• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 00:07:50 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 00:07:50 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 137
Total: 181
Athinaaz
Λέσχη Επιστημόνων
kakousios
Nikos_313
ArsenD
kyriakipa
Bill g
Mr Watson
Leou
stephystam
sotkara
George15
MrGreekArrow
mmamougiorgi
kokkinosgior
Christina_R
rafail zisiadis
msandr
μιλτοςμ
DimKaratzas
Don
tsakalokagkouras
jimalexoud
rafa98p
valentini
vaggelisx
Stelios Leivas
nikpapoutsi
zaroumaria
christina02
tmpadasn
aafroditi
kofius
varvoutis
thomdodo
stefanos123
IoannisMich
thomasdt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 2ο Εξάμηνο > 2ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Διαφορικές Εξισώσεις (Moderators: chatzikys, tzortzis) > Κινητοποιηση για τα θεματα των διαφορικων 2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Κινητοποιηση για τα θεματα των διαφορικων 2010  (Read 16195 times)
Nikiforos
Θαμώνας

View Profile
Re: [Διαφορικές Εξ.] Πως γράψατε, Ιούνιος 2010 version
« Reply #75 on: June 24, 2010, 13:59:12 pm »

Έτσι κι αλλιώς θα το δίνεις μέχρι να πάρεις σύνταξη  Cheesy
πλάκα κάνω.
Όσο για την ύλη που λέτε εντάξει μες στην ύλη ήταν όλα αλλά αυτοί βάζουν ΟΛΗ την ύλη.
Ήμαρτον.
Θέλει να μαζευτούμε όλοι έξω από το σπίτι τους με βουβουζέλες....

Μου φαίνεται πως τα καλύτερα μου χρόνια πέρασαν περιμένοντας τα
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #76 on: June 24, 2010, 14:00:22 pm »

Quote from: Nikiforos on June 24, 2010, 13:59:12 pm
Έτσι κι αλλιώς θα το δίνεις μέχρι να πάρεις σύνταξη  Cheesy
πλάκα κάνω.
Όσο για την ύλη που λέτε εντάξει μες στην ύλη ήταν όλα αλλά αυτοί βάζουν ΟΛΗ την ύλη.
Ήμαρτον.
Θέλει να μαζευτούμε όλοι έξω από το σπίτι τους με βουβουζέλες....

+1 του δε βουβουλεζα  Grin

クリスチネットあなたの者だから...
slash
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #77 on: June 24, 2010, 14:14:46 pm »

Παιδιά εγώ δεν το έδινα το μάθημα.Το έχω περάσει παλιά πριν χωθεί και ο Κάππος και ο Ρόθος. Συμφωνώ με τα όσα έχουν ειπωθεί. Δεν γίνεται ένα μάθημα να έχει τόσο τεράστια ύλη και μάλιστα να είναι στο ίδιο εξάμηνο με τον Λογισμό 2 που επίσης είναι παλούκι. Πραγματικά ευχαριστώ τον Θεό που τα πέρασα στην ώρα τους , γιατί αλλιώς θα τα χρωστούσα ακόμα. Πρέπει όμως να κάνουμε κάτι γι'αυτήν την κατάσταση.

Το ξέρουν και οι καθηγητές του τμήματος (και όχι αυτοί του γενικού τομέα) , ότι τα δύο αυτά μαθήματα έχουν ύλη που στο εξωτερικό γίνεται μόνο σε επίπεδο διδακτορικών (το έχει πει στην αίθουσα χαρακτηριστικά και ο gpap)! Δεν είναι δυνατόν να έχουν τέτοιες απαιτήσεις για μάθημα 2ου εξαμήνου και μάλιστα να βάζουν ύλη , η οποία πραγματικά δεν πρόκειται να σου χρειαστεί ποτέ στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία!!!

Το μόνο που ζητάμε όλοι , είναι πιο "λογική" ύλη στα πλαίσια των απαιτήσεών μας ως μηχανικοί (μαθαίνοντας και κάτι επιπλέον ενδεχομένως) και όχι τρελά θέματα! Διαβάζω ότι έβαλε απόδειξη???? Πάνε καλά ρε? Έλεος ο καθένας ό,τι θέλει κάνει!!! Δηλαδή εμείς θα πληρώσουμε τις σπουδές του Κάππου στην Αμερική και τα θέματα που θέλει να βάζει κάθε φορά για να γράφουν μόνο 3 άτομα!

Και δεν υπάρχουν και πρόοδοι όπως π.χ στους Μηχανολόγους. Άσε που στους Μηχανολόγους Λογισμός 2 και Διαφορικές είναι σε ξεχωριστά εξάμηνα!
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #78 on: June 24, 2010, 14:18:06 pm »

Eπανεξεταση και να βαλουν πιο δυσκολα και ακυρα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Το θεμα ειναι να κανουμε κατι μονιμο για καθηγητες που δεν εχουν καμια επαφη με την εκπαιδευτικη διαδικασια.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #79 on: June 24, 2010, 14:18:48 pm »

Quote from: slash on June 24, 2010, 14:14:46 pm

Και δεν υπάρχουν και πρόοδοι όπως π.χ στους Μηχανολόγους. Άσε που στους Μηχανολόγους Λογισμός 2 και Διαφορικές είναι σε ξεχωριστά εξάμηνα!
Kαι αυτοι που διδασκουν στους μηχανολογους τα μαθηματα αυτα ειναι λογικοι ανθρωποι οπως ο Κεχαγιας

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #80 on: June 24, 2010, 14:19:29 pm »

οσον αφορα τα σκονακια που λεγατε παραπισω:
ναι, υπαρχουνε πολλες μεθοδολογιες/παραξενοι τυποι κλπ και χρησιμοποιουνται σκονακια
εγω δε θα σας πω με τι μεθοδο κανω σκονακια, παντως δε τα κουβαλαω σε χαρτια μαζι μου.
χτες που λετε στην εξεταση, ο μπροστινος μου ειχε σκονακια εκτυπωμενα σε μικρα χαρτακια, μεγεθος post-it ενα πραμα
και σε μια στιγμη φυσαει ενας αερας, του φυγε η κολλα, του φυγε το στυλο, του φυγανε και τα σκονακια Grin Grin Grin Grin Grin Grin
οποτε σκυβω κατω, μαζευω τον στυλο τον αφηνω πανω, και πεφτει το ματι μου στο σκονακι του που επεσε κατω
και σκεφτομουνα, τωρα εγω ο μαλακας, τι να κανω?να του πω με τροπο "φιλε το σκονακι σου?", να το αφησω εκει, ακριβως διπλα στα δικα μου ποδια να στεκεται?τι?
ε τελικα το αφησα κατω
και σε μια αλλη στιγμη περναει ο επιτηρητης και το βλεπει και το μαζευει
εμενα δε μου ειπε τιποτα, ουτε στους γυρω μου, παλι καλα!!!!! Tongue

οσον αφορα το τι μπορει να γινει:
ελα ντε, πειτε καμια ιδεα
επανεξεταση που λεει το προβατακι, ποτε?σεπτεμβρη? Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
slash
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #81 on: June 24, 2010, 14:29:17 pm »

Quote from: Απλυτος Γριφος on June 24, 2010, 14:19:29 pm

Το μόνο νομίζω που μπορεί να γίνει είναι μαζική παράσταση στην συνέλευση τμήματος για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και αντιπροσωπεία στους συγκεκριμένους καθηγητές μήπως και βγει καμιά άκρη.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #82 on: June 24, 2010, 14:35:29 pm »

Quote from: slash on June 24, 2010, 14:29:17 pm
Quote from: Απλυτος Γριφος on June 24, 2010, 14:19:29 pm

Το μόνο νομίζω που μπορεί να γίνει είναι μαζική παράσταση στην συνέλευση τμήματος για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και αντιπροσωπεία στους συγκεκριμένους καθηγητές μήπως και βγει καμιά άκρη.
ή αλλιως βενζινη κατω απο τη πορτα του γραφειου τους....   Grin Grin

arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #83 on: June 24, 2010, 14:44:16 pm »

Quote from: megapixel on June 24, 2010, 14:35:29 pm
ή αλλιως βενζινη κατω απο τη πορτα του γραφειου τους....   Grin Grin

Μου εχει περασει απο το μυαλο πολλες φορες ειναι αληθεια το ομολογω.

Χωρις να θελω να προκαλεσω σκοπος πριν γινει κατι τετοιο ειναι να εξαντληθουν ολα τα

μεσα παραστασης και διαμαρτυριας... Εχω και ειχα πολλα μαλακισμενα μπλεξιματα με

δικαστηρια για να σου πω οτι τετοια δεν τα γραφουνε ουτε για πλακα.... Φιλικα παντα

クリスチネットあなたの者だから...
Joseph D.
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Someone else might have gotten it wrong.

View Profile
« Reply #84 on: June 24, 2010, 14:51:45 pm »

Quote from: 4Dcube on June 24, 2010, 02:18:57 am
Ως μαθηματικά γενικού τμήματος, πολλά και εκτεταμένα για τον λίγο χρόνο που επέτρεπε η εξέταση.

Κατά τα άλλα, τα θέματα και κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης και είχαν αυτό το τσαχπίνικο μαθηματικό στυλ οι ασκήσεις (και αποδείξεις! ολε! ).
Απλά η ύλη είναι τεράστια.
Και η νοοτροπία των καθηγητών δε βοηθάει.

Με εκνευρίζει επίσης που σε κάποια αντικείμενα σα να τσαλαβουτάνε αλλά το κάνουν τάχα προσεκτικά αλλά και επιδεικτικά! Π.χ. Φουριέ και Λαπλάς. Και συνέλιξη. Και ευστάθεια.
Για επίλυση ΔΕ και συστημάτων και γραμμική άλγεβρα αυτών είναι το γενικό τμήμα, για τα άλλα, μχμ.
Ας μένανε σε αυτά! Στο μαθηματικό δλδ χαζοί είναι που στο μάθημα Διαφορικές Εξισώσεις κάνουν μόνο αυτά;
Είμαι ελιτιστής;
x2
Quote from: Orfikoss on June 23, 2010, 22:46:19 pm
Quote from: nikitas350 on June 23, 2010, 21:26:15 pm
Ρε παιδιά εντάξει δύσκολα ήταν, και εγώ δεν έγραψα καλά, αλλά μην παραπονιέστε επειδή έβαλε δυναμοσειρές. Ακόμα και ασκήσεις στον καλογερίδη είχαμε κάνει για αυτό. Και η θεωρία ήταν όντως πολύ εύκολη. Τα θέματα κατά την γνώμη μου ήταν απλώς διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές (και για να τα λύσεις έπρεπε να είσαι εξικειωμένος με τις πράξεις, όχι απλώς να ξέρεις τους τύπους). Με τα πολλά με τα λίγα το μάθημα δεν βγαίνει σε 5 μέρες, πράγμα που μου φαίνεται λογικό...

+1
x2

'No tests on species with members capable of calculus. Simple rule, never broke it.'
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #85 on: June 24, 2010, 14:52:31 pm »

Μια ιδέα είναι η *επίσημη* αξιολόγηση των καθηγητών από φοιτητές. όχι μόνο για τις διαφορικές, όχι μόνο για το γενικό τμήμα. Γενικά, για τα 61 μαθήματα. Γιατί τέτοια λογικά συμβαίνουν  σε όλα τα έτη.

Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει θεωρητικά -δεν σας έρχονται στο τέλος κάθε εξαμήνου κάτι ερωτηματολόγια στο webmail;-, αλλά χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα, αφού είναι μεγάλα, κουραστικά, και σε πολλές ερωτήσεις εκτός θέματος.

Το αντεπιχείρημα είναι: άμα τον καθηγητή δεν τον νοιάζει, δεν τον νοιάζει. Δεν θα ιδρώσει το αυτί του με τα αποτελέσματα μιας στατιστικής, που θα καταδεικνύουν τα προβλήματα του μαθήματος.

τακτοποιημένο χάος
Nikiforos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #86 on: June 24, 2010, 14:53:00 pm »

το πιο σωστό είναι του slash να τεθεί στη συνέλευση αν μας καίει. Γιατί πέρα από την πλάκα δεν γίνεται να πληρώνουμε την κ@υλ@ κάθε καθηγητή. Σε άλλους κοστίζει λεφτά (ή στους γονείς τους), άδειες αν δουλεύουν, άλλοι "καίνε" άλλα μαθήματα κλπ
και εντάξει τις κανα δυο πρώτες φορές που το δίνεις είσαι και μικρό εξάμηνο λες δεν γ........
σιγά σιγά όμως γίνεται βαρίδιο.
Και όσο για την παρακολούθηση ας γίνει ένα γκάλοπ να δούμε το ποσοστό που περνάει, είμαι σίγουρος πολύ μικρότερο από άλλα μαθήματα, απλά έχουν κάποιου είδους κόμπλεξ θεωρώ και όσο για τον ? Κανάκη είναι καμμένο χαρτί πια αλλά και οι άλλοι οι Σερβετάδες νέοι άνθρωποι με τέτοια μυαλά....

Μου φαίνεται πως τα καλύτερα μου χρόνια πέρασαν περιμένοντας τα
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #87 on: June 24, 2010, 14:58:04 pm »

επομενη ΓΣ τμηματος δε προκειται να γινει, μεχρι και τον Σεπτεμβρη του 2010, απο Οκτωβρη δλδ
σημερα το ειπε ο Χρυσουλιδης, στη σημερινη ΓΣ Τμηματος
[εκτος κι αν εμεις οι φοιτητες τρεξουμε πολυ το ζητημα και βρουμε 17 μελη της ΓΣ τμηματος που το θελουνε, και μετα να παμε στον προεδρο για να καλεσει ΓΣ]
[ασε που στη ΓΣ Τμηματος Κανακης Ροθος Κωνσταντινιδου δεν ειναι, ειναι του γενικου τμηματος αυτοι]
κατι πιο αμεσο; Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
« Last Edit: June 24, 2010, 15:24:07 pm by Απλυτος Γριφος » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #88 on: June 24, 2010, 15:00:58 pm »

Κοστίζει ψυχολογικά, έχει αντίκτυπο σε σένα και στην οικογένεια σου. Δλδ άλλο το να πας αδιάβαστος, αλλά το να διαβάζεις και να μη γράφεις είναι απροκάλυπτος εμπαιγμός σε βάρος μας. Εδώ να τονίσω ότι το μεγαλύτερο κριτήριο εγκυρότητας της κατάστασης είναι το μέγεθος της αντίδρασης. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, να ταυτίζονται οι απόψεις σε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό.

Quote from: Απλυτος Γριφος on June 24, 2010, 14:58:04 pm
επομενη ΓΣ τμηματος δε προκειται να γινει, μεχρι και τον Σεπτεμβρη του 2010, απο Οκτωβρη δλδ
σημερα το ειπε ο Χρυσουλιδης, στη σημερινη ΓΣ Τμηματος
[εκτος κι αν εμεις οι φοιτητες τρεξουμε πολυ το ζητημα και βρουμε 17 μελη της ΓΣ τμηματος που το θελουνε, και μετα να παμε στον προεδρο για να καλεσει ΓΣ]
κατι πιο αμεσο; Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Ας το κάνουμε, εγώ μέσα είμαι.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #89 on: June 24, 2010, 15:02:11 pm »

Νομιζω οτι σε πρωτη φαση θα πρεπει να γινει κατι σε επιπεδο φορουμ

Ενα ωραιο γκαλοπ και να βγει παραεξω απο αυτο το τοπικ το θεμα

Ειναι κανεις μεσα ?

クリスチネットあなたの者だから...
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Go Up Print
Jump to: