• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 04, 2025, 01:21:08 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 04, 2025, 01:21:08 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σχεδίαση Συστημάτων VLSI...
by cealexop
[Today at 00:58:35]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by immo
[August 03, 2025, 22:49:59 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by nmpampal
[August 03, 2025, 21:29:36 pm]

[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by chatzikys
[August 03, 2025, 13:56:19 pm]

Ρύθμιση θερμικού για μοτέ...
by chatzikys
[August 02, 2025, 21:29:19 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Ma8hths Indou
[August 02, 2025, 17:30:47 pm]

[Τηλεπικοινωνιακά Συστήμα...
by Thanasis_pap
[August 02, 2025, 17:06:37 pm]

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by The Web
[August 02, 2025, 13:25:49 pm]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[August 02, 2025, 09:51:26 am]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:30:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:04:15 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 00:59:05 am]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[August 01, 2025, 20:35:12 pm]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[August 01, 2025, 15:13:09 pm]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[August 01, 2025, 15:03:05 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9988
Latest: kyrlef
Stats
Total Posts: 1427654
Total Topics: 31739
Online Today: 103
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 13
Guests: 68
Total: 81
KZerenidis
Bit4Thought
cealexop
Geoth
antrikos
Billyskotsikas
akmilios
apostolose
acolak
Nikos_313
truethessalonikios
akoil
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων  (Read 11548 times)
aliakmwn
Guest
Απ: Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων
« Reply #30 on: January 19, 2006, 04:34:12 am »

Quote from: HMMYμαθής on January 19, 2006, 04:29:37 am
Ερώτηση...(προς Αλιάκμωνα και γενικότερα)
Τι εννοείς κοινής αντίληψης???

Όταν εσύ με διαολόστειλες για τη δημιουργία ενός topic, (με τα ελαφρυντικά στοιχεία ότι τέτοιο
ήταν το τόπικ, ότι ήταν η κατάλληλη ώρα και στιγμή για να το κάνεις και ότι σε παρέτρινα μόλις πριν)

δεν θα μπορούσα άνετα να θιχτώ εγώ (εννοείται δεν)
μόνο και μόνο γιατί αυτό έγινε δημόσια..
Άρα το θέμα της κοινής αντίληψης μάλλον είναι θέμα υποκειμενικής αντίληψης του moderator...

Οχι, δεν θα μπορουσες να θιχτεις Χρηστο, και την απαντηση την εδωσες ηδη μονος σου, την τονισα και την υπογραμμισα!

Το τι ειναι "κοινη λογικη" ολοι το καταλαβαινουμε...
HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΗΜΜΥμάθεια μήτηρ πάσης κακίας!!

View Profile
Re: Συζήτηση για διαγραφές μηνυμάτων
« Reply #31 on: January 19, 2006, 04:36:46 am »

οκ..

(Η σιγουριά σου μάρεσες όμως...)

http://egnatia.ee.auth.gr/~vagionas

"Τα νέα των Ηλεκτρολόγων μέσα από RSS"
aliakmwn
Guest
« Reply #32 on: January 19, 2006, 04:48:16 am »

Μα αυτο ειναι "κοινη λογικη" ρε Χρηστο!!! Οταν ανοιγεις για πλακα ενα topic με διαολοαποστολες (ε δεν μου καθεται καλα το "διαολοστελματα" ή πώς σκατα λεγεται) και γραφεις "αν θελετε διαολοστειλτε κι εμενα", κι εγω (που ειμαστε και φιλαρακια υποτιθεται) το κανω, και μαλιστα με χιουμοριστικο υφος, τοτε η κοινη λογικη λεει πως δεν θα προσβληθεις απο το διαολοστελμα!

Και παλι, ομως, εαν προσβληθεις, μου στελνεις ενα ΠΜ και μου ζητας να το αφαιρεσω! Κι αν δεν ανταποκριθω, απευθυνεσαι στην ομαδα διαχειρισης!

Διαφωνεις σε κατι?
HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΗΜΜΥμάθεια μήτηρ πάσης κακίας!!

View Profile
« Reply #33 on: January 19, 2006, 04:54:58 am »

Διαφωνώ σε off topic ζήτημα..
Αυτό της κοινής λογικής.

Με την δική σου ¨κοινή λογική" δεν πρέπει να θιχτώ εγώ.
Με την δική μου ¨κοινή λογική" δεν πρέπει να θιχτώ έγω.

Με τη ¨κοινή λογική" του συντηριτικού παππού μου (αν και δεν ζει
για να μπει στο φόρουμ) θα μπορούσε ο ίδιος να θιχτεί επειδή γίνεται δημόσια.

Και αν το δει μετά από ένα μήνα, τότε πιο το νόημα να αφαιερεθι μετά από πμ, αφού
θα το έχει δει όλος ο κόσμος. (ο users-του-thmmy.gr- κόσμος)

http://egnatia.ee.auth.gr/~vagionas

"Τα νέα των Ηλεκτρολόγων μέσα από RSS"
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: January 19, 2006, 05:00:48 am »

Δυο λογάκια και από μένα μόνο αν και με κάλυψαν σχεδόν πλήρως τα παιδιά...
Άρα το θέμα της κοινής αντίληψης μάλλον είναι θέμα υποκειμενικής αντίληψης του moderator
Αναγκαστικά η "κοινη λογική" φιλτράρεται από την...κοινή λογική του moderator.
Από κει και πέρα εδώ είναι το φόρουμ, όποιος έχει αντιρρήσεις ποστάρει και κριτικάρει αυτή την κοινή λογική. Η κριτική αυτή εφόσον είναι βάσιμη είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε την ωριμότητα να τα βρούμε στα ελάχιστα.
Το μόνο όριο που τέθηκε ποτέ εδώ μέσα, και αυτό από την ίδια την κοινότητα, είναι ο σεβασμός στον άλλο.

Και αφού δημοσιεύσε ο HMMYμαθής και μια συγκεκριμένη απάντηση...
Και αν το δει μετά από ένα μήνα, τότε πιο το νόημα να αφαιερεθι μετά από πμ, αφού
θα το έχει δει όλος ο κόσμος. (ο users-του-thmmy.gr- κόσμος)
Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εφόσον ΚΑΝΕΙΣ δεν διαμαρτυρηθεί σε εμάς δύσκολα θα κοπεί μήνυμα. Θα πρέπει να είναι πάααααααρα πολύ ακραίο. Η εκτίμησή μας όμως ποτέ δεν είναι τέλεια. Αν ο παππούς σου έρθει μετά από ένα μήνα και διαμαρτυρηθεί θα το συζητήσουμε και πιθανόν να διαγραφεί ένα Post. Και έχει νόημα γιατί τα post μένουν. Ελαχιστοποιούμε την ενόχληση όσο μπορούμε.

Δυναμικό σύστημα έχουμε μην ψάχνετε απόλυτη ισορροπιά!

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
ktsourap
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, κάποτε ήμουν φυσιολογικός

View Profile
« Reply #35 on: January 19, 2006, 13:47:05 pm »

Εγώ που δεν ξέρω για ποια φωτο μιλάτε πως μπορώ να την βρω..
Αν παίζει ρόλο και το αν ξέρω το άτομο, τυχαίνει να τον ξέρω
Quote απο fugitive
 "τον έχουμε γνωρίσε
Quote from: HMMYμαθής on January 19, 2006, 03:39:41 am
Άσχετο: (Θα το σβήσω σε λίγο)

Εγώ που δεν ξέρω για ποια φωτο μιλάτε πως μπορώ να την βρω..
Αν παίζει ρόλο και το αν ξέρω το άτομο, τυχαίνει να τον ξέρω
Quote απο fugitive
 "τον έχουμε γνωρίσει λίγο ως πολυ ως άτομο και είμαστε σε θέση να κρίνουμε και τα όποια σχόλια αναρτηθούν."

Η συζητηση προεκυψε μετα απο αναρτηση απο τον ΧΧΧ φωτογραφιας συνοδευομενης απο απρεπη σχολεια για καποιον συναδελφο
Η ταυτοτητα του απεικονιζομενου δεν εχει σημασια!
ktsourap
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, κάποτε ήμουν φυσιολογικός

View Profile
« Reply #36 on: January 19, 2006, 13:58:21 pm »

Quote from: Rattlehead on January 19, 2006, 03:53:23 am
Αν και δεν ξέρω ακριβώς τα γεγονότα...
Το παρακάτω υπάρχει εδώ και πολύ καιρό από τότε που είχαν συμβεί παρόμοια περιστατικά στο φόρουμ,
Διάβασέ με πρώτα στον πίνακα  Χιούμορ - Ανέκδοτα - Φωτογραφίες:

Σχετικά με το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων
Το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων δεν πρέπει να αναφέρεται σε υβριστικές εκφράσεις, σε υβριστική/προσβλητική αναφορά σε θεία ή σε συγκεκριμένα άτομα (εντός και εκτός forum), να μην υπάρχουν προκλητικές φωτογραφίες κτλ. Δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας αλλά θέμα σεβασμού των υπόλοιπων μελών του forum.

Ακριβως σε αυτο αναφερομαι
Ο κανονισμος παρουσιαζει ενα κενο καθως επιτρεπει στον καθενα να ανεβασει οτιδηποτε αρκει να μην περιεχει υβρεις

Ετσι δινεται η δυνατοτητα σε καποιον και στην συγκεκριμενη περιπτωση στον ΧΧΧ (αναφερομαι στο δευτερο ποστ χωρις τα απρεπη σχολια)
να αμφισβητησει τη διαγραφη ενος ποστ το οποιο ειναι για τη κοινη λογικη προσβλητικο αλλα δεν αντιβαινει τον κανονισμο
Junior

View Profile
« Reply #37 on: January 19, 2006, 14:04:48 pm »

Quote from: Rattlehead on January 19, 2006, 03:53:23 am
Το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων δεν πρέπει να αναφέρεται σε υβριστικές εκφράσεις, σε υβριστική/προσβλητική αναφορά σε θεία ή σε συγκεκριμένα άτομα (εντός και εκτός forum), να μην υπάρχουν προκλητικές φωτογραφίες κτλ. Δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας αλλά θέμα σεβασμού των υπόλοιπων μελών του forum.

Quote from: ktsourap on January 19, 2006, 13:58:21 pm

Ο κανονισμος παρουσιαζει ενα κενο καθως επιτρεπει στον καθενα να ανεβασει οτιδηποτε αρκει να μην περιεχει υβρεις

Ετσι δινεται η δυνατοτητα σε καποιον και στην συγκεκριμενη περιπτωση στον ΧΧΧ (αναφερομαι στο δευτερο ποστ χωρις τα απρεπη σχολια)
να αμφισβητησει τη διαγραφη ενος ποστ το οποιο ειναι για τη κοινη λογικη προσβλητικο αλλα δεν αντιβαινει τον κανονισμο

Κάνεις πως δεν το βλέπεις; Ο κανονισμός λέει δεν επιτρέπεται υβριστική/προσβλητική συμπεριφορά.
aliakmwn
Guest
« Reply #38 on: January 19, 2006, 14:09:28 pm »

Quote from: ktsourap on January 19, 2006, 13:58:21 pm

Δεν υφισταται "κανονισμος". Το forum λειτουργει σε καθεστως ελευθεριας, συνδυαζοντας τη δημοκρατια με μια μικρη δοση κεντρικου ελεγχου (ο οποιος καθοριζεται δυναμικα) ισα ισα για να μη διαλυθει απο συμπεριφορες μελων που, ειτε λογω ανωριμοτητας, ειτε λογω μη ενσωματωσης, postαρουν "απρεπως" (και παρακαλω να δοθει στην "ευπρεπεια" η καταλληλη σημασια, οπως προκυπτει απο τα συμφραζομενα)

Δεν το καταλαβαινω αυτο... Εχετε αναγκη απο εναν "κανονισμο" για να αποφασισετε ποτε μπορειτε να κανετε κατι και ποτε οχι? Πρεπει δηλαδη να υπαρχει νομος, και ενας μπαμπουλας απο πανω σας (βλεπε moderator για το forum, μπατσος για την αληθινη ζωη) ωστε να σας αστυνομευει για να μην ξεφευγετε απο τα ορια???

Να πω για αλλη μια φορα πως με το post του Rattle δεν συμφωνουν ολοι, και πως δεν εχει συζητηθει σοβαρα. Ηταν μια φιλοτιμη προσπαθεια του Rattle να ορισει ενα πλαισιο.
Ανεξαρτητα απ' αυτο ομως, η συνταξη και επιβολη "κανονισμου" δεν ειναι μονοδρομος, και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα γινει.
« Last Edit: January 19, 2006, 14:39:25 pm by aliakmwn » Logged
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #39 on: January 19, 2006, 14:20:43 pm »

Συμφωνώ απόλυτα. Θέμα κανονισμού όποτε συζητήθηκε απορρίφθηκε, στον βωμό της ελευθερίας λόγου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως που τελειώνει η ελευθερία μας (εκεί που αρχίζει του αλλουνού). Έτσι, από το κείμενο που έχει βάλει ο Rattle στον πίνακα που είναι moderator, το ουσιώδες είναι ότι μόνο σε περίπτωση προσβλητικού/υβριστικού περιεχομένου υπάρχει περίπτωση παρέμβασης από την ομάδα διαχείρισης. Αν θεωρείτε υποκειμενική την κρίση με βάση την κοινή λογική, τότε μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά να ξέρετε ότι αυτή "ζυμώνεται" στα πλαίσια μιας κοινότητας. Έτσι, όταν αντιδρά ικανός αριθμός μελών (και κανένας δεν επικροτεί) η κοινή λογική λέει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τη δημοσίευση.
Junior

View Profile
« Reply #40 on: January 19, 2006, 14:38:51 pm »

Στην πραγματικότητα υπάρχει ένας άτυπος κανονισμός. Το post του Rattlehead ήταν μια προσπάθεια να καταγράψει αυτό τον κανονισμό ώστε να μην μπει κάποιος που δε γνωρίζει και κάνει post με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει καθόλου κανονισμός.

Θυμάμαι και παλιότερα που γινόταν συζήτηση για το αν χρειάζονται ρητοί κανονισμοί στο forum και κατέληξε στο να τους αποφύγουμε όσο μπορούμε με σκοπό να αισθανόμαστε όλοι πιο ελεύθεροι να κάνουμε χιούμορ. Αφήνεται στην κρίση των μελών να αποφασίσουν αν κάτι είναι ανάρμοστο να γραφεί.
Επειδή όμως πάντα υπάρχει και η υποκειμενικότητα στην κρίση, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες αυτός που γράφει κάτι δεν το θεωρεί προσβλητικό ή ανάρμοστο για το forum, ενώ άλλα μέλη το θεωρούν. Γι' αυτές τις περιπτώσεις γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις όπως αυτή εδώ. Μέσα από τις συζητήσεις διαμορφώνεται και η αντίληψή μας για την άποψη του κοινού. Και την επόμενη φορά θα ξέρουμε ότι στην κοινότητα δεν αρέσει αυτό που θέλουμε να γράψουμε, παρ' όλο που εμείς το βρίσκουμε εντάξει.

Επειδή κάποιος (κακοπροαίρετος ή όχι και τόσο) μπορεί να επικαλεστεί το ότι δεν υπάρχουν κανονισμοί, άρα μπορεί να γράφει ότι θέλει, υπάρχουν ελάχιστα πράγματα γραμμένα εδώ κι εκεί (όπως το post του Rattlehead) που μπορούν να επικαλεστούν οι moderators ή άλλα μέλη σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν λοιπόν, όπως λέει ο ktsourap, κάποιος αμφισβητήσει τη διαγραφή ενός post, που είναι εμφανώς ανάρμοστο σύμφωνα με την κοινή λογική, τον παραπέμπουμε στους γραμμένους κανόνες. Αν οι γραμμένοι κανόνες δεν καλύπτουν την περίπτωση αυτή, προσπαθούμε να εξηγήσουμε στο μέλος τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε (δηλ αν η πλειοψηφία των μελών ή το μέλος το οποίο θίγεται θεωρεί πως πρέπει να διαγραφεί κάτι, διαγράφεται)
« Last Edit: January 19, 2006, 14:43:14 pm by Junior » Logged
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #41 on: January 19, 2006, 17:03:30 pm »

Quote from: Junior on January 19, 2006, 14:38:51 pm
Επειδή κάποιος (κακοπροαίρετος ή όχι και τόσο) μπορεί να επικαλεστεί το ότι δεν υπάρχουν κανονισμοί, άρα μπορεί να γράφει ότι θέλει, υπάρχουν ελάχιστα πράγματα γραμμένα εδώ κι εκεί (όπως το post του Rattlehead) που μπορούν να επικαλεστούν οι moderators ή άλλα μέλη σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
Δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα..

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #42 on: January 19, 2006, 21:42:10 pm »

Off topic

Σας συγχαίρω πάντως για τη δημοκρατικότητα της συζήτησης!!! (με κάθε ίχνος έξαψης!)

Έτσι δείχνετε ότι το επίπεδο του φόρουμ παραμένει υψηλό.

Ζήτωσαν οι moderators και ο τρανός μας administrator!! wav

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
meltemi

View Profile WWW
« Reply #43 on: January 19, 2006, 21:55:24 pm »

Συμφωνώ εν μέρει. Βασικά είναι ολοφάνερο το ότι σχεδόν αποκλειστικά τίθεται θέμα ωριμότητας. Προς τι οι κανονισμοί και τα λοιπά... σε ένα ''ελεύθερο'' forum. Αλλά ακόμη και αν τους θεωρήσουμε στα λογικά πλαίσια που είναι ήδη γνωστά, νομίζω και πάλι πως δεν μας χρειάζονται αληθινά, στην πραγματικότητα ο ρόλος τους είναι εντελώς τυπικός. Είναι απαραίτητο τελικά να έχουμε κάποιον από πάνω μας?
Quote from: aliakmwn on January 19, 2006, 14:09:28 pm
Δεν το καταλαβαινω αυτο... Εχετε αναγκη απο εναν "κανονισμο" για να αποφασισετε ποτε μπορειτε να κανετε κατι και ποτε οχι? Πρεπει δηλαδη να υπαρχει νομος, και ενας μπαμπουλας απο πανω σας (βλεπε moderator για το forum, μπατσος για την αληθινη ζωη) ωστε να σας αστυνομευει για να μην ξεφευγετε απο τα ορια???

Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι...
Και είμαστε ενήλικες οι περισσότεροι και οι υπόλοιποι προσεχώς... κι
αυτό συνεπάγεται υπευθυνότητα και σεβασμό στη διαφορετικότητα του συνανθρώπου - συναδέλφου εδώ.
Εάν δεν τον πας, αγνόησέ τον και μην προσποιήσαι πως ένα τέτοιο ποστ δεν τον πλήττει.
Με ή χωρίς τα αρχικά ''απρεπή σχόλια'', η πράξη κρίνεται --> ''απρεπέστατη''. Η διάθεσή σου/σας να γελιοποιήσεις/ετε κατά κάποιον τρόπο το συγκεκριμένο άτομο ήταν παραπάνω από εμφανής. Και όσο κι αν εθελοτυφλείς προς το παρόν σε παροτρύνω να ασκήσεις την αυτοκριτική σου έστω μία φορά... Δε διαθέτεις χαρακτηριστικά που πιθανώς
δε θα άρεσαν σε κάποιον άλλον ή άλλους? Με όλους μας έτσι συμβαίνει. Είναι αστείο αυτό? Ή είναι αστείο μόνο επειδή σε εσένα δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο μέχρι στιγμής? Αν έβλεπες εδώ ένα ανάλογο ποστ με τη δική σου φωτογραφία ή τα αντίστοιχα σχόλια πώς θα αντιδρούσες? Θα επικροτούσες το ότι κάποιοι, όσοι κι αν ήταν, θέλησαν να γελάσουν εις βάρος σου? Υποθέτω πως όχι, εκτός φυσικά αν θα το δικαιολογούσε  το γεγονός ότι  η δημοσίευση ''έγινε μετά από προτροπές πολλών πρωτοετών'' (sic). Έλεος!

O κος Παπαμητούκας, όπως και ο κος Αστέρης, όπως έχει ήδη ειπωθεί, αποτελούν πρόσωπα γνωστά σε όλους και καθηγητές μας, επομένως βρίσκονται εδώ για ευνόητους λόγους. Πρόκειται για πρόσωπα που εκτίθενται διαρκώς και ο σχολιασμός τους από εμάς είναι αρκετά φυσιολογικός και δικαιολογημένος. Αλλά και πάλι, έγινε με λεπτό τρόπο
και σε συμφωνία με την αισθητική και την ''κοινή λογική'' όλων με αποτέλεσμα να μη ξεφεύγει από τα όρια του χαριτωμένου. Αποκλείεται κάποιος από τους δύο να δώσει σημασία, πόσο μάλλον να παρεξηγηθεί από κάτι τέτοιο. Προσωπικά πάντως, δε θα δημοσίευα ούτε καν τη δική τους φωτογραφία.
Κι εγώ υποστηρίζω πως υπάρχει αυτή η κοινή λογική. Οφείλεις να τη σεβαστείς γιατί αφορά το ίδιο και εσένα, θέλω να ελπίζω ότι απλώς κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...

shocked Suspicious
« Last Edit: January 19, 2006, 21:58:21 pm by meltemi » Logged
akenatwn
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Δύο είναι οι Θεοί:το Χρήμα και ο Ναργιλές.

View Profile
« Reply #44 on: January 20, 2006, 05:23:03 am »

Quote from: meltemi on January 19, 2006, 21:55:24 pm
Κι εγώ υποστηρίζω πως υπάρχει αυτή η κοινή λογική.

Κοινή λογική;Για σταθείτε ρε παιδιά...Τι θα πει κοινή λογική;Που την βλέπετε την κοινή λογική (αν υπάρχει ουσιαστικά κάτι τέτοιο) σ'αυτή την διαγραφή;Εγω βλεπω την αποφαση ενός ατόμου που έκρινε σύμφωνα με την δική του λογική και τα δικά του κριτήρια και κατέβασε το post,επικαλούμενος την "κοινή λογική" για να δικαιολογήσει την πράξη του.Και η τρομερή ερώτηση για διαγραφή:Μας δόθηκε η δυνατότητα να πούμε τη γνώμη μας για κατί που είχε ηδη αποφασίσει ο συντονιστής. Angry
Εγώ ξέρω προσωπικά και τον ΧΧΧ και τον Ηγεμόνα και ήμουνα από τους πρωτοετείς που τον προέτρεψε να ανεβάσει αυτή την φωτογραφία.
Γι'αυτό και διαφωνό με την διαγραφή του δεύτερου post (ίσως το πρώτο ήταν λίγο παρατραβηγμένο).
Και εδώ μπαινει το θέμα του γραπτού κανονισμού.Μήπως η έλλειψη γραπτού κανονισμού δίνει περισσότερη ελευθερία στους συντονιστές παρά στους συντονιζόμενους;Ούτως ή άλλως ο γραπτός κανονισμός δεν είναι παρα καταγραφή και αποσαφήνιση των ήδη υπαρχόντων άγραφων και αόριστων κανόνων,που τόσο ελεύθερα και αυθαίρετα μπορούν να επικαλούνται και ερμηνεύουν οι συντονιστές.

My name is Legion, for we are many.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: