• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:20:25 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:20:25 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 81
Total: 134
Maximos7
xarisvougiou
Leftor
ΚΟ
tzesi
Mr Watson
jimalexoud
cpapast
dinoschalv
chaniotism
andyy
Joannapet
kpa
mmikelo
Nicotre
filkilkis
ඞ
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
Zoifouka
gkg
stelinas
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Χαφιές της Ασφάλειας στην πορεία του ΠΑΜΕ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: Χαφιές της Ασφάλειας στην πορεία του ΠΑΜΕ  (Read 9831 times)
alphadyn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Χαφιές της Ασφάλειας στην πορεία του ΠΑΜΕ
« Reply #45 on: June 19, 2010, 18:59:00 pm »

Ουσιαστικά η διαφορά πολίτη και ένστολου είναι ότι, στον πρώτο χορηγείται το δικαίωμα να προβεί σε σύλληψη ενώ για τον δεύτερο αποτελεί υποχρέωση.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #46 on: June 19, 2010, 20:06:46 pm »

Quote from: Kraftwerk Inquirer on June 19, 2010, 18:18:20 pm

1)den xreiazetai na eimai mod gia na po tin gnomi mou
aplos to adminiliki mporei na xrisimopoiithei san exousia gia na tin epivallei kapoios tin gnomi tou

Προφανώς και είναι δικαίωμά σου να λές τη γνώμη σου. Από κει και πέρα δεν μπορείς μόνος σου να καθορίσεις τί θα λένε και πόσο θα επεκτείνονται ή όχι οι άλλοι σε μία συζήτηση...

2)den anaferthika se kanena kraximo alla
eipa oti den theorisa to zitima pou ethese o kuvos os filosofiko alla os
kai kala lexilogiko me ypopto apoprosanatolistiko skopo
Ξαναεξηγούμαι. Έκανα κριτική στα λεγόμενα κουνελάρχη/niels, όχι επί της ουσίας του γεγονότος με τον ασφαλίτη, επί της - ανούσιας - κατά τη γνώμη μου αντιπαράθεσης με τον Κύβο. Κάνε όση κριτική θέλεις σε όποιον θέλεις  Wink Οι αναγνώστες παίρνουν τα μηνύματα και κρίνουν.

3)logiko den einai oi ekastote filikes sxeseis na apoteloun aitia amfisvitisis tis antikeimenikotitas mia gnomis?

εδώ δεν ξέρω σε τί αναφέρεσαι (μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά τις διαπροσωπικές μου σχέσεις γιατί φίλοι μου είναι τόσο ο Κύβος όσο και ο κουνελάρχης - τον niels δεν τον ξέρω αλλά δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του)
στο 3 προφανώς δεν ήμουν υποχρεωμένη να απαντήσω, γιατί ρίχνει τη συζήτηση σε επίπεδο λαμπίρη

φιλοσοφικό υστερόγραφο : δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια (πέρα από τις μαθηματικές αλήθειες, που ακόμα κι αυτές αμφισβητούνται  Tongue) - υπάρχει μόνον η υποκειμενική κρίση του καθενός... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για "αντικειμενικότητα" "απόψεων"... ακούγεται τελείως άκυρο....
« Last Edit: June 19, 2010, 20:08:59 pm by i _&a » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #47 on: June 19, 2010, 20:14:37 pm »

Quote from: i _&a on June 19, 2010, 20:06:46 pm
δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια

Καλά μη λέμε και μαλακίες τώρα...

Btw επί του θέματος, είχα την εντύπωση ότι ήταν και τυπικά παράνομο το να μπαίνουν αστυνομικοί στις πορείες.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #48 on: June 19, 2010, 20:18:47 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on June 19, 2010, 20:14:37 pm

πέρα από γεγονότα και δεδομένα, ποιά άποψη ανθρώπου ή ομάδας ανθρώπων θα χαρακτήριζες αυστηρά αντικειμενική? με τί κριτήρια?

η υποκειμενικότητα στηρίζεται στην διαφορετική ιδιοσυγκρασία, εμπειρία, μνήμες, υποσυνείδητο, και συμφέρον ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων... κανένας άνθρωπος ή καμιά ομάδα με την Α ή τη Β άποψη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "αντικειμενική" η δική της άποψη και "υποκειμενική" των άλλων...

άμα θέλεις εξηγησε μου καλύτερα τί εννοείς
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
« Reply #49 on: June 20, 2010, 14:22:58 pm »

λιτης σε πορεια ? σιγα το πρωτοτυπο περιεργο θα ηταν αν δεν ειχε (και ναι ακομη και του παμε)

μια απορια σχετικα με την ταυτιση του χαφιε με τον προβοκατορα

το τελικο επιχειρημα ειναι οτι ειναι και προβοκατορας επειδη (προφανως λογο ηλιθιοτητας) εξαγριωσε το πληθος εναντιον του ? srly? ενας μαλακας μπατσος που ενω αυτο που κανει ειναι να δινει πληροφοριες ξαφνικα λεει α ειναι βαρετο δεν παιζουμε ξυλο εσεις ολοι και εγω μονος? 

αν εξαγριωνε το πληθος γενικα αν προσπαθουσε να κανει κατι και να το φορτωσει στο πληθος κλπ οκ αλλα το παραπανω δεν με πηθει

τεσπα κατι αλλο τωρα

Quote from: κουνελαρχης on June 19, 2010, 17:29:52 pm
Τυπικά σύμφωνα με το σημερινό νόμο, ο πολίτης δεν μπορεί να συλλάβει άλλον πολίτη (ένστολο ή μη), την εξουσία αυτή την έχει μόνο ο ένστολος. Το γεγονός ότι βλέπεις ασφαλίτες με πολιτικά σε πορείες να συλλαμβάνουν και να παραδίδουν σε ένστολους οφείλεται στο ότι οι συσχετισμοί των δυνάμεων δεν είναι κατάλληλοι σ' αυτή τη φάση, όχι μόνο για να αλλάξουν την κατάσταση προς το καλύτερο, αλλά για να διαφυλάξουν ακόμα και τα κατεκτημένα δικαιώματα.

Code:
Κωδικας Ποινικης Δικονομιας
ΑΡΘΡΟ 275: Στα αυτόφωρα εγκλήματα
1. Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς
και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη,
τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον
εισαγγελέα.

@rspapas οχι δεν ειναι νομιμο λοιπον αυτο που καναν στον ασφαλιτη αλλα θεωρειται ηθικο και προφανως ο νομος δεν εχει καμμια σχεση με την ηθικη οπως ειπωθηκε αρκετα πριν

εδιτ ακυρο το 2ο κομματι δεν ειχα διαβασει το ποστ του alpahdyn

oblivion
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #50 on: June 20, 2010, 16:07:17 pm »

Quote from: i _&a on June 19, 2010, 20:18:47 pm
Quote from: Nessa NetMonster on June 19, 2010, 20:14:37 pm

πέρα από γεγονότα και δεδομένα, ποιά άποψη ανθρώπου ή ομάδας ανθρώπων θα χαρακτήριζες αυστηρά αντικειμενική? με τί κριτήρια?

η υποκειμενικότητα στηρίζεται στην διαφορετική ιδιοσυγκρασία, εμπειρία, μνήμες, υποσυνείδητο, και συμφέρον ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων... κανένας άνθρωπος ή καμιά ομάδα με την Α ή τη Β άποψη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "αντικειμενική" η δική της άποψη και "υποκειμενική" των άλλων...

άμα θέλεις εξηγησε μου καλύτερα τί εννοείς

Η άποψη εξ ορισμού δεν είναι αντικειμενική αλλά υποκειμενική. Το πραγματολογικό κομμάτι μιας άποψης όμως είναι είτε αληθές είτε ψευδές, και η αλήθεια είναι μία και αντικειμενική. Εδώ στο τελευταίο είναι που διαφωνούμε. Η πραγματικότητα είναι μία και μοναδική.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Καμένος

View Profile
« Reply #51 on: June 20, 2010, 16:11:22 pm »

Αλλά δεν την ξέρει κανένας γιατι προσπαθώντας να την κατανοήσει μπαίνει στη μέση ο υποκειμενικός του παράγοντας.
« Last Edit: June 20, 2010, 18:50:19 pm by Καμένος » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #52 on: June 20, 2010, 16:17:06 pm »

Γι'αυτό σκοτωνόμαστε να βρούμε μεθόδους και τεκμήρια που απαλείφουν αυτόν τον παράγοντα.

Πχ μπορεί κάποιος που ξέρει το νόμο να μας πει τελικά τι παίζει με την αστυνομία και τις πορείες;

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #53 on: June 20, 2010, 18:41:36 pm »

βασικά αυτό που ήθελα να πώ είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Καμένος

(λολ  Tongue)

Niels

View Profile
« Reply #54 on: June 21, 2010, 00:17:16 am »

Quote from: smo on June 20, 2010, 14:22:58 pm
και ναι ακομη και του παμε

Σ αρέσει δε σ αρέσει, η πορεία του ΠΑΜΕ είναι που τους πονάει, το ΠΑΜΕ είναι που βάζει διεκδηκητικά πλαίσια που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα, Το ΠΑΜΕ είναι που μάζεψε 100.000 κόσμο έξω από τη βουλή. Άμα τρέχετε πίσω από τη ΓΣΕΕ ή σας αρέσει το σύνθημα ''ενότητα της αριστεράς'', τραβάτε στο ΣΥΡΙΖΑ και αφήστε μας εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας.
dnitsos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #55 on: June 21, 2010, 00:53:17 am »

Quote from: Niels on June 19, 2010, 16:18:25 pm
Quote from: rspappas on June 19, 2010, 03:10:48 am
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβα.
ασχετα με τον ρολο που βαρουσε ο αστυνομικος μεσα στο μπλοκ...

με ποιο δικαιωμα απλοι πολιτες "συλλαμβανουν" καποιον, του παιρνουν τα προσωπικα αντικειμενα? ποσο μαλλον οταν αυτος ο καποιος ειναι αστυνομικος? και φανταζομαι πως ουτε θα του ζητησαν ευγενικα να τους δωσει την ταυτοτητα του, ουτε και αυτος θα την εδινε ετσι απλα...
προσωπικα μου θυμιζει κλοπη.

και επιπλεον, και κατα την γνωμη μου σημαντικοτερο, απο που και ως που να δημοσιευεις αβιαστα τα στοιχεια του, και να δειχνεις και την ταυτοτητα

και μην μου αρχισετε τα "τα ιδια μας κανουν", "ηταν προβοκατορας" κλπ. αυτος ειναι ο αστυνομικος, εσεις οι διαδηλωτες, παρτε το χαμπαρι. και στοιχεια μπορει να ζητησει, και ελεγχο να κανει (οχι να το παρακανει ομως, και με σεβασμο)

και μια απορια: που ηταν η πορεια?

Kαι τα εργοστάσια δεν έχουμε το δικαίωμα να τα πάρουμε σύμφωνα με τους σημερινούς νόμους, αλλά εμείς θα το κάνουμε Wink

τα πάντα μπορει να κουρελιάσουνε απο το δικό τους  αστικό συνταγμα... και ατομικές ελευθερίες, και αξιοπρεπεια ανθρώπινης υποστασης, και σκλάβους να κάνουνε..

ενα πράγμα μονο, ένα μικρουλι άρθρο, δεν θα αγγίξουνε ποτέ, το ιερό δισκοπότηρο του Καπιταλισμου, το άρθρο που υπερασπίζεται την ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #56 on: June 21, 2010, 03:05:39 am »

Quote from: Niels on June 21, 2010, 00:17:16 am

Σ αρέσει δε σ αρέσει, η πορεία του ΠΑΜΕ είναι που τους πονάει, το ΠΑΜΕ είναι που βάζει διεκδηκητικά πλαίσια που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα, Το ΠΑΜΕ είναι που μάζεψε 100.000 κόσμο έξω από τη βουλή. Άμα τρέχετε πίσω από τη ΓΣΕΕ ή σας αρέσει το σύνθημα ''ενότητα της αριστεράς'', τραβάτε στο ΣΥΡΙΖΑ και αφήστε μας εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας.

Ευτυχώς υπάρχει το ΠΑΜΕ.

Ευχαριστούμε ΠΑΜΕ.
insanegr
Θαμώνας

Μηχανολόγος χαμένος στην άβυσσο του τημμυ...

View Profile
« Reply #57 on: June 21, 2010, 04:54:06 am »

Quote from: Juan on June 21, 2010, 03:05:39 am
Quote from: Niels on June 21, 2010, 00:17:16 am

Ευτυχώς υπάρχει το ΠΑΜΕ.

Ευχαριστούμε ΠΑΜΕ.

χαχαχα!!! Ναι Niels, έτσι όπως θέτεις το ΠΑΜΕ είναι σαν τη 17Ν αλλά φανερό. Οι σύγχρονοι αντάρτες πόλης... Για κοινοβουλευτικό κόμμα, αμφιβάλλω κατά πόσο "πονάει" και "φοβούνται" οι απο πάνω. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι κάτι που το χρειάζονται, τους συμφέρει, δε θέλουν να το εξαλείψουν. Αν ήθελαν θα έκαναν το ίδιο με την... δε θυμάμαι ποια χώρα που απαγόρευσε την ύπαρξη κομμουνιστικού κόμματος και κατ' επέκταση και σωματείων τέτοιων. Τέσπα, ξέρω, είμαι ρεφορμιστής-οπορτουνιστής-προβοκάτορας-λασπολόγος-(και άλλα).

Niels

View Profile
« Reply #58 on: June 21, 2010, 09:12:45 am »

Quote from: insanegr on June 21, 2010, 04:54:06 am
χαχαχα!!! Ναι Niels, έτσι όπως θέτεις το ΠΑΜΕ είναι σαν τη 17Ν αλλά φανερό. Οι σύγχρονοι αντάρτες πόλης... Για κοινοβουλευτικό κόμμα, αμφιβάλλω κατά πόσο "πονάει" και "φοβούνται" οι απο πάνω. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι κάτι που το χρειάζονται, τους συμφέρει, δε θέλουν να το εξαλείψουν. Αν ήθελαν θα έκαναν το ίδιο με την... δε θυμάμαι ποια χώρα που απαγόρευσε την ύπαρξη κομμουνιστικού κόμματος και κατ' επέκταση και σωματείων τέτοιων. Τέσπα, ξέρω, είμαι ρεφορμιστής-οπορτουνιστής-προβοκάτορας-λασπολόγος-(και άλλα).

Σιγά μην είναι η 17Ν οι αντάρτες της πόλης. Και αφού θες να πιάσουμε τα περί νομιμότητας, το Κόμμα νομιμοποιήθηκε στη συνείδηση του λαού με τη μάχη που έδωσε μαζί του κατά της δικτατορίας, η ΚΝΕ είχε γίνει η πιο μαζική πολιτική νεολαία και μετά από όλα αυτά δεν μπορούσαν να μην το νομιμοποιήσουνε. Βέβαια τώρα οι συνθήκες έχουν οξυνθεί. Το να βγει στην παρανομία είναι ζήτημα μιας μέρας. Πως φαίνεται από την ατάκα ''για κοινοβουλευτικό κόμμα............... 'φοβούνται' οι από πάνω'', ότι ΟΥΤΕ το κομμουνιστικό μανιφέστο δεν έχεις διαβάσει οπορτουνιστή, που θα πεις ότι δε φοβούνται το ΚΚΕ και φοβούνται εσάς(μπάχαλοι, ΕΑΑΚ, ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω τι είσαι(τωρα θα μου πει ''δεν είμαι τίποτα'')). Αυτό που τους συμφέρει είναι να υπάρχει οπορτουνισμός, για να περνάει όλα τα ιδεολογήματά τους μέσα από ωραία και επαναστατικά συνθήματα. Όπως πχ ότι ''το ΚΚΕ θεωρεί το κινημα δικό του''. Μας το χουν πει μέσα σε συνέλευση αν δεν κάνω λάθος, και μετά από λίγες μέρες διάβασα μια δήλωση του Παναγόπουλου και είχε πει το ίδιο πράγμα. Τι κάνετε? Διαβάζετε το Βήμα και την Ελευθεροτυπία, και από ό,τι λέει για το ΚΚΕ διαλέγετε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το πετάτε?

Ευτυχώς υπάρχει το ΠΑΜΕ.

Ευχαριστούμε ΠΑΜΕ.

Είναι πάρα πολύ εύκολο να πετάξεις τη μαλακιούλα σου. Τι νομίζεις τώρα, μου την είπες? Βγαίνει από αυτή τη μαλακία που γράφεις πολιτικό συμπέρασμα?
« Last Edit: June 21, 2010, 09:18:45 am by Niels » Logged
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: June 21, 2010, 09:47:35 am »

Quote from: Niels on June 21, 2010, 09:12:45 am
Quote from: insanegr on June 21, 2010, 04:54:06 am

Σιγά μην είναι η 17Ν οι αντάρτες της πόλης. Και αφού θες να πιάσουμε τα περί νομιμότητας, το Κόμμα νομιμοποιήθηκε στη συνείδηση του λαού με τη μάχη που έδωσε μαζί του κατά της δικτατορίας, η ΚΝΕ είχε γίνει η πιο μαζική πολιτική νεολαία και μετά από όλα αυτά δεν μπορούσαν να μην το νομιμοποιήσουνε. Βέβαια τώρα οι συνθήκες έχουν οξυνθεί. Το να βγει στην παρανομία είναι ζήτημα μιας μέρας. Πως φαίνεται από την ατάκα ''για κοινοβουλευτικό κόμμα............... 'φοβούνται' οι από πάνω'', ότι ΟΥΤΕ το κομμουνιστικό μανιφέστο δεν έχεις διαβάσει οπορτουνιστή, που θα πεις ότι δε φοβούνται το ΚΚΕ και φοβούνται εσάς(μπάχαλοι, ΕΑΑΚ, ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω τι είσαι(τωρα θα μου πει ''δεν είμαι τίποτα'')). Αυτό που τους συμφέρει είναι να υπάρχει οπορτουνισμός, για να περνάει όλα τα ιδεολογήματά τους μέσα από ωραία και επαναστατικά συνθήματα. Όπως πχ ότι ''το ΚΚΕ θεωρεί το κινημα δικό του''. Μας το χουν πει μέσα σε συνέλευση αν δεν κάνω λάθος, και μετά από λίγες μέρες διάβασα μια δήλωση του Παναγόπουλου και είχε πει το ίδιο πράγμα. Τι κάνετε? Διαβάζετε το Βήμα και την Ελευθεροτυπία, και από ό,τι λέει για το ΚΚΕ διαλέγετε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το πετάτε?

Ευτυχώς υπάρχει το ΠΑΜΕ.

Ευχαριστούμε ΠΑΜΕ.

Είναι πάρα πολύ εύκολο να πετάξεις τη μαλακιούλα σου. Τι νομίζεις τώρα, μου την είπες? Βγαίνει από αυτή τη μαλακία που γράφεις πολιτικό συμπέρασμα?

Είναι πάρα πολύ εύκολο να πετάξεις τη μαλακιούλα σου. Τι νομίζεις τώρα, του την είπες? Βγαίνει από αυτή τη μαλακία που γράφεις πολιτικό συμπέρασμα?

Και η αλήθεια είναι ότι εσύ συνέχεια κάνεις αυτό που μόλις έκραξες. Τυπικά καυλωμένα κνίτικα ποστ πάνε ως εξής

Μπλα μπλα μπλα
Αριστερό τσιτάτο
Μπλα μπλα μπλα
ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ΕΑΑΚ οπορτουνισμός
Μπλα μπλα μπλα
γραμμή από μπόμπολα και λαμπράκη
μπλα μπλα μπλα
ΚΚΕ η μόνη επαναστατική δύναμη

Σταμάτα τον αριστερισμό,μπες στο (πολιτικό) ψητό.

Μάλιστα έχει βγει και ΚΚΕ generator προκηρύξεων,μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να μην κουράζεσαι γράφοντας ποστ.

http://kkeisageek.freehostia.com/
(ανάλυση της λογική του generator:)
http://ironprison.blogspot.com/2010/05/kke-generator-v10.html
(Αχ και να βγάζανε τα στιχάκια από τραγούδια από το db, δεν θα καταλάβαινες την διαφορά με πραγματική προκήρυξη)

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: