• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:57:52 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:57:52 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426661
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 40
Guests: 135
Total: 175
Feelsbatman
tsageo
xarisagraf
anna.ts
kkotsopo
gtapalis
elias_farhood
Notac
kostas.de
zgeorgitz
Giorgosap
jkara
amaliakon
maria.r
ValKar
nick_slendy
Nicotre
Carot1456
Vasilis Koudounis
spoun
Kelly Tsimpouri
arkou
Yamal
stloukas
mariia
mike_x
thunder
ddantono
stefpapa21
akmilios
tank
fpapat
kapas
mmamougiorgi
elctricalbill
skoloni
mrotskos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Περι trolls, spammers και πορεία του forum
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Go Down Print
Author Topic: Περι trolls, spammers και πορεία του forum  (Read 14138 times)
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
Re: Σχολιασμός Αγγελιών
« Reply #30 on: September 16, 2010, 21:59:42 pm »

poll...

εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο, και θα φανεί σε λίγο καιρό.

Η παλιά φρουρά, τα παιδιά που στήσαν το τημμυ.γρ, φεύγουν.

Μόλις αναλάβει εξ ολοκλήρου η επόμενη γενιά, επειδή δεν υπάρχει αρεκτή μεταφορά εμπειρίας και κυρίως τεχνογνωσίας, πιστεύω το φόρουμ θα αλλάξει ριζικά για να συνεχίσει να είναι λειτουργικό. Αν βρεθεί, πάντα, κάποιος να αναλάβει το τεχνικό κομμάτι, τους σέρβερ, τα upgrades κ.τ.λ. Πάντως δεν πιστεύω ότι θα είναι όπως το ξέρουμε τώρα.

Αυτά πείτε τα προσωπική διαίσθηση.

(για την ιστορία, είμαι υπέρ του σχολιασμού των αγγελιών, παρόλο που δεν ήμουν ποτέ ούτε αγοραστής ούτε πωλητής, διάβαζα πολλες φορές, και τα σχόλια με βοήθησαν στις δικές μου αγορές)

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: September 16, 2010, 22:29:21 pm »

μη φοβου....
εχει καλούς και παθιασμένους μπάτσους η νεα γενια...  Cheesy Cheesy Cheesy

ονοματα δε λεμε

bay bay timy.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #32 on: September 16, 2010, 22:31:13 pm »

μα δε μιλάω για ΟΔ ΟΣ...

η τεχνική υποστήριξη δεν έχει καμία σχέση με το συντονισμό...

εδιτ: ή μάλλον δεν έχει άμεση σχέση, γιατί πρέπει να είναι σε συνεννόηση με το συντονισμό προφανώς..

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: September 16, 2010, 22:33:01 pm »

Quote from: 4Dcube on September 16, 2010, 20:43:13 pm
Quote from: Guybrush on September 16, 2010, 15:56:39 pm
Καταρχάς, βρίσκω το σχόλιο σου τελείως άστοχο.
Στην πραγματικότητα εσύ παίζεις με την ορολογία και κρύβεσαι από το πρόβλημα που είναι υπαρκτό. Θες να μην το ονομάσουμε σπαμμιν/τρολλιν/φλειμιν και να το ονομάσουμε κάψιμο ή ομαδική μαλάκυνση;
Να το ονομάσουμε. Πέρα όμως από τους -ισμούς που μου παραθέτεις από τη wikipedia, αυτό που συμβαίνει συμβαίνει. Αν θες κλείσε τα μάτια και πες ότι "εγώ τις κραυγαλέες περιπτώσεις τις αντιμετώπισα και τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο".

Δε θα το παίξω Ρομπέν των Δασών ούτε Σερίφης του Νόττιγχαμ. Τα έχω κάνει και τα δύο όταν το forum είχε κάποια σημασία ή εγώ είχα την αρμοδιότητα. Προφανώς όμως, οι προτάσεις είναι κάπου εκεί.
Quote from: Guybrush on September 15, 2010, 15:58:17 pm
[..]αλλά διαστρέφει και τη συζήτηση. Το να αφήνεις ένα τρολ να δρα και να μαζεύεις τα σκουπίδια του στο τέλος, υποστηρίζει τη δράση του τρολλ ως 
αποθαρρυντική για τη συζήτηση και όχι ως ενθαρρυντική για νέες ιδέες.[..]

Το ζήτημα είναι τι θα κάνεις εσύ (και ο κάθε εσύ) ως διαχειριστής. Προφανώς, όταν καταδεικνύω ένα ζήτημα δε μένω στην καταγγελία, αλλά περιμένω σοβαρή απάντηση και συζήτηση και όχι παιχνίδια.
Από τη στιγμή που το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να με κατηγορήσεις ότι κάνω ranting και μεταφέρω πίεση στην ομάδα συντονισμού φαίνεται πως δε θες να λυθεί το πρόβλημα. Αντ'αυτού, τα ρίχνεις όλα στην έλλειψη ενδιαφέροντος από τα μέλη ή ομαδικής συμπόρευσης.

Τα πράγματα είναι λιγάκι πιο πολύπλοκα από αυτό. Δεν υπάρχουν στέρεες βάσεις για να δημιουργηθεί το κλίμα που επιθυμείς (η διάλυσις που λέγαμε) και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να το τραβήξει κάποιος από το τέλμα.

Quote from: 4Dcube on September 16, 2010, 13:28:30 pm
Λοιπόν, ξαναγυρνώντας στην παρομοίωση, οι τύποι με κάποια στοιχεία ζωτικότητας και θέληση να παράγουν (αισθητική ή νοητική σύγκρουση - το τελευταίο μοιάζει με ορισμό του αστείου), χοροπηδούν μπροστά, βαριεστημένοι από την αδράνεια του πλήθους.
Μάλιστα, πολλοί από το πλήθος τους ζηλεύουν και γκρινιάζουν.
Επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω.
Δε συνεννοούμαστε καθόλου.

Πότε εγώ ανάφερα -ισμούς; Η κατάληξη -ισμός δηλώνει κάτι που προσπαθεί να μοιάζει με κάτι άλλο. Γενικά, τόσα χρόνια, αν παρακολουθεί κανείς αυτά που γράφω, δε μου αρέσουν οι -ισμοί. Θέλω να φέρνω τον συνομιλητή μου με κάτι πιο κοντινό σε αυτό που υπάρχει στο μυαλό μου. Προτιμώ να το περιγράφω για να γίνω πιο κατανοητός παρά να αναφέρω όρους. Εσή ήσουν που ανέφερες όρους, δεν περιέγραψες καν μια κατάσταση παρά πέταξες κουβέντες. Ανέφερες όρους που, όπως έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου, καταλαβαίνω τι εννοούν και είναι λεπτολογικό να ασχολούμαι με το βαθμό μεταφοράς που εμπεριέχουν, αλλά τώρα βλέπω ότι αντιστρέφεις την παραδοχή μου αυτή και με κατηγορείς ότι παίζω με τις λέξεις.

Επίσης, το πιο σημαντικό λινκ που έδωσα δεν είναι από wikipedia. Εσύ όμως το βάφτισες έτσι επειδή σε βόλεψε στο επιχείρημά σου ιδιαίτερα αν δεχτούμε ότι η wikipedia δεν χαίρει και πολλής εκτίμησης ιδιαίτερα σε επιστημονικούς κύκλους. Ούτε εγώ την παραδέχομαι ιδιαίτερα. Σε θέματα που με ενδιαφέρουν δε με καλύπτει. Αλλά ο΄ταν με καλύπτει, την κάνω quote.

Λες ότι κάνεις καταγγελία. Για να έχει νόημα, πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Ποια μηνύματα, ποιοι χρήστες. Αλλιώτικα γίνεσαι γκρινιάρης.

Επίσης, δεν επιθυμώ να υπάρξει κανένα ιδιαίτερο κλίμα. Δεν είμαι εγώ αυτός που διαμαρτύρεται για την "ποιότητα" των συζητήσεων. Είπα στο προηγούμενο μήνυμα ότι το πρόβλημα των "παραστρατημένων" είναι πρόβλημα του συστήματος και όχι του πειθαρχικού μηχανισμού. Η θεωρία ελέγχου μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις (αν το κάψουμε λίγο και το μοντελοποιήσουμε, i m working on it).

Σε τελική ανάλυση, κατάδειξε επακριβώς το πρόβλημα. Δεν αρνούμαι ότι υπάρχει. Το θέμα είναι πού υπάρχει και σε ποιον. Μισοαστεία μισοσοβαρά, όλοι είναι ύποπτοι! Για να καταλήξω εγώ και κάθε εγώ και να αποφασίσω διαχειριστικές ενέργειες θέλω στοιχεία γιατί πιθανόν να μη νιώθω το πρόβλημα όπως εσύ ή κάθε εσύ.

ΥΓ Να σημειώσω κάτι ενδιαφέρον: η παντελής απουσία (έστω και σαχλής) σε όλα τα μηνύματά σου πρότασης επίλυσης είναι ένδειξη του ό τι δεν έχεις καταλάβει τις παραμέτρους του προβλήματος

Προφανώς, δε συννενοούμαστε εφόσον δε με διαβάζεις. Ή αν με διαβάζεις δε με αντιλαμβάνεσαι. Και κάνω φιλότιμες προσπάθειες.
Από την αρχή (κι ελπίζοντας ότι θα ασχοληθούμε με το προκείμενο κάποτε):

Παραθέτεις ορισμούς. Το ένα link είναι η wikipedia, το άλλο ορίζει το troll. Δε χρειάζεται να με φέρεις κοντά σε εσένα περιγράφοντάς μου τους όρους. Σου δείχνω ότι καταλαβαίνω πως έχει η εφαρμογή των ορισμών που δίνεις στο συγκεκριμένο φόρουμ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες κουραστικές.
Μη μετατρέπεις την προσπάθεια που κάνεις να νιώσεις εσύ άνετα στη συνομιλία σε επίδειξη καλή θέλησης προς εμένα.

Περί χρήσης της wikipedia: Πλατιάζεις και ξεφεύγει. Ουδόλως υποτιμητικά αναφέρθηκα σε αυτή και γνωρίζω τους περιορισμούς της. Δέχομαι ό,τι μου λένε τα links σου από την αρχή. Εσένα δεν έχω ακούσει να λες κάτι επί του θέματος.

Για την κατάδειξη του προβλήματος και την καταγγελία είμαι αρκετά σαφής. Ξέρουμε καλά ποιοι κάνουν και τι. Εκτός αν εγώ είμαι ο μόνος τρελός ή μόνο εγώ δε βλέπω καλά. Αν εμένα αυτό με κάνει γκρινιάρη όπως λες και ξαναλές, εσένα σε καθιστά αφελή τουλάχιστον.

Σε τελική ανάλυση λοιπόν, διάβασε τι γράφω όταν σου γράφω και μην πλάθεις μυθιστορίες.
Γιατί αυτό το ΥΓ δε σου περιποιεί τιμή
ΥΓ Να σημειώσω κάτι ενδιαφέρον: η παντελής απουσία (έστω και σαχλής) σε όλα τα μηνύματά σου πρότασης επίλυσης είναι ένδειξη του ό τι δεν έχεις καταλάβει τις παραμέτρους του προβλήματος
εφόσον είναι η τρίτη φορά που λέω αυτό
[..]αλλά διαστρέφει και τη συζήτηση. Το να αφήνεις ένα τρολ να δρα και να μαζεύεις τα σκουπίδια του στο τέλος, υποστηρίζει τη δράση του τρολλ ως 
.
Προφανώς, θες να γράψω ξεκάθαρα
Code:
Μην αφήνεις ένα τρολ να δρα, να μαζεύεις τα σκουπίδια του από την αρχή. Αλλιώς υποστηρίζεις τη δράση του τρολλ ως  
αποθαρρυντική για τη συζήτηση και όχι ως ενθαρρυντική για νέες ιδέες.

Ορίστε λοιπόν η παραπάνω είναι μια πρόταση. Μπορούν να υπάρξουν και άλλες αν έχεις διάθεση να το συζητήσεις όμως αντί να δείχνεις μόνο ενόχληση.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: September 16, 2010, 22:42:52 pm »

Quote from: corina on September 16, 2010, 22:31:13 pm
μα δε μιλάω για ΟΔ ΟΣ...

η τεχνική υποστήριξη δεν έχει καμία σχέση με το συντονισμό...

εδιτ: ή μάλλον δεν έχει άμεση σχέση, γιατί πρέπει να είναι σε συνεννόηση με το συντονισμό προφανώς..

ντάξει, τόσοι πισακιδες υπάρχουν. Ας πέσει οσο ειναι καιρός μια ανακοινωση οτι ζητουνται άτομα για το τεχνικό κομματι και να τους δειξουν 5 πραματα οι παλιοι.
Δεν ειναι δα και η διαχειρηση της απογραφης των δημοσιων υπαλληλων...

bay bay timy.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #35 on: September 16, 2010, 22:57:29 pm »

Η εμπειρία λέει ότι αν κάποιος δεν ενδιαφερθεί από μόνος του να μπλεχθεί, η ανακοίνωση δε βγάζει σε καλό.

Συνήθως μαζεύονται κάποιοι στην αρχή, δουλεύουν για λίγο, και μετά τα παρατάνε.

(εμπειρία βγαλμένη από τη διοργάνωση του σφημμυ 3.0)

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: September 16, 2010, 22:58:52 pm »

νταξει ενας ενας ομως δε ξερει τι παιζει με τα τεχνικά και τι αναγκες υπάρχουν.

bay bay timy.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #37 on: September 16, 2010, 23:04:01 pm »

Quote from: provataki on September 16, 2010, 22:58:52 pm
νταξει ενας ενας ομως δε ξερει τι παιζει με τα τεχνικά και τι αναγκες υπάρχουν.

εννοώ να ρωτήσει τους παλιούς, δεν εννοώ να ασχοληθεί μόνος του!  Roll Eyes

Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #38 on: September 17, 2010, 00:28:37 am »

Quote from: Juan on September 16, 2010, 21:29:48 pm
Τα μέλη της κοινότητας επισημαίνουν μια δυσλειτουργία. Το να προτείνουν λύσεις είναι προαιρετικό και δεν καθιστά τις επισημάνσεις τους λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές. Αντίθετα υποχρέωση να βρει λύσεις έχει ο συντονισμός, εφόσον φυσικά αναγνωρίσει την ύπαρξη της δυσλειτουργίας.

Αντί λοιπόν να μπαίνεις σε μια φιλοσοφική αντιπαράθεση με τα μέλη, πάρε το feedback ως σπίθα, γράψε την άποψή σου στην ΟΔ/ΟΣ, άκου και τις υπόλοιπες απόψεις της ΟΔ/ΟΣ, πάρτε μια απόφαση για δράση ή για μη δράση, επικοινωνήστε την με τα μέλη και εφαρμόστε την.

Όλα αυτά, αν υποθέσουμε ότι η ΟΔ/ΟΣ αναγνωρίζει ότι υπάρχει δυσλειτουργία. Γιατί εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν να παραδέχεται ότι υπάρχει το πρόβλημα που περιγράφουμε.

Τρελούς μας βγάλανε.

Μας επισήμαναν τον ορισμό του trolling, μας μίλησαν για το malicious spamming και τέλος μας επανέλαβαν πολλές φορές το ίδιο παραμυθάκι για την ελευθερία του λόγου. Βγήκαν στο ενδιάμεσο κάποια troll και είπανε τα δικά τους.

Παρεμπιπτόντως ο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟΣ ορισμός του troll δεν είναι αυτός που μας είπε ο Τετραδιάστατος Κύβος, αλλά ο εξής:

"Τρολ ονομάζονται τρομακτικά όντα της Νορβηγικής μυθολογίας.
Τα τρολ είναι άσχημα, γιγάντια όντα είτε αρσενικά ή θηλυκά."

Υπό την κυριολεκτική έννοια λοιπόν η ΟΔ/ΟΣ μπορεί να επέμβει μόνο σε επιθέσεις από κυριολεκτικά trolls. Κάθε άλλο είδος δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές τους!

Ουδέν Σχόλιον!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: Περι trolls, spammers και πορεία του forum
« Reply #39 on: September 17, 2010, 02:28:45 am »

Συγνώμη αν σε προσέβαλε αυτό που έγραψα, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά είναι αμπελοφιλοσοφίες [...]
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Τα μέλη της κοινότητας επισημαίνουν μια δυσλειτουργία. Το να προτείνουν λύσεις είναι προαιρετικό και δεν καθιστά τις επισημάνσεις τους λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές. Αντίθετα υποχρέωση να βρει λύσεις έχει ο συντονισμός, εφόσον φυσικά αναγνωρίσει την ύπαρξη της δυσλειτουργίας.

Αντί λοιπόν να μπαίνεις σε μια φιλοσοφική αντιπαράθεση με τα μέλη, πάρε το feedback ως σπίθα, γράψε την άποψή σου στην ΟΔ/ΟΣ, άκου και τις υπόλοιπες απόψεις της ΟΔ/ΟΣ, πάρτε μια απόφαση για δράση ή για μη δράση, επικοινωνήστε την με τα μέλη και εφαρμόστε την.
Ρε γαμώτο, τι φιλοσοφική αντιπαράθεση... Το έχω εμπεδώσει εδώ και χρόνια ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται σε αυτό το φόρουμ. Αυτό που προσπαθώ είναι να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα και να κάνω εσάς να το θέσετε καλύτερα (γιατί αν δεν το θέτετε καλά, ούτε εσείς το καταλαβαίνετε).

Ο συντονισμός σίγουρα φταίει. Δεν κάνουμε καλή δουλειά. Όταν ήσαστε εσείς στην ΟΣ το φόρουμ ήταν καλύτερο.

Quote from: Guybrush on September 16, 2010, 22:33:01 pm
[...]

Για την κατάδειξη του προβλήματος και την καταγγελία είμαι αρκετά σαφής. Ξέρουμε καλά ποιοι κάνουν και τι. Εκτός αν εγώ είμαι ο μόνος τρελός ή μόνο εγώ δε βλέπω καλά. Αν εμένα αυτό με κάνει γκρινιάρη όπως λες και ξαναλές, εσένα σε καθιστά αφελή τουλάχιστον.
[...]
Αυτό θυμίζει Λιακόπουλο με "αυτούς που είναι από πίσω, φίλες και φίλοι, που όλοι ξέρουμε τι κάνουν και ποιοι είναι"...
Με τον τρόπο που το λες, είναι σα να ζορίζεσαι να πεις... ονόματα! Γιατί; Φοβάσαι;

Σε τσιγκλάω τώρα για να δεις ότι αν είναι να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα τοπικά (και όχι γενικά), πρέπει να καθοριστούν πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Μετά, διαβάζω αυτό
Quote from: Guybrush on September 16, 2010, 22:33:01 pm
[...]
Σε τελική ανάλυση λοιπόν, διάβασε τι γράφω όταν σου γράφω και μην πλάθεις μυθιστορίες.
Γιατί αυτό το ΥΓ δε σου περιποιεί τιμή
εφόσον είναι η τρίτη φορά που λέω αυτό
.
Προφανώς, θες να γράψω ξεκάθαρα
Code:
Μην αφήνεις ένα τρολ να δρα, να μαζεύεις τα σκουπίδια του από την αρχή. Αλλιώς υποστηρίζεις τη δράση του τρολλ ως  
αποθαρρυντική για τη συζήτηση και όχι ως ενθαρρυντική για νέες ιδέες.

Ορίστε λοιπόν η παραπάνω είναι μια πρόταση. Μπορούν να υπάρξουν και άλλες αν έχεις διάθεση να το συζητήσεις όμως αντί να δείχνεις μόνο ενόχληση.

...και τραβάω τα βυζιά μου.
Πριν δε λέγαμε για όρους και ερμηνείες κλπ; Διάβασες καθόλου το κείμενο για τα τρολλ που λέει και τη συμπεριφορά του moderation που συμφέρει το κάθε είδος τους;
Πώς είναι αυτό πρόταση; Σε ποιο πρόβλημα;

Έχουμε ξεφύγει λίγο... Ας είμαστε λιγότερο ελιτιστές και περισσότερο ανοιχτόμυαλοι, δεν απευθύνομαι σε συγκεκριμένα άτομα.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: September 17, 2010, 03:35:13 am »

let it spam let it troll let it flame...

let it snow, let it snow, let it snow!

bay bay timy.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #41 on: September 17, 2010, 10:33:03 am »

Εντάξει.. αν νομίζεις ότι το ζητούμενο εδώ είναι να αποδείξουμε κάτι για τον εαυτό μας...  Lips Sealed
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: September 17, 2010, 11:19:41 am »

Quote from: 4Dcube on September 17, 2010, 02:28:45 am
[..]
Αυτά που γράφεις είναι μόνον αντιφάσεις και τίποτα άλλο. Δεν έχεις θέση και υποδύεσαι πολύ άτσαλα το ρόλο του προβοκάτορα.
Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει ή δεν μπορεί να συζητήσει.

Ορίστε, όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά απέκρουσες και την επίθεση.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #43 on: September 17, 2010, 12:06:15 pm »

Quote from: provataki on September 16, 2010, 21:31:38 pm
Σοβαρά τωρα, βρισκετε νόημα στα σεντόνια σας;  roll_over

προτεινω να μπει περιορισμος στο μεγεθος του ποστ.
και αυτο γινεται πολύ ευκολα στο smf Cheesy Cheesy

Μπορεί να το γράφεις για πλάκα, αλλά θα απαντήσω.

Αποκαλείς σεντόνια(!), κείμενα 10 - 15 σειρών, και αναρωτιέσαι εάν βρίσκουμε νόημα.

Δυστυχώς, καιρό είχα να διαβάσω μια τέτοια συζήτηση στο forum, και θλίβομαι πολύ γι αυτό.

Και μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο περιορισμός που λείπει από το smf είναι το κάτω όριο του μεγέθους του post, και ίσως να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη διάχυτη μαλακία που έχει κατακυριεύσει όλους τους πίνακες.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Καμένος

View Profile
« Reply #44 on: September 17, 2010, 12:13:04 pm »

Ακριβώς αυτό θα έλεγα. Τα περισσότερα εκνευριστικα μηνύματα αποτελούνται από <20 λέξειςν και >5 smilies.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Go Up Print
Jump to: