• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 13:48:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 13:48:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426725
Total Topics: 31712
Online Today: 209
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 56
Guests: 122
Total: 178
gpr000
esroussou
alextsigilis
theofr
bigmort
geoagour
fanourak
johnnypap
konsntai
kourkou
mkoutsouk
giannischliapas
Trelix
eplysia
vaggelisx
chriskazakos
DKarakatsanis
mantzjim
jimalexoud
Nianaro
Le ece
MrGreekArrow
LelisNiko
ArchieHadCells
AngelosAthanasiou
Marihouan820
Katsavidi
Black Velvet
pkontzogl
fkagk
Tzatzikaki
chrisvobi
theodoridoueu
tank
aachmet
giannis g
Dimos Bachlas
kkalamar
fopapadopoulos
dtkyriak
cchristodoulou
AristeidisM
HamesJetfield
Nekt
ONETWIN
Jordann
Leou
manwlakhs
Vassoula
Pcsc
Denisivo
evax
glavdakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Αρειαναρα μια ζωη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 147 Go Down Print
Author Topic: Αρειαναρα μια ζωη  (Read 208893 times)
Mendoza
Guest
Re: Αρειαναρα μια ζωη
« Reply #420 on: November 19, 2006, 14:48:57 pm »

Και κάτι άλλο ο Τραπεζανίδης κ οΚουης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!Το μόνο που είχαν να πουν για τη φάση του Γεωργάτου με τον Χαβίτο..:Ε δεν εβγαλε κίτρινη γιατί ηταν δεύτερη κ θα ηταν κόκκινη!!!(ναι,κ ως γνωστό δεν δίνονται τετοια στον εφηβο) Idiot  Πες ρε!Είναι κίτρινη!Είναι σφαγή!
Υστερα στο χερι του Γεωργατου παίζει να μην μίλησαν για κανά λεπτό,σκεφτόμενοι τι επρεπε να πουν!Τι φοβιτσιάρηδες!Τι αδερφές!FAAAAGS!!!
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είσαι τραγούδι, είσαι λαός!

View Profile
« Reply #421 on: November 19, 2006, 15:07:20 pm »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on November 19, 2006, 14:48:57 pm
Και κάτι άλλο ο Τραπεζανίδης κ οΚουης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!Το μόνο που είχαν να πουν για τη φάση του Γεωργάτου με τον Χαβίτο..:Ε δεν εβγαλε κίτρινη γιατί ηταν δεύτερη κ θα ηταν κόκκινη!!!(ναι,κ ως γνωστό δεν δίνονται τετοια στον εφηβο) Idiot  Πες ρε!Είναι κίτρινη!Είναι σφαγή!
Υστερα στο χερι του Γεωργατου παίζει να μην μίλησαν για κανά λεπτό,σκεφτόμενοι τι επρεπε να πουν!Τι φοβιτσιάρηδες!Τι αδερφές!FAAAAGS!!!
Έλα ρε συ,δεν νομίζω ότι τους αξίζουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί...
Εγώ πάντως που δεν μπορούσα να πάω και είδα το ματς απο την TV,μου φάνηκε αρκετά υποφερτή η μετάδοση...
Στη φάση που λες,εμένα μου φάνηκε ότι το τόνισαν ότι είναι δεύτερη κίτρινη και ότι δεν την έβγαλε για να ευνοήσει τον ολυμπιακο
Και κάτσε λίγο ρε,την ζωντανή ιστορία του συλλόγου μη τη βρίζεις...

Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    λάμπουν   τα νιάτα σαν αστραπή!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    καίνε         τα νιάτα σαν αστραπή!!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    φεύγουν   τα νιάτα σαν αστραπή!!!
                                                                                             Νίκος Γκάτσος
Mendoza
Guest
« Reply #422 on: November 19, 2006, 15:53:51 pm »

Καλά σόρρυ παραφέρθηκα Tongue
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #423 on: November 19, 2006, 16:14:57 pm »

Βασικά η 2η κίτρινη του Γεωργάτου ήταν προφανής. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να λες ότι χάσατε το ματς από αυτό (ο γαύρος πολλές φορές παίζει καλύτερα με 10). Εκτός του ότι είναι τελείως υποθετικό.

Εκεί που σας έσφαξε κατ' εμέ είναι τα πολλά φάουλ έξω από την περιοχή, μετά που μπήκε ο Ριβάλντο, που και στατιστικά να το πάρεις, κάποιο θα το σφύριζε. Σα να δίνεις πέναλντι είναι.
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #424 on: November 21, 2006, 03:59:51 am »

Quote from: Alexkasgr on November 19, 2006, 16:14:57 pm
Βασικά η 2η κίτρινη του Γεωργάτου ήταν προφανής. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να λες ότι χάσατε το ματς από αυτό (ο γαύρος πολλές φορές παίζει καλύτερα με 10). Εκτός του ότι είναι τελείως υποθετικό.

Εκεί που σας έσφαξε κατ' εμέ είναι τα πολλά φάουλ έξω από την περιοχή, μετά που μπήκε ο Ριβάλντο, που και στατιστικά να το πάρεις, κάποιο θα το σφύριζε. Σα να δίνεις πέναλντι είναι.

Κοίταξε,το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ψυχολογίας...
Όταν ένας παίκτης βλέπει ότι ό,τι και να κάνει,η ομάδα του θα χάσει,πολύ φυσικό είναι να τον έχει πάρει από κάτω και να έχει πολύ χειρότερη απόδοση από αυτή που ακόμα και ο ίδιος θα περίμενε να είχε...
Φαντάσου τώρα πώς αλλάζει η ψυχολογία όλων των παικτών των δύο ομάδων σε περίπτωση που αποβληθεί αυτό το καλόπαιδο.
Και όχι μόνο των παικτών,αλλά και η ψυχολογία των φιλάθλων.ʼλλος παλμός στην κερκίδα...
Όσο για το ότι όσα λέω είναι υποθετικά,δεν μπορεί κανείς να πει το αντίθετο,αλλά τι σημαίνει αυτό?
Για μένα το πιο στενάχωρο ήταν που δεν μπορέσαμε να βάλουμε 3ο γκολ,είτε στο 2-0,είτε στο 2-1,είτε στο 2-2,είτε στο 2-3.Και το λέω αυτό γιατί έτσι στερήσαμε από όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας που βλέπει το ποδόσφαιρο πιο χαλαρά,άπειρες στιγμές γέλιου με πρωταγωνιστές τους Ζωγράφο και σία αλλά και θα  αναδεικνύαμε ακόμα περισσότερο αυτή τη σφαγή,την πρώτη φέτος που θύμισε εποχές παράγκας.
Έτσι,όταν και τότε θα έλεγα τα ίδια,δεν θα μου απαντούσες με τίποτα το ότι όσα λέω είναι υποθετικά κλπ. αλλά θα συμφωνούσες μαζί μου σε όλα τόσο εσύ,όσο και όποιος άλλος έχει αμφιβολίες για το ποιος έκρινε το ματς.
Εγραψα σε προηγούμενο ποστ ότι ήμασταν άθλιοι στο δεύτερο ημίχρονο και σίγουρα το θεωρώ μία από τις αιτίες που χάθηκε το ματς(όχι βέβαια τη βασική),όμως αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την εμφάνισή μας είναι η ψυχολογία,που ανέλυσα πιο πάνω.
« Last Edit: November 21, 2006, 04:07:18 am by yellow tsif » Logged

Νίκος Γκάτσος
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #425 on: November 21, 2006, 18:44:06 pm »

Bρε αφήστε το ποδοσφαιράκι τώρα που πάνω κάτω ξέρεις τι θα γίνει και πάμε να ασχοληθούμε με το κορυφαίο και πιο ανατρεπτικό άθλημα το Basket ( i love this game....).Κακά τα ψέματα μόνο στο basket μπορείς σε ένα δευτερόλεπτο να πας από την κόλαση στον παράδεισο!!! Και να τα εγκεφαλικά και να τα καρδιακά στους αντίπαλους οπαδούς!!  Grin Grin Πρέπει να το πάρουμε το match μέσα στη beneton επιβάλλεται γιατί ο  όμιλος έχει γίνει λίγο περίεργος( Όλοι έχουν κερδίσει τουλάχιστον 1 παιχνίδι). Άσε που είμαστε και πλήρης έχουμε και τον scales και μαχμουντ που είναι σα το θηρίο στο κλουβί!! VAMOS ARIS!! 8)

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #426 on: November 21, 2006, 20:13:53 pm »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Yellowchif.

Και η επιρροή στην ψυχολογία είναι διπλής επίδρασης. Από τη μία οι του Ολυμπιακού νιώθουν την ασφάλια, και οι Αριανοί νιώθουν ανίκανοι απέναντι στην διαιτησία.

Kαι δεν είναι μόνο οι κραυγαλαίες αδικίες όπως η περίπτωση του Γεωργάτου. Είναι και τα τόσα μικρά σφυρίγματα. Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και επηρέασε το αποτέλεσμα.

Και είναι κρίμα μια ομάδα καλή όπως ο Ολυμπιακός να την ξεφτιλίζει η διαιτησία με τέτοιο τρόπο. Γιατί αποθρασύνονται και οι ίδιοι οι παίχτες του Ολυμπιακού και φωνάζαν τον διαιτητή σε κάθε εναντίον τους σφύριγμα. Η περίπτωση που λίγο έξω από την περιοχή του Άρη κάνει χέρι ο Γεωργάτος και μετά τα ψέλνει στον διαιτητή που το σφύριξε.

Είναι κρίμα. Το σπαστικό είναι που συνεχίζουμε να το βλέπουμε αυτό το άθλιο θέαμα. Τι να λέει.

byeeee
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #427 on: November 24, 2006, 01:40:20 am »

Δεν θέλησε να το... πιστέψει

Η νίκη στο "Παλαβέρντε" ίσως να ήταν από μόνη της ικανή να αλλάξει τη μοίρα του ʼρη στον όμιλο. Ωστόσο οι "κίτρινοι" δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Δεν ήταν έτοιμοι κυρίως ψυχολογικά για ένα σπουδαίο διπλό, αποτυγχάνοντας να απειλήσουν μια μέτρια -στα μάτια μας- Μπένετον Τρεβίζο. Το 64-42 είναι όντως πλασματικό, ωστόσο οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν δεν έπραξαν το παραμικρό για να το μετριάσουν. Όταν οι γηπεδούχοι ξέφυγαν, παρέδωσαν το πνεύμα σκεπτόμενοι ήδη το ματς με τη Ζαλγκίρις στο Αλεξάνδρειο.

Κι όμως είχαν την ευκαιρία... Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στη διάρκεια του πρώτου δεκάλεπτου. Με την αποτελεσματική του άμυνα, ο ʼρης πέτυχε το σκοπό του, αφού δεν επέτρεψε στη Μπένετον να κάνει το παιχνίδι της. Μάλιστα ο Ντέβιντ Μπλάντ με συνεχείς αλλαγές αναζητούσε το κατάλληλο σχήμα. Χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού η ελληνική ομάδα με μπροστάρη τον ʼλεξ Σκέιλς είχε τα ηνία (5-8, 9-13, 16-18).

Συνήθως όμως σε τέτοια παιχνίδια δεν αρκεί μόνο η καλή άμυνα. Πρέπει η μπάλα να μπει στο καλάθι. Ειδάλλως οι ελπίδες για κάτι καλό και δη εκτός έδρας είναι ελάχιστες. Όταν ο Σκέιλς σίγησε, τα πάντα μαύρισαν για τον ʼρη. Επτά πόντους σημείωσαν μέχρι το 20' οι "κίτρινοι", αχρηστεύοντας πλήρως τις καλές αμυντικές προσπάθειές τους. Ο Σοράνια είναι... παλιός στο χώρο. Έτσι δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και... αθόρυβα μα αποτελεσματικά οδήγησε με προσωπικούς πόντους τη Μπένετον στο +13 (36-23).

Το 5-0 από τους Μάσεϊ και Καστλ στις αρχές του τρίτου δεκάλεπτου (36-30) ήταν μόνο ένα... ξέσπασμα. Όχι γιατί οι γηπεδούχοι έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ καθηλώνοντας κόσμο κι αντιπάλους, αλλά διότι οι παίκτες του Ματσόν πέταξαν στον κάλαθο συνεχόμενες επιθέσεις με ανώριμες επιλογές στην κυκλοφορία. Λάθη, λάθη, λάθη.

Οι Σοράνια και Ζήσης, οι πλέον αξιόπιστες λύσεις της Μπένετον, ήταν συνεπείς (σε σχέση τουλάχιστον με τους υπόλοιπους) και κράτησαν τη διαφορά γύρω (λίγο πάνω, λίγο κάτω) από τους δέκα (41-32, 46-36, 49-38). Κι αν στην τελευταία περίοδο οι Θεσσαλονικείς θα έπρεπε να υπερβάλουν εαυτούς για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, τα έκαναν ακόμη χειρότερα. Δεν έδειξαν μόνο ανήμποροι να αντιδράσουν, αλλά δεν προσπάθησαν καν. Πέταξαν λευκή πετσέτα. Εξ ου και το 52-42 στο 33' έγινε 62-42 στο 39'.

Σταρ
Πιο μαχητικός ναι... Ήταν ο Τζερεμάια Μάσεϊ. Πάλεψε κάθε φάση, σημείωσε κάποια παλικαρίσια καλάθια, έδειξε να πιστεύει σε κάτι καλύτερο, ενώ οι διαιτητές του χρωστούν κάποια φάουλ. Κανείς όμως δεν βοήθησε όσο αναμενόταν. Ούτε ο Σκέιλς, ο οποίος έμεινε άποντος είκοσι λεπτά, ούτε ο Καστλ που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, ούτε ο Γουίλκινσον. Αντίθετα ο Ματέο Σοράνια έκανε πολύ καλά τη δουλειά. Έπιασε κοιμώμενη την άμυνα του ʼρη και ήταν σίγουρα ο κορυφαίος του ματς.

Απογοήτευση
Οι 42 πόντοι στην επίθεση μιλούν από μόνοι τους. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Σχόλιο
Η ήττα στο Τρεβίζο δεν αλλάζει στο παραμικρό το σχεδιασμό που έχει γίνει στον ʼρη. Το επόμενο ματς με τη Ζαλγκίρις είναι το κρίσιμο. Ωστόσο ένα ενδεχόμενο διπλό στην απόρθητη έδρα της Μπένετον θα ήταν το... κλικ που αναζητούν οι "κίτρινοι" για να βρεθούν ένα σκαλί παραπάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές της πρόκρισης. Η ευκαιρία χάθηκε, αφού η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή -επιθετικά- ημέρα, αλλά το κεφάλι πρέπει να μείνει ψηλά. Ευκαιρίες θα δοθούν αρκετές, ειδικά στο δεύτερο γύρο (Κωνσταντινούπολη, Πο, Κάουνας). Αρκεί να τις αρπάξει γερά.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 36-25, 49-38, 64-42.

Μπένετον: Σμιθ 1, Λίντεϊ 10, Μοντζάρντο, Ζήσης 10 (1), Σοράνια 19 (2), Τζορτζ, Μορντέντε 4, Ρουλο, Φραμ, Τζίλι 5, Νέλσον 4, Γκορί 7, Μπεαρντ 4, Κουκαρόλο.

Αρης: Καστλ 7 (1), Σιγάλας 2, Σεραπίνας, Σκέιλς 10 (2) , Καλαϊτζής 1, Ηλιάδης, Γουίλκισον 3, Φλέτσερ 2, Καραβανάς, Μάσσεϊ 12, Γιαννούλης, Τσαλδάρης, Παντελιάδης 2, Αμπντούλ-Ραούφ 2.

Πως εξαφανίζεστε έτσι κάτι τέτοιες μέρες από το φόρουμ... Tongue

Πάντως, και με 1 πόντο να χάνατε όιπως στη Νάπολι, η ουσία είναι η ήττα και ότι δύσκολα σας βλέπω εκτός να χτυπάτε διπλό...
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #428 on: November 24, 2006, 02:02:36 am »

Quote from: Alexkasgr on November 24, 2006, 01:40:20 am

Πως εξαφανίζεστε έτσι κάτι τέτοιες μέρες από το φόρουμ... Tongue

Πάντως, και με 1 πόντο να χάνατε όιπως στη Νάπολι, η ουσία είναι η ήττα και ότι δύσκολα σας βλέπω εκτός να χτυπάτε διπλό...

Με τέτοιες εμφανίσεις τα μόνα που μπορούμε να χτυπήσουμε είναι:
1)Τα κεφάλια μας στον τοίχο
2)Το κεφάλι του Ματσόν στον τοίχο
3)Υψηλές τηλεθεάσεις ως ένα από τα πιο φαντασμαγορικά τσίρκα σε όλη την Ευρώπη
4)Κάνα ουίσκι διπλό σκέτο μπας και ξεχάσουμε...Χτύπα ένα Ρόδον,που λέει και η διαφήμιση.

Τι ήταν αυτό ρε παιδιά?24 πόντους σε 30 λεπτά!Πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί!ʼντε και εις ...λιγότερα την άλλη φορά!
Όταν τρως εκτός έδρας 64 πόντους και όχι μόνο δεν έχεις νικήσει,αλλά έχεις χάσει με συντριβή, δεν μπορείς να πας πουθενά...
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Και νίκησε και η Ορτέζ μέσα στη Νάπολι.Χλωμούς μας βλέπω...
Το ΑΡΗΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ είναι κρισιμότατο!Απαιτώ νίκη και με διψήφια διαφορά μάλιστα!

Νίκος Γκάτσος
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #429 on: November 24, 2006, 02:07:53 am »

Εγώ πιστεύω ότι ο Μazzon δεν φταίει για την επίθεση. Τι να κάνει να βάλει τη μπάλα στο καλάθι??????? Απο άμυνα καλά την έφτιαξε την ομάδα, στην επίθεση παίζει ρόλο η μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες τώρα με wilkinson 3 πόντους που πάμε..... Lips Sealed

yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #430 on: November 24, 2006, 02:15:36 am »

Ίσα ίσα,για μένα πρώτα φταίει ο Ματσόν,αν είδες το ματς.Ούτε ένα σύστημα της προκοπής! ʼιντε,γιούργια...
Ακόμα κι όταν κάναμε ελεύθερα σουτ(ου κι αυτά βέβαια τα χάναμε διότι όπως λες δε βρέθηκε κανείς σε καλή μέρα),αυτά είχαν προκύψει τις περισσότερες φορές πάνω στην εξέλιξη της φάσης και όχι από κάποιο σύστημα-passing game.

Νίκος Γκάτσος
madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #431 on: November 24, 2006, 02:19:24 am »

α) εκτος εδρας ο αρης ειναι για  Grin
β)το ξαναλεω.. να φυγει ο ματσον να ερθει ποιος?
γ)ο αρης θα περασει στην επομενη φαση αλλα μεχρι εκει τον βλεπω..

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #432 on: November 24, 2006, 02:23:29 am »

Καλά αν δεν υπήρχαν συστήματα φταίει ο Mazzοn αλλά γιατί γίνεται αυτό??? Στο λέω γιατί έχω παίξει σε ομάδα basket και είμασταν όλοι τί θα πει ο προπονητής  για να το πράξουμε. Λες να μην τον ακούνε ( λόγω σεβασμού) ή αυτός δεν ξέρει συστήματα ??? ( Κάτι που έχω παρατηρήσει στα εντός αφού το pick ' n roll είναι πολύ αργό και μοιάζουν σα χαμένοι ώρες ώρες )

yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #433 on: November 24, 2006, 02:30:03 am »

Δεν ξέρω τι παίζει,αλλά αυτό που βλέπω εγώ μέσα στο γήπεδο είναι ότι ώρες-ώρες οι παίκτες στην επίθεση είναι εντελώς στατικοί!Κίνηση μηδέν!
Το έχω ξαναγράψει ότι από τη στιγμή που επιλέχθηκε ο Ματσόν για προπονητής φέτος,ας μείνει ως το τέλος της χρονιάς, μιας και αυτός έκανε τον προγραμματισμό.Αλλά για του χρόνου,ούτε συζήτηση:ΔΡΑΚΟΣ

Νίκος Γκάτσος
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #434 on: November 24, 2006, 03:13:56 am »

Quote from: ceid on November 24, 2006, 02:19:24 am
γ)ο αρης θα περασει στην επομενη φαση αλλα μεχρι εκει τον βλεπω..

Γιατι υπαρχει κανενας που απαιτει κατι παραπανω απο αυτο....????
Δε νομιζω.

2πλο στο ΣΕΦ...ΑϊΝΤΕ !!!!

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 147 Go Up Print
Jump to: