• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 17:26:35 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 17:26:35 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426727
Total Topics: 31712
Online Today: 227
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 72
Guests: 152
Total: 224
BossiTsif
christina02
Agnotobouri
chriskazakos
gcheristanidhs
petrtheo
anastasis_sid
tsaliki
Doublas
Katarameno
adamchatz
Captain
george14
Denisivo
vajulin
tasos gourd
evax
evrinasto
karaths.d
mimaki
afroditi
ThanosKoutsoump
athenamits
ioannisfa
koulikas
gp6
folas
tzortzis
Nikoletta
stmanzaf
Kyrisan
rafa98p
alex_samaras_
Haralampos
nataliakara
itsikou
Tsompanotravolta
hacky
Νικη
alexkont
Raphael
mmikelo
ntoulker
athena_apo
stefanos123
Laris
Antonis Mak
Anatolim
sisi
mikrosdia
_Trob
truethessalonikios
okanpala
cheinopor
soktas
Elenit
Giannis_Kako
Kelly Tsimpouri
Bit4Thought
Manifold
Nekt
kkotsopo
fatseas
Roidos
gpr000
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Περί συνελεύσεων και αποφάσεων...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Περί συνελεύσεων και αποφάσεων...  (Read 7147 times)
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
Re: Περί συνελεύσεων και αποφάσεων...
« Reply #15 on: January 25, 2009, 00:02:08 am »

Quote from: gpap on January 24, 2009, 22:33:24 pm
Γιατί έχει?

Εγώ μόνο για συντονιστικά (της κατάληψης) ακούω και διαβάζω.
Ποιός είναι Πρόεδρος?
Γιατί το ΔΣ δεν καλεί συνελεύσεις?
Γιατί δεν κατεβάζει (πλειοψηφικό) έστω πλαίσιο?

Γρηγόρη ποιος σύλλογος και ΔΣ;
Αυτό που ήξερες για σύλλογο και συνδικαλισμό όταν κάναμε το καταστατικό του δεν είναι το ίδιο, να τα ξεχάσεις.
Εγώ έμαθα, να στο πώ.

Σύλλογος είναι ένα πράγμα που κάνει συνέλευση και έρχονται οι συλλογικότητες και βάζουν πλαίσια.
Μόλις μπει το πλαίσιο, πλαισιώνεται για μια βδομάδα ο σύλλογος από την συλλογικότητα.
Οι άλλες συλλογικότητες δεν πλαισιώνουν τον σύλλογο αλλά παίρνουν τα δικά τους πλαίσια, φεύγουν και πάνε αλλού..
Μετά έρχεται άλλη συνέλευση και μια άλλη συλλογικότητα μπορεί να διώξει την προηγούμενη συλλογικότητα για μερικές μέρες.
Τελικά όλες οι συλλογικότητες είναι ευχαριστημένες αλλά με τη σειρά τους μια μια.
Από τον πολύ συλλογισμό, οι συλλογικότητες και ο σύλλογος πολλές φορές δεν συλλογιούνται σωστά, αλλά δεν πειράζει.
Σταματούν να συλλογιούνται και κάνουν δράσεις.
Μετά την δράση μπορούν να φέρουν καινούρια πλαίσια.
Δεν καταλάβαινα τι είναι δράση, νόμιζα ότι είναι εκείνοι οι παράγραφοι στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν με άρεζαν, αλλά τα παιδιά με εξήγησαν ότι δράσεις είναι η κατάληψη μιας αίθουσας και όλα τα άλλα να είναι ανοιχτά, αλλά δεν πειράζει, τα εργαστήρια δεν είναι για την δράση.

Το συντονιστικό δεν κατάλαβα τι είναι, με μπερδεύει γιατί πριν είναι πολλές συλλογικότητες και μετά νομίζω μια ή ένας με είπε δέκα άτομα. Θα μάθω όμως.
Επίσης δεν κατάλαβα τι είναι συλλογικότητες και τι είναι πλαίσιο, αλλά κι αυτό θα το μάθω.

Κατάλαβες τώρα;

Χρήστος Ε. Δημάκης
« Last Edit: January 25, 2009, 00:16:13 am by dimakis » Logged
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Περί συνελεύσεων και αποφάσεων...
« Reply #16 on: January 25, 2009, 03:01:05 am »

Κυριοι καθηγητές νομίζω παιζετε παιχνιδια εντυπώσεων....ή πολύ απλά δεν ασχοληθηκατε να δείτε τι συμβαίνει με τα όργανα των φοιτητών (χωρις να σημαινει οτι ειναι υποχρέωση σας ή ότι θα έπρεπε να το κάνετε απαραίτητα)

Το σύστημα των πλαισιων, των συνελευσεων,των ΔΣ,των συλλογικοτητων,των κομμάτων και των λοιπων καταστασεων (με εξαιρεση ισως το συντονιστικο κατάληψης) είναι εννοιες που υπάρχουν εδώ και αρκετά χρονια,σε πολλές σχολές της Ελλάδας.....

tu/e
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: January 25, 2009, 03:06:39 am »

Τα όργανα των φοιτητών????

Κάνουμε ένα γκάλοπ να δούμε πόσοι φοιτητές ΜΗ ξέρουν ποιός είναι Πρόεδρος και ποιός ΓΓ στο σύλλογο?

Οσο για το ...σύστημα που περιγράφεις, καλά τα λέει ο Δημάκης.
Και ..σημειωτέον. Τέτοια 'κόλπα΄μόνο σε πολλές σχολές της Ελλάδος εδώ και αρκετά χρόνια.

Στους μαζικούς συνδικαλιστικούς χώρους έχουν ...άλλα κόλπα. Περιμένουν να τελειώσετε με το καλό να πάτε να τους τα μάθετε...

@cecs

Στα χρόνια τα δικά μας υπήρχε σε όλες τις ΓΣ η πρόταση (πλειοψηφική συνήθως) του ΔΣ σε αντιπαράθεση με όσες άλλες κατέβαιναν στη συνέλευση. Αλλά εμείς τότε δεν είχαμε πλαίσια...
« Last Edit: January 25, 2009, 03:09:04 am by gpap » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #18 on: January 25, 2009, 03:26:56 am »

Τι "καλά τα λέει ο Δημάκης"; Αφού δε λέει τίποτα! Απλά παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί η ΓΣ, μιλώντας σαν τρίχρονο και πετώντας εξυπναδούλες σε στιλ χαζών λογοπαιγνίων.

Οι θέσεις στο ΔΣ (πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας) τυπικά αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά επί της ουσίας αυτό δεν έχει σημασία. Είπαμε να το κάνουμε μη προσωποπαγές. Εξάλλου ο πρόεδρος και ο γραμματέας δεν κάνουν ποτέ τίποτα για να χρειάζεται να τους ξέρουμε.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #19 on: January 25, 2009, 11:46:28 am »

πολύ καλά τα λέει ο Δημάκης...αυτή είναι η κατάντια μας...

Μόνο αν μας μιλήσουν σαν τρίχρονα υπάρχει περίπτωση να καταλάβουμε σε τι τέλμα έχουμε φτάσει.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #20 on: January 25, 2009, 12:05:29 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on January 25, 2009, 03:26:56 am
Οι θέσεις στο ΔΣ (πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας) τυπικά αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά επί της ουσίας αυτό δεν έχει σημασία. Είπαμε να το κάνουμε μη προσωποπαγές. Εξάλλου ο πρόεδρος και ο γραμματέας δεν κάνουν ποτέ τίποτα για να χρειάζεται να τους ξέρουμε.

Το ότι δεν κάνει τίποτα το ΔΣ φυσικά είναι πρωτοτυπία των φοιτητικών συλλόγων... έναντι όλων των υπολοίπων. Δε λέω ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά σίγουρα θα έπρεπε να ξέρουμε ονόματα και να λογοδοτεί στη ΓΣ.

Quote from: corina on January 25, 2009, 11:46:28 am

Μόνο αν μας μιλήσουν σαν τρίχρονα υπάρχει περίπτωση να καταλάβουμε σε τι τέλμα έχουμε φτάσει.

Μια χαρά τα λέει ο Δημάκης... γιατί ουσιαστικά έχουμε καταργήσεις τη συζήτηση στη ΓΣ... και την έχουμε αντικαταστήσει με ένα σωρό μη-θεσμικά όργανα, με αποτέλεσμα στη συνέλευση απλά να ακούμε το παραμύθι και να σηκώνουμε το χεράκι... οποία δημοκρατία!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #21 on: January 25, 2009, 13:21:57 pm »

Γιατί ρε Αλέξανδρε έχουμε καταργήσει τη συζήτηση στη ΓΣ και σηκώνουμε απλά το χεράκι;
Μισό λεπτό για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Το ό,τι το κάνεις εσύ αυτό ή κάποιος άλλος δε σημαίνει ότι το κάνουμε και όλοι!Και ερωτήσεις κάνουμε,και ανάλυση γίνεται και μάλιστα κρατάει και πολλή ώρα.Κάποιοι που γκρινιάζουν για την ώρα των συνελεύσεων,ας μας πουν αν θέλουν να γίνει ακόμα πιο διεξοδική κουβέντα πόσο θα μπορέσουν να αντέξουν!
Και επαναλαμβάνω,γιατί σηκώνουμε απλά το χεράκι;Εγώ πόσες φορές και παρέμβαση έχω κάνει,και μιλάω,και ρωτάω και κατεβάζω και πλαίσιο άμα θέλω.Και άμα πιστέψουν και άλλοι στις ιδέες "μου" περνάει και το πλαίσιό "μου".

Μόνο να γκρινιάζουμε μου φαίνεται ξέρουμε..Σαν πολύ μοιρολάτρες και παθητικοί να γίναμε μου φαίνεται...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: January 25, 2009, 13:30:23 pm »

Κύριοι καθηγητές που τόσο καιρό μας κρίνετε μόνο και μας μαλώνετε και θυμώνετε μαζί μας,θέλετε να μας πείτε μια φορά πώς λειτουργούσε τόσο καλά πια ο σύλλογός μας στην εποχή σας;Πώς γίνονταν τότε τα πράγματα;Τι διαφορές υπήρχαν;
(και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι λογικό να υπήρχαν διαφορές για προφανείς λόγους...)

Ώρες-ώρες έχω την αίσθηση ότι είστε κάπως προσκολλημένοι στο παρελθόν,έχετε θεοποιήσει ως ένα βαθμό το τι ωραία που ήταν τότε όλα και πόσο υποδειγματικά λειτουργούσαν τότε όλα και τελικά καταλήγετε στο να κρίνετε εμάς τώρα με βάση το τότε!

Σας το έχω πει πολλές φορές άλλωστε και δε με πειράζει να το πω ακόμα μία...
Το πώς είμαστε εμείς τώρα,το πώς λειτουργούμε,πώς σκεφτόμαστε και τι πράγματα έχουμε να διαχειριστούμε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από όσα μας κληροδοτήσατε (και προβλήματα,και θέματα ανατροφής και συμπεριφοράς ως γονείς και καθηγητές μας).Επομένως μη μας κρίνετε τόσο αυστηρά γιατί στην τελική η κριτική σας στρέφεται στον ίδιο σας τον εαυτό...
Στο κάτω-κάτω,εσείς που τα κάνατε όλα τοοοοόσο καλά και στην εποχή σας λειτουργούσαν όλα τοοοόσο καλά,γιατί δε λύσατε βασικά προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν????   ^Απορία^

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
gpap

View Profile
« Reply #23 on: January 25, 2009, 13:44:13 pm »

Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα ή χειρότερα αλλά σίγουρα ήταν πολύ πιο πολιτικά.

Με μαζική και ενεργή συμμετοχή και με κόσμο που καταλάβαινε την πολιτική και τις συνδικαλιστικές πρακτικές.
Την εποχή εκείνη...(παλιογερίστικα αυτά αλλά....) ο όρος ΄πρόβατο' ήταν χοτρή (πολιτική) βρισιά που αναφέρονταν κυρίως σε
μέλη συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης.

Σήμερα το ..κοπάδι όχι μόνο είναι πολυπληθές, αλλά και εάν ένα πρόβατο  ξεστρατήσει το τρώει ο ..τσομπάνης!

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Περί συνελεύσεων και αποφάσεων...
« Reply #24 on: January 25, 2009, 13:51:39 pm »

H κατάσταση αν δεν κανω λαθος -και συμφωνα με....το λευκωματα του απθ- αρχισε να αλλαζει στα τελη της δεκαετίας του 80.
Νομίζω τουλάχιστον ότι δεν οφείλεται μονο στους φοιτητές,αλλά σε μια ολόκληρη κοινωνία που άλλαξε,μια πολιτική κατάσταση,ενα ολόκληρο lifestyle , που έκανε το μέσο φοιτητη...."προβατο".

tu/e
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: January 25, 2009, 13:59:49 pm »

Quote from: gpap on January 25, 2009, 13:44:13 pm
Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα ή χειρότερα αλλά σίγουρα ήταν πολύ πιο πολιτικά.

Με μαζική και ενεργή συμμετοχή και με κόσμο που καταλάβαινε την πολιτική και τις συνδικαλιστικές πρακτικές.
Την εποχή εκείνη...(παλιογερίστικα αυτά αλλά....) ο όρος ΄πρόβατο' ήταν χοτρή (πολιτική) βρισιά που αναφέρονταν κυρίως σε
μέλη συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης.

Σήμερα το ..κοπάδι όχι μόνο είναι πολυπληθές, αλλά και εάν ένα πρόβατο  ξεστρατήσει το τρώει ο ..τσομπάνης!

Αυτή μπορεί να είναι σίγουρα μια διαφορά.Ίσως να οφείλεται στο ό,τι σήμερα δεν ασχολείται τόσος κόσμος πια με την πολιτική και υπάρχουν πολλοί "αδιάφοροι",κάτι που ίσως δεν υπήρχε τότε,μπορεί και λόγω της πιο ευαίσθητης εποχής.
Οι καιροί σήμερα μπορεί όντως να ευνοούν κοπάδια και πρόβατα...

Υ.Γ. Αλήθεια σε ποια πολτική παράταξη αναφερόταν τότε ο όρος "πρόβατο"..?????  Roll Eyes

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Απ: Περί συνελεύσεων και αποφάσεων...
« Reply #26 on: January 25, 2009, 14:00:28 pm »

Quote from: emmanuel on January 25, 2009, 13:51:39 pm
H κατάσταση αν δεν κανω λαθος -και συμφωνα με....το λευκωματα του απθ- αρχισε να αλλαζει στα τελη της δεκαετίας του 80.
Νομίζω τουλάχιστον ότι δεν οφείλεται μονο στους φοιτητές,αλλά σε μια ολόκληρη κοινωνία που άλλαξε,μια πολιτική κατάσταση,ενα ολόκληρο lifestyle , που έκανε το μέσο φοιτητη...."προβατο".

+1 όπως και το μέσο άνθρωπο (όχι μόνο φοιτητή).

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #27 on: January 25, 2009, 14:15:02 pm »

Quote from: Alexkasgr on January 25, 2009, 12:05:29 pm
Το ότι δεν κάνει τίποτα το ΔΣ φυσικά είναι πρωτοτυπία των φοιτητικών συλλόγων... έναντι όλων των υπολοίπων.

Δεν είπα ότι δεν κάνει τίποτα το ΔΣ, αν είναι δυνατόν. Είπα ότι δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά παρατάξεων, και τα άτομα που υποτίθεται ότι κατέχουν θέσεις δεν κάνουν τίποτα ιδιαίτερο. Οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο ΔΣ λειτουργούν ως παρατάξεις.

Quote from: corina on January 25, 2009, 11:46:28 am

Ο Δημάκης δεν ξέρει τι του γίνεται και ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, όπως κάνει πάντα. Το απίστευτο είναι ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που του δίνει σημασία, ενώ ποτέ δε λέει τίποτα (επειδή ακριβώς δεν ξέρει τίποτα συγκεκριμένο για να πει).

Δεν ξέρω τι "κατάλαβες" εσύ από τις αερολογίες του Δημάκη... γενικά όταν κάποιος μιλά αόριστα τότε "καταλαβαίνει" ο καθένας ό,τι θέλει, βλέπει αυτό που θέλει να δει, είτε ισχύει είτε όχι, και πολλοί μάλιστα "καταλαβαίνουν" αντικρουόμενα και αλληλοαναιρούμενα πράγματα. Πάντως το υποτιθέμενο "τέλμα" εγώ δεν το βλέπω.

Quote from: Alexkasgr on January 25, 2009, 12:05:29 pm
Μια χαρά τα λέει ο Δημάκης... γιατί ουσιαστικά έχουμε καταργήσεις τη συζήτηση στη ΓΣ... και την έχουμε αντικαταστήσει με ένα σωρό μη-θεσμικά όργανα, με αποτέλεσμα στη συνέλευση απλά να ακούμε το παραμύθι και να σηκώνουμε το χεράκι... οποία δημοκρατία!

Ποια είναι τα μη θεσμικά όργανα; Πώς καταργήθηκε η δημοκρατία; Πώς καταργήθηκαν οι συζητήσεις; Ποιος σου φταίει αν δε συμμετέχεις όσο θα ήθελες;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
ikoufis
Veteran

View Profile WWW
« Reply #28 on: January 25, 2009, 14:58:40 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on January 25, 2009, 14:15:02 pm
Ποια είναι τα μη θεσμικά όργανα; Πώς καταργήθηκε η δημοκρατία; Πώς καταργήθηκαν οι συζητήσεις; Ποιος σου φταίει αν δε συμμετέχεις όσο θα ήθελες;

Θα μείνω μόνο σε αυτό.
Συζήτησεις μεταξύ φοιτητών έχουν γίνει σε 3 διαφορετικά επίπεδα τα τελευταία χρόνια:
1)Συζητήσεις μέσα στη ΓΣ
2)Συζητήσεις στο συντονιστικό
3)Συζητήσεις όπως αυτές που οργανώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα στην αίθουσα 3, πριν τα Χριστούγεννα, πριν 3 χρόνια με τον Τάσο κλπ.

Ολες συζητήσεις είναι.
Αλλά για μένα η ποιότητα και η αξία της συζήτησης είναι ακριβώς αντίστροφη από την απαρίθμηση που έκανα πιο πάνω.
Οπως επίσης και τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει (αν καταλήγει ειδικά στις ΓΣ).
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: January 25, 2009, 15:03:16 pm »

Quote from: ikoufis on January 25, 2009, 14:58:40 pm
Quote from: Nessa NetMonster on January 25, 2009, 14:15:02 pm

Θα μείνω μόνο σε αυτό.
Συζήτησεις μεταξύ φοιτητών έχουν γίνει σε 3 διαφορετικά επίπεδα τα τελευταία χρόνια:
1)Συζητήσεις μέσα στη ΓΣ
2)Συζητήσεις στο συντονιστικό
3)Συζητήσεις όπως αυτές που οργανώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα στην αίθουσα 3, πριν τα Χριστούγεννα, πριν 3 χρόνια με τον Τάσο κλπ.

Ολες συζητήσεις είναι.
Αλλά για μένα η ποιότητα και η αξία της συζήτησης είναι ακριβώς αντίστροφη από την απαρίθμηση που έκανα πιο πάνω.
Οπως επίσης και τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει (αν καταλήγει ειδικά στις ΓΣ).

Είναι ευθύνη σου λοιπόν,όπως και ευθύνη όλων μας,αν κρίνουμε ότι κάτι δε λειτουργεί τόσο καλά όσο θα θέλαμε να είμαστε εκεί για να το αλλάξουμε,γιατί αλλιώς δε βγαίνει και κάτι.. 

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: