• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:32:03 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:32:03 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 117
Total: 170
dimant
george14
annaparask
tsintsi
URI
Nicotre
sigklitiki
johnk
thomassamaras
unreasonable
Cloud Strife
akontel
aachmet
chriskazakos
stefpapa21
George_RT
A-TheITGuy
aggelina
Antreas17
IBOURAS
Pepe The Frog
nikpamp
Louisa
Nekt
Nikos_313
mikrosdia
dirac1
Potest
evax
TMNF pro
nikos.a
Liamos
vagk
vasilis saitis
mkakale
HoodLibre
Lygkouras_c
Saint_GR
BlackBeard
athena_apo
dsaragiotis
PeriklisL
Joannapet
Maximos7
HlektrikhPatata
glavdakis
eleftheria
simosilias
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!  (Read 11838 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Απ: Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!
« Reply #15 on: January 12, 2006, 01:57:02 am »

Και επιτελους, αν σταματησετε να κρυβεστε πισω απο το δακτυλο σας και την ιστορια που εχει η ΠΑΣΠ σαν ΠΑΣΠ, θα πατε μπροστα. Διαφορετικα νο κοκο.....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
Re: Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!
« Reply #16 on: January 12, 2006, 02:18:39 am »

Quote from: lev on January 12, 2006, 01:06:52 am
Πιο επίσημη φωνή της Π.Α.Σ.Π. Ηλεκτρολόγων από την δική μου δε προκειται να βρείτε.

Αμα ρε συ Γιάννη (σόρυ που στο προηγούμενο μήνυμά μου σε αποκαλούσα με το επίθετό σου, Λεβέντης, έφαγα φλασιά και δεν θυμόμουν το όνομά σου), λέω άμα ρε συ Γιάννη είσαι η πιο επίσημη φωνή της ΠΑΣΠ γιατί δεν ενημέρωσες τα υπόλοιπα μέλης της ΠΑΣΠ να έρθει κάποιος στη σημερινή συνάντηση? Αφού σου είπα να το κάνεις και μάλιστα σου τόνισα ότι είναι σημαντική η σημερινή συνάντηση.

Και προχωρώντας,να πώ ότι μόνο σε μία Γεν. Συνέλευση Τμήματος δεν ήμαστε παρόντες καθόσον ενημερωθήκαμε μόλις μία μέρα πριν από αυτή και ενώ όλοι οι εκπροσωποί μας είχαν να κανονίσουν διάφορες υποχρεώσεις.Και ας βγεί κάποιος να πει ότι εξετάσεις αίματος,κανονισμένα ραντεβού σε νοσοκομεία,πρκανονισμένα ταξίδια εκτός Θεσ/νικης μπορούσαν να ακυρωθούν για την Γεν. Συν. Τμήματος. Ας βγεί κάποιος να πει σε ποια άλλη απουσιάζαμε.

Απουσίαζατε στη συνέλευση τμήματος στις 15/12 (η οποία είχε πολλά φοιτητικά ζητήματα) και στη συνέλευση τμήματος στις 22/12. Επίσης, σε είχα ενημερώσει πριν τις 15/12 ότι μπορείς να στείλεις e-mail στον Μάργαρη και να του πεις να σου στέλνει την θεματολογία της συνέλευσης τμήματος μια βδομάδα νωρίτερα, ώστε να ενημερώνεσαι έγκαιρα ότι έχει συνέλευση τμήματος και να μαθαίνεις και τα θέματα. Η απάντησή σου ήταν "Ωχ, τα e-mail μου τα βλέπω σπάνια". Ε, αφού λοιπόν περιμένεις να πας στη γραμματεία τελευταία μέρα για να την ρωτήσεις αν έχει συνέλευση τμήματος, εννοείται ότι θα το μάθεις τελευταία στιγμή..
Τώρα όσο για τα διάφορα έκτακτα που σας έτυχαν και δεν μπορέσατε να παραστείτε στη συνέλευση τμήματος, έχετε 3 ή 4 εκπροσώπους, αν δεν κάνω λάθος, και αντίστοιχα άλλους 3 ή 4 αναπληρωματικούς. Άρα σύνολο 6 ή 8 μέλη της Συνέλευσης Τμήματος. Σ'όλους αυτούς έτυχαν έκτακτα γεγονότα? Και μάλιστα 2 φορές  (15/12 και 22/12) ? Τι να πω, αν όντως έτσι έγινε, με τέτοια υπερβολική ατυχία μην παίξεις λοττο για τα επόμενα 500 χρόνια.

Και τουλάχιστον όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματα της σχολής και έχουν προτάσεις για αυτά,ας τα καταθέσουν σε μία Γ.Σ. Συλλόγου και ύστερα να κατατεθούν σαν ομόφωνες αποφάσεις του Συλλόγου στην Γ.Σ. Τμήματος.

Για τη βιβλιοθήκη κατέβηκε ψήφισμα ακριβώς για να ψηφιστεί ομόφωνα (και όχι να χρειάζεται να ψηφίσεις το πλαίσιο μια παράταξης) και στη συνέχεια να πάμε σαν Σύλλογος στη συνέλευση τμήματος με τη απόφαση. Αφού λοιπόν αυτό έγινε, αυτό που πρέπει πλέον να δεις είναι η υλοποίησή του και τι στάση τήρησε η παράταξή σου. Δηλαδή τι στάση τήρησε στη συνέλευση τμήματος στις 15/12 που συζητήθηκε το θέμα της βιβλιοθήκης και τι στάση τήρησε στη σημερινή συνάντηση όπου εξετάσαμε την περίπτωση στην επόμενη συνέλευση τμήματος που είναι για τα οικονομικά να διεκδικήσουμε λεφτά για τη βιβλιοθήκη. Όπως καταλαβαίνεις έχεις μια μεγάλη καθυστέρηση  φάσης..

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.

Κανένας τέλος δε μπορεί να μας κατηγορεί για την πολιτική μας υπευθυνότητα ως παράταξη.

Μπα,  θα φιμώσεις κιόλας?? Όχι μόνο ο καθένας έχει δικαίωμα να κατηγορεί την παράταξή σου για πολιτική ανευθυνότητα, αλλά στην επόμενη Γενική Συνέλευση Συλλόγου θα καθιερωθεί να γίνεται λογοδοσία των εκπροσώπων προς τους φοιτητές για το τι στάση τηρούν στη συνέλευση τμήματος (αυτό προτάθηκε στη σημερινή συνάντηση). Και πρόσεχε λοιπόν καλά τι θα πεις τότε.
« Last Edit: January 12, 2006, 02:21:06 am by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #17 on: January 12, 2006, 03:55:05 am »

Και τουλάχιστον όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματα της σχολής και έχουν προτάσεις για αυτά,ας τα καταθέσουν σε μία Γ.Σ. Συλλόγου και ύστερα να κατατεθούν σαν ομόφωνες αποφάσεις του Συλλόγου στην Γ.Σ. Τμήματος.

Η Γ/Σ του συλλόγου των φοιτητών είναι το ανώτερο όργανο μας. Όλες οι αποφάσεις πέρνονται μέσα από αυτό. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείει την συζήτηση σε μικρότερες ομάδες ατόμων έξω από αυτό, έτσι ώστε να σχηματιστεί άποψη και να υπάρξει γόνιμος διάλογος. Η Γ/Σ σήμερα έχει καταντήσει μικροκοματική σύγκρουση συμφερόντων των κομμάτων που που συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές. Σε αυτό φταίμε όλοι μας και αυτό είναι που πρέπει να μας οδηγεί σε δράση. Τέτοια ήταν και η δράση σήμερα.

Ας βγει κάποιος και συγκρίνοντας μια προς μία τις προτάσεις μας με αυτές των άλλων παρτάξεων να μας πει που υστερούνε.

Επειδή ένα πλαίσιο είναι καλύτερο έναντι κάποιων άλλων δε σημαίνει ότι δε κρίνεται. Μία άποψη δε κρίνεται από τις λέξεις που την συγκροτούν αλλά από τις δράσεις που την συνοδεύουν.
« Last Edit: January 13, 2006, 12:13:19 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
lev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #18 on: January 12, 2006, 05:48:24 am »

Τάσο, για την Συνέλευση που με ενημέρωσες προσωπικά (έγκαιρα όπως λες) εννοείς αυτή που με είδες ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της  Γ.Σ. και μου είπες ότι έχει Συνέλευση;Ναι,δε διαφωνώ.Από εσένα το έμαθα γιατι η Γραμματεία δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει παρά του ότί της το είχα ζητήσει 2 φορές.Αλλά τώρα που το σκέφτομαι,γιατί της το είχα ζητήσει;Αφού δεν ενδιαφέρομαι..Μιλάτε και ξαναμιλάτε για την Συνέλευση των 7 ωρών.Αν δε κάνω λάθος,ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν είχε πει στην προηγούμενη Συν. ότι οι επόμενες θα κρατάνε μέχρι τις 3;Άρα εγώ φταίω που έκατσα μόνο μέχρι τις 5 και όχι μέχρι τις 7,συγνώμη.
Και πιστεύω ότι η πολιτική υπευθυνότητα μιας παράταξης δε κρίνεται από το αν εγώ είπα σε 1 από τους 2700 φοιτητές του Τμήματος ότι θα τον πάρω τηλέφωνο και δεν τον πήρα.Η πολιτική υπευθυνότητα δε κρίνεται από κάποιον υποτιθέμενο αγώνα για κάποιες υποτιθέμενες ιδέες και αρχές μου.Πολιτική υπευθυνότητα σημαίνει να έχεις και να υποστηρίζεις τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις και αρχές σου.Αυτό κάνουμε και χαίρομαι για αυτό.
Και πίστεψε με,δε λυπάμαι που χάσαμε την έδρα μας.Λύπαμαι που την χάσαμε από μία ευκαιριακή παράταξη με ευκαιριακούς οραματισμούς και ευκαιριακά όνειρα απέναντι στις δυσκολες σημερινές συνθήκες.Πιστεψε με όμως,χαιρομαι πάρα πολύ που θα την κερδίσουμε πάλι,που συνεχώς όλο και περισσότερος κόσμος ενστερνίζεται τις απόψεις μας και είναι διατεθειμένος να τις υπερασπιστεί.Δυστυχώς για εσάς,λυπάμαι που σας το λέω,το μέλλον της παράταξής μου διαγράφεται εξαιρετικά ευοίωνο.Σε αυτό το μέλλον ανήκω κι εγώ,και είμαι εξαιρετικά περηφανος για αυτό.Πολλά μπορούμε να αλλάξουμε,την αυτοκριτική μας την έχουμε κάνει,και τα αποτελεσματά της θα φαίνονται συνεχώς όλο και περισσότερο.Γι'αυτή την παράταξη είμαι περήφανος και σ'αυτή είμαι περήφανος που συμμετέχω.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #19 on: January 12, 2006, 13:23:29 pm »

Quote from: lev on January 12, 2006, 05:48:24 am
Τάσο, για την Συνέλευση που με ενημέρωσες προσωπικά (έγκαιρα όπως λες) εννοείς αυτή που με είδες ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της  Γ.Σ. και μου είπες ότι έχει Συνέλευση;Ναι,δε διαφωνώ.Από εσένα το έμαθα γιατι η Γραμματεία δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει παρά του ότί της το είχα ζητήσει 2 φορές.Αλλά τώρα που το σκέφτομαι,γιατί της το είχα ζητήσει;Αφού δεν ενδιαφέρομαι..Μιλάτε και ξαναμιλάτε για την Συνέλευση των 7 ωρών.Αν δε κάνω λάθος,ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν είχε πει στην προηγούμενη Συν. ότι οι επόμενες θα κρατάνε μέχρι τις 3;Άρα εγώ φταίω που έκατσα μόνο μέχρι τις 5 και όχι μέχρι τις 7,συγνώμη.
Και πιστεύω ότι η πολιτική υπευθυνότητα μιας παράταξης δε κρίνεται από το αν εγώ είπα σε 1 από τους 2700 φοιτητές του Τμήματος ότι θα τον πάρω τηλέφωνο και δεν τον πήρα.Η πολιτική υπευθυνότητα δε κρίνεται από κάποιον υποτιθέμενο αγώνα για κάποιες υποτιθέμενες ιδέες και αρχές μου.Πολιτική υπευθυνότητα σημαίνει να έχεις και να υποστηρίζεις τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις και αρχές σου.Αυτό κάνουμε και χαίρομαι για αυτό.
Και πίστεψε με,δε λυπάμαι που χάσαμε την έδρα μας.Λύπαμαι που την χάσαμε από μία ευκαιριακή παράταξη με ευκαιριακούς οραματισμούς και ευκαιριακά όνειρα απέναντι στις δυσκολες σημερινές συνθήκες.Πιστεψε με όμως,χαιρομαι πάρα πολύ που θα την κερδίσουμε πάλι,που συνεχώς όλο και περισσότερος κόσμος ενστερνίζεται τις απόψεις μας και είναι διατεθειμένος να τις υπερασπιστεί.Δυστυχώς για εσάς,λυπάμαι που σας το λέω,το μέλλον της παράταξής μου διαγράφεται εξαιρετικά ευοίωνο.Σε αυτό το μέλλον ανήκω κι εγώ,και είμαι εξαιρετικά περηφανος για αυτό.Πολλά μπορούμε να αλλάξουμε,την αυτοκριτική μας την έχουμε κάνει,και τα αποτελεσματά της θα φαίνονται συνεχώς όλο και περισσότερο.Γι'αυτή την παράταξη είμαι περήφανος και σ'αυτή είμαι περήφανος που συμμετέχω.

Συνεχιζεις να στρουθοκαμηλιζεις και γινεσαι ρομπα....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #20 on: January 12, 2006, 13:35:51 pm »

Lev θα μας βγάλεις όλους τρελούς? Ήσουν 5/7 ώρες στην τελευταία ΓΣ και δε σε είδε κανείς παρευρισκόμενος? Ενδεικτικά να σου πω ποια από τα μέλη του forum ήταν στη συνέλευση (ελπίζοντας να μην ξεχάσω κάποιον):
Bobomastoras, Lyk, fugitive, Aurelius, Netgull, Kallis99, aliakmwn, cecs, mousitsa, electrosok, καμένος, jimi, xristoforos, mavrogipas, furiozos, chggr, anonymous-root κτλ.Αυτοί μπορεί να βεβαιώσουν την απουσία σου.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ?? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??
Τα περί συνέπειας θα τα κρίνουν οι υπόλοιποι φοιτητές, όχι εσύ!! Είναι σα να λες εγώ είμαι ο καλύτερος κτλ., ποιος δε θα σε θεωρήσει ψωνισμένο?
Όσο για το Groupo Rosso, αν μη τι άλλο ο Τάσος με τη στάση του έχει επιφέρει πολλά θετικά στη σχολή. Οι ανένταχτοι φοιτητές δια μέσου αυτού μπορούμε να έχουμε λόγο στις συνελεύσεις τμήματος, ενώ συμμετείχε και σε ότι καλό έχει γίνει τον τελευταίο (τουλάχιστον) χρόνο στη σχολή.
Επίσης, ανένταχτοι φοιτητές έχουν πάρει ένα σωρό πρωτοβουλίες τον τελευταίο χρόνο αν δεν το έχεις πάρι χαμπάρι. Και στη λειτουργία των νησίδων πέρυσι. Και τις τιμές του κυλικείου φέτος τις ρίξανε. Και για τη βιβλιοθήκη έγινε μεγάλη ενημέρωση και κινητοποίηση και σύντομα ελπίζουμε να έχουμε λειτουργική βιβλιοθήκη με προσωπικό ικανό να τη συντηρήσει. Και είμαι περήφανος που συμμετείχα σε όλα αυτά, μαζί με όσους συνειδητοποιημένους φοιτητές υπάρχουν στη σχολή!
Γιατί κάποιοι δεν κρύβονται πίσω από τις υποχρεώσεις που όλοι έχουμε. Μόνο εσείς διαβάζετε εδώ νομίζετε?
Αυτά να πας να τα πεις σε όσους δεν ασχολούνται και νομίζουν ότι κάτι κάνεις στη σχολή. Αν και αυτοί θα αφυπνιστούν σύντομα. Από τους υπόλοιπους δεν κρύβεστε.
Εγώ ο ίδιος σε είχα πει 2 εβδομάδες πριν τη συνέλευση τμήματος για τη βιβλιοθήκη ότι είναι πολύ σημαντικό να είστε όλοι οι εκπρόσωποι. Με έγραψες στα τέτοια σου.
Σου αξίζει το κράξιμο, δεν κρίνεσαι από τα λόγια αλλά από τις πράξεις. Είστε ανύπαρκτοι.
Και αν θεωρείς ευκαιριακό το να ασχολείσαι με τα προβλήματα της σχολής παρά να μιλάς με πολιτικές αερολογίες, τότε ναι, το Groupo Rosso είναι ευκαιριακό και μαγκιά του. Κάποια στιγμή ίσως καταλάβεις ότι δεν είναι παράταξη, όπως επίσης και κάθε τι που κινείται σε αυτό το τμήμα. Ως τότε, καληνύχτα (αν και 11:30 το πρωί).
Να μη λες ότι κρυβόμαστε,
Αλέξανδρος Δημητριάδης (ανένταχτος)
« Last Edit: January 12, 2006, 14:01:36 pm by Alexkasgr » Logged
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #21 on: January 12, 2006, 13:42:43 pm »

Quote from: lev on January 12, 2006, 05:48:24 am

Καλά,δε χρειάζεται και τόση σιγουριά καμιά φορά,γιατί μπορεί και να το φάτε το κεφαλάκι σας.....
Περιμένετε να ρθουν οι εκλογές και μετά εκφραστείτε ελεύθερα!!!
ΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ,ΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ.....!!!!

Κι όσο για το μέλλον της παράταξής σου,καλά θα κάνεις να το σκεφτείς λίγο καλύτερα,λίγο πιο βαθιά και να συλλογιστείς τι προσφέρατε τόσο καιρό...

Προτού να πλησιάσουν οι εκλογές και να μας φλομώσετε πάλι με φλογερά συνθήματα και αφισούλες.....

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #22 on: January 12, 2006, 17:55:49 pm »

Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάτι φίλε λεβ.

Εγώ δεν είμαι ηλεκτρολόγος, είμαι πολιτικός μηχανικός και συμμετέχω στους el condor pasa (πολιτικό σχήμα παρόμοιας δομής με τους groupo roso). Συγκεκριμένα ονομάζομαι Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος και είμαι αδερφός του electroSOK.
Από τη στιγμή που θίγεις πολιτικό ζήτημα είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω δεόντως.

Είπες:

Άκου με προσεκτικά κύριε λεβ και όποιος άλλος συμμερίζεται τυχόν αυτήν την άποψη. Οι Grupo Rosso όπως και όλα τα υπόλοιπα σχήματα του Πανεπιστημίου (και οι el condor pasa) είναι εντελώς ανεξάρτητα και αποκομμένα από οποιοδήποτε κόμμα. Εμείς δεν έχουμε κανένα γραφείο από πίσω μας. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. Μόνοι μας οργανωνόμαστε, μόνοι μας γράφουμε τα κείμενά ΜΑΣ, μόνοι μας βάζουμε τα λεφτά από την ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ για να τυπώνουμε αφίσες εντυπάκια κλπ (κατάλαβες συνάδελφε; εμείς βάζουμε λεφτά, δεν βγάζουμε. Δεν έχουμε ανάγει την πολιτική δραστηριότητα σε party businness όπως εσείς και η "κακιά δεξιά" που τόσο έχετε καταφέρει να της μοιάσετε). Εμείς μόνοι μας αποφασίζουμε να ασχοληθούμε με συνελεύσεις χωρίς κανείς να μας αναγκάζει, αποφασίζουμε να ξοδέψουμε χρόνο και σε πολιτικές ασχολίες, παρά το ότι έχουμε και εμείς διάβασμα (και ούτε βέβαια πρόκειται για φετιχισμό, ακόμα και το διάβασμα θα ήταν προτιμότερο από μια 7ωρη συνέλευση τμήματος). Και για να το θέσω πιο ωμά, στην περίπτωσή μας τα μαθήματα είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση, γιατί βλέπεις ενώ με κάποιες παρατάξεις (δεν εννοώ απαραίτητα εσάς) υπάρχουν κονέ με καθηγητές και περνάνε μαθήματα ή έχουν σημειώσεις κλπ. Στην δικιά μας περίπτωση υπάρχουν καθηγητές που μας κόβουν επίτηδες. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ. Επίσης Λεβέντη, παλικάρι μου, ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ αποφασίζουμε για τη δράση μας και δεν ακολουθούμε απλές οδηγίες από "τα ανώτερα κλιμάκια" με όποια ευθυνοφοβία αυτό περικλύει. Σύντροφε (!), εμείς δεν έχουμε πολιτικό μέλλον. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ μετά τις σπουδές. Δεν έχουμε κανένα ΠΑΣΟΚ το οποίο μας περιμένει with open arms ακριβώς επειδή τρέχαμε τόσα χρόνια. Καταλαβαίνεις συνάδελφε; Εσύ μπορεί να θέλεις να αναρριχηθείς στην ιεραρχία του κόμματος σου και γι αυτό να τρέχεις τόσα χρόνια, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ. Και αυτό ακριβώς είναι καιροσκοπισμός. Σε εμάς αυτό δεν ισχύει πολύ απλά γιατί δεν έχουμε συνέχεια. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ.
Και για να τελειώνω John, αν το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν οι ψήφοι και οι έδρες στο ΔΣ τότε θα ακολουθούσαμε διαφορετική πολιτική από τη σημερινή. Θα ήμασταν και εμείς λαϊκιστές. Θα κάναμε και εμείς κάθε μέρα trendy πάρτυ, θα κάναμε και εμείς τουρνουά pro action και 5x5, θα μοιράζαμε κι εμείς σημειώσεις κλπ. ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ. Εμείς επιλέγουμε τον ειλικρινή, καθαρό και δύσκολο δρόμο κε Λεβέντη. Δεν μας ενδιαφέρουν ψηφοθηρικά πυροτεχνήματα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥΣ. Δεν αποκομίζουμε κανένα πρακτικό κέρδος, δεν έχουμε κανένα συμφέρον σε όλη αυτήν την ιστορία. Το αντίθετο μάλιστα. Η απόφασή μας να δράσουμε έτσι είναι μια δύσκολη απόφαση, ιδιαίτερα σοβαρή και ώριμη.
-αυτά περί "ευκαιριακότητας".
Και ούτε έγραψα όλα αυτά για να προκαλέσω τον οίκτο σου. Δεν έχουμε ανάγκη των οίκτο σου ούτε τον οίκτο κανενός. Είμαι περήφανος για αυτό που κάνω, όπως και ο electrosok είναι περήφανος για τη δική του δράση. Είμαστε περήφανοι για τις επιλογές μας και δεν θα τις αλλάζαμε για κανέναν ευκαιριακό στόχο.
Άντε σαφήνω τώρα σύντροφε ελπίζω να διαβάσεις μέχρι τέλους το μήνυμά μου. Και καλή τύχη με το PASP LEAGUE.
Υ.Γ.1: Είπες ότι θα πάρετε πίσω την έδρα, ήδη 500+ άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά. Έχεις πολύ καλά κριτήρια πρέπει να ομολογήσω john, αλλά να ξέρεις ο κόσμος δεν είναι πάντα αγέλη και καλύτερα να μην υποτιμάς τόσο την κρίση του.
Υ.Γ.2: Δεν είμαι αντιπρόσωπος του αδερφού μου, έγραψα την άποψή μου και μόνο, σε λίγο θα σου απαντήσει και ο Τάσος όπως σου αρμόζει

φιλάκια

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
lev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #23 on: January 12, 2006, 18:21:41 pm »

Αν συνεχίσετε να εμφανίζεστε τόσο κομπλεξικοί απέναντι στην παράταξή μου,τότε τι να πω.Μυαλά ειναί αυτά,δεν αλλάζουν εύκολα.Και για να ξέρεις..Μέσα στην σχολή είμαι ΠΑΣΠίτης.Αυτήν εκφράζω και γι'αυτήν αγωνίζομαι.Προφανώς και δεν αρνούμαι ότι ΕΓΩ ανήκω και στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.Αυτό έλειπε,ψέματα θα έλεγα!Κι όσον αφορά την καθοδήγηση μας.Το μόνο όργανο το όποιο μας καθοδηγεί είναι το Γραφείο της ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής.Ο γραμματέας μας,ο αναπληρωτής Γραμματέας μας και τα υπόλοιπα μέλη του.Κι εμείς μόνοι μας γράφουμε τα κείμενά μας,μόνοι μας τα πλαισία μας,με δικά μας λεφτά θα βγάλουμε την αφίσα μας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής για να μην εξαρτιόμαστε από κανέναν και για τίποτα.Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι;Ή μάλλον δε θα ξαναμιλήσω για΄το μέγεθος και το εύρος των παρατάξεων γιατί θα με πείτε ψώνιο πάλι.Έχετε τις απόψεις σας,έχουμε τις δικές μας.Διαφορετικές και με διαφορετικό λόγο ύπαρξης.Πιστεύω συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε,έτσι; Και πίστεψε με,η απάντηση που μου αρμόζει δεν είναι η δικιά σου damien.
Και τα φιλάκια σου στείλτα πουθενά αλλού.
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #24 on: January 12, 2006, 18:33:46 pm »

Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως κόμπλεξ με την παράταξή σου, κυριολεκτικά με αφήνει αδιάφορο. Ο μόνος λόγος που μπήκα στη διαδικασία να σου απαντήσω είναι το γεγονός ότι έθιξες θέμα καιροσκοπισμού. Και δεν χρειάζεται να απολογηθείς lev, ούτε υπάρχει λόγος να μας πείσεις ότι γράφεις εσύ το κείμενό σου. Εκτός και αν προσπαθείς να το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος. Δεν αμφισβήτησα -ούτε και με νοιάζει στην τελική- τον τρόπο οργάνωσης της ΠΑΣΠ, απλά υπερασπίστηκα τον δικό μου και αρνήθηκα την ευκαιριακότητα που πρόσαψες. Άρα μάλλον εσύ έχεις το κόμπλεξ. Και λίγο απελπισμένος μου ακούγεσαι by the way.
Όσο για το τεράστιο μέγεθος της παράταξής σου.. Όχι δεν θα σε πω ψώνιο. Απλά καλύτερα πάνε μέτρα αλλού το πουλί σου.

Και το αν αρμόζει η απάντησή μου ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ lev.

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
lev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #25 on: January 12, 2006, 18:45:03 pm »

Πάντως οφείλω να το ομολογήσω.Κάλη η προσπαθειά σας να μειώσετε την ΠΑΣΠ μέσω του φόρουμ.Ίσως και να βρείτε ανταπόκριση σε5-10,ίσως και 50 άτομα.Κάλο το φόρουμ,πολύ καλό,αλλά όταν το χρησιμοποιείτε για τέτοιους σκοπούς το ξεφτιλίζετε.Και δεν γίνομαι εγώ ρόμπα όπως είπε ο Στράτος,αλλά κάποιοι άλλοι.damien είναι η τεέυταία φορα που απαντάω σε σένα.Σ'ευχαριστώ πάντως που πιστεύεις ότι δε γράφω εγώ τα κείμενά μου,γιατί τους δίνεις αξία.Κι αν εσύ θεωρείς ότι απλά μετράμε τα πουλιά μας...Κρίμα.Και σε αυτό λογικά θα χάσεις.Και σε μένα απαντάς,εγώ θα το κρίνω.Δε μου αρμόζει.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: January 12, 2006, 19:02:14 pm »

Quote from: lev on January 12, 2006, 18:45:03 pm
Πάντως οφείλω να το ομολογήσω.Κάλη η προσπαθειά σας να μειώσετε την ΠΑΣΠ μέσω του φόρουμ.Ίσως και να βρείτε ανταπόκριση σε5-10,ίσως και 50 άτομα.Κάλο το φόρουμ,πολύ καλό,αλλά όταν το χρησιμοποιείτε για τέτοιους σκοπούς το ξεφτιλίζετε.Και δεν γίνομαι εγώ ρόμπα όπως είπε ο Στράτος,αλλά κάποιοι άλλοι.damien είναι η τεέυταία φορα που απαντάω σε σένα.Σ'ευχαριστώ πάντως που πιστεύεις ότι δε γράφω εγώ τα κείμενά μου,γιατί τους δίνεις αξία.Κι αν εσύ θεωρείς ότι απλά μετράμε τα πουλιά μας...Κρίμα.Και σε αυτό λογικά θα χάσεις.Και σε μένα απαντάς,εγώ θα το κρίνω.Δε μου αρμόζει.

Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις το forum και τη λειτουργία του φίλε μου;
Άσε καλύτερα να το κρίνουν όσοι συμμετέχουν σ'αυτό και εκφράζονται καθημερινά μέσα από τις σελίδες του,και όχι αυτοί που στέλνουν 1 post(το πρώτο τους!)ευκαιριακά,μόνο για να απαντήσουν,όταν βλέπουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και τους θίγεται ο έρωτας.....

Ας βγει ο υπεύθυνος και ας μας πει πόσοι είναι γραμμένοι στο forum και πόσοι γράφουν καθημερινά.Έτσι,γιατί ειπώθηκε ότι έχουμε ανταπόκριση σε 5-10 το πολύ 50 άτομα...

Για να μη συνυπολογίσουμε τους απλούς guests!!!

Αν και θα σας βόλευε πολύ να είναι έτσι τα πράγματα,σωστά;

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Απ: Re: Πού είναι οι εκπρόσωποι;ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ........!!!
« Reply #27 on: January 12, 2006, 19:04:58 pm »

Quote from: lev on January 12, 2006, 18:45:03 pm
Πάντως οφείλω να το ομολογήσω.Κάλη η προσπαθειά σας να μειώσετε την ΠΑΣΠ μέσω του φόρουμ.Ίσως και να βρείτε ανταπόκριση σε5-10,ίσως και 50 άτομα.Κάλο το φόρουμ,πολύ καλό,αλλά όταν το χρησιμοποιείτε για τέτοιους σκοπούς το ξεφτιλίζετε.

To φορουμ απαρτίζεται από σκεπτόμενα άτομα που, θέλω να πιστεύω, μπορούν να σχηματίσουν προσωπική άποψη σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια κάθε φορά και όχι επηρεαζόμενα από το τι ισχυρίζεται ο οποιοσδήποτε. Αν ήταν έτσι θα το είχαμε κλείσει προ πολλού το μαγαζί... Αναλογίσου τις πράξεις σας και τη δράση σας ως παράταξη, ρεαλιστικά αυτή τη φορά, και μετά έλα να αμφισβητήσεις γεγονότα και δεδομένες  καταστάσεις. Και μόνο το ότι πιστεύεις πως κάποιοι εδώ το χρησιμοποιούν για να σε πλήξουν δηλώνει ανασφάλεια και ίσως όχι αρκετά επιχειρήματα για να υποστηρίξεις τη θέση σου. Το φόρουμ το ξεφτιλίζει όποιος δε σέβεται τους κανόνες του, τα μέλη του και την αλήθεια εφόσον εκφέρει μια άποψη.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: January 12, 2006, 19:34:33 pm »

Συμφωώ με την προλαλήσασα και επαυξάνω!
Πολύ σωστά τα είπε!

Ανασφάλειες και κόμπλεξ μακριά από δω!!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #29 on: January 12, 2006, 20:14:36 pm »

Εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ έχετε χάσει την ψυχραιμία σας μου φαίνεται!!!
Για να τα ξεκαθαρίσουμε από την αρχή λέγομαι Χριστοφής Απόστολος ,5910 και δεν ανήκω πουθενά και δεν εξαρτώμαι από κανένα!!

Κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο !!Αν ξέρατε λίγο από πολιτική τακτική , θα ξέρατε ότι όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου είτε κάνεις την πάπια είτε προσπαθείς να τα αντικρούσεις.
Εσείς προτιμήσατε να τα αντικρούσατε , όντως αυτό ήταν γενναίο ,το ομολογώ.
Αλλά μετατρέψατε ένα topic ,το οποίο ασκούσε κριτική γενικά στους εκπροσώπους μας στα όργανα , σε πεδίο αντιπαράθεσης όλων εναντίον της ΠΑΣΠ.Ναι τα καταφέρατε  , να δημιουργήσετε πολεμικό και εχθρικό κλιμα εναντίον σας.Μόνοι σας το κάνατε αυτό με το πρώτο εκείνο εριστικό και ανώνυμο μήνυμα ενός μέλους της ΠΑΣΠ.
Επίσης στηρίζεται τα λεγόμενα σας συνεχώς στην ιστορία της ΠΑΣΠ και τι έχει προσφέρει αυτή στο πανεπιστήμιο κτλ.Αυτα από μεριάς δεν αμφισβητούνται , το θέμα όμως είναι τι κάνετε εσείς τώρα στο παρόν και τι για το μέλλον!!!Η ιστορία καλή είναι ,αλλά ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΔΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ!!!!Σταματήστε να αναμάσατε την καραμέλα της συνεισφοράς της ΠΑΣΠ. Δυστυχώς η παράταξη της ΠΑΣΠ έχει φθάσει στο ΝΑΔΙΡ και αυτο αποδείκνυεται από το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. έδωσε εντολή για διάλυση της ΠΑΣΠ και άμεση ανασυγκρότηση της .
Επιτέλους κάντε κι εσείς την αυτοκριτική σας!! Αλλάξτε πορεία , ενδιαφερθείτε για το καλό της σχολής. Τα πανεπιστήμια χρειάζονται και τα ποδοσφαιράκια κια αυτά ,ΑΛΛΑ υπάρχουν και προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα.Επιτέλους αφήστε την αλαζονεία στην άκρη και προσπαθείστε να πιάσετε τον σφυγμό των φοιτητών.

Όλα όσα έγραψα είναι εντελώς ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου γνώμη , χωρίς να με έχει βάλει κανείς να τα πω!!!Επίσης από τα λεγόμενα μου μη βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα για την πολιτική και ιδεολογική μου τοποθέτηση!!!

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Up Print
Jump to: