• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:14:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:14:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 125
Total: 192
asantor
evax
cealexop
thpanousis
stavrospk
dimitrisblioumis
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
DemetriosL
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
LelisNiko
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
ggalamat
AlexKyr
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πανεπιστημιακό Άσυλο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Πανεπιστημιακό Άσυλο  (Read 80949 times)
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
« Reply #540 on: February 23, 2007, 17:10:24 pm »

όχι πάλι η ίδια ηλίθια συζήτηση...και όποιου δεν του αρέσει το χρώμα ας κάνει ένα δικό του..φόρουμ..με ΄σημα τον αναγεννμένο φόινικα και γύρω γύρω λίγη φωτιά...
και να μη χρησιμοποιεί το φόρουμ μόνο όταν το χρειάζεται...και όταν το έχει ανάγκη...

www.twitter.com/apostolos1986
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #541 on: February 23, 2007, 17:11:18 pm »

Quote from: megapixel on February 23, 2007, 17:06:19 pm
Quote from: Καμένος on February 23, 2007, 17:03:54 pm
Quote from: megapixel on February 23, 2007, 16:59:40 pm
Ε κλασικα.... Αρχισατε την ηλιθια συνθηματομονολογια που οπως συνηθως εφαρμοζετε οταν δε τα βγαζετε περα... Μπραβο και εις βαθυτερο χρωμα. Βρε καλα λεω, αλλαξτε και λιγο το χρωμα του θεματος του φορουμ μπας και ταιριαζει με το περιεχομενο του....

Κι εσύ άρχισες την ηλίθια παπαρολογία πάλι... Για ποιο μονόλογο μιλάς? Σε φιμώσαμε πάλι? Πού ακριβώς δεν τα "βγάλαμε πέρα"?? Το ότι δεν ξέρω ένα όνομα κάποιου που πέθανε στο πολυτεχνείο σημαίνει πως δεν υπήρξαν και άτομα που πέθαναν? Φοβερό επιχείρημα!! Επιμένω θα μου πείς ένα όνομα Ρώσσου στρατιώτη? Αλλιώς δεν θα έχει πεθάνει κανένας...

Και για το χρώμα δεν το έπιασα... Το εξηγείς λίγο, γιατί μάλλον από την πολύ φόρα που έχετε πάρει λέτε και μαλακίες..

1: Ε δεν θα υπηρχε ενας απο τους τοσους να εχει συγγενεις. Δε περασνα και αιωνες....
2: Οσοι καταλαβαν καταλαβαν.

1.και τι να βγεί να πεί? Ζήτω ! Μου σκοτώσανε το γιο!
2.όταν λές κάτι να το εξηγείς, αλλιώς δεν έχει νόημα να το λές. Ή μήπως φοβασαι να πείς αυτό που πιστεύεις?
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #542 on: February 23, 2007, 17:15:32 pm »

@karamazoβ: Όπως είπα και στον gepeltek, συμφωνώ ότι τα πράγματα αυτά είναι καφριλίκια και δεν πρέπει να γίνονται. Είναι και εσένα η άποψή σου ότι πρέπει να καταλύσουμε το άσυλο για να λύνει αυτά τα προβλήματα η αστυνομία;

@Megapixel: Δεν ξέρω τι να σου πω φίλε μου για να καταλάβεις την κατάντια σου. Το μόνο που με φτιάχνει είναι ότι κάτι τύπους σαν και εσένα τους εκδικείται η ίδια η ζωή.

@Guybrush:Φοβερό χιούμορ, καταπληκτικό timing ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου σε αυτό το τόπικ. Άντε πόσταρε καμιά σύριγγα σε χώρο πανεπιστημίου να γουστάρει και ο Megapixel.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #543 on: February 23, 2007, 17:16:48 pm »

Προσωπικά δεν ξέρω αν και πόσοι σκοτωθήκανε στο πολυτεχνείο...αλλά δεν μπορεί να μην παραδεχτείτε όλοι εσείς οι ανοιχτόμυαλοι ότι όλα αυτά περι εκατοντάδων νεκρών του πολυτεχνείου που μας φλομώνουνε τόσα χρόνια είναι ψέμματα!!Κάθε χρόνο θυμάμαι στις εκδηλώσαεις του σχολείου, βγαίνανε διάφοροι καθηγητές και βγάζανε λόγους ''οι εκατοντάδες νεκροι του πολυτεχνείου, οι χιλιάδες νεκροι του πολυτεχνείου'' ακόμα και στις εκπομπές στα κανάλια συνέχεια αυτό ακούς......
Εντάξει φτάνει πια με αυτήν την προπαγάνδα!

Υ.Γ.Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός ούτε οπαδός της χούντας, αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι μερικοί να με κοροιδεύουν μες τα μούτρα μου!
Υ.Γ.(2)Τέλος ας σταματήσει εδώ αυτό το θέμα γιατι θεωρώ είναι  Off-topic.

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #544 on: February 23, 2007, 17:18:49 pm »

Quote from: damien667 on February 23, 2007, 09:57:39 am
είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσεις το νόημα του ασύλου και τη σημασία του από ωραίες φρασούλες, από συζητησούλες σε μπαράκια και από "ενημερωτικές" εκπομπές στην τηλεόραση. Όπως λέει και ένα σύνθημα "στο δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις".

gepeltek δεν σε ξέρω ούτε έχω λόγο να σε προβοκάρω, αλλά έχω την αμυδρή υποψία ότι εσύ δεν πρόκειται ποτέ να χρειαστείς το άσυλο γιατί δεν κινδυνεύεις.

Την παρατήρηση που κάνεις για το πρόσωπο μου να σου πω την αλήθεια δεν την κατάλαβα..
Όπως όμως είπα και πιο πριν, δεν διαμόρφωσα την άποψη μου βλέποντας τηλέοραση, (ο Πρετεντέρης κ εγώ συμφωνώ είναι για γέλια..), είναι αυτά που βλέπω  με τα ίδια μου τα μάτια στο εσωτερικό των ελληνικών ΑΕΙ που με έχουν κάνει τόσο σκεπτικό απέναντι στο θεσμό..
Εγώ εξέφρασα την ένσταση μου για τον τρόπο που εφαρμόζεται το άσυλο τώρα και  είπα ότι πιστεύω πως τον απόλυτο ρόλο στην εφαρμογή του ασύλου πρέπει να έχει η “αρχή” του πανεπιστημίου και το κράτος (υπουργείο - αστυνομία) δεν έχει παρά να συνδράμει όποτε του ζητηθεί..
 Αυτό ουσιαστικά προβλέπει και ο υπάρχων νόμος, ο οποίος όμως δεν εφαρμόζεται..
Πώς ο έρμος πρύτανης να καλέσει την αστυνομία αν ψυλλιάζεται επεισόδια; Έχει βουήξει ο τόπος πως ο εκπρόσωπος των φοιτητών στην επιτροπή ασύλου δεν εμφανίζεται και συνεπώς δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση με ομοφωνία όπως απαιτεί ο νόμος.
 Γνωρίζουμε όλοι περιπτώσεις που είτε μια σύγκλητος διστάζει να καλέσει την αστυνομία και τον εισαγγελέα κάτω από το βάρος της αρνητικής δημοσιότητας, είτε τους καλεί (και μάλιστα συχνά προληπτικά) και αυτοί δεν ανταποκρίνονται ..
Τα πανεπιστήμια απέδειξαν πως δεν ξέρουν να διαχειρίζονται το άσυλο..
Επιπλέον ας αφήσουμε τις αοριστολογίες και κινδυνολογίες περι ολοκληρωτικής κατάργησης του ασύλου διότι κάτι τέτοιο δεν νοείται στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος..
Δεν υφίσταται καν η έννοια της "ολοκληρωτικής κατάργησης" του ασύλου, δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο (δεν ξέρω κ ούτε με ενδιαφέρει τι κανανε άλλοι)..
Οπότε δεν χρειάζεται να παίρνετε τόσο δραματικό ύφος τουλάχιστον όταν απαντάτε στα δικά μου μηνύματα..
Εγώ ζήτησα να αναμορφωθεί το άσυλο σε ορθολογική βάση έτσι ώστε να μην λειτουργεί ως προπετασμα καπνού το οποίο καλύπτει την λειτουργία των συγκοινωνούντων δοχείων..
 Όταν παραβιάζεται το συνταγματικό δικαίωμα στην ελευθερία λόγου (όπως έγινε με τους 1000)  τότε πρέπει να ζητηθεί το αυτονόητο. Δηλαδή η προστασία των δικαιωμάτων αυτών..
Ουτε φαντάζομαι είστε υπερ καποιοι καφροι να σπανε γραφεια καθηγητων, να εχουμε κανονικο πλιατσικο μηχανηματων και ερευνας..
Τα μικρότερης έκτασης περιστατικά, τα “κάτσε καλά γιατί θα φας το κεφάλι σου” από “φοιτητές”/”φοιτητοπατέρες” προς “ατακτούντες” κα8ηγητές, είναι αμέτρητα..
Θα πρέπει δηλαδή οι πολίτες των οποίων τα βασικά και συνταγματικά δικαιώματα προσβάλονται, να κάνουν μηνύσεις;
Είναι υποχρέωση του κράτους να προστατεύει αυτά τα δικαιώματα. Αυτεπάγγελτη υποχρέωση διότι αλλιώς να το κλείσουμε το μαγαζί..

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #545 on: February 23, 2007, 17:27:24 pm »

@megapixel
Τα λόγια σου μου θυμίζουν έναν τύπο που έγραψε κάτι πράματα στο φόρουμ σε κάποιες άλλες εποχές... Αν θέλεις μπορείς να παρακολουθήσεις τι έγινε, το συμβάν αρχίζει μετά από αυτό το quote (μπορείς να κάνεις κλικ στο λινκ και να δεις ακριβώς το ποστ του και κατόπιν αυτά που ακολούθησαν):
Quote from: chabos4 on January 21, 2006, 22:01:35 pm
Μπορεί να μην την κατήργησε στα χαρτιά όμως το τανκς που εισέβαλε μέσα και σκότωσε 10άδες φοιτητές σεβάστηκε καμιά ασυλία;;; Δεν νομίζω...
Πες 1 όνομα ενός φοιτητή που σκότωσε το τανκ!
Καθ'όλη την εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν σκοτώθηκε κανείς εντός του ασύλου και σε ακτίνα 50 μέτρων.

Μια περίληψη για τους βιαστικούς:
Είμαι ο chabos4, λέω ότι δε σκοτώθηκε κανείς κατά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Δεν πας να μου φέρεις αποδείξεις κύριε ανιψιέ ενός εκ των θυμάτων? Τι?? Με καλείς να μου δείξεις από κοντά τα επίσημα χαρτιά με τους νεκρούς (στους οποίους είναι και ο θείος σου) και τις ημερομηνίες?? Σιγά μην έρθω, αφού είσαι κολλημένος και μπορεί να με κάνεις ντα. Είστε φασίστες όλοι.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #546 on: February 23, 2007, 17:28:04 pm »

δεν είναι θέμα ανοιχτού μυαλού...είναι θέμα ιστορικής αλήθειας...
όταν λέμε εκατοντάδες θύματα...εννοούμε τα εκατοντάδες θύματα που βασανίστηκαν , φυλακίστηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις κατα τη διάρκεια του 1967-1974...
και όταν θέλεις να κλείσει μια κουβέντα δε βάζεις φιτίλια....

Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #547 on: February 23, 2007, 17:29:43 pm »

Quote from: gerdi on February 23, 2007, 17:16:48 pm
Προσωπικά δεν ξέρω αν και πόσοι σκοτωθήκανε στο πολυτεχνείο...αλλά δεν μπορεί να μην παραδεχτείτε όλοι εσείς οι ανοιχτόμυαλοι ότι όλα αυτά περι εκατοντάδων νεκρών του πολυτεχνείου που μας φλομώνουνε τόσα χρόνια είναι ψέμματα!!Κάθε χρόνο θυμάμαι στις εκδηλώσαεις του σχολείου, βγαίνανε διάφοροι καθηγητές και βγάζανε λόγους ''οι εκατοντάδες νεκροι του πολυτεχνείου, οι χιλιάδες νεκροι του πολυτεχνείου'' ακόμα και στις εκπομπές στα κανάλια συνέχεια αυτό ακούς......
Εντάξει φτάνει πια με αυτήν την προπαγάνδα
Off-topic οι νεκροί του Πολυτεχνείου σε ένα τόπικ για το άσυλο. Το ακούσαμε και αυτό.

@gepeltek:Πας την κουβέντα πάλι στην αρχή, και λες πάλι τα ίδια που έλεγες 20 πόστ πριν, στα οποία σου απαντήσαμε ένα πρός ένα ενώ εσύ αντίθετα δεν απάντησες σε καμία από τις ερωτήσεις μας.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #548 on: February 23, 2007, 17:37:31 pm »

Quote from: Fenix on February 23, 2007, 17:15:32 pm
@karamazoβ: Όπως είπα και στον gepeltek, συμφωνώ ότι τα πράγματα αυτά είναι καφριλίκια και δεν πρέπει να γίνονται. Είναι και εσένα η άποψή σου ότι πρέπει να καταλύσουμε το άσυλο για να λύνει αυτά τα προβλήματα η αστυνομία;

Οπως είπα και στο ποστ έιμαι υπέρ της διατήρησης του ασύλου ετσι ωστε να διακινούνται ελεύθερα και χωρίς φοβο οι ιδέες...και συμφωνω μαζί σου οτι δεν θέλω να μπαίνουν τα ΜΑΤ μεσα στους διαδρόμους (πράγμα που ούτε οι ΜΑΤατζηδες δεν θέλουν, δεν μπορούν να ελέγξουν το ΑΠΘ και αμα μπουν χωρις πολύ σοβαρό λογο θα γινουν ανεξέλεγκτα επεισόδια)...

Αλλα είναι μερικά πραγματα που γίνονται ανεξαρτητα απο την αστυνομία και το Κράτος και καταλύουν επανειλημένα το άσυλο. Ασυλο παρεχεται οχι μόνο απο το Κράτος και τους αστυνομικούς αλλα και απο οποιονδηποτε . Δεν μπορώ να βλέπω να μην μπορεί να γίνει μια εκδήλωση πχ για τη Μαυρη Βίβλο (η οποια λέει και πολλες ανακρίβειες και ψέμματα, το δεχομαι) επειδή την "εσπασε" μια παράταξη!!

Με την IAESTE έγινε το εξής απίστευτο: επειδή ο κοσμήτορας γκρέμισε το στεκι καποιων αναρχικων, αυτοί κατέλαβαν το καμαρακι στο αίθριο! Τελείως καφρίλα, και δεν υποχωρούσαν με τιποτα. Και δεν έγινε απολύτως τιποτα απο τους φοιτητές, ασε που μερικοί δεν ήταν καθολου αντιθετοι και κατηγορούσαν την ΙΑΕΣΤΕ οτι στελνει φοιτητές για "μαυρη εργασία". Ήμαρτον!

Όσο δεν δεχομαι να μπαινει η αστυνομία μέσα για ψύλλου πηδημα, άλλο τοσο δε δέχομαι αυτές τις καφρίλες!! Και αφού αυτά τα καφριλικια γινονται, μηπως πρεπεί να σκεφτούμε εμεις οι φοιτητές τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτά?

Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #549 on: February 23, 2007, 17:40:26 pm »

Quote from: gerdi on February 23, 2007, 17:16:48 pm
Εντάξει φτάνει πια με αυτήν την προπαγάνδα!

Υ.Γ.Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός ούτε οπαδός της χούντας, αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι μερικοί να με κοροιδεύουν μες τα μούτρα μου!

gerdi από ότι καταλαβαίνω δεν ξέρεις την ιστορία αυτού του τόπικ Grin Grin Grin Δοξασμένες εποχές Grin Grin

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #550 on: February 23, 2007, 17:43:29 pm »

Quote from: Fenix on February 23, 2007, 17:15:32 pm

Quote from: gepeltek on February 23, 2007, 17:18:49 pm

Επιπλέον ας αφήσουμε τις αοριστολογίες και κινδυνολογίες περι ολοκληρωτικής κατάργησης του ασύλου διότι κάτι τέτοιο δεν νοείται στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος..
Δεν υφίσταται καν η έννοια της "ολοκληρωτικής κατάργησης" του ασύλου, δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο (δεν ξέρω κ ούτε με ενδιαφέρει τι κανανε άλλοι)..
Οπότε δεν χρειάζεται να παίρνετε τόσο δραματικό ύφος τουλάχιστον όταν απαντάτε στα δικά μου μηνύματα..
Εγώ ζήτησα να αναμορφωθεί το άσυλο σε ορθολογική βάση έτσι ώστε να μην λειτουργεί ως προπετασμα καπνού το οποίο καλύπτει την λειτουργία των συγκοινωνούντων δοχείων..

Μάλλον εσύ λες τα ίδια κ τα ίδια..
Επιμένεις βλέπω στην ίδια τρομολαγνεία..
Εγώ ξεκαθάρισα την άποψη μου..
Είμαι υπέρ των αλλαγών που προτείνει η κυβέρνηση..
Το άσυλο, ως νομικό αγαθό, είναι αρμοδιότητα της Κυβέρνησης (καθώς και της Βουλής και του Δικαστικού σώματος). Αν κάποιοι δεν συμφωνούμε με την παρούσα κυβέρνηση ή δεν την γουστάρουμε σε τελική ανάλυση, δεν σημαίνει πως θα αναστείλλουμε τη λειτουργία της..
Είμαι υπέρ των αλλαγών γενικότερα..
Ειμαι υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 !!!
Πως αλλιώς να στο πω ρε φίλε..
Τζάμπα γράφω μου φαίνεται..
Είμαι υπέρ αυτού στο οποίο εσύ είσαι κατά..
Γκεγκε; (που λέει κ ο αλιάκμων)..
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #551 on: February 23, 2007, 17:49:41 pm »

Ρε συ aliakmwn δεν μας απαντας λίγο....
Καλά τον αρχισφαγέα και τον αρχιδολοφόνο(που και πάλι..... αλλά... ας πάμε παρακάτω).
Όταν στην γιορτή του πολυτεχνείου η ΠΚΣ-ΚΝΕ (γιατί ωραία μας τα λες για την ΔΑΠ και την  ΠΑΣΠ)μέλος της οποίας είσαι(έτσι δεν είναι?),πέταξαν με την βία έξω από την πολυτεχνική τα τραπεζάκια που είχαν στήσει άτομα του φοιτητικού συνόλου στην κεντρική είσοδο(άτομα αριστερής ιδεολογίας, που απλώς ήθελαν να ''γιορτάσουν'' τα γεγονότα αυτά και τελοσπάντων να εκφραστούν ρε παιδί μου κι αυτοί ελεύθερα) τότε η παραταξη σου ποιο λαικό αίσθημα ευθήνης αντιπροσώπευε??Ε?Για πες μας λίγο!!!Τότε ποιο άσυλο ιδεών υπηρετούσε??

Εκτός βέβαια και αν τα παιδιά αυτά ήταν ανιψάκια του Μπους και του Μπλερ.......

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #552 on: February 23, 2007, 17:51:38 pm »

Αυτο που λεω συνεχεια: Αντι να μου πειτε εστω και ενα ονομα αρχισατε τις προσωπικες επιθεσεις!! Γιατι αραγε?!?!?!?!? Οι νοημονες εδω μεσα που θελουν να βγαλουν συμπερασμα, και οχι αυτοι που εχουν βγαλει ηδη και το υπερασπιζονται, καταλαβαινουν ποιος λεει παπαριες κα ποιος οχι , και ποιος οταν το ρωτανε που θα παει απαντα οτι θα κανει κακο καιρο.. Ας μη γελιομαστε ολοι πηραν χαμπαρι για το τι παιζεται σε αυτο το φορουμ για τετοια θεματα. Αν καποιος παει να εκφερει αποψει αρχιζουν οι προσωπικες επιθεσεις και μετα κανεις να δεις ποστ κανα μηνα. Ετσι και γω ειπα να ρωτισω κατι απλοικο. (Για να συνεχιστει η ροη των ποστ  Cheesy)Το επακολουθο ηταν αναμενομενο.... Δεν εξεπληξε κανενα... Οσο για την απαντηση, δε περιμενω, οτιδηποτε αλλο θα λετε εκτος απο το να απαντησετε

megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #553 on: February 23, 2007, 17:55:06 pm »

Quote from: gerdi on February 23, 2007, 17:49:41 pm
Ρε συ aliakmwn δεν μας απαντας λίγο....
Καλά τον αρχισφαγέα και τον αρχιδολοφόνο(που και πάλι..... αλλά... ας πάμε παρακάτω).
Όταν στην γιορτή του πολυτεχνείου η ΠΚΣ-ΚΝΕ (γιατί ωραία μας τα λες για την ΔΑΠ και την  ΠΑΣΠ)μέλος της οποίας είσαι(έτσι δεν είναι?),πέταξαν με την βία έξω από την πολυτεχνική τα τραπεζάκια που είχαν στήσει άτομα του φοιτητικού συνόλου στην κεντρική είσοδο(άτομα αριστερής ιδεολογίας, που απλώς ήθελαν να ''γιορτάσουν'' τα γεγονότα αυτά και τελοσπάντων να εκφραστούν ρε παιδί μου κι αυτοί ελεύθερα) τότε η παραταξη σου ποιο λαικό αίσθημα ευθήνης αντιπροσώπευε??Ε?Για πες μας λίγο!!!Τότε ποιο άσυλο ιδεών υπηρετούσε??

Εκτός βέβαια και αν τα παιδιά αυτά ήταν ανιψάκια του Μπους και του Μπλερ.......
Και γω πολλα παρομοια εχω ρωτησει αλλα απαντηση πουθενα...
-Ασχετος: Ποτε θα πας σπιτι?
-Πολλοι και διαφοροι εδω μεσα: Χτες το φαγητο ηταν πολυ ωραιο.

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #554 on: February 23, 2007, 17:55:55 pm »

το πόρισμα Τσεβά : http://www.asxetos.gr/articlefull.aspx?i=1450

α και υπάρχει οργάνωση μητέρων που έχασαν τα παιδιά τους κατά την επταετία...
εκείνες οι μητέρες που πήγαν στο Παρασκευαϊδη και τους είπε ότι δεν ξέρει εκείνη την εποχή διάβαζε και παράλληλα ήταν γραμματέας του Ιερώνυμου...
« Last Edit: February 23, 2007, 17:58:18 pm by apostolos1986 » Logged

Pages: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 51 Go Up Print
Jump to: