• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:27:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:27:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 92
Total: 155
vas22
tzortzis
ppoug
agapi
Yamal
TheBadSalesman
Emilios
Vassoula
Solon
mpaltzak
Nikos_313
idchatzi
pliroforikarios
athena_apo
stavros0201
kostas1507
Isidora
eplysia
witchingHour
hevidis3524
Ioannis Apostolikas
mrotskos
nataliakara
_iliaskaz_
makato
hacky
dimitire
rafail zisiadis
Xris
chrisdardas
jimalexoud
antontsiorvas
tasos gourd
Saint_GR
kvas
Limpolits
ioannisfa
vaggelis.ntokas
athichatz
alexkont
odkoutrolikos
Fenia04
apapathe
Gaspard
gp6
marf10
manolitsis
george14
Nekt
mmikelo
Alikhts
JoHn!
gpapailio
Adreas Seg
AcDimitri
τσακαλι
athizoi
Alex Kosmas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Θανατική ποινή
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποια είναι η άποψή σας για την θανατική ποινή;
Υπέρ - 14 (23.3%)
Κατά - 45 (75%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 1 (1.7%)
Total Voters: 56

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Down Print
Author Topic: Θανατική ποινή  (Read 10717 times)
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Θανατική ποινή
« Reply #75 on: September 02, 2010, 15:58:34 pm »

Quote from: cyb3rb0ss on September 02, 2010, 15:52:50 pm
Quote from: provataki on September 02, 2010, 15:47:08 pm
Και τα λιγα που ξέρω απο ψυχολογία, λενε πως οτι και να χεις μέσα σου(ακομα και απο τα... "γονιδια") θελει οπωσδηποτε ερεθισμα για να ενεργοποιηθεί... Αυτό που μας λειπει ειναι η αλλη κοινωνια... 

Για τον φονιά το καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου και επιμένω ότι υπό κάποιες συνθήκες δεν είναι δύσκολο να γίνει...
Για πες μου λίγο ο παιδεραστής που το έχει στα γονίδια του τι ερέθισμα θέλει για να ενεργοποιηθεί... το έχω μεγάλη απορία...

Ολοι ειμαστε εν δυναμει εγκληματίες(φονιαδες, κλεφτες και λοιπά)

Τώρα για τον παιδεραστή δε ξέρω δεν ειμαι ουτε ψυχολογος ουτε ψυχαναλυτης... Αυτά τα βρισκεις με ψυχανάλυση... Σε παιδικά τραυματα αναγεται απ'οσο ξερω.
Αμα θες μπορώ να ρωτησω για σχετική βιβλιογραφια.

Αλλά φαντασου αμα αρχισουμε να εκτελουμε ανθρωπους, τοτε εχουμε τις συνθηκες για να κανουμε καποιους δολοφονους....

Δεν ξέρω για πόσο ακόμη πρέπει να ανεχόμαστε τον περίπλοκο ψυχισμό του καθενός και κατά πόσο αξίζει να προσπαθούμε με άλλους τρόπους να βρούμε λύση.

αυτό εδώ το βλέπω και ανατριχιάζω πραγματικά.

Το θεωρείς εσύ αντιμετωπιση μιας ωριμης κοινωνιας που παει να βασιστεί στη λογική και την επιστημη να σκοτωνει τα "μη υγειή" μελη της για να μην της κοστιζουν;

bay bay timy.
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #76 on: September 02, 2010, 16:11:37 pm »

Quote from: provataki on September 02, 2010, 15:58:34 pm
Quote from: cyb3rb0ss on September 02, 2010, 15:52:50 pm
Και τα λιγα που ξέρω απο ψυχολογία, λενε πως οτι και να χεις μέσα σου(ακομα και απο τα... "γονιδια") θελει οπωσδηποτε ερεθισμα για να ενεργοποιηθεί... Αυτό που μας λειπει ειναι η αλλη κοινωνια... 

Για τον φονιά το καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου και επιμένω ότι υπό κάποιες συνθήκες δεν είναι δύσκολο να γίνει...
Για πες μου λίγο ο παιδεραστής που το έχει στα γονίδια του τι ερέθισμα θέλει για να ενεργοποιηθεί... το έχω μεγάλη απορία...

Ολοι ειμαστε εν δυναμει εγκληματίες(φονιαδες, κλεφτες και λοιπά)

Τώρα για τον παιδεραστή δε ξέρω δεν ειμαι ουτε ψυχολογος ουτε ψυχαναλυτης... Αυτά τα βρισκεις με ψυχανάλυση... Σε παιδικά τραυματα αναγεται απ'οσο ξερω.
Αμα θες μπορώ να ρωτησω για σχετική βιβλιογραφια.

Αλλά φαντασου αμα αρχισουμε να εκτελουμε ανθρωπους, τοτε εχουμε τις συνθηκες για να κανουμε καποιους δολοφονους....

Δεν ξέρω για πόσο ακόμη πρέπει να ανεχόμαστε τον περίπλοκο ψυχισμό του καθενός και κατά πόσο αξίζει να προσπαθούμε με άλλους τρόπους να βρούμε λύση.

Το θεωρείς εσύ αντιμετωπιση μιας ωριμης κοινωνιας που παει να βασιστεί στη λογική και την επιστημη να σκοτωνει τα "μη υγειή" μελη της για να μην της κοστιζουν;

Για τον παιδεραστή κάνεις λάθος. ΔΕΝ χρειάζεται να έχει παιδικά τράυματα. Αυτό ειναι το ανατριχιαστικότερο όλων και όπως είπα παραπάνω είναι μια διαταραχή η οποία ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.

Quote from: provataki on September 02, 2010, 15:58:34 pm

Μην γενικευεις τα λεγόμενα μου. Μίλησα για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Είμαι ΥΠΕΡ της υπομονετικής και μακροχρόνιας θεραπείας γιατί η ψυχή δύσκολα γιατρέυεται. Και επίσης αυτά τα "μη υγειή" μελη όπως τα χαρακτηρίζεις δεν μου χαλάνε απλά το κέφι μου και την ευτυχία μου αλλα ούτε και την καθημερινότητα μου. ΑΛΛΑ θα βλάψουν και θα "δημιουργήσουν" και άλλα "μη υγειή" μέλη σε αυτήν την κοινωνία.

Να επισημάνω κάτι.
Αυτή τη κουβέντα ΔΕΝ θα την έκανα αν ΟΝΤΩΣ τα ισόβια ΗΤΑΝ ισόβια και όχι 20-30 χρόνια.
Δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι και την κοροϊδία των ισοβίων που ισοδυναμούν με 15-20-30 χρόνια.

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #77 on: September 02, 2010, 16:12:28 pm »

αλλά μ'αρεσει που μιλάτε(οσοι) για δικλειδες(πιστευοντας ισως οτι αυτές τηρουνται απο μη ιδανικά οντα;) την ιδια στιγμή που δεν πιστευεται στην ικανοτητα των ανθρωπων
να διαμορφωσουν και να διαμορφωθουν σε μια κοινωνία ανθρωπινη...

Η πρώτη ασφαλιστική δικλείδα είναι η κοινή λογική.
Κανένας δεν πρέπει να θανατώνεται για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Η θανατική ποινή είναι -υπό αίρεση- εφαρμόσιμη μόνο σε εγκλήματα αγριότητας.

Αλλά αγριότητας. Χαρντκορ πράγματα. (Γιαυτο η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από παιδεραστές και κατα συρροήν δολοφόνους)
όχι στον πεινασμένο που κλέβει ένα καρβέλι φωμί. Εννοείται εξ αρχής αυτό.

τακτοποιημένο χάος
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #78 on: September 02, 2010, 16:16:11 pm »

Δεν το κλειδωνουμε να ηρεμησουμε?

Πιστευα οτι το καταλαβατε απο χθες βραδυ

Tongue

クリスチネットあなたの者だから...
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: September 02, 2010, 16:16:51 pm »

Quote from: cyb3rb0ss on September 02, 2010, 16:11:37 pm
Για τον παιδεραστή κάνεις λάθος. ΔΕΝ χρειάζεται να έχει παιδικά τράυματα. Αυτό ειναι το ανατριχιαστικότερο όλων και όπως είπα παραπάνω είναι μια διαταραχή η οποία ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.

Που το στηριζεις αυτό;

Quote from: png on September 02, 2010, 16:12:28 pm
αλλά μ'αρεσει που μιλάτε(οσοι) για δικλειδες(πιστευοντας ισως οτι αυτές τηρουνται απο μη ιδανικά οντα;) την ιδια στιγμή που δεν πιστευεται στην ικανοτητα των ανθρωπων
να διαμορφωσουν και να διαμορφωθουν σε μια κοινωνία ανθρωπινη...

Η πρώτη ασφαλιστική δικλείδα είναι η κοινή λογική.
Κανένας δεν πρέπει να θανατώνεται για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Η θανατική ποινή είναι -υπό αίρεση- εφαρμόσιμη μόνο σε εγκλήματα αγριότητας.

Αλλά αγριότητας. Χαρντκορ πράγματα. (Γιαυτο η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από παιδεραστές και κατα συρροήν δολοφόνους)
όχι στον πεινασμένο που κλέβει ένα καρβέλι φωμί. Εννοείται εξ αρχής αυτό.

Δηλαδή εσύ πιστευεις οτι
μπορεί να εφαρμοστεί με ισονομία η θανατική ποινή σα να λεμε;

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟΡΙΑ: Ποιον θα κανουμε εκτελεστή;

bay bay timy.
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #80 on: September 02, 2010, 16:17:43 pm »

Quote from: arashi on September 02, 2010, 16:16:11 pm
Δεν το κλειδωνουμε να ηρεμησουμε?

Πιστευα οτι το καταλαβατε απο χθες βραδυ

Tongue

Δεν τσακωνόμαστε. Μια Συζήτηση γίνεται. Δεν είναι κακό η ανταλλαγή απόψεων.

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #81 on: September 02, 2010, 16:20:41 pm »

Quote from: cyb3rb0ss on September 02, 2010, 16:17:43 pm

Οχι δε λεω αυτο. Απλα λεω οτι βαρεθηκα σορρυ, συμβαινει καμια φορα
Δεν ειναι προσωπικο σε καμια περιπτωση ουτε εχει σχεση με τη ροη και την πορεια του τοπικ

Φευγω για δουλεια μαγκες συνεχιστε δυνατα (και ευγενικα ε?)  Cool

クリスチネットあなたの者だから...
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #82 on: September 02, 2010, 16:26:00 pm »

Quote from: provataki on September 02, 2010, 16:16:51 pm
Που το στηριζεις αυτό;

Καποτε διάβασα πολύ για αυτό το θέμα.

Όσον αφορά για το ποιον θα κάνουμε εκτελεστή...
Γιατι δεν μου απαντάς εσύ πρώτα γιατί τα ισόβια σε εγκλήματα αγριότητας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ισόβια? Γιατί βρίσκουμε ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ελαφρυντικά? Είναι δύσκολο νομίζεις σε κάποιον να προσποιηθεί μεσα στη φυλακή τον "Καλούλη" ? Τον ήρεμο και ήσυχο? Ή νομίζεις ότι ένας έξυπνος άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί να κοροϊδεψει και να ξεγελάσει τον ψυχίατρο των φυλακών?

Quote from: arashi on September 02, 2010, 16:20:41 pm
Quote from: cyb3rb0ss on September 02, 2010, 16:17:43 pm

Οχι δε λεω αυτο. Απλα λεω οτι βαρεθηκα σορρυ, συμβαινει καμια φορα
Δεν ειναι προσωπικο σε καμια περιπτωση ουτε εχει σχεση με τη ροη και την πορεια του τοπικ

Φευγω για δουλεια μαγκες συνεχιστε δυνατα (και ευγενικα ε?)  Cool

Μην ανησυχείς  Wink

~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: September 02, 2010, 16:42:43 pm »

Quote from: cyb3rb0ss on September 02, 2010, 16:26:00 pm
Καποτε διάβασα πολύ για αυτό το θέμα.

Θα θελα αν σου ειναι εύκολο να μου προτεινεις πηγές. Σοβαρά, θελω να δω κιάλλες οπτικές του θέματος.
Προς το παρόν ειμαι την αποψης οτι η ψυχαναλυση μπορεί να λυσει "τα πάντα". Απλώς οι μεθοδοι της(καθοτι ο ασθενης μονος του θεραπευεται- ο ψυχαναλυτης απλά σε καταλληλα διαστηματα τροφοδοτει) ειναι χρονοβόρες. Αυτό δε σημαινει ουτε οτι η ψυχαναλυση ειναι άχρηστη, ουτε πως οτι δε θεραπευει δε θεραπευεται και γενικά. Άλλωστε ανέρχεται μια νεα "υβριδική" επιστήμη, η νευροψυχολογία, που προσπαθει να αποκτησει μια οπτική τετοιων θεματων και απο αποψη φυσιολογιας των νευρων/νευρωνων/εγκεφαλου και απο ψυχολογική αποψη. Δυστυχως ομως δεν ειμαι πολύ ενημερωμενος πάνω σ'αυτο και δε μπορώ να επεκταθώ.

Όσον αφορά για το ποιον θα κάνουμε εκτελεστή...

Σοβαρά. Δεν ειναι ζητημα που θελει υπεκφυγές. Ειναι πρακτικότατο. Τι επιπτωσεις εχει μια εκτελεση στον εκτελεστή; Το εχεις σκεφτεί ποτέ;

Γιατι δεν μου απαντάς εσύ πρώτα γιατί τα ισόβια σε εγκλήματα αγριότητας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ισόβια? Γιατί βρίσκουμε ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ελαφρυντικά? Είναι δύσκολο νομίζεις σε κάποιον να προσποιηθεί μεσα στη φυλακή τον "Καλούλη" ? Τον ήρεμο και ήσυχο?

Πρώτα απ΄ολα εγώ ποτέ δεν ειπα οτι ειμαι υπέρ της ισοβιας καθυρξης ή της μακροχρονιας καθυρξης γενικά.

Ή νομίζεις ότι ένας έξυπνος άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί να κοροϊδεψει και να ξεγελάσει τον ψυχίατρο των φυλακών?

αυτό στο λεω με σιγουρια:
υπαρχουν ενα σωρό περιπτωσεις που ΔΕ μπορει να ξεγελαστεί ενας ψυχιατρος αν δε θελει να κανει τα στραβά ματια.
αν θες ομως μπορεις να πεισεις οτι εχεις καταθλιψη ή οτι σου 'χει λαλήσει και νομιζεις οτι εισαι κοκορας.

bay bay timy.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #84 on: September 02, 2010, 16:57:43 pm »

Δεν το βλέπουν όλες οι κοινωνίες ως διαταραχή, και επίσης δεν γίνονται ξαφνικά όλοι ενεργοί σεξουαλικά στα 18 τους. Είναι μια προσπάθεια να κανονικοποιηθούν συμπεριφορές, όπου λιγότερο μας ενδιαφέρει να μάθουμε για αυτές και περισσότερο να τεθούν υπό έλεγχο.

pay close attention
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #85 on: September 02, 2010, 17:13:36 pm »

Δεν θυμάμαι τον τίτλο του συγγράματος. Δεν ηταν ένας ο συγγραφέας αλλά ήταν ομαδική δουλειά 6-7 επιστημόνων (κατα κύριο λόγο κλινικών ψυχιατρων και ψυχαναλυτών).
Ειλικρινα αν καταφέρω και το θυμηθώ θα σου το πω. Στο προτείνω κιολας.

Η ψυχανάλυση δεν μπορεί να λύσει τα πάντα. Η ΣΩΣΤΗ ψυχανάλυση μπορεί, και ναι όντως όπως λες χρειάζεται παρα πολυ καιρό εως ότου έρθει η πλήρης ψυχική ισοροπια.
Αυτά είναι τα λεγόμενα του ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΓΙΩΣΑΦΑΤ. Ψάξε λίγο για αυτόν και αν καταφέρεις και βρεις και οπτικοακουστικό υλικό του από συνεντευξεις του σε εκποπμη κρατικού καναλιού πιστευω πως θα έβρισκες πολύ ενδιαφέροντα τα λεγόμενα του.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τουλάχιστον οι σωστοί επαγγελματιες ψυχαναλυτές δεν ξεπερνούν τους 5. Οι υπόλοιποι που υπάρχουν είναι πιο πιθανό να σου κάνουν ζημιά παρά να σε γιατρέψουν και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Άλλο ψυχολόγος, άλλο ψυχίατρος, άλλο ψυχαναλυτής. Επικρατεί μια συγχηση πάνω σε αυτό το θέμα.

Όσον αφορά τη νευροψυχολογία ακόμη δεν έχω άποψη επι του θέματος αλλα μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Θα το κοιτάξω καποια στιγμή.

Δεν είσαι υπερ του ενός ουτε υπέρ του άλλου.. πρότεινε όμως κάτι.

Η επιλογή του "εκτελεστή" δεν θα είναι μια επιλογή που θα γίνεται προφανώς με πρόσληψη από ΑΣΕΠ (αν έχεις δει το Green Mile θα καταλάβεις το πόσο μαλακας μπορεί να υπάρξει ένας "ανθρωπος" που δουλευει στο τμήμα θανατοποινιτών - υπάρχει μια φρικιαστική σκηνή). Θέλει πολύ ψάξιμο και πιστεύω πως δεν ειμαι ο πλεον ειδικός πάνω σε αυτό το θέμα. Πάντως ειλικρινά αυτό το θέμα σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Υπάρχουν τρομέρά ηθικά διλλήματα.

Όσον αφορά το τελευταίο σχόλιο σου, σου απάντησα παραπάνω. Το ξέρω ακουγεται τρομακτικό αλλά οι περισσότεροι εκει εξω που βαπτίζονται και αυτοαποκαλούνται ψυχο-κάτι είναι ζωα και ανειδικευτοι. Ό άνθρωπος από τη φύση του για να κατάφερει να κάνει βήματα μπροστά πολλές φορές θάβει πολύ βαθιά στο υποσεινήδητο διάφορα τραγικά περιστατικά που τον έχουν στιγματίσει (σε αυτά τα περιστατικά δεν αναφερομαι σε θανάτους συγκενικών ή αγαπημένων προσώπων, αυτά είναι απλα θλιβερά γεγονότα που μας δημιουργούν το αίσθημα της απώλειας και της μοναξιάς). ΕΝΑΣ ηλίθιος ανειδικευτος λοιπόν φτάνει για να σου κάνει το κεφάλι μύλο και να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν έχουν γυρισμό.
Άλλος ηλίθιος ανειδικευτος λοιπόν πίστεψε με μπορεί να ξεγελαστεί απο έναν εξυπνότερο άνθρωπο.
Ξέρω άνθρωπο ο οποιος πραγματικά έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλα επειδή είχε τα λεφτα... σπούδασε στην Αγγλια Ψυχολόγος...

~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #86 on: September 02, 2010, 17:19:21 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on September 02, 2010, 16:57:43 pm

Δεν το βλέπουν όλες οι κοινωνίες ως διαταραχή, και επίσης δεν γίνονται ξαφνικά όλοι ενεργοί σεξουαλικά στα 18 τους. Είναι μια προσπάθεια να κανονικοποιηθούν συμπεριφορές, όπου λιγότερο μας ενδιαφέρει να μάθουμε για αυτές και περισσότερο να τεθούν υπό έλεγχο.

Ο παιδεραστής δεν έλκεται μόνο απο 15-16χρονα που στο κάτω κάτω για να είμαι ειλικρινής μπορεί να έχουν συνείδηση των πράξεων τους.
Όταν όμως ακούω παιδίατροι να ασελγούν πάνω σε μωρά που δεν έχουν κλείσει καν ετος ή παιδιά που είναι 3-4 χρόνων τα οποία ακόμη γνωρίζουν τον κόσμο γύρω τους και δεν έχουν ιδέα επί του θέματος (άσχετα που ενστικτωδώς και υποσεινήδητα βιώνουν τον πρώτο έρωτα με τους γονείς) δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Λυπάμαι.

~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
ant
Guest
« Reply #87 on: September 02, 2010, 17:21:02 pm »

Οσον αφορα τον κ Ματθαιο Γιωσαφατ, ειχε μια καταπληκτικη συνεντευξη του στη ΝΕΤ ( εκπομπη: ΣΤΑ ΑΚΡΑ με την Φλεσσα )
Παραθετω και λινκ

Μια ευγενικη χορηγια του Λισταρχου ( το λινκ το πηρα απο τη λιστα Electroauth )

Τελος οφφτοπικ  redface redface
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #88 on: September 02, 2010, 20:53:40 pm »

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη η ψυχοθεραπεία, καθώς δεν ακολουθεί την επιστημονική μέθοδο (οι υποθέσεις που κάνει ο ψυχίατρος για τον ασθενή δεν είναι falsifiable (διαψεύσιμες?) και η δουλειά του δεν ελέγχεται από συναδέλφους του).

Quote from: cyb3rb0ss on September 02, 2010, 17:19:21 pm
Όταν όμως ακούω παιδίατροι να ασελγούν πάνω σε μωρά που δεν έχουν κλείσει καν ετος ή παιδιά που είναι 3-4 χρόνων τα οποία ακόμη γνωρίζουν τον κόσμο γύρω τους και δεν έχουν ιδέα επί του θέματος (άσχετα που ενστικτωδώς και υποσεινήδητα βιώνουν τον πρώτο έρωτα με τους γονείς) δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Λυπάμαι.

Τα παιδιά που λες κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν ψυχικά τραύματα όταν μεγαλώσουν, γιατί πολύ απλά σ'αυτήν την ηλικία δεν έχουν ακόμα αναπτύξει τη μακρόχρονη μνήμη (η πρώτη σου ανάμνηση από πότε είναι?) και επίσης δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ασύγκριτα μεγαλύτερη είναι η ζημιά που θα πάθαινε ένα θύμα πχ 7 ή 10 χρονών, που και είναι σε ηλικία που μισοκαταλαβαίνει τι γίνεται και είναι σίγουρο πως δεν θα το ξεχάσει μεγαλώνοντας.

BTW παιδεραστία είναι η πράξη και επομένως δεν έχει νόημα να πεις ότι "θεραπεύεται". Η σεξουαλική προτίμηση λέγεται παιδοφιλία. Το να είσαι παιδόφιλος φυσικά δεν είναι προβληματικό, προβληματικό είναι να είσαι παιδεραστής (που σημαίνει ότι είσαι και ψυχοπαθής).

Επί του θέματος, το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αναμορφώνονται δε σημαίνει ότι πρέπει να τους σκοτώνουμε. Αλλά τα ισόβια πρέπει όντως να γίνουν ισόβια...

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #89 on: September 02, 2010, 21:25:47 pm »

Quote from: Nessa NetMonster link=topic=41485.msg744520#msg744520
η πρώτη σου ανάμνηση από πότε είναι?

τεσσάρων χρονών. Cheesy

άσε που γενικά οι εικόνες και οι πράξεις καταγράφονται... είναι πολύπλοκο το ανθρώπινο μυαλό...(σώωωωπα!  Tongue)

τακτοποιημένο χάος
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Up Print
Jump to: