• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:53:36 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:53:36 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 92
Total: 133
agapi
LambisTr
alex_samaras_
abiki
Athinaaz
Yamal
boulionis
Tsomp
Giorgos2222
evax
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
AODON
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
dimitrisblioumis
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Arakapas
mixkats
dinoschalv
HlektrikhPatata
menelaras
aachmet
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 81042 times)
aliakmwn
Guest
Απ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #150 on: January 25, 2006, 05:04:41 am »

Φιλτατε Κυβε,

Το θεμα του topic δεν ειναι κατι στατικο. Ξεκινησε απο το ασυλο, κατεληξε στους νεκρους της εξεγερσης.

Το forum ειναι μια ηλεκτρονικη μικροκοινωνια, που απαρτιζεται απο μια μικρη ομαδα μελων της ευρυτερης κοινωνιας.

Εγω ανεγνωσα ομοιοτητες.

Η χλιαρη αντιμετωπιση που δεχθηκε ο υβριστης συνολικα απο τα μελη ειναι μια απλη απεικονιση της χλιαρης αντιμετωπισης που δειχνουν τα μελη της κοινωνιας σε ευαισθητα θεματα οπως αυτο του ασυλου.

Και φυσικα θα κανω σχολια, και για τη συλλογικοτητα και για τον καθενα ξεχωριστα! Και για τον εαυτο μου τον ιδιο (αυτοκριτικη). Δεν καταλαβα, δηλαδη η συλλογικοτητα ειναι υπερανω κριτικης?

Επιτρεψε μου να σου πω οτι η διαφυλαξη καποιων στοιχειωδων "αρχων", οι οποιες προσβληθηκαν με τα φασιστικα πυροτεχνηματα του Χαμπου, καθε αλλο παρα ζητημα πολιτικης ορθοτητας ειναι.

Ακριβως το αντιθετο: Το να κραταμε ψυχραιμη σταση, απεναντι σε τετοιες προκλησεις, μονο και μονο για να μη θιξουμε το "δικαιωμα στην αποψη" ειναι το χειροτερο προσωπο της "πολιτικης ορθοτητας".

Πατωντας πανω στο παραδοξο του Russell: Η ελευθερια ως εννοια, ειναι καταδικασμενη να αυτοαναιρεθει, καθως οφειλει να προστατεψει ακομα και την ταση ανατροπης της.
(Εναλλακτικη διατυπωση: Σου δινεται η ελευθερια να κανεις ο,τι θελεις, ακομα και να ανατρεψεις την ελευθερια)

Η μεγαλη αντιθεση, απο την οποια γεννιεται η "πορεια", η "εξελιξη", θα ειναι αυτη ακριβως η συγκρουση: Απ' τη μια η ελευθερια, που εξ ορισμου αγκαλιαζει και την καταστροφη της, κι απ' την αλλη η αυτοπροστασια της ελευθεριας που προφανως θα καταστρεψει (βλ. καταπιεσει) τον καταστροφεα της!

Η πλακα ειναι πως τα δυο αυτα αντιθετα... ταυτιζονται!

Ο συζυγος της ελευθεριας αναλαμβανει την πρωτη διαδικασια, την πολιτικως ορθη.
Ο εραστης τη δευτερη. Εδω πεφτει το κραξιμο/ξυλο.

Η προασπιση της ελευθεριας των μελων να διατυπωνουν τις αποψεις τους, θα συνεχιζεται για οσο δεν θα γινεται καταχρηση, ή για οσο η καταχρηση θα αντιμετωπιζεται με τον δεοντα τροπο απο την κοινοτητα. Απο 'κει και περα, δεν θα επιτραπει να γινει το forum χωρος ακροδεξιας προπαγανδας. Κι ουτε θα βαφτει η κοινοτητα με σκουρο μπλε εξ' αιτιας 1-2 ανεγκεφαλων, θρασυδειλων φασιστοειδων. Ζητημα λογοκρισιας δεν επεσε ακομα στο τραπεζι. Ακομα... Ισως χρειαστει να πεσει ομως...

Επικληση στα δημοκρατικα φρονηματα των μελων εκανα, φιλτατε Κυβε, κι εξακολουθω να κανω! Κι ασε το Χαμπο να κρυβεται απο την KGB.
aliakmwn
Guest
« Reply #151 on: January 25, 2006, 05:08:56 am »

Και ενα τελευταιο συμπληρωμα:

Εμενα μου βρωμαει προβοκατσια η ολη φαση...

Ευχομαι να κανω λαθος...
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #152 on: January 25, 2006, 05:09:05 am »

vermiroz ψάξε σε κανένα λεξικό την ένοια του φασισμού.
Ο Παπαθεμελής είναι φασίστας? Ο Χριστόδουλος? Ο Καρατζαφέρης? Ο Ζουράρις?
Μήπως εσύ πρέπει να ξανακοιτάξεις κάπου τον ορισμό του φασισμού; Αν και νομίζω ότι τον ξέρεις ήδη πολύ καλά...
Όχι! Οι μόνοι αναγνωρισμένοι και με τη βούλα φασίστες είναι ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι!!!

Θα βγει κανείς να υπερασπιστεί την μνήμη των διαμελισμένων σωμάτων των προπάππων μου?
Δεν έγραψε κανείς τίποτα για τους προπαπούδες σου ούτε για τους πολέμους τους!
Αντιθέτως εσύ πολύ εύκολα και ελαφρά τη καρδία προσβάλλεις τους αγώνες αυτών στους οποίους οφείλεις σήμερα το δικαίωμα να εκφράζεσαι ελεύθερα και να λες ό,τι θέλεις, ακόμα και ενάντια σε αυτή την ελευθερία!

Σταμάτα επιτέλους να δημιουργείς εντυπώσεις και να πετάς συνεχώς πυροτεχνήματα χωρίς να επιχειρηματολογείς ποτέ επί του ουσιαστικού! Ξεκινήσαμε μια συζήτηση για το άσυλο και με τα πυροτεχνήματά σου φτάσαμε να αμφισβητείς το αν ο Μεταξάς ήταν φασίστας!!!

Τι να συζητήσεις με αυτούς τους όρους; Και γιατί;

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #153 on: January 25, 2006, 05:10:35 am »

Στάθη τα σέβη μου  NotWorthy

συμφωνώ 200%

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #154 on: January 25, 2006, 05:17:47 am »

Quote from: aliakmwn on January 25, 2006, 05:04:41 am
Φιλτατε Κυβε,

Το θεμα του topic δεν ειναι κατι στατικο. Ξεκινησε απο το ασυλο, κατεληξε στους νεκρους της εξεγερσης.

Το forum ειναι μια ηλεκτρονικη μικροκοινωνια, που απαρτιζεται απο μια μικρη ομαδα μελων της ευρυτερης κοινωνιας.

Εγω ανεγνωσα ομοιοτητες.

Η χλιαρη αντιμετωπιση που δεχθηκε ο υβριστης συνολικα απο τα μελη ειναι μια απλη απεικονιση της χλιαρης αντιμετωπισης που δειχνουν τα μελη της κοινωνιας σε ευαισθητα θεματα οπως αυτο του ασυλου.

Και φυσικα θα κανω σχολια, και για τη συλλογικοτητα και για τον καθενα ξεχωριστα! Και για τον εαυτο μου τον ιδιο (αυτοκριτικη). Δεν καταλαβα, δηλαδη η συλλογικοτητα ειναι υπερανω κριτικης?

Επιτρεψε μου να σου πω οτι η διαφυλαξη καποιων στοιχειωδων "αρχων", οι οποιες προσβληθηκαν με τα φασιστικα πυροτεχνηματα του Χαμπου, καθε αλλο παρα ζητημα πολιτικης ορθοτητας ειναι.

Ακριβως το αντιθετο: Το να κραταμε ψυχραιμη σταση, απεναντι σε τετοιες προκλησεις, μονο και μονο για να μη θιξουμε το "δικαιωμα στην αποψη" ειναι το χειροτερο προσωπο της "πολιτικης ορθοτητας".

Πατωντας πανω στο παραδοξο του Russell: Η ελευθερια ως εννοια, ειναι καταδικασμενη να αυτοαναιρεθει, καθως οφειλει να προστατεψει ακομα και την ταση ανατροπης της.
(Εναλλακτικη διατυπωση: Σου δινεται η ελευθερια να κανεις ο,τι θελεις, ακομα και να ανατρεψεις την ελευθερια)

Η μεγαλη αντιθεση, απο την οποια γεννιεται η "πορεια", η "εξελιξη", θα ειναι αυτη ακριβως η συγκρουση: Απ' τη μια η ελευθερια, που εξ ορισμου αγκαλιαζει και την καταστροφη της, κι απ' την αλλη η αυτοπροστασια της ελευθεριας που προφανως θα καταστρεψει (βλ. καταπιεσει) τον καταστροφεα της!

Η πλακα ειναι πως τα δυο αυτα αντιθετα... ταυτιζονται!

Ο συζυγος της ελευθεριας αναλαμβανει την πρωτη διαδικασια, την πολιτικως ορθη.
Ο εραστης τη δευτερη. Εδω πεφτει το κραξιμο/ξυλο.

Η προασπιση της ελευθεριας των μελων να διατυπωνουν τις αποψεις τους, θα συνεχιζεται για οσο δεν θα γινεται καταχρηση, ή για οσο η καταχρηση θα αντιμετωπιζεται με τον δεοντα τροπο απο την κοινοτητα. Απο 'κει και περα, δεν θα επιτραπει να γινει το forum χωρος ακροδεξιας προπαγανδας. Κι ουτε θα βαφτει η κοινοτητα με σκουρο μπλε εξ' αιτιας 1-2 ανεγκεφαλων, θρασυδειλων φασιστοειδων. Ζητημα λογοκρισιας δεν επεσε ακομα στο τραπεζι. Ακομα... Ισως χρειαστει να πεσει ομως...

Επικληση στα δημοκρατικα φρονηματα των μελων εκανα, φιλτατε Κυβε, κι εξακολουθω να κανω! Κι ασε το Χαμπο να κρυβεται απο την KGB.

Μάλιστα. Έτσι αλλάζονται οι λάμπες.
 Peace
Οκ, τώρα κατάλαβα τι ήθελες να πεις.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #155 on: January 25, 2006, 05:21:40 am »

"Έτσι αλλάζονται οι λάμπες"   Shocked

OMG γιατί να είστε τόσο καμένοι οι ηλεκτρολόγοι;! redface

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #156 on: January 25, 2006, 05:22:58 am »

Quote from: damien667 on January 25, 2006, 05:21:40 am
"Έτσι αλλάζονται οι λάμπες"   Shocked

OMG γιατί να είστε τόσο καμένοι οι ηλεκτρολόγοι;! redface

Γιατί ξέρουμε να μας αλλάζουμε όταν καιγόμαστε!! Smiley

chabos4
Guest
« Reply #157 on: January 25, 2006, 05:28:01 am »

Το να κραταμε ψυχραιμη σταση, απεναντι σε τετοιες προκλησεις, μονο και μονο για να μη θιξουμε το "δικαιωμα στην αποψη" ειναι το χειροτερο προσωπο της "πολιτικης ορθοτητας".
Ακριβώς με αυτόν τον τρόπο δικαιολογούσε τις δολοφονίες των αντιφρονούντων στα τάγματα εργασίας το καθεστός της ΕΣΣΔ.

Κι ουτε θα βαφτει η κοινοτητα με σκουρο μπλε εξ' αιτιας 1-2 ανεγκεφαλων, θρασυδειλων φασιστοειδων
Δηλαδή να την αφήσουμε κόκκινη-μαύρη?

Ζητημα λογοκρισιας δεν επεσε ακομα στο τραπεζι. Ακομα... Ισως χρειαστει να πεσει ομως...
θα αντέξει το τραπέζι?

Netgull είσαι εκτός θέματος.
Τη μια λες σωστά ότι ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι ήταν φασίστες και μετά προσθέτεις και τον Μεταξά που τους πολέμησε.
ΑΛΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!
Έγραψε για τους προπαππούδες μου ο Ριζοσπάστης και σήμερα υπάρχουν άτομα που εκφράζουν απόψεις του ιδίου πολιτικού χώρου προσβάλλωντας τον προπάππου μου όπως θα προσβάλονταν οι συγγενείς των θυμάτων της Χούντας αν ήμουν οπαδός της χωρίς να γράψω τίποτα για τους νεκρούς εκείνης της περιόδου..
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #158 on: January 25, 2006, 05:33:37 am »

Χάμπε, αναφερόμενος στο προηγούμενο ποστ σου, κάνεις λάθος. Προφανώς όποιος μιλάει για πατρίδα δεν είναι φασίστας. Δεν είναι αρκετό αυτό. Και μερικοί από αυτούς που αποκαλούνται κομμουνιστές και αριστεροί μιλάνε για πατρίδα. Αλλά το αν έχουν όντως φασίζουσες αποχρώσεις οι λόγοι τους εξαρτάται από το τί και το πώς θα το πουν. Π. χ. Αν πω εγώ ότι μου αρέσει η Ελλάδα, η πατρίδα μου, δεν "φασίζω" ( τί όρος κι αυτός ). Γιατί εκφράζω μια προτίμηση, μια συμπάθεια για κάτι. Αν πεις όμως:

"Το έθνος είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ' όλα τα πράγματα ( ειδικά από τους ανθρώπους και πολίτες )"

"Πρέπει να ενδυναμώσουμε το κράτος και τους φορείς του ώστε να έχουμε τον έλεγχο σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής"

"Σεβασμός και τιμή στον αρχηγό του κράτους"

"Οι αντίθετες γνώμες πρέπει να καταπιέζονται",

τότε γίνεσαι φασίστας. Αυτά θα σου πουν και τα λεξικά φαντάζομαι. Η λέξη βέβαια χρησιμοποιείται με αρκετή ανακρίβεια συνήθως. Το αν θεωρούμε ότι οι απόψεις μας είναι οι μόνες υγιείς, φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα συζητάμε μαζί σου - αν και για έμενα, δεν υπάρχει "υγιής άποψη" - Στάθη, αυτό κι αν είναι πολιτικά ορθό! Υπάρχει άποψη υποστηριζόμενη από λογικά επιχειρήματα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, και συναισθηματικά ή μη φορτισμένη - σε ένα πρώτο επίπεδο. Τα είπε και ο netgull καλά.

Τώρα, για τη λογοκρισία: στάθη, ωραίο το παράδειγμά σου. Ωστόσο, δε νομίζω - κι όχι επειδή αναλαμβάνω το ρόλο του "συζύγου" της ελευθερίας  Wink - ότι κινδυνεύουμε από ακροδεξιά προπαγάνδα, ακόμα. Επειδή κάποιος βγαίνει και λέει πίπες, ξαναλέω, που οποιοσδήποτε έχει στοιχειώδη νοημοσύνη τις αναγνωρίζει ως πυροτεχνήματα και ανασφάλειες, δε σημαίνει ότι κάνει και προπαγάνδα. Και διαφωνώ στο ζήτημα της ψυχραιμίας: ακριβώς επειδή ο άλλος πετάει πυροτεχνήματα επιβάλλεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ψυχραιμία δε σημαίνει έλλειψη κραξίμου. Σημαίνει αντιπαράθεση χωρίς να γίνεσαι καραγκιόζης. Πολιτικά ορθό για εμένα είναι να πει κανείς όταν ακούσει μια μπαρούφα: "ναι, στεκεται κι αυτή η άποψη", για να μην τον θίξεις ( το χρυσό μου ). Πράγμα επικίνδυνο αν το πράττει κανείς, κυρίως για τον ίδιο.

Αυτά. Πολύ στην πραγματολογία το γυρίσαμε πάντως...δε λέμε και τίποτα για το άσυλο;  Huh

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
chabos4
Guest
« Reply #159 on: January 25, 2006, 05:41:03 am »

"Το έθνος είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ' όλα τα πράγματα ( ειδικά από τους ανθρώπους και πολίτες )"

"Πρέπει να ενδυναμώσουμε το κράτος και τους φορείς του ώστε να έχουμε τον έλεγχο σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής"

"Σεβασμός και τιμή στον αρχηγό του κράτους"

"Οι αντίθετες γνώμες πρέπει να καταπιέζονται",

τότε γίνεσαι φασίστας. Αυτά θα σου πουν και τα λεξικά φαντάζομαι

Κι εδώ αναρωτιέμαι που και πότε είπα παρόμοια με τα παραπάνω εγώ ο φασίστας.

Το αν θεωρούμε ότι οι απόψεις μας είναι οι μόνες υγιείς, φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα συζητάμε μαζί σου
Και που μιλάτε τι μου λέτε? Με βρίζετε. (φασίστας, πίπες, μαλακίες...)

KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #160 on: January 25, 2006, 05:45:20 am »

Quote from: chabos4 on January 25, 2006, 05:28:01 am

Κι ουτε θα βαφτει η κοινοτητα με σκουρο μπλε εξ' αιτιας 1-2 ανεγκεφαλων, θρασυδειλων φασιστοειδων
Δηλαδή να την αφήσουμε κόκκινη-μαύρη?

Τη μια λες σωστά ότι ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι ήταν φασίστες και μετά προσθέτεις και τον Μεταξά που τους πολέμησε.
ΑΛΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!

-Πότε έγινε κιόλας κοκκινόμαυρή; ουάου, να βάλουμε και κανένα αστέρι...

-Το ότι ο Μεταξάς πολέμησε φασίστες - ίσως επειδή του επεβλήθη από διάφορα συμφέροντα ή τη λαική θέληση ή ό, τιδήποτε άλλο - του απαγορεύει να είναι φασίστας; χα! Τα φυσικά πρόσωπα μπορούν χρόνια τώρα να έχουν παραπάνω από μία ιδιότητες, οι οποίες μπορούν και να έρχονται και σε αντίθεση μεταξύ τους...έλεος! Που έχει πάει αυτή η άτιμη η λογική; μάλλον θα πίνει καφέδες στο σαλέ κι αυτή!  Wink

Και κάτι τελευταίο: αν το να σου λέω ότι λες μαλακίες η/και πίπες είναι βρισιά, ε μάλλον θίγεσαι πολύ εύκολα σε αυτήν τη χώρα..!  Wink

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #161 on: January 25, 2006, 05:47:01 am »

+1 KorkoLyk.

Δεν κατάλαβα ρε Στάθη επειδή εκφράζει διαφορετική άποψη (άσχετα αν είναι λανθασμένη ή όχι) θα του κλείσουμε το στόμα; Πριν λίγους μήνες δε μιλούσες για λογοκρισία; Και ακροαριστερές απόψεις εκφράζονται εδώ μέσα, και προπαγανδιστικά αριστερά κείμενα, για αυτά γιατί δε λες τίποτα;

Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #162 on: January 25, 2006, 05:47:21 am »

@chabos:
Ένα μόνο μικρό κομματάκι από τη wikipedia...Μιας και λεξικό δεν θα κάνεις τον κόπο να ανοίξεις...

Fascism is typified by totalitarian attempts to impose state control over all aspects of life: political, social, cultural, and economic. The fascist state regulates and controls (as opposed to nationalizing) the means of production. Fascism exalts the nation, state, or race as superior to the individuals, institutions, or groups composing it. Fascism uses explicit populist rhetoric; calls for a heroic mass effort to restore past greatness; and demands loyalty to a single leader, often to the point of a cult of personality.

Μπορείτε να διαβάσετε και το υπόλοιπο κείμενο εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Fascism
Θες να πιάσουμε τα μηνύματά σου και να δούμε ένα ένα που είναι οι φασιστικές απόψεις;
Αλλά ξέχασα... Και η wikipedia είναι όργανο των κομμουνιστών...

Έγραψε για τους προπαππούδες μου ο Ριζοσπάστης και σήμερα υπάρχουν άτομα που εκφράζουν απόψεις του ιδίου πολιτικού χώρου προσβάλλωντας τον προπάππου μου όπως θα προσβάλονταν οι συγγενείς των θυμάτων της Χούντας αν ήμουν οπαδός της χωρίς να γράψω τίποτα για τους νεκρούς εκείνης της περιόδου..
Ναι μόνο που τον πόλεμο στον οποίο σκοτώθηκαν οι προπαππούδες σου δεν τον προκάλεσαν οι κομμουνιστές! Αν θέλεις να τα βάλεις με κάποιον βάλτα με το Βενιζέλο ή με το βασιλιά. Ενώ η Χούντα η ίδια βασάνισε και σκότωσε πολύ κόσμο! Συνεχίζεις να ισοπεδώνεις... Καλή η προσπάθεια αλλά δεν πιάνει...

« Last Edit: January 25, 2006, 05:52:08 am by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
aliakmwn
Guest
« Reply #163 on: January 25, 2006, 05:51:10 am »

Rattle η απαντηση βρισκεται εδω: http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=3366.msg29779#msg29779

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #164 on: January 25, 2006, 05:51:53 am »

Quote from: chabos4 on January 25, 2006, 05:41:03 am
Και που μιλάτε τι μου λέτε? Με βρίζετε. (φασίστας, πίπες, μαλακίες...)

Quote from: chabos4 on January 23, 2006, 00:10:20 am
από όλους αυτούς κανείς δεν σκοτώθηκε σε ακτίνα μικρότερη των 50 μέτρων από το πολυτεχνείο καθ' όλη την διάρκεια της εξέγερσης!!!!!!!!!!
Παρακαλώ δώστε τις συνθήκες θανάτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όμως κοίτα χάμπε, πώς μπορεί κάποιος να σε πάρει σοβαρά με αυτά που λες.
Εδώ κολλάνε αστειάκια.
Στην περίπτωση ταιριάζει το ..."κεφάλ'στου χαντάκ'! " απ' τους ΑΜΑΝ.

Και δεν είναι τόσο μεγάλες βρισιές πια αυτά που λες... που λέει κι ο Κορκολυκ...

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 51 Go Up Print
Jump to: