• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:01:23 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:01:23 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 117
Total: 180
DemetriosL
difis
alexter
θσερναμε
dimitrisblioumis
grammaths
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
Nicotre
spoun
tzortzis
GeorgeGk
Giorgos2222
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Fotis
manwlakhs
kourkou
andreaspaper
fopapadopoulos
nikos123321
3rdDegreeBurn
giorgostss
George_RT
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 80939 times)
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #570 on: February 23, 2007, 23:27:47 pm »

ο chabos επεστρεψε με αλλο ονομα. Και δεν επεστρεψε ο ιδιος ο χαμπος σιγουρα επεστρεψε η βλακεια που αλλωστε ειναι ανικητη. Προτεινω σε ολους τους συμμετεχοντες να αποσυρθουν για να διασφαλισουν την ψυχικη τους υγεια. Εγω αυτο θα πραξω. Δεν προκειται να πεισεις εναν τοιχο οτι ειναι πορτα.

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
aliakmwn
Guest
« Reply #571 on: February 24, 2007, 00:18:30 am »

Quote from: gepeltek on February 23, 2007, 18:15:54 pm
Α και για να μην ξεχνιόμαστε αλιάκμων..
 σε ρώτησε κάτι ο gerdi..

Τι εγινε ρε γαμωτο, ουτε για καφε δεν μπορει να παει κανεις, πρεπει να ειμαστε ολη την ωρα online για να απανταμε στην καθε μαλακια που σκεφτεται ο καθενας?

Quote from: gerdi on February 23, 2007, 17:49:41 pm
Όταν στην γιορτή του πολυτεχνείου η ΠΚΣ-ΚΝΕ (γιατί ωραία μας τα λες για την ΔΑΠ και την  ΠΑΣΠ)μέλος της οποίας είσαι(έτσι δεν είναι?),πέταξαν με την βία έξω από την πολυτεχνική τα τραπεζάκια που είχαν στήσει άτομα του φοιτητικού συνόλου στην κεντρική είσοδο(άτομα αριστερής ιδεολογίας, που απλώς ήθελαν να ''γιορτάσουν'' τα γεγονότα αυτά και τελοσπάντων να εκφραστούν ρε παιδί μου κι αυτοί ελεύθερα) τότε η παραταξη σου ποιο λαικό αίσθημα ευθήνης αντιπροσώπευε??Ε?Για πες μας λίγο!!!Τότε ποιο άσυλο ιδεών υπηρετούσε??

Εκτός βέβαια και αν τα παιδιά αυτά ήταν ανιψάκια του Μπους και του Μπλερ.......

Η βλακεια και η προβοκατσια δεν ταυτιζονται, αλλα πολλες φορες συνυπαρχουν στον ιδιο εγκεφαλο.

Τη μερα της επετειου του Πολυτεχνειου, στην κεφαλη της σκαλας ηταν τραπεζακια με TΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΦΕΑΠΘ. Κανενα κομματικο/παραταξιακο τραπεζακι δεν υπηρχε εκει πανω. Τοσο το τραπεζακι της ΠΚΣ, οσο και της ΚΝΕ, ηταν στη βαση της σκαλας, μαζι με τα υπολοιπα (και ακριβως απεναντι ηταν των ΕΑΑΚ)

Επιπλεον απο τα μεγαφωνα διαβαζονταν ΟΛΕΣ οι αποφασεις των Συλλογων, προφανως και αυτων που δεν στηριξαν το κειμενο της ΦΕΑΠΘ, οπως επισης και ΟΛΩΝ των πολιτικων νεολαιων, οποτε ερχοταν εκπροσωπος τους και ζητουσε να μιλησει.

Τα περι "πεταξαν με τη βια εξω απο το Πολυτεχνειο" ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας του gerdi.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #572 on: February 24, 2007, 00:33:52 am »

Quote from: megapixel on February 23, 2007, 16:27:51 pm
Πειτε ενα ονομα φοιτητη που σκοτωθηκε μονο......

πες το μας βρε φίλε να καταλάβουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Βέβαια η τακτική του, ένας μιλάει και οι άλλοι απλά κάνουμε τους κλακαδόρους, δείχνει διάθεση για διάλογο δε λέω.

Αλλά ένα μίζερο μονόλογο. Αν έμπαινες στον κόπο να δεις τι έχει γραφτεί σε αυτό το τόπικ θα έβλεπες ότι έχει γράψει και συγγενής νεκρού. Εξυπνάκια!

(που τα βρίσκετε και τα λέτε πάντως...)

byeeee
digitally cursed
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #573 on: February 24, 2007, 00:39:42 am »

Ρε αλιακμων γιατι του απαντας του φαντασιοπληκτου???

Η βλακεια έχει φτασει στο κορυφαιο επιπεδο της!

Κανενας νοήμων ας μην ξαναγραψει εδω περα! Ας τους αφησουμε μόνους τους να λενε οτι ------- θελουν!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #574 on: February 24, 2007, 00:40:33 am »

Quote from: myr on January 23, 2006, 02:40:01 am
Ονομάζομαι Μιχάλης Μυρογιάννης.
Είμαι ανιψιός του Μιχάλη Μυρογιάννη που δολοφονήθηκε άνανδρα, σε ηλικία 20 ετών, στις 21/11/1974 από τον Ντερτιλή.
Η συζήτησή σας προσβάλει τη μνήμη των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν εντός ή εκτός του Πολυτεχνείου, πριν ή μετά το βράδυ της 17ης Νοέμβρη του 1973.
Επειδή έχω παρακολουθήσει πολλές παρόμοιες συζητήσεις στα διάφορα Forum που υποκινούνται από φασίζοντες του τύπου chabos και Zorbas, με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι γίνεται στο χώρο του πανεπιστημίου και ιδιαίτερα του Πολυτεχνείου. Θέλω να ζητήσω από του διαχειριστές του ΤΗΜΜΥ.gr να  κατεβεί το ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ για τη μνήμη του συγγενή μου topic. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημά μου επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ στην Γενική Συνέλευση και τον πρόεδρο του Τμήματος.
Όσο για τους δύο –ήδη γνωστούς μου- υποστηρικτές της άποψης που αμφισβητεί έμμεσα την ύπαρξη θυμάτων, τους περιμένω αύριο στις 12 το μεσημέρι, μπροστά στη  Γραμματεία του Τμήματός σας με τα πρακτικά της δίκης του Πολυτεχνείου στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση το 1975 και καταδίκασε μεταξύ άλλων σε ισόβια και τον Ντερτιλή. Ας μη φοβηθούν να έρθουν, αρκεί να μην είναι τόσο προκλητικοί. Καλώ επίσης και όλους όσους ενδιαφέρονται για το debate, ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος.

Μυρογιάννης Μιχάλης
Φοιτητής τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ΠΑΜΑΚ
ΑΕΜ:1232
Διεύθυνση: Κεραμοπούλου 10, Καλαμαριά

Ικανοποιήθηκες τώρα? εε? εε? ε?ε?ε?

τι κόσμος θεέ μου!
« Last Edit: February 24, 2007, 00:45:46 am by Turambar » Logged

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #575 on: February 24, 2007, 00:51:07 am »

Τέλος να σχολιάσω.

Το άσυλο είναι δεδομένο και πέρα από νομοθεσίες.
Όταν η χούντα ήθελε να μπουκάρει και τελικά μπούκαρε, δεν υπήρχε κανένας νόμος που να προστατεύει την κατάληψη ή απαγόρευε γενικότερα την είσοδο δυνάμεων ασφαλείας. Ήταν κάτι σαν εθιμικό δίκαιο που απαγόρευε αυτήν την ενέργεια, πέρα από την προφανή βιαιότητα του να επιτεθείς σε άοπλο κόσμο με τανκ.

Ο νόμος του ασύλου, ήταν ακριβώς η επιβεβαίωση της σημασίας όσων συνέβησαν.

Τώρα, για άλλη μια φορά, τα όσα γίνονται συνέχεια στο άσυλο είναι συνέπεια της αναποτελεσματικότητας της αστυνομίας.
Τώρα τι θα αλλάξει; Το πολύ πολύ το ραντεβού των μπάχαλων με την αστυνομία, ίσως να αναγκαστούν να το γυρίσουν σε αντάρτικο πόλεων, αν η σύγκρουση που βρίσκεται σε έξαρση τα τελευταία χρόνια δεν αλλάξει τροπή.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι αυτά. Το κράτος καταφέρνει αυτό που θέλει, τρομάζει τον κόσμο και τον γεμίζει φόβο...

byeeee
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #576 on: February 24, 2007, 01:09:05 am »

Quote from: aliakmwn_banned on February 24, 2007, 00:18:30 am
Quote from: gerdi on February 23, 2007, 17:49:41 pm
Όταν στην γιορτή του πολυτεχνείου η ΠΚΣ-ΚΝΕ (γιατί ωραία μας τα λες για την ΔΑΠ και την  ΠΑΣΠ)μέλος της οποίας είσαι(έτσι δεν είναι?),πέταξαν με την βία έξω από την πολυτεχνική τα τραπεζάκια που είχαν στήσει άτομα του φοιτητικού συνόλου στην κεντρική είσοδο(άτομα αριστερής ιδεολογίας, που απλώς ήθελαν να ''γιορτάσουν'' τα γεγονότα αυτά και τελοσπάντων να εκφραστούν ρε παιδί μου κι αυτοί ελεύθερα) τότε η παραταξη σου ποιο λαικό αίσθημα ευθήνης αντιπροσώπευε??Ε?Για πες μας λίγο!!!Τότε ποιο άσυλο ιδεών υπηρετούσε??

Εκτός βέβαια και αν τα παιδιά αυτά ήταν ανιψάκια του Μπους και του Μπλερ.......
Η βλακεια και η προβοκατσια δεν ταυτιζονται, αλλα πολλες φορες συνυπαρχουν στον ιδιο εγκεφαλο.

Τη μερα της επετειου του Πολυτεχνειου, στην κεφαλη της σκαλας ηταν τραπεζακια με TΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΦΕΑΠΘ. Κανενα κομματικο/παραταξιακο τραπεζακι δεν υπηρχε εκει πανω. Τοσο το τραπεζακι της ΠΚΣ, οσο και της ΚΝΕ, ηταν στη βαση της σκαλας, μαζι με τα υπολοιπα (και ακριβως απεναντι ηταν των ΕΑΑΚ)

Επιπλεον απο τα μεγαφωνα διαβαζονταν ΟΛΕΣ οι αποφασεις των Συλλογων, προφανως και αυτων που δεν στηριξαν το κειμενο της ΦΕΑΠΘ, οπως επισης και ΟΛΩΝ των πολιτικων νεολαιων, οποτε ερχοταν εκπροσωπος τους και ζητουσε να μιλησει.

Τα περι "πεταξαν με τη βια εξω απο το Πολυτεχνειο" ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας του gerdi.

Quote from: digitally cursed on February 24, 2007, 00:39:42 am
Ρε αλιακμων γιατι του απαντας του φαντασιοπληκτου???

Η βλακεια έχει φτασει στο κορυφαιο επιπεδο της!

Κανενας νοήμων ας μην ξαναγραψει εδω περα! Ας τους αφησουμε μόνους τους να λενε οτι ------- θελουν!
Σφαίρα φαντασίας ε?    Φαντασιόπληκτος!!! Shocked Shocked Shocked
Ας ρίξουμε όλοι τότε λοιπόν συνάδελφοι μία ματια στο συγκεκριμένο topic!!!!!! 8)(ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΕΣ)
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=9763.0

ΘΑ έπρεπε να ντρέπεστε αγαπητοί συνάδελφοι της ΠΚΣ!!!
Θα έπρεπε να ντρέπεστε όχι μόνο για τις συκοφαντίες σας, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και να αναλάβετε την ευθήνη των πράξεων σας!!!!!! 

« Last Edit: February 24, 2007, 01:12:35 am by gerdi » Logged

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #577 on: February 24, 2007, 01:20:47 am »

Quote from: aliakmwn_banned on February 24, 2007, 00:18:30 am

Λοιπόν αρκετές μαλακίες άκουσα από δεξιούς, αριστερούς και άλλους συντηρητικούς, εγω αυτά τα έζησα.. Έχετε ξεφύγει από το θέμα, αν θέλετε ανοίξτε topic να σας πω για το τι έγινε νωρίς το πρωί εκείνη τη μέρα, που δεν πρέπει να ήσουν aliakmwn..
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #578 on: February 24, 2007, 01:27:46 am »

Quote from: Turambar on February 24, 2007, 00:40:33 am
Quote from: myr on January 23, 2006, 02:40:01 am
Ονομάζομαι Μιχάλης Μυρογιάννης.
Είμαι ανιψιός του Μιχάλη Μυρογιάννη που δολοφονήθηκε άνανδρα, σε ηλικία 20 ετών, στις 21/11/1974 από τον Ντερτιλή.
Η συζήτησή σας προσβάλει τη μνήμη των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν εντός ή εκτός του Πολυτεχνείου, πριν ή μετά το βράδυ της 17ης Νοέμβρη του 1973.
Επειδή έχω παρακολουθήσει πολλές παρόμοιες συζητήσεις στα διάφορα Forum που υποκινούνται από φασίζοντες του τύπου chabos και Zorbas, με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι γίνεται στο χώρο του πανεπιστημίου και ιδιαίτερα του Πολυτεχνείου. Θέλω να ζητήσω από του διαχειριστές του ΤΗΜΜΥ.gr να  κατεβεί το ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ για τη μνήμη του συγγενή μου topic. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημά μου επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ στην Γενική Συνέλευση και τον πρόεδρο του Τμήματος.
Όσο για τους δύο –ήδη γνωστούς μου- υποστηρικτές της άποψης που αμφισβητεί έμμεσα την ύπαρξη θυμάτων, τους περιμένω αύριο στις 12 το μεσημέρι, μπροστά στη  Γραμματεία του Τμήματός σας με τα πρακτικά της δίκης του Πολυτεχνείου στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση το 1975 και καταδίκασε μεταξύ άλλων σε ισόβια και τον Ντερτιλή. Ας μη φοβηθούν να έρθουν, αρκεί να μην είναι τόσο προκλητικοί. Καλώ επίσης και όλους όσους ενδιαφέρονται για το debate, ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος.

Μυρογιάννης Μιχάλης
Φοιτητής τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ΠΑΜΑΚ
ΑΕΜ:1232
Διεύθυνση: Κεραμοπούλου 10, Καλαμαριά

Ικανοποιήθηκες τώρα? εε? εε? ε?ε?ε?

τι κόσμος θεέ μου!
Παρεθεσες ενα κειμενο που ηδη υπαρχει στο τοπικ και το χω ηδη διαβασει... Απομονωνεις ενα ποστ και δε παραθετεις ολοκληρη κουβεντα. Μετα απο αυτο ελεχθησαν πολλα που ισως ακυρωνουν την παραπανω δηλωση(κυριως απο το χαμπο)> φυσικα μολις καποιος παει να πει καποια διαφορετικη αποψη απο τους κυριαρχους εδω μεσα πεφτουν ολι να τον φανε... Ο χαμπος δειχνει να εχει πατριωτικα αισθηματα ,που πολλοι ανθελληνες προσπαθουν να ξεριζωσουν με οση δυναμη εχουν, αλλά και πολυ καλη και βαθυτατη γνωση πολλων γεγονοτων και της ιστοριας. Και , φυσικα δεν υπαρχει χειροτερη βρισια απο το να σε χαρακτηριζουν ανθελληνα. Και φυσικα διεχνω μεγαλη συμπαθεια στη νεσσα που παρολο που εχει διαφορετικες αποψεις δειχνει υπομονη και κατανοηση και προσπαθει να καταλαβει αν οντως ειναι ορθα αυτα που λεει ο αλλος και ΜΕΤΑ να παραθεσει αντεπιχειρηματα (και πολυ σπανια να επιτεθει προσωπικα) Για ολους τους αλλους ενα σκετο αισχος...
« Last Edit: February 24, 2007, 01:34:29 am by megapixel » Logged

aliakmwn
Guest
« Reply #579 on: February 24, 2007, 01:31:49 am »

Quote from: gerdi on February 24, 2007, 01:09:05 am
Ας ρίξουμε όλοι τότε λοιπόν συνάδελφοι μία ματια στο συγκεκριμένο topic!!!!!! 8)(ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΕΣ)

Θα έπρεπε να ντρέπεστε όχι μόνο για τις συκοφαντίες σας, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και να αναλάβετε την ευθήνη των πράξεων σας!!!!!! 

Ο συναδελφος εχει δικιο, ας διαβασουμε το topic στο οποιο μας παραπεμπει:

Quote from: mafalda on November 19, 2006, 17:07:10 pm
Ρε παιδια,παντως,επειδη ημουν κ εγω εκει(οπου ξυλο και καφριλα..Grin )
δεν εγινε και τιποτα περιεργο-καθε χρονο γινονται τετοια...δυστυχως...

Οσο για τη "σιδηρογροθια",μου φαινεται υπερβολικο...
Ημουν με γνωστο,φιλο ΠΚΣιτη(ναι,εχω και τετοιους..)
που απλως ειναι μεταλλας και ειχε γαντια με καρφια..
Το παιδι δεν συμμετειχε στα σπρωξιδια,καθομασταν και
μιλουσαμε οταν εγινε η "ανατροπη" των τραπεζιων...
Δεν ξερω αν υπηρχαν και αλλοι βεβαια,αλλα νομιζω οτι
το θεμα εχει τραβηχτει καπως...

Ακομα και η προβοκατσια χρειαζεται μια στοιχειωδη νοημοσυνη Grin
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #580 on: February 24, 2007, 01:36:25 am »

Quote from: megapixel on February 24, 2007, 01:27:46 am
Και , φυσικα δεν υπαρχει χειροτερη βρισια απο το να σε χαρακτηριζουν ανθελληνα.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει..!!

το post μπορεί να σβηστεί..
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #581 on: February 24, 2007, 01:39:25 am »

Είναι χειρότερο να σε λένε ανθέλληνα από φονιά ας πούμε. Ότι να 'ναι.

Αμάν με τα πατριωτικά... εδώ ο κόσμος καίγεται και η Ελλάδα την χαρά της.

Και τι το καλό είναι να είσαι έλληνας και πατριώτης, αν δεν αγαπάς τους γύρω σου; Είτε είναι έλληνες είτε όχι.

Τώρα αν πέσαμε στον χάμπο ή στους χάμπους να τους φάμε, σόρρυ κιόλας δηλαδή, αν γράψω ότι γουστάρω τα ανήλικα, δεν θα με πεις παιδεραστή και ανώμαλο?

Δεν καταλαβαίνω, θα κάτσουμε να σκάσουμε και να σας βλέπουμε τι γράφεται και να διαφωνούμε; Βρε για να σοβαρευτούμε λίγο....
Τι ακριβώς ακυρώνεται και γιατί;

Εϊναι τόσο ανούσιο το να συζητάμε το θέμα που έθεσες (που κατά την άποψη μου μόνο φωτιά μπορεί να προκαλέσει). Η αναλγησία σου πάνω στο ζήτημα είναι τουλάχιστον εξοργιστική!

Αλλά ναι, μπορείς να λες ότι θέλεις....

byeeee
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #582 on: February 24, 2007, 01:43:57 am »

Quote from: damien667 on February 23, 2007, 23:27:47 pm
ο chabos επεστρεψε με αλλο ονομα. Και δεν επεστρεψε ο ιδιος ο χαμπος σιγουρα επεστρεψε η βλακεια που αλλωστε ειναι ανικητη. Προτεινω σε ολους τους συμμετεχοντες να αποσυρθουν για να διασφαλισουν την ψυχικη τους υγεια. Εγω αυτο θα πραξω. Δεν προκειται να πεισεις εναν τοιχο οτι ειναι πορτα.

Για ποιόν μιλάς damien..;
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #583 on: February 24, 2007, 01:44:13 am »

Quote from: aliakmwn_banned on February 24, 2007, 01:31:49 am
Quote from: gerdi on February 24, 2007, 01:09:05 am

Ο συναδελφος εχει δικιο, ας διαβασουμε το topic στο οποιο μας παραπεμπει:

Quote from: mafalda on November 19, 2006, 17:07:10 pm
Ρε παιδια,παντως,επειδη ημουν κ εγω εκει(οπου ξυλο και καφριλα..Grin )
δεν εγινε και τιποτα περιεργο-καθε χρονο γινονται τετοια...δυστυχως...

Οσο για τη "σιδηρογροθια",μου φαινεται υπερβολικο...
Ημουν με γνωστο,φιλο ΠΚΣιτη(ναι,εχω και τετοιους..)
που απλως ειναι μεταλλας και ειχε γαντια με καρφια..
Το παιδι δεν συμμετειχε στα σπρωξιδια,καθομασταν και
μιλουσαμε οταν εγινε η "ανατροπη" των τραπεζιων...
Δεν ξερω αν υπηρχαν και αλλοι βεβαια,αλλα νομιζω οτι
το θεμα εχει τραβηχτει καπως...

Ακομα και η προβοκατσια χρειαζεται μια στοιχειωδη νοημοσυνη Grin

Έλα κι εσύ άσε τις υπερβολές μερικών αι τις σιδηρογροθιές, μην κολλάς εσκεμμένα εκεί τα υπόλοιπα έγιναν..
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #584 on: February 24, 2007, 01:48:51 am »

Ε καλα δε παιζεστε . το πατε οπου θελετε το πραμα μονο και μονο για να βγαλετε τον αλλο τοσο χαζο. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ TURAMBAR ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ Η ΛΕΞΗ ΦΟΝΙΑΣ????ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ?ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙς ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ Ως ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!!!

Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 51 Go Up Print
Jump to: