• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:48:28 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:48:28 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 120
Total: 199
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
George15
Νικη
ChrisB999
Konstantinoy
EvanTsir
bigmort
Ma8hths Indou
etsilika
astra
Carot1456
Captain
sassi
LambisTr
Nikos_313
DarkMagiK06
vasilis saitis
mdimitrig
nmpampal
mgrivab
akiousia
charalampos
Ioannakoliou
Gone_Forever
theodoradr
karaths.d
nchatzo
pave
papoutsas
Xontroulis
tecnoteki
Alex Kosmas
chriskazakos
chrisg
lelenia
Patroklis
Annapar
alexanton
useranknown
Balourdos
HlektrikhPatata
mrodi
Βασιλης
DidosK
npalami
Gianbou
JoHn!
andreaspaper
pdiamantis
evgns
Δημήτρης Διακολουκάς
maestros
Nicotre
ggalamat
mpournaz
PolarBear
George_RT
manos_diakakis
Ariadni
kvas
atampakc
Kv
thegreekbaron
DimKaratzas
AgaG
evax
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Ειναι ΩΡΑΙΑ Η ΒΙΒΛΙΟΚΑΡΤΑ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Ειναι ΩΡΑΙΑ Η ΒΙΒΛΙΟΚΑΡΤΑ  (Read 5678 times)
Anyparktos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
Ειναι ΩΡΑΙΑ Η ΒΙΒΛΙΟΚΑΡΤΑ
« on: June 12, 2009, 15:02:59 pm »

Που λετε λοιπον,με τις 100000 δηλωσεις που επρεπε να κανουμε φετος εμεις που πηραμε τομεα και με μια σχετικως ελλειπη ενημερωση κατεληξα να τρεχω καθε μερα στη γραμματεια και μονο που δεν εκανα τσιμπουκια για να γινει δεκτη η δηλωση βιβλιων ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ μου.Εν τελει δηλωσα γραπτως τα βιβλια.

Παω λοιπον ,χαρουμενος που εχω ξεμπλεξει απο τη ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ που φτιαξανε στο μπαξε τους οι αξιοτιμοι υπευθυνοι και οι συμφοιτητες μας που αν θυμαμαι καλα απο εποχες φετινου φθινοπωρου εχουν μεγαλη αγαπη στην καρδια για τη βιβλιοκαρτα,να παρω τα βιβλια μου.

Παω στη ΖΗΤΗ.Μου δινουν την πυρηνικη τεχνολογια Ε,ΔΕ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ δωσουν το βιβλιο των ΣΗΕ.Ελεγχος και ευσταθεια συστηματων ηλεκτρικης ενεργειας,Γιαννακοπουλος-Βοβος γιατι λεει δεν ειμαι στη λιστα.Λεω δε πειραζει αργησα να δηλωσω,ας ξαναπαω.ΠΑω μετα και παλι "δεν ειμαι στη λιστα".

Παω απο τον κυριο Δημακη και μου λεει "Μα τους εστειλα τη λιστα και εισαι μεσα βρ'αγορι μου!"
Παω ξανα στη ΖΗΤΗ και εν τελει βλεπουν οτι ειμαι σε μια κατασταση με βιβλια με ενα βιβλιο του Βοβου που αφορα το μαθημα ΑΣΗΕ ΙΙ ,το "αναλυση,ελεγχος και ευσταθεια συστηματων ηλεκτρικης ενεργειας".Και τωρα μου λενε οτι αν δεν παρω αυτο το βιβλιο τωρα παιζει να μην παρω ποτε βιβλιο για ΑΣΗΕ.

Με λιγα λογια,με το ωραιο συστηματακι αυτο που στησαμε ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΒΙΒΛΙΟ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ.

Σας συγχαιρω κυριοι καθηγητες και φοιτητες για το ποσο ομορφη ειχατε βρει την ιδεα της βιβλιοκαρτας.Ενα μεγαλο ευγε σε ολους σας.Και τις προσωπικες μου "ευχαριστιες"

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Re: Ειναι ΩΡΑΙΑ Η ΒΙΒΛΙΟΚΑΡΤΑ
« Reply #1 on: June 12, 2009, 15:08:21 pm »

η (ανύπαρκτη) βιβλιοκάρτα που κολλάει; Huh
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #2 on: June 12, 2009, 15:10:14 pm »

Εννοω τις ωραιες "δηλωσεις" βιβλιων "ανωνυμε" σχολιαστη.
Αν εχεις καποια ενσταση στον τιτλο ζητα απο καποιον Mod να τον αλλαξει.I don't give a crap,το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω βιβλια γιατι αυτο το συστημα σας αρεσε ολους πολυ.

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #3 on: June 12, 2009, 15:18:22 pm »

οι δηλώσεις βιβλίων βολέψαν αρκετούς.
πριν ποστάρεις μίλησες με κανέναν υπεύθυνο;

δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο, αλλά αν θέλεις λύση πάνε σε κανένα υπεύθυνο.

το ότι στάλθηκε άλλα 'ντ' άλλων η δήλωση σου, δε φταίει η εφαρμογή βιβλίων...
TeeKay
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: June 12, 2009, 15:22:49 pm »

Η αληθεια ειναι οτι ειδικα για εμας του τομεα οι δηλωσεις αργησαν παρα πολυ να φτασουν στα βιβλιοπωλεια... Και αν τωρα, λιγες μερες πριν την εξεταστικη δεν εχεις παρει βιβλια ειναι λογικο να εισαι αγανακτισμενος...  Embarrassed

The Energy Never Dies!
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #5 on: June 12, 2009, 15:24:04 pm »

Well,το να κανεις επιτηδες πολυπλοκο το συστημα ωστε μετα να μη μπορεις να βρει το δικιο του κανενας δεν ειναι προβλημα φανταζομαι...Ουτε το οτι απο τα μεσα του εξαμηνου μεχρι τωρα τρεχω σαν τον πουστη σε υπευθυνους απο δω κι απο κει.Οπως ειπα και στο πρωτο Post που μαλλον δε διαβασες ετρεχα απο δω κι απο κει συνεχεια και τωρα περι του βιβλιου πηγα ΖΗΤΗ 4 φορες ,μια φορα γραμματεια και μια φορα Δημακη.

ΥΓ: Btw,το βιβλιο αυτο μπορει να μην ειναι εντελως απαραιτητο(οπως θα ξερουν οι ενεργειακοι) αλλα το να παρω σε ενα χρονο βιβλιο για ΑΣΗΕ και να ειμαι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ για ποιο βιβλιο αξιζει να παρω ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο.

fourier
Guest
« Reply #6 on: June 12, 2009, 15:47:08 pm »

Πανε στη Γραμματεια πρωινες ωρες, και ζητα απ' την κοπελα που παρελαβε τις χειρογραφες δηλωσεις να πατε επιτοπου και να βρειτε τη δηλωση σου, για να διαπιστωσεις μια τελευταια φορα αν οντως εχεις δηλωσει το βιβλιο που λες και δεν εκανες εσυ τη μαλακια.
Εαν το επιβεβαιωσεις, πες της ποιο ειναι το προβλημα, και ζητα της να το διορθωσει. Το πώς δεν ειναι δικο σου προβλημα, και εδω που τα λεμε δεν ειναι και τπτ το ιδιαιτερο.
Καν' το ομως, και μετα ελα εδω να μεταφερεις την απαντηση που θα παρεις.
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #7 on: June 12, 2009, 18:03:45 pm »

Τρικυμία εν κρανίω...

Κατάλαβε φίλτατε Anyparkte σε ΠΟΙΟΝ αναλογεί ΠΟΙΑ ευθύνη!!!

Αν δεν δούλευαν κάποια άτομα πάνω σε αυτό το σύστημα που τόσο αψήφιστα κατακεραυνώνεις, τότε ΟΛΟΙ μας θα τραβούσαμε πολύ μεγαλύτερο ζόρι από αυτό που τράβηξες εσύ.

Το υπουργείο επέβαλε λοιπόν την εφαρμογή του συστήματος επιλογής-διανομής συγγραμμάτων χωρίς καμία προετοιμασία και χωρίς καμία περίοδο προσαρμογής. Με την δημοσίευση του νόμου στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, έπρεπε να σχεδιαστεί λίστα συγγραμμάτων, να δηλώσουμε τις επιλογές μας, και να παραλάβουμε τα βιβλία. Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο σύστημα που να λειτουργήσει αποδοτικότερα από το υπάρχον υπό τις παραπάνω συγκεκριμένες αρχικές συνθήκες?

Το να τα χώνεις στον "ταχυδρόμο" (βλ. και υπόθεση Siemens) αυτού του συστήματος, μπορεί να είναι μια εύκολη λύση για τις εντυπώσεις, αλλά αποδεικνύεται εντελώς άστοχο.

Κατά τη γνώμη μου, το σύστημα θα δούλευε πολύ ομαλότερα εάν η δινόταν μια περίοδος προσαρμογής πχ 2 ετών για την ανάπτυξη των κατάλληλων υποδομών (ηλεκτρονικές δηλώσεις), τον ΚΑΛΟ σχεδιασμό της λίστας συγγραμμάτων και την προετοιμασία των εκδοτών με τα αναγκαία αποθέματα (πχ με την φροντίδα μιας επιδοτούμενης αρχικής τοποθέτησης).

Αν όμως δεν σε απασχολούν  οι παραπάνω προβληματισμοί, μπορείς να συνεχίσεις να τα χώνεις στους "ταχυδρόμους" ώστε κάποια στιγμή να πάρεις μια καλύτερη και ποιητικότερη απάντηση  Grin
« Last Edit: June 12, 2009, 18:09:31 pm by Καλλισθένης » Logged

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #8 on: June 12, 2009, 18:18:44 pm »

Sorry αδερφε,δεν ειπα οτι μονο η εφαρμογη του προγραμματος ηταν προβληματικη.Μπορουσαμε ομως να το αρνηθουμε οπως απ οσο ξερω έκαναν κι αλλες σχολες στην Ελλαδα.Αντιθετως,ειχαμε πιεση απο τους καθηγητες και καμια διαμαρτυρια απο φοιτητες τοτε.
Ironically enough,ημουνα απο τα "bad boys" που ψηφιζαν κατα της αποδοχης αυτου του συστηματος τοτε πριν το "τελεσιγραφο" του Μαργαρη και ενα γιγαντιο μερος αυτου του forum ηταν υπερπροθυμο να το δεχτει γιατι "δε θα επαιρνε βιβλια".
Well,νομιζω οτι ειμαι ζωντανο παραδειγμα των φοβων τους.

Εν τελει και οι λογοι για τους οποιους εγινε αυτο το πραμα ειναι για να παρει τη μιζα του και ο καλος και αγαθος εκδοτης,ετσι δεν ειναι?Ξερω οτι η κυβερνηση φταιει γι αυτη τη σαπιλα και ισως οι διαφορες κοινοτικες οδηγιες της πολυαγαπημενης μας Ε.Ε αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε μπορουσαμε να στησουμε το παιχνιδι με τους δικους μας ορους.
« Last Edit: June 12, 2009, 18:22:22 pm by Anyparktos » Logged

pmousoul
Guest
« Reply #9 on: June 12, 2009, 18:33:33 pm »

Το θέμα είναι ότι εάν δεν συνεχιζόταν η δωρεάν διανομή με κάποιο τρόπο.. τότε οι περισσότεροι θα τα αγόραζαν για να είναι έτοιμοι για τις εξετάσεις!

Έτσι η δωρεάν διανομή θα πήγαινε περίπατο μια για πάντα.. βούτυρο στο ψωμί του υπουργείου!

Εσύ θα φώναζες ότι το υπουργείο δεν σου δίνει βιβλία και το υπουργείο θα σε τύλιγε σε μια κόλα χαρτί που γράφει ότι σου τα δίνει αλλά δεν τα παίρνεις..
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #10 on: June 12, 2009, 20:22:32 pm »

Αν και με κάλυψαν Καλλισθένης και lost body....

Επειδή βαριέμαι λιγάκι τα πόστ γκρίνιας...
πρίν από το άνοιγμα του συγκεκριμένου τόπικ γκρίνιας για τα βιβλία που δεν πήρες εσυ (και όχι και κάποιοι άλλοι, λές και δεν υπάρχουν άλλοι)
τί έκανες ακριβώς για να βρεθεί μια καλύτερη λύση για τη διανομή των βιβλίων?

Θα πρέπει να αισθάνεστε σπουδαίοι με αυτή την εύκολη κριτική χωρίς καμία αντιπρόταση, με στόχο τους πάντες.
Και συνήθως βέβαια γίνεται όταν καίγεται ο δικός σας κώλος.

« Last Edit: June 12, 2009, 20:30:09 pm by pandora » Logged
Niels

View Profile
« Reply #11 on: June 12, 2009, 21:08:43 pm »

Λοιπόοοοοοον........ Απ όσο ξέρω μέχρι πέρυσι τα βιβλία τα παίρνανε οι φοιτητές αμέσως και φέτος μια βδομάδα πριν την εξεταστική. Δεν ξέρω τι ταλαιπωρία έχετε τραβήξει οι 2ετείς και πάνω, αλλά θα την τραβούσα κι εγώ πολύ ευχαρίστως για να πάρω τα συγγράματά μου στην ώρα τους. Το ότι γίνεται της Πόπης σε όλες τις σχολές με αυτό το κωλοσύστημα είναι γεγονός. Τα πάντα αργούν όσο δεν πάει και πολλοί χάνουν και βιβλία, όχι μαλακίες. Και όλο αυτό για να μην περιμένουμε στην ουρά. Ανύπαρκτε, υπήρξαν προσπάθειες για να μην περάσει αλλά πέρασε. Πανδώρα δεν είναι δουλειά των φοιτητών να βρουν με ποιον τρόπο θα διανέμονται τα συγγράμματα καλύτερα. Υπάρχουν αρμόδιοι του υπουργείου και οφείλουν οι πούστηδες να κάνουν τη δουλειά τους καλά.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #12 on: June 12, 2009, 21:11:16 pm »

οι πουστηδες του υπουργείου εχουνε φάει το λιγότερο κράξιμο σε αυτή τη σχολή...

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #13 on: June 12, 2009, 21:44:43 pm »

Quote from: Karaμazoβ on June 12, 2009, 21:11:16 pm
οι πουστηδες του υπουργείου εχουνε φάει το λιγότερο κράξιμο σε αυτή τη σχολή...

Πιστευω αν δεν ηταν μερικοι καθηγητες και φοιτητες στο τμημα μας δε θα παιρναμε ποτε βιβλια. Το μπουρδελο το υπουργειο φταιει που δεν εδωσε περιοδο προσαρμογης και δημιουργησε μια κατασταση αρπακολα για να εντυπωσιασει τους παντες οτι περασε τις μεταρυθμισεις κοντρα στο κατεστημενο των φοιτητων. Απλα για την βιτρινα λενε οτι καλυτερεψανε τα πραγματα ενω τα κανανε δυσκολοτερα αφηνοντας καθηγητες και φοιτητες να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Ειναι αδικο να τους βριζεις.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #14 on: June 12, 2009, 22:38:09 pm »

Quote from: pandora on June 12, 2009, 20:22:32 pm
Αν και με κάλυψαν Καλλισθένης και lost body....

Επειδή βαριέμαι λιγάκι τα πόστ γκρίνιας...
πρίν από το άνοιγμα του συγκεκριμένου τόπικ γκρίνιας για τα βιβλία που δεν πήρες εσυ (και όχι και κάποιοι άλλοι, λές και δεν υπάρχουν άλλοι)
τί έκανες ακριβώς για να βρεθεί μια καλύτερη λύση για τη διανομή των βιβλίων?

Θα πρέπει να αισθάνεστε σπουδαίοι με αυτή την εύκολη κριτική χωρίς καμία αντιπρόταση, με στόχο τους πάντες.
Και συνήθως βέβαια γίνεται όταν καίγεται ο δικός σας κώλος.

Τι έκανες εσυ?Να σου πω εγω?"Ειναι ωραια η βιβλιοκαρτα!!!" Αυτο εκανες.
Αλλοι τη ρυθμισαν,συμφωνω.
Εγω τι ακριβως να εκανα?
Και δεν ειναι το θεμα γκρινιας γιατι δεν πηρα ΑΚΟΜΑ βιβλια αλλα οτι θα περασει αυτη η εξεταστικη και θα χασω και ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ απ οτι βλεπεις.Οποτε σ ευχαριστω για τη χαιρεκακια αλλα πληρωνω αυτες τις μαλακιες με δικη σου και των καθηγητων εγκριση.Ευχομαι να καει και ο δικος σου κωλος ή εστω να τσακιστεις να φυγεις απο αυτη την κωλοσχολη γιατι μας εχεις πρηξει με το υφακι "ειμαι προοδευτικο-ανεξαρτητη κι ετσ' αλλα μια χαρα η γραμμη μου ειναι το ΠΑΣΟΚ και δε μ αρεσουν οι καταληψεις γιατι δε μπορω να παρω πτυχιο και να επιστημονισω" ,ο εμετος ο ιδιος δλδ

Επισης,ΣΚΑΤΑ και στην κυβερνηση και σε οποιαδηποτε κυβερνηση και ΣΚΑΤΑ και στην Ε.Ε γιατι εν τελει απο κει προερχεται η ολη ιστορια.Ικανοποιηθηκατε τωρα?Εν τελει ομως,καποιοι δωσαν την εγκριση τους και ουτε διαφωνησαν με αυτο το συστημα.Και γι αυτο ειπα οτι ειπα.
« Last Edit: June 12, 2009, 22:45:32 pm by Anyparktos » Logged

Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: