• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:01:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:01:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 224
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 80
Guests: 133
Total: 213
xarisagraf
eli_k
LambisTr
ggalamat
arafail
TheKingInTheNorth
thomaitheodosiadou
stolieras
ThanosKoutsoump
gourgaris
alexiosmara
Nekt
statiris
tzortzis
κοτζακ
Cersei Tsoulannister
nikolihss
chris_p30
gianniss
redwolf
PanosPapaspirou
kostas1507
NickSpan
HlektrikhPatata
Guts
Joaakim
xristodoulou
Thanos_gr
gkarapip
BB
ELEF
jimalexoud
Saint_GR
Papalamprous humor
christina02
rigas_s
Paschalina.S
abiki
glavdakis
DimiTout
vevi
Ioannakoliou
sosak
George15
rafa98p
akpapako
pantoc
nikoskaza
Zoe06
koskyr
MASV
Eleniiii
Bill g
antontsiorvas
ellimoschou
gksp
elias_farhood
pave
bougatsa
hevidis3524
trelogauros7
gpapmtb
chrysa.tsilika
kpapama
kstavroulis
kkotsopo
george14
dkoukn
Ariadni
Elenit
kalantzopoulos
bsp
mpournaz
dimitrisif
kokkinosgior
soktas
evangeliaap
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Γάιδαροι
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 Go Down Print
Author Topic: Γάιδαροι  (Read 18313 times)
ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
Re: Γάιδαροι
« Reply #90 on: September 24, 2009, 21:58:58 pm »

Quote from: Αργύρης on September 24, 2009, 21:55:56 pm
Χαχα! Όπως ακριβώς οι γάιδαροι που αποφασίζουν να σταματήσουν κάπου και δεν το κουνούν από εκεί έτσι και αυτοί οι οδηγοί στις φωτογραφίες! Καλό.

Εμένα με προβληματίζει κυρίως που κανένας οδηγός δε δίνει σημασία στον ΚΟΚ που ισχύει. Μόνο τα πολύ βασικά. Και στον ΚΟΚ συμπεριλαμβάνονται τα παρκαρίσματα και γενικά η οδηγική συμπεριφορά. Ούτε καν οι τροχονόμοι δίνουν σημασία, ισχύει παρά το οξύμωρο. Άλλα απαιτούν να ξέρεις στις εξετάσεις για τα σήματα σχετικά με τα σήματα του τροχονόμου, αλλαντάλλων κάνουν αυτοί.

Η ρίζα σε αυτό το πρόβλημα είναι μια πολιτική που πρέπει να αλλάξει. Για να μη θίξουμε αδρανή ζητήματα όπως της παιδείας...

ο ΚΟΚ πρεπει να εφαρμοζεται με φασιστικη καταπιεση....

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #91 on: September 24, 2009, 21:59:04 pm »

Χαχα! Όπως ακριβώς οι γάιδαροι που αποφασίζουν να σταματήσουν κάπου και δεν το κουνούν από εκεί έτσι και αυτοί οι οδηγοί στις φωτογραφίες! Καλό.

Εμένα με προβληματίζει κυρίως που κανένας οδηγός δε δίνει σημασία στον ΚΟΚ που ισχύει. Μόνο τα πολύ βασικά. Και στον ΚΟΚ συμπεριλαμβάνονται τα παρκαρίσματα και γενικά η οδηγική συμπεριφορά. Ούτε καν οι τροχονόμοι δίνουν σημασία, ισχύει παρά το οξύμωρο. Άλλα απαιτούν να ξέρεις στις εξετάσεις για τα σήματα σχετικά με τα σήματα του τροχονόμου, αλλαντάλλων κάνουν αυτοί.

Η ρίζα σε αυτό το πρόβλημα είναι μια πολιτική που πρέπει να αλλάξει. Για να μη θίξουμε αδρανή ζητήματα όπως της παιδείας...
που να τηρησεις τα σηματα.εδω παρκαρουμε οπου να ναι,ειναι ελαχιστες και οι θεσεις και αν παρατησεις στις περισσοτερες υπαρχει το σημα απαγορευεται σταση/σταθμευση.δλδ γαμησε τα

Mikros_Nikolas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #92 on: September 24, 2009, 22:00:02 pm »

Πάντως για τον ποδηλατόδρομο στην Α.Δημητρίου, προχειροδουλειά ξε-προχειροδουλεία μια χαρά χρήσιμος είναι (ήταν; ).
Βασικά τι εννοείτε προχειροδουλειά; Τι παραπάνω μπορούσαν να φτιάξουν; Μια χαρά περιορισμένος χώρος από τον δρόμο, με τα πασαλάκια. Άλλο που οι κάφροι με τα αμάξια χθες από ότι άκουσα τα ξεσκίσανε όλα. Α ρε Καζαντζίδη ακόμα μας επηρεάζεις!

Εγώ που λέτε τώρα τελευταία άρχισα να χρησιμοποιώ ποδήλατο γιατί βαρέθηκα τόσα χρόνια να παίρνω το λεωφορείο Tongue

Αν ξέρει κανείς σίγουρα που έγιναν ποδηλατόδρομοι στο κέντρο ας πει. Κάτι διάβασα πριν από κάποιον να λέει για Αγγελάκη κλπ.

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #93 on: September 24, 2009, 22:00:21 pm »

Quote from: ΡΕΣΑΛΤΟ on September 24, 2009, 21:57:32 pm
Quote from: BOSS on September 24, 2009, 21:56:34 pm
Quote from: Καλλισθένης on September 24, 2009, 21:49:30 pm
Τα μικροκαμωμένα κοριτσάκια στο Βερολίνο και στο Αμστερνταμ φαίνεται ότι είναι πιο γυμνασμένα από εσένα, αν θεωρείς τον εαυτό σου τόσο  λαπά  Tongue
κοιτα ποιος μιλαει για λαπα

Quote from: ΡΕΣΑΛΤΟ on September 24, 2009, 21:51:01 pm
ξερω που ειναι η ανω πολη. αλλα ειναι αυτο που λεει ο 4Dcube.. κινεισαι καθολου;
εγω κινουμαι,επιτρεψε μου να σου ξαναπω οτι δεν ξερεις πως ειναι στην ανω πολη και το δρομο που σε παει στη σχολη

που ακριβως μενεις στην ανω πολη πια και ειναι τοσο τραγικα;
δεν υπαρχει που.οπου και να μαι ειναι τερμα πανω λιγο πριν τα καστρα.για φαντασου να σαι εγνατια που ειναι η σχολη και θες νανεβεις;ορειβασια πρεπει να κανεις

kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #94 on: September 24, 2009, 22:00:55 pm »

Quote from: ΡΕΣΑΛΤΟ on September 24, 2009, 21:54:51 pm

αν εχει δικαιωμα να παρει το αυτοκινητο για να παει για τσιγαρα τοτε και μενα ειναι δικαιωμα μου αμα τα παρω και με εμποδιζει το παρκαρισμα του να του τσακισω τα τζαμια με το γαλλικο κλειδι που εχω στο ποδηλατο....
προς το παρον χρησιμοποιω λεωφορειο.... μεχρι να παρω το ποδηλατο δλδ...

Όχι φίλε μου αν σε ενοχλήσει έχεις δικάιωμα να τονν καταγγήλεις και πίστεψέ για παραβάσεις οι μπάτσοι έρχονται τρέχοντας.
Αν του σπάσεις τα τζάμια 1ον δεν του επιφέρεις καμία επίπτωση μιας και όλα τα ασφαλιστικά συμβόλαια σε καλύπτουν από θραύση τζαμιών και 2ον μιας και γαι μάι τροχαία παράβαση που θεωρείται πταίσμα εσύ θα του σπάσεις τα τζάμια με την ίδια λογική αυτός μπορεί να σε πετύχει και το τι θα συμβεί εξαρτάται από το ποιος θα είναι  και χωρίς να θέλω να φανώ ρατσιστής από το τι εθνικότητας είναι.Να ξέρεις πως αν δεις Honda civic μην κάνεις μαλακία.Το γιατί αν θες θα στο πω σε pm.Όποιος κτάλαβε κατάλαβε   Wink Wink Wink Wink

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #95 on: September 24, 2009, 22:01:54 pm »

Quote from: ΡΕΣΑΛΤΟ on September 24, 2009, 21:58:58 pm
ναι σωστα,αρκει να μην ειναι τελειως ακυρη η σημανση

akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Γάιδαροι
« Reply #96 on: September 24, 2009, 22:02:58 pm »

Quote from: kkostorp on September 24, 2009, 22:00:55 pm
Να ξέρεις πως αν δεις Honda civic μην κάνεις μαλακία.Το γιατί αν θες θα στο πω σε pm.Όποιος κτάλαβε κατάλαβε   Wink Wink Wink Wink
Grin ...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #97 on: September 24, 2009, 22:03:19 pm »

Quote from: kkostorp on September 24, 2009, 21:51:55 pm
Λοιπόν είναι θέμα επιλογής.Πολλοί από αυούς που κυκλοφορούν με αυτοκίνητο το χρειάζονται όντως.Αν υποθέσουμε πως έχεις ένα laptop και μερικά  βιβλία σίγουρα δεν μπορείς  με ποδήλατο.Ναι ναι ξέρω  μπορείς να βάλεις ένα καροτσάκι  απο πίσω και να είσαι σαν τον Τσάκωνα   αλλά δεν γίνεται  Cheesy Cheesy Cheesy.Τώρα για αυτούς που παίρνουν το αυτοκίνητο ενώ μπορούν σχεδόν το ίδιο άνετα να μετακινηθούν με άλλο μέταφορικό μέσο πιστεύω πως ταλαιπωρούν τον εαυτό τους , αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορίσω για κάτι.Φυσικα αυτούς που παρκάρουν παράνομα  δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι.Έχει διαφορά αν κλείνεις το πεζοδρόμιο ή αν δεν ενοχλείς κάποιον.Για παράδειγμα στην Αγ.Δημητρίου ναι υπάρχει πρόβλημα αλλά στο πεζοδρόμιο απέναντι από την λέσχη δεν με ενοχλούν τα παρκαρισμένα μιας και έχεις πολύ χώρο.Το με τι θα κυκλοφορεί ο καθένα είναι καθαρά θέμα επιλογής του.Έχει δικαίωμα να πάρει το αυτοκίνητό του ακόμα και για να πάει για τσιγάρα .Το πρόβλημα είναι πως αν παρανομόντας ενοχλεί πεζούς ή διερχόμενα αυτοκίνητα.Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα η ατιμωρησία του.

ΥΓ. Ο Τρεμόπουλος ή ο άλλος ο μπούλης που είναι πρόεδρος των οικολόγων  με τι κυκλοφορούν;     Peace Peace Peace Peace

αν εχει δικαιωμα να παρει το αυτοκινητο για να παει για τσιγαρα τοτε και μενα ειναι δικαιωμα μου αμα τα παρω και με εμποδιζει το παρκαρισμα του να του τσακισω τα τζαμια με το γαλλικο κλειδι που εχω στο ποδηλατο....

Grin

είχα διαβάσει μια πολύ πετυχημένη ατάκα του Βασίλη Ραφαηλίδη
"Το Α και το Ω της μικροαστικής ιδεολογίας είναι η απόκτηση αυτοκινήτου. Μάλιστα ο Hitler είχε χρησιμοποιήσει, για να συσπειρώσει όλη τη μικροαστική τάξη γύρω από τις διεκδικήσεις της για ένα κομμάτι της πίττας από την μεγαλοαστική τάξη, πολλά συνθήματα, ένα εκ των οποίων ήταν "ένα αυτοκίνητο για κάθε πολίτη". Αν λοιπόν προτιμάτε από καλά και αξιόπιστα μέσα μεταφοράς ένα αυτοκίνητο για κάθε πολίτη, προσέξτε μήπως κρύβετε μέσα σας έναν μικρό φασίστα"

Grin
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #98 on: September 24, 2009, 22:04:34 pm »

σορρυ καλλισθένη, εγώ πετάλι δεν κάνω  Tongue  τους σέβομαι τους ποδηλάτες αλλα σε τετοια διαδικασία αναγκαστικής εκγύμνασης για τη μεταφορά μου δεν μπαινω, και δεν είναι και καποιος υποχρεωμένος

ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #99 on: September 24, 2009, 22:04:53 pm »

Quote from: Mikros_Nikolas on September 24, 2009, 22:00:02 pm
Πάντως για τον ποδηλατόδρομο στην Α.Δημητρίου, προχειροδουλειά ξε-προχειροδουλεία μια χαρά χρήσιμος είναι (ήταν; ).
Βασικά τι εννοείτε προχειροδουλειά; Τι παραπάνω μπορούσαν να φτιάξουν; Μια χαρά περιορισμένος χώρος από τον δρόμο, με τα πασαλάκια. Άλλο που οι κάφροι με τα αμάξια χθες από ότι άκουσα τα ξεσκίσανε όλα. Α ρε Καζαντζίδη ακόμα μας επηρεάζεις!

Εγώ που λέτε τώρα τελευταία άρχισα να χρησιμοποιώ ποδήλατο γιατί βαρέθηκα τόσα χρόνια να παίρνω το λεωφορείο Tongue

Αν ξέρει κανείς σίγουρα που έγιναν ποδηλατόδρομοι στο κέντρο ας πει. Κάτι διάβασα πριν από κάποιον να λέει για Αγγελάκη κλπ.

ναι εχουν αρχισει να διαλυουν τα πασαλακια και οντως ειναι πολυ χρησιμοι και ηδη τους χρησιμοποιουν παρα πολλοι...
στο κεντρο δεν εχουν γινει ακομα. ακουσα οτι θα γινουν καποτε....

Quote from: BOSS on September 24, 2009, 22:00:21 pm
δεν υπαρχει που.οπου και να μαι ειναι τερμα πανω λιγο πριν τα καστρα.για φαντασου να σαι εγνατια που ειναι η σχολη και θες νανεβεις;ορειβασια πρεπει να κανεις

καλα δεν ηθελα να μου πεις διευθυνση κιολας... Cheesy
και γω ψηλα μενω αλλα δε μου φαινεται τραγικο... μια ανηφορα εχω μονο που ειναι δυσκολη.

Quote from: kkostorp on September 24, 2009, 22:00:55 pm
Όχι φίλε μου αν σε ενοχλήσει έχεις δικάιωμα να τονν καταγγήλεις και πίστεψέ για παραβάσεις οι μπάτσοι έρχονται τρέχοντας.
Αν του σπάσεις τα τζάμια 1ον δεν του επιφέρεις καμία επίπτωση μιας και όλα τα ασφαλιστικά συμβόλαια σε καλύπτουν από θραύση τζαμιών και 2ον μιας και γαι μάι τροχαία παράβαση που θεωρείται πταίσμα εσύ θα του σπάσεις τα τζάμια με την ίδια λογική αυτός μπορεί να σε πετύχει και το τι θα συμβεί εξαρτάται από το ποιος θα είναι  και χωρίς να θέλω να φανώ ρατσιστής από το τι εθνικότητας είναι.Να ξέρεις πως αν δεις Honda civic μην κάνεις μαλακία.Το γιατί αν θες θα στο πω σε pm.Όποιος κτάλαβε κατάλαβε   Wink Wink Wink Wink

ενταξει μεταφορικα μιλουσα. στειλε ομως το pm...  Cheesy

κι αν ο κλοιός στενεύει
που όλο θα δραπετεύει
ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #100 on: September 24, 2009, 22:06:22 pm »

Quote from: BOSS on September 24, 2009, 22:01:54 pm

καλα εχεις ενα δικιο σ'αυτο....
και πολλοι λενε αν ειχαμε περισσοτερες θεσεις για παρκαρισμα... αλλα εκει εγω λεω "ασε το αυτοκινητο"...

κι αν ο κλοιός στενεύει
που όλο θα δραπετεύει
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #101 on: September 24, 2009, 22:08:16 pm »

Quote from: i _&a on September 24, 2009, 22:03:19 pm
Quote from: kkostorp on September 24, 2009, 21:51:55 pm
Λοιπόν είναι θέμα επιλογής.Πολλοί από αυούς που κυκλοφορούν με αυτοκίνητο το χρειάζονται όντως.Αν υποθέσουμε πως έχεις ένα laptop και μερικά  βιβλία σίγουρα δεν μπορείς  με ποδήλατο.Ναι ναι ξέρω  μπορείς να βάλεις ένα καροτσάκι  απο πίσω και να είσαι σαν τον Τσάκωνα   αλλά δεν γίνεται  Cheesy Cheesy Cheesy.Τώρα για αυτούς που παίρνουν το αυτοκίνητο ενώ μπορούν σχεδόν το ίδιο άνετα να μετακινηθούν με άλλο μέταφορικό μέσο πιστεύω πως ταλαιπωρούν τον εαυτό τους , αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορίσω για κάτι.Φυσικα αυτούς που παρκάρουν παράνομα  δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι.Έχει διαφορά αν κλείνεις το πεζοδρόμιο ή αν δεν ενοχλείς κάποιον.Για παράδειγμα στην Αγ.Δημητρίου ναι υπάρχει πρόβλημα αλλά στο πεζοδρόμιο απέναντι από την λέσχη δεν με ενοχλούν τα παρκαρισμένα μιας και έχεις πολύ χώρο.Το με τι θα κυκλοφορεί ο καθένα είναι καθαρά θέμα επιλογής του.Έχει δικαίωμα να πάρει το αυτοκίνητό του ακόμα και για να πάει για τσιγάρα .Το πρόβλημα είναι πως αν παρανομόντας ενοχλεί πεζούς ή διερχόμενα αυτοκίνητα.Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα η ατιμωρησία του.

ΥΓ. Ο Τρεμόπουλος ή ο άλλος ο μπούλης που είναι πρόεδρος των οικολόγων  με τι κυκλοφορούν;     Peace Peace Peace Peace

Grin

είχα διαβάσει μια πολύ πετυχημένη ατάκα του Βασίλη Ραφαηλίδη
"Το Α και το Ω της μικροαστικής ιδεολογίας είναι η απόκτηση αυτοκινήτου. Μάλιστα ο Hitler είχε χρησιμοποιήσει, για να συσπειρώσει όλη τη μικροαστική τάξη γύρω από τις διεκδικήσεις της για ένα κομμάτι της πίττας από την μεγαλοαστική τάξη, πολλά συνθήματα, ένα εκ των οποίων ήταν "ένα αυτοκίνητο για κάθε πολίτη". Αν λοιπόν προτιμάτε από καλά και αξιόπιστα μέσα μεταφοράς ένα αυτοκίνητο για κάθε πολίτη, προσέξτε μήπως κρύβετε μέσα σας έναν μικρό φασίστα"

Grin

εντάξει μη το ξεσκίσουμε κιόλας

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #102 on: September 24, 2009, 22:08:22 pm »

Εμένα με προβληματίζει κυρίως που κανένας οδηγός δε δίνει σημασία στον ΚΟΚ που ισχύει. Μόνο τα πολύ βασικά. Και στον ΚΟΚ συμπεριλαμβάνονται τα παρκαρίσματα και γενικά η οδηγική συμπεριφορά.

1ον οδήγηση δε μαθαίνεις από το βιβλιαράκι του ΚΟΚ αλλά στους δρόμους. Τον οδηγό τον κάνει η εμπειρία και τα χιλιόμετρα, όχι το δίπλωμα.
2ον ο ΚΟΚ γράφτηκε για μια χώρα 5φορές πιο μεγάλη από την Ελλάδα, και για δρόμους 2 φορές πιο φαρδείς. Δεν υπάρχει περίπτωση σε πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη να μπορέσεις να τηρήσεις τον ΚΟΚ κατά γράμμα σε θέματα πάρκινγκ. Θυμίζω τα περί 5μετρα από τη γωνία, 15 μέτρα από τη στάση, 1 μέτρο ο ένας από τον άλλον, όχι μπροστά από εισόδους κτλ. Ε συγνώμη αλλά δε μένει και τπτ.
Επίσης ο ΚΟΚ δεν είναι μόνο για τους οδηγούς αλλά και για τους πεζούς και τα ποδήλατα τα οποία φυσικά είναι οχήματα. Άρα δε περνάμε με ποδήλατο από κόκκινο ούτε διασχίζουμε το δρόμο από σημείο εντός πόλεως που δεν έχει διάβαση ή φανάρι πεζών. Και όταν βλέπουμε αναλάμπον για πεζούς παραχωρούμε προτεραιότητα όπως υποχρεούνται και οι οδηγοί ανάλογα.

edit +ότι λέγεται για την άκυρη και πολλές φορές παράνομη σήμανση.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #103 on: September 24, 2009, 22:12:17 pm »

Quote from: ΡΕΣΑΛΤΟ on September 24, 2009, 22:06:22 pm
Quote from: BOSS on September 24, 2009, 22:01:54 pm

καλα εχεις ενα δικιο σ'αυτο....
και πολλοι λενε αν ειχαμε περισσοτερες θεσεις για παρκαρισμα... αλλα εκει εγω λεω "ασε το αυτοκινητο"...
εννοειται ρε.απλα υπαρχουν περιπτωσεις που δε γινεται να το αποφυγεις,ειναι απαραιτητο

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #104 on: September 24, 2009, 22:12:33 pm »

Quote from: Karaμazoβ on September 24, 2009, 22:08:16 pm

εντάξει μη το ξεσκίσουμε κιόλας

κι όμως ήταν πολύ πετυχημένο, είχα γελάσει πολύ τότε
ακριβώς επειδή το τραβάει από τα μαλλιά και κάνει να φαίνεται τόσο ανούσια η κουβέντα περί "δικαιωμάτων" που κάνουμε λίγο παραπάνω

από πότε η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ, το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, τα ακίνητά μου (κατ' επέκταση οτιδήποτε δικό μου), επειδή είναι ιδιοκτησία μου μου δίνει το δικαίωμα να κανω τη ζωή, την κίνηση, την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον τον άλλων ανυπόφορα?

μόνο για το κεφι μου ή για να πάω να πάρω τσιγάρα από το περίπτερο?
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 Go Up Print
Jump to: