• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 21:34:40 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 21:34:40 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by nmpampal
[Today at 21:29:36]

[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by chatzikys
[Today at 13:56:19]

Ρύθμιση θερμικού για μοτέ...
by chatzikys
[August 02, 2025, 21:29:19 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[August 02, 2025, 19:59:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Ma8hths Indou
[August 02, 2025, 17:30:47 pm]

[Τηλεπικοινωνιακά Συστήμα...
by Thanasis_pap
[August 02, 2025, 17:06:37 pm]

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by The Web
[August 02, 2025, 13:25:49 pm]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[August 02, 2025, 09:51:26 am]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:30:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:04:15 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 00:59:05 am]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[August 01, 2025, 20:35:12 pm]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[August 01, 2025, 15:13:09 pm]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[August 01, 2025, 15:03:05 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9988
Latest: kyrlef
Stats
Total Posts: 1427652
Total Topics: 31739
Online Today: 127
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 101
Total: 119
cealexop
nmpampal
giorgosss03
micelethe
Billyskotsikas
chriskazakos
manwlakhs
George_RT
antontsiorvas
Captain
KG03
JTS
Fraser
evgns
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων  (Read 11516 times)
Καλλισθένης
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
Απ: Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων
« Reply #45 on: January 20, 2006, 05:44:54 am »

Νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί και το κουράζουμε πλέον άσκοπα...

Για όποιον δεν μπορεί να αντιληφτεί την κοινή λογική ώριμων ανθρώπων με κάποιο επίπεδο στοιχειώδους αρμονικής συμπεριφοράς ανάμεσα σε μια ηλεκτρονική κοινότητα συνανθρώπων τους, ας ανατρέξουν στην "συμφωνία εγγραφής" που έχουν αποδεχθεί για την συμμετοχή τους στο forum.

Τμήμα της, πέραν της αποσαφήνισης του τι είναι "νόμιμο" και τι όχι, αναφέρει: Anyone who feels that a posted message is objectionable is encouraged to notify an administrator or moderator of this forum immediately. The staff and the owner of this forum reserve the right to remove objectionable content, within a reasonable time frame, if they determine that removal is necessary.

Αυτά τα ολίγα, είναι υπέρ-αρκετά!!!

Κ.Ι.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων
« Reply #46 on: January 20, 2006, 05:52:52 am »

Να κάνω μια ερώτηση που δεν είμαι σίγουρος αν απαντήθηκε πιο πριν.

Σκοπός είναι να προστατευθεί ο βλέπων τη φωτογραφία ή ο παρουσιαζόμενος στην φωτογραφία;

Ή απλά και οι δύο;

byeeee
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Απ: Re: Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων
« Reply #47 on: January 20, 2006, 06:04:29 am »

Quote from: akenatwn on January 20, 2006, 05:23:03 am
Εγώ ξέρω προσωπικά και τον ΧΧΧ και τον Ηγεμόνα και ήμουνα από τους πρωτοετείς που τον προέτρεψε να ανεβάσει αυτή την φωτογραφία.
Γι'αυτό και διαφωνό με την διαγραφή του δεύτερου post (ίσως το πρώτο ήταν λίγο παρατραβηγμένο).

Τα θερμά μου συγχαρητήρια.  lips_sealed

Και εδώ μπαινει το θέμα του γραπτού κανονισμού.Μήπως η έλλειψη γραπτού κανονισμού δίνει περισσότερη ελευθερία στους συντονιστές παρά στους συντονιζόμενους;Ούτως ή άλλως ο γραπτός κανονισμός δεν είναι παρα καταγραφή και αποσαφήνιση των ήδη υπαρχόντων άγραφων και αόριστων κανόνων,που τόσο ελεύθερα και αυθαίρετα μπορούν να επικαλούνται και ερμηνεύουν οι συντονιστές.

Μήπως τελικά προκαλέσατε εσκεμμένα το όλο θέμα αποσκοπώντας στο γενικό καλό του forum μέσω της έκτακτης και αναγκαστικής θέσπισης γραπτών κανονισμών που θα ευνοήσουν την εύρυθμη λειτουργία του;  shocked Suspicious

Με την πράξη σας προσεβλήθη κάποιος από τους συμφοιτητές μας και μέλος του forum (ούτε γνώριζε για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ούτε πολύ περισσότερο για τη δημοσιοποίησή της εδώ και αν μη τι άλλο τον δυσαρεστεί ιδιαίτερα κάτι τέτοιο), αυτό είναι το χειρότερο όλων.
Επίσης, παραβιάζετε ούτως ή άλλως τους άγραφους ή μακροπρόθεσμα γραπτούς κανόνες (πράγμα που επαναλαμβάνω πως κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν κρίνεται αναγκαίο να γίνει, διότι η αρχική συμφωνία εγγραφής είναι αρκετή και σαφέστατη) και με τα επαναλαμβανόμενα
post σας στο ίδιο στυλ και με την ίδια απαίτηση, υποτιμάτε τη νοημοσύνη όλων μας.
Ο Συντονιστής είναι επιφορτισμένος να δρά άμεσα και αντικειμενικά σε τέτοιες περιπτώσεις και γι' αυτούς τους λόγους ούτε εμένα ούτε εσένα είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει αν η πρόθεση για προκλητικές αναφορές σε τρίτο άτομο είναι τόσο κραυγαλέα όσο σε αυτήν την περίπτωση.

Quote from: Turambar on January 20, 2006, 05:52:52 am
Ή απλά και οι δύο;
Γιατί μόνο ένας εκ των δύο Turam;  Huh

Το έχουμε όντως κουράσει αφάνταστα. Δεν ασχολούμαι άλλο. Είναι αργά. Φεύγω.
(ΚαΤαΡα  angry4 angryAndHot angry4 angryAndHot angry4 angryAndHot angry4 angryAndHot angry4 angryAndHot angry4 angryAndHot angry4 angryAndHot angry4 angryAndHot angry4)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων
« Reply #48 on: January 20, 2006, 06:12:24 am »

Το πρόβλημα είναι λογικής, για μένα και απλά θέλω να δω απόψεις....

τουλάχιστον ένας από τους δύο είναι η απάντηση μου, στην ερώτηση που ο ίδιος έθεσα.

Όμως πάλι το θέμα είναι σχετικό. Γιατί ο κάθε αναγνώστης θα μπορεί να θεωρεί προσβλητικό κάτι που γράφει ο άλλος.

Οπότε καταλήγουμε στη ανάγκη των σοφών διαχειριστών.

Προσωπικά εγώ εμπιστεύομαι την ομάδα διαχειρηστών μέσα από την εμπερία μου μαζί τους.
Μου έχουν ζητήσει να κατεβάσω ποστ, μου έχουν προειδοποιήσεις ότι θα με κατεβάσουν ποστ.
Στο τέλος υπήρχε σωστή συνεννόηση που οδηγούσε είτε στην διατήρηση του ποστ είτε στο κατέβασμα του.

Στην τελική το αν σε αντιπροσωπεύει ένα φόρουμ ή αν έστω θέλεις να συμμετέχεις το φροντίζεις ανάλογα με το τι συνθήκες αντιμετωπίζεις σε αυτό.

Αυτά.

(πάντα μα πάντα μπορείς να αγνοείς αυτά που σε ενοχλούν, σε κουράζουν ή σε κάνουν να βαριέσαι και να παίξεις στην παραδίπλα παραλία... ή σε ένα άλλο νησάκι μακριά από εμάς)

byeeee
aliakmwn
Guest
« Reply #49 on: January 20, 2006, 12:59:18 pm »

The first rule of the thmmy.gr forum is that there are no rules.
The second rule of the thmmy.gr forum is that there are no rules!

Εγώ ξέρω προσωπικά και τον ΧΧΧ και τον Ηγεμόνα και ήμουνα από τους πρωτοετείς που τον προέτρεψε να ανεβάσει αυτή την φωτογραφία.

Συγχαρητηρια, μπορεις να αισθανεσαι περηφανος γι' αυτο!

Και εδώ μπαινει το θέμα του γραπτού κανονισμού.Μήπως η έλλειψη γραπτού κανονισμού δίνει περισσότερη ελευθερία στους συντονιστές παρά στους συντονιζόμενους;Ούτως ή άλλως ο γραπτός κανονισμός δεν είναι παρα καταγραφή και αποσαφήνιση των ήδη υπαρχόντων άγραφων και αόριστων κανόνων,που τόσο ελεύθερα και αυθαίρετα μπορούν να επικαλούνται και ερμηνεύουν οι συντονιστές.

Οχι.
Ξεκινα να ασχολεισαι λιγο με το forum, και θα το καταλαβεις καλυτερα... Με μια εμφανιση - πυροτεχνημα για να σπασεις την πλακα σου προφανως δεν προκειται να μπεις στο κλημα, και οσο κι αν σου "αποσαφηνισουμε" (sic) τη φυση και τη λειτουργια του forum, για σενα παλι ενα ξερο κειμενο θα ειναι.

Δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει η δημιουργια θεματος εκ του μηδενος, καθως και η αφελεστατη επιμονη ορισμενων στη διατηρηση του, τη στιγμη που οι ενστασεις τους εχουν χιλιοαπαντηθει...

Απλα πραγματα: Οποιος θελει να συνδιαμορφωσει το πλαισιο λειτουργιας της κοινοτητας, ας γινει μελος της.
Οχι μελος του forum, μελος της κοινοτητας. Και κατι τετοιο προϋποθετει πολυ περισσοτερη ενασχοληση απο τα λιγα δευτερολεπτα μιας εγγραφης και τα λιγα λεπτα για την αναρτηση ενος ανωριμου μηνυματος. Τοτε ισως μπορεσετε να καταλαβετε ποσο αστοχη ειναι η στρουθοκαμηλιστικη εμμονη σας στον "κανονισμο" καθως και η ατολμια σας να συναναστραφειτε (εστω και ηλεκτρονικα) με συνανθρωπους σας, σε ενα επικοινωνιακο παιχνιδι του οποιου τους κανονες θα βαλετε εσεις, κι οχι ενας μπατσος συμπεριφορων.

Σε αντιθετη περιπτωση, για οσους δηλαδη επιλεγουν συνειδητα (ειτε λογω συγκυριων αναγκαζονται) να απεχουν και να χρησιμοποιουν το forum μονο οφελιμιστικα, για ενημερωση, αποριες και θεματα, η "υποκειμενικη παρεμβαση των moderators" ειναι υπεραρκετη, τους καλυπτει απολυτα και δεν υπαρχει λογος να διαμαρτυρονται. Ετσι κι αλλιως, αφου δεν ειναι ζωντανα και ενεργα κομματια της κοινοτητας, πώς εχουν την αξιωση να επιβαλουν τον τροπο λειτουργιας που τους βολευει?

Τελος, η "κοινη λογικη" ειναι μια σειρα απο ορια, τα οποια τιθενται αυτοματως και ατυπα.
Οποιος δεν μπορει να την καταλαβει, ας ερθει σε επαφη με εναν καλο ψυχολογο ή ψυχιατρο.
Οποιος παλι μπορει να την καταλαβει, αλλα συνειδητα επιλεγει να σταθει εναντιον της, μπραβο του για την προσπαθεια του, ομως θα πρεπει να αποδεχτει το αυταποδεικτο: Οτι δηλαδη ο σεβασμος στην προσωπικοτητα του συνανθρωπου, με οποιον τροπο κι αν γινεται αντιληπτος, αποτελει τη βαση πανω στην οποια θεμελιωνεται η επικοινωνια εδω μεσα.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #50 on: January 20, 2006, 13:09:34 pm »

Καταρχήν καλωσήρθες στην Κοινότητα και ελπίζω να ήρθες για να μείνεις μαζί μας και όχι απλά να υποστηρίξεις τον υφιστάμενο την μεγάλη αδικία από τους συντονιστές!  Wink

Στη θέση σου δε θα ήμουν ιδιαίτερα περίφανος για την προτροπή αυτή, ειδικά αν του υπαγόρευσες και τα σχόλια.

Γι'αυτό και διαφωνό με την διαγραφή του δεύτερου post (ίσως το πρώτο ήταν λίγο παρατραβηγμένο).

Όπως με πρόλαβε και έγραψε ο aliakmwn, ο ρόλος του συντονιστή σε αυτό το forum δεν είναι ούτε να είναι μπάτσος ούτε να κόβει posts. Έτσι κι αλλιώς ελαχιστότατες είναι οι φορές που χρειάστηκε να γίνει κάτι τέτοιο.
Για τα περί κοινής λογικής σε παραπέμπω παταπάνω. Δηλαδή θα έπρεπε να κάνουμε poll αν η κοινή λογική σας συμφωνεί με τη διαγραφή του μηνύματος? Και να βγει 98% ναι και 2% όχι και να το σβήσουμε αφού το είχαν δει 1000 άτομα και είχε γίνει η ζημιά? Ο moderator παίρνει την πρωτοβουλία με βάση την εμεπειρία του, την κοινή λογική και τη γνώμη που διαμορφώνει η κοινότητα.
Δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ την εμμονή στο θέμα και με προβληματίζει. Ο ίδιος ο χΧχ μας είπε ότι έκανε λάθος στο να postάρει και απλά η ένσταση του ήταν στο γιατί δεν κατέβηκαν αντίστοιχα και άλλες φώτος, που ήταν μια καλή ευκαιρία για συζήτηση. Το προσβλητικό (και άρα αυτόματα διαγραφόμενο) του μηνύματος το παραδεχτηκε και ο ίδιος ο αποστολέας του.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #51 on: January 20, 2006, 16:29:25 pm »

Quote from: meltemi on January 19, 2006, 21:55:24 pm
Κι εγώ υποστηρίζω πως υπάρχει αυτή η κοινή λογική.

Κοινή λογική;Για σταθείτε ρε παιδιά...Τι θα πει κοινή λογική;Που την βλέπετε την κοινή λογική (αν υπάρχει ουσιαστικά κάτι τέτοιο) σ'αυτή την διαγραφή;Εγω βλεπω την αποφαση ενός ατόμου που έκρινε σύμφωνα με την δική του λογική και τα δικά του κριτήρια και κατέβασε το post,επικαλούμενος την "κοινή λογική" για να δικαιολογήσει την πράξη του.Και η τρομερή ερώτηση για διαγραφή:Μας δόθηκε η δυνατότητα να πούμε τη γνώμη μας για κατί που είχε ηδη αποφασίσει ο συντονιστής. Angry

Επειδή το ένα άτομο που κατέβασε το συγκεκριμένο ποστ(τη δεύτερη φορά) είμαι ,ας απαντήσω!!
Εγώ πουθενά δεν επικαλέστηκα την κοινή λογική γιατί για μένα αυτή είναια αυτονόητη!!
Δεν πρόκειται να κάνω αναφορές σε πράγματα για τα οποία  άτομα που είναι πλέον ακαδημαϊκοί πολίτες(λέεεμε τώρα) θα έπρεπε να το καταλάβουν μόνοι τους!!!
Λες ίσως το πρώτο ποστ ήταν παρατραβηγμένο , αν έγω κάτσω και γράψω ένα ωραίο ποστ κια πώ ότι το τάδε μέλος ή οποιοσδήποτε απεικονίζεται στη φωτογραφία και εκσ@@@@@@αι κτλ. είναι ίσως παρατραβγημένο;;Δεν είναι χυδαίο , δεν είναι άθλιο;;Μόνο και για το πρώτο σχόλιο ,έπρεπε να κατεβεί και το δεύτερο!!!
Είχα αποφασίσει ότι θα σταματήσω να σχολούμαι με τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευθούν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούνται!!

« Last Edit: January 20, 2006, 17:35:24 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #52 on: January 20, 2006, 16:36:10 pm »

Quote from: apostolos1986 on January 20, 2006, 16:29:25 pm
Μόνο και για το πρώτο σχόλιο ,έπρεπε να κατεβεί και το δεύτερο!!!

Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό αυτό το απλό πράγμα?? Η πρόθεση μετράει και φάνηκε εξαρχής ποια ήταν!

Είχα αποφασίσει ότι θα σταματήσω να σχολούμαι με τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευθούν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούνται!!
ΛΟΛ! Cheesy Cheesy
akenatwn
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Δύο είναι οι Θεοί:το Χρήμα και ο Ναργιλές.

View Profile
« Reply #53 on: January 21, 2006, 00:20:24 am »

b]Μόνο και για το πρώτο σχόλιο ,έπρεπε να κατεβεί και το δεύτερο!!![/b]

Μπράβο σου,χαιρομαι που το παραδέχεσαι.Μ'αρέσει που το λες και με περηφάνια!Τι να πω...

Quote from: aliakmwn on January 20, 2006, 12:59:18 pm
Τοτε ισως μπορεσετε να καταλαβετε ποσο αστοχη ειναι η στρουθοκαμηλιστικη εμμονη σας στον "κανονισμο" καθως και η ατολμια σας να συναναστραφειτε (εστω και ηλεκτρονικα) με συνανθρωπους σας, σε ενα επικοινωνιακο παιχνιδι του οποιου τους κανονες θα βαλετε εσεις, κι οχι ενας μπατσος συμπεριφορων.

Έλα;Για εξήγησε το λίγο...

Quote from: aliakmwn on January 20, 2006, 12:59:18 pm
Τελος, η "κοινη λογικη" ειναι μια σειρα απο ορια, τα οποια τιθενται αυτοματως και ατυπα.

Δε θα το σχολιάσω,γιατί το θεωρώ απλώς αφέλεια...

Δηλαδή,αν τώρα εγώ στείλω την ίδια φωτογραφία με σχόλια ώστε το post να είναι εντός των ορίων που καθορίζει η "κοινή λογική" (...) δεν θα κατεβεί;

My name is Legion, for we are many.
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #54 on: January 21, 2006, 00:27:40 am »

Ας γράψει κάποιος ένα ρημαδιασμένο κανονισμό να τελειώνουμε Roll Eyes

Κάντε το copy-paste από κανένα άλλο site να μην παιδευόμαστε κιόλα...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #55 on: January 21, 2006, 00:36:46 am »

Quote from: akenatwn on January 21, 2006, 00:20:24 am
b]Μόνο και για το πρώτο σχόλιο ,έπρεπε να κατεβεί και το δεύτερο!!![/b]

Μπράβο σου,χαιρομαι που το παραδέχεσαι.Μ'αρέσει που το λες και με περηφάνια!Τι να πω..

Δεν το έγραψα με περηφάνια αλλά το έγραψα με ντροπή για κάποιους συναδέλφους μου που δεν καταλαβαίνουν τα όρια από μόνοι τους!!

ktsourap
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, κάποτε ήμουν φυσιολογικός

View Profile
« Reply #56 on: January 21, 2006, 00:55:31 am »

Κατα την γνωμη μου δεν νοειται κοινωνια αλλα και φορουμ καθως αποτελει μικρογραφια κοινωνιας χωρις κανονισμους
Αλλιως ο καθενας θα εκανε οτι γουσταρε γιατι αυτο που για καποιον ειναι κοινη λογικη για καποιον αλλο δεν ειναι
επομενως εδω μπαινει ο κανινισμος για να αναγκασει μελη της κοινωνιας να συμορφωθουν με μια κοινη λογικη που ειναι ευρεως και στην πλειοψηφια αποδεκτη

Το θεμα εστιαζεται στο ποιος καθοριζει τον κανονισμο και αυτο ειναι που επηρεαζει τη δημοκρατικοτητα ενος φορουμ
Τελος δε θεωρω το θεμα τοσο ασημαντο για να κανει καποιος ενα απλο copy-paste
ktsourap
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, κάποτε ήμουν φυσιολογικός

View Profile
« Reply #57 on: January 21, 2006, 01:16:08 am »

Επισης μεσα απο τη συγκεκριμενη περιπτωση μου προεκυψαν καποιες αποριες

1. Στο συγκεκριμενο τοπικ moderator ειναι ο rattlehead
παρολα αυτα το δευτερο μηνυμα δε διαγραφηκε απο τον rattlehead αλλα απο αλλο moderator
Δηλαδη ολοι οι moderator μπορουν να επεμβαινουν και να διαγραφουν σε οποιο τοπικ θελουν???????
2.
Quote from: aliakmwn on January 18, 2006, 18:49:39 pm

Επισης, παρακαλουνται οι διαχειριστες να ελεγξουν την IP του xXx ωστε να διαπιστωθει αν ειναι ηδη ενεργο μελος του forum με αλλο nickname.

Εχω απορια αμα αυτο γινεται ή καλυτερα αμα εχει γινει ηδη και σε αλλες περιπτωσεις
Μηπως ετσι καταργειται η ανωνυμια και παραβιαζονται προσωπικα δεδομενα??????????????????????????????????????????????????????????
Starr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #58 on: January 21, 2006, 01:30:42 am »

Το forum λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό χωρίς γραπτούς κανονισμούς και μάλιστα λειτουργεί πολύ καλά. wav
Και εκεί έγκειται η μαγεία αλλά και η "επιτυχία" του!
Διότι πολύ απλά...δεν τους χρειάζεται!!! Peace
« Last Edit: January 21, 2006, 02:39:03 am by Starr » Logged

Αν δεν στηρίζεις το ένα σου πόδι έξω απ' τη Γη, ποτέ σου δεν θα μπορέσεις να σταθείς απάνω της.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #59 on: January 21, 2006, 01:48:29 am »

Κι εγώ είμαι υπέρ της μη ύπαρξης κανόνων στο forum!!!

Quote from: ktsourap on January 21, 2006, 01:16:08 am
Επισης μεσα απο τη συγκεκριμενη περιπτωση μου προεκυψαν καποιες αποριες

1. Στο συγκεκριμενο τοπικ moderator ειναι ο rattlehead
παρολα αυτα το δευτερο μηνυμα δε διαγραφηκε απο τον rattlehead αλλα απο αλλο moderator
Δηλαδη ολοι οι moderator μπορουν να επεμβαινουν και να διαγραφουν σε οποιο τοπικ θελουν???????
2.
Quote from: aliakmwn on January 18, 2006, 18:49:39 pm

Επισης, παρακαλουνται οι διαχειριστες να ελεγξουν την IP του xXx ωστε να διαπιστωθει αν ειναι ηδη ενεργο μελος του forum με αλλο nickname.

Εχω απορια αμα αυτο γινεται ή καλυτερα αμα εχει γινει ηδη και σε αλλες περιπτωσεις
Μηπως ετσι καταργειται η ανωνυμια και παραβιαζονται προσωπικα δεδομενα??????????????????????????????????????????????????????????

Ως global moderator έχω το δικαίωμα να παρέμβω σε οποιοδήποτε πίνακα!!!Άλλωστε αυτό γίνεται ελάχιστες φορές!!

Τώρα σε έπιασαν οι επιφυλάξεις σου για τα προσωπικά δεδομένα!!
Όταν υποστηρίζεις ότι έπρεπε να μείνει η φωτογραφία , δε σκέφτηκες την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα του συναδέλφου μας!!!

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: