• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:31:03 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:31:03 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 122
Total: 187
ΦΙδανης Αριστοτελης
natavhoo
Arakapas
Pitkal
Ulmo
dimitrisblioumis
Saint_GR
theofr
valentini
LelisNiko
geo66
cealexop
chriskazakos
itsikou
nikolakys
Nikos_313
mavropan
jojos
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
iliaskou
DimStyl
evgns
vpoug
thaliatsk
akoil
Zaxarenia
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
DemetriosL
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
valco08
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Απο indymedia, για το περιστατικο του παρτυ των El Condor Pasa
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Απο indymedia, για το περιστατικο του παρτυ των El Condor Pasa  (Read 11477 times)
Nessa NetMonster
Guest
Απ: Απο indymedia, για το περιστατικο του παρτυ των El Condor Pasa
« Reply #45 on: March 02, 2006, 21:50:57 pm »

Quote from: damien667 on March 02, 2006, 20:50:02 pm
Nessa δεν κατάλαβες το λόγο για τον οποίο πήγαμε. Δεν πήγαμε για να αντεκδικηθούμε. Ξαναλέω, μπορεί να υπήρχε οργή που επηρέασε την απόφαση αλλά δεν πήγαμε για να ξεκαυλώσουμε (σορυ για την εκφραση). Πήγαμε για να δείξουμε έμπρακτα πως δεν χρειαζόμαστε κανέναν, πως μπορούμε μόνοι μας να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας και πως η ανοχή μας τελείωσε. Εφαρμόσαμε το σύνθημα "καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας". Από εκεί και πέρα το ότι λείπανε απλά διευκόλυνε κατά πολύ τα πράγματα, ήταν το πρακτικό μέρος της υπόθεσης. Γιατί ούτε θέλαμε να πειράξουμε κανέναν.
Μα εγώ δεν είπα κάτι αντίθετο!
voyager
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: March 02, 2006, 21:59:08 pm »

Smiley

Πόσες φορές νιώσατε έκπληξη μετά από κάποιου είδους συμπεριφοράς σας κάτω από πρωτοεμφανιζόμενες ή πιεστικές συνθήκες;; Υποθέτω αρκετές φορές..

Τι θέλω να πω με αυτό..δεν υπάρχουν στάνταρ στις συμπεριφορές..δεν είναι δεδομένο ότι θα γυρίσει κανείς το μάγουλο σε μια περίπτωση ή ότι θα σπάσει κάποιον στο ξύλο στην άλλη. Νομίζω πως είναι πράγματα ρευστά όλα αυτά και ότι οι συνθήκες και οι διαφορετικοί χαρακτήρες των ανθρώπων κάτω από αυτές τις συνθήκες, μπορούν να οδηγήσουν σε πολλάα αποτελέσματα.

Η πολυπλοκότητα αυτή είναι και μέρος της ομορφιάς της ζωής..ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι όλα προβλέψιμα Smiley και που χρειάζεται να περάσουμε από μια διαδικασία μάθησης..

Τελικά..και επιτέλους μάλλον είμαι on topic  Grin..η διαφορά είναι στην οπτική γωνία που επιλέγει να δει κανείς τα πράγματα..Έτσι..άλλοι θεώρησαν το "ξεκαθάρισμα" του λυόμενου ως απόδειξη ότι μπορούμε να διαχειριστούμε καλά τα κεκτημένα μας και άλλοι ως μια κίνηση βίας που προήρθε από βία.
Ίσως όμως, τελικά είναι και τα δυο μαζί..αλλά και πιθανόν και πολλά περισσότερα επίσης.........

η..μικρή μου..εικαστική ( Shocked ) παρέμβαση τελείωσε..

φεύγω τώρα Sad Sad

γεια σας Smiley

δυστυχώς συμβαίνει
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #47 on: March 02, 2006, 22:07:19 pm »

voyager έχεις δίκιο, τα λες πολύ σωστά. Μπορώ να σας πω ότι όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο πριν 2 χρόνια ήμουν φανατικός υποστηρικτής του Γκάντι και της μη βίας. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν δει τόσα πράγματα τα μάτια μου ώστε έχω αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις μου

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #48 on: March 02, 2006, 22:13:20 pm »

Quote from: damien667 on March 02, 2006, 21:29:48 pm
Έχω βαρεθεί να ακούω αυτόφωτους πομφόλυγες.
Να κάτι ενδιαφέρον! Αυτοφωτιζόμενη φούσκα που ακούγεται! Καλό για διπλωματική στον ενεργειακό μου φαίνεται. Grin

Αλλά υπάρχει δικαιολογημένη και αδικαιολόγητη βία.
Η δεύτερη δε χρειάζεται να υπάρχει.
Η βία υποτίθεται ότι είναι το τελευταίο μέτρο στο οποίο καταφεύγουμε.

Κατά τα άλλα, όπως έλεγε και η Α.Κρίστι "όλοι είμαστε ικανοί να σκοτώσουμε". Wink (κάτι τέτοιο λέει και η voyager)

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #49 on: March 02, 2006, 22:14:57 pm »

Ώχου 4Dcube, ανοίγεις τους ασκούς του Αιόλου... Και πότε δικαιολογείται η βία; Ο καθένας λέει άλλα Sad
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #50 on: March 02, 2006, 22:24:32 pm »

@Αλιάκμων:
Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του:
ορμάω να σου σπάσω το κεφάλι γιατι με ενοχλείσες που δε με άφησες να       αλλοτριώσω, να εκφραστώ όπως γουστάρω ή τόλμησες να κοιτάξεις τη γκόμενα μου...
και του:
μη βαράς γιατί θα σε δείρω...
Είσαι παντελώς αφελής και προφανώς στον κόσμο σου. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Πολύ βολικά για την φαντασίωση σου το έθεσες το θέμα αλλά... δεν...
Ίσως δεν κατάλαβα τι εννοούσες.

Γενικότερα, η λογική του χτυπάω γιατί με χτύπησες (όχι η λογική χτυπάω για να σταματήσεις να με χτυπάς) είναι προφανώς εγκληματική. Και βαθιά μέσα του ο καθένας θα πρέπει να το καταλάβει.
Τώρα, αν μπαίνουμε στη λογική του χτυπάω για να μη με ξαναχτυπήσεις, είναι ένα προληπτικό χτύπημα που μου φέρνει τρομακτικότατους συνειρμούς, εσάς;

Δεν λέω ότι κάτι τέτοιο έγινε στα λειώμενα, γενικά μιλάω, γιατί ναι μεν μιλάμε για την βία εδώ μέσα με έναν παράξενο τρόπο, αλλά να είμαστε ξεκάθαροι σε κάποια βασικά θέματα.
Ναι μιλάω γενικά (επαναλαμβάνω) αλλά ζητώ να καταλαβαίνω τι λέτε στην ουσία.

Τέλος
Θεωρώ λογική την κίνηση των παιδιών που πήγαν εκεί, αλλά αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν όντως κάποιος ήταν εκεί. Λαικό δικαστήριο;

Η βία πάντως ενάντια στα αντικείμενα, κάτω από αυτές τις συνθήκες, μου φαίνεται τουλάχιστον λογική.

(ποιός όμως είναι αρκετά ικανός να αποδώσει σωστά τις ευθύνες έτσι απλά και μαζικά? ή δε μας νοιάζει το σωστά.... γίναμε μπάτσοι.... και μη χειρότερα....)

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #51 on: March 02, 2006, 22:30:30 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on March 02, 2006, 22:14:57 pm
Ώχου 4Dcube, ανοίγεις τους ασκούς του Αιόλου... Και πότε δικαιολογείται η βία; Ο καθένας λέει άλλα Sad

Χμ, ναι, είναι αρκετά υποκειμενικό.

Αλλά ας πούμε και τίποτα. Κουβέντα κάνουμε.
Να, καταρχήν, ας διαχωρίσουμε ότι μιλάμε για σωματική βία.
Νομίζω ότι κάποιος καταφεύγει στην αδικαιολόγητη σωματική βία όταν είναι αναποτελεσματικά τα άλλα μέσα που χρησιμοποιεί για την επικοινωνία του με τον συνάνθρωπό του. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο (επιθετικός) πόλεμος. Και αναφέρεται φυσικά στη σύγκρουση των "εγώ".
Η δικαιολογημένη βία είναι όταν προστατεύεις τον εαυτό σου ή κάποιον άλλο από την αδικαιολόγητη βία. Αλλά και να μην... τον πάρεις στο κυνήγι μετά την πετυχημένη αντεπίθεση!

Δηλαδή, η δικαιολογία στη βία είναι "κατασκευασμένη" έτσι ώστε να ευνοεί την επιβίωση του μη ισχυρού.

aliakmwn
Guest
« Reply #52 on: March 02, 2006, 22:35:00 pm »

Quote from: Turambar on March 02, 2006, 22:24:32 pm
@Αλιάκμων:
Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του:
ορμάω να σου σπάσω το κεφάλι γιατι με ενοχλείσες που δε με άφησες να       αλλοτριώσω, να εκφραστώ όπως γουστάρω ή τόλμησες να κοιτάξεις τη γκόμενα μου...
και του:
μη βαράς γιατί θα σε δείρω...
Είσαι παντελώς αφελής και προφανώς στον κόσμο σου. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Πολύ βολικά για την φαντασίωση σου το έθεσες το θέμα αλλά... δεν...
Ίσως δεν κατάλαβα τι εννοούσες.

Προφανως δεν καταλαβες τι εννοουσα... Και προφανως δεν καταλαβες τι εννοουσες κι εσυ με το προηγουμενο μηνυμα σου, στο οποιο σου απαντησα.

Συντομη απαντηση επειδη βιαζομαι να φυγω, και θα επανελθω το βραδυ:

Οταν χτυπας καποιον, ασκεις βια.
Δεν εχει σημασια αν σε χτυπησε πρωτος ή αν το κανεις επειδη ετσι σου καυλωσε.
Η βια ειναι βια.- (τελεια και παυλα)

Τωρα, απο 'κει και περα, αρχιζουμε να την κατατασσουμε σε "δικαιολογημενη" (οταν κινδυνευει η ζωη σου) και "αδικαιολογητη" (οταν την ασκεις επειδη ετσι σου καυλωσε). Τα κριτηρια καταταξης διαφερουν απο πολιτισμο σε πολιτισμο. Το οτι ο δικος σου (και μου, δηλαδη μας) αστικος πολιτισμος εχει θεσει καποια ορια (σε γενικες γραμμες, αυτα που αναφερεις) δεν σημαινει πως ειναι τα μοναδικα, ουτε πως ειναι τα "σωστα", τα "αληθινα", τα "ανθρωπινα", τα "καταλληλα" και χιλιες αλλες δυο αλλες ταμπελες.

Αυτο εγραψα εγω.

Περισσοτερη αναλυση πιο αργα Wink
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #53 on: March 02, 2006, 23:18:44 pm »

Ωραία, αφού το πας οφφ τόπικ θα ακολουθήσω και αν δούμε ότι τραβάει (που τραβάει) ας το διαχωρήσουμε το θέμα.

Πιστεύεις ότι υπάρχει αντικειμενική αλήθεια ή όχι;

Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κάτι με υπόσταση, για τους λόγους που πάνω κάτω ανέφερες.

Πιστεύω όμως ότι υπάρχει κάτι που μοιάζει πολύ, και σχεδόν είναι αντικειμενικά λογικό.

Αυτό δεν έχει σχέση με την κοινή λογική, έχει σχέση με την απλή λογική, και πιστεύω ότι γίνεται κατανοητό πως τα διαχωρίζω.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προσπαθώ πάντα να κινούμε, και χάρην διαλόγου ας μπούμε λίγο στο ζουμί.

Η ζωή είναι αντικειμενικά επιθυμητό;
Η απάντηση μου είναι ναι, και το πιστεύω ακράδαντα. Όλα γύρω μας υποδηλώνουν ότι ναι είναι.

Τα περισσότερα ερωτήματα στην πραγματική ζωή δεν είναι φυσικά τόσο απλά και σπάνια πέρνουν απαντήσεις τύπου boolean, αλλά ας συνεχίσω.

Υπάρχει πολιτισμός, που δεν σέβεται αυτήν την αρχή αυτή καθεαυτή; Υπάρχει πολιτισμός που δεν είναι χτισμένος πάνω στην επιβίωση. (ακόμα και αν σημαίνει ότι μπορεί να θυσιαστούν κάποιοι για τους πολλούς).

Στο μυαλό μου έρχονται κάποιες αιρέσεις που οδηγούσαν ανθρώπους σε ομαδικές αυτοκτονίες αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Τώρα, είναι η ελευθερία καλή;

Εδώ σηκώνει πολύ συζήτηση.

Άποψη μου είναι ότι είναι και αυτό ύψιστο αγαθό που προφανώς όλοι οι πολιτισμοί δεν το σεβάστηκαν, αλλά και ξέρω ότι και πολλοί εδώ μέσα έχουν καταφερθεί εναντίον της ελευθερίας, ακόμα και εσύ Αλιάκμων.

Ας προσπαθήσουμε να ορίσουμε τι είναι ελευθερία.

Ελευθερία είναι να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, μέχρι το σημείο που εμποδίζεις τον άλλον σε αυτό.

Ο παραπάνο ορισμός απαιτεί θυσίες και συμβιβασμούς προφανώς.

Φαντάζομαι ότι δεν είστε όλοι φανατικοί εδώ μέσα αυτού, αλλά θα υποθέσω ότι είστε....

Δεχόμενος τώρα αυτά τα δύο, δικαίωμα στην ζωή, και ελευθερία, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η βία ενάντια στην ζωή είναι έγκλημα.
Η βία που ασκείτε για την υπεράσπιση της ζωής, κρίνεται (απο μένα τουλάχιστον) δυστυχώς αναγκαία.

byeeee
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #54 on: March 02, 2006, 23:35:26 pm »

Το συμβάν στα λειώμενα είναι σαν κίνηση επανάκτησης των κλεμμένων και του χώρου που ΜΑΣ ανήκει. Το πανεπιστήμιο για τον φοιτητή είναι κάτι σαν το σπίτι για τον πολίτη. Αν ο πολίτης δε θέλει να φιλοξενήσει και να παραχωρήσει άσυλο (αφού η κατοικία είναι άσυλο) σε κάποιον τον διώχνει από το σπίτι του. Αν οι φοιτητές δε θέλουν να παραχωρήσουν άσυλο στους πάνκηδες του διώχνουν. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιον άλλον (π.χ. αστυνομία) να τους διώξει αλλά ξέρουμε ότι κανένας δε θα κάνει τίποτα. Στην υπεράσπιση του ασύλου ΜΑΣ ήμαστε μόνοι μας. Οπότε αν και δεν ήμουν παρών στο "σπάσιμο" είμαι μαζί με τα παιδιά. Καλά κάναν. Ναι, είναι βίαιη πράξη και μπορεί να επακολουθήσουν πολλά αλλά προτιμώ όταν κυκλοφορώ μέσα στο πανεπιστήμιο να ξέρω ότι είμαι σε κατάσταση "μάχης" και ότι έχω "εχθρούς" (τους πάνκηδες) αλλά και "συμμάχους" (τους φοιτητές) παρά απλώς να φοβάμαι μη μου την πέσει κάποιος και να είμαι μόνος μου.

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #55 on: March 02, 2006, 23:44:06 pm »

Quote from: Rattlehead on March 02, 2006, 23:35:26 pm
Το συμβάν στα λειώμενα είναι σαν κίνηση επανάκτησης των κλεμμένων και του χώρου που ΜΑΣ ανήκει. Το πανεπιστήμιο για τον φοιτητή είναι κάτι σαν το σπίτι για τον πολίτη. Αν ο πολίτης δε θέλει να φιλοξενήσει και να παραχωρήσει άσυλο (αφού η κατοικία είναι άσυλο) σε κάποιον τον διώχνει από το σπίτι του. Αν οι φοιτητές δε θέλουν να παραχωρήσουν άσυλο στους πάνκηδες του διώχνουν. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιον άλλον (π.χ. αστυνομία) να τους διώξει αλλά ξέρουμε ότι κανένας δε θα κάνει τίποτα. Στην υπεράσπιση του ασύλου ΜΑΣ ήμαστε μόνοι μας. Οπότε αν και δεν ήμουν παρών στο "σπάσιμο" είμαι μαζί με τα παιδιά. Καλά κάναν. Ναι, είναι βίαιη πράξη και μπορεί να επακολουθήσουν πολλά αλλά προτιμώ όταν κυκλοφορώ μέσα στο πανεπιστήμιο να ξέρω ότι είμαι σε κατάσταση "μάχης" και ότι έχω "εχθρούς" (τους πάνκηδες) αλλά και "συμμάχους" (τους φοιτητές) παρά απλώς να φοβάμαι μη μου την πέσει κάποιος και να είμαι μόνος μου.

Κάτσε ρε Ραττλεχεντ, αφού υπάρχει αρμόδιο όργανο για να αποφασίζει σε ποιον θα παρέχει άσυλο ή όχι. Ένα τριμελές όργανο (ένας είναι με τους φοιτητές). Και τι κάνει ο εκπρόσωπος των φοιτητών? Τον ακούσαμε καθόλου? Ακούσαμε νέα του?
Δεν έπιασα κάτι παρόμοιο...

bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #56 on: March 02, 2006, 23:53:46 pm »

Όταν λέω ότι "Ξέρουμε ότι δε θα κάνει κανένας τίποτα" συμπεριλαμβάνω και αυτό το τριμελές όργανο...

damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #57 on: March 02, 2006, 23:54:11 pm »

Ο Ρατλχεντ έχει δίκιο, ακριβώς όπως τα λέει είναι τα πράγματα. Όταν κάποιοι εξωπανεπιστημιακοί που εκμετααλλεύονται το άσυλο για να βολεύονται, προκαλούν συνεχώς προβλήματα και στο τέλος σχεδόν σε δολοφονούνε, ε όχι νομίζω έχεις υποχρέωση να τους βγάλεις. Και αφού κανείς άλλος δεν το κάνει το κάνεις εσύ. Το άσυλο έχει να κάνει με την ελευθερία. Όταν κάποιος δεν μαφήνει να κάνω μια εκδήλωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ελεύθερα (πάρτυ) τότε καταργεί για μένα το άσυλο. Αυτά και σταματάω γιατί έχω αρχίσει να επαναλαμβάνομαι

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
Zarathoustra
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: March 03, 2006, 08:21:41 am »

@Cyberkat απολαυστική η απάντησή σου, αν και δεν ξέρω αν την ερμηνεύεις όπως εγώ. Στέλνω 10 χαρούμενες φατσούλες.

Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

@Αλιάκμων: Μου έκλεψες το (μελλοντικό) μου avatar!!!Πάντως είμαι και εγώ λάτρης του ανδαλουσιανού σκύλου, τελικά υπάρχει μια ελπίδα συνεννόησης  Wink

(Συγνώμη για το off-topic)
abbis
Guest
« Reply #59 on: March 03, 2006, 14:54:47 pm »

Ακούν καλά τα αυτάκια μου  music_listenning; Βλέπουν καλά τα ματάκια μου; 8) SuperConfused

Τιμή στον φοιτητή για τον ηρωισμό του

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τον 23χρονο φοιτητή Δημήτρη Δερμάνη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης, θα τιμήσει το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης για την ηρωική του στάση απέναντι στους αγνώστους που επιδόθηκαν σε πλιάτσικο και σε κλοπές υπολογιστών το περασμένο Σάββατο. Ο φοιτητής, που προασπίστηκε την περιουσία του Πανεπιστημίου και τη νομιμότητα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με χτύπημα από σιδηρολοστό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα, καθηγητή Λουκά Ανανίκα, ο οποίος εξέφρασε και τη θέση του υπουργού Γιώργου Καλαντζή, το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης σκοπεύει να διαθέσει χρήματα αναλαμβάνοντας τα έξοδα της ενδεχόμενης μεταφοράς του 23χρονου στο εξωτερικό για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, αν και όποτε αυτό χρειαστεί.

Ο Δ. Δερμάνης, μετά τη βελτίωση της υγείας του, μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ σε θάλαμο νοσηλείας, αλλά βρίσκεται σε «συγχυτική κατάσταση» λόγω του χτυπήματος και του σοκ που υπέστη, αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/03/2006

http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=22011848
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: