• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:39:24 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:39:24 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426661
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 124
Total: 172
elctricalbill
stefpapa21
mrotskos
mimaki
Notac
nick_slendy
chidi anagonye
thaliatsk
cchel
Filpan10
fpapat
cealexop
mpaltzak
andreaspaper
tank
bougatsa
gkougeor
Nikos_313
dimitris585
tasos gourd
karadimitras
pdiamantis
Lazaros8585
chaniotism
al3xts
Tasos Bot
Guts
m.renia
gtapalis
Mr Watson
mavropan
Nmparkas
Gaspard
parzival
Nicotre
mmamougiorgi
vpoug
maria.r
Gagauss
daphnenik
George15
el
tasos_ntv
Fraser
truethessalonikios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Εκεί που οι αναδιαρθρώσεις στα πανεπιστήμια ήδη εφαρμόζονται
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] Go Down Print
Author Topic: Εκεί που οι αναδιαρθρώσεις στα πανεπιστήμια ήδη εφαρμόζονται  (Read 11696 times)
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #90 on: September 20, 2010, 03:58:36 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:10:04 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
Re: Εκεί που οι αναδιαρθρώσεις στα πανεπιστήμια ήδη εφαρμόζονται
« Reply #91 on: September 20, 2010, 04:35:43 am »

Quote from: Krono on September 20, 2010, 02:31:29 am
Quote from: Antίλογος on September 16, 2010, 22:47:48 pm
μην τα ζηλευεις τα ιδιωτικα, μπορει να εβγαινες κερδισμενος σε γνωσεις, αγγλικα, γαλλικα, μαθηματικες εταιριες, μπαλετα, tae kwon da κλπ κλπ αλλα εχανες απ αλλου

απο την ελευθερια σου. εκει που ημουν εγω υπηρχε ενα κλιμα τρομοκρατιας. εμπαινε μεσα ο ιδιοκτητης του σχολειου καμια φορα και ολοι κλαναμε πατατες ( βεβαια θα μου πεις ημασταν και μικρα )

ακομα τον θυμαμαι να επιβλεπει ο ιδιος στην εισοδο του σχολειου τους μαθητες για τυχον ασεμνη εμφανιση, παραπανω απο ενα σκουλαρικια στα κοριτσια, σκουλαρικια στα αγορια, ζελε στα μαλλια και δεν ξερω γω τι αλλες μαλακιες

...οποτε μαλλον διαλεγεις!  Wink

Έλα τώρα! Πές την αλήθεια! Ήσουν στο Μαντουλίδη έτσι;;;  Grin Grin Grin
Αυτο που περιγράφει είναι Απόστολος Παύλος. Αλλα εκεί είχαν διευθύντρια νομίζω.   confused

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #92 on: September 20, 2010, 06:37:53 am »

Ναι, αυτο ειναι Αποστολος Παυλος.

Μαλλον ΗΤΑΝ γιατι αποτι εχω μαθει προσφατα...χαλασε κ αυτος...

Μαλιστα η διευθυντριες ηταν πολλες και διαφορες, συνηθως γεροντοκορες του κατηχητικου κτλ κτλ αλλα και διαφοροι αλλοι συνταξιουχοι, αμισθοι, που για του Χριστου την Πιστη την Αγια καναν το λειτουργημα αυτο για τα παιδια
(περιγραφω τη λογικη τους και μονο)

Το ιδιωτικο σχολειο ειναι για το γενικοτερο περιβαλλον, που το δημοσιο δεν μπορει να προσφερει. Το φροντιστηριο ειναι για αλλη δουλεια. (Αυτη ειναι η λογικη του γονεα. Οχι δικη μου.)

クリスチネットあなたの者だから...
Meloukos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #93 on: September 20, 2010, 09:09:41 am »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 20, 2010, 03:58:36 am
Σου έχω καλύτερο:

Ιδιαίτερα για τις ασκήσεις του φροντιστηρίου.

Ω ναι συμβαίνει και αυτό.
To εχω γνωρισει απο κοντα ,μια γνωστη μου μετα το φροντηστηριο καθοταν στο φροντηστηριο και εκανε ιδιαιτερα με τους καθηγητες του φροντηστηριου  Cheesy
Βεβαια κρινοντας εκ του αποτελεσματος ηταν πολυ αποδοτικο...(ζωικη παραγωγη Lips Sealed)

If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right
Meloukos
Θαμώνας

View Profile
Re: Εκεί που οι αναδιαρθρώσεις στα πανεπιστήμια ήδη
« Reply #94 on: September 20, 2010, 09:18:08 am »

Quote from: Grecs on September 20, 2010, 03:46:24 am
On topic στο off topic. Eιμαι ο μονος που μου φενεται μλκια να πηγαινεις σε ιδιωτικο σχολειο και να πηγαινεις φροντιστηριο?

Ειλικρινα τους γονεις που το κανουν αυτο δε τους πιανω
Δεν εχεις δικιο,εγω πηγαινα σε ιδιωτικο και εκανα φροντ.Ειναι αλλη φαση το ενα αλλη το αλλο,το φροντ ειναι για να σε προετοιμασει για τις πανελληνιες και το σχολειο ειναι για το περιβαλλον,για τα πραγματα που κανεις καθημερινα και για τους ανθρωπους που ασχολουνται και συναναστρεφεσαι μαζι τους(υπαρχουν εξαιρεσεις προφανως,please μην σταθειτε εδω και με ζαλισετε).

Αν ηταν να διαλεξω ενα απο τα δυο,εκ του αποτελεσματος θα διαλεγα φροντ(αν ηθελα απλα να περασω ηλεκ,και οχι να εχω την πολυ ευχαριστη καθημερινοτητα,τις κοινωνικες εκδηλωσεις κλπ)

Βεβαια δεν ειμαι και ο καλυτερος εκπροσωπος για να μιλησω για αυτη τη κατασταση γιατι ημουν βυσματιας,δεν τα επελεξα εγω.Στο ιδιωτικο πηγαινα λογω πολυ στενης φιλιας με τον ιδιωκτητη οποτε ειχα 50% εκπτωση,και στο φροντ την εβγαλα τσαμπα καθως δουλευαν οι γονεις μου εκει,οποτε μου βγηκε ποιο φτηνα απο το να παω απλα ενα σκετο φροντ.

« Last Edit: September 20, 2010, 09:20:21 am by Meloukos » Logged

If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #95 on: September 20, 2010, 14:29:11 pm »

Quote from: Meloukos on September 20, 2010, 09:09:41 am
Σου έχω καλύτερο:

To εχω γνωρισει απο κοντα ,μια γνωστη μου μετα το φροντηστηριο καθοταν στο φροντηστηριο και εκανε ιδιαιτερα με τους καθηγητες του φροντηστηριου  Cheesy
Βεβαια κρινοντας εκ του αποτελεσματος ηταν πολυ αποδοτικο...(ζωικη παραγωγη Lips Sealed)

Ε ΟΚ δεν είναι παράλογο, άμα το παιδί έχει πρόβλημα και χρειάζεται περισσότερες ώρες από τα άλλα πρέπει να κάθεται να του τα εξηγούν...

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #96 on: September 20, 2010, 15:59:47 pm »

Quote from: Meloukos on September 20, 2010, 09:18:08 am
On topic στο off topic. Eιμαι ο μονος που μου φενεται μλκια να πηγαινεις σε ιδιωτικο σχολειο και να πηγαινεις φροντιστηριο?

Δεν εχεις δικιο,εγω πηγαινα σε ιδιωτικο και εκανα φροντ.Ειναι αλλη φαση το ενα αλλη το αλλο,το φροντ ειναι για να σε προετοιμασει για τις πανελληνιες και το σχολειο ειναι για το περιβαλλον,για τα πραγματα που κανεις καθημερινα και για τους ανθρωπους που ασχολουνται και συναναστρεφεσαι μαζι τους(υπαρχουν εξαιρεσεις προφανως,please μην σταθειτε εδω και με ζαλισετε).

Αν ηταν να διαλεξω ενα απο τα δυο,εκ του αποτελεσματος θα διαλεγα φροντ(αν ηθελα απλα να περασω ηλεκ,και οχι να εχω την πολυ ευχαριστη καθημερινοτητα,τις κοινωνικες εκδηλωσεις κλπ)

Βεβαια δεν ειμαι και ο καλυτερος εκπροσωπος για να μιλησω για αυτη τη κατασταση γιατι ημουν βυσματιας,δεν τα επελεξα εγω.Στο ιδιωτικο πηγαινα λογω πολυ στενης φιλιας με τον ιδιωκτητη οποτε ειχα 50% εκπτωση,και στο φροντ την εβγαλα τσαμπα καθως δουλευαν οι γονεις μου εκει,οποτε μου βγηκε ποιο φτηνα απο το να παω απλα ενα σκετο φροντ.

Τελείως off-topic, αλλη επειδή τα συζητάμε.

Εγώ πήγαινα στο Ανατόλια. Πρώτη λυκείου ήταν όλα τέλεια! Δημιουργικό περιβάλλον, πολύ ωραία διδασκαλία, πολύ καλό επίπεδο μαθητών, συνεργασία, εργασίες!

Δευτέρα και τρίτη Λυκείου, κανένας δεν ασχολούνταν πολύ με το σχολείο επειδή υπήρχε η αφόρητη πίεση των πανελλαδικών. Η διδασκαλία στα μαθήματα κατεύθυνσης δεν έφτανε πλέον. Επίσης δεν το ρίσκαρες να μην πας φροντιστήριο. Βέβαια σε πολλά μαθήματα δεν πήγαινα.

Άλλο το σχολείο λοιπόν και άλλο το φροντιστήριο. Άλλος ο σκοπός του ενός και άλλος του άλλου. Όπως άλλο το σχολείο και άλλο οι πανελλαδικές.

Υπήρχαν βέβαια και σχολεία όπως τα επαιδευτήρια Βασιλειάδη αν θυμάμαι καλά, που κάνανε ακριβώς φροντιστηριακό μάθημα. Πρακτικό μεν αλλά ούτε κι αυτό είναι η λύση, γιατί το σχολείο γίνεται έτσι ένα μεγάλο φροντιστήριο.

Ουδέν Σχόλιον!
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #97 on: September 20, 2010, 16:28:23 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on September 20, 2010, 14:29:11 pm
Quote from: Meloukos on September 20, 2010, 09:09:41 am
Σου έχω καλύτερο:

Ε ΟΚ δεν είναι παράλογο, άμα το παιδί έχει πρόβλημα και χρειάζεται περισσότερες ώρες από τα άλλα πρέπει να κάθεται να του τα εξηγούν...

Σωστή η Νέσσα...

@ Grecs και εμένα μου φαίνεται μακακία να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο ή σε ιδιωτικό σχολείο...πόσο μάλλον και στα 2 αλλά υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι...

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #98 on: September 20, 2010, 16:30:44 pm »

Παντως @Κρονο και @γενικα τωρα που το σκεφτομαι.

Πλεον ως κατοικος κεντρου με το απολυτο ελληνικο μπουρδελο φασαρια κτλ κτλ ,

δεν θα τα αλλαζα με τιποτα εκεινα τα χρονια στον Αποστολο Παυλο, ειχα το βουνο και το δασος μεσα στα ποδια μου
και κυριως στα ματια μου και στα χερια μου.

Πειτε με ρομαντικο  πειτεμε μ@λ./... παντως μια φορα εγω περναγα σουπερ και δεν ακουγα εξατμηση απο την ωρα που εμπαινα μεχρι την ωρα που εβγαινα Undecided

クリスチネットあなたの者だから...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #99 on: September 20, 2010, 16:55:15 pm »

Quote from: Krono on September 20, 2010, 15:59:47 pm
Quote from: Meloukos on September 20, 2010, 09:18:08 am

Τελείως off-topic, αλλη επειδή τα συζητάμε.

Εγώ πήγαινα στο Ανατόλια. Πρώτη λυκείου ήταν όλα τέλεια! Δημιουργικό περιβάλλον, πολύ ωραία διδασκαλία, πολύ καλό επίπεδο μαθητών, συνεργασία, εργασίες!

Δευτέρα και τρίτη Λυκείου, κανένας δεν ασχολούνταν πολύ με το σχολείο επειδή υπήρχε η αφόρητη πίεση των πανελλαδικών. Η διδασκαλία στα μαθήματα κατεύθυνσης δεν έφτανε πλέον. Επίσης δεν το ρίσκαρες να μην πας φροντιστήριο. Βέβαια σε πολλά μαθήματα δεν πήγαινα.

Άλλο το σχολείο λοιπόν και άλλο το φροντιστήριο. Άλλος ο σκοπός του ενός και άλλος του άλλου. Όπως άλλο το σχολείο και άλλο οι πανελλαδικές.

Υπήρχαν βέβαια και σχολεία όπως τα επαιδευτήρια Βασιλειάδη αν θυμάμαι καλά, που κάνανε ακριβώς φροντιστηριακό μάθημα. Πρακτικό μεν αλλά ούτε κι αυτό είναι η λύση, γιατί το σχολείο γίνεται έτσι ένα μεγάλο φροντιστήριο.

αυτό ακριβώς προσπαθούσα να σας πω από την αρχή. Ότι όποιος πηγαίνει ιδιωτικό σχολείο, δε σημαίνει ότι δε "χρειάζεται" ή ότι δε νιώθει πως χρειάζεται φροντιστήριο.

Και το ιδιωτικό σχολείο είναι σχολείο, δεν είναι προετοιμασία για τις πανελλαδικές

("σχολεία" που λέει και ο GAP)

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #100 on: September 23, 2010, 02:53:52 am »

Εγω eaj τι να σε πω. Aν δε κανω λαθος εισαι ο τσακαλος που δεν πηγαινε φροντιστηριο και εσπειρε και θεωρεις βλακες ολους εμας.

Τεσπα για μενα το σχολειο ηταν αχρηστο περα για περα ειχαμε αδιαφορους καθηγητες που να φανταστειτε κολλουσαν σε ασκησεις και σηκωνομασταν εμεις και τους βοηθουσαμε ( και αυτο γινοταν σχεδον καθημερινα ε). Ετσι αρχισα να αδιαφορω τερμα για το σχολειο και πηγαινα μονο για να ριξω κανα υπνο ή να σαχλαμαρισω.Πολλες φορες δε πηγαινα κιολας μιας και αριστευα δεν υπηρχε περιπτωση να μεινω απο απουσιες.

Απο την αλλη στο φροντιστηριο ειχα πολυ καλους καθηγητες οι οποιοι δεν μας προετοιμαζαν για τις πανελληνιες μονο. Πολλες φορες καναμε εκτος υλης αλλα και ασχετες με το μαθημα συζητησεις. Ιδιαιτερα με τον φυσικο τη βρισκαμε πολυ στο να συζηταμε για πραγματα που εχουν να κανουν με την αστροφυσικη που ηταν και ο στοχος μου οταν ημουν στο λυκειο.

Πιστευω οτι αν πηγαινα μονο φροντιστηριο θα ημουνα πολυ καλυτερα θα εγραφα το ιδιο απλα δε θα ημουν τοσο πιεσμενος. Για αυτο δε καταλαβαινω αυτους που στελνουν τα παιδια σε ιδιωτικο και φροντιστηριο. Γιατι να πληρωνεις 2 πραμματα ενω μπορεις να πληρωνεις το ενα και να στειλεις το παιδι σου σε ενα δημοσιο της πουτσας που θα σπαει και πλακα κιολας μιας και δε θα γινεται μαθημα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Pages: 1 ... 5 6 [7] Go Up Print
Jump to: