• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:10:36 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:10:36 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 46
Guests: 107
Total: 153
maestros
Spyridon01101
Maximos7
Liamos
DarkMagiK06
thaliatsk
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Yamal
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chaniotism
chrisg
lasef
Elenit
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδέλφους σε ώρα εξέτασης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδέλφους σε ώρα εξέτασης  (Read 17688 times)
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδέλφους σε ώρα εξέτασης
« on: March 05, 2009, 03:00:53 am »

Παραθέτω εδώ το μήνυμα που έστειλα και στην problist για επιπλέον probληματισμό...

Περίμενα να τελειώσει η εξεταστική για να εξετάσω την περιοδικότητα του φαινομένου που παρατηρήθηκε για ακόμη μια φορα σήμερα την ώρα εξέτασης την Μικροκυμάτων Ι στην αίθουσα 5.

Την προηγούμενη βδομάδα εξεταζόμασταν στην Κινητη Ραδιοεπικοινωνια (9ου εξαμήνου, τηλεπικοινωνιακού τομέα) και πάλι στην αίθουσα 5, στις 15 :30 . Σαραντα λεπτά πριν τη λήξη της εξέτασης, κι ενώ όλοι είχαμε τρελαθεί στο γράψιμο, άρχισαν να μαζεύονται έξω απ την αίθουσα (ακριβώς έξω απ' την πόρτα) συνάδελφοι ενεργειακοί που έδιναν το μάθημά τους στις 19 η ώρα, δηλαδή μία ώρα μετά τη λήξη της δικής μας εξέτασης.

Δεν ξέρω ποιος καλός (ή κακός) σκοπός τους ώθησε στο να έρθουν τόσο νωρίτερα έξω απ' την αίθουσα 5 και να στηθούν επιδεικνύοντας έντονη κρίση λογοδιάρροιας.
Ξέρω όμως ότι κανείς δε σεβάστηκε εμάς που ήμασταν εκεί μέσα και προσπαθούσαμε να γράψουμε. Πέρα απ' όλα αυτά είχαν και το θράσος να ανοίγουν την πόρτα ανά 5 λεπτά και να ρωτάνε αν τελειώσαμε. Κι εμείς να τους απογοητεύουμε χωρίς να δίνουμε Πετρούλειες απαντήσεις. Επίσης 2 κοπελιές είχαν το ακόμη μεγαλύτερο θράσος να δώσουν τα πράγματά τους στην επιτηρήτριά μας, για να τους τα βολέψει σε θέση της αρεσκείας τους!! Και η αποθέωση? Η επιτηρήτρια τους τα βόλεψε στις θέσεις που ήθελαν.
Να μη μιλήσω καλύτερα για την ώρα που βγήκαμε απ' την αίθουσα, που κοντέψαμε να ποδοπατηθούμε από μαινόμενους φοιτητές που μάχονταν για μια θέση.

Και σήμερα, μια βδομάδα μετά συνέβη ακριβώς το ίδιο, την ώρα που εξεταζόμασταν στα Μικροκύματα Ι. Η ίδια φασαρία απ' το διάδρομο, ο ίδιος χαμός...
Όταν βγήκαμε έξω, μάθαμε πώς όλος ο χαμός έγινε κυρίως από φοιτητές 2ου έτους (εξετάζονταν στα ηλεκτρολογικά υλικά) που λυσσούσαν με τις διαπεραστικές φωνές τους.

Βλέπω ότι δεν υπάρχει σεβασμός απ' την πλευρά των φοιτητών, ούτε και κάποια δράση της προκοπής απ' τους επιτηρητές μας.
Είναι απαράδεκτο το ελάχιστο, να προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε για να γράψουμε και να μη μας σέβεται κανείς.
Δε θα πρεπε η επιτήρηση να επεκτείνεται κ στο διάδρομο?
Δε θα πρεπε οι συνάδελφοι να σέβονται αυτούς που γράφουν?

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
Re: Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδέλφους σε ώρα εξέτασης
« Reply #1 on: March 05, 2009, 03:03:48 am »

εγώ ήμουν φρόνιμο παιδάκι....

πάντως προς το τέλος της εξέτασης ηλεκτρολογικών υλικών πράγματι ακούγονταν αρκετές φωνές
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #2 on: March 05, 2009, 03:09:46 am »

στη μπούτσ@ τους τελείως ομως ... Μικροκυματα Ι , σημερα 12:00

καθονταν ακριβώς πισω απο την πορτα και φωναζανε "αντε ρε"  "τι κανουν" και μολις ανοιξε είχαμε την εκκίνηση των 100 μετρων για να πιασουν θεση. Εν τω μεταξυ το 80% των εξεταζόμενων ηταν ακόμα μεσα και πάλευε να λύσει το τελευταίο θεμα. Χαλαρα θελαμε αλλο ενα μισαωρο, αντε τεταρτο, και ο διδασκων θα μας το δινε, αν δεν , οπως ειπε "στις 1500 θα θελουν να μπουν οι αλλοι".

ρεεεε τι ειναι αυτά ρεεεε...στα @@ μας?? την επόμενη φορά , οχι 15:00 , 15:25 να βγαίνουμε, υποχρεωμένοι είμαστε μονο να εχουμε κενη την αίθουσα στις 15:30.
« Last Edit: March 05, 2009, 03:12:59 am by Karaμazoβ » Logged

Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #3 on: March 05, 2009, 03:19:51 am »

Πρόκειται για απαράδεκτες συμπεριφορές.

Να είναι μπαστακωμένοι έξω απ' την πόρτα ακριβώς, ενώ κάποιων κρίνεται ενδεχομένως και το πτυχίο από ένα σοβαρό μάθημα τομέα.

Και βγαίνω έξω, να δω για ποιο λόγο γίνεται τόσος σαματάς, και βλέπω τα Υλικά. Και τους λέω "Όλος αυτός ο χαμός για τα υλικά έγινε?" Δε βρέθηκε κανείς να μου απαντήσει, αλλά τουλάχιστον οι 2ετείς δεν ξέρουν ακόμη, μπορούμε να τους δικαιολογήσουμε μια μερική άγνοια...

Αυτοί που ήταν απαράδεκτοι, ήταν οι συνάδελφοι 9ου εξαμήνου, που υποτίθεται πως μας καταλαβαίνουν. Υποτίθεται.

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
mousitsa
Θαμώνας

This is not a bush-week

View Profile
« Reply #4 on: March 05, 2009, 09:21:20 am »

Απαράδεκτο το φαινόμενο !
Κι εμεις την προηγουμενη εβδομαδα λιγο πριν αρχισει η εξεταση ηρθε παλι μια ορδη με τετραδια και τα εβαλε οπου ηθελαν για να ειναι ηδη εκει για το επομενο μαθημα.. (ΕΕΤ ΙΙ νομιζω εδιναν..)
Εννοειται ότι με το που τελειωσαμε κ ανοιξαν οι πορτες χιμηξαν μεσα κι εγω δε ξερω ποσα ατομα..
Αυτα τα θρανια απο το πολυ σκονακι κουντευουν να χασουν το χρωμα τους..!! 8)
Εχει παραγινει το κακο και δε βλεπω και πολλα σημαδια φιλοτιμου απο πλευρας των φοιτητων..

.........fast backwards

Burn process completed successfully...!!!!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #5 on: March 05, 2009, 12:35:09 pm »

Εγώ λέω με την εισαγωγή στη σχολή να μοιράζεται booklet - Οδηγός Επιβίωσης και καλής συναδελφικής συμπεριφοράς.

Και άντε για τα μικρά πές εντάξει, νομίζουν ότι είναι ακόμα στο σχολείο.

Μερικοί όμως και - μερικές κυρίως - που έχουν τελειώσει ολόκληρη σχολή με σκονάκια δεν ντρέπονται να διακόπτουν την εξέταση των συναδέλφων τους?
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.

Τι να πείς για το 9ο εξάμηνο.... εδώ στη βιβλιοθήκη συνάδελφοι ενεργειακοί σίγουρα του 9ου (δεν ξέρω αν είναι και πιό πανω) μιλούσανε επί τρείς ώρες μεταξύ τους νον - στόπ. Στα υπονοούμενα για ησυχία, φυσικά σιγά μην σταματήσουμε, μπάς και διαβάσει και κανείς άλλος!!!!
Τους γράφουμε στα @@ μας γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ο εαυτός μας και το παρεάκι μας, και προφανώς στα 23+ μας δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τη διαφορά ιδιωτικού και δημόσιου χώρου (και η βιβλιοθήκη είναι δημόσιος αγαπητοί συνάδελφοι).

Και μετά αν κάνεις και παρατήρηση για ησυχία γίνεσαι περίεργος... έχουμε καταντήσει όλοι στη βιβλιοθήκη να διαβάζουμε με ακουστικά στα αυτιά.
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: March 05, 2009, 12:49:36 pm »

συμφωνω με ολα οσα αναφερατε παραπανω...
εγω ομως θα αναφερω ενα αλλο γεγονος,το οποιο μπορει να σας ακουστει λιγο αστειο και ασημαντο..αλλα εμενα μενοχλει καθε φορα που συμβαινει και μ εχει συμβει πανω απο 3 φορες..
εχω πετυχει λοιπον πανω απο 3 φορες εναν επιτηρητη-νεο σε ηλικια-για τον οποιο δεν ξερω σχεδον τιποτα,ουτε αν ειναι μεταπτυχιακος ουτε αν ειναι διδακτορικος...ουτε τονομα του φυσικα..
αλλα αυτος ο συγκεκριμενος κυριος...κανει το εξης καθε φορα που τον πετυχαινω σε επιτηρηση:
Καθε φορα μα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ερχεται στην αιθουσα με μια πιτσα απο το κυλικειο στο ενα χερι και ενα γαλατακι milko στο αλλο χερι..το παραβλεπουμε αυτο...ας κανει ο,τι θελει..
αλλα το τραγικο ειναι οτι,αν εισαι ας πουμε στην 5,ανεβοκατεβαινει τα ενδιαμεσα σκαλια,τρωγωντας και πινοντας,ρουφωντας με οση παραπανω δυναμη μπορει το καλαμακι ωστε να ακουστει σε ολη την ταξη...και καθως απολαμβανει το πρωινο του εν κινησει,"μπαναρει" και 2-3 φοιτητες,και καθεται πανω απο τα κεφαλια τους να δει τι γραφουν και τους ρωταει κιολας.."πως παει?..τι γινεται?"...
(το εκανε και σεμενα μια φορα...και εσταζαν τα λαδια απο την πιτσα στο γραπτο μου..)

το ξερω οτι το ποστ μου ειναι λιγο off topik και ακυρο,γιατι αναφερομαι σε ενοχλητικο επιτηρητη και οχι σε ενοχλητικους συναδελφους,αλλα ..μπορει και αυτος ο τυπακος να ηταν παλιοτερα συναδελφος...και στο κατω-κατω με ενοχλει παρα μα παρα πολυ!!! Angry

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: March 05, 2009, 13:05:23 pm »

Quote from: pandora on March 05, 2009, 12:35:09 pm
Εγώ λέω με την εισαγωγή στη σχολή να μοιράζεται booklet - Οδηγός Επιβίωσης και καλής συναδελφικής συμπεριφοράς.

Και άντε για τα μικρά πές εντάξει, νομίζουν ότι είναι ακόμα στο σχολείο.

Μερικοί όμως και - μερικές κυρίως - που έχουν τελειώσει ολόκληρη σχολή με σκονάκια δεν ντρέπονται να διακόπτουν την εξέταση των συναδέλφων τους?

Τι να πείς για το 9ο εξάμηνο.... εδώ στη βιβλιοθήκη συνάδελφοι ενεργειακοί σίγουρα του 9ου (δεν ξέρω αν είναι και πιό πανω) μιλούσανε επί τρείς ώρες μεταξύ τους νον - στόπ. Στα υπονοούμενα για ησυχία, φυσικά σιγά μην σταματήσουμε, μπάς και διαβάσει και κανείς άλλος!!!!
Τους γράφουμε στα @@ μας γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ο εαυτός μας και το παρεάκι μας, και προφανώς στα 23+ μας δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τη διαφορά ιδιωτικού και δημόσιου χώρου (και η βιβλιοθήκη είναι δημόσιος αγαπητοί συνάδελφοι).

Και μετά αν κάνεις και παρατήρηση για ησυχία γίνεσαι περίεργος... έχουμε καταντήσει όλοι στη βιβλιοθήκη να διαβάζουμε με ακουστικά στα αυτιά.

Αυτα μπορουμε να τα λυσουμε και απο κοντα, ειναι κριμα να τα μεταφερουμε στο φορουμ. Ολοι γωριζομαστε στην βιβλιοθηκη Smiley
Mendoza
Guest
« Reply #8 on: March 05, 2009, 13:07:23 pm »

Quote from: EL MOSaFET on March 05, 2009, 12:49:36 pm
συμφωνω με ολα οσα αναφερατε παραπανω...
εγω ομως θα αναφερω ενα αλλο γεγονος,το οποιο μπορει να σας ακουστει λιγο αστειο και ασημαντο..αλλα εμενα μενοχλει καθε φορα που συμβαινει και μ εχει συμβει πανω απο 3 φορες..
εχω πετυχει λοιπον πανω απο 3 φορες εναν επιτηρητη-νεο σε ηλικια-για τον οποιο δεν ξερω σχεδον τιποτα,ουτε αν ειναι μεταπτυχιακος ουτε αν ειναι διδακτορικος...ουτε τονομα του φυσικα..
αλλα αυτος ο συγκεκριμενος κυριος...κανει το εξης καθε φορα που τον πετυχαινω σε επιτηρηση:
Καθε φορα μα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ερχεται στην αιθουσα με μια πιτσα απο το κυλικειο στο ενα χερι και ενα γαλατακι milko στο αλλο χερι..το παραβλεπουμε αυτο...ας κανει ο,τι θελει..
αλλα το τραγικο ειναι οτι,αν εισαι ας πουμε στην 5,ανεβοκατεβαινει τα ενδιαμεσα σκαλια,τρωγωντας και πινοντας,ρουφωντας με οση παραπανω δυναμη μπορει το καλαμακι ωστε να ακουστει σε ολη την ταξη...και καθως απολαμβανει το πρωινο του εν κινησει,"μπαναρει" και 2-3 φοιτητες,και καθεται πανω απο τα κεφαλια τους να δει τι γραφουν και τους ρωταει κιολας.."πως παει?..τι γινεται?"...
(το εκανε και σεμενα μια φορα...και εσταζαν τα λαδια απο την πιτσα στο γραπτο μου..)

το ξερω οτι το ποστ μου ειναι λιγο off topik και ακυρο,γιατι αναφερομαι σε ενοχλητικο επιτηρητη και οχι σε ενοχλητικους συναδελφους,αλλα ..μπορει και αυτος ο τυπακος να ηταν παλιοτερα συναδελφος...και στο κατω-κατω με ενοχλει παρα μα παρα πολυ!!! Angry

πίτσα πρωί πρωί?
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: March 05, 2009, 13:11:26 pm »

αυτο σε πειραξε εσενα..??..η μια εξεταση ηταν πρωι και η αλλη ηταν μεσημερι...και στις δυο το ιδιο εκανε... mad

Tonia
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Spiral out! Keep going..

View Profile
Απ: Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδέλφους σε ώρα εξέτασης
« Reply #10 on: March 05, 2009, 13:17:11 pm »

Quote from: pandora on March 05, 2009, 12:35:09 pm

λίγο άκυρο αυτό που είπες? ή εννοείς κάτι άλλο?

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #11 on: March 05, 2009, 13:19:08 pm »

Υποθέτω εννοεί εκείνα τα δύο κορίτσια που άφησαν τα πράγματα στην επιτηρήτρια.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Tonia
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Spiral out! Keep going..

View Profile
« Reply #12 on: March 05, 2009, 13:24:02 pm »

ελπίζω...
πάντως δεν είναι μόνο αυτές.. άπειρες φορές έχω δει άτομα και των δύο φύλων (και αυτή τη στιγμή για να πω την αλήθεια κυρίως αγορία.. χαχαχα και όμως ναι!) να στέκονται από πάνω μου την ώρα που μαζεύω το γραπτό μου, το κομπιουτεράκι μου, τις τσάντες μου κτλ κτλ... πανικόβλητη για να μη μου πέσουν όλα αυτά μαζί, ώστε να κάτσουν στη θέση μου.

sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #13 on: March 05, 2009, 13:33:40 pm »

βασικα Tonia με τετοιο νικ πρεπει νασαι γυναικα...ε...εφοσον λεμε για αντρες...μπορει και να καθονται επιμονα πανω απτο κεφαλι σου και για αλλο λογο και οχι μονο επειδη θελουν οπωσδηποτε την θεση σου... Grin

παντως χθες,(κεγω συμμετειχα σαυτο και το παραδεχομαι),την ωρα που περιμεναμε να μπουμε να γραψουμε υλικα,μολις ανοιξε η πορτα,μπουκαραμε ολοι μεσα σαν ΖΩΑ να πιασουμε θεσεις και εγινε εκεινη την ωρα,με συγχωρειτε...της πουτανας..εβλεπες φοιτητες να πηδανε σαν πιθηκια τα εδρανα για να προλαβουν να πιασουνε τις θεσεις που θελαν και να γινεται ο ξεκατινιασμα της χρονιας...
ειναι κλασικο δειγμα της χωριατιλας που μας διακατεχει-κεμενα- η οποια ειναι χαρακτηριστικη των Ελληνων..
αδυνατουμε να σεβαστουμε τους συναδελφους μας,και στην τελικη δεν σεβομαστε τον ιδιο μας τον εαυτο...

τσ τσ τσ.. Sad

Tonia
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Spiral out! Keep going..

View Profile
« Reply #14 on: March 05, 2009, 14:04:53 pm »

πρέπει να είμαι πολύ αθώα τελικά..

Pages: [1] 2 3 ... 7 Go Up Print
Jump to: