• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:20:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:20:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 132
Total: 193
elischat
ThanosKoutsoump
msandr
giorgosm05
ecevz
Fidelity
geo66
mavropan
kmarkad
Jimlam
ikallima
Νικη
bit11
EvP
Elenit
Farmengineer
alexandraskol
ioannisfa
el mariachi
rafail zisiadis
Pumpakos
Raphael
giorgosss03
lasef
donnis
dimchin
meliou
Manifold
plapas
vagelismo
tzortzis
dtsiamis
aachmet
andreassifo
stergiosb
iakov
Ioakeim Zisis
Eleniiii
mmikelo
unreasonable
pordozoumis
pavlaras
Giannis Masterio
Soterd52
nikos123321
eirinistyl
elenak
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
Fenia04
Lemonia
chrisg
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Περι εγγραφών (spin off )
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Περι εγγραφών (spin off )  (Read 5708 times)
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: Περι εγγραφών (spin off )
« Reply #30 on: September 18, 2009, 01:12:52 am »

Παλιότερα κάποιοι μεγαλοετείς (εκτός παρατάξεων) το έκαναν.
Εγώ ήμουν και είμαι αντίθετος γιατί
Quote from: OtiNaNAi on September 18, 2009, 00:24:41 am

ειναι μερος της διαδικασιας μυησης στο ΤΗΜΜΥ

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #31 on: September 18, 2009, 10:25:09 am »

Ναι.. λες και ο πρωτοετής θα ψηφίσει την παράταξη που τον έγραψε... τόσο ηλίθιος είναι; Εμένα με "βοήθησαν" δαπ και πκσ μόλις μπήκα, και με το δαπίτη μάλωσα απ τις εγγραφές κιόλας, ενώ με την πκσ δεν έχω καμία σχέση..
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: September 18, 2009, 12:49:07 pm »

Quote from: Θάνος on September 18, 2009, 10:25:09 am
Ναι.. λες και ο πρωτοετής θα ψηφίσει την παράταξη που τον έγραψε... τόσο ηλίθιος είναι; Εμένα με "βοήθησαν" δαπ και πκσ μόλις μπήκα, και με το δαπίτη μάλωσα απ τις εγγραφές κιόλας, ενώ με την πκσ δεν έχω καμία σχέση..

Δε θα την ψηφίσει επειδή το βοήθησε στην εγγραφή. Αλλά στην εγγραφή γίνεται η πρώτη επαφή.
Για τον πρωτοετή είναι οι πρώτες του γνωριμίες στη σχολή, που σε ένα περιβάλλον όπου δε γνωρίζεις κανέναν είναι σημαντικές. Σε κάποιες περιπτώσεις θα καταλήξει η παρέα του να είναι Δαπίτες, χωρίς να είναι Δαπίτης, σε άλλες περιπτώσεις απλά θα έχουν καλές σχέσεις. Και την ώρα των εκλογών ή σε μια συνέλευση, αν ο πρωτοετής είναι αρκετά απολιτίκ, θα τους ψηφίσει επειδή τους ξέρει...

Αυτά τα ξέρουν οι παρατάξεις, γι' αυτό τρέχουν στις στάσεις για να τους περιμένουν...
« Last Edit: September 18, 2009, 12:51:12 pm by Junior » Logged
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #33 on: September 18, 2009, 14:22:02 pm »

Και πάλι δε νομίζω να είναι τόσο "αθώο" ένα παιδί 18 χρονών ρε συ... και σχετικά με τις συνελεύσεις ΣΙΓΑ μην πατήσει το πόδι του ο πρωτοετής για να ψηφίσει..! Όταν σε παίρνουν τηλ. οι παραταξιακοί απλά κλείνεις το τηλέφωνο.. και απ το 2ο-3ο έτος, όταν δηλαδή μάθεις τι κουμάσια είναι και οι μεν και οι δε και οι παραδε, τότε αποφασίζεις ήρεμα κ ωραία τι αξίζει και τι όχι εδώ μέσα που είμαστε..
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #34 on: September 18, 2009, 14:26:52 pm »

Quote from: Θάνος on September 18, 2009, 14:22:02 pm
και σχετικά με τις συνελεύσεις ΣΙΓΑ μην πατήσει το πόδι του ο πρωτοετής για να ψηφίσει..!
δηλαδη οι συνελευσεις αυτο ειναι για σενα;
μια ψηφοφορια;

[κινδυνος off-topic Tongue εν οψει]

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
OtiNaNAi

Δεν είμαι ο ηλεκτρολόγος που έχεις συνηθίσει...

View Profile
« Reply #35 on: September 18, 2009, 14:32:04 pm »

αυτο που εχει πλακα ειναι οι αντιδρασεις τον φοιτητων οταν μπαινει καποιο μελος παραταξης για να κανει καποια ανακοινωση στο μαθημα

στο 1ο ετος τον χειροκροτανε

στο 3ο ετος αδιαφορουνε

κ στο 5ο ετος τον διωχνουν  Tongue

Peace    Peace
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #36 on: September 18, 2009, 14:38:45 pm »

Quote from: Αλυτος Γριφος on September 18, 2009, 14:26:52 pm
και σχετικά με τις συνελεύσεις ΣΙΓΑ μην πατήσει το πόδι του ο πρωτοετής για να ψηφίσει..!
δηλαδη οι συνελευσεις αυτο ειναι για σενα;
μια ψηφοφορια;

[κινδυνος off-topic Tongue εν οψει]

δε λέει αυτό ρε συ...διάβασε και τα υπόλοιπα...

και ναι, στο κάτω κάτω για έναν απολιτικ πρωτοετή, μια ψηφοφορία είναι...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Niels

View Profile
Re: THMMY στο ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ....
« Reply #37 on: September 18, 2009, 14:54:20 pm »

Quote from: OtiNaNAi on September 17, 2009, 21:42:47 pm
οταν μπηκα στη σχολη πριν 5 χρονια, οταν δλδ ήσουν ακομα στο γυμνασιο, ο πρωτος που ηρθε στις εγγραφες κ αρχισε να μου πρηζει τα @@ ηταν μελος της ΠΚΣ

σαν παλιοτερος λοιπον επετρεψε μου να γνωριζω λιγο καλυτερα τι παιζει στις εγγραφες

παντα φιλικα  Smiley

EDIT ισως η "προσέγγιση" απο την ΠΚΣ να ειναι πιο "κοσμια" απ'οτι των ΔΑΠ κ ΠΑΣΠ, αλλα αυτο δν σημαινει πως δεν υφίσταται

To ότι είσαι παλιότερος δε μου λέει απολύτως τίποτα. Εγώ είμαι στην ΚΝΕ και γνωρίζω πολύ καλά με ποια λογική προσεγγίζουμε τους πρωτοετείς. Όταν θα σε βάλουν να πληρώσεις το μεταπτυχιακό σου, το φαί στη λέσχη και τα συγγράματά σου, θα λες ''που είναι οι ΚΝίτες να μου πρήξουν τ' αρχίδια''. Δεν είναι η προσέγγιση μας καθόλου πιο ''κόσμια''. Ίσα ίσα που είμαστε πάρα πολύ πιο αγενείς από τους δαπιτοπασόκους(αγενείς με τους δαπίτοπασόκους, όχι με τους πρωτοετείς, αυτοί δε μας φταιν σε τίποτα ακόμα). Η προσέγγισή μας είναι πιο ειλικρινής. Στους δαπίτες και τους πασόκους έχω να καταλιγίσω πως εκμεταλλεύονται το άγχος του πρωτοετή για το πως θα γραφτεί πως θα βρει σημειώσεις, πως θα κάνει παρέες αν είναι από αλλού και του τα δίνουν όλα, κρύβοντας την πολιτική τους ταυτότητα και κοροιδεύοντας τον κόσμο. Αλήθεια, αν ο σκοπός του δαπίτη είναι να βοηθήσει μόνο, τι τον πείραξε στο ΤΕΙ και σκοτώθηκε στο ξύλο με τον πασόκο που ήθελε το ίδιο? Ο άλλος λέει ''γουστάρω το ξύλο μεταξύ των παρατάξεων''. Αυτό που είπα το σκέφτηκες, εσύ ο 5ετής, 7ετής 10ετής? Μπήκες στη διαδικασία να βγάλεις ένα συμπέρασμα από το γεγονος?(Στον kkostorp πήγαινε αυτό).Αυτά τα καταγγέλω καθημερινά στους πρωοετείς και αυτή είναι η δουλειά της ΠΚΣ, καθώς και να καλεί στους αγώνες της τους υπόλοιπους φοιτητές. Στην ΠΚΣ τι έχετε να καταλογίσετε/καταγγείλετε? Ότι σας έπρηξε τ αρχίδια? Ε, τι να πω, τα συγχαρητήριά μου και συγγνώμη που σας ενοχλήσαμε

Το ''φιλικά'' εννοείται, δεν το ξαναγράφω
Niels

View Profile
« Reply #38 on: September 18, 2009, 14:56:31 pm »

Όταν σε παίρνουν τηλ. οι παραταξιακοί απλά κλείνεις το τηλέφωνο..

Όταν οι ''μη-παραταξιακοί'' σε βάζουν να πληρώσεις το μεταπτυχιακό σου τι κάνεις? Περιμένω απάντηση

[edit]

Σε πληροφορώ ότι οι πρωτοετείς που έχουν προσεγγιστεί καλά από τη ΔΑΠ/ΠΑΣΠ πηγαίνουν στις ΓΣ μαζί με τους ΔΑΠίτες/ΠΑΣΟΚους συνοδεία. Πες ότι αρχίζεις να κάνεις παρέα με ΔΑΠίτες, σαν ψαρωμένος πρωτοετής, και σε παίρνουν από το χεράκι και πάτε στη ΓΣ. Μιλάτε εκει μέσα σαν καλοί φίλοι, έρχεται η στιγμή της ψηφοφορίας και οι φίλοι σου, όταν οι καταμεριτές φωνάξουν ''ΔΑΠ-ΝΔΦΚ''. σηκώνουν το χέρι τους. Τι κάνεις? Τα χω δει να γίνονται μπροστά μου αυτά [/edit]
ΥΓ. Ο χαρακτηρισμός ''παραταξιακοί'' είναι άθλιος και χυδαίος.

« Last Edit: September 18, 2009, 15:09:45 pm by Niels » Logged
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: THMMY στο ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ....
« Reply #39 on: September 18, 2009, 15:27:46 pm »

Quote from: Niels on September 18, 2009, 14:54:20 pm

To ότι είσαι παλιότερος δε μου λέει απολύτως τίποτα. Εγώ είμαι στην ΚΝΕ και γνωρίζω πολύ καλά εθελοτυφλώ με ποια για την λογική που προσεγγίζουμε τους πρωτοετείς.

fixed

Όταν ήρθα στο πρώτο έτος  για εγγραφή ήρθε ένας ΚΝΙΤΗΣ και μου είπε:Για σου είμαστε από την πανσπουδαστική μπλα μπλα θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου?Ρωτάω εγώ:

ΑΑΑΑ,πανσπουδαστική,είσαι δλδ το επίσημο όργανο του συλλόγου....Και μου απαντάει ΝΑΙ....Ε λέω και εγώ τότε ας δώσω στοιχεία κτλ(βέβαια είμουν στην μέση μιας συζήτησης με έναν συνάδελφο που είχα γνωρίσει επιτόπου,αν το σκεφτόμουν καλύτερα δν θα χα δώσει τηλέφωνο,αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο)...Από τότε και για το υπόλοιπο πρώτο έτος μου πρήζατε τα παπάρια καθημερινώς.Μάλιστα μου είχατε αναθέσει και προσωπικό ΚΝΙτη,έναν κομπάρσο δλδ που κάθε μέρα μου έκανε πολιτικό κήρυγμα.

Όλοι οι "καλοθελητές"  κάτι έχουν/θέλουν να κερδίσουν,απλώς αυτό που θέλετε εσείς δεν είναι ταυτόσημο με αυτό που θέλουν οι δαπίτες/πασπίτες .Έχετε όμως την ίδια λογική.Καλοσορίζω τον πρωτοετή,τον βάζω να έρθει σε καμιά πορειούλα που καλεί ο σύλλογος(βλέπε σε πορείες που είχαν καλεστεί απο ΔΣ και ήταν όλο το ΠΑΜΕ),μετά πάμε και για καμιά μπυρίτσα με αυτούς(έτσι κάναν και με μένα),και τους πιάνουμε μεταξύ σοβαρού και αστείου την κουβέντα πόσο γαμάτοι είμαστε.Δεν συζητάμε για το αν ο κομουνισμός είναι καλός ή κακός ή "βαριά" πολιτικά θέματα,απλά λέμε πόσο κακοί και οπορτουνιστές είναι οι αντίπαλοι και το πόσο γαμάτοι ήρωες είμαστε εμείς που μόνοι μας υπερασπιζόμαστε την δημόσια και δωρεάν παιδεία.

YARRRRRRRRRRRRRR
Niels

View Profile
« Reply #40 on: September 18, 2009, 15:32:19 pm »

Ντροπή σου
Niels

View Profile
« Reply #41 on: September 18, 2009, 15:59:26 pm »

Άααααντε να εξηγήσω και γιατί το λέω. Γιατί δεν περίμενα από ένα μέλος αριστερής παρέμβασης να μιλήσει σαν άλλος ένας εξοργισμένος με τις κωλοπαρατάξεις φοιτητής. Και όχι μόνο. Σε όσες συζητήσεις έκανα με πρωτοετείς ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ(Σε μια κουβέντα βέβαια αν μας ρωτήσουν για σας θα τους πούμε την άποψή μας). Εμεις δεν είμαστε ΕΑΑΚ να ξοδεύουμε ολόκληρες ομιλίες σε ΓΣ που αναφέρουν μόνο την ΚΝΕ και τίποτα άλλο. Όσο για αυτό
Quote from: Godhatesusall on September 18, 2009, 15:27:46 pm
Όταν ήρθα στο πρώτο έτος  για εγγραφή ήρθε ένας ΚΝΙΤΗΣ και μου είπε:Για σου είμαστε από την πανσπουδαστική μπλα μπλα θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου?Ρωτάω εγώ:

ΑΑΑΑ,πανσπουδαστική,είσαι δλδ το επίσημο όργανο του συλλόγου....Και μου απαντάει ΝΑΙ.

Σε πιστεύω, αλλά και εγώ αν μου λεγε εμένα κάποιος ''ΑΑΑΑΑΑΑ, Πανσπουδαστική'', ''Ναι'' θα του λεγα, προφανώς δεν άκουσε ή δεν κατάλαβε το υπόλοιπο. Μπορεί να φαίνεται γελοίο αυτό, σαν επιχείρημα, αλλά κανένας και από καμία παράταξη δεν είναι τόσο βλάκας ώστε να σου πει τέτοιο ψέμα

« Last Edit: September 18, 2009, 16:04:15 pm by Niels » Logged
Social_waste

View Profile
« Reply #42 on: September 18, 2009, 16:07:23 pm »

Quote from: Niels on September 18, 2009, 15:59:26 pm
Σε όσες συζητήσεις έκανα με πρωτοετείς ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ(Σε μια κουβέντα βέβαια αν μας ρωτήσουν για σας θα τους πούμε την άποψή μας).
οτι και καλα δεν γινονται οι νυξεις
τυπου ο συριζα ειναι για τον πουτσο,
τα εαακ ειναι μαλακες και υπερεπαναστατες
και τετοια...

και καλα κανετε και το λετε αφου το πιστευετε.
αλλα μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...

Vive le son
D'l'explosion!
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #43 on: September 18, 2009, 16:14:04 pm »

Quote from: Niels on September 18, 2009, 15:59:26 pm
Εμεις δεν είμαστε ΕΑΑΚ να ξοδεύουμε ολόκληρες ομιλίες σε ΓΣ που αναφέρουν μόνο την ΚΝΕ και τίποτα άλλο.
δικαιωμα τους!
ο καθενας μπορει να κανει κριτικη.
εγω εχω προβλημα με τις λασπολογιες και τους γκαιμπελισμους.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Niels

View Profile
« Reply #44 on: September 18, 2009, 16:18:19 pm »

Θεωρώ πιο σημαντικό να πω στον πρωτοετή τη ρόλο βαράει η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ εκει μέσα
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: