• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:19:44 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:19:44 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 46
Guests: 112
Total: 158
tasos gourd
HlektrikhPatata
iliaskou
gkyrodi
Spyridon01101
noys
vpoug
acolak
Δημητρης Αξιμιωτης
Yamal
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
Deviate
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Σπασιμο του NOC απο την κατάληψη του βαγoνιου!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 25 Go Down Print
Author Topic: Σπασιμο του NOC απο την κατάληψη του βαγoνιου!  (Read 43315 times)
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Σπασιμο του NOC απο την κατάληψη του βαγoνιου!
« Reply #285 on: April 07, 2009, 08:37:46 am »

Quote from: Grecs on April 07, 2009, 03:30:55 am
Οχι οτι κανανε καμια xtreme επιχειρηση οι μπατσοι στο απθ λογω παρουσιας πρωθυπουργου.

Όχι κι έτσι αλλά ήταν λίγο στην τσίτα
chr_ded
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Πόσο πιο τραγική μπορεί να γίνει αυτή η σχολή;;;

View Profile
« Reply #286 on: April 07, 2009, 10:55:20 am »

Quote from: Liverpoylian on April 07, 2009, 02:44:26 am
Aν θυμάστε όμως κοντά στο τέλων των γεγονότων μετά τη δολοφονία του Αλέξη, ομάδες φοιτητών κατάφεραν να περιφρουρήσουν τον χώρο και κυρίως να γλιτώσει το Α.Π.Θ. από λεηλασίες ορισμένων ανεγκέφαλων. Προσωπικά εγώ έχω ακούσει ιστορία που συμφοιτητές μας σταμάτησαν στη Φιλοσοφική ένα τσούρμο από παιδάκια που σπάγανε και φώναζαν: ΠΑΟΚ. Μόλις όμως είδανε μία οργανωμένη άμυνα κάποιων συμφοιτητών μας χέστηκαν πάνω τους.

Και chr_ded δε συμφωνώ καθόλου με τις απόψεις σου. Δε σου είπα να στήσουμε φυλάκια και σκοπιές απλά όπως είπε ο godhateusall:
"Όταν λέμε περιφρούριση του ασύλου από φοιτητές δεν εννοούμε φοιτητές-μπάτσους.Ο μόνος τρόπος να μείνει ένα μέρος ασφαλές από "κοινους κακοποιούς" (που λένε και τα ΜΜΕ) είναι να έχει κόσμο ή μπάτσους 24/7.

Άρα όταν λέμε περιφρούρηση του ασύλου=το πανεπιστήμιο να έχει κόσμο 24/7 είτε επειδή έχει μαθήματα είτε επειδή έχει εκδηλώσεις είτε επειδή πίνουν καφέ/μπύρες οι φοιτητές εκεί."
Το να νίβουμε τα χέρια και να λέμε ότι όλα είναι ευθύνη του κράτους τότε τι να πω...Δεν υπάρχει λύση σε αυτή τη νεοελληνική χαζοφιλοσοφία...

Έχω απαντήσει ήδη σε αυτά που επαναλαμβάνεις αλλά τα ξαναγράφω.
Η περιφρούρηση είναι εφικτή ως ένα βαθμό...όμως δεν είναι λύση.Είναι κοροϊδία!!Πως να το κάνουμε?Δεν γίνεται οι φοιτητές να περιφρουρούν όλο το Α.Π.Θ.Το ότι απέτρεψαν τα παιδάκια του ΠΑΟΚ και μερικούς μπάχαλους δεν λεει κάτι.Μάλλον ξεχνάς τον απολογισμό των καταστροφών του Δεκέμβρη σε νομικη ΤΕΦΑΑ και δεν θυμάμαι που αλλου....Γιατί τα παιδάκια του ΠΑΟΚ δεν πήγαν να τα σπασουν στο υπουργείο μπροστα?Μηπως θα τους μάζευαν?Γιατί κάθε φορά το ΑΠΘ και το ΕΜΠ γίνονται το μέρος που ταμπουρώνεται ο κάθε πικραμένος?

Δεν νομίζω ότι το να απαιτείς την αυτονόητη προστασία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από βανδαλισμούς είναι σαν να νίβεις τα χέρια σου!Δηλαδή για να καταλάβω,τα υπόλοιπα δημόσια κτήρια υποτίθεται τα προστατευει η αστυνομία ενώ τα πανεπιστημια οχι?Πριν από κάποια χρόνια είχε προκληθεί φωτιά στην κεντρική  βιβλιοθήκη του ΑΠΘ και ούτε καν η πυροσβεστική δεν μπορούσε να μπει να σβήσει τις φωτιες.....Πρέπει να αποφασίσουμε κάποια στιγμή αν θέλουμε να έχουμε κράτος ή παρακράτος...Γιατί αυτή τη στιγμή ο χώρος του ΑΠΘ είναι παρακράτος....
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #287 on: April 07, 2009, 11:53:45 am »

Ωραία αυτά που λέμε περί 24 ωρης περιφρούρησης ... και εγώ τα έχω πεί κάποτε ...
αλλά στην πράξη δεν είναι όλη μου η ζωή το πανεπιστήμιο, είμαι όλη μέρα εκεί που είμαι για τους χ, ψ λόγους (δουλειές, μαθήματα), δεν θα μείνω και το βράδυ, θα πάω κάπου αλλού να πιώ την μπύρα μου....
Και εκδηλώσεις να έχει, δεν είναι δυνατόν να τις παρακολουθούμε όλες....

Καλύτερη φύλαξη χρειάζεται το πανεπιστήμιο, όχι μπάτσους
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #288 on: April 07, 2009, 12:35:19 pm »

Quote from: EAJ on April 07, 2009, 12:31:26 pm
Pandora, έχεις αρχίσει να "Αθανατοφέρνεις" επικίνδυνα....να το προσέχεις αυτό  Cheesy

[..]
Ο Δρακουμέλ

Δρακουμέλ, και γαμώ τα πόστ  Cheesy Grin Grin

(χαιρετίσματα στον Αθάνατο  Wink αν και θα θελε να του φέρνω... Tongue)
Junior

View Profile
« Reply #289 on: April 07, 2009, 12:51:05 pm »

Quote from: chr_ded on April 07, 2009, 10:55:20 am
Το ότι απέτρεψαν τα παιδάκια του ΠΑΟΚ και μερικούς μπάχαλους δεν λεει κάτι.Μάλλον ξεχνάς τον απολογισμό των καταστροφών του Δεκέμβρη σε νομικη ΤΕΦΑΑ και δεν θυμάμαι που αλλου....Γιατί τα παιδάκια του ΠΑΟΚ δεν πήγαν να τα σπασουν στο υπουργείο μπροστα?Μηπως θα τους μάζευαν?Γιατί κάθε φορά το ΑΠΘ και το ΕΜΠ γίνονται το μέρος που ταμπουρώνεται ο κάθε πικραμένος?

Είναι λίγο άκυρο αυτό που λες, αφού το Δεκέμβρη τα σπάγαν σε όλη την πόλη και πάλι δεν τους μάζεψαν. Φυλούσαν μόνο το υπουργείο. Δηλαδή πιστεύεις ότι αν δεν υπήρχε το άσυλο τότε θα φρουρούσαν μόνο υπουργείο και πανεπιστήμιο; Απλά αστείο!

Σίγουρα, δεν είναι δυνατόν να προστατεύουμε εμείς οι ίδιοι πάντα το πανεπιστήμιο, ούτε να βρισκόμαστε εκεί μόνο για αυτό. Όμως, υπάρχουν κάποιες στρατηγικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν οι οποίες θα βελτιώσουν αρκετά τα πράγματα, χωρίς να απαιτούν προσωπικές θυσίες. Πχ, μια πρόταση που ακούστηκε κάποτε από Δημάκη είναι να λειτουργούν οι νησίδες το βράδυ, για LAN games!
Τότε σίγουρα θα γέμιζαν κόσμο και έτσι κάποια μέρη θα προστατεύονταν, γιατί... όπως και να έχει, η παρουσία κόσμου αποθαρρύνει αυτούς που θέλουν να σπάσουν και πολύ περισσότερο αυτούς που θέλουν να κλέψουν.

Άλλη εκδήλωση που γίνεται και μετράει είναι τα πάρτι στους χώρους των πανεπιστημίων. Κάποιοι θέλουν να τα σταματήσουν, όμως η αλήθεια είναι ότι ζωντανεύουν το πανεπιστήμιο τα βράδια, αφού (στατιστικά) κυκλοφορεί κόσμος και στον ευρύτερο χώρο γύρω από εκεί που γίνεται το πάρτι. Άρα, αντί να κόβουμε το ρεύμα το βράδυ (βλ Κοσμήτορας), καλό είναι να επιτρέπεται σε οποιαδήποτε ομάδα ή άτομο να κάνει πάρτι σε μια αίθουσα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα την επιστρέψει σε καλή κατάσταση.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να στηθούν και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από τμήματα ή το πανεπιστήμιο, για τις ημέρες και ώρες που δε γίνονται μαθήματα ώστε να έχουν λόγο οι φοιτητές να είναι εκεί. Και δε χρειάζεται να παρακολουθείς όλες τις εκδηλώσεις, ο καθένας μόνο αυτές που τον ενδιαφέρουν.
chr_ded
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #290 on: April 07, 2009, 13:13:02 pm »

Quote from: Junior on April 07, 2009, 12:51:05 pm
Είναι λίγο άκυρο αυτό που λες, αφού το Δεκέμβρη τα σπάγαν σε όλη την πόλη και πάλι δεν τους μάζεψαν. Φυλούσαν μόνο το υπουργείο. Δηλαδή πιστεύεις ότι αν δεν υπήρχε το άσυλο τότε θα φρουρούσαν μόνο υπουργείο και πανεπιστήμιο; Απλά αστείο!

Σίγουρα, δεν είναι δυνατόν να προστατεύουμε εμείς οι ίδιοι πάντα το πανεπιστήμιο, ούτε να βρισκόμαστε εκεί μόνο για αυτό. Όμως, υπάρχουν κάποιες στρατηγικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν οι οποίες θα βελτιώσουν αρκετά τα πράγματα, χωρίς να απαιτούν προσωπικές θυσίες. Πχ, μια πρόταση που ακούστηκε κάποτε από Δημάκη είναι να λειτουργούν οι νησίδες το βράδυ, για LAN games!
Τότε σίγουρα θα γέμιζαν κόσμο και έτσι κάποια μέρη θα προστατεύονταν, γιατί... όπως και να έχει, η παρουσία κόσμου αποθαρρύνει αυτούς που θέλουν να σπάσουν και πολύ περισσότερο αυτούς που θέλουν να κλέψουν.

Άλλη εκδήλωση που γίνεται και μετράει είναι τα πάρτι στους χώρους των πανεπιστημίων. Κάποιοι θέλουν να τα σταματήσουν, όμως η αλήθεια είναι ότι ζωντανεύουν το πανεπιστήμιο τα βράδια, αφού (στατιστικά) κυκλοφορεί κόσμος και στον ευρύτερο χώρο γύρω από εκεί που γίνεται το πάρτι. Άρα, αντί να κόβουμε το ρεύμα το βράδυ (βλ Κοσμήτορας), καλό είναι να επιτρέπεται σε οποιαδήποτε ομάδα ή άτομο να κάνει πάρτι σε μια αίθουσα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα την επιστρέψει σε καλή κατάσταση.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να στηθούν και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από τμήματα ή το πανεπιστήμιο, για τις ημέρες και ώρες που δε γίνονται μαθήματα ώστε να έχουν λόγο οι φοιτητές να είναι εκεί. Και δε χρειάζεται να παρακολουθείς όλες τις εκδηλώσεις, ο καθένας μόνο αυτές που τον ενδιαφέρουν.
Έχεις δίκιο για το Δεκέμβρη ότι έσπαγαν παντού!!Εμένα όμως ξέρεις τι με χαλάει?Ότι το ορμητήριο είναι πάντα το πανεπιστήμιο.Είναι πάρα πολύ τραγικό το κτήριο που στεγάζει την παιδεία και την πηγή της γνώσης να είναι ορμητήριο βίας.Πιστεύω το καταλαβαίνεις αυτο....

Το γεγονός ότι το Δεκέμρη δεν τους μάζευαν γενικά είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα στο οποίο αν μετακινηθούμε θα ξεφύγουμε από αυτό που μιλάμε.

Η ιδέα του κ.Δημάκη είναι όντως πάρα πολύ καλή και συμφωνώ ότι θα συνέβαλε σε κάποιο βαθμό στην βελτίωση της κατάστασης.Όμως όλα αυτά που περιγράφεις μπορούν να βοηθήσουν σε μεμονομένα περιστατικά και όχι σε μαζικά.Αν είχε εφαρμοστεί ο νόμος ίσως να μην είχαν καταστραφεί τα γραφεία του NOC.

O κ. Θεόδωρος Πάγκαλος  στην  " Ελευθεροπτυπία " 5-04-09  δήλωσε " Οι  Πρυτανι-κές  αρχές, καθηγητές  Πανεπιστημίου  φοβούνται  τους  κουκουλοφόρους  και  τους  γκαζάκηδες, γι  αυτό  δεν  τολμούν  να  επιβάλλουν τον  νόμο  στα  πανεπιστημία. Τον  πλήρη  έλεγχο των  χώρων  των  πανεπιστήμιων έχουν  οι  διαφορες ομάδες κουκουλοφόρων και  Γκαζάκηδων .
Ο  κ. Ευάγγελος  Βενιζέλος, πρώην  καηθηγητής  Σνταγμ.  Δικαίου  Α.Π.Θ. και  νυν  βουλευτής  του  ΠΑΣΟΚ δηλωσε  εχθές ( 5-04-09 ) στην  ΕΤ  2   " Οι  καθηγητές  πανε-πιστημίου , οι  Πρυτανικές  αρχές, οι εισαγγελείς , οι υπουργοί και  αυτά  τα  κόμματα του  Κοινοβουλίου φοβούνται  να  λάβουν  μέτρα  για  αποτρέψουν  την  δράση  των  κουκουλοφόρων και  των  γκαζάκηδων στον  πανεπιστημιακό  χώρο. Όλες αυτές οι  ομάδες  δρούν  ανενόχλητοι στα  πανεπιστήμια. Καθηγητής  Πανεπιστημίου  από  φοβο και  για  να  μην  υποστεί επιθέσεις  στο  γραφείο  του  και  τα  βρεί  όλα  γυαλιά  καρφιά ως  γής  Μαδιάμ ή  για  μην  πυρπολήσουν  το  αυτοκίμητό  του  και  τον απειλήσουν    δήλωσε  ότι  επιθυμεί να  μιλήση  με  ανωνυμία. Η  καθηγήτρια  που  εξυλοκοπήθηκε  αγρίως  και  μετεκομίσθη στο  νοσοκομείο για  θεραπεία,δήλωσε  ότι  προτιμά  να  διδάσκει  έχοντας  δίπλα  της ένα φρουρό  με  οπλοπολυβόλο, παρά  να ευρίσκεται  υπό  το  κράτος  της  απειλής  των  κουκουλοφόρων και  διαφόρων  άλλων  συμμοριών.

Αν ψάξεις θα βρείς και άλλα πολλά....
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #291 on: April 07, 2009, 13:59:03 pm »

Quote from: chr_ded on April 07, 2009, 13:13:02 pm
Έχεις δίκιο για το Δεκέμβρη ότι έσπαγαν παντού!!Εμένα όμως ξέρεις τι με χαλάει?Ότι το ορμητήριο είναι πάντα το πανεπιστήμιο.Είναι πάρα πολύ τραγικό το κτήριο που στεγάζει την παιδεία και την πηγή της γνώσης να είναι ορμητήριο βίας.Πιστεύω το καταλαβαίνεις αυτο....

Μην μιλάς για πράγματα που έχεις βιώσει μόνο από την ΤV(γιατί αν νομίζεις ότι το "ορμητήριο της βίας" τον Δεκέμβρη ήταν μέσα στα πανεπιστήμια,είσαι -το λιγότερο- παραπληροφορημένος

Όσο για τον Πάγκαλο,ένα θα σου πω:

Έχει καταντήσει ΑΣΤΕΙΟΣ (και ψεύτης)

3 πράγματα στην συνέντευξη του,που μέρος της quotάρεις, είναι αισχρά ψέμματα.Και δεν τον αδικώ,την δουλεία του κάνει χέρι-χέρι με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.Μια απ΄τα ίδια ισχύουν πάνω-κάτω και για τον Μπένι.
Όμως όλα αυτά που περιγράφεις μπορούν να βοηθήσουν σε μεμονομένα περιστατικά και όχι σε μαζικά.Αν είχε εφαρμοστεί ο νόμος ίσως να μην είχαν καταστραφεί τα γραφεία του NOC.

Αλήθεια το πιστεύεις αυτό?

YARRRRRRRRRRRRRR
chr_ded
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #292 on: April 07, 2009, 14:12:40 pm »

Quote from: Godhatesusall on April 07, 2009, 13:59:03 pm
Μην μιλάς για πράγματα που έχεις βιώσει μόνο από την ΤV(γιατί αν νομίζεις ότι το "ορμητήριο της βίας" τον Δεκέμβρη ήταν μέσα στα πανεπιστήμια,είσαι -το λιγότερο- παραπληροφορημένος

Όσο για τον Πάγκαλο,ένα θα σου πω:

Έχει καταντήσει ΑΣΤΕΙΟΣ (και ψεύτης)

3 πράγματα στην συνέντευξη του,που μέρος της quotάρεις, είναι αισχρά ψέμματα.Και δεν τον αδικώ,την δουλεία του κάνει χέρι-χέρι με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.Μια απ΄τα ίδια ισχύουν πάνω-κάτω και για τον Μπένι.

Αλήθεια το πιστεύεις αυτό?

Δεν τα είδα από την τηλεόραση.Το επόμενο πρωί των επεισοδίων ήρθα το πρωί για μάθημα....κυκλοφόρησα στο χώρο του πολυτεχνείου και είδα με τα μάτια μου ποιοι έβαζαν φωτιές στους κάδους αποριμάτων και κρατούσαν λοστούς....μη μου λες ότι να ναι.....Δεν είμαι ο μόνος που τους είδε.Ήμουν με φίλους μου μαζί...Μπορεί να μην ήταν το μοναδικό ορμητήριο αλλα ήταν και αυτο.Αν αμφιβάλεις και γι αυτό τότε εθελοτυφλείς....

Πραγματικά δεν με νοιάζει τι εχει καταντήσει ο Πάγκαλος και ο κάθε Πάγκαλος.Εγώ βλέπω ότι αυτά που περιγράφουν δεν είναι ψέμα και πάνω απ'όλα,καθόλου αστεία.Είναι γεγονότα...

Όσο αναφορά το NOC,ωραία πες ότι δεν προλάβαιναν να σώσουν τα γραφεία.Δεν έπρεπε να έρθει από εκεί εισαγγελέας να κάνει δίωξη?Αν βάλω δηλαδή και εγώ μια κουκούλα πάρω ενα λοστό και 10 φίλους μου με κράνη μπαίνω μέσα στο κτήριο παίρνω τους servers και αντε γεια?
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #293 on: April 07, 2009, 14:21:24 pm »

Nαι ρε φιλε αλλα καθε νομισμα εχει 2 οψεις.  Εσυ ακους στις ειδησεις δειρανε μια καθηγητρια και σκεφτεσαι αχ την καημενη. Δεν ειναι τα πραμματα ομως ετσι παντα.
Στο τμημα μας εχεις δει κανεναν ξυλοκοπημενο καθηγητη? Μηπως η καθηγητρια ειχε κανει χοντρη μαλακεια και ως συνηθως δεν ειχε κυρωσεις? Μπορει βεβαια και αυτος που την εδειρε να ηταν τρελος ή μαλακας, ποτε δεν ξερεις σιγουρα για αυτο μην δενεις σκοινι κορδονι τα πυροτεχνηματα και τις βαρυγδουπες δηλωσεις στα ΜΜΕ.

ΥΓ Οποιος φοβαται εχει χεσμενη τη φωλια του.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #294 on: April 07, 2009, 14:26:14 pm »

Κατι ακομα περι ορμητηριου. Εμενα γιατι μου φενεται οτι τους μπαχαλους τους σπρωχνουν οι μπατσοι επιτηδες προς τα πανεπιστημια?
Με teleport μπαινουν στο πανεπιστημιο? δε νομιζω.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #295 on: April 07, 2009, 15:02:16 pm »

Quote from: chr_ded on April 07, 2009, 14:12:40 pm
Όσο αναφορά το NOC,ωραία πες ότι δεν προλάβαιναν να σώσουν τα γραφεία.Δεν έπρεπε να έρθει από εκεί εισαγγελέας να κάνει δίωξη?Αν βάλω δηλαδή και εγώ μια κουκούλα πάρω ενα λοστό και 10 φίλους μου με κράνη μπαίνω μέσα στο κτήριο παίρνω τους servers και αντε γεια?

Ξέρεις πόσο % των εγκλημάτων που ο δράστης δεν πιάνεται επ'αυτοφόρω εξιχνιάζονται?

Όσο για αυτά που λες τι έγινε την επόμενη μέρα του Δεκέμβρη.....Είσαι λίγο εκτός πραγματικότητας.

ΟΛΟ το κέντρο είχε ρημαχτεί και το πανεπιστήμιο την έβγαλε με 1-2 καμμένα κυλικεία και μερικά σπασμένα γραφεία+τζάμια,και αυτό γιατί δεν υπήρχε κόσμος στο πανεπιστήμιο να μας ειδοποιήσει ότι μπήκαν 15χρονα για να σπάσουν...

YARRRRRRRRRRRRRR
Social_waste

View Profile
« Reply #296 on: April 07, 2009, 15:48:55 pm »

Ότι το ορμητήριο είναι πάντα το πανεπιστήμιο.Είναι πάρα πολύ τραγικό το κτήριο που στεγάζει την παιδεία και την πηγή της γνώσης να είναι ορμητήριο βίας.
καλα. παντως η πηγη της γνωσης ειναι ενας τεραστιος χωρος
(τοσο που για να φυλαχθει αποτελεσματικα θα χρηαζονταν ενας
μικρος στρατος απο μπατσους) με απειρα μερη να κρυφτεις και
απειρες εξοδους για να τρεξεις. και να μην υπηρχε ασυλο, δυσκολα
θα πηγαιναν αλλου.

Vive le son
D'l'explosion!
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #297 on: April 07, 2009, 16:19:28 pm »

Μακάρι να είχα 1 λεπτό (όπως έχω ξαναμανα-ευχηθεί) για κάθε φορά που κάποιος συνδέει καταστροφές, εγκληματικότητα με το άσυλο. Αφού όμως λέμε τα ίδια και τα ίδια ας ξαναμανά-αναφέρω τα γνωστά περιστατικά επεισοδίων στην Αθήνα όπου ομάδες ανθρώπων ξεκινάνε συντεταγμένα με τα πόδια και τα σπάνε από Εξάρχεια μέχρι πλατεία Κολωνακίου (σωστά δεν έχει άσυλο στο Κολωνάκι). Εκεί τί παίζει μπορεί να μου πει κάποιος;
  Επιπλέον οι συγκρούσεις Αστυνομίας - κουκουλοφόρων συμβαίνουν σε δρόμους και στενά και όχι σε πεδιάδες στύλ Χαιλάντερ. Πόσο δύσκολο είναι όταν μια ομάδα ΜΑΤατζήδων ανταλλάσσει πέτρες/χημικά/μολότωφ/βρισιές 10 άλλες να έρθουν από μακρυά και να αποκλείσουν τις οδούς διαφυγής των ανθρώπων που τα σπάνε; Αν 1000 αστυνομικοί είναι ανίκανοι να κυκλώσουν 10 άτομα πόσους ακόμα να προσλάβει ο Μαρκογιαννάκης για να τους έχουμε να τα ξύνουν 350 μέρες το χρόνο αραχτοί στις κλούβες ενώ θα αποτυγχάνουν να κάνουν τη δουλειά τους τις υπόλοιπες 15; Να πάρουμε ακόμα 50.000 ή να πάρουν κάποια στιγμή τον πούλο οι άχρηστοι, χαραμοφάιδες, επικίνδυνοι μαλάκες;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #298 on: April 07, 2009, 18:08:40 pm »

Quote from: Fenix on April 07, 2009, 16:19:28 pm
  Μακάρι να είχα 1 λεπτό (όπως έχω ξαναμανα-ευχηθεί) για κάθε φορά που κάποιος συνδέει καταστροφές, εγκληματικότητα με το άσυλο. Αφού όμως λέμε τα ίδια και τα ίδια ας ξαναμανά-αναφέρω τα γνωστά περιστατικά επεισοδίων στην Αθήνα όπου ομάδες ανθρώπων ξεκινάνε συντεταγμένα με τα πόδια και τα σπάνε από Εξάρχεια μέχρι πλατεία Κολωνακίου (σωστά δεν έχει άσυλο στο Κολωνάκι). Εκεί τί παίζει μπορεί να μου πει κάποιος;
  Επιπλέον οι συγκρούσεις Αστυνομίας - κουκουλοφόρων συμβαίνουν σε δρόμους και στενά και όχι σε πεδιάδες στύλ Χαιλάντερ. Πόσο δύσκολο είναι όταν μια ομάδα ΜΑΤατζήδων ανταλλάσσει πέτρες/χημικά/μολότωφ/βρισιές 10 άλλες να έρθουν από μακρυά και να αποκλείσουν τις οδούς διαφυγής των ανθρώπων που τα σπάνε; Αν 1000 αστυνομικοί είναι ανίκανοι να κυκλώσουν 10 άτομα πόσους ακόμα να προσλάβει ο Μαρκογιαννάκης για να τους έχουμε να τα ξύνουν 350 μέρες το χρόνο αραχτοί στις κλούβες ενώ θα αποτυγχάνουν να κάνουν τη δουλειά τους τις υπόλοιπες 15; Να πάρουμε ακόμα 50.000 ή να πάρουν κάποια στιγμή τον πούλο οι άχρηστοι, χαραμοφάιδες, επικίνδυνοι μαλάκες;

Δηλαδή εσύ μας λες ότι το Δεκέμβρη έπρεπε να μας κυκλώσουν και να μας γαμήσουν...
Το Δεκέμβρη και κάθε Δεκέμβρη πρέπει να μας χώνουν μέσα,,,
Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι δεν μπορούν; Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι αν δεν είχαν τα δακρυγόνα θα είχαμε 100 νεκρούς μπάτσους το Δεκέμβρη; Μην υποτιμάς τιυς εξεγερμένους και ειδικά μην το κάνεις από τον κανεπέ σου, που απότι φαίνεται δεν κατάφερε να σε σηκώσει ούτε ο Δεκέμβρης...
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #299 on: April 07, 2009, 18:11:50 pm »

Quote from: Grecs on April 07, 2009, 03:11:04 am
Quote from: daydreamer on April 06, 2009, 15:03:48 pm
Σε μια ΔΕΘ αν δεν κάνω λάθος είχανε μπει κανονικά στο ΑΠΘ αστυνομικοί και μαζέψανε μια κοπέλα που κινούνταν στον αναρχικό χώρο και μπαινοέβγαινε στα πανεπιστήμια και πετούσε πέτρες και μολότοφ προς τους αστυνομικούς.

Όταν πρόκειται για τα συμφέροντα τους (δεθ, ομιλία πρωθυπουργού κτλ) μια χαρά μπαίνουν και χωρίς άδεια, όταν όμως θίγονται οι φοιτητές και η ομαλή λειτουργία του ΑΠΘ τότε... ακόμα το σκέφτονται.

Καμία εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση.

Απο φιλο του χωρου αυτα:
Την κοπελα αυτη δεν την πιασανε ακριβως μεσα στο απθ.
Το οτι την πιασανε ειναι καθαρα δικο της φταιξιμο γιατι στις πορειες εκανε πολλες καφριλες απροκαλυπτα και χωρις λογο και ηταν απο καιρο δακτυλοδεικτουμενη.
Οποτε ακυρα αυτα που λες

Μα είχα δει από την τηλεόραση ότι την έπιασαν στο δρόμο έξω από τη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Εκεί δεν είναι άσυλο;

(εγώ δεν είπα ότι κάνανε καλά ή κακώς που την πιάσανε. εγώ σχολίασα το πόσο εύκολα μπήκαν)
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 25 Go Up Print
Jump to: