• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 03:07:37 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 03:07:37 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 13
Guests: 92
Total: 105
stathopm
petralexiou
andreassifo
Nikikouss
tsakalokagkouras
Orgianelis
Yamal
Patroklis
simos
Nianaro
DimiTout
Crainer
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Αναζήτηση Εργασίας (Moderator: Nikos_313) > Επιλογή τομέα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: Επιλογή τομέα  (Read 6281 times)
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re:Επιλογή τομέα
« Reply #15 on: February 13, 2004, 23:48:10 pm »

Μια μικρή παρέμβαση στην πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Διαλέξτε τομέα κυριολεκτικά με το χέρι ..στην καρδιά και όχι στην ..τσέπη. Εξάλλου χρόνο με το χρόνο οι επιλογές σας ελαττώνονται ..δραστικά.

Πιστέψτε με, μετράει πολύ λίγο στην αγορά εργασίας το τι τομέα παρακολούθησε κάποιος. Και σίγουρα σε ελάχιστες περιπτώσεις θα σας ζητήσει κάποιος μελλοντικός εργοδότης αναλυτική να δει τι μαθήματα (και τι βαθμούς  :'( ) πήρατε.

Και μην ξεχνάτε το παλιό ..ρητό. Ποιός παίρνει τη δουλειά? Ο ανιψιός του αφεντικού! Δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό συνεχίζει να ισχύει στην ..λαμπρή κοινωνία μας.

Καλό βράδυ και μην ξεχνάτε.. Απόκριες είναι ρε!

Γ. Παπαγιάννης
elgerak
Guest
« Reply #16 on: February 14, 2004, 01:23:55 am »

Πρεπει να πω οτι λίγο πολύ εχω επιλέξει τι τομέα θα ακολουθήσω //ηλεκτρονικός// και παραδέχομαι οτι την επιλογή μου την έκανα με το χερι στην καρδιά. Ακομα ομώς και ετσι η ανησυχια που εχω για τη μελλοντική μου δουλειά δεν εξαλειφεται.

Ειναι δώρον αδωρον να επιλέγεις οποιο τομέα θέλεις και στη συνεχεια να μην εχεις τις επαγγελματικές επιλογές για να συνεχισεις αυτο που αρχισες...

Ουτε η λύση του να είσαι ο καλύτερος ειναι αποτελεσματική ' Ολοι θελουν να είναι καλοι αλλα οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και ο καλύτερος (ας υποθέσουμε οτι υπάρχει αξιοκρατεία) πράγματι θα παρει μια απο αυτές τις θέσεις. Ομως ας αφησουμε την ψευδαισθηση οτι αυτος ειναι ο κερδισμένος. Κοινος παραγοντας είναι ο χρόνος και αν τον δώσουμε καπου θα τον χασουμε απο κάπου αλλου. Ποσο διατεθυμένοι ειμαστε να κανουμε τέτοιες θυσίες και τελικά, συνολικα ειμαστε κερδιμένοι ή χαμένοι;

Σε ατομικό επίπεδο ας κάνει ο καθένας τις επιλογές του...(και εγω εχω τελικα λιγο πολυ επιλέξει)

Το πρόβλημα όμως της επαγγελματικής αποκαταστασης ειναι συλλογικό και ετσι θα πρέπει να αντιμετοπίζεται...

Αν δεν υπάρχουν δουλειές, αν ο ανταγωνισμός τελικά μας εξωθεί στα ορια μας, αυτο το θέμα ειναι κοινωνικό και πολιτικο..
        Οταν η οικονομία λειτουργει με κριτήρια τον ανταγωνισμο, την αυξηση των κερδων των επιχειρήσεων και οχι τις δικιες μας ανάγκες τοτε είναι λογικά ολα όσα συμβαίνουν..

Ομως εγω ξεκίνησα αυτη τη συζήτηση για να δω ατομικα τι να κανω υπο τις παρουσες συνθήκες. (βεβαια το προβλημα δε θα ληθεί παρα μονο με τη συλλογική δράση κατι που εγω παροτρείνω)

Α και καλες αποκριές, να ξεσκάσουμε λιγο απο την εξεταστική..
Cyberkat
Guest
« Reply #17 on: February 14, 2004, 11:30:59 am »

elgerak, συμφωνώ ότι το πρόβλημα είναι ο ανταγωνισμός αλλά, ας μην είμαστε υποκριτές σπουδάζοντας αυτό που σπουδάζουμε και με το επάγγελμα που θα ακολουθήσουμε, τον εξυπηρετούμε. Δεν είμαστε και η πιο αθώα ομάδα επαγγελματιών!
Αλλά εγώ θέλω να καταλήξω αλλού. Αν δεχτούμε την κοινωνία όπως είναι, καπιταλιστική δηλαδή, το πρόβλημα δεν είναι καθόλου κοινωνικό. Είναι πολιτικότατο και έχει να κάνει με την οικονομική στρατηγική. Το πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες δεν έχουν ιδέα τι θα πει μακροχρόνια επένδυση, και δεν ρίχνουν το κεφάλαιό τους σε τίποτε αν δεν υπάρχει περίπτωση να τους αποφέρει κέρδος σε 4-5 χρόνια, ίσως λέω και πολλά. Πλούσιοι ψιλικατζήδες δηλαδή! Κι αυτό γιατί η βιομηχανική και η τεχνολογική πρόοδος στη χώρα μας γίνεται με βάση ένα μοντέλο του οποίου η επιστημονική ονομασία είναι "αχταρμάς"! Έτσι όλος ο κόσμος από μια ηλικία και μετά, επιδιώκει με νύχια και με δόντια να βολευτεί σε κάποια δημόσια θέση κι έτσι από φοιτητές-κοινωνικοί μεταρρυθμιστές καταλήγουμε ηλετρολόγοι που λαδώνονται για να υπογράφουν μελέτες.
Από την άλλη αν διαφωνείς με την κοινωνία όπως είναι (κι εγώ διαφωνώ! είμαι μαζί σου!εμπρός της γης οι κολασμένοι), δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να την αλλάξεις όντας ηλετρολόγος. Σ' αυτήν την περίπτωση ισχύει το one solution revolution! Οπότε το δίλημμα είναι γιάπης ή βομβιστής? Λίγο ακράιο εε...
Τέλος πάντων, κι εγώ τομέα Ηλεκτρονικής θα επιλέξω με το χέρι στην...πρίζα!  Grin
Καλή διασκέδαση σε όλους.
ΥΓ Ποιός θέλει να ντυθεί "Κράτος Πρόνοιας" για να κάνει ντουέτο μαζί μου, που θα ντυθώ "Συμμετοχική Δημοκρατία"?    Shocked
mmjrules
Νεούλης/Νεούλα
*

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

View Profile WWW
« Reply #18 on: February 15, 2004, 15:05:17 pm »

Αγαπητή Κυβερνό-Γκάρφιλντ,
Μήπως είσαι λιγάκι αισιόδοξη;
Μήπως το αγαπημένο σου χρώμα είναι το μαύρο(γιατί ταιριάζει ωραία με το μώβ);
Μήπως ψηφίζεις για καταλληλότερο πρωτυπουργό τον Χριστόδουλο(ΤΜ);

Και εξηγούμαι.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου,οι μέχρι τώρα προοπτικές μας είναι :

1-κομμωτής
2-υδραυλικός
3-μπογιατζής
4-ανάπηρος με άδεια για περίπτερο
5-πλανόδιος μουσικός
6-ληστής (στο στυλ μισός Ρομπέν των Δασών, να κλέβεις από τους πλούσιους μεν αλλά να τα κρατάς για τον ευατό σου δε)
7-αργόσχολος νέος με εξασφαλισμένο εκ πατρικής περιουσίας κεφάλαιο

8-Περιπτεριάρχης με κομμένο 1,2 ,μη σου πώ και 3 πόδια
9-Βομβιστής
10-Γιάπης

Αν οι φιλοδοξίες μας σταματάνε σε αυτά τα επαγγέλματα,αν το μέλλον μας διαγράφεται τόσο λαμπρό και βέβαια

οι γνώσεις σου πάνω στο πώς λειτουργεί η αγορά :

1-Kitkat, σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι οι δουλειές μοιράζονται με αξιοκρατικά κριτήρια μεταξύ των υποψηφίων?

2-Πάλι καλά που εμείς ως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί έχουμε  δυνατότητες πρόσληψης στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και πάλι εκεί οι μισθοί είναι πενιχροί λόγω "ελεύθερης οικονομίας και ανταγωνισμού".

3-...έρευνα, που είναι μια λέξη άγνωστη στη Ελλάδα?

4-...όση ζήτηση υπάρχει αφορά μηχανικούς τεχνοκράτες με εξειδικευμένο στραμένο προς τον βιομηχανικό ή οικονομικό-επιχειρηματικό τομέα μεταπτυχιακό.

5-αν θέλεις να δουλέψεις στην Θεσσαλονίκη π.χ νομίζω ότι είναι αρκετά πιο εύκολο να προσληφθείς ως τηλεπικοινωνακός λόγω των εταιριών κινητής τηλεφωνίας κλπ

είναι τόσο εμπερειστατωμένες μετά από την πολύχρονη εμπειρία σου(τώρα είπαμε παίρνεις τομέα???) έχω μερικά εύλογα ερωτήματα :

1-Γιατί δεν παρατάς την σχολή;Δεν θα μπορείς να βγάλεις άδεια για περίπτερο;

2-Γιατί δεν αλλάζεις σχολή;Οι κομμωτές πάνε τόσο καλά!Οι κομμώτριες όχι;

3-Γιατί ψηφίζεις τον Χριστόδουλα(ΤΜ);

Αυτό που θέλω να πώ είναι πώς δεν ξέρεις πώς έχουν τα πράγματα και δεν μπορείς να ξέρεις.

Ακόμα και άν ξέρεις(μπορεί να έχεις και κληρονομικό χάρισμα,χου νοους)τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα,ειδικά στον τομέα μας.

Με το να τα μηδενίζεις όλα το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποδυναμώνεις τον εαυτό σου και να χάνεις τις ελπίδες σου.

Ο έλγερακ  μας ρώτησε κάτι πολύ σοβαρό που μας απασχόλησε όλους και πολλοί στο μέλλον θα τρέξουν σε αυτό το τόπικ για να δούν μια συμβουλή της προκοπής.

Το χιούμορ είναι καλό(όπως βλέπεις το χρησιμοποιώ πολύ),αλλά πρέπει να ακολουθείται και από σώφρονες συμβουλές,συμβουλές που θα ακολουθούσες και συ!

Με το να του καταρακώνεις το ηθικό όλων με μύθους για το μάτι της Γαλιάντρας και τον απόγονο του Κροίσου,δεν βοηθάς.

Γράψε με τι κριτήριο αποφάσισες για τον τομέα σου και άσε τις προβλέψεις για την Λίτσα(ΤΜ)

Αυτά!

Draco Dormiens Nunquam Titillandus!
Cyberkat
Guest
« Reply #19 on: February 15, 2004, 23:49:45 pm »

Αγαπητέ mmjrules!
1. Τα επαγγέλματα που ανέφερα ήταν τελείως ενδεικτικά. Υπάρχουν πολλά άλλα με εξίσου λαμπρές προοπτικές για παράδειγμα ο τυφλός με άδεια λαχειοπώλη.
2. Με ποια εκ των 5 μπλε προτάσεων διαφωνείς ριζικά? Δεν λέω η διατύπωση είναι λίγο ακραία, αλλά κατά βάση νομίζω ότι...έχω δίκιο χεχεχχε.
3. Μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει γιατί βλέπω γύρω μου όπως και όλοι μας. Και έχω την αίσθηση ότι είμαστε πιο αντικειμενικοί κριτές από τους ανθρώπους με πείρα γιατί φαντάσου αυτοί οι τύποι πόσα χρόνια και πόσο κόπο έκαναν για να αποκτήσουν την πείρα. Λογικό είναι να είναι προκατειλημένοι υπέρ της κατάστασης που τους παρείχε την πείρα. Α επίσης όχι δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Δυστυχώς.
4. Λέγοντας ότι ψηφίζω τον Χριστόδουλο υποθέτω ότι εννοείς ότι ψηφίζω κάποιον αποτυχημένο που δεν μπαίνει στην Βουλή και όχι τον ομώνυμο αρχιεπίσκοπο.  Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους υποψηφίους των κομμάτων και νομίζω ότι θα αντέξουν το δούλεμα την στιγμή που αυτοί θα μας δουλεύουν για τα επόμενα 4 χρόνια. Από την άλλη ανάμεσα σε έναν χοντρό και σε έναν μουστακαλή, η επιλογή είναι πράγματι δύσκολη. Εσύ τι λες?
5. Ελπίζω να μην καταρράκωσα το ηθικό κανενός. Συζήτηση κάνουμε.
6. Δεν είχα σκεφτεί το θέμα της υστεροφημίας του topic. Αλλά εντάξει δεν έκανα και τόση ζημιά! Grin
7. Γιατί δεν αλλάζω σχολή? Από περιέργεια και επίσης γιατί προσπαθώ να δημιουργήσω ρεύμα και να την εγκαταλείψουμε μαζικά. Όσοι πιστοί προσέλθετε! 8)
8. Επέλεξα τομέα με κριτήριο το τι μου αρέσει. Αυτό όμως είναι δεδομένο. Και ο προβληματισμός του elgerak ήταν επίσης το κατά πόσο πρέπει οι προοπτικές επαγγελματικης αποκατάστασης να παίζουν ρόλο στην επιλογή μας. Κι εγώ απαντάω ότι υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε αλλά εδώ η διαφθορά μας λύνει τα χέρια γιατί τελικά ότι και να κάνεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις οπότε τελικά επίλέγεις ότι σου αρέσει κι όλα είναι απλά.
9. Το αγαπημένο μου χρώμα δεν είναι το μαύρο και δεν είμαι απαισιόδοξη γενικά αλλά πιστεύω ότι μέσω της σχολής και γενικότερα λόγω κοινωνικών συνθηκών , οι επιλογές μας μεθοδεύονται ως ένα σημείο και στο τέλος κυνηγάμε την καριέρα. Και παιδιά εγώ δεν ξέρω και πολλούς ευτυχισμένους καριερίστες...
10. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΙΜΙΟΙ!!!    :'( :'( :'(
11. Περιττό να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για το δηκτικό ύφος του μηνύματος. Έτσι να ανάψουν τα αίματα! In the end there will be only one!
ciao
mmjrules
Νεούλης/Νεούλα
*

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

View Profile WWW
« Reply #20 on: February 16, 2004, 14:12:06 pm »

Quote from: Cyberkat on February 15, 2004, 23:49:45 pm
Αγαπητέ mmjrules!

Αγαπητή Σάιμπερ-κατ(αλήθεια γιατί όλες οι κοπέλες έχουν κατ στο νικ τους;Γεμίσαμε αδέσποτα! Grin)

2. Με ποια εκ των 5 μπλε προτάσεων διαφωνείς ριζικά? Δεν λέω η διατύπωση είναι λίγο ακραία, αλλά κατά βάση νομίζω ότι...έχω δίκιο χεχεχχε.

Με καμία και με όλες.Όπως και εσύ λες ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!Τα νομίσματα στην τράπεζα!

3/. Μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει γιατί βλέπω γύρω μου όπως και όλοι μας. Και έχω την αίσθηση ότι είμαστε πιο αντικειμενικοί κριτές από τους ανθρώπους με πείρα γιατί φαντάσου αυτοί οι τύποι πόσα χρόνια και πόσο κόπο έκαναν για να αποκτήσουν την πείρα. Λογικό είναι να είναι προκατειλημένοι υπέρ της κατάστασης που τους παρείχε την πείρα. Α επίσης όχι δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Δυστυχώς.

Λογικότατο : Ξέρω καλύτερα από αυτόν που ξέρει γιατι δεν ξέρω! ??? Tongue Ενώ αυτός που ξέρει είναι προ-κατελημένος και όταν του τηλεφωνείς βγαίνει αναμονή κλήσεων?

ΠΑΣ ΚΑΛΑ?Δηλάδη ποιά η ουσία του να ξέρεις αφού μετά θα είσαι προκατελημένος και αυτοί που δεν ξέρουν θα είναι αντικειμενικοί?

4. Λέγοντας ότι ψηφίζω τον Χριστόδουλο υποθέτω ότι εννοείς ότι ψηφίζω κάποιον αποτυχημένο που δεν μπαίνει στην Βουλή και όχι τον ομώνυμο αρχιεπίσκοπο.  Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους υποψηφίους των κομμάτων και νομίζω ότι θα αντέξουν το δούλεμα την στιγμή που αυτοί θα μας δουλεύουν για τα επόμενα 4 χρόνια. Από την άλλη ανάμεσα σε έναν χοντρό και σε έναν μουστακαλή, η επιλογή είναι πράγματι δύσκολη. Εσύ τι λες?

Καλά, μιλάμε πώς το κατάλαβες? Shocked Shocked Shocked
Μήπως ήταν ένα άσχετο αστείο για να χαλαρώσουμε?
Μήπως ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για το τι ψηφίζεις?
Μήπως μαζί μας χέστηκε και η Φατμέ στο Γενί Τζαμί?

Μηδέ αστείο ήτανε ,μηδε εχεστήκαμεν ομαδικώς μαζί με την Φατμέ, μον'τα ιδεολογικά σου θελαμε να θίξουμε. Lips Sealed ΕΛΕΟΣ!

Εγώ εννοούσα Τον Χριστόδουλα(ΤΜ) Τον ορίτζιναλ (R) και Τον ανέφερα για πλάκα.

Δεν με νοιάζει ποιόν και τι ψηφίζεις,εδώ δεν με νοιάζει τι ψηφίζω εγώ(πλάκα κάνω και εδώ,μην το συνεχίσεις-είναι ΠΛΑΚΑ!)!

Και αλλή φορά μην γράψεις το όνομα του Παναγιώτατου Χριστόδουλα(ΤΜ) χωρίς (ΤΜ) γιατί κινδυνεύεις,υπάρχουν παντού κατάσκοποι!Δες και μόνη σου!

8. Επέλεξα τομέα με κριτήριο το τι μου αρέσει. Αυτό όμως είναι δεδομένο. Και ο προβληματισμός του elgerak ήταν επίσης το κατά πόσο πρέπει οι προοπτικές επαγγελματικης αποκατάστασης να παίζουν ρόλο στην επιλογή μας. Κι εγώ απαντάω ότι υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε αλλά εδώ η διαφθορά μας λύνει τα χέρια γιατί τελικά ότι και να κάνεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις οπότε τελικά επίλέγεις ότι σου αρέσει κι όλα είναι απλά.

Επιτέλους ΖΟΥΜΙ! Tongue Grin Αυτή είναι απάντηση...

9. Το αγαπημένο μου χρώμα δεν είναι το μαύρο και δεν είμαι απαισιόδοξη γενικά αλλά πιστεύω ότι μέσω της σχολής και γενικότερα λόγω κοινωνικών συνθηκών , οι επιλογές μας μεθοδεύονται ως ένα σημείο και στο τέλος κυνηγάμε την καριέρα. Και παιδιά εγώ δεν ξέρω και πολλούς ευτυχισμένους καριερίστες...

....και πάλι όμως τό'χασες! Κρίμα,ήσουν πολύ κοντά,η προσπάθεια μετράει και τα συναφή!

Μήπως σε κυνηγάνε όλοι και προσπαθούν να σε μεθοδεύσουν και να σε κατευθύνουν?
Μήπως ο Μόλντερ είχε δίκιο και οι εξωγήινοι είναι ανάμεσα μας?
Μήπως να κόψουμε τις θεωρίες συνομωσίας?

10. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΙΜΙΟΙ!!!  

Με την Μάρθα Βούρτση και τον Βασιλάκη Καΐλα.
Προβολές καθημερινά 9,15,21 και μεταμεσονύκτιες με υπότιτλους στα αρχαία Ελληνικά

11. Περιττό να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για το δηκτικό ύφος του μηνύματος. Έτσι να ανάψουν τα αίματα! In the end there will be only one!

Λάθος κάνεις : In the end I will be the only one  8)

Ας μην μαμήσουμε αλλό το τόπικ,αν θες να μου πείς κάτι,υπάρχουν και τα προσωπικά μυνήματα και τα ε-μαιλ.
ΤΕΛΟΣ

Cyberkat
Guest
« Reply #21 on: February 16, 2004, 22:00:25 pm »

Quote from: mmjrules on February 16, 2004, 14:12:06 pm

Αγαπητή Σάιμπερ-κατ(αλήθεια γιατί όλες οι κοπέλες έχουν κατ στο νικ τους;Γεμίσαμε αδέσποτα! Grin)

Αγαπητέ mmjrules αλήθεια γιατί όλοι οι άνδρες όποτε βλέπετε κατ υποθέτετε ότι αναφερόμαστε στο προσφιλές θηλαστικό. Αν ήταν έτσι θα έγραφα Cybercat, αλλά δεν το γράφω έτσι δεν είναι? Προφανώς εννοώ κάτι άλλο.

Όσο για το αν κατευθύνονται και μεθοδεύονται ή όχι οι επιλογές μας δεν είπα ότι πράσινα ανθρωπάκια με τρία σαγόνια μπαίνουν μέσα μας και γινόμαστε τηλεκατευθυνόμενοι. Λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι. Και για το αν έχω δίκιο ή όχι....τα λέμε σε 20 χρόνια...

Τέλος πάντων, για να μην το μαμήσουμε όπως είπες και επειδή αν ήθελα να στείλω προσωπικό μήνυμα θα έιχα στείλει, σημειώνω ότι εγώ έκανα γενικά σχόλια μέχρι που εσύ άρχισες να με ρωτάς ποιό είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Οπότε αν θες ξεκίνα ένα poll για να προκύψει με δημοκρατικές διαδικασίες ο μαμήσας το topic. Wink
mmjrules
Νεούλης/Νεούλα
*

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

View Profile WWW
« Reply #22 on: February 17, 2004, 01:07:15 am »

Δεν ξεκινάω poll , μπορέι να το υποκινήσουν! Shocked

fourier
Guest
Re: Επιλογή τομέα
« Reply #23 on: February 19, 2009, 01:50:46 am »

Εγω παντως δε δυσκολευτηκα στην επιλογη τομεα!
Mendoza
Guest
Re: Επιλογή τομέα
« Reply #24 on: February 19, 2009, 01:53:38 am »

τι πήρες?
Pages: 1 [2] Go Up Print
Jump to: