• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:00:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:00:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 143
Total: 211
ecevz
Local Rider
glavdakis
elenak
pkoko
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
mdimitrig
andyy
apapathe
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
Fenia04
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
Soterd52
theofr
stergiosb
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
andripappa
vajim
0restis
mimaki
PolarBear
thegreekbaron
tzortzis
stefanoskal
rafa98p
Zoe06
iakov
George_RT
Saint_GR
ThanosTheTT
cheinopor
Δημητρης Αξιμιωτης
ipapadog
chaniotism
chriskazakos
maik
Lazaros8585
Cloud Strife
kostas.de
zachard
Tolizz
ntinara
DimKaratzas
alexfot
m.renia
chatzisot
kkotsopo
mavropan
evangeliaap
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Άνανδρη επίθεση στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34 Go Down Print
Author Topic: Άνανδρη επίθεση στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.  (Read 54573 times)
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Άνανδρη επίθεση στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.
« Reply #330 on: September 20, 2009, 11:29:53 am »

Quote from: Ex_Mechanus on September 20, 2009, 05:41:25 am
Να μην παραλληλίσουμε τις εικόνες γιατί ουδέποτε είχανε τίποτα κοινό, όπως και εσείς με οποιοδήποτε εν δυνάμει επαναστατικό υποκείμενο.

wav crap curses tomato mountza sfyri Peace NotWorthy bang_head carnaval clap ytold
lio
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #331 on: September 20, 2009, 12:59:47 pm »

Quote from: gate4 on September 20, 2009, 05:49:49 am
Quote from: constantinos on September 20, 2009, 02:58:58 am
Quote from: i _&a on September 20, 2009, 02:04:24 am
LOUIS MPATSKOS
 προς electroauth

προβολή λεπτομερειών 10:38 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΦΑΑ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΑΠΙΤΗΣ ΕΦΤΥΣΕ ΜΙΑ ΠΑΣΠΙΤΙΣΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΔΑΠΙΤΩΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΠΑΣΠΙΤΙΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΑΟΚ  Η ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΣ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "      " . ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΚΛΟΜΠ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ 4 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 20 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ. ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
+1 i istoria mou epivevaionetai...
-1 αφου τους ξερετε και ηταν απο συνδεσμο στην νεαπολη πηγαινετε με την αστυνομια να τους αναγνωρισετε και να γινουν μηνυσεις (οχι κατα αγνωστων) κατα των συνδεσμιτων! ετσι συνηθιζεται οταν κινδυνευουν ζωες η δεν βαριεσαι??  Huh... και τοσοι μαρτυρες θα ειναι πανευκολο..δεν υπαρχει κανενα νεοτερο με συλληψη συνδεσμιτων του ΠΑΟΚ.. στην μαλακια βαζεις και ριγανη με την αυτοεπιβεβαιωση  Grin...η πασπιτισσα φωναξε τον πασπιτη και αυτος φωναξε συνδεσμιτες για να δειρουν τον δαπιτη και τα κοκοκοψαρα...εγω λεω οτι φωναξε αναρχικους απο τον ευοσμο...
για να βαλω λιγο τα πραγματα στη θεση τουσ μαζι και εσενα.
μαρτυρες φιλαθλοι του παοκ και φιλοι μου που ηταν εξω απο την βιβλιοθηκη οταν οι συνδεσμιτες αποχωρουσαν και πηγαιναν προς το κτηριο διοικησης να τα σπασουν μου ειπαν πως 3 ατομα απο αυτους τους βλεπουν καθε κυριακη στην 4. τους αναγνωρισαν πως το λενε για να το καταλαβεις εσυ ο παοκτσης που προσβαλλω και την ομαδα σου. τη ριγανη μαρεσει να τη βαζω στις μπριζολες μου. τα πραγματα ετσι εγιναν . ξεκινησε απο τις γαμοπαραταξεις και ξεφυγε απο τον ελεγχο απο τη στιγμη που μπηκαν αυτοι οι μογγολοι στο παιχνιδι που δεν εχουν τι να χασουν και το μονο που τους εχει μεινει ειναι το ξυλο και ο παοκ. οσον αφορα τις ποινικες διωξεις για να μαθαινεις λιγο ,  αν γινει κατι τετοιο απο την πλευρα μας τα συγκεκριμενα ζωα θα μαθουν ολα μας τα στοιχεια.αν δεν ειχα τιποτα να χασω τωρα θα ημουν στην νεαπολη και θα τους εψαχνα για να τους παω στα δικαστηρια. αλλα σκεφτομαι με το μυαλουδακι μου.... καθομουν ηρεμα χωρις να πειραξω κανεναν και διαβαζα , και ηρθαν απο το πουθενα μεσα στη βιβλιοθηκη και εγινε οτι εγινε. τι τους εμποδιζει οταν θα εχουν τα στοιχεια μου να ερθουν  μια βολτα απο το σπιτι μου και να στειλουν κατω απο το χωμα? τα πραγματα αγοριαν μου δεν ειναι τοσο απλα οσο τα σκεφτεσαι. δεν ενεπλακησα σε τροχαιο να παω  να του κανω μυνηση και να τελειωνουμε. οπως πιστευω ξερεις καλα  τι ατομα ειναι οι συνδεσμιτες νεαπολης.
lio
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #332 on: September 20, 2009, 13:08:01 pm »

Quote from: Anastacia on September 20, 2009, 04:46:26 am
Quote from: i _&a on September 20, 2009, 02:04:24 am
LOUIS MPATSKOS
 προς electroauth

προβολή λεπτομερειών 10:38 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΦΑΑ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΑΠΙΤΗΣ ΕΦΤΥΣΕ ΜΙΑ ΠΑΣΠΙΤΙΣΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΔΑΠΙΤΩΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΠΑΣΠΙΤΙΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΑΟΚ  Η ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΣ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "      " . ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΚΛΟΜΠ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ 4 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 20 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ. ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Το παλικάρι ξέχασε να ανεφέρει τους 3 δαπίτες που μπήκαν τρέχοντας στη βιβλιοθήκη, παρακολούθησαν όλο το σκηνικό -χωρίς φυσικά να μιλήσουν- κ ο ένας από αυτούς βγήκε μετά από αρκετή ώρα (ενώ άδειαζε η βιβλιοθήκη) τρέχοντας κ χάθηκε στα γρασίδια.
αναστασια εχεις δικιο
ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #333 on: September 20, 2009, 13:22:21 pm »

Quote from: κουνελαρχης on September 19, 2009, 19:52:48 pm
Ετσι λοιπον, θα σας παρακαλουσα ολους οσους υπερασπιζεστε τους φοιτητες που διαβαζαν και τις φαγανε σοβαρα χωρις να φταινε σε τιποτα, και τα χωνετε στους δαπιτες για το οτι χωθηκαν στο πληθος για να κρυφτουν, να ξανασκεφτειτε τις φορες που κατηγορησατε την ΚΝΕ επειδη αρνειται να ανοιξει τα μπλοκ της για να περασουν μεσα οι διαφοροι περιεργοι οταν τους κυνηγουν οι μπατσοι για τις μολοτοφοειδεις μαλακιες που εκαναν. Νομιζω πως η ομοιοτητα ειναι πασιφανης, ε? Κι ας σπευσει ο godhatesusall να θεωρητικοποιησει τη διαφωνια που σιγουρα θα ορθωσει.

Γιατι να μην παραλληλισουμε τις εικονες?
Μια ομαδα δαπιτων κανουν μαλακια, δερνουν εναν πασοκο που τυχαινει να ειναι και παοκτζης, και οταν οι παοκτζηδες αντεπιτιθενται, μπουκαρουν στο χωρο της βιβλιοθηκης και κρυβονται μεσα στο πληθος (ακουστηκε οτι ενας απ αυτους αρπαξε ενα βιβλιο και το εβαλε μπροστα του για να κανει πως διαβαζει, αλλα δεν το εχω διασταυρωσει!) ωστε να τη γλιτωσουν αυτοι, και να φανε το ξυλο αλλοι.
Μια ομαδα μπαχαλων κανουν μαλακια, πετανε μολοτοφ σε μπατσους, και οταν οι μπατσοι αντεπιτιθενται προσπαθουν να να μπουν μεσα σε οργανωμενο μπλοκ, ωστε τελικα το ξυλο και τα δακρυγονα να τα φανε αλλοι.

Κουνελαρχη υπαρχει μαι θεμελιωδης διαφορα!!!!
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΟΧΙ

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει
Niels

View Profile
« Reply #334 on: September 20, 2009, 13:36:52 pm »

NoNo Έχουν όλοι οι ΔΑΠίτες εργοστάσια?
ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #335 on: September 20, 2009, 13:40:39 pm »

ρε συ Niels γιατι πας να το γυρισεις στο σοβαρο γαμωτο; Tongue

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει
diutinus
Θαμώνας

Δημοκρατία δε σημαίνει ασυδοσία...

View Profile WWW
« Reply #336 on: September 20, 2009, 17:13:49 pm »

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω πώς γίνονται αυτά...

Φταίει το κλίμα;
Φταίει η οικονομική κρίση;
Φταίει το καυσαέριο;

Τι στο διάολο φταίει γαμώτο;;;!!!!

Κάποτε βλέπαμε στις ειδήσεις για επιθέσεις τρομοκρατών σε σχολεία στη Ρωσία, παλαβών σε κολέγια στην Αμερική, και λέγαμε "Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε τέτοια"..

Τώρα τι;

Τη μια ξεκινάει συζήτηση επί πολιτικού επιπέδου - που νομίζω εδώ δε χωράει. Μιλάμε απλά για εγκληματίες.
Την άλλη ξεκινάει μια ολόκληρη ιστορία του στυλ "Ο Παναγιωτάκης κυρία μου πήρε το στυλό, γι'αυτό του το κάρφωσα στο μάτι"

Είναι μήπως η ιδέα μου ή τα εγκλήματα - τα απλά, στυγνά, ξεκάθαρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - που λαμβάνουν χώρα στο Πανεπιστήμιο αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο από αυτά που συμβαίνουν στη γειτονιά μου, σου, τους; Δεν αντιλέγω, είναι ωφέλιμο να γίνεται ουσιώδης αξιολόγηση της κατάστασης, όχι όμως να επισκιάζεται το οποιοδήποτε αθλιότατο έγκλημα από πολιτικές συζητήσεις.

Ο εγκληματίας είναι εγκληματίας και για το δεξιό και για τον αριστερό.

Άσυλο σου λέει μετά... Άσυλο ιδεών, διαλλακτικότητας, δημιουργίας, επιστήμης, αναγέννησης....

Κρίμα... Κρίμα γιατί δεν αξίζουν τέτοια στα ελληνικά πανεπιστήμια. Κρίμα να είμαστε τόσο ηλίθιοι.
« Last Edit: September 20, 2009, 17:25:39 pm by diutinus » Logged

Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

Γεώργιος Σουρής (1853-1919)
zouzou
Θαμώνας

You can SEE the SEA in my eyes ,can' t you?

View Profile
« Reply #337 on: September 20, 2009, 17:21:58 pm »

Quote from: diutinus on September 20, 2009, 17:13:49 pm

Φταίει το κλίμα;
Φταίει το καυσαέριο;

Κάποτε βλέπαμε στις ειδήσεις για επιθέσεις τρομοκρατών σε σχολεία στη Ρωσία, παλαβών σε κολέγια στην Αμερική, και λέγαμε "Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε τέτοια"..

Τώρα τι;

Τη μια ξεκινάει συζήτηση επί πολιτικού επιπέδου - που νομίζω εδώ δε χωράει. Μιλάμε απλά για εγκληματίες.
Την άλλη ξεκινάει μια ολόκληρη ιστορία του στυλ "Ο Παναγιωτάκης κυρία μου πήρε το στυλό, γι'αυτό του το κάρφωσα στο μάτι"

Είναι μήπως η ιδέα μου ή τα εγκλήματα - τα απλά, στυγνά, ξεκάθαρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - που λαμβάνουν χώρα στο Πανεπιστήμιο αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο από αυτά που συμβαίνουν στη γειτονιά μου, σου, τους; Δεν αντιλέγω, είναι ωφέλιμο να γίνεται ουσιώδης αξιολόγηση της κατάστασης, όχι όμως να επισκιάζεται το οπουδήποτε αθλιότατο έγκλημα από πολιτικές συζητήσεις.

Άσυλο σου λέει μετά... Άσυλο ιδεών, διαλλακτικότητας, δημιουργίας, επιστήμης, αναγέννησης....

Κρίμα... Κρίμα γιατί δεν αξίζουν τέτοια στα ελληνικά πανεπιστήμια. Κρίμα να είμαστε τόσο ηλίθιοι.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!!

z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z

Δεν κοιμάμαι !!!!

Ζουζουνίζω!!!

If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm out of hundreds of millions................
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #338 on: September 20, 2009, 18:00:33 pm »

Ναι,κλείστε τα μάτια σας για το γίνεται στην κοινωνία ακόμη μια μέρα.

Μαχαίριες στην Αριστοτέλους κάθε μήνα
Πιστολιές από πιστεολέρο μπάτσους/κριτικούς/γκαυλωμένους πολίτες
Δολοφονικές επιθέσεις από το οργανωμένο έγκλημα
Χουλιγκανισμοί στα γήπεδα και εκτός αυτών για "μια φανέλα"

Και τώρα που έγινε και κάτι στο ΑΠΘ μου έρχεστε σαν τις κυρίες που παίζουν μπίνκο και πάνε στα φιλανθρωπικά γκαλά για να ανακαλύψετε -για άλλη μια φορά- την αμερική.Έλεος πια με την υποκρισία.Δείτε και λίγο τι γίνεται έξω από την φούσκα που σαν περιτρυγιρίζει.

YARRRRRRRRRRRRRR
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #339 on: September 20, 2009, 18:02:42 pm »

symfwnw me koynelarxi sto eksis pantws :

prepei na diagrafoun apo tous syllogoys toys toso oi dapites poy etreksan sth vivliothiki mesa/ trampoukisan,  oso kai o paspiths poy kalese tous xouligkans

oso gia tous teleutaious, koino poiniko dikaio kai fylaki...
the Lord of the threesssss
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

my precious

View Profile
« Reply #340 on: September 20, 2009, 18:08:18 pm »

Quote from: zouzou on September 20, 2009, 17:21:58 pm
Quote from: diutinus on September 20, 2009, 17:13:49 pm

Φταίει το κλίμα;
Φταίει το καυσαέριο;

Τώρα τι;

Είναι μήπως η ιδέα μου ή τα εγκλήματα - τα απλά, στυγνά, ξεκάθαρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - που λαμβάνουν χώρα στο Πανεπιστήμιο αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο από αυτά που συμβαίνουν στη γειτονιά μου, σου, τους; Δεν αντιλέγω, είναι ωφέλιμο να γίνεται ουσιώδης αξιολόγηση της κατάστασης, όχι όμως να επισκιάζεται το οπουδήποτε αθλιότατο έγκλημα από πολιτικές συζητήσεις.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!!
+1
και συμφωνω και επαυξάνω οτι ειμαστε ακόμη πιο ηλίθιοι γιατί καταλαβαίνουμε καλά γιατί γινονται
αυτα...γιατί εχουν πάει ολα στα χερια αυτων των αριστερών ..των δεξιών "φοιτητών"και του καθε παπαρα που
εχει νιώθει μαγκας μεσ' τη ψυχολογία του όχλου.....αμα το τομαρι σου δεν αντέχει το ξύλο
απαυτους,οι ιδέες σου θέση στο άσυλο των ιδεών δεν εχουν...μένεις ηλιθιος να βλεπεις οτι ουσιαστικά
οι κοματικες γραμμές ,που όλοι κατα τα αλλα σιχαινονται,είναι με διαφορά κυριαρχες στο ασυλο  ιδεων, διαλλακτικότητας, δημιουργίας, επιστήμης, αναγέννησης....ετσι οπως ειναι ομως Undecided...καλητερα ηλιθιοι παρα κυνηγημενοι  μεσα και στο ασυλο 8) 
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #341 on: September 20, 2009, 18:23:07 pm »

Quote from: the Lord of the threesssss on September 20, 2009, 18:08:18 pm
γιατί εχουν πάει ολα στα χερια αυτων των αριστερών ..των δεξιών "φοιτητών"
εσυ εχεις ή δεν εχεις χερια;

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
diutinus
Θαμώνας

Δημοκρατία δε σημαίνει ασυδοσία...

View Profile WWW
« Reply #342 on: September 20, 2009, 18:28:26 pm »

Ναι,κλείστε τα μάτια σας για το γίνεται στην κοινωνία ακόμη μια μέρα.

Μαχαίριες στην Αριστοτέλους κάθε μήνα
Πιστολιές από πιστεολέρο μπάτσους/κριτικούς/γκαυλωμένους πολίτες
Δολοφονικές επιθέσεις από το οργανωμένο έγκλημα
Χουλιγκανισμοί στα γήπεδα και εκτός αυτών για "μια φανέλα"

Και τώρα που έγινε και κάτι στο ΑΠΘ μου έρχεστε σαν τις κυρίες που παίζουν μπίνκο και πάνε στα φιλανθρωπικά γκαλά για να ανακαλύψετε -για άλλη μια φορά- την αμερική.Έλεος πια με την υποκρισία.Δείτε και λίγο τι γίνεται έξω από την φούσκα που σαν περιτρυγιρίζει.

Δεν παίζω μπίνγκο και απ'όσο ξέρω δε με περιτριγυρίζει καμία φούσκα. Ξέρω που ζω και τι γίνεται γύρω μου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αποδεχτώ το νόμο της ζούγκλας που κάποιοι προσπαθούν de facto να επιβάλλουν... Η πλειοψηφία των προβλημάτων δεν προέρχονται ούτε από το οργανωμένο έγκλημα ούτε από άτομα που έχουν το μυαλό να "οργανώσουν" κάτι. Θριαμβεύει ο νόμος της κα***ς. Ο καθένας κάνει πολύ απλά ό,τι γουστάρει.

Καταπίνουμε καβγάδες φοιτητών από διάφορες παρατάξεις γιατί "έχουν διαφορές"
Τρώμε στη μάπα σπασίματα και λοιπές ηλιθιότητες από άτομα διαφορετικών ιδεολογιών γιατί... "έχουν την ιδεολογία τους" (όποια και αν είναι αυτή, διότι όπως ξέρουμε δε φταίει η ιδεολογία αλλά ο φανατισμός.. Προς οποιαδήποτε κατεύθυνση..)

Αλλά το να σκέφτομαι να κάτσω μακριά από την είσοδο στη βιβλιοθήκη μην τυχόν και του κ*****σει κανενός να μπει μέσα να τα σπάσει - έτσι, απλά και μόνο επειδή μπορεί - είναι τρελό. Απλά τρελό.

...καλητερα ηλιθιοι παρα κυνηγημενοι  μεσα και στο ασυλο

Και αυτό είναι απλά θλιβερό....

edit: Και φυσικά η κουβέντα θα γυρίσει πάλι στο κομματικό... Τι ωραία...

Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

Γεώργιος Σουρής (1853-1919)
pmousoul
Guest
« Reply #343 on: September 20, 2009, 18:43:49 pm »

απλά παραβλέπουμε το γεγονός ότι ότι συμβαίνει έχει κάποια αιτία..

δεν είναι σωστό σε ένα γεγονός να κρίνουμε μόνο το αποτέλεσμα.. αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το γεγονός, δηλ. αιτία-αποτέλεσμα..

εάν το γεγονός ήταν μόνο το ότι κάποιοι μπήκαν, έδειραν, έκλεψαν.. τότε θα είχε νόημα να λέμε για νόμο της ζούγκλας και άλλα τέτοια..

στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχαν διαφορές.. και ο τόπος που τελικά "λύθηκαν" αφορά τους εμπλεκόμενους.. δηλ. εάν σκοτώνονταν μέσα στην ΔΕΘ ή στην Καμάρα ίσως να μην μας ένοιαζε και καθόλου, γιατί το αποτέλεσμα δεν μας επηρέασε με κάποιο τρόπο..

αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε απομονωμένοι από τον κόσμο.. και δυστυχώς η επιλογή του χώρου από τους εμπλεκόμενους ήταν το πανεπιστήμιο

έτσι όσο "ωραίο" και να είναι να κρίνουμε και να αηδιάζουμε.. δεν σημαίνει ότι προσεγγίζουμε την ουσία των πραγμάτων   
Social_waste

View Profile
« Reply #344 on: September 20, 2009, 18:53:56 pm »

Quote from: lost body on September 20, 2009, 18:43:49 pm
και δυστυχώς η επιλογή του χώρου από τους εμπλεκόμενους ήταν το πανεπιστήμιο
τι εννοεις δυστυχως?
σε ολο το τοπικ φαινεται μια τετοια αντιληψη.
αν δηλαδη γινονταν στην ανω πολη θα ηταν οκ?
τα εγκληματα που γινονται μεσα στο πανεπιστημιο ειναι
ενδιαφεροντα αλλα αυτα που γινονται στη δελφων τι?
η εκει δεν εχει ανυποψιαστους περαστικους?
η οι υποψιασμενοι περαστικοι δεν αξιζουν την
ιντερνετικη συμπαρασταση μας?

Vive le son
D'l'explosion!
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34 Go Up Print
Jump to: