• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:19:02 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:19:02 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 22
Guests: 77
Total: 99
Denisivo
Giannis_Kako
gntitsios
gpr000
jojos
sigklitiki
ppapadoe
Fotis
Giannisss
Geoth
spoun
hacky
Tolizz
papoutsas
sotos_sta
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Software > Windows 7, Vista , XP, 9x, 2000, Office (Moderators: chatzikys, PolarBear) > Περί Windows και Linux γενικά...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 Go Down Print
Author Topic: Περί Windows και Linux γενικά...  (Read 22383 times)
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Περί Windows και Linux γενικά...
« Reply #210 on: September 08, 2009, 01:39:33 am »

Quote from: κουνελαρχης on September 07, 2009, 22:41:40 pm
Quote from: λήθη on September 07, 2009, 22:17:50 pm
/Kata ta alla exete plaka

Νο προβλ, μ' αρεσει να προκαλω χαρα στον κοσμο, αλλα θα προτιμουσα να εντοπισεις το λαθος σ' αυτα που λεω. Αν αυτο εγινε μονο σε μενα τοτε τι να πω, ισως ειμαι απλα γκαντεμης (θα φταιει μαλλον η φωτογραφια που εχω βγει με το Μητσοτακη)

Ρε σταθη δεν πηγαινε σε σενα, σε ολο το τοπικ πηγαινε
και στο ζηλο που επιδεικνυεται

Παντως δεν ξερω καν τι εβαλες και σε τι, οποτε δε μπορω να μιλαω
αλλα αν θες μπορεις να δοκιμασεις και BSD αν ειχες προβλημα Cheesy
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #211 on: September 08, 2009, 01:40:58 am »

sas milaw apo puppy linux  Cheesy Cheesy

http://en.wikipedia.org/wiki/Puppy_Linux

Poly kammeno! Parolo p einai poly mikro se megethos kai mporei na treksei apokleistika apo ti RAM (einai poly grigoro) , einai poly pio user

friendly apo to ubuntu, ola etoima ta vrika!  Tongue
pmousoul
Guest
« Reply #212 on: September 08, 2009, 02:17:27 am »

Quote from: κουνελαρχης on September 08, 2009, 01:31:27 am
Δεν εχω macbook.
iBook ειχα μεχρι που ενας πουστης καφες επεσε πανω του. (Στη βιβλιοθηκη μας εγινε, και ο Τσυπριος που καθοταν διπλα πεταξε τη θεϊκη ατακα "μαλακια, δεν θα μπορεις να το βαλεις σε sleep mode τωρα" Grin Grin Grin)
Samsung NC 20 εχω, που τρεχει ΧΡ.

τελικά δύσκολα τα πράγματα..

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1079314

υ.γ. : τελικά θέλει πολύ κάψιμο

So what do we do?
The Samsung NC20 has the potential to make for a cheap and relatively powerful mobile linux box. We should curse Via for its ridiculous support (despite claims of embracing the open source community) and wait for a better free graphic driver. In the meantime support for the Nano processor should enter the mainstream x86_64 kernel, which hopefully won’t take too long.

http://papuasia.afasici.net/article/271/gnu-linux-on-samsung-nc20

« Last Edit: September 08, 2009, 02:32:25 am by lost body » Logged
odys2008
Guest
« Reply #213 on: September 08, 2009, 02:25:54 am »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 07, 2009, 23:08:39 pm
Quote from: κουνελαρχης on September 07, 2009, 22:14:50 pm
Ρε Μπαμπη, εσυ τουλαχιστον απορω γιατι το παιζεις χαζος.

Αναφορικα με την εκδοση του λειτουργικου που πας να στησεις: Οσο πιο παλια εκδοση linux/windows τοσο δυσκολοτερα θα στηθει. Νομιζω πως ειναι αυτονοητο!!
Εαν μου φερνεις ως παραδειγμα δυσκολιας την εγκατασταση XP χωρις SP, αντιστοιχα μπορω να σου μιλησω για μια διανομη λινουξ που κυκλοφορησε το 2000, δηλαδη πριν απο μια δεκαετια.

Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι: Απο ΧP+SP2 και πανω, ο,τι συστημα κι αν εχεις, θα εχεις και λειτουργικοτατο desktop, τελεια και παυλα. Με το desktop να δουλευει μπορεις να κατεβασεις drivers ή ο,τι αλλο σου λειπει, γιατι εχεις και προσβαση στο internet. Οι πιθανοτητες να σου συμβει αυτο ειναι μηδαμινες.
Αντιθετα, ακομα και την τελευταια εκδοση της διανομης linux που διαλεξες να εχεις, η πιθανοτητα να σκαλωσει πριν φορτωσει το γραφικο περιβαλλον ειναι πολυ μεγαλυτερη (ελπιζω να μην το αμφισβητεις αυτο!) Εαν συμβει αυτο, τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα αν δεν ξερεις απο πριν, τα χερια σου ειναι δεμενα, και δεν εχεις προσβαση στο internet για να ψαξεις!

Ελεος δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβετε?

Μα το πρόβλημα ρε συ στάθη δεν ήταν η μη αναγνώριση h/w. Δεν είπα τίποτα για αυτό. Το ότι οι τα updates των windows είναι σκατά είπα. Όπως υπάρχουν προβλήματα σε ένα λειτουργικό έτσι υπάρχουν και στο άλλο. Όπως ο odys λέει ότι τα λινουχ παίρνουν πόδι γιατί δε πρόκειται να κάτσει να ασχολείται με xorg.conf και @@ έτσι και για μένα τα windows παίρνουν πόδι γιατί δε πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ με registry keys και @@. Όπως εγώ είμαι προστατευτικός με τις επιλογές μου έτσι είναι και αυτός. Και αν οι εταιρίες h/w υποστήριζαν περισσότερο το linux δε θα μιλούσε κανένας για τα windows. Τα linux είναι τεχνικά αρτιότερα. Τα windows το μόνο που έχουν είναι user friendliness όταν πας να κάνεις απλά πράγματα. Το να το επιτύχεις αυτό όμως δεν είναι τεχνολογική πρόκληση, θέμα ωρών debug, αναλύσεων marketing και support από συνεργαζόμενες εταιρίες έιναι. Όλα τα προηγούμενα μεταφράζονται σε λεφτά. Το linux δε τα έχει και για αυτό δεν είναι τόσο user friendly σε dummy λειτουργίες. Σε περίπλοκες διεργασίες όμως κατά τη γνώμη μου είναι μακράν καλύτερο. Τα windows εκεί στερούνται της δυνατότητας παραμετροποίησης και σου κάνουν τη ζωή κόλαση.

Μα that's the point. Δεν θα ασχοληθώ γιατί πρέπει να αρχίσω να πειράζω χειροκίνητα το xconfig. Σαν να μου λες πάνε και φτιάξε το .ini file με το χέρι. Ε δεν είναι τόσο απλό.Στο άλλο απλά θα μπώ στο νετ κατέβασα τους drivers. Open -->next -->next--> finished. 2 λεπτά διαδικασία. Μπορεί και για σένα το να παραμετροποιήσεις το xconfig να σου είναι τόσο φυσικό και να σου πάρει 2 λεπτά. Για τους περισσότερους δεν είναι. Φαντάσου με σε περιβάλλον κονσόλας με λειτουργικό που έχει εγκατασταθεί μισό, να ψάχνω να βρώ γιατί δεν ανοίγει. Καταρχήν που θα καταλάβω ότι φταίει το xconfig. Εκεί για μένα θα τελιώσει και η προσπάθεια. Γιατί απλά εκείνη την στιγμή δεν έχω τπτ σε εκείνο το pc. Που να ψάξω να βρώ?  Δηλαδή αν εκείνη την στιγμή πω, αι στο διάολο και τα στείλω επιτόπου θα έχω άδικο? Ενώ στην άλλη περίπτωση έχεις desktop. Κουτσά στραβά το έχεις. Άρα έχεις και internet. ~ problem solved.

Υ.Γ Για τα τεχνικής αρτιότητας με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #214 on: September 08, 2009, 15:03:53 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:21:22 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
fourier
Guest
« Reply #215 on: September 08, 2009, 15:40:15 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 08, 2009, 15:03:53 pm
Το θέμα είναι ότι όταν το next -> next -> next των windows κάνει fail δεν έχεις καμία εναλλακτική.

Κι ομως εχεις.
Τις περισσοτερες φορες τα .exe των drivers μπορεις να τα κανεις extract με ενα προγραμμα (απο)συμπιεσης (winzip, winrar, 7zip κλπ). Οποτε, πηγαινεια απο το δεξι κλικ στο my compyter > properties > device manager, βρισκεις τη συσκευη η οποια θα ξεχωριζει γιατι εχει ενα κιτρινο ερωτηματικο, πατας update driver, επιλεγεις χειροκινητη ευρεση αρχειου, και βρισκεις το καταλληλο inf αρχειο στο φακελο που εκανες extract.
Προφανως αυτο δεν το ξερει ο απλος χρηστης, αλλα εφοσον εχει λειτουργικο desktop μπορει να μπει στο internet και να ψαξει για εναλλακτικες οταν το αυτοματο κολλαει.  Wink
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #216 on: September 08, 2009, 15:53:43 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:21:16 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #217 on: September 08, 2009, 16:06:53 pm »

Εχω την αισθηση, οτι ωρες ωρες καποιοι νομιζουν υποσυνειδητα(?) οτι δεν εισαι advanced αν δεν εχεις linux και για αυτο υπαρχει ολη αυτη η μανια, να αποδειξουν οι μεν των win κατι(?) στους δε του linux ή οι του linux να την πουν στους των windows. Αυτο ομως δεν ισχυει, τουλαχιστον οχι απαραιτητα. Νομιζω οτι πρεπει να προσπερασουμε τις ταμπελες, ο καθενας εχει αυτο το οποιο τον βολευει περισσοτερο. Τα επιχειρηματα ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα, αν καποιος νομιζει οτι αξιζει να δοκιμασει κατι, ας το κανει. Δεν χρειαζεται να δικαιολογειται, όποια πλευρα και αν υποστηριζει. Το πλεονεκτημα του linux ειναι ο κοσμος που το υποστηριζει, το προτυπο του ανοικτου λογισμικου στο οποιο βασιζεται και το γεγονος οτι (εκ των πραγματων) εχει πιο επιστημονικη δομη, καθως βασιζεται στο unix. Προφανως, το να ειναι κατι πιο επιστημονικο δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα καλυτερο, αλλιως οι μπακαληδες θα ειχαν κομπιουτερακια με tangent και οχι πως να μετατρεπεις ευρω σε δραχμες(λεμε τωρα, ουτε αυτα υπαρχουν πια Tongue). Αν καποιος, ακομη και αν ασχολειται με υπολογιστες, απλα τους χρησιμοποιει για κατι πολυ συγκεκριμενο, που δεν θελει γνωσεις επιστημης των υπολογιστων, δεν του χρειαζεται το linux. Ο μονος λογος σε αυτη την περιπτωση ειναι ειτε για την καυλα του, ή επειδη θα μαθει κατι πιο ολοκληρωμενα ή επειδη το λειτουργικο ειναι "ανοικτο" ή επειδή γουσταρει την λογικη και φιλοσοφια του free και open source ή επειδη δεν γουσταρει την λογικη του μονοπωλιου της microsoft.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #218 on: September 08, 2009, 16:23:20 pm »

Quote from: Aurelius on September 08, 2009, 16:06:53 pm
Εχω την αισθηση, οτι ωρες ωρες καποιοι νομιζουν υποσυνειδητα(?) οτι δεν εισαι advanced αν δεν εχεις linux και για αυτο υπαρχει ολη αυτη η μανια, να αποδειξουν οι μεν των win κατι(?) στους δε του linux ή οι του linux να την πουν στους των windows. Αυτο ομως δεν ισχυει, τουλαχιστον οχι απαραιτητα. Νομιζω οτι πρεπει να προσπερασουμε τις ταμπελες, ο καθενας εχει αυτο το οποιο τον βολευει περισσοτερο. Τα επιχειρηματα ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα, αν καποιος νομιζει οτι αξιζει να δοκιμασει κατι, ας το κανει. Δεν χρειαζεται να δικαιολογειται, όποια πλευρα και αν υποστηριζει. Το πλεονεκτημα του linux ειναι ο κοσμος που το υποστηριζει, το προτυπο του ανοικτου λογισμικου στο οποιο βασιζεται και το γεγονος οτι (εκ των πραγματων) εχει πιο επιστημονικη δομη, καθως βασιζεται στο unix. Προφανως, το να ειναι κατι πιο επιστημονικο δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα καλυτερο, αλλιως οι μπακαληδες θα ειχαν κομπιουτερακια με tangent και οχι πως να μετατρεπεις ευρω σε δραχμες(λεμε τωρα, ουτε αυτα υπαρχουν πια Tongue). Αν καποιος, ακομη και αν ασχολειται με υπολογιστες, απλα τους χρησιμοποιει για κατι πολυ συγκεκριμενο, που δεν θελει γνωσεις επιστημης των υπολογιστων, δεν του χρειαζεται το linux. Ο μονος λογος σε αυτη την περιπτωση ειναι ειτε για την καυλα του, ή επειδη θα μαθει κατι πιο ολοκληρωμενα ή επειδη το λειτουργικο ειναι "ανοικτο" ή επειδή γουσταρει την λογικη και φιλοσοφια του free και open source ή επειδη δεν γουσταρει την λογικη του μονοπωλιου της microsoft.
Άρα

1) Εκείνοι που έχουν ήδη βάλει linux και ξέρουν να το χειρίζονται να σταματήσουν να το παίζουν elite. Είναι μαλακία και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
2) Εκείνοι που δεν έχουν βάλει και θέλουν να βάλουν για να φάινονται kewl ή/κ να γίνουν 1337 σαν τους πόζερους φίλους τους, να το ξανασκεφτούν.

ps: μην υποτιμούμε τον πυρήνα των windows, μπορεί να είναι ανώτερος προγραμματιστικά από αυτό του linux (καλά από του linux 100% Tongue). Δεν τον ξέρω, άρα δεν τον κρίνω...
« Last Edit: September 08, 2009, 16:26:52 pm by SolidSNK » Logged

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #219 on: September 08, 2009, 16:40:31 pm »

Νομίζω πως μετά από 15 σελίδες καταλήξαμε. Κρίμα γιατί τώρα δε θα έχουμε τι να πούμε...

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #220 on: September 08, 2009, 16:41:53 pm »

Quote from: SolidSNK on September 08, 2009, 16:23:20 pm
Άρα

1) Εκείνοι που έχουν ήδη βάλει linux και ξέρουν να το χειρίζονται να σταματήσουν να το παίζουν elite. Είναι μαλακία και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
2) Εκείνοι που δεν έχουν βάλει και θέλουν να βάλουν για να φάινονται kewl ή/κ να γίνουν 1337 σαν τους πόζερους φίλους τους, να το ξανασκεφτούν.

Καλά κι εσύ από την μία λες για poserάδες linuxάδες που το παίζουν kewl και 1337 και αυτό είναι μαλακία κι απ' την άλλη αποτρέπεις τον κόσμο από το να δοκιμάσει "εύκολες" διανομές (ubuntu, opensuse κτλ) γιατί άμα είναι να βάλεις linux πρέπει να το μάθεις the truly geek way από την κορυφή ως τα νύχια. Tongue Tongue

Μου φαίνεται ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε σταματήσει να βγάζουμε νόημα εδώ και 4 σελίδες... bag_face

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #221 on: September 08, 2009, 16:44:32 pm »

Quote from: Cartman on September 08, 2009, 16:41:53 pm
Quote from: SolidSNK on September 08, 2009, 16:23:20 pm
Άρα

Καλά κι εσύ από την μία λες για poserάδες linuxάδες που το παίζουν kewl και 1337 και αυτό είναι μαλακία κι απ' την άλλη αποτρέπεις τον κόσμο από το να δοκιμάσει "εύκολες" διανομές (ubuntu, opensuse κτλ) γιατί άμα είναι να βάλεις linux πρέπει να το μάθεις the truly geek way από την κορυφή ως τα νύχια. Tongue Tongue

Μου φαίνεται ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε σταματήσει να βγάζουμε νόημα εδώ και 4 σελίδες... bag_face
Ρε fat ass, είναι το κίνητρο που με πειράζει.

Ναι εγώ είμαι της (κολλημένης λίγο) πεποίθησης πως θα έχει αξία να βάλεις linux άμα το θες για να (το) μάθεις. Γι αυτό και προτείνω τέτοιες διανομές, επειδή μαθαίνεις καλύτερα. Τι σχέση έχει αυτό με το kewl κ το 1337?  Huh

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #222 on: September 08, 2009, 16:54:59 pm »

Quote from: SolidSNK on September 08, 2009, 16:44:32 pm

Ρε fat ass, είναι το κίνητρο που με πειράζει.

Ναι εγώ είμαι της (κολλημένης λίγο) πεποίθησης πως θα έχει αξία να βάλεις linux άμα το θες για να (το) μάθεις. Γι αυτό και προτείνω τέτοιες διανομές, επειδή μαθαίνεις καλύτερα. Τι σχέση έχει αυτό με το kewl κ το 1337?  Huh

Και γιατί πρέπει άμα βάλεις linux να το μάθεις κιόλας; Όσοι βάζουν windows δεν ξέρουν πως λειτουργούν και δε χρειάζεται να ξέρουν. Στο κάτω-κάτω αφού κάνουν τη δουλειά τους ποιος χέστηκε. Γιατί αυτό δε μπορεί να ισχύει και για μια διανομή linux;

Νομίζω ότι είναι αυτή η νοοτροπία που διατηρεί αυτό το σύννεφο geekουλιάς γύρω από το linux και γι αυτό εν τέλει το linux συσσωρεύει άτομα με τα κίνητρα που μισείς...λάθος?

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #223 on: September 08, 2009, 17:04:40 pm »

puppy linux ftw!  Cheesy
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #224 on: September 08, 2009, 17:08:52 pm »

Εγώ πάντως προσπαθώ να στηρίξω το ακριβώς αντίστροφο, ότι υπάρχει και το linux για τους "άσχετους" Tongue Για έναν αρχάριο με Η/Υ πιστεύω ότι είναι πιο "εύκολο" να χρησιμοποιεί linux γιατί δεν πετάγονται κάθε τρεις και λίγο προειδοποιήσεις που τον τρομάζουν και δεν ξέρει τι να κάνει και γενικά έχει λιγότερες πιθανότητες να "καταστρέψει" το λειτουργικό του σε σχέση με τα Windows. Για το θέμα εγκατάσταση οκ, εξαρτάται από το hardware που έχεις, αν είναι συνηθισμένο no prob, αν είναι λίγο πιο εξεζητημένο πρέπει να έχεις όρεξη για ψάξιμο -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελικά θα χρειαστεί να κάνεις κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις, μπορείς απλά να ακολουθήσεις οδηγίες χωρίς απαραίτητα να ξέρεις τι ακριβώς κάνεις.

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 Go Up Print
Jump to: