• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:20:54 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:20:54 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 118
Total: 195
thaliatsk
balligeorgia
dimitrisblioumis
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
DemetriosL
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
pxanthob
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
vpoug
valco08
LelisNiko
cealexop
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
AlexKyr
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 80961 times)
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #165 on: January 25, 2006, 05:52:51 am »

χαμπε, δεν είπαμε μόνο αυτά.

και οι τελευταίες λέξεις (μαλακίες κλπ) όντως δεν σημαίνουν κάτι σοβαρό αλλά ειπώθηκαν στα τελευταία ποστ μετά από 11 σελίδες. Μην μένεις σε αυτά. Και ούτε πρόκειτα να κάτσω να κάνω quote όλα όσα σου είπαμε (ή τουλάχιστον όλα όσα σου είπα) γιατί είναι πολλά. Κάτσε ξαναδιάβασέ τα.

Και καλά αν τη βάψαμε και μαυροκόκκινη πάμε για επανάσταση. Πολύ κίνημα τελευταία ακούω και απορώ που πήγε η αντίληψή μου. Προχθές άκουσα και τον Ψωμιάδη να λέει ότι είναι αριστερός (ελεος)

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #166 on: January 25, 2006, 05:54:32 am »

και επιτέλους κατάφερα και πόσταρα! Μα τι άρρωστοι είστε ρε παιδιά?! Κάθε φορά που πατούσα ποστ "one new reply...". Έλεος!!

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
Απ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #167 on: January 25, 2006, 06:03:51 am »

Quote from: aliakmwn on January 25, 2006, 05:51:10 am
Rattle η απαντηση βρισκεται εδω: http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=3366.msg29779#msg29779
Με λίγα λόγια... φιλοσοφίες για να λέμε! Ουσιαστικά αυτό που ζητάς είναι να γίνεται λογοκρισία! Ο καθένας έχει αρχές που προσβάλλονται αλλά υπάρχει πάντα μία κοινή συνιστώσα και αυτή πρέπει να ακολουθείται.
Επαναλαμβάνω: Γιατί δε λές για τα ακροαριστερά προπαγανδιστικά κείμενα που εμφανίζονται εδώ;
Το forum δεν πολιτικοποιείται!

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #168 on: January 25, 2006, 06:20:59 am »

Να προσθέσω (??) στα γραμμένα του αλιάκμονα ότι όπως στηρίζουμε τη δημοκρατία, έτσι θα έπρεπε στηρίζουμε και τα όργανα με τα οποία εκφράζεται δηλαδή, το κυριότερο, τον διάλογο.

Δηλαδή.
Δικαιολογημένα, τεκμηριωμένα επιχειρήματα (γεωμετρικά, θυμοσοφικά - και άλλο ένα που δεν θυμάμαι)!
Όχι προσωπικές επιθέσεις.
Όχι επίκληση στο ήθος του άλλου ή του ιδίου.
Όχι επίκληση σε "αυθεντίες".
ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνομιλιτή.

Οι εντυπωσιασμοί - εντυπωσιοθηρίες σε έναν διάλογο είναι ή ατεκμηρίωτες δηλώσεις (-πυροτεχνήματα) ή επικλήσεις σε ήθη.

Γι'αυτο και ώρες ώρες πρέπει να φωνάζουμε για να βαδίζει κάπου ο διάλογος.
Και αυτό είναι που λέει κι Στάθης.

Και μην αρχίσουν παράπονα του τύπου "κοίτα όμως εδώ τι μου λέει αυτός μπουχουχουυ"!
Να εξετάζεται πάντα και γιατί σου το είπε αυτό.
Εκτός αν δε θες δημοκρατικό διάλογο.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #169 on: January 25, 2006, 08:17:30 am »

Quote from: KorkoLyk on January 25, 2006, 05:33:37 am
"Οι αντίθετες γνώμες πρέπει να καταπιέζονται",
(ως παράδειγμα άποψης φασιστίζων)
Ο Κορκολύκ μίλησε πάλι...

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #170 on: January 25, 2006, 08:53:22 am »

Λίγο σφιχτόκωλος ο διάλογος σου Κύβε αλλά καλά τα λες.

Το θέμα του χιούμουρ δε θυμάμαι ποιος το έθιξε, αλλά είναι βασικό θέμα κλειδί για να μπορεί να γίνει μια συζήτηση με έντονα συγκρουόμενες απόψεις.

Από την άλλη, με μερικά πράγματα δε μπορούμε να παίζουμε,,, πρέπει να γίνεται αντιληπτό από τον καθένα μας πότε θίγονται κάποιοι.

Ο Αλιάκμων γενικά δείχνει πολύ έντονα να επηρεάζεται όταν κάποιος μπορεί να καταπιεστεί μέσα στο φόρουμ, αλλά δεν θα σταματήσει να κάνει επίδειξη της καμένης του σημαίας, όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους και τους πληγώνει.

Και περιμένατε από τον Χάμπο να σταθεί στο ύψος του;

χάμπε ελπίζω να μη σε θίγει αυτό, θεωρώ ότι γενικά προσπαθείς για τους λόγους σου να προκαλέσεις τους πάντες και τα πάντα εδώ μέσα. δεν σε κατηγορώ... κατηγορώ αυτούς που σε παίρνουν σοβαρα...

Τέθηκε ως ιδέα για κάποια συζήτηση περί θεμάτων που αφορούν και έμεσα την λογοκρισία.
Ποιός θα λογοκρίνει και ποιος θα πρέπει να φύγει;
Η λογοκρισία είναι πολύ καυτή πατάτα... μη το θέτετε σαν θέμα... δεν έχει ουσία. Πριν μέρες πάλι τα λέγαμε σε άλλο τόπικ. Το φόρουμ έχει αντανακλαστικά.

αμάν με τους πατερναλιστές εδώ μέσα..

byeeee
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #171 on: January 25, 2006, 09:11:32 am »

Ρε συ Χάμπε,
δεν λες ιστορικές αλήθειες, ΑΠΛΩΣ ΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!

Κατηγορείς τους κομμουνιστές ότι πανηγύριζαν μετά την ήττα στην Μικρά Ασία και στην συνέχεια την Μικρασιατική καταστροφή αλλά παραβλέπεις το γεγονός ότι αν δεν υπήρχε ο ΕΛΑΣ στην κατοχή τώρα θα μιλούσες μάλλον γερμανικά! Scheize!!! Και είμαι βέβαιος πως τώρα θα προσπαθήσεις να μειώσεις τον ρόλο του ΕΛΑΣ στην αντίσταση...άντε να δούμε τι θα μας πεις πάλι...

Πες μου τι διαφορά έχει ο φασίστας από τον δικτάτορα??? Δηλαδή επειδή ο Μεταξάς ΔΕΝ συμμάχισε με τον άξονα σημαίνει πως δεν ήταν δικτάτορας ή φασίστας? Όποιος σφάζει για την πατρίδα του δεν είναι απαραίτητα φασίστας, αλλά ούτε απαραίτητα και πατριώτης.

Δεν πολέμησαν μόνο οι δικοί σου προπαππούδες και αναρωτιέμαι μια και ανέφερες τους πατεράδες μας, ο δικός σου ο πατέρας τι λέει για το Πολυτεχνείο;;; Όσο για τον χαρακτηρισμό ότι μας τα εμφύσησαν τον βρίσκω άκρως προσβλητικό γιατί έχω την εντύπωση πως δεν είμαστε ηλίθιοι και μπορούμε να κρίνουμε και από μόνοι μας τα πράγματα! Κανένας δεν σου προσέβαλε την ικανότητα σου να κρίνεις!

Ρε Χάμπε απάντησε μου σε ΑΥΤΟ (σε παρακαλώ δηλαδή) γιατί πάλι ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ: σου είπα πως από τα λεγόμενα σου απέκτησα και εγώ και νομίζω και πολλοί άλλοι την εντύπωση του φασίστα και εσύ μου λες για Νικηταράδες και σφαγέες. ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;;;;;;;; ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑ;;;;;;;;;; ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ;;;; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ!!!! ΠΕΣ ΜΟΥ!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!!!! ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!!

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Περί ανωνυμίας και λογοκρισίας
« Reply #172 on: January 25, 2006, 12:08:32 pm »

Quote from: chabos4 on January 25, 2006, 04:35:20 am
Γιατί τρελαίνεστε και αφρίζετε όταν κάποιος λέει το ιστορικώς αποδεδειγμένο, ότι δηλαδή κανείς δεν σκοτώθηκε ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ εντός και στον περιβάλλοντα χώρο του Πολυτεχνείου.

Και κάπου εδώ η συζήτηση αρχίζει να χάνει το νόημα της...
Τι να απαντήσω σε κάποιον που αγνοεί εσκεμμένα τα posts που αντικρούουν τα (όποια) επιχειρήματα έχει και επιμένει κολλημένος σε κάτι, το οποίο με βεβαιότητα θεωρεί ιστορικώς αποδεδειγμένο!
Σε παραπέμπω στις απαντήσεις του Netgull, με καλύπτουν απόλυτα. Διάβασέ τες και προσπάθησε να τις καταλάβεις αυτήν την φορά (όσο δύσκολο κι αν σου είναι).

Το κακό είναι ότι έχετε την ψευδαίσθηση πως οι απόψεις σας εκφράζουν την πλειοψηφία της κοινωνίας.
Αυτή η ψευδαίσθηση μπορεί να δημιουργήθηκε επειδή σ' αυτό το forum όλοι (σχεδόν) πρεσβεύετε το ίδιο.
Μιλάτε παίρνοντας ως δεδομένο ότι η άποψή σας είναι η μόνη υγειής επί του θέματος.

6,5%  και πολύ βάζω...

Οι απόψεις ΜΑΣ? Σε ποιους αναφέρεσαι, στην ΟΣΦΕΧ? (Οργανωμένη Συνομωσία του Φόρουμ Ενάντια στον Χάμπο). Δεν νομίζω ότι έχουμε "γραμμή" στις απόψεις μας και προσωπικά σε ελάχιστα συμφωνώ έστω και με κάποια άτομα εδώ μέσα. Αυτός είναι και ένας λόγος για να συμμετέχει κανείς σε συζητήσεις εδώ.

Quote from: chabos4 on January 25, 2006, 04:47:57 am
Ωραία, πες μου λοιπόν με ποιο σκεπτικό έσπασες την ανωνυμία μου.

Και εδώ βλέπουμε και κενά μνήμης...
Η ανωνυμία σου έχει σπάσει (sic) από τη 2η μέρα σου εδώ, από τον απλό Googlαρισμα του aliakmwn!
Επίσης για όσους δεν το θυμούνταν φρόντισε ο myr πριν 2 μέρες να μας το υπενθυμίσει. Άρα μάλλον δε σε πείραξε το "ξεσκέπασμά" σου από τον damien, αλλά η ανακολουθία (και σαθρή υποστήριξη) των όσων λες από εδώ και από εκεί (είτε είναι άλλα fora, είτε άλλα topic).

Δεν σκόπευα να μπω στη λογική να μαλώνω με ένα άτομο που δεν καταλαβαίνει τι του γράφουν, γιατί απλούστατα ένας ακόμα γράφων προφανώς θα ενισχύσει την βεβαιότητά του ότι έχει απόλυτο δίκιο.
Χάμπε, αντί να κλαίγεσαι για την ανωνυμία σου θα μπορούσες να βρεις κάποιο επιχείρημα για το άσυλο και να μην παρασύρεις το θέμα αλλού, επαναλαμβάνοντας 5 τουλάχιστον φορές το ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο, με προφανή σκοπό να αλλάξεις την κατεύθυνση της συζήτησης.

Rattlehead, δεν τέθηκε ακόμα θέμα λογοκρισίας. Ίσως τεθεί προσεχώς όπως είπε ο aliakmvn. Για να μην μπερδεύεστε, δεν είναι οι απόψεις αυτές που πρέπει να κριθούν εν προκειμένω, αλλά οι προθέσεις.
Και πρέπει κανείς να είναι σε θέση να πείσει ότι η πρόθεσή του είναι να συζητήσει τις (όποιες) απόψεις του, πράγμα που απλά επιτυγχάνεται με την ύπαρξη επιχειρημάτων και όχι πυροτεχνημάτων.

Μετά από όλα αυτά, ελπίζω να γίνει επιτέλους διάλογος είτε για το άσυλο, είτε για οτιδήποτε άλλο, θυμίζοντας αυτά που 3 μηνύματα πιο πάνω είναι ο 4DCube.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #173 on: January 25, 2006, 12:45:01 pm »

Απευθύνομαι στον myr

Quote from: myr on January 25, 2006, 01:28:45 am
Όσο για την παράθεση των προσωπικών μηνυμάτων αγαπητέ Μπόντζιε αυτό που πρεσβεύω, το σέβομαι και το διαφυλάσσω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Δε θα αφήσω κανέναν να αμαυρώσει τη μνήμη του θείου μου ούτε και κανενός άλλου που έπεσε για την υπόθεση της δημοκρατίας. Καλά θα κάνεις, να κάνεις και συ το ίδιο. Αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου τι είναι προσωπικό μήνυμα και τι βρισιά σε προσωπικό μήνυμα, τι τύπος και τι ουσία.
Επαναλαμβάνω έχοντας καθαρό το κεφάλι μου (μόλις έκανα μπάνιο Tongue ).
Η δημοσιοποίηση προσωπικού μηνύματος, με όποιο περιεχόμενο κι αν έχει
Αυτό που έκανες, δεν σε τιμάει καθόλου,Σεβάσου αυτά που πρεσβεύεις, γιατί πράττεις ακριβώς τα αντίθετα

Επίσης δεν καταλαβαινω το κόλλημά σου να απευθύνεσαι με το "πραγματικό" όνομα και όχι με το nickname.
Για να βρεις το επώνυμό μου, προφανώς έψαξες στο προφίλ μου (όπως θα έκανες και με τα υπόλοιπα μέλη που αναφέρθηκες),
πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται εσκεμμένα και για κάποιο λόγο που αδυνατώ να κατανοήσω.
Προσωπικά εμένα (πέρα του ότι δεν το κατανοώ) δεν με ενοχλεί, αλλά μπορεί αυτό να ενοχλεί κάποια άλλη μέλη.
Όπως για παράδειγμα με την περίπτωση του Ζορμπά, που δε σεβάστηκες το δικαίωμά του να μιλάει ως ανώνυμος
καταλύοντας έτσι τους "κανονισμόυς" του φόρουμ.
Παραμέρισε για λίγο τα δικαστικά έγγραφα (αρχίζει πλέον και φαίνεται σαν να κρύβεσαι πίσω από αυτά) και
προσπαθησε να αναλογιστείς τις πράξεις σου, ή ακριβέστερα τα λεγόμενά σου σε αυτήν την κοινότητα.

Η παρουσία μου στο forum σας τελειώνει εδώ. Γεια σας και να χαίρεστε την ελευθερία της επώασης του αυγού του μέλλοντός μας.
Πέτυχες λοιπόν αυτό που ήθελες να πετύχεις (?) και τώρα αποχωρεις; Ως τι?
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας; Δεν το νομίζω.
Ως ένδειξη υπεκφυγής; Τότε ποιος είναι ο θρασύδειλος;
Ως ένδειξη απαξίωσης προς το φόρουμ μας; Τότε, συγνώμη εάν δεν σταθήκαμε στο επίπεδό σου.
Ως κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή;

Επειδή προφανώς το μήνυμα θα σβηστεί από διάφορους φλώρους, όσοι καταλαβαίνουν από ʽλογισμό και όνειροʼ κατά πως λέει
Όσοι λοιπόν δεν συμφωνούν μαζί σου είναι φλώροι.
Προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς και για άλλη μια φορά ξαναλέω
Αυτό που έκανες, δεν σε τιμάει καθόλου,Σεβάσου αυτά που πρεσβεύεις, γιατί πράττεις ακριβώς τα αντίθετα
Με καθαρό κεφάλι και πάλι.

Αφού είχες την εντύπωση ότι θα διαγραφεί γιατί το έγραψες;
Για να προκαλέσεις; Για πυροτέχνημα;
Δεν θέλω να επαναλάβω τη γνωστή φράση και να γίνομαι κουραστικός...

Μήπως, τελικά η αναφορά σε φλώρους έγινε ακριβώς για να πετύχεις τη μη διαγραφή του μηνύματος;...
(η οποία σημειωτέον έτσι κι αλλιώς δεν θα γινόταν)
Σε μια τέτοια περίπτωση ποιος είναι ο φλώρος;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #174 on: January 25, 2006, 13:45:23 pm »

Κατ αρχάς fugi απαντάς σε κάποιον που πλέον κατά δήλωσή του δεν είναι πλέον μέλος της κοινότητας...
Quote from: fugitive on January 25, 2006, 12:45:01 pm
Πέτυχες λοιπόν αυτό που ήθελες να πετύχεις (?) και τώρα αποχωρεις; Ως τι?
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας; Δεν το νομίζω.
Ως ένδειξη υπεκφυγής; Τότε ποιος είναι ο θρασύδειλος;
Ως ένδειξη απαξίωσης προς το φόρουμ μας; Τότε, συγνώμη εάν δεν σταθήκαμε στο επίπεδό σου.
Ως κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή;
O myr είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν είναι μέλος της κοινότητας και ποτέ δεν είπε ότι σκοπεύει και να παραμείνει. Ο σκοπός της παραμονής του σε αυτήν ήταν να διαμαρτυρηθεί έντονα για κάτι που τον ενόχλησε πολύ.
Και ξέρεις κάτι; Τελικά έκανε καλό. Έκανε καλό ενεργοποιώντας κάποια αντανακλαστικά, που υπάρχουν, αλλά είχαν αδρανήσει. Και αυτά τα αντανακλαστκά είναι πολύ σημαντικά εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τη δημοκρατικότητα αυτού του χώρου.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #175 on: January 25, 2006, 14:43:03 pm »

Quote from: Alexkasgr on January 25, 2006, 12:08:32 pm
Rattlehead, δεν τέθηκε ακόμα θέμα λογοκρισίας. Ίσως τεθεί προσεχώς όπως είπε ο aliakmwn. Για να μην μπερδεύεστε, δεν είναι οι απόψεις αυτές που πρέπει να κριθούν εν προκειμένω, αλλά οι προθέσεις.
Και πρέπει κανείς να είναι σε θέση να πείσει ότι η πρόθεσή του είναι να συζητήσει τις (όποιες) απόψεις του, πράγμα που απλά επιτυγχάνεται με την ύπαρξη επιχειρημάτων και όχι πυροτεχνημάτων.
Τις προθέσεις δεν μπορείς να τις ξέρεις.
Ο δημοκρατικός τρόπος είναι η συζήτηση και η ελευθερία λόγου, η λογοκρισία είναι ο τρόπος του φασισμού που τόσο πολύ λέτε ότι απεχθάνεστε!

Nessa NetMonster
Guest
« Reply #176 on: January 25, 2006, 15:04:23 pm »

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Αυτό που θέλω να πω είναι πως όσο οι δημοκρατικές φωνές μέσα στο forum σας σιωπούν και δεν ενδιαφέρονται για τα τόσο σοβαρά ζητήματα, τόσο περισσότερο θα βρίσκουν βήμα τα ακροδεξιά στοιχεία και θα περναν την άποψή τους. Μήπως έτσι εκτρέφεται το αυγό του φιδιού στον κόρφο σας?
Και τι να κάνουν οι "δημοκρατικές φωνές"; Να του απαγορέψουν να μιλάει; Τι έπρεπε να κάνουν τα μέλη του φόρουμ και δεν το έκαναν;

Ναι, κάποιοι από εμάς έπιασαν συζήτηση με το Χάμπο, προσπαθώντας καλόπιστα να τον μεταπείσουν. Και όταν έλεγε πράγματα που δεν ισχύουν, παρατέθηκαν τεκμήρια που αποδεικνύουν το αντίθετο. Δε βλέπω πού είναι το λάθος σε αυτήν την αντιμετώπιση. Οι απόψεις του Χάμπου κρίνονται από όλους μας. Τη νοοτροπία "κράξιμο ή τσάκισμα" δεν την καταλαβαίνω. Αν ο άλλος δεν έχει επιχειρήματα, αυτό θα φανεί στη συζήτηση. Απλά.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δημοσιεύεις προσωπικό μήνυμα χωρίς τη συγκατάθεση του αποστολέα.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δημοσιεύεις το όνομα κάποιου που θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Η ανωνυμία του, ακόμα και στην περίπτωση που σημαίνει ότι δεν τολμά να υπερασπιστεί την άποψή του επώνυμα, δεν έχει καμία σχέση με την ορθότητα της άποψής του. Γι'αυτό χαρακτηρισμοί του τύπου "θρασύδειλος" δεν έχουν νόημα.
Τέλος, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να απειλείς με αυτοδικία. Συμμαζέψου.

Γιατί οι Χάμπος και Ζορμπάς δεν πήγαν τελικά στη συνάντηση δεν το ξέρω. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει τίποτα.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #177 on: January 25, 2006, 15:05:31 pm »

Έχει δίκιο ο Rattle σε αυτό το θέμα ούτε ξέρεις τις προθέσεις του καθενός ούτε μπορείς να τις ρωτάς και να τις κρίνεις πριν επιτρέψεις σε κάποιον να κάνει ποστ. Η λογοκρισία είναι φασιστική νοοτροπία και δεν χωράει εδώ μέσα.
Όσο για αυτούς που έχουν κακές προθέσεις είναι στο χέρι των μελών το πως θα χειριστούν την υπόθεση. Αν κάποιος οδηγήσει μια συζήτηση σε άσχημη τροπή οι υπόλοιποι μπορούν απλά να αδιαφορήσουν και να τον αφήσουν να συζητάει μόνος του. Αυτός είναι ο δημοκρατικός τρόπος.

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #178 on: January 25, 2006, 15:07:02 pm »

Quote from: Rattlehead on January 25, 2006, 14:43:03 pm
Ο δημοκρατικός τρόπος είναι η συζήτηση και η ελευθερία λόγου, η λογοκρισία είναι ο τρόπος του φασισμού που τόσο πολύ λέτε ότι απεχθάνεστε!

Αν και το έγραψε ήδη πολύ ωραία ο aliakmwn... Και όταν ο "ελεύθερος" λόγος στρέφεται (έστω έμμεσα) ενάντια σε αυτή την ελευθερία και απειλεί να την καταργήσει; Οφείλει η ελευθερία να (αυτο)προστατευτεί ή όχι;

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #179 on: January 25, 2006, 15:09:57 pm »

Τότε απαντάς με λογικά επιχειρήματα Netgull...
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 51 Go Up Print
Jump to: