• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:17:14 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:17:14 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 50
Guests: 84
Total: 134
tzortzis
papaloui
MrGreekArrow
Mavromati
kvas
alexkont
mike1996
thomasdt
dimopoul
paristetos
George_RT
gpap
Geoth
dimitris kiziridis
panagiot
airam
Maximos7
giannisd
programmer2004
DimKaratzas
superkolios
acolak
noimaginationforthis
Gray139
ggalamat
Roidos
Mr Watson
ellimoschou
pelopidt
kzmekos
ppoug
Vasilikikr
kmargaritis
Nikos_313
gmpatsol
Saint_GR
gdiakonikolhs
Raphael
melisste22
elenak
gp6
meliou
Billyskotsikas
nikitask
Διάλεξις
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!  (Read 11807 times)
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!
« Reply #30 on: January 12, 2006, 20:49:46 pm »

Για το πόσο έχουμε βάλει σκοπό στο φόρουμ να βλάψουμε την παράταξη της ΠΑΣΠ απάντησε η αγαπητή meltemi.
Στα όσα είπε η cecs τώρα...
Άσε καλύτερα να το κρίνουν όσοι συμμετέχουν σ'αυτό και εκφράζονται καθημερινά μέσα από τις σελίδες του,και όχι αυτοί που στέλνουν 1 post(το πρώτο τους!)ευκαιριακά,μόνο για να απαντήσουν,όταν βλέπουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και τους θίγεται ο έρωτας.....

Ας βγει ο υπεύθυνος και ας μας πει πόσοι είναι γραμμένοι στο forum και πόσοι γράφουν καθημερινά.Έτσι,γιατί ειπώθηκε ότι έχουμε ανταπόκριση σε 5-10 το πολύ 50 άτομα...

Για να μη συνυπολογίσουμε τους απλούς guests!!!

Αν και θα σας βόλευε πολύ να είναι έτσι τα πράγματα,σωστά;

Το φόρουμ είναι ένας δημόσιος χώρος και η λειτουργία του κρίνεται απ όλα τα μέλη του, είτε έχουν στείλει 1000 είτε 1 είτε κανένα μήνυμα. Οποιοδήποτε παράπονο λοιπόν είναι δεκτό, αρκεί να έχει βάση...
Από κει και πέρα το ότι συμμετέχουν 50-100 άτομα στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι ενστερνίζονται και τις απόψεις που δημοσιεύονται (πώς θα μπορούσαν άλλωστε; αυτές συνήθως κινούνται από το ένα άκρο μέχρι το άλλο!). Είναι άκρως προσβλητικό για μένα να ακούω ότι καθοδηγούμαι επειδή συμμετέχω και γράφω σε ένα φόρουμ. Το είπε πολύ καλά και η meltemi. Ο καθένας μας βλέπει και κρίνει. Εάν οι συνάδελφοι της ΠΑΣΠ θέλουν να πιστέψουν το αντίθετο, πρόβλημά τους. Δεν νομίζω έτσι κι αλλιώς ότι οποιαδήποτε άρνησή μου θα τους πείσει για το αντίθετο...

Για μένα το θέμα δεν είναι ούτε η πολιτική ιστορία ούτε το πλαίσιο απόψεων της ΠΑΣΠ. Να τα συζητήσουμε και αυτά, αλλά δεν ήταν (τουλάχιστον στην αρχή) το θέμα που θίχτηκε εδώ. Εδώ εκφράστηκε ένα παράπονο πολύ συγκεκριμένο και βασισμένο σε γεγονότα. Σε 2 συνελεύσεις Τμήματος και σε μία συνάντηση δεν υπήρχε κανένας (εκλεγμένος) εκπρόσωπος από την παράταξη. Σκοπός όσων φοιτητών δραστηριοποιούνται για να διεκδικήσουν μερικά πράγματα είναι να το κάνουμε όλοι μαζί και να έρθει και η ΠΑΣΠ και η ΠΚΣ και η ΔΑΠ και όλες οι άλλες παρατάξεις και ομάδες-σχηματισμοί και ΚΥΡΙΩΣ το κάθε άτομο από μόνο του. Εμείς θέλουμε μια ΠΑΣΠ που δραστηριοποιείται στη σχολή μας. Κάνουμε ένα παράπονο για να βελτιωθεί η λειτουργία της.

Η ΠΑΣΠ απ ότι φαίνεται, τουλάχιστον ο συνάδελφος lev, επιλέγει να αγνοήσει αυτή την κριτική και τα γεγονότα και να περάσει στην επίθεση με μια σιγουριά και αυτοπεποίθηση που πραγματικά με κάνουν να αναρωτιέμαι μήπως εγώ ζω σε άλλη σχολή...  Τουλάχιστον λίγος προβληματισμός ρε παιδιά! Τι να πω... Του εύχομαι πραγματικά να πάρει τις εκατοντάδες των ψήφων που περιμένει στις επόμενες εκλογές! Μέχρι τότε εμείς περιμένουμε στην συνάντηση την επόμενη Παρασκευή κάποια προτασούλα για τη διαχείριση των οικονομικών. Α! Και κάποιον να τη φέρει!

Πάντα επώνυμα,

Κώστας Γλάρος

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
Re: Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!
« Reply #31 on: January 12, 2006, 22:51:37 pm »

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με όσα είπαν οι άνωθεν. Και ούτε πιστεύω lev ότι μειώνουμε την ΠΑΣΠ, μόνοι σας τα καταφέρνετε μια χαρά με τον τρόπο που απαντάτε. Ειλικρινά εκλιπαρώ για επιχειρήματα που υποστηρίζουν τη θέση σου ή έστω έρχονται σε αντιπαράθεση με την δική μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον αντίλογο και στη ζύμωση, όταν αυτή όμως γίνεται αμφίδρομα. Αν θέλεις μην μου απαντήσεις ποτέ (όπως περίτρανα δήλωσες), πιστεύω θα το ξεπεράσω δεν θα χάσω τον ύπνο μου. Κακό σε σένα (και στην παράταξή σου) κάνεις. Και όσο για αυτά που ειπώθηκαν με τους ΠΑΣΠίτες ΠολΜηχ θα σου πω ότι κι εγώ έκανα και κάνω καθημερινά συζητήσεις μαζί τους και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Και αυτό συμβαίνει όχι γιατί συμφωνούμε αλλά γιατί υπάρχει διάθεση για συζήτηση. Εσύ το μόνο που πασχίζεις είναι να αναπαράγεις φράσεις τύπου "δεν αρμόζει αυτή η απάντηση, μειώνετε την ΠΑΣΠ, έχετε κόμπλεξ" κλπ. Αυτά δεν λένε τίποτα, εξήγησε γιατί, δεν δέχομαι στεγνές φράσεις. Αυτές δείχνουν κενό επιχειρημάτων, κενό λόγου και απελπισία.
Και βέβαια όταν θέτεις ως επιχείρημα το γεγονός ότι έχετε πολύ κόσμο φυσικά και μετράς το πουλί σου. "Δείτε, εγώ τον έχω μεγαλύτερο είμαι καλύτερος!"
Και η ΔΑΠ Γιάννη έχει πολύ κόσμο. Σε εμάς 667 άτομα τους ψήφισαν πέρυσι, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι γ@μ@τοι. Το αριθμητικό ποτέ δεν αποδεικνύει αυτό καθαυτό την ποιότητα.

Όσο για την απάντησή μου...ξαναλέω εσύ μπορείς να την κρίνεις, μπορείς να την αντικρούσεις αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να πεις αν αρμόζει ή όχι. Ούτε σε έβρισα ούτε σε προσέβαλα. Είπα την γνώμη μου και είχα κάθε δικαίωμα να το πράξω, αν αυτό δεν αρμόζει τότε ίσως να ζεις σε άλλες εποχές.

φιλικά
αλέξανδρος παναγιωτόπουλος

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #32 on: January 12, 2006, 23:13:19 pm »

Συμφωνω με τον Αποστολο και τον Netgull. Τα ειπαν με τετοιο τροπο, οπως ειναι και στην πραγματικοτητα. Τωρα, οταν εγω ειπα οτι γινεσαι ρομπα, προφανως το ειπα για αυτον τον λογο. Αντι να κανετε αυτοκριτικη, στρουθοκαμηλιζετε και κρυβεστε απο πραγματα που εχουν κανει αλλοι, απο αγωνες αλλων. Οπως εξηγησα και στο πρωτο μηνυμα, δεν εχω κανενα απολυτως λογο να ειμαι κομπλεξικος απεναντι στην ΠΑΣΠ. Α, και που ηξερες το ονομα μου;;;

Σταρτης Γαββες(εγινε μοδα)

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Χειρων
Guest
« Reply #33 on: January 12, 2006, 23:24:39 pm »

Μια φορά κι' έναν καιρό ένας γάδαρος είδε μιαν αγέλη αλόγων. Τρέχει, λοιπόν, κορδωμένος δίπλα στα άλογα. Αυτά τον κοιτούν περίεργα και τον ρωτούν: Ρε φίλε, τι θέλεις εσύ εδώ;  Γιατί ρωτάτε ρε, τους λέει ο γάιδαρος, εσεις τι θα κάνετε; Εμείς θα τρέξουμε, λένε τα άλογα. Φτου!!! απαντά ο γάιδαρος. Κι εγώ νόμιζα ότι θα τις μετρούσατε!

Προτάσεις ρε............................................... ...............................έ

Χείρων

aliakmwn
Guest
« Reply #34 on: January 13, 2006, 00:50:35 am »

Για να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα:

<<Το forum δεν εχει πολιτικη υποσταση, δεν διεκδικει κανεναν απολυτως πολιτικο ρολο, δεν προσπαθει να υποκαταστησει/αντικαταστησει κανεναν θεσμο.

Ο μοναδικος πολιτικος ρολος του forum, ειναι αυτος που αποκτα οποιαδηποτε πλατφορμα (μεσο δηλαδη) ελευθερης επικοινωνιας.

Και αυτο ειναι το forum: Ενας ηλεκτρονικος τοπος, οπου ο καθενας ειναι ελευθερος να γραφει ο,τι θελει, χωρις λογοκρισια απο κανεναν (εξαιρουνται πολυ ακραιες περιπτωσεις - οπως π.χ. η δημοσιευση υλικου παιδικης πορνογραφιας οπου η παρεμβαση θα ειναι αμεση και θα περιλαμβανει και ξυλο)

Το forum δεν εχει προσωπο, δεν παιρνει θεσεις, δεν εξυπηρετει κανεναν σκοπο (εκτος απο την ελευθερη διακινηση των ιδεων) και επιθυμει να φιλοξενησει οποιαδηποτε αποψη, οσο ακραιος κι αν ειναι ο πολιτικος χαρακτηρας της.

Οπως συνεπαγεται και απο τα παραπανω, τα μηνυματα που αναρτωνται στο forum εκφραζουν το συγγραφεα τους και μονον αυτον. Συλλογικη ευθυνη δεν υφισταται, δεν αναγνωριζεται και δεν προωθειται.

Τα μελη του forum ειναι υπευθυνα για τα μηνυματα που αναρτουν. >>

Αυτο θα μπορουσε να ηταν το μανιφεστο του forum, αν και σιγουρα δεν ειναι πληρες.

Απο 'κει και περα, ο καθενας κανει ο,τι καταλαβαινει.

« Last Edit: January 13, 2006, 00:54:27 am by aliakmwn » Logged
lev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #35 on: January 13, 2006, 00:55:33 am »

Το ήξερα Στράτο γιατί είδα το mail σου και έτυχε να ξέρω το επίθετό σου,χώρις να σε ξέρω προσωπικά.
Για σένα Α. Παναγιωτόπουλε το ξέρω ότι έχετε καλές σχέσεις.Σε είδα σήμερα το απόγευμα όταν εγώ έφευγα κι εσύ μιλούσες με τον Χάρη.Πολύ θα ήθελα να έρθω να τα πούμε από κοντά αλλά δυστυχώς βιαζόμουν.
Για σένα Χριστοφή να σε ενμερώσω ο΄τι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ ανασυκροτείται και όχι η Π.Α.Σ.Π. Κανένας δε μπορεί να μας διαλύσει με το έτσι θέλω.
Και για όλους σας,κανένας δε θα είχε απαντήσει με τον εριστικό αυτό τρόπο αν δεν είχα λεχθεί εκείνο το 'Που είναι η ΠΑΣΠ,οεο;'. Διακρίναμε ότι μας μειώνει πολύ σαν παράταξη και γι'αυτό απαντήσαμε έτσι.
Και προφανώς δεχόμαστε την κριτική,και κακοπροαίρετη να είναι.Σε κανέναν δε θα απαντούσα έτσι αν ερχόταν κάποιοςκαι με έβλεπε και μου έλεγε 'Ξέρεις γιατί η ΠΑΣΠ δε κάνει αυτό και εκείνο και το άλλο'.Θα του απαντούσα με όλη μου την ευχαρίστηση.Αν δεν τύχαινε όμως να μπω στο φόρουμ και να δώ το μήνυμα;Δε θα σερνόταν το όνομα της παραταξής μου χωρίς να το ξέρω;Και δίκιο να είχε η Στέλλα,αυτό δε θα το κρίνω μόνο εγώ,με τρέλαινει να λένε κάτι πίσω απ΄την πλάτη μου.Γιατί αν δε το έβλεπα αυτό θα γινόταν.
Και κάτι που λέχθηκε για την βιβλιοθήκη.Δε θυμάμαι ποιός το είπε αλλά εμείς οι ίδιοι πήραμε το χαρτί και το γεμίσαμε με 30+ υπογραφές.Προφανώς δεν ενδιαφερόμαστε έτσί;Και η ΔΑΠ όταν μάζευε υπογραφές υπογράψαμε,χωρίς να σκεφτούμε μικροκομματικά.Προφανώς δεν ενδιαφερόμαστε έτσι;
Από δω και στο εξής αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο και να έρθω θα πείτε 'Α,αυτός ήρθε για να σταματήσουμε να βρίζουμε την ΠΑΣΠ.' Πάνω από όλα είναι το τμήμα μας.Το αν ενδιαφερόμαστε για αυτό η όχι  θα το κρίνετε όλοι σας.
Και στον Κ.Γλάρο ευχαριστώ για την εποικοδομητική κριτική του.Τέτοιες,χαίρομαι παγματικά να τις ακούω.
Οποιαδήποτε παράπονα,ευπρόσδεκτα.Σε προσωπική συζήτηση...Για μένα το θέμα έχει λήξει εδώ.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #36 on: January 13, 2006, 02:03:32 am »

Quote from: lev on January 13, 2006, 00:55:33 am
Για σένα Χριστοφή να σε ενμερώσω ο΄τι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ ανασυκροτείται και όχι η Π.Α.Σ.Π. Κανένας δε μπορεί να μας διαλύσει με το έτσι θέλω.

Αναγγέλλει ριζικές τομές στην ΠΑΣΠ

Τη μετεξέλιξη της ΠΑΣΠ -μετά εκείνη της Νεολαίας- προανήγγειλε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή που έστειλε ο ίδιος σε όλα τα μέλη της σπουδαστικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ. «Το φοιτητικό κίνημα χρειάζεται συθέμελες τομές, τώρα. Η αλλαγή πρέπει να αρχίσει από την ίδια την ΠΑΣΠ», αναφέρει και τονίζει: «Στόχος είναι μία αναγεννημένη ΠΑΣΠ, που, αξιοποιώντας την πείρα από τους πολυετείς της αγώνες, θα εκφράσει την προοδευτική πλειοψηφία του φοιτητικού κινήματος. Μία ΠΑΣΠ που προωθεί τη διαφάνεια και τη λογοδοσία παντού. Μία ΠΑΣΠ ανοιχτή, συμμετοχική, πλουραλιστική, αντιπροσωπευτική, ευέλικτη, δικτυακή, χώρος σύγκλισης προοδευτικών και νεωτερικών ιδεών». Στο μεταξύ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ο κ. Παπανδρέου να ανακοινώσει τη σύνθεση της επιτροπής ανασυγκρότησης της οργάνωσης της νεολαίας του κόμματος.

ΠΗΓΗ:www.enet.gr

Επίσης διάβασε την επιστολή του προέδρου του Πα.Σο.Κ. προς τα μέλη της ΠΑΣΠ.
Σου παραθέτω λινκ από τοwww.pasok.gr

Τι να πω δεν παρακολουθείτε ούτε καν τις εξελίξεις στο χώρο σας !!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!

www.twitter.com/apostolos1986
lev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #37 on: January 13, 2006, 02:32:27 am »

Αυτή την επιστολή την έστειλε με mail(νέες συνήθειες βλέπετε) ο Πρόεδρος όπως σε όλα τα ανώτερα όργανα της παράταξης,έτσι και σε μένα.Ζητάει να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για την Παιδεία και το φοιτητικό κινημα.Μεταξύ άλλων τονίζει "την ανάγκη για την αναδιοργάνωση των ΙΔΕΩΝ των νέων και του φοιτητικού κινήματος,σε έναν ξεκάθαρα πιο προοδευτικό δρόμο." "Η ΠΑΣΠ μπορεί και πρέπει να συμβάλει στην συνολική αναγέννηση του Πανεπιστημίου". Συνάδελφε μέχρι πριν κάποια χρόνια ήμαστε όργανο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.Πλέον δεν είμαστε.Συνάδελφε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.Συνάδελφε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.Συνάδελφε όταν δε γνωρίζεις,μην κάνεις τον καμπόσο.'Οπου σε παίρνει,όταν θές κάντο.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #38 on: January 13, 2006, 02:36:02 am »

Εντάξει αφού κατάλεβες έσυ αυτά από την επιστολή πάω πάσο!!!

www.twitter.com/apostolos1986
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #39 on: January 13, 2006, 02:36:33 am »

Leb, μην το τραβάς το σχοινί, δε σε συμφέρει.
Εγώ στην κριτική μου δε μίλησα για την παράταξή σου κτλ. Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε.
Το θέμα είναι ότι είστε εκπρόσωποι των φοιτητών. Έχετε υποχρεώσεις και δεν είστε συνεπείς.
Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για μένα τίθεται ζήτημα ικανότητας. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη, θέλετε να βγείτε και από επάνω. Πρέπει στην επόμενη ΓΣ Φοιτητών να απολογηθείτε για τη στάση σας, αν όχι να παραιτηθείτε από εκπρόσωποι, αφού έχετε άλλες σοβαρότερες υποχρεώσεις. Όλοι όσοι απουσιάζατε, δηλαδή και της ΔΑΠ και των ΕΑΑΚ, δε μιλάμε μόνο για την ΠΑΣΠ εδώ.
Η κριτική από τόσες μεριές λέει ότι ίσως κάτι δεν κάνετε καλά. Μακάρι να μπορέσετε να καταλάβετε σύντομα το νόημα της συνεργασίας των φοιτητών άσχετα με τα χρώματά τους.
« Last Edit: January 13, 2006, 19:30:05 pm by Alexkasgr » Logged
lev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #40 on: January 13, 2006, 02:44:30 am »

Και επειδή συνάδελφε παρέλειψα,τα απόσπασματα που σου παρέθεσα ήταν στο πλαισιο της συνάντησής μας  με την κ.Δαμανάκη που στην προσπάθεια διαμόρφωσης των θέσεων του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την συνδρομή μας και τις ιδέες μας.
"Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να έχω τις σκέψεις, τις προτάσεις, το όραμά σου τόσο για τις προτεραιότητές μας στο φοιτητικό κίνημα όσο, ειδικότερα, και για την μετεξέλιξη της ΠΑΣΠ. Με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, θα φέρουμε άμεσα τα ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τον φοιτητή και τον σπουδαστή από το περιθώριο στο επίκεντρο του πολιτικού διαλόγου."
Αλήθεια,εσύ κατάλαβες ότι κάποιος μας διαλύει;; Λυπάμαι ειλικρινα...
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #41 on: January 13, 2006, 02:59:27 am »

Quote from: lev on January 12, 2006, 18:45:03 pm
Πάντως οφείλω να το ομολογήσω.Κάλη η προσπαθειά σας να μειώσετε την ΠΑΣΠ μέσω του φόρουμ.Ίσως και να βρείτε ανταπόκριση σε5-10,ίσως και 50 άτομα.Κάλο το φόρουμ,πολύ καλό,αλλά όταν το χρησιμοποιείτε για τέτοιους σκοπούς το ξεφτιλίζετε.

Τα λες γιατί τα πιστεύεις ή γιατί δεν έχεις κάτι καλύτερο να πεις;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
gpavlidi
Νεούλης/Νεούλα
*

I dont have parents.. Somebody used fork();

View Profile WWW
« Reply #42 on: January 13, 2006, 03:05:18 am »

Quote from: lev on January 13, 2006, 02:32:27 am
Αυτή την επιστολή την έστειλε με mail(νέες συνήθειες βλέπετε) ο Πρόεδρος όπως σε όλα τα ανώτερα όργανα της παράταξης,έτσι και σε μένα.Ζητάει να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για την Παιδεία και το φοιτητικό κινημα.

Γιατί κάτι μου λέει πως για την κατάθεση των προτάσεων σας στον Πρόεδρο (με mail πάντα), δεν σας εμπόδισαν επιβαρύνσεις όπως μαθήματα που εκκρεμούν για τομέα, εξεταστικές, διάφορες υποχρεώσεις κτλ????   

Εγώ θα πρότεινα να αφήσετε τη κ. Δαμανάκη και να κάνετε καμμιά πρόταση για το θέμα που μας καίει, μπας και προλάβουμε την επόμενη ΓΣ.
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #43 on: January 13, 2006, 04:57:26 am »

Λοιπόν μπορώ να πω ότι με το τελευταίο σου post με κάλυψες αρκετά και θα μπορούσες να το είχες κάνει από την αρχή. Και την επόμενη φορά που θα με δεις να μιλάω με τον Χάρη ή με κάποιον από τα άλλα παιδιά να έρθεις να μου μιλήσεις. Αυτά

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #44 on: January 13, 2006, 13:16:10 pm »

Ό,τι είπα Γιάννη με το ξεκίνημα αυτού του θέματος,ήταν γιατί ήθελα μ'αυτό τον τρόπο να εκφράσω έντονα ένα παράπονο,να διαμαρτυρηθώ για κάτι που περίμενα και δεν έγινε.
Ούτε έχω σκοπό να σας βλάψω ούτε να σας ξεφτιλίσω!
Και βέβαια το έργο μιας παράταξης κρίνεται από διάφορους συντελεστές και όχι μόνο από μεμονωμένα περιστατικά.
Ωστόσο αν κάτι δε μου αρέσει,δεν το αφήνω να περάσει έτσι.
Αν έχεις ρωτήσει,θα ξέρεις ότι με τα μέλη σας έχω κάνει κατά καιρούς διάφορες συζητήσεις,έχω έρθει σε κάποιες εκδηλώσεις και γενικά διατηρώ καλές σχέσεις,σε επίπεδο σχολής και μη.
Όμως επιθυμώ επίσης να διεκδικήσω μια πιο αρμόζουσα στάση σε ορισμένα ζητήματα,και προσδοκώ συγκεκριμένη δραστηριότητα.Δραστηριότητα,πρώτα μέσα στα όρια αυτής της σχολής για τα καθημερινά μας ζητήματα και έπειτα για οτιδήποτε άλλο.
Μου αρέσει και έχω το δικαίωμα να κρίνω πρόσωπα,ιδέες και καταστάσεις.
Και μέσα από αυτό το χώρο,το forum μας,μπορώ και εκφράζομαι ελεύθερα!

Φιλικά,cecs(Όχι,Aurelius,εμένα δε μου αρέσει πάντα να ακολουθώ τη μόδα!) Wink

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: