρίως).

Ως εκεί όμως, community δε τους λες αυτούς. Και δε θεωρώ τα boards των ανακοινώσεων και των μαθημάτων ανυπόφορα. Κάθε άλλο, υπάρχει πάρα πολύ βοήθεια, το trolling είναι ελάχιστο, ενώ μερικά παιδιά ανεβάζουν πιο πολλές σημειώσεις από ποτέ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το thmmy εδώ είναι στα καλύτερα του.

Για όλα τα υπόλοιπα ισχύουν αυτά που είπαμε Smiley
« Last Edit: September 17, 2010, 16:55:16 pm by SolidSNK » Logged

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #86 on: September 17, 2010, 17:06:11 pm »

Quote from: SolidSNK on September 17, 2010, 16:53:14 pm
Γενικά το thmmy.gr έχει σημαντική ευθύνη απέναντι στους φοιτητές στο κομμάτι αυτό και είναι κατά μία έννοια καθήκον της community (ΟΔ/ΟΣ + ενεργοί) να διαφυλάξει τη προσφορά του ( στις ανακοινώσεις, μαθήματα, downloads κυρίως).

[...]

Κάθε άλλο, υπάρχει πάρα πολύ βοήθεια, το trolling είναι ελάχιστο, ενώ μερικά παιδιά ανεβάζουν πιο πολλές σημειώσεις από ποτέ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το thmmy εδώ είναι στα καλύτερα του.
Οχι δεν υπαρχει βοηθεια ικανοποιητικη.
Οχι, σημειωσεις ανεβαζουν ατομα που μετριουνται στα δαχτυλα των 2 χεριων.
Οχι, τα θεματα των εξετασεων οχι μονο δεν τα ανεβαζει ενα σεβαστο πληθος ατομων, αλλα ουτε καν καθονται να γραψουν εστω και μια εκφωνηση που θυμουνται.
Ατομα που εχουνε περασει μαθηματα μικρων ετων, δε βοηθανε τους νεους. (αυτο ειναι δειγμα ποιοτητας, σεβασμου και αλληλεγγυης)

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #87 on: September 17, 2010, 17:10:19 pm »

Να βλέπετε? Τρολλιάζει, αλλά έχει πλάκα  Cheesy

Why the fuzz??

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #88 on: September 17, 2010, 18:30:13 pm »

Γκρρρρρρρρρρρ δε τρολλαρω
Ηξερα οτι ειναι off topic αλλα δε μπορει.....
Καποτε πρεπει να δουμε οχι μονο πως να μην τραβιεται πισω το φορουμ απο καποιες συμπεριφορες, αλλα πως να τραβιεται και μπροστα απο καποιες αλλες.
Δε μπορει, καποιο μαγικο φιλτρο του δρουιδη Μαργαριξ θα υπαρχει που θα δενει διαλεκτικα αυτα τα 2 ζηταματα Cool

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
^^DaRk_HunTeR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #89 on: September 17, 2010, 18:37:45 pm »

one step ahead...

http://issel.ee.auth.gr/doku.php/gr/diplomatheses/available/emotiocdetection

Μια πολυ ενδιαφερουσα διπλωματικη...

Θα θελαμε να μελετησουμε τον Αθανατο, τον Τεραμπιτο, τον Απλυτο κ.α

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve