• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:24:08 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:24:08 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 109
Total: 153
leolam
Spyridon01101
mpizos
Deviate
ELEF
tasos gourd
sassi
Born_Confused
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
noys
vpoug
acolak
Δημητρης Αξιμιωτης
Yamal
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Summand
theofr
dinoschalv
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 81110 times)
aliakmwn
Guest
Απ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #135 on: January 25, 2006, 01:39:53 am »

Το μηνυμα δεν θα διαγραφει.

Μιχαλη, προσυπογραφω και σ' ευχαριστω που λες τα πραγματα οπως πρεπει, χωρις να κολλας με ψευτοκαθωσπρεπισμους.

Η εξελιξη της συζητησης ανεδειξε τη μεγαλυτερη τραγικη ειρωνια της συλλογικοτητας μας:

Η αδυναμια μας να αντιμετωπισουμε το θεμα του ασυλου οπως αρμοζει γενικοτερα, καθρεφτιστηκε πανω στην αδυναμια μας να αντιμετωπισουμε την καταχρηση της ελευθεριας του λογου εντος του forum.
Και ειμαστε ολοι υπευθυνοι.

Το θεμα της "ελευθεριας του λογου" εχει ηδη αρχισει να γινεται αντικειμενο επεξεργασιας. Τα μελη του forum ειναι υπευθυνα για την περιφρουρηση του δικαιωματος που τους χαριστηκε απλοχερα. Εφ' οσον δεν κανουν κατι, ο λογος υπαρξης του forum υποβιβαζεται σε απλο επικοινωνιακο μεσο, και η ελευθερια του λογου ερχεται σε δευτερη μοιρα, προκειμενου να διαφυλαχθει η υποσταση του.

Για αλλη μια φορα σ' ευχαριστω. Με 3 μονο μηνυματα, καταφερες να αναδειξεις το προβλημα που δεν μπορουμε να εντοπισουμε με συζητησεις μηνων.

Το τραγουδι πρεπει να ακουστει με την ενταση στο τερμα!
« Last Edit: January 25, 2006, 02:04:00 am by aliakmwn » Logged
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #136 on: January 25, 2006, 01:51:45 am »

Συμφωνώ με τον Αλιάκμωνα και τον Μυρογιάννη απόλυτα
Και Χάμπε θα σου πω το εξής
Λες ότι δε σέβομαι την ανωνυμία σου. Γιατί; φοβάσαι; ντρέπεσαι γι αυτά που έχεις γράψει;;;

Όπως εγώ σου λέω το όνομα μου και δεν ντρέπομαι γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν βλέπω γιατί είναι "ασφαλίτικη μέθοδος" ή όπως αλλιώς την απεκάλεσες να σου απευθυνθώ με τον τρόπο που σε βάφτισε ο καλός παπάς, με το όνομα που συναναστρέφεσαι.
Σε πόνεσε Χαράλαμπε τόσο πολύ που είπα το (έτσι κι αλλιώς πανεύκολο να βρεις) όνομά σου; Γιατί, δεν είσαι περήφανος για το όνομά σου; Ή μήπως δεν είσαι περήφανος για τις πράξεις σου; Για το ποστ που έκανες στο άλλο φόρουμ; Σε πόνεσε που έδωσα το λινκ;
Ωραία, αυτό ήθελα. Γιατί έτσι φαίνεται πόσο ο χαρακτηρισμός θρασύδειλος επιβεβαιώνεται. Γιατί ντρέπεσαι να αναλάβεις τουλάχιστον τις ευθύνες σου. Βγες πες "ναι με λένε Χ.Η. και εγώ έγραψα ό,τι έγραψα και γουστάρω".
Δεν βλέπω πουθενά το ξεκατίνιασμα, εκτός και αν γουστάρεις/ετε να έχουμε μάσκες και να κρυβόμαστε. Και δεν επιβάλλομαι με τακτικές μυστικών υπηρεσιών, εκτός και αν θεωρείς επιχείρημα υπέρ μου την χρήση του ονόματός σου. Όχι, χάμπε, σου παρέθεσα πολλά επιχειρήματα και δεν έχεις απαντήσει σε κανένα. Έγραψα ένα μεγάλο κείμενο για το άσυλο (που αποτελεί μόνο μικρό κομμάτι όλων των σκέψεών μου) κι εσύ δεν είπες τίποτα επ' αυτού. Αυτά περί επιβολής.
Και ίσως και ο λόγος που το θέμα ξεφεύγει συνεχώς να μην είναι τυχαίος.

Υ.Γ.: Αν είμαι προσβλητικός/εριστικός ζητώ συγγνώμη αλλά κάποια πράγματα ή λέγονται έτσι ή δε λέγονται καθόλου.

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
chabos4
Guest
« Reply #137 on: January 25, 2006, 01:58:41 am »

Σε πόνεσε Χαράλαμπε τόσο πολύ που είπα το (έτσι κι αλλιώς πανεύκολο να βρεις) όνομά σου; Γιατί, δεν είσαι περήφανος για το όνομά σου; Ή μήπως δεν είσαι περήφανος για τις πράξεις σου; Για το ποστ που έκανες στο άλλο φόρουμ; Σε πόνεσε που έδωσα το λινκ;

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Στον λινκ που έδωσες αν παρατηρούσες καλύτερα έχω ως nick το όνομά μου.
Γιατί να μην είμαι περήφανος που πιστεύω πως ο Σημίτης είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας για την υπόθεση των Ιμίων?
Κι εσείς δεν κατηγορούσατε τον Σημίτη τότε για το ευχαριστώ στους Αμερικάνους?
Κάποια πράγματα ίσως τα έβλεπες πιο νηφάλια αν δεν είχες το πιστόλι στον κρόταφο...
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #138 on: January 25, 2006, 02:04:56 am »

Καλά τα λέτε παιδιά, μόνο μια μικρή ένσταση έχω πάνω σε αυτό που είπε ο Μιχάλης Μυρογιάννης και επικρότησε ο Αλιάκμωνας. Δεν πιστεύω πως ευθύνεται κανένας για την τροπή που πήρε η συζήτηση και επίσης δεν μας "την βγήκε" κανένας ούτε κέρδισε τίποτα ο φασισμός μέσα από αυτήν την συζήτηση. Καταλαβαίνω την συναισθηματική φόρτιση όμως δεν χρειάζονται τέτοιου είδους υπερβολές.

Δεν πιστεύω πως οι φασιστικές απόψεις που διατυπώθηκαν εδώ μέσα κέρδισαν τις εντυπώσεις κανενός. Είμαστε όλοι όριμοι και ικανοί να κρίνουμε...

...και μια συμβουλή..."Αγαπάτε τους εχθρούς σας! - αυτό τους ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο"...με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό....

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #139 on: January 25, 2006, 02:08:07 am »

Η ελευθερία του λόγου ειδικά σε αυτό το θέμα διατηρήθηκε ακέραιη, από όσο ξέρω.

chabos4
Guest
« Reply #140 on: January 25, 2006, 02:12:24 am »

Δεν πιστεύω πως οι φασιστικές απόψεις που διατυπώθηκαν εδώ μέσα κέρδισαν τις εντυπώσεις κανενός.

Κάνε quote μία άποψη που διατυπώθηκε εδώ μέσα και την βρίσκεις φασιστική.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #141 on: January 25, 2006, 03:45:31 am »

Πιστά αντίγραφα του καθεστώτος της ΕΣΣΔ. Τι έλεγαν οι κομμουνιστές πριν πάρουν την εξουσία και πόσοι χριστιανοί πέθαναν στην Σιβηρία μετά την επιβολή του καθεστώτος? Τα ίδια είστε κι εσείς.

Οι σημερινές αριστερίζουσες φυσιογνωμίες δεν καταλαβαίνουν πως η μόνη λύση είναι η αντίσταση των λαών μέσω της εθνικής διαφορετικότητας.

apostolos1986 δεν ξέρεις ούτε ένα όνομα ούτε εσύ, ούτε η αριστερά, ούτε οι εργατοπατέρες, ούτε η Δαμανάκη. What can i say, you 're a funny guy!

Το κακό του ασύλου δεν είναι ότι επιτρέπει στους καμμένους να καίνε αλλά ότι μέμφεται την αξιοπιστία του κράτους και ότι χρωματίζει πολιτικά τα σώματα ασφαλείας χωρίς λόγο.

Στα παραπάνω quotes κάθε φράση από μόνη της μοιάζει σχετικά αθώα, όμως όλες μαζί σαφέστατα, Χάμπε, φανερώνουν μια τάση υπερβάλλοντα πατριωτισμού, ένα αβυσσαλέο μίσος προς την αριστερά και μία ανούσια υπεράσπιση των ένοπλων σωμάτων, και κυρίως της αστυνομίας, από ένα πρόβλημα που δεν υφίσταται. Όλα τα παραπάνω μαζί με την τεράστια ισχυρογνωμοσύνη και αδιαλλαξία στις απόψεις σου και με τον υφέρποντα λαϊκισμό που διακρίνει τον τρόπο που μιλάς αποτελούν όλα χαρακτηριστικά φασιστικά...

...δεν θέλω να σε κρίνω, αλλά από τα λεγόμενα σου αυτήν την εντύπωση απέκτησα για σένα...

...απέδειξε μου πως κάνω λάθος λοιπόν...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #142 on: January 25, 2006, 03:53:43 am »

Quote from: aliakmwn on January 25, 2006, 01:39:53 am
Η εξελιξη της συζητησης ανεδειξε τη μεγαλυτερη τραγικη ειρωνια της συλλογικοτητας μας:

Η αδυναμια μας να αντιμετωπισουμε το θεμα του ασυλου οπως αρμοζει γενικοτερα, καθρεφτιστηκε πανω στην αδυναμια μας να αντιμετωπισουμε την καταχρηση της ελευθεριας του λογου εντος του forum.
Και ειμαστε ολοι υπευθυνοι.

Ορίστε;;;
Δηλαδή κυρ Αλιάκμονα μας λες ότι όλοι εδώ μέσα αποτύχαμε να σχολιάσουμε ένα θέμα "όπως έπρεπε";
ΟΕΟ το φόρουμ έχει πάνω από 1000 μέλη πλέον.
(προσοχή λέω για το θέμα , το άσυλο και όχι τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν για τον τόπο θανάτου των ηρώων του Πολυτεχνείου)

Δεν μπορεί, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, κάποιος θα πετάξει τη μαλακία του και κάποιος άλλος θα πετάει συνέχεια μαλακίες.

Τι δηλαδή, επειδή κάποιοι εδώ μέσα λένε  ότι θένε, να τους τσουβαλιάσουμε όλους σε ένα;
Για σε παρακαλώ.
Κάνεις και σχόλια για τη συλλογικότητα του φόρουμ.

Το φόρουμ ΔΕΝ είναι ούτε προσωποποίηση ούτε μικρογραφία της κοινωνίας. Είναι απλά μια μικρή κοινωνία. Μη σε τρομάζει, λοιπόν, το στραβό που θα ακούσεις εδώ μέσα. Δεν αντιπροσωπεύει κάτι γενικότερο. Είναι απλά αυτοί οι άνθρωποι που είναι.

Και σχετικά με το συγκεκριμένο μέλος (ναι ναι, για τον chabos4 λέω, ο ζορμπάς μου φαίνεται πιο συζητίσιμος), νομίζω ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να μην του απαντάμε. Αν θέλουμε λογική συνέχεια και επιτρεπτά επιχειρήματα στη συζήτηση.

Να μην ασχολούμαστε συνέχεια με τον καθένα που βάζει φωτιά στον κώλο του!!!!!!!
(Ή που δείχνει τα... μπράτσα κάποιου άλλου στο άβατάρ του)

Και κάτι άλλο. Θυμάμαι ακόμη την κουβέντα της Michelle που έλεγε "αμάν με το politically correct φόρουμ σας" ή κάτι τέτοιο.
Μην καταντήσουμε λοιπόν σαν τους παπάδες!!!!!

Quote from: Verminoz on January 25, 2006, 02:04:56 am
Καλά τα λέτε παιδιά, μόνο μια μικρή ένσταση έχω πάνω σε αυτό που είπε ο Μιχάλης Μυρογιάννης και επικρότησε ο Αλιάκμωνας. Δεν πιστεύω πως ευθύνεται κανένας για την τροπή που πήρε η συζήτηση και επίσης δεν μας "την βγήκε" κανένας ούτε κέρδισε τίποτα ο φασισμός μέσα από αυτήν την συζήτηση. Καταλαβαίνω την συναισθηματική φόρτιση όμως δεν χρειάζονται τέτοιου είδους υπερβολές.

Δεν πιστεύω πως οι φασιστικές απόψεις που διατυπώθηκαν εδώ μέσα κέρδισαν τις εντυπώσεις κανενός. Είμαστε όλοι όριμοι και ικανοί να κρίνουμε...

...και μια συμβουλή..."Αγαπάτε τους εχθρούς σας! - αυτό τους ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο"...με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό....

Μπράβο ρε Βερμ, αυτό λέω κι εγώ!!

Υ.Γ. Και βρίσκω αυτά που λέει ο damien πολύ σταράτα.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #143 on: January 25, 2006, 04:23:04 am »

4dcube: Το φόρουμ ΔΕΝ είναι ούτε προσωποποίηση ούτε μικρογραφία της κοινωνίας. Είναι απλά μια μικρή κοινωνία. Μη σε τρομάζει, λοιπόν, το στραβό που θα ακούσεις εδώ μέσα. Δεν αντιπροσωπεύει κάτι γενικότερο. Είναι απλά αυτοί οι άνθρωποι που είναι.

Πρωτίστως, μια μικρή διόρθωση σε αυτήν την πρόταση: Δεν αντιπροσωπεύει απαραίτητα κάτι γενικότερο. Μπορεί όμως να δείξει τί τάσεις υπάρχουν μέσα σε μια μικροκοινωνία όπως αυτήν του πανεπιστημίου πολύ γλαφυρά.

Το ζήτημα του αν μια συλλογικότητα είναι κάτι παραπάνω από τα άτομα που την αποτελούν είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο θα έλεγα αυτό: η παραπάνω πρόταση ισχύει στο βαθμό που τα μέλη συνδιαμορφώνονται. Έτσι προκύπτει κάτι νέο. Μπορεί όμως επίσης να λες πολλά με κάποιον και να μη διαμορφώνεται κανείς από τους δύο.

Όσο για την κατάχρηση της ελευθερίας του λόγου: όπως είπε και ο 4dcube, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό, τι πίπα του κατέβει. Αυτό δεν είναι κατάχρηση. Κατάχρηση είναι να χρησιμοποιείς αυτό το δικαίωμα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις στους αδαείς και τους ανυποψίαστους. Δε νομίζω ότι το φορουμ απαρτίζεται από τέτοια άτομα στην πλειοψηφία του, και επίσης δεν έχω κάποια ένδειξη ότι αυτή ήταν η προτροπή και του Χάμπου. Μάλιστα, το να ακούγονται ανυπόστατες απόψεις είναι συχνά καλό, γιατί ωθεί αυτούς που έχουν κάποιες απόψεις να τις σκεφτούν και να τις εκφράσουν, ώστε να αντικρούσουν τις βλακείες. Προσωπικά, από τη συζήτηση που έγινε για το άσυλο, δεν αποκόμισα κάτι αρκετά ουσιώδες, γιατί ειπώθηκαν πράγματα που έτυχε να έχω ξανακούσει ( εκτός από το πρόσφατο ποστ του gpap ) . Παρ' όλ' αυτά, η συζήτηση από μόνη της ήταν ουσιώδης, γιατί μας έκανε να σκεφτούμε. Απλά.

Επίσης, για το "αυγό του φιδιού": κάθε δημοκρατική έκφανση το κρύβει μέσα της. Κρύβει μέσα της το σπόρο της καταστροφής της. Αυτό είναι γνωστό. Δεν θα πρέπει ούτε να σοκαριστούμε, ούτε να ντραπούμε. Απλά να το ξέρουμε. Αλλά αν κάτι είναι να κάνουμε για αυτό είναι να συζητήσουμε και να κοντραριστούμε με αυτούς που πρεσβεύουν ακραίες απόψεις, εώς ότου δούμε ότι είναι ανένδοτοι. Τότε, δεν είναι στο χέρι κανενός πια. Το να θέλεις να τσακίσεις το φασισμό - με τη βία, ας πούμε, σε κάνει το ίδιο φασίστα. Ή οπως αλλιώς θέλετε πείτε το. Εγώ το λέω μισαλλοδοξία. Το πράγμα αυτό αλλάζει εάν και μόνο εάν ο άλλος χρησιμοποιήσει βία για να σε αναγκάσει να δεχτείς τις απόψεις του, οπότε πρέπει να αμυνθείς.

Τέλος, δεν πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με το Χάμπο. Αυτό σημαίνει ότι παραδέχεσαι την πνευματική σου ανεπάρκεια και αφήνεις τη βλακεία να κυριαρχήσει. Σορρυ, αλλά εγώ δεν θα το κάνω αυτό. Ίσως το καλύτερο φάρμακο για την όλη κατάσταση θα ήταν λίγο χιούμορ...το οποίο λογικά αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο και πίνει καφέδες στο σαλέ. Πάντως, σ' αυτό το topic δεν είναι.  Wink

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #144 on: January 25, 2006, 04:32:07 am »

Quote from: chabos4 on January 25, 2006, 01:58:41 am

Στον λινκ που έδωσες αν παρατηρούσες καλύτερα έχω ως nick το όνομά μου.
Γιατί να μην είμαι περήφανος που πιστεύω πως ο Σημίτης είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας για την υπόθεση των Ιμίων?
Κι εσείς δεν κατηγορούσατε τον Σημίτη τότε για το ευχαριστώ στους Αμερικάνους?
Κάποια πράγματα ίσως τα έβλεπες πιο νηφάλια αν δεν είχες το πιστόλι στον κρόταφο...

Προφανώς και ξέρω ότι στο λινκ που έδωσα έχει το όνομά σου, από εκεί κατάλαβα πώς ονομάζεσαι άλλωστε...
Να είσαι περήφανος για ό,τι κάνεις, εγώ δεν σου είπα τίποτα τέτοιο. Αν πράγματι είσαι περήφανος γιαυτό που έγραψες (αναφαίρετο δικαίωμά σου) πολύ καλά. Η ένστασή μου είναι στο ότι ενοχλήθηκες που "έσπασα" την ανωνυμία σου. Μην μπερδεύεσαι, δεν αναφέρομαι σε ό,τι είπες για τον Σημίτη αλλά σε αυτά περί κατινιάσματος κλπ. Ούτε και υποστηρίζω τον Σημίτη, ούτε και σου τη λέω γιαυτό που έγραψες, γράφε ό,τι γουστάρεις για όποιον γουστάρεις. Αλλά μη μου λες για ασφαλίτικες κλπ μεθόδους γιατί δεν σε παίρνει.

Και μη μασάς νηφάλια τα βλέπω τα πράγματα, εσύ μάλλον βλέπεις πιστόλια,σφαίρες, καλάσνικωφ (αλβανικά πάντα), γιαταγάνια (τούρκικα πάντα!!) τρομοκράτες εξωγήινους εσωγήινους κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο...

Υ.Γ.: Πάντως χάμπε αυτό που σου αναγνωρίζω (sic) είναι ότι παρά το ότι είσαι 1vs100 συνεχίζεις και ποστάρεις και δε φεύγεις

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
chabos4
Guest
« Reply #145 on: January 25, 2006, 04:35:20 am »

vermiroz ψάξε σε κανένα λεξικό την ένοια του φασισμού.
Ο Παπαθεμελής είναι φασίστας? Ο Χριστόδουλος? Ο Καρατζαφέρης? Ο Ζουράρις?
Ο Νικηταράς ο τουρκοφάγος, ο σφαγέας αυτός ήταν φασίστας? Ο Μεταξάς που πολέμησε τον άξονα?
Τα συμπλάγματα των πατεράδων σας (γενιά του Πολυτεχνείου) έχουν δηλητηριάσει κι εσάς που αποκαλείτε όποιον μιλάει για πατρίδα φασίστα.
Εδώ ακούγονται κατά καιρούς κομμουνιστικές απόψεις τι στιγμή που μετά την μικρασιατική καταστροφή ο Ριζοσπάστης πανηγύριζε για την αποτυχία του επεκτατισμού και μιλιταρισμού του Βενιζέλου.
Θα βγει κανείς να υπερασπιστεί την μνήμη των διαμελισμένων σωμάτων των προπάππων μου?
Γιατί τρελαίνεστε και αφρίζετε όταν κάποιος λέει το ιστορικώς αποδεδειγμένο, ότι δηλαδή κανείς δεν σκοτώθηκε ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ εντός και στον περιβάλλοντα χώρο του Πολυτεχνείου.

4Dcube ρώτα τον fugitive για το αν τα μπρατσα είναι δικά μου ή κάποιου άλλου.

Το κακό είναι ότι έχετε την ψευδαίσθηση πως οι απόψεις σας εκφράζουν την πλειοψηφία της κοινωνίας.
Αυτή η ψευδαίσθηση μπορεί να δημιουργήθηκε επειδή σ' αυτό το forum όλοι (σχεδόν) πρεσβεύετε το ίδιο.
Μιλάτε παίρνοντας ως δεδομένο ότι η άποψή σας είναι η μόνη υγειής επί του θέματος.

6,5%  και πολύ βάζω...
« Last Edit: January 25, 2006, 05:05:12 am by chabos4 » Logged
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #146 on: January 25, 2006, 04:44:35 am »

Quote from: 4Dcube on January 25, 2006, 03:53:43 am
Να μην ασχολούμαστε συνέχεια με τον καθένα που βάζει φωτιά στον κώλο του!!!!!!!
(Ή που δείχνει τα... μπράτσα κάποιου άλλου στο άβατάρ του)

Quote from: chabos4 on January 25, 2006, 04:35:20 am
4Dcube ρώτα τον fugitive για το αν τα μπρατσα είναι δικά μου ή κάποιου άλλου.

Να τον ρωτήσω και αν έβαλες φωτιά στον κώλο άλλου ή στον δικό σου;

(άρε fugi, όλο για μάρτυρα σε τραβάνε)

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
chabos4
Guest
« Reply #147 on: January 25, 2006, 04:47:57 am »

Ωραία, πες μου λοιπόν με ποιο σκεπτικό έσπασες την ανωνυμία μου.

Το έκανες για εμένα, γιατί όχι για κάποιον άλλο?

Με εμένα ήρθες σε σύγκρουση και το έκανες για να ενισχύσεις την επίθεση, για να με κάνεις να κρυφτώ ή να ανακαλέσω. Έτσι νόμιζες ότι θα γινόταν...

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω γιατί δεν αποκαλείς τον καθένα εδώ μέσα με το όνομά του?

Όλοι ανεξαιρέτως κατάλαβαν τις προθέσεις σου. Το λέω θεωρώντας πως όλοι ανεξαιρέτως έχουν τουλάχιστον μέτρια αντίληψη.
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #148 on: January 25, 2006, 04:57:41 am »

ΧΑΧΑ! Συνομωσίες παντού!  Cheesy

Έλα ρε χάμπο. Πώς μπορεί κάποιος να σκεφτεί τόσο...δόλια;

Δεν αποκαλούμαστε συνήθως με τα ονόματά μας γιατί ενώ αρκετοί γνωρίζουν αρκετών, στους περισσότερους αρέσει να αυτόπροσδιορίζονται με το ψευδώνυμο. Αυτό είναι όλο.

Αν δεν έχεις κάτι να κρύψεις, τί σε νοιάζει; Τί θα σε κάνουμε, θα σε βρει κανείς και θα σε δείρει; Σαφώς θα ήταν το σωστό να πεις εσύ αυτοβούλως το όνομά σου αν το ήθελες. Γράφεις όμως σε ένα φόρουμ. Εκεί, ειδικά όταν είσαι...όχι ηλεκτρολόγος, εν προκείμένω, καλό είναι να δηλώνεις ποιος είσαι, ειδικά όταν εκφράζεις απόψεις, που χαρακτηρίζουν εσένα και σε προσδιορίζουν. Αυτό πιστεύω εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος.

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #149 on: January 25, 2006, 04:58:34 am »

Χαράλαμπε αγόρι μου με κανένα σκεπτικό δεν "έσπασα" την ανωνυμία σου. Όπως αποκαλώ τον aliakmwn Στάθη (πού είναι το περίεργο). Στην περίπτωσή σου μπήκα στη διαδικασία να δω ποιος είσαι από περιέργεια μήπως και σε ξέρω προσωπικά (ξαναλέω είμαστε συνάδελφοι) και μετά από την απλή έμπνευση (και η ΔΑΠ πολμηχ έχει φόρουμ, αφού είναι φορουμάκιας θα τον βρω κι εκεί) βρήκα εν τέλει το όνομά σου. Και αφού συνειδητοποίησα ότι μου ήσουν άγνωστος αποφάσισα να σε αποκαλέσω όπως σε λένε.
Απλά.
Και εσύ κόλλησες. Και ρωτάω, γιατί να κολλήσεις; Ε;; Γιατί κόλλησες;; Και να μην κατάλαβαν οι άλλοι δεν με απασχολεί, σίγουρα κατάλαβες εσύ.
Και πίστεψέ με, δεν έχω ανάγκη να ενισχύσω καμία επίθεση (μα επιτέλους ξεκόλλα με τις επιθέσεις και τους εχθρούς). Δε βασίζομαι σε πίπες εντυπωσιασμού και λοιπά πυροτεχνήματα όπως κάποιοι άλλοι.

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 51 Go Up Print
Jump to: