• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:50:22 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:50:22 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 28
Guests: 120
Total: 148
pliroforikarios
Yamal
freskoulhs
evgns
Petros Ts
mavropan
Dimikioup
georsoti
VaiosG
Saint_GR
μιλτοςμ
Tasaras
anna.ts
ZontanosThrylos
PolarBear
DimiTout
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
andyy
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Games (Moderators: chatzikys, PolarBear) > ps3 online
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Down Print
Author Topic: ps3 online  (Read 10669 times)
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
Re: ps3 online
« Reply #45 on: December 23, 2009, 20:22:43 pm »

Συμβουλη : δεν ξερω αν κυκλοφορει μονο για playstation η αν μπορειτε να το βρειτε και για pc, αλλα μονο και μονο για την εμπειρια ΠΡΕΠΕΙ να παιξετε το demon's souls . Παιζει να ειναι το πιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ δυσκολο παιχνιδι που υπαρχει σε ολα τα χρονικα -.-  πεθαινεις σχεδον καθε ενα λεπτο και σε εμφανιζει στην αρχη του επιπεδου καθε φορα, οσο και αν εχεις προχωρησει το παιχνιδι. Εχει τελεια γραφικα, και εχει και ενα πολυ καινοτομο συστημα σε στυλ warning με το οποιο βλεπεις ανα διαστηματα ghosts αλλων παικτων που παιζουν ταυτοχρονα με σενα και περναν απο τα ιδια σημεια, καθως και μηνυματα που μπορουν αυτοι να αφησουν οπου πεθαναν για να μην την παθεις κ εσυ Tongue και το αντιστοιχο βιντεο φυσικα Tongue
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=jzQWzfy-l8c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jzQWzfy-l8c</a>

-.-
Time_Tripper
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Feed the Trolls. Make them FAT

View Profile
« Reply #46 on: December 23, 2009, 22:29:50 pm »

Quote from: Emfanever on December 23, 2009, 19:26:27 pm
με ψήσατε για ps3 με τα καμμενα τοπικ που ανοίγετε!
wav wav

Hello Hello Peace Peace clap clap kaloe kaloe

Καλως ηρθες εμφα στο κλαμπ μας!!!!!!!!Το κλαμπ των καμενων HMMPSY!!!!!!! Tongue Tongue
(ξερω ξερω, πρεπει να βρω μια καλυτερη ονομασια..) Roll Eyes

Ομως να ξες πρεπει να κανουμε και το σωστο initiation!!!!!Τα γνωστα ετσι?Μαυρες κουκουλες,θυσια αιματος κτλπ... Slurp Slurp

------------------------------------
...Καλα ομως και εμεις κανουμε κατι καμενα τοπικ!!!!Πολυ μ'αρεσουν!!!! Grin Grin Grin Grin

------------------------------------
Χμ...demons soul ε???Ενδιαφερον φαινεται, αν καταφερω να μαζεψω λεφτα μπορει και να το δοκιμασω!!!Εχει και multiplayer να καουμε ομαδικως???? Cool Cool

-----------------------------------
Παντως αυτο το God of war μου την εχει δωσει στα νευρα, εχει κολλησει το game και μολις σκοτωνω τους κερβερους στο poseidons challenge(που να ταν και κανα ευκολο παει στο διαολο, ομως εγω θελω κανα μισαωρο να ξεπαστρεψω τα βρωμοσκυλα!! Cheesy ) και μετα δεν μου ανοιγει τις πυλες να προχωρησω παρακατω και μενω να κανω σβουρες... Angry Angry
Δεν ξερω τι να κανω γι αυτο και το παρατησα και θα ξεκινησω τωρα το GoW2.Εχασα τιποτα σημαντικο στην υπολοιπη ιστορια?????
Το GoW μου τη δινει γιατι ειναι υπερβολικα linear και επαναληπτικο (ειχα καιρο να παιξω τετοια παιχνιδια και με κουρασε).Να πω την αληθεια μ'αρεσουν πιο πολυ οι γριφοι (οπως tomb raider) και αυτο εχει λιγους... Roll Eyes

You know more than you think you know,
just as you know less than you want to know...

-Oscar Wilde

WHEN PEOPLE MAKE PLANS GOD'S LAUGHING..!!! MWAHAHAHA

Μόνο οι γενναίοι αγαπούν να το θυμάστε,
οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα…
                                                                      -Άκης Δήμου
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #47 on: December 24, 2009, 03:13:04 am »

σ'εκανα add...ποιο demon souls, σημερα πηρα το uncharted 2 και εχω μεινει με το σαγονι πεσμενο
ισως μιλαμε για το αρτιοτερα φτιαγμενο παιχνιδι ολων των εποχων!!! δικαιλογημενα το βγαλανε το καλυτερο game του 2009 -.-
και ποιος θα πιστευε οτι η naughty dog μετα το crash bandicoot θα καταφερνε να βγαλει τετοιο διαμαντι !!!!!!
τι να πω! παω να κανπισω να χωνεψω αυτο που εζησα λολολολολολ

-.-
Time_Tripper

View Profile
« Reply #48 on: December 25, 2009, 06:57:26 am »

Quote from: george88thess on December 24, 2009, 03:13:04 am
σ'εκανα add...ποιο demon souls, σημερα πηρα το uncharted 2 και εχω μεινει με το σαγονι πεσμενο
ισως μιλαμε για το αρτιοτερα φτιαγμενο παιχνιδι ολων των εποχων!!! δικαιλογημενα το βγαλανε το καλυτερο game του 2009 -.-
και ποιος θα πιστευε οτι η naughty dog μετα το crash bandicoot θα καταφερνε να βγαλει τετοιο διαμαντι !!!!!!
τι να πω! παω να κανπισω να χωνεψω αυτο που εζησα λολολολολολ

Πλακα με κανεις!!Εγω αγορασα το uncharted το 1 κ ημουνα "μιεχ... σιγα το αριστουργημα" πολυ μικρο και πολυ μετριο στην κατηγορια του (χιλιες φορες καλυτερα τα tomb raider). To 2  αξιζει πραγματικα?Το δα στο βιντεο κλαμπ αλλα το θυσιασα για το God of War.Μαλλον ομως τωρα θα το παρω. Το multiplayer του τι λεει αξιζει?

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #49 on: December 25, 2009, 15:48:33 pm »

να το παρεις!!!!!!!! το main campaign κραταει καμια 10ρια ωρες και το multiplayer τα σπαει Tongue ουτε κολληματα ουτε τπτ , πολλα modes και γενικα πολυ καλο Tongue καμια σχεση με το uncharted 1 Tongue

-.-
Time_Tripper

View Profile
« Reply #50 on: December 29, 2009, 00:20:57 am »

Και εγω σ'εκανα add Γιωργο!!!!!!  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Τελικα δεν πηρα το uncharted 2, το ξαναθυσιασα!!!Oμως ηταν για μια αλλη σου προταση!!!!!!!Το resident evil 5!!!!!!! Cool Cool Cool
Το οποιο μπορω να πω με εξεπληξε!!!!!!Ειναι ενα παρα πολυ καλο action game....ομως το μονο κακο ειναι οτι ειναι οτι ειναι action  και οχι horror... :'( :'(
Νομιζω οτι θα πρεπε να του δωσουν αλλο ονομα πια... Tongue
Εψαχνα ομως να βρω το  αρχικο το 1 και ειναι αληθεια οτι το remake που χαν κανει πριν μερικα χρονια υπαρχει μονο για gamecube????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ουτε ενα port για το play ή το pc????
Θα πρεπει με φαινεται να περιμενω να βγει το αυθεντικο 1 στο playstation network να το παρω να τρομαξω λιγακι!!!!!! Smiley

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #51 on: December 29, 2009, 00:46:21 am »

χεχεχε Tongue:P:P ωραια τωρα οταν σε πετυχω online θα σε βαλω να καουμε ειδικα στο resident evil!!!!!!!!!!!!!
βεβαια θα με χασει για λιγο το πλευ γιατι οι γονεις μου ειχαν την φαηνοτατη ιδεα να μου παρουν την θεια κωμωδια του δαντη ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ  και θα μου παρει λιγο καιρο να την χωνεψω -.-

το resident evil ειναι action game απ το 4 Tongue το 5 εχει τελεια γραφικα και γενικως ειναι υπερπληρες σαν παιχνιδι (το ελιωσα και με το ζορι επιασα 50 % trophies )
το 1 ναι για gamecube ειχε βγει γαμωτο και γω θελω remake Sad βεβαια αν βγει το αυθεντικο μην περιμενεις να τρομαξεις πλεον...πιο πιθανο ειναι να γελασεις α) με τα ζομπι που ειναι λες και τα εχεις βαλει 4 φορες σε bullet time β) με τον απιστευτο στην συλληψη χειρισμο που βλεπεις ζομπι και αντι να τρεξεις πρεπει να κανεις στροφη 180 μοιρες σαν αναπηρος στον εγκεφαλο  (ασε τα τα θεικα μοντελα των χαρακτηρων που εκεινη την εποχη ειχαν χερια με κολλημενα τα δαχτυλα Tongue)

-.-
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #52 on: December 29, 2009, 00:52:00 am »

βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορεις να γελασεις και με πιο προσφατο horror παιχνιδι...προσπαθησε να παιξεις το sillent hill 4 ( for the record για μενα το πιο χεσμεντεν παιχνιδι μεχρι σημερα αφου και να το ανοιξω φοβομουν λολ)
στο pc χωρις χειριστιριο και θα σου ρθει απο μονο του το σπαστικο.
χαρακτηριστικο οτι στον πρωτο εχθρο του παιχνιδιου (σκυλια) ειχα γυρει σαν καβουρας πανω στο πληκτρολογιο και πατουσα γυρω στα 5 πληκτρα ταυτοχρονα ( Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy)

-.-
Time_Tripper

View Profile
« Reply #53 on: December 29, 2009, 03:47:29 am »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Silent hill δεν εχω παιξει καθολου, δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται πολυ κλισαρισμενο σαν μια συνηθισμενη ταινια τρομου... Undecided
Μπορει να το δοκιμασω μετα το resident evil και το uncharted.Ξες ποιο παιχνιδι φαινεται τελειως εκλασαμεντες και φοβαμαι μεχρι και να δω το εξωφυλλο? Το Dead Space

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=67cTIWDuKXM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=67cTIWDuKXM</a>

Μαμαααααααα!!!!!Μεχρι και με το τρειλερ φοβαμαι..... Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed

P.S μην ανησυχεις για τη Θεια Κωμωδια, υπαρχουν και χειροτερα!!!Το ειχα ζητησει απο τη μανα πριν καποιο καιρο και αυτη μου το δωσε στα.... ΓΑΛΛΙΚΑ!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Μονο το divine comedie του εξωφυλλου καταλαβαινω!!!!Τι να κανω και εγω η δολια μ'ενα Α1... Undecided

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #54 on: December 29, 2009, 03:50:02 am »

Dead Space πράγματι κλασομέντες, αλλά ωραίο! Το έπαιξα σε PC όμως.

Στο τέλος βαρέθηκα ( ή φοβήθηκα πολύ, ένα από τα 2  Tongue ) και έβαλα cheats...
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #55 on: December 29, 2009, 13:45:50 pm »

Quote from: Time_Tripper on December 29, 2009, 03:47:29 am

P.S μην ανησυχεις για τη Θεια Κωμωδια, υπαρχουν και χειροτερα!!!Το ειχα ζητησει απο τη μανα πριν καποιο καιρο και αυτη μου το δωσε στα.... ΓΑΛΛΙΚΑ!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Μονο το divine comedie του εξωφυλλου καταλαβαινω!!!!Τι να κανω και εγω η δολια μ'ενα Α1... Undecided

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin me PETHANES!!!!!
mia xara eisai me to A1 enw egw pou exw kai to A4 ta milaw aptaista ti na sou pw!!!!!!!!!!!!!!!!! mono tin profora mou na akouseis tha petaxteis ap to parathiro Tongue:P:P:P

Παιδια ποιο Dead Space!?!?!?! ποσο να τρομαξεις με το να βλεπεις τις ιδιες ορθιες κατσαρίδες σε ολο το παιχνιδι !!!!!!!!!!
Εmfa προφανως και το βαρεθηκες Tongue εδω εγω εβαλα αλλον να μου το τερματισει και καθομουν και το βλεπα γιατι ειχα σκυλοβαρεθει σε καποια φαση -.-

-.-
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #56 on: December 29, 2009, 13:51:11 pm »

τωρα μιας και αναφεραμε τρομακτικα παιχνιδια αναρωτιεμαι αν κανεις εδω εχει ασχοληθει με phantasmagoria (1  + 2 ) της sierra Tongue
το καημενο ημουν γυρω στα 10 οταν το κλεψα απ τον αδερφο μου και χεζομουν πανω μου να το παιξω Tongue
βεβαια τωρα που μεγαλωσα ειναι για γελια ειδικα η ηθοποιηα και στα 2 αλλα και παλι τα concept ηταν αρκετα τρομακτικα Tongue
ps μονο με οδηγο μπορουσα να τα τερματισω

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Y20nTr9hMFQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Y20nTr9hMFQ</a>

-.-
Time_Tripper

View Profile
« Reply #57 on: December 29, 2009, 21:28:44 pm »

Quote from: george88thess on December 29, 2009, 13:45:50 pm
mia xara eisai me to A1 enw egw pou exw kai to A4 ta milaw aptaista ti na sou pw!!!!!!!!!!!!!!!!! mono tin profora mou na akouseis tha petaxteis ap to parathiro Tongue:P:P:P

Ε το "Α4" εχω και εγω!!!!(Εχει αλλαξει το συστημα, μαζεψαν μαζι τα Α1 Α2 Α3 Α4 και τα καναν Α1=lower (μπορει και Α2) γιατι ηταν πολλα και τους κραξανε φαινεται!!!Τωρα υπαρχουν μονο Α1 Α2 Β1 Β2 C1 C2.Παρεπιπτοντως αμα εχεις το πτυχιο σου με το παλιο συστημα, νομιζω πρεπει να πας στο γαλλικο ινστιτουτο να στο ανανεωσουν με την καινουρια διαβαθμιση για να στο δεχονται....Ξες, οι βλακειες της γραφειοκρατειας. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes )

Το Φαντασμαγορια φαινεται πολυ χαζουλικο!!!!Πεθανα στο γελιο απο υποκριτικες ικανοτητες!!!Δεν το χω παιξει βεβαια, ποτε δεν ξερεις... Tongue
Αλλα και εσυ 10 χρονω....εγω στο δημοτικο θυμαμαι μου χε δειξει ενας μεγαλυτερος ενα παιχνιδι με τον σπαιντερμαν και ειχε κατι πιστες που επρεπε να τις τερματισεις πριν τελειωσει ο χρονος και ειχε διπλα ενα μεγαλο σπαιντερμαν που οσο περνουσε η ωρα γινοταν απο κατω προς τα πανω σκελετος και αμα γινοταν ολος εχανες!!!
Ξες ποσους εφιαλτες εχω δει με αυτο το σκελετο?????? SuperConfused SuperConfused
Εβλεπα στον υπνο μου οτι γινομουν και εγω σκελετος ή οτι ο σκελετος αυτος με κυνηγουσε και διαφορα τετοια!!!!!!!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Περιττο να πω οτι δεν το ξαναπαιξα αυτο το παιχνιδι...... Roll Eyes  Roll Eyes Tongue Tongue

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #58 on: December 30, 2009, 01:21:05 am »

Quote from: george88thess on December 29, 2009, 00:52:00 am
βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορεις να γελασεις και με πιο προσφατο horror παιχνιδι...προσπαθησε να παιξεις το sillent hill 4 ( for the record για μενα το πιο χεσμεντεν παιχνιδι μεχρι σημερα αφου και να το ανοιξω φοβομουν λολ)
στο pc χωρις χειριστιριο και θα σου ρθει απο μονο του το σπαστικο.
χαρακτηριστικο οτι στον πρωτο εχθρο του παιχνιδιου (σκυλια) ειχα γυρει σαν καβουρας πανω στο πληκτρολογιο και πατουσα γυρω στα 5 πληκτρα ταυτοχρονα ( Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy)
Το 2 και το 4 που πήγα να παίξω μου φάνηκαν χαζομάρες και τα παράτησα Sad .. ειδικά το 2, στο οποίο έμπαινες σε μια έρημη πόλη που οι εχθροί ήταν κάτι μαστουρωμένα καφέ ζόμπι που φορούσαν καφέ σεντόνια στο κεφάλι! Βαρέθηκα και δεν τα έπαιξα τελικά, αν μετά γίνονται καλύτερα τί να πω..
Όσων αφορά το 4, έλεος δηλαδή τί τρομαχτικό έχει στην ψύχρα να εμφανίζονται κάτι σκυλιά με τεράστια γλώσσα.. χωρίς να σε βάζει καν στο κλίμα ούτε καταλαβαίνεις και τίποτα και μετά να σε κυνηγάνε κάτι χαζοφαντάσματα που σου σπάνε τα νεύρα παρα σε τρομάζουν;

Από 1:54 και μετά Tongue
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=FiwCdBU4Bxo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FiwCdBU4Bxo</a>

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #59 on: December 30, 2009, 03:23:51 am »

@Time_Tripper
ναι μωρε!!!!! γιατι θα μου χρησιμευσει απιστευτα το πτυχιο (γιατι εδω που τα λεμε αν δεν μπορεις να μεταφρασεις κωδικα java σε γαλλικα τι σκατα ηλεκτρολογος εισαι -.-) Ασε που στο γαλλικο δεν ξαναπαταω με το σκατοκοσμο που χει μεσα ( καθηγητες)
!!!!!!!!!!!!!
αν ειναι δυνατον να τρομαζεις με το σκελετο του spiderman!!!!!! μαλλον δεν σε εκπαιδευσανε καλα μικρη Tongue οταν εγω καθομουν στα κρυφα ξυπνιος να δω τη σιωπη των αμνων και τα αλιεν.....αχχχχχχχ λοοοολλ αυτες ηταν εποχες Tongue

@Wanderer καλα τα σκυλια δεν ηταν τρομακτικα στο 4 , βεβαια μπορεις να τα πεις τρομακτικα γιατι οπως εγραψα με τον χειρισμο του pc πιο δυσκολα και απο boss καταντουσαν. και ΜΗ μου θυμιζεις τα φαντασματαααααααααααααααααα σ εκεινο το σημειο απλα ετρεχα συνεχεια γιατι δεν μπορουσα να τα βλεπωωωωωωωω (γενικως εχω θεμα με γριες και ιδιαιτερα με τις νεκρες τις εναεριες Tongue)
το 2 δυστυχως δεν καταφερα να το παιξω ποτε αν και θυμαμαι οτι ηταν απ τα πιο πολυαναμενομενα της εποχης του Sad

-.-
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Up Print
Jump to: