• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:11:59 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:11:59 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 153
Total: 231
Billyskotsikas
fopapadopoulos
xeniam
kstavroulis
PeriklisL
Ioakeim Zisis
fungi
gkyrodi
georsoti
geoagour
athenamits
GeorgeChri
mariachatz
nikol michalou
apapagd
asimeniacha
xristodoulou
Antigoni
evax
Fotis Roukoutakis
Conriz
tzortzis
Psychoktonos_
Napoleontas
vajim
aachmet
tasos potsakis
EvP
faidonchatz
kostas1507
Petran25
jimalexoud
xarisagraf
agapi
Γιώργος Τσανακτσιίης
dimitire
Nekt
statiris
VengeX
eli_k
LambisTr
ggalamat
arafail
TheKingInTheNorth
thomaitheodosiadou
stolieras
ThanosKoutsoump
gourgaris
alexiosmara
κοτζακ
Cersei Tsoulannister
nikolihss
chris_p30
gianniss
redwolf
PanosPapaspirou
NickSpan
HlektrikhPatata
Guts
Joaakim
Thanos_gr
gkarapip
BB
ELEF
Saint_GR
Papalamprous humor
christina02
rigas_s
Paschalina.S
abiki
glavdakis
DimiTout
vevi
Ioannakoliou
sosak
George15
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αντιμετώπιση της αντιγραφής
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8 Go Down Print
Author Topic: Αντιμετώπιση της αντιγραφής  (Read 12547 times)
(Stalin)^2
Guest
Re: Αντιμετώπιση της αντιγραφής
« Reply #15 on: July 11, 2010, 03:29:46 am »

Εσύ, δηλαδή, δεξιοφρονούντα, θεωρείς ότι είναι ανθρώπινο το πρόγραμμα στη σχολή;
Ή και στο μετσόβειο (εκεί ήσουν; δεν θυμάμαι);
Γιώργος
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: July 11, 2010, 06:32:59 am »

Όρισέ μου επακριβώς το "ανθρώπινο" και θα σου απαντήσω. Τι είναι "ανθρώπινο" πρόγραμμα σπουδών; Να έχεις την ημέρα 8 ώρες ύπνο, 2 ώρες ενασχόληση με σχολή και 14 ώρες για φραπέ;

Χαρακτηριστικά μπορώ να σου πω ότι στο φετινό χειμερινό είχα και 8 εργασίες την εβδομάδα σε κάποια φάση μες στον Νοέμβρη... Αλλά ως αποτέλεσμα στην εξεταστική δεν χρειάστηκε να διαβάσω σχεδόν τίποτα. Είχα ασχοληθεί αναγκαστικά λόγω εργασιών, τα θέματα ήταν εφάμιλλα των εργασιών, οπότε ούτε αντιγραφή χρειάστηκε ούτε τίποτα. Μια χαρά αξιοποίησα τη γνώση από τις εργασίες.

Άρα ξέρω καλά τι σημαίνει ... εξαντλητικό πρόγραμμα.

Αλλά δεν θα κάτσω να το κρίνω ως "ανθρώπινο" ή μη, αν δεν μου δώσεις επακριβή ορισμό για να μην χωράνε αμφισημίες.

class Windows extends Throwable implements Failure
Meloukos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #17 on: July 11, 2010, 12:25:18 pm »

Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ*μουσε τα παιδια του λεω γω

If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right
Anyparktos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #18 on: July 11, 2010, 12:38:33 pm »

Quote from: Γιώργος on July 11, 2010, 06:32:59 am
Όρισέ μου επακριβώς το "ανθρώπινο" και θα σου απαντήσω. Τι είναι "ανθρώπινο" πρόγραμμα σπουδών; Να έχεις την ημέρα 8 ώρες ύπνο, 2 ώρες ενασχόληση με σχολή και 14 ώρες για φραπέ;

Χαρακτηριστικά μπορώ να σου πω ότι στο φετινό χειμερινό είχα και 8 εργασίες την εβδομάδα σε κάποια φάση μες στον Νοέμβρη... Αλλά ως αποτέλεσμα στην εξεταστική δεν χρειάστηκε να διαβάσω σχεδόν τίποτα. Είχα ασχοληθεί αναγκαστικά λόγω εργασιών, τα θέματα ήταν εφάμιλλα των εργασιών, οπότε ούτε αντιγραφή χρειάστηκε ούτε τίποτα. Μια χαρά αξιοποίησα τη γνώση από τις εργασίες.

Άρα ξέρω καλά τι σημαίνει ... εξαντλητικό πρόγραμμα.

Αλλά δεν θα κάτσω να το κρίνω ως "ανθρώπινο" ή μη, αν δεν μου δώσεις επακριβή ορισμό για να μην χωράνε αμφισημίες.

Το θέμα δεν είναι οι 14 ώρες φραπέ που χεις μέσα στο εξάμηνο αλλά ο 1,5-2 μήνες γα**σι που χεις στις χειμερινές-εαρινές και οι 2-2,5 μήνες που χεις στο σεπτέμβρη.Και άντε πες ότι βάζουν εργασίες.Η εμπειρία μας διδάσκει ότι στις απαλλακτικές εργασίες σου ζητάνε λαγούς με πετραχήλια στα οποία πρέπει να ξέρεις τα κέρατα σου παραπάνω απ'ότι σε κανονική εξέταση του μαθήματος και να δουλευεις + το μισό εξάμηνο όσο δούλευες στην εξεταστική.Για να μη σχολιάσω ότι οι εργασίες είναι ομαδικές οπότε άμα δεν έχεις την υπόλοιπη ομάδα σίγουρη και γνωστούς σου-φίλους σου δεν έχεις ιδέα αν θα σε παρατήσουν για να παν να πιούν μπύρες ή να δώσουν άλλα μαθήματα ή απλά γιατι βαριούνται να προσπαθήσουν.Σε εργασίες που δεν είναι απαλλακτικές και έστω "σοβαρές",παραδέχομαι ότι αντιγράφω με την κάθε ευκαιρία για όλους τους παραπάνω λόγους,γιατί έχω βγει ο μαλάκας και δε θέλω να ξαναβγώ.

Κι αν οι 14 ωρες φραπέ που συμβαίνουν συνολικά μ'αυτά και με κείνα για κανα 3μηνο το χρόνο σου φαίνεται τεμπελιά,ανταπαντώ με το: Πότε θα το ξανακάνεις?Πότε θα ζήσεις τη ζωή σου αν όχι τώρα?

Κάτι τελευταίο που χω να προσθέσω είναι ότι σύμφωνω με σας,η αντιγραφή από άλλους φοιτητες είναι μια μαλακία και μισή καθώς είναι ξεκάθαρη εκμετάλλευση.Η αντιγραφή όμως,από το βιβλίο σ'ένα μάθημα "κλειστών βιβλίων" που δεν έχει κανέναν λόγο να είναι έτσι δεν με ενοχλεί καθόλου.Συγκεκριμένα,θα παροτρύνω όσους μπορούν να το κάνουν αυτό να το κάνουν.

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #19 on: July 11, 2010, 12:50:07 pm »

Quote from: Tempus Fugit on July 10, 2010, 22:11:04 pm
TROLL ALERT

I repeat; this is not a drill
Quote from: Emfanever on July 10, 2010, 23:32:35 pm

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Κλαίω από τα γέλια!!!

Ουδέν Σχόλιον!
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: July 11, 2010, 12:50:53 pm »

Κοιτάξτε να δείτε,υπάρχουν ,χοντρικά, 2 τρόποι να βλέπεις κανείς τους συμφοιτητές του:

Ο πρώτος είναι να τους βλέπεις σαν μελλοντικούς ανταγωνιστές σου, οπότε κάθε μονάδα που θα πάρεις παραπάνω σε κάθε εξέταση μετράει, γιατί ο εργοδότης θα σε δει "με λίγο καλύτερο μάτι" αν τελειώσεις πρώτος στο έτος σου, αν έχει πτυχίο με άριστα, αν ...(συμπληρώστε κατά βούληση). Όποιος ακολουθεί την λογική αυτή λοιπόν θεωρεί ότι ο συμφοιτητής του είναι ο εχθρός και άρα πρέπει με κάθε τρόπο να νικήσει στην κονταρομαχία "ποιος θα τελειώσει με καλύτερους όρους την σχολή". Και btw, αυτό ακριβώς γίνεται στο αγγλοσαξονικό σύστημα( η ζωή μου ο θάνατός σου). Έτσι λοιπόν ο φοιτητής που σκέφτεται έτσι κάνει διάφορες καγκουριές(αρνείται να βοηθήσει σε εργασίες/εξετάσεις και διάφορα τέτοια)

Ο δεύτερος τρόπος είναι να βλέπεις τους συμφοιτητές σου ως συναδέλφους, που αφού βγείτε από την σχολή, θα φάτε τα ίδια σκατά στην αγορά εργασίας. Άρα λοιπόν λίγο(ως καθόλου) σε νοιάζει πως επιλέγει ο καθένας να περνάει τα μαθήματα του. Θες να αντιγράψεις δίκτυα γιατί μισείς την τηλεπικοινωνιακή θεωρία κίνησης? Σίγουρα, θα σου δώσω όσα θέματα μπορώ. Εργασία είπες? Sure, άμα την έχω έτοιμη για μένα.... Δηλαδή ο καθένας μας θα πρέπει να επιλέξει αρκετά συνειδητά το πως θα τελειώσει τις σπουδές του. Μπορεί να θέλει απλά να τελειώνει γρήγορα να βγει καμιά δουλειά σε ΗΜ/στανταρ δουλειές μηχανικού (και άρα να αντιγράφει όποτε και όπου μπορεί) η μπορεί να ενδιαφέρεται πολύ για το αντικείμενο και άρα να αντιγράφει από καθόλου εώς ελάχιστα(σε κάτι μαθήματα σαν την φυσική και τις μετρήσεις)

Προφανώς εγώ ασπάζομαι τον 2ο τρόπο,και έτσι δρω. Έτσι λοιπόν δεν βλέπω κανέναν λόγο να "κρύψω" το γραπτό μου από έναν συνάδελφο, γιατί δεν τον βλέπω ως ανταγωνιστή, αλλά ως σύμμαχο.

YARRRRRRRRRRRRRR
di_em
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: July 11, 2010, 13:08:19 pm »

Quote from: Godhatesusall on July 11, 2010, 12:50:53 pm
Κοιτάξτε να δείτε,υπάρχουν ,χοντρικά, 2 τρόποι να βλέπεις κανείς τους συμφοιτητές του:

Ο πρώτος είναι να τους βλέπεις σαν μελλοντικούς ανταγωνιστές σου, οπότε κάθε μονάδα που θα πάρεις παραπάνω σε κάθε εξέταση μετράει, γιατί ο εργοδότης θα σε δει "με λίγο καλύτερο μάτι" αν τελειώσεις πρώτος στο έτος σου, αν έχει πτυχίο με άριστα, αν ...(συμπληρώστε κατά βούληση). Όποιος ακολουθεί την λογική αυτή λοιπόν θεωρεί ότι ο συμφοιτητής του είναι ο εχθρός και άρα πρέπει με κάθε τρόπο να νικήσει στην κονταρομαχία "ποιος θα τελειώσει με καλύτερους όρους την σχολή". Και btw, αυτό ακριβώς γίνεται στο αγγλοσαξονικό σύστημα( η ζωή μου ο θάνατός σου). Έτσι λοιπόν ο φοιτητής που σκέφτεται έτσι κάνει διάφορες καγκουριές(αρνείται να βοηθήσει σε εργασίες/εξετάσεις και διάφορα τέτοια)

Ο δεύτερος τρόπος είναι να βλέπεις τους συμφοιτητές σου ως συναδέλφους, που αφού βγείτε από την σχολή, θα φάτε τα ίδια σκατά στην αγορά εργασίας. Άρα λοιπόν λίγο(ως καθόλου) σε νοιάζει πως επιλέγει ο καθένας να περνάει τα μαθήματα του. Θες να αντιγράψεις δίκτυα γιατί μισείς την τηλεπικοινωνιακή θεωρία κίνησης? Σίγουρα, θα σου δώσω όσα θέματα μπορώ. Εργασία είπες? Sure, άμα την έχω έτοιμη για μένα.... Δηλαδή ο καθένας μας θα πρέπει να επιλέξει αρκετά συνειδητά το πως θα τελειώσει τις σπουδές του. Μπορεί να θέλει απλά να τελειώνει γρήγορα να βγει καμιά δουλειά σε ΗΜ/στανταρ δουλειές μηχανικού (και άρα να αντιγράφει όποτε και όπου μπορεί) η μπορεί να ενδιαφέρεται πολύ για το αντικείμενο και άρα να αντιγράφει από καθόλου εώς ελάχιστα(σε κάτι μαθήματα σαν την φυσική και τις μετρήσεις)

Προφανώς εγώ ασπάζομαι τον 2ο τρόπο,και έτσι δρω. Έτσι λοιπόν δεν βλέπω κανέναν λόγο να "κρύψω" το γραπτό μου από έναν συνάδελφο, γιατί δεν τον βλέπω ως ανταγωνιστή, αλλά ως σύμμαχο.

Συμφωνώ μαζί σου, και ακολουθώ και εγώ όσο μπορώ τον 2ο τρόπο που αναφέρεις (έστω τον λίγο καιρό που είμαι στη σχολή) αλλά δεν νομίζεις πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα?

Πέρα απο το θέμα του ανταγωνισμού δεν τίθεται και θέμα ευθύνης? Αν κάποιος περνάει μαθήματα με αυτόν τον τρόπο είναι επόμενο όταν πάρει το πολυπόθητο πτυχίο να του λείπουν κάποιες απαραίτητες γνώσεις. Όταν βγει στην αγορά εργασίας και αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα σχετικό με τον κλάδο του θα μπορέσει να αντεπεξέλθει?

What's wrong with naked?
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #22 on: July 11, 2010, 13:16:41 pm »

@Godhatesusall: Κανόνισε όμως... αν κοπείτε και οι δύο λόγω αντιγραφής (ή έστω σου κόψουν κάποιες μονάδες) τότε έχεις περάσει από το βασίλειο της αλληλεγγύης στην αυτοκρατορία της μαλακίας (έχω βρεθεί και στις δύο μπάντες γι'αυτό το λέω... φιλική συμβουλή Cheesy).

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: July 11, 2010, 13:20:17 pm »

Κοίταξε να δεις, αν δεν ακολουθήσεις ακαδημαϊκή καριέρα το μόνο που θα σου μείνει από την σχολή είναι μαι γενικότερη άποψη για το πως γίνονται τα πράματα στον τομέα σου. Δηλαδή δεν παίζει να θυμάσαι τα bits του τάδε καταχωρητή που ελέγχει τον ADC ούτε να θυμάσαι απέξω συναρτήσεις σφαλμάτων(σαε-1 φάση)...

Δηλαδή οι γνώσεις πάνω στην δουλειά που θα κάνεις θα έρθουν στην αγορά εργασίας(γιατί έτσι έχει δομηθεί το όλο σύστημα παραγωγής εργαζομένων).Τώρα, αν μπούμε σε μια λογική "σου λείπουν γνώσεις" εγώ μπορώ να πω τότε  ναι αλλά τον σεπτέμβρη που έδωσες ηλεκτρονική 2 τα θέματα ήταν για τα πανυγύρια και κάποιος που δεν διάβασε καλά πέρασε και άρα δεν ξέρει το τάδε θέμα..... Μια τέτοια συζήτηση δεν θα οδηγήσει πουθενά

edit:

Quote from: Nessa NetMonster on July 11, 2010, 13:16:41 pm
@Godhatesusall: Κανόνισε όμως... αν κοπείτε και οι δύο λόγω αντιγραφής (ή έστω σου κόψουν κάποιες μονάδες) τότε έχεις περάσει από το βασίλειο της αλληλεγγύης στην αυτοκρατορία της μαλακίας (έχω βρεθεί και στις δύο μπάντες γι'αυτό το λέω... φιλική συμβουλή Cheesy).

Α,το έχω πάθει στην τεχνική μηχανική μια φορά... Έδωσα όλη την κόλλα μου σε συνάδελφο και κοπήκαμε πανηγυρικά λόγω αντιγραφής... Θέλει κόπο η αλληλεγγύη Tongue

YARRRRRRRRRRRRRR
di_em
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: July 11, 2010, 13:30:57 pm »

Quote from: Godhatesusall on July 11, 2010, 13:20:17 pm
Κοίταξε να δεις, αν δεν ακολουθήσεις ακαδημαϊκή καριέρα το μόνο που θα σου μείνει από την σχολή είναι μαι γενικότερη άποψη για το πως γίνονται τα πράματα στον τομέα σου. Δηλαδή δεν παίζει να θυμάσαι τα bits του τάδε καταχωρητή που ελέγχει τον ADC ούτε να θυμάσαι απέξω συναρτήσεις σφαλμάτων(σαε-1 φάση)...

Δηλαδή οι γνώσεις πάνω στην δουλειά που θα κάνεις θα έρθουν στην αγορά εργασίας(γιατί έτσι έχει δομηθεί το όλο σύστημα παραγωγής εργαζομένων).Τώρα, αν μπούμε σε μια λογική "σου λείπουν γνώσεις" εγώ μπορώ να πω τότε  ναι αλλά τον σεπτέμβρη που έδωσες ηλεκτρονική 2 τα θέματα ήταν για τα πανυγύρια και κάποιος που δεν διάβασε καλά πέρασε και άρα δεν ξέρει το τάδε θέμα..... Μια τέτοια συζήτηση δεν θα οδηγήσει πουθενά

Η αλήθεια είναι πως στο στάδιο που είμαι δεν μπορώ να το κρίνω αυτό αν και μάλλον έχεις δίκιο. Μου φαίνεται παντώς πως η συζήτηση γενικότερα πάνω στο θέμα της αντιγραφής δεν θα οδηγήσει πουθενά...  Roll Eyes

Έχω συμφωνήσει πολλές φορές πως η καλύτερη λύση θα ήταν η παράδοση μόνο εργασιών και ίσως η προφορική εξέταση πάνω στην ίδια την εργασία, αλλά τι γίνεται με τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνεται κάτι τέτοιο (απο πλευράς φοιτητή αλλά και καθηγητή) ?

What's wrong with naked?
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #25 on: July 11, 2010, 14:59:46 pm »

Quote from: EAJ on July 10, 2010, 21:25:21 pm

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
di_em
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: July 11, 2010, 15:13:24 pm »

Προς... απο πάνω...

Ανεξάρτητα απο το αρχικό ποστ... θεωρείς ότι το θέμα δεν είναι άξιο συζήτησης?

What's wrong with naked?
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #27 on: July 11, 2010, 15:17:37 pm »

Ξαναδιαβασε το ποστ του eaj στην πρωτη σελιδα
διαβασε τα ποστ του eaj απο το προφιλ του
διαβασε τα ποστ του αθανατου, του ολυμπιου κλπ
και μετα δες αν μπορεις να ξαναρωτησεις το ιδιο πραγμα Smiley
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #28 on: July 11, 2010, 15:20:07 pm »

Quote from: di_em on July 11, 2010, 15:13:24 pm
Προς... απο πάνω...

genika re paidaki mou diavase ligo istoria

ps kai bebaia den einai

as ginoun ola wraia kai kala sta panepistimia kai tote to skeutomaste kai gia thn antigrafi

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
di_em
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: July 11, 2010, 15:41:37 pm »

@λήθη
Quote from: di_em on July 11, 2010, 15:13:24 pm
Προς... απο πάνω...

@Kargas
..."as ginoun ola wraia kai kala sta panepistimia kai tote to skeutomaste kai gia thn antigrafi"... ίσως να περιμένουμε να γίνουν όλα ωραία και καλά στον... πλανήτη και τότε σκεφτόμαστε και τα πανεπιστήμια.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι θα λύσουμε το θέμα αυτό μέσα απο μια συζήτηση σε ένα forum, αλλά μη λέμε ότι δεν είναι και άξιο συζήτησης... με τη ζέστη που έχει τώρα βέβαια ποιός συζητάει...  Roll Eyes

What's wrong with naked?
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8 Go Up Print
Jump to: