• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:35:35 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:35:35 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 98
Total: 158
romanos
manolitsis
Reidemption
stavros0201
george polymeros
iasonaskaraminas
Mr White
kstavroulis
menelaras
Le ece
Oxil
jimalexoud
ntelakis
Carot1456
distillery
sterxz
VagT
Manos_5
filkilkis
palladas
maranageo
anastas1a
prizas
elizabeth
akontel
Fenia04
AristeidisM
Χρήστος Κίτσος
Chrisvb17
ggalamat
rafa98p
Nikikouss
sofaki
gdiakonikolhs
kostaspap
Roidos
tzortzis
florianm
athena_apo
s4327063
nikosmonov
antontsiorvas
dimitire
grepanis
Tolizz
giannisd
Captain
Manifold
kakousios
witchingHour
nikoskaza
mhtsakos02
Angelos Asim
ThanosTheTT
kapas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Mundobasket 2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Go Down Print
Author Topic: Mundobasket 2006  (Read 20038 times)
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: MUNDOBASKET 2006
« Reply #180 on: September 01, 2006, 13:25:10 pm »

ΧΟΧΟΧΟ
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
Απ: MUNDOBASKET 2006
« Reply #181 on: September 01, 2006, 13:31:27 pm »

Λίγο ανεπίκαιρο αλλά ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!!!!

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #182 on: September 01, 2006, 13:40:55 pm »

Δεν πειράζει Carmello αγόρι μου μην κλαίς, καλά τα πήγες ίσως σε δει κανένας scout και του χρόνου έρθεις να παίξεις στην Ελλάδα.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #183 on: September 01, 2006, 14:00:13 pm »

Αυτή η μεγαλειώδης εμφάνιση δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ένα πράγμα: Ότι η ψαλίδα μεταξύ ΝΒΑ και ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει πλέον κλείσει! Απέναντι στην καλύτερη ομάδα που μπορούσαν να παρατάξουν οι Αμερικάνοι (την καλύτερη τους την τελευταία οκταετία τουλάχιστον) , απέναντι στη κανονική προετοιμασία που έκαναν με έναν από τους καλύτερους Αμερικάνους προπονητές βρέθηκε μια ελληνική ομάδα ενωμένη σαν γροθιά και τους κατατρόπωσε.

Dream Teams ήταν οι τρεις πρώτες ομάδες από το 92 και μετά, ειδικά η πρώτη με όλες τις μυθικές μορφές του ΝΒΑ (Bird, Jordan, Magic Johnson, Pippen κτλ). Πλέον καμιά δική τους ομάδα δε θα χαρακτηρίζεται έτσι για αρκετά χρόνια. Επίσης η ελληνική ομάδα έχει κερδίσει το σεβασμό όλων και αυτό είναι το πλέον σημαντικό. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος του τελικού, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
NetBuster

View Profile
« Reply #184 on: September 01, 2006, 16:16:11 pm »

Code:
The_Final_Countdown

Για να εχουμε να θυμομαστε

Mod edit: Και για να μην είναι ανιχνεύσιμο μπαίνει σε code... Wink
« Last Edit: September 11, 2006, 20:35:34 pm by apostolos1986 » Logged
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #185 on: September 01, 2006, 16:55:59 pm »

Quote from: arkas on September 01, 2006, 12:54:38 pm
Aς με κόψει η λογοκρισία δε με νοιαζει:

CARMELLO,CARMELLO ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ!!!!

Σιγά μην σε κόψουμε! Τπτ κακό δε λες. Εσείς διακρίνετε κανένα υποννοούμενο στη φράση; Εγώ πάντως όχι!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #186 on: September 01, 2006, 17:53:21 pm »

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

www.twitter.com/apostolos1986
NetBuster

View Profile
« Reply #187 on: September 01, 2006, 17:54:48 pm »

Εξω ο Gasol...Οχι οτι μας φοβιζει αυτος...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #188 on: September 01, 2006, 17:58:26 pm »

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!

www.twitter.com/apostolos1986
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #189 on: September 01, 2006, 20:24:22 pm »

Παίδες... η εμφάνιση της Εθνικής ήταν απλά συγκινητική!! Τους κάναμε να δείχνουν μικρή ομάδα!! Ειδικά με το που μπήκε ο Σόφο και γύρισε το ματς, τρώγαν τη σκόνη μας...

Ο τελικός θα είναι ένα δύσκολο ματς με διαφορετικά χαρακτηριστικά από το σημερινό ματς. Αλλά αφού πήρε και σήμερα την ταυτότητα του Σιζέφσκι ο Γιαννάκης (ο Σιζέφσκι δεν είναι κανένας τυχαίος), νομίζω ότι θα στήσει κατάλληλα την ομάδα και με τους Ισπανούς.
Αν παίξουν και χωρίς Γκασόλ, θα έχουμε ένα ακόμα αβαντάζ.

Πάντως είναι πολύ δυνατοί οι Ισπανοί, δεν έχουν χάσει κανένα ματς από τον περσινό ημιτελικό (ούτε επίσημο ούτε φιλικό).
madmetal

View Profile
« Reply #190 on: September 02, 2006, 00:10:04 am »

εμεις παντως ετοιμαζομαστε για ελ.βεν! Cheesy

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #191 on: September 02, 2006, 01:31:49 am »

Αναλαμβάνω τη "δουλειά" του Απόστολου μιας κι αυτός λίγο από τη χαρά του και λίγο από τα κυκλώματα παρέλειψε...:

Μιχάλη, το Κύπελλο!!

Σαϊτάμα αποστολή, Γιάννης Φιλέρης

Έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ένα τίτλο για το σημερινό μπλογκ, από την Ιαπωνία. Σχεδόν ένα εικοσαήμερο, από την ωραία Χαμαμάτσου, στο αχανές Τόκιο, με συνεχόμενους αγώνες, αισθήσεις και παραισθήσεις που προσφέρει αυτή η ομάδα, κάποια στιγμή στερεύουν κι οι εμπνεύσεις.Να έχεις κερδίσει τους Αμερικάνους, να έχεις βάλει 100 (και έναν) πόντους, όλος ο κόσμος να κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα, ξένοι συνάδελφοι να σου σφίγγουν το χέρι, η Εθνική στον τελικό, όλοι μαζί ένα κουβάρι, να χορεύουν συρτάκι στο κέντρο του γηπέδου. Τελικά, είμαι τυχερός που διάλεξα αυτό το επάγγελμα. Μας χαρίζει τέτοιες στιγμές, τέτοιες χαρές. Χαλάλι κι η κούραση, χαλάλι τα ξενύχτια, αύριο που ο μεγάλος μου γιος έχει γενέθλια, θα έχω να του διηγηθώ την ωραιότερη ιστορία...

Ο Μιχάλης Ζούρος (αδερφός του Ηλία) συνοδοιπόρος φίλαθλος, πολλά χρόνια τώρα, έσφιγγε την γροθιά του, λίγο πάνω από την Μικτή Ζώνη. Λίγα λεπτά αργότερα, τον έβλεπα δίπλα μου (πώς έφτασε ο αθεόφοβος δεν ξέρω πως, έφτασε όμως): “Αυτό ήταν το τέλειο παιχνίδι” μου λέει.

Έχει δίκιο. Βλέπω την Εθνική Ομάδα να παίζει τουλάχιστον είκοσι χρόνια. Ήμουν παρών στην μεγάλη νύχτα του '87, δυο χρόνια αργότερα στο Ζάγκρεμπ, μετά στο Μόναχο και στο Τορόντο. Τέτοιο παιχνίδι δεν έχει ξαναγίνει. Με τις δεδομένες συνθήκες, που επικρατούν στο σύγχρονο μπάσκετ και τηρουμένων των αναλογιών, η Ελλάδα παρέδωσε στους Αμερικανούς... μαθήματα μπάσκετ. Δεν ξέρω τι λέτε για το ΝΒΑ, το σέβομαι και το εκτιμώ όσο τίποτε άλλο μπασκετικό στον κόσμο αυτό, ο ημιτελικός όμως του Μουντομπάσκετ ήταν ένα ελληνικό ρεσιτάλ.

Μια κατάθεση ψυχής, ποιότητας, ταλέντου, εξυπνάδας, τακτικής και οίστρου που έριξε, εν τέλει, τους αντίπαλους αστέρες στο καναβάτσο. Εξουθενωμένους, νικημένους και απογοητευμένους. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη, ακόμη, σημασία καθώς ήρθε σε μια στιγμή που οι Αμερικανοί ζητούσαν το αίμα τους πίσω, από τις διαδοχικές αποτυχίες στην Ιντιανάπολις και στην Αθήνα, είχαν διαλέξει, έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας τους, συγκέντρωσαν την αφρόκρεμα της προπονητικής του αμερικάνικου μπάσκετ και είχαν επενδύσει, σχεδόν τα πάντα, σε αυτή την Εθνική, για να πείσουν τον υπόλοιπο κόσμο ότι εξακολουθούν να είναι οι ...καλύτεροι.

Η λάμψη του Κυπέλλου

Παίρνω τηλέφωνο τον Στέφανο, στα Γραφεία του SPORT 24. Καταλαβαίνω την...παραζάλη του, όλοι μας δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι πετύχαμε εδώ πέρα: “Μήπως είναι καλύτερα να βάλουμε το Greeks do it better” του λέω, αλλά μόλις κλείνω την συσκευή, εμφανίζεται το Κύπελλο James Naismith! Ναι, το ίδιο ακριβώς, που την Κυριακή ο Μιχάλης Κακιούζης, σαν έτοιμος από καιρό, θα το σηκώσει ψηλά στον ουρανό της Σαϊτάμα Αρένα.

Κλείνω τα μάτια, βλέπω την σκηνή. Φτού, μη το ματιάσουμε. Δεν τελείωσε η δουλειά. Ο τελικός είναι παιχνιδάκι, οι Ισπανοί, δεν αστειεύονται κι ας τους λείπει ο Γκασόλ. Πόσο σημαντικός είναι ο Πάου για τους “φούριας ρόχας”. Αρκεί ο τίτλος της χθεσινής Μάρκα: “Todos con EsPAUna”. Το Κύπελλο, όμως, είναι εδώ, μπροστά μου. Τραβάω δυο-τρεις φωτογραφίες, ενώ οι Ιάπωνες κάνουν πρόβα για την τελετή απονομής του Κυπέλλου: “And now the captain of the winning team, somebody somebody” λέει από το μικρόφωνο ο σπίκερ! Τι λες παιδί μου. Ποιος Somebody. Μιχάλης, λέγεται. Μιχάλης Κακιούζης! Αμα θες σου κάνω και σπέλινγκ.

Ο Βαν Γκάντι με ανοιχτό το στόμα

Ο δημοσιογράφος Φραν Μπλάινμπερι των Χιούστον Κρόνικλς, με εκλιπαρεί να του βρω δηλώσεις του Σπανούλη. Ο Bill έχει φύγει τρέχοντας από τα αποδυτήρια: “Μην ανησυχείς. Σε λίγο θα...γράψει το blog στο site μας” του λέω και λάμπει το πρόσωπό του: “Αλλά και αν αργήσει όλο και κάτι θα βρούμε από το ξενοδοχείο”.

Μου δίνει το mail του και μου αποκαλύπτει: “Χθες, μίλαγα με τον Τζεφ Βαν Γκάντι (κόουτς των Χιούστον Ρόκετς) και τον ρώτησα για τον Βασίλη. Μου είπε, να μη ...τρελαινόμαστε. Είναι επιλογή του δεύτερου γύρου του ντραφτ, δεν πρέπει να τον φορτώνουμε με υπερβολικές απαιτήσεις. Σήμερα τον ξαναπήρα τηλέφωνο, μετά το ματς. “Τον είδες;” τον ρώτησα. Είχε τρελαθεί από την χαρά του. "Αυτό το coast to coast που έκανε και βρέθηκε στο λέι-απ, ακριβώς με την εκπνοή του χρόνου, ήταν ό,τι καλύτερο είδα. Νομίζω ότι τελικά ...βρήκαμε λαβράκι”.

Σόφο έλα στο ΝΒΑ...

Ο Έλτον Μπραντ είχε πλευρίσει, στο μεταξύ τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη: “Κοίτα μεγάλε, μην είσαι τρελός. Τι κάνεις ...χαβαλέ στην Ευρώπη. Έλα παιδί μου να παίξεις στους Κλίπερς”.

Ο Big Sofo είχε τρελάνει τους Αμερικανούς στα καρφώματα, ήταν αδύνατο να τον σταματήσουν, οι Κλίπερς τρίβουν τα χέρια τους που έχουν από κοντά τον μίστερ 5 της Εθνικής Ομάδας και αισιοδοξούν ότι, τελικά, σε ένα δυο χρόνια θα τον πάρουν μαζί τους: “Το ΝΒΑ δεν είναι μύθος. Έχει, όμως, μεγάλους αθλητές με πολύ ταλέντο. Κάποια στιγμή θα ήθελα να τους συναντήσω κι εγώ. Στην Ευρώπη, πάντως, δουλεύουμε περισσότερο ομαδικά. Αυτοί προτιμούν να εξελίσσονται σε ατομικό επίπεδο...”.

Στο μεταξύ ο Μιχάλης Κακιούζης επισημαίνει πολύ σωστά, ότι η Εθνική μπάσκετ, σήμερα ξεπέρασε το πόλο (τρίτη στον κόσμο πέρσι), ο Θοδωρής Παπαλουκάς παραπονιόταν που ο Σόφο, έχασε ένα εύκολο καλάθι και του χάλασε την ...13η ασίστ, ο Γιώργος Ορφανός έτρωγε και πάλι με την ομάδα (!) ο Γιαννάκης πήγαινε στο δωμάτιό του, για να ξεκινήσει την προετοιμασία του τελικού. Η δουλειά συνεχίζεται...

ΥΓ: Τι άλλο; Α, ένας ωραίος στίχος από το “σαράντα παλικάρια”: “Αέρας τα φυσάει τα πλατανόφυλλα. Θεός να τα φυλάει τα ελληνόπουλα”.

Πηγή Sport24
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #192 on: September 02, 2006, 03:05:50 am »

παιδιά ξέρετε κάποιον εναλλακτικό τηλεοπτικό σταθμό να δω τον τελικό?

δεν αντέχονται ρε παιδιά αυτοί.. δεν αντέχονται..

byeeee
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fat Bullshido oops... Aikido Mastah...

View Profile
« Reply #193 on: September 02, 2006, 03:31:16 am »

Δες τον αγωνα χωρις ηχο!  Shocked
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #194 on: September 02, 2006, 03:35:40 am »

παίζει και αυτό αλλά στα φάουλ μερικές φορές το πράγμα μπερδεύει

παίζει και το ραδιόφωνο...

αλλά θα ήταν προτιμότερο να έχουμε δυο σοβαρούς ανθρώπους να κανουν τη μετάδοση (σοβαρός = όχι γελοίος)

byeeee
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Go Up Print
Jump to: