• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:49:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:49:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 221
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 72
Guests: 118
Total: 190
Nikos_313
kraxtopoulos
giannis g
bsp
giannisd
Saint_GR
George_RT
k_tasio_
dimitrisblioumis
Tsomp
tzortzis
gntitsios
3rdDegreeBurn
Κaraflodaimonas
sterlouk
Δημήτρης Διακολουκάς
giorgosss03
vaggelisx
paulxouras
npalami
kkotsopo
gkouskou
akiousia
agapiecon
ore525
zontos
koystravasvasilis
natavhoo
immo
nikitask
kvas
folas
unreasonable
Chrisapostol
ThanosKoutsoump
geoarg
vevi
tecnoteki
akontel
krith
Baggelis
georgy
Nicotre
JoHn!
Petros Ts
GrillOG
christina02
gcheristanidhs
kosovi
athena_apo
georgepana9
IBOURAS
themis01
mmikelo
tinidou
illupo_kd
Balourdos
teosimeon
gmpatsol
Mr Watson
cealexop
Chrisvb17
serafeim
kakousios
kstavroulis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Εκδηλώσεις (?!!!) στο πολυτεχνείο... τα λόγια είναι περιττά...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Εκδηλώσεις (?!!!) στο πολυτεχνείο... τα λόγια είναι περιττά...  (Read 9618 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Εκδηλώσεις (?!!!) στο πολυτεχνείο... τα λόγια είναι περιττά...
« Reply #45 on: May 26, 2010, 14:35:40 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on May 26, 2010, 14:31:44 pm
Κάποιοι τα κάνανε μπουρδέλο, αυτή είναι η "μαλακία"... κι αν δεν είναι από το πάρτι του radio revolt, είναι από κάποιο άλλο... όποιοι το κάνανε, σ'αυτούς πάει το κράξιμο...

δεν έχει σημασία στην τελική αν είναι το ράδιο ρεβολτ ή όχι
όποιος και να είναι είναι απείρως γαϊδούρι
ειδικά αν το έκανε και επίτηδες όπως αφήνει ο Στέλιος να εννοηθεί (αν καταλαβαίνω καλά)

Ex Mechanus kale mou me th symvoli sou to topic mporei na ftasei kai 300 selides
vevaia tha valoume mesa kai mia maxi - intriga kniti se rolo asfaliti me anarxikou - superman (san th maxi tou kalou me to kako ena pragma) kai mporeis na to ftaseis kai monos sthn 300h selida

SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #46 on: May 26, 2010, 14:38:13 pm »

Fair enough παιδιά. Άλλωστε, δική τους επίλογή να μην υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

ελπίζω πάντως να σας έκανα να σκεφτείτε

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #47 on: May 26, 2010, 14:38:29 pm »

Quote from: corina on May 26, 2010, 14:35:16 pm
Quote from: Nessa NetMonster on May 26, 2010, 14:31:44 pm
Κάποιοι τα κάνανε μπουρδέλο, αυτή είναι η "μαλακία"... κι αν δεν είναι από το πάρτι του radio revolt, είναι από κάποιο άλλο... όποιοι το κάνανε, σ'αυτούς πάει το κράξιμο...

++

και επίσης, δεν το καταλαβαίνω, "το αφήνουν να καταλαγιάσει"...

αφού ισχυρίζονται ότι είναι αθώοι, να μην το αφήσουν να καταλαγιάσει, να βγουν να πουν τι έγινε. αλλιώς είναι εξίσου ένοχοι για μένα. Τα μισόλογα, "δε φταίμε εμείς, αλλά δε λέμε τώρα τπτ, θα πούμε μετά" μου τη δίνουν στα νεύρα χειρότερα από το γεγονός αυτό καθαυτό.

τελεία και παύλα από μένα

Quote from: SolidSNK on May 26, 2010, 14:33:35 pm
νγκχχχχχ  ***αυτοσυγκράτηση***

ίσως θα μπορούσαμε να ...΄πούμε το ίδιο?

και για να μην παρεξηγηθώ, όντως αν δε φταίνε, προφανώς και δε θα τους κατηγορήσουμε. Αλλά αφού μπορούν να μας πουν τι έγινε, ας μας "διαφωτίσουν"

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #48 on: May 26, 2010, 14:48:24 pm »

γενικά ειναι μαλακία να μην καθαριζεις το χωρο που χρησιμοποιεις, ειναι ζητημα πολιτικης. Συλλογικοτητες που χρησιμοποιουν χωρους, τους καθαριζουν κιολας κατα κανονα. Δε ξέρω αν παιχτηκε κατι, αν δεν παιχτηκε τοτε ειναι απολυτη ευθυνη των διοργανωτων....

επισης ειναι μαλακια να ζητας το λογο επειδη κανεις εσυ κατι στο στυλ "μαλακες ειμαστε εμεις που καθαριζουμε οτι κανουμε;"... κλάψα δημοτικού....

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΤΗΜΜΥ.GR

bay bay timy.
fourier
Guest
« Reply #49 on: May 26, 2010, 15:04:31 pm »

Quote from: provataki on May 26, 2010, 14:48:24 pm
ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΤΗΜΜΥ.GR

Γμς τα ρε φίλε, πραγματικά όμως!! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, αδελφέ φορουμίτη?
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #50 on: May 26, 2010, 15:06:07 pm »

Quote from: κουνελαρχης on May 26, 2010, 15:04:31 pm
ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΤΗΜΜΥ.GR

Γμς τα ρε φίλε, πραγματικά όμως!! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, αδελφέ φορουμίτη?

μαζι με τo onoma θα τους βγαζουμε και nickname....

bay bay timy.
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #51 on: May 26, 2010, 15:11:00 pm »

Νομίζω το θέμα ξεκινάει και σταματάει στην έλλειψη σεβασμού προς τις καθαρίστριες. Τα περί ελευθερίας κοκ δεν έχουν και πολύ θέση, γιατί και σπίτι σου να κάνεις πάρτι, μπουρδέλο θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα. Απλά μετά θα το καθαρίσεις ο ίδιος.

Τώρα αν παίχτηκε μαλακία, αν έγινε προβοκάτσια, κατέβηκαν εξωγήινοι κοκ δεν ξέρω τι σημασία μπορεί να'χει, αλλά γενικώς έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

Οι εν λόγω τύποι (radio revolt) δεν έχουν δείξει και ιδιαίτερο σεβασμό στο πανεπιστήμιο, αν όντως είναι δική τους ευθύνη, μπροστά στη μπούκα στο νοκ αυτό είναι πταίσμα. Οπότε either way δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #52 on: May 26, 2010, 15:11:05 pm »

γενικά ειναι μαλακία να μην καθαριζεις το χωρο που χρησιμοποιεις, ειναι ζητημα πολιτικης. Συλλογικοτητες που χρησιμοποιουν χωρους, τους καθαριζουν κιολας κατα κανονα. Δε ξέρω αν παιχτηκε κατι, αν δεν παιχτηκε τοτε ειναι απολυτη ευθυνη των διοργανωτων....

επισης ειναι μαλακια να ζητας το λογο επειδη κανεις εσυ κατι στο στυλ "μαλακες ειμαστε εμεις που καθαριζουμε οτι κανουμε;"... κλάψα δημοτικού....

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΤΗΜΜΥ.GR

sto thmmy.gr έχεις ήδη 1000+ ποστ σε ελάχιστο χρόνο από την εγγραφή σου
δε σας έχει πεί κανείς ότι φαίνεστε γελοίοι να σνομπάρετε ένα χώρο που χρησιμοποιείτε κολληματικά?

το τόπικ μια χαρά επετέλεσε τον σκοπό του κατ' εμέ  Smiley
είμαι απολύτως ευχαριστημένη και η παρέμβασή μου σταματά εδώ
και οι φοιτητές ενημερώθηκαν για το αν ο χώρος συνύπαρξής τους γίνεται σεβαστός ή όχι, και οι διοργανωτές του πάρτυ ενημερώθηκαν για την κριτική, και απ΄ότι λέει ο Solid δε θέλησαν να απαντήσουν - δικαίωμά τους

στις πρώτες δύο γραμμές κάνεις ό,τι παροτρύνεις στις δύο επόμενες να μην κάνουν οι άλλοι
"ειναι μαλακία να μην καθαριζεις το χωρο που χρησιμοποιεις, ειναι ζητημα πολιτικης" - εγώ αυτό το λέω και κριτική με διδακτικό ύφος (που σε κάνει χειρότερο από τους γκρινιάζοντες γιατί αυτομάτως τοποθετείς τον εαυτό σου "παραπάνω" από τους ρεβολτ ή όποιους άλλους κριτικάρεις)
και σαφέστατα παράγεις και πολιτική  Grin - μέσω του thmmy. gr  Grin Grin CryBaby
"επισης ειναι μαλακια να ζητας το λογο"  - εδώ παροτρύνεις τους άλλους να μην κάνουν ό,τι κάνεις εσύ παραπάνω, για όποιο λόγο κι αν το κάνεις

το thmmy.gr έχει γίνει μόνο επίδειξη κομπλεξισμού από τους πάντες, σ' αυτό δε θα διαφωνήσω με κανέναν που κριτικάρει
παρόλα αυτά μερικές φορές έχει πλάκα να χρησιμοποιείται ως μέσο που βγάζει τον κουτσομπόλη έξω από τον καθένα που "νομίζει" ή "προβάλλει" το ότι "δεν ασχολείται" με αυτά, και στην ουσία όσο τα σχολιάζει ασχολείται και με το παραπάνω  Smiley

καλή συνέχεια  Smiley Smiley
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #53 on: May 26, 2010, 15:26:32 pm »

Quote from: i _&a on May 26, 2010, 15:11:05 pm
στις πρώτες δύο γραμμές κάνεις ό,τι παροτρύνεις στις δύο επόμενες να μην κάνουν οι άλλοι
"ειναι μαλακία να μην καθαριζεις το χωρο που χρησιμοποιεις, ειναι ζητημα πολιτικης"
 - εγώ αυτό το λέω και κριτική με διδακτικό ύφος (που σε κάνει χειρότερο από τους γκρινιάζοντες γιατί αυτομάτως τοποθετείς τον εαυτό σου "παραπάνω" από τους ρεβολτ ή όποιους άλλους κριτικάρεις)
και σαφέστατα παράγεις και πολιτική  Grin - μέσω του thmmy. gr  Grin Grin CryBaby
"επισης ειναι μαλακια να ζητας το λογο"  - εδώ παροτρύνεις τους άλλους να μην κάνουν ό,τι κάνεις εσύ παραπάνω, για όποιο λόγο κι αν το κάνεις

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΩΡΟ Ή ΟΧΙ(αυτοδιαχειριση, μπλαμπλαδικια κτλ ή εστω σεβασμος προς τις καθαριστριες που λενε πολλοι.... [αληθεια ομως αυτοι που παραπονιουνται οτι  οποιαδηποτε εκδηλωση που κανει μπουρδελο το χωρο γαμαει και τα δικαιωματα των καθαριστριων-που- οι- καημενες -δουλεουν -χωρις δικαιωματα- και που τοσο νοιαζονται γιαυτα, ποτε μιλησαν για τις εργολαβιες.]) ΤΙ δεν καταλαβαινεις

δεν ειπα οτι ειναι μαλακια να ζητας το λογο γενικα. ημαρτον..... αυτο καταλαβες;
δεν παροτρυνω να μην καθαριζουν..... ημαρτον..... αυτο καταλαβες;
ουτε κατηγορω το ριβολτ ή τον οποιοδηποτε που δεν καθαρισε χωρις να ξερω αν εχει προηγηθει κατι. ναι εχει σημασια.

ξαναλεω οτι δε θα παω να ζητησω το λογο απο καποιον με επιχειρημα του στυλ "εγω το κανω- εσυ γιατι δεν το κανεις!".....

διαβασα και ξαναδιαβασα το ποστ μου, ητανε ξεκαθαρο. εσυ το πετσοκοψες κατα το δοκουν.
και τωρα φυσικα φευγεις βγαζοντας τη φουντωτη ουρα σου αποξω οπως κανεις συνηθως.

καλη συνεχεια.

bay bay timy.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #54 on: May 26, 2010, 15:33:07 pm »

Η  αληθεια παντως ειναι οτι με τετοιες συμπεριφορες, ασχετα με το αν εγινε το μπαχαλο απο αυτους η καποιους αλλους, εινια λογικο το να μη δινουν οι υπευθυνοι κλειδια στο μελλον σε συγκεκριμενες ομαδες. Το γεγονος οτι το πανεπιστημιο σαν δημοσιο ανηκει σε ολους δεν συνεπαγεται οτι ανηκει σε ολους μας σαν να ανηκε μονο σε εμας.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #55 on: May 26, 2010, 15:35:02 pm »

@προβατάκι

λοιπον αντε παλι

για να μη νομίζεις ότι βγάζω τη "φουντωτή ουρά"  Grin Grin Grin Grin Grin μου απ' έξω απλά δεν έχω κάτι άλλο να πώ από το να αφήνετε τον καθένα να εκφράζει την άποψή του όπως γουστάρει
επέλεξες να σχολιάσεις την δικαιολογία που βρέθηκε για να μην μας αρέσει αυτό που έγινε - εσύ έδωσες την δικιά σου δικαιολογία και καλά έκανες, αυτό καθεαυτό το θέμα του τόπικ δεν είναι η προσωπική αισθητική του καθενός και το γιατί του αρέσει κάτι ή δε του αρέσει

είναι κατά κύριο λόγο ο σεβασμός εργαζομένων, και κατα δευτερεύοντα λόγο ο σεβασμός κοινόχρηστου (ΔΗΜΟΣΙΟΥ) χωρου

βάζω τελεία σε όποια προσωπικά σχόλια, στα οποία άλλωστε αναλώνονται όλοι από το 2008 και έπειτα, μιλώντας ελάχιστα για οτιδήποτε άλλο από το να λένε ο καθένας πόσ γ%μ$#ει τον άλλον που έχει αντίθετη άποψη (και γενικά ποιός την έχει μακρύτερη)

μακάρι να μπορέσουμε να συμβιώσουμε κάποτε όλοι μαζι σ' αυτό το ρημάδι το χώρο. amen
fourier
Guest
« Reply #56 on: May 26, 2010, 15:39:04 pm »

Δεν κολλούσε στο τέλος το edit και το βάζω εδώ:

Quote from: provataki on May 26, 2010, 15:26:32 pm
[αληθεια ομως αυτοι που παραπονιουνται οτι  οποιαδηποτε εκδηλωση που κανει μπουρδελο το χωρο γαμαει και τα δικαιωματα των καθαριστριων-που- οι- καημενες -δουλεουν -χωρις δικαιωματα- και που τοσο νοιαζονται γιαυτα, ποτε μιλησαν για τις εργολαβιες.])

Σωστός!!!
Τι έγινε σήμερα ρε γαμώτο, γιατί συμφωνούμε τόσο πολύ? Κάτι δεν πάει καλά!

Το βασικότερο πράγμα που προβάλει το thmmy.gr, και τα συναφή μέσα, είναι η ανικανότητα του καθενός μας να απεγκλωβιστεί από το εγώ του και να σκεφτεί έξω απ' αυτό. Έτσι κάθε σχόλιο που γίνεται, όποιο κι αν είναι το περιεχόμενο, το ύφος, η σύνταξη, το πρόσωπο στο οποίο γράφεται, το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται, τελικώς εκλαμβάνεται ως προσωπική επίθεση και φέρνει ως απάντηση υπεράσπιση.. όχι του περιεχομένου, αλλά της προσωπικότητας που το κατέγραψε. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά με το ηλίθιο αυτό φαινόμενο χάνεται και η ουσία της ίδιας της προσωπικής επίθεσης και του ρόλου που παίζει στην επικοινωνία. Α, και βεβαίως αμέσως μετά την υπεράσπιση της προσωπικότητάς μας στο φορουμικό εδώλιο του κατηγορουμένου, ακολουθούν απαντήσεις ντεμέκ χαλαρές, υποκριτικά υπεράνω και γενικόλογες.

Στο δια ταύτα, σιωπή και απραξία. Και έτσι βεβαίως αναδεικνύεται και το πραγματικό περιεχόμενο της αρχικής πρόκλησης-τοποθέτησης: Είδα (ή μου έδειξαν) κάτι που δεν μου άρεσε, οπότε κι εγώ το επαναπροωθώ, το προπαγανδίζω, το καταγγέλλω, εκφράζω τον βαθύτατο αποτροπιασμό μου και την αηδία μου (δραματικές καταστάσεις), χώνω και την ελπίδα μου για κάτι καλύτερο, και μόλις πατήσω "POST" κλείνω το παραθύρι και απολαμβάνω το αγαπημένο μου τραγούδι στο yutube στο άλλο παράθυρο.

Η απομίμηση της τηλεδίκης: Βλέπω κάθε βράδυ στο παράθυρο της τιβής τους δημοσιοκάφρους να στήνουν τηλεδικαστήρια. Αφενός, με τον καιρό εθίζομαι σ' αυτά, το μοντέλο ερμηνείας και συμμετοχής μου στην πραγματικότητα προσαρμόζεται αναλόγως. Αφετέρου, η τηλεόραση είναι broadcasting μέσω, συμμετέχω εκ των πραγμάτων μόνο παθητικά, δεν είμαι ούτε καν το κοινό στη δικαστική αίθουσα, γιατί στα πραγματικά δικαστήρια η αντίδραση στην έκβαση της δίκης μπορεί να επιφέρει ένα χειροκρότημα, ένα βρισίδι, μια αποχώρηση, μια διαμαρτυρία, μια επικρότηση, κάτι ενεργητικό τελοσπαντων! Αλλά εδώ είμαι εγκλωβισμένος στη χρήση του τηλεκοντρόλ. Οπότε παίρνω την εκδίκησή μου στο έτερο τηλεπαράθυρο, στο διαδικτυακό, όπου η επικοινωνία είναι διαδραστική, όπου υπάρχει και για μένα ένα παράθυρο, το ατομικό δικό μου παράθυρο, όπου τηλεδικαστής είμαι τώρα εγώ, εγώ αποφασίζω το θέμα, τα στοιχεία, τη ροή! Καταγγέλλω με caps lock, με μεγάλα fonts, χρώματα φανταχτερά, επισυνάπτω εικόνες, έχω όσο χρόνο θέλω να γράψω ό,τι θέλω, κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει, ο Χατζηνικολάου δεν έχει καμία εξουσία να με κόψει "λυπάμαι δεν μας φτάνει ο χρόνος", θα γράφω και θα ξαναγράφω και θα ξαναγράφω, και όταν μου τη λένε θα γράφω περισσότερα. Κι όταν βαρεθώ, η περήφανη αξιοπρέπειά μου θα αποχωρήσει με μια δήλωση μεταξύ απαξίωσης, πολύ υπεράνω ρε παιδάκι μου...

Εν τω μεταξύ οι κάτοικοι του διαβόητου "βαγονιού" (της κατάληψης, της παράταξης, της ομάδας, της παρέας) θα παραμένουν οι δαίμονες των παιδικών μου εφιαλτών, άλλης συνομοταξίας, και οι πράξεις τους κακές και βρωμερές. Κι εγώ θα τους καταγγέλλω. Και θα φωνάζω την αγανάκτησή μου. Κι όσο περισσότερο λερώνουν, τόσο περισσότερο εγώ θα καταγγέλλω. Και θα έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, έκανα το χρέος μου, εξάλλου "δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο".

Ο κόσμος (μου) είναι χωρισμένος στα δύο: Σε μένα και σε όλους τους άλλους. Μόνο που μιλάω για τον εαυτό μου πάντα σε Α' πληθυντικό, γιατί είναι τόσο αυτονόητα αυτά που πιστεύω, που σίγουρα συμφωνούν όλοι! Εκτός βέβαια από τους άλλους, που δεν εντάσσονται στους όλους, οι οποίοι είναι.. χμμ, οι άλλοι. Ποιοι είμαστε εγώ? Είμαι ο απλός φοιτητής, ο απλός πολίτης, ο απλός καθηγητής, ο απλός μαθητής, ο απλός οτιδήποτες. Έτσι απλά, που λέει κι ο μελισσοκόμος - συνέχεια! Δεν χρειάζεται ούτε να εξηγήσω, ούτε να (προσδι)ορίσω. Όλα είναι απλά.

Η συνεδρίαση διακόπτεται. Θα συνεχιστεί το απόγευμα κατά τις 18:00.

Α ναι, εγώ θα γράψω την τελευταία κουβέντα.
« Last Edit: May 26, 2010, 15:42:33 pm by κουνελαρχης » Logged
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #57 on: May 26, 2010, 15:53:08 pm »

Quote from: i _&a on May 26, 2010, 15:35:02 pm
είναι κατά κύριο λόγο ο σεβασμός εργαζομένων, και κατα δευτερεύοντα λόγο ο σεβασμός κοινόχρηστου (ΔΗΜΟΣΙΟΥ) χωρου

ενταξει μην το παρεις προσωπικα αυτο με τη φουντωτη ουρά!  Cheesy ειπα απλως να κανω λιγο πιο χνουδωτη την παροιμια. Και επειδη ειναι ωραια μερα δε θελω να κακοκαρδιζομαστε να τα βαλουμε λιγο στη θεση του!
ρε παιδι μου επι της ουσιας νομιζω( Cheesy) δε διαφωνουμε.
απλα σου λεω οτι η ολη κατασταση ειναι ζητημα της προσωπικης(ατομου ή συλλογικοτητας) πολιτικης/συνειδησης/οπως θες πες το. Το οτι θετεις το ζητημα στο σεβασμο αφενως των εργαζομενων, αφετερου του χωρου, θετει απευθειας το ζητημα πολιτικά. Δεν ειναι ουτε ολοι οι χωροι, ουτε ολα τα ατομα που χρησιμοποιουν τους χωρους ιδια. Το αν θα καθαρισεις στο τελος αυτα που εκανες εξαρταται γενικα απο το χαρακτηρα σου. Ενδεχεται ομως παντα να συμβει κατι που δεν περιμενες. Σου λεω πληροφοριακα οτι εχει τυχει στο πολυτεχνειο να πανε μεσημερι-απογευμα κυριακης να καθαρισουν αυτα που εγιναν το προηγουμενο βραδυ. Αρα οι φωτογραφιες δεν αποδυκνυουν πολλα πραγματα. Βεβαια ειπε η Νασια οτι ηταν εκει, δεν καταλαβα μεχρι ποτε. Τελοσπαντων, αυτα ειναι πραγματα που κρινουν ατομα και συλλογικοτητες και ειναι καλο να ειμαστε πιο προσεκτικοι γιατι πολλες φορες δεν ειναι οπως φαινονται και δημιουργουνται εντυπωσεις.
Και για να κλεισω επαναδιατυπωνω πιο ψυχραιμα: ζητας το λογο για οτιδηποτε, αλλα  πρωτον τον ζητας απ'αυτον που εκανε κατι και σιγουρα οχι στο στυλ "εμεις ειμαστε μαλακες που το κανουμε και 'συ τα αφησες;". Αυτη η φραση που εγραψες, ειναι το καλυτερο επιχειρημα.

Καλό απόγευμα! Smiley

bay bay timy.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: May 26, 2010, 15:54:43 pm »

Quote from: κουνελαρχης on May 26, 2010, 15:39:04 pm
Quote from: provataki on May 26, 2010, 15:26:32 pm
[αληθεια ομως αυτοι που παραπονιουνται οτι  οποιαδηποτε εκδηλωση που κανει μπουρδελο το χωρο γαμαει και τα δικαιωματα των καθαριστριων-που- οι- καημενες -δουλεουν -χωρις δικαιωματα- και που τοσο νοιαζονται γιαυτα, ποτε μιλησαν για τις εργολαβιες.])

Σωστός!!!
Τι έγινε σήμερα ρε γαμώτο, γιατί συμφωνούμε τόσο πολύ? Κάτι δεν πάει καλά!

γιατι ρε παιδι τοσο κακο ειναι;  Cheesy
δες λιγο αισιοδοξα τον κοσμο......

bay bay timy.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: Εκδηλώσεις (?!!!) στο πολυτεχνείο... τα λόγια είναι περ&
« Reply #59 on: May 26, 2010, 16:15:53 pm »

Εσύ ο απρόσωπος.
Θέλεις να επιβάλεις κάτι, να πείσεις. Και βρίσκεις το μέρος και ποστάρεις.
Η γεύση της εξουσίας!
Μετά τύψεις αλλά δεν το δέχεσαι και ψάχνεις το έξω. Γιατί μέσα δε σε εμπιστεύεσαι.
Α, να η λύση. Ήρωες.
Τα κατάφερες. Ορίζεις ηρωικές κάποιες πράξεις, συμπεριφορές και φτιάχνεις το δόγμα σου.
Μετά όλα είναι εύκολα.

Αυτά για εκείνα που έγραψε ο κουνελάρχης πιο πάνω, που μου φαίνονται πιο ενδιαφέροντα από το κύριο θέμα του τόπικ.

Για την προκειμένη περίπτωση, η όλη φάση μου φαίνεται ουγκ.

Για τις καθαρίστριες, αυτή είναι η δουλειά τους, να καθαρίζουν. Και κρίνουν, σύμφωνα με τα λεφτά που παίρνουν, το ελάχιστο και το μέγιστο της απόδοσής τους. Μέση τιμή κλπ. Όλοι οι εργαζόμενοι το κάνουν αυτό, με λογική διεργασία και όχι με τον μαθηματικό φορμαλισμό που ανέφερα.
Τόση προσπάθεια τη μέρα και τελειώσαμε. Δε με πληρώνουν για παραπάνω.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: