• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 06:08:59 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 06:08:59 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426705
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 7
Guests: 122
Total: 129
vaiatyr
pipitsenko
tecnoteki
nasos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Κινητικότητα και πάλι γύρο απ΄το άσυλο.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Κινητικότητα και πάλι γύρο απ΄το άσυλο.  (Read 10437 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: Κινητικότητα και πάλι γύρο απ΄το άσυλο.
« Reply #75 on: January 31, 2009, 17:06:57 pm »

να δω καμια τεράστια κεραία ΑΜ δίπλα στο βαγόνι και τα χω δεί ολα...

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Κινητικότητα και πάλι γύρο απ΄το άσυλο.
« Reply #76 on: January 31, 2009, 17:07:36 pm »

Εαν κατεβαινε ψηφισμα στη ΓΣ μας για καταγγελια φιλτατοι καραμαζοφ και ngine της καταληψης του καμαρακιου της ΙΑΕSTE θα επεφτε τοση πλυση εγκεφαλου και τοσο μενος απο μερικους που τελικα δε θα ψηφιζοταν...

το εχουμε ξαναδει το επεισοδιο...του στυλ "κι εσυ εχεις κανει σαν συλλογος καταληψη του καμαρακιου της μουσικης ομαδας αρα δε μπορεις να καταγγελεις κατι τετοιο κτλ κτλ "

tu/e
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #77 on: January 31, 2009, 17:08:00 pm »

Quote from: Karaμazoβ on January 31, 2009, 16:55:06 pm
οι επαναστασεις γινονται απο την κοιλια, οχι τον εγκεφαλο.

Αυτό ισχύει και είναι αποτέλεσμα της τρομοκρατίας των αφεντικών karamazov, όχι το άλλοθι των συμβιβασμένων..

Και θυμίζω ένα ωραίο κείμενο αφιερωμένο στους "κατάκοπους βετεράνους" του Μαη-Ιούνη μη χεσω..

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=29400.msg551624#msg551624
pmousoul
Guest
« Reply #78 on: January 31, 2009, 17:12:54 pm »

Δεν είπαμε ότι είναι όλοι άγιοι Ηλιάνα.. υπήρχε δράση και αντίδραση.

Τους έδιωξαν από έναν αχρησιμοποίητο χώρο (πώς σου φαίνεται αυτή η δράση σε έναν δημόσιο χώρο) και αντέδρασαν ανάλογα (κατάληψη ενός χρήσιμου για κάποιους τουλάχιστον χώρο).

Η βασική αιτία της πιο πάνω δράσης ήταν να διωχθούν τελείως από το πανεπιστήμιο αυτά τα άτομα.. επίσης κατά τις πρώτες μέρες της κατάληψης υπήρχε η λογική προς τους φοιτητές : "θα τους διώξετε εσείς"!

Και πράγματι με τον καιρό καλλιεργείται αυτή η άποψη...

Υ.Γ.: Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ότι δεν συμφωνώ με την κίνηση κατάληψης της ΙΑΕΣΤΕ.. αλλά διαφωνώ πολύ περισσότερο με την λογική "εγώ αποφασίζω ποιος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί έναν δημόσιο χώρο"
« Last Edit: January 31, 2009, 17:23:34 pm by ngine13 » Logged
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #79 on: January 31, 2009, 17:13:26 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:24:30 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
pmousoul
Guest
« Reply #80 on: January 31, 2009, 17:16:26 pm »

Για 'μένα η ουσία είναι :

Οι καταλήψεις χώρων στο πανεπιστήμιο προκύπτουν από την αδυναμία των φοιτητών να τους διαχειριστούν.
Sartre
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΜΠΛΕ!!!!!

View Profile
« Reply #81 on: January 31, 2009, 17:19:41 pm »

Ω Γαματη Pandora,
Αλιμονο και ο αναρχισμος χωραγε σε βιβλια, που αν και 'χω διαβασει πολλά απ'αυτα, αδιαφορα μου ειναι τα περισσοτερα.....Αν θες προτεινε  μερικα βιβλια που εχουνε να μας μαθουνε τον αναρχισμο, γιατι ειμαι περιεργος να δω πιο βιβλιο θα σου μαθε τον αναρχισμο τοσο καλα...Μηπως το anarchist cookbook;

Ω Γαματη Pandora,
Ο Αγωνας σου μονο το συστημα διατηρει επειδη μπορει να σε συμφερει κιολας-εμενα παντως δε με συμφερει, φυμωσε απλα οτι μεσο παει να υπαρξει επειδη προσπαθει να γινει μαζικο και δεν τα εχει καταφερει ακομα, επειδη δε γουσταρεις γαμω την παναγια, που το βαγονι ή το ταδε δωματιο το πηραν αναρχικοι-και θα παρουν κιαλλο-  επειδη εσυ κουραστηκες να κανεις οτι εκανες, οτι στο διαολο και αν εκανες, επειδη  δε γουσταρεις τις φατσες που παιζουν σ'αυτο το χωρο, επειδη ισως να μη σε γουσταρουν και αυτες.....

Ω Γαματη Pandora,
Οι μπατσοι θα μπουν στο ασυλο ετσι κιαλλιως..... προσχυμα ψαχνουν... και στο κατω κατω σε καθε μαλακια του οποιουδηποτε γαμημενου πρυτανη που γουσταρει να εκβιαζει "ή φυγετε ή θα φωναξω το 100", σιγα μην πουμε ενταξει....

Ω Γαματη Pandora,
Δε ξερω αν ησουνα μια Παρασκευη που μας τρεξανε στα πανεπιστημια οι μπατσοι και μας φλωμωσαν στα χημικα, μεσα στο ασυλο, γαμωτο εσβησα το βιντεο με τα δακρυγονα στην πρυτανεια.......... τοτε που ο Μανθος ρωταγε αν υπαρχουν εξωπανεπιστημιακοι μεσα και βγηκε να κανει το Μωυση στα ΜΑΤ, τοτε που ειχε φερει ενα τσουρμο καθηγητες που θα μας συνοδευαν να  βγουμε ασφαλεις απο το πανεπιστημιο........ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ;;;;;;;;; ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!!!!! καλα εσυ μπορει να μαθαινες τιποτα απο τα βιβλια τοτε..... 

παω πασο- και για διαβασμα...

Αν δε διεκδικήσουμε σήμερα το αδύνατο, αύριο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Murray Bookchin
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #82 on: January 31, 2009, 17:19:50 pm »

Quote from: ngine13 on January 31, 2009, 17:16:26 pm

Για 'μένα η ουσία είναι :

Οι καταλήψεις χώρων στο πανεπιστήμιο προκύπτουν από την αδυναμία των φοιτητών να τους διαχειριστούν.
+1..
νομίζω ότι δεν μπορούμε να ανγνωρίσουμε το μέγεθος του πανεπιστημίου και τα πόσα μπορεί να μας προσφέρει γενικά...η κατάληψη είναι σοβαρό πράμα..εμείς τόχουμε καταντήσει καραμέλα...μόλις γίνει κάτι...κατευθείαν κατάληψη...ας χαλαρώσομεν λίγο... Cheesy

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
fourier
Guest
« Reply #83 on: January 31, 2009, 17:25:01 pm »

Σημερα λοιπον μαθαμε οτι:

α) Επειδη δεν εχουν ολοι προσβαση στο διαδικτυο για να αντιπληροφορηθουν, καταλαμβανουμε ενα χωρο και φτιαχνουμε εναν διαδικτυακο ραδιοφωνικο σταθμο για να μπορουν να ενημερωνονται και οσοι δεν εχουν προσβαση.

β) Το διαδικτυο δεν ειναι αρκετα ελευθερος χωρος αντιπληροφορησης, διοτι μπορει να γραφει οποιος θελει ο,τι θελει. Αντιθετα, μια ομαδα φοιτητων μπορει να το εγγυηθει.

Να πω την αληθεια, χεστηκα για την καταληψη του βαγονιου. Δεν θεωρω οτι η καταληψη του βαγονιου του ΟΣΕ ή της αιθουσας της IAESTE ειναι πιο αυθαιρετη απο τη μισθωση των κυλικειων σε ιδιωτες (αλυσιδες) ή απο την παραχωρηση ερευνητικου δυναμικου στο ΝΑΤΟ.

Το μονο που με θλιβει ειναι οτι οι (νεοι) ανθρωποι που υποτιθεται πως πολεμουν τον καπιταλισμο και ονειρευονται εναν νεο κοσμο, δεν μπορουν να ξεφυγουν απο τα ορια που τους βαζει ο ιδιος ο καπιταλισμος, παραμενουν εκει, στις ιδιες τακτικες, στους ιδιους οριζοντες, στην ιδια πραγματικοτητα, και τελικα στον ιδιο ακριβως κοσμο: της υποκρισιας, της αυθαιρεσιας, του στυγνου εγωισμου, της πρωτογονης σκεψης. Μεχρι εκει τους κοβει...

Ποσο πιο ομορφα θα ηταν, αν ειχαν και τ' αρχιδια να το παραδεχτουν, και δεν το εκρυβαν πισω απο λαϊκισμους του τυπου "νοιαζομαστε για την ανεξαρτητη και ελευθερη πληροφορηση, νοιαζομαστε για την υπερασπιση του ασυλου" και αλλες τετοιες πιπες, αν ελεγαν ευθεως οτι "ρε παλικαρε, στ' αρχιδια μου για το ασυλο σου και την ακαδημαϊκη σου κοινοτητα, εσυ ξεκινησες να το γαμας το ασυλο και να μετατρεπεις το Πανεπιστημιο σε τσιφλικι σου, και μαλιστα απο θεση ισχυος, θεσμοθετημενη και νομικα αναγνωρισμενη (κοινως με τ' αρχιδια του κρατους και οχι με τα δικα σου) κι εγω ακολουθω τα βηματα σου και κανω ο,τι ακριβως μου διδαξες, αναλογα με την ηλικια μου, τη θεση μου και τα μυαλα που κουβαλαω, σημερα ως φοιτητης, και αυριο στη θεση σου ως καθηγηταρας ή ως διευθυντης/προϊσταμενος/βουλευτης".

Αλλωστε ο καθενας για το μαγαζακι του, με τον τροπο που το αντιλαμβανεται, αγωνιζεται!
Το ειπαμε κι αλλη φορα: ο φασισμος δεν ειναι τα στρατοπεδα συγκεντρωσης, αυτα ειναι μονο το τελευταιο του σταδιο. Τα εκατομμυρια των γερμανων που ζητωκραυγαζαν μανιασμενα στις ομιλιες του Αδολφου δεν ηταν ολοι στρατιωτες στα SS.

"Οταν πολεμας για πολυ καιρο με τερατα, κινδυνευεις να γινεις κι ο ιδιος τερας, κι οταν κοιταζεις για πολλη ωρα μιαν αβυσσο, κοιταζει κι αυτη μεσα σου".
Fr. Nietzsche
(Τραγικο, ε?)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #84 on: January 31, 2009, 17:30:53 pm »

Quote from: γ'ρουν' on January 31, 2009, 17:25:01 pm

Να πω την αληθεια, χεστηκα για την καταληψη του βαγονιου. Δεν θεωρω οτι η καταληψη του βαγονιου του ΟΣΕ ή της αιθουσας της IAESTE ειναι πιο αυθαιρετη απο τη μισθωση των κυλικειων σε ιδιωτες (αλυσιδες) ή απο την παραχωρηση ερευνητικου δυναμικου στο ΝΑΤΟ.

δηλαδη δεν "χεστηκες" οπως λες,  απλα θεωρείς οτι υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #85 on: January 31, 2009, 17:34:02 pm »

Quote from: Sartre on January 31, 2009, 17:19:41 pm
Ω Γαματη Pandora,
Αλιμονο και ο αναρχισμος χωραγε σε βιβλια, που αν και 'χω διαβασει πολλά απ'αυτα, αδιαφορα μου ειναι τα περισσοτερα.....Αν θες προτεινε  μερικα βιβλια που εχουνε να μας μαθουνε τον αναρχισμο, γιατι ειμαι περιεργος να δω πιο βιβλιο θα σου μαθε τον αναρχισμο τοσο καλα...Μηπως το anarchist cookbook;

Ω Γαματη Pandora,
Ο Αγωνας σου μονο το συστημα διατηρει επειδη μπορει να σε συμφερει κιολας-εμενα παντως δε με συμφερει, φυμωσε απλα οτι μεσο παει να υπαρξει επειδη προσπαθει να γινει μαζικο και δεν τα εχει καταφερει ακομα, επειδη δε γουσταρεις γαμω την παναγια, που το βαγονι ή το ταδε δωματιο το πηραν αναρχικοι-και θα παρουν κιαλλο-  επειδη εσυ κουραστηκες να κανεις οτι εκανες, οτι στο διαολο και αν εκανες, επειδη  δε γουσταρεις τις φατσες που παιζουν σ'αυτο το χωρο, επειδη ισως να μη σε γουσταρουν και αυτες.....

Ω Γαματη Pandora,
Οι μπατσοι θα μπουν στο ασυλο ετσι κιαλλιως..... προσχυμα ψαχνουν... και στο κατω κατω σε καθε μαλακια του οποιουδηποτε γαμημενου πρυτανη που γουσταρει να εκβιαζει "ή φυγετε ή θα φωναξω το 100", σιγα μην πουμε ενταξει....

Ω Γαματη Pandora,
Δε ξερω αν ησουνα μια Παρασκευη που μας τρεξανε στα πανεπιστημια οι μπατσοι και μας φλωμωσαν στα χημικα, μεσα στο ασυλο, γαμωτο εσβησα το βιντεο με τα δακρυγονα στην πρυτανεια.......... τοτε που ο Μανθος ρωταγε αν υπαρχουν εξωπανεπιστημιακοι μεσα και βγηκε να κανει το Μωυση στα ΜΑΤ, τοτε που ειχε φερει ενα τσουρμο καθηγητες που θα μας συνοδευαν να  βγουμε ασφαλεις απο το πανεπιστημιο........ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ;;;;;;;;; ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!!!!! καλα εσυ μπορει να μαθαινες τιποτα απο τα βιβλια τοτε..... 

παω πασο- και για διαβασμα...

Γαμάτε Sartre

@Έχω γνωρίσει αναρχικούς διαβασμένους και με άποψη, οπότε δεν ιδρώνει και πολύ τ' αυτάκι μου με αυτά που μου λές. Και καμιά σχέση δεν έχει ο λόγος τους με τον δικό σου λόγο.

@Δεν έχεις ιδέα τι είναι αγώνας (απόδειξη ότι λές εμένα αγωνίστρια  Grin), τί είναι σύστημα, και με ποιές τακτικές πολεμιέται.
btw η κατάληψη στο βαγόνι δεν με ενοχλεί καθόλου, αντιθέτως την επικροτώ - σε αυτή την περίπτωση, γιατί στην περίπτωση της IAESTE θεωρώ ότι θα έπρεπε πρώτα να συζητήσουν οι 2 πλευρές και να βρεθεί συμβιβαστική λύση έτσι ώστε να μπορούμε να συνυπάρξουμε όλοι μέσα στο πανεπιστήμιο γ@μ$ την Π@ν$% μου (κατά την έκφρασή σου). Αλλά ξέχασα οι αναρχικοί είναι πολύ γαμάτοι και έχουν και τεράστια @@ και δεν μπορούν να συζητήσουν με τα "παιζάκια" της ΙΑΕΣΤΕ.
Αν στείλει ο Μάνθος την αστυνομία στο βαγόνι, εμείς εκεί θα είμαστε να σας στηρίξουμε, οπότε μην κλαψουρίζεις σαν τη θεία μου την Κατίνα. Κι ας μην μας γουστάρετε, κι ας μην σας γουστάρουμε.

@Κι επειδή ψαχνουν αφορμή? Ωραία λοιπόν, ας τους τη δώσουμε.

@Ήμουν σε τέτοιες παρασκευές, όπως την μέρα που έπεσαν τα δακρυγόνα έξω από τον 1431, όπως την 17Νοεμβρίου του 2007 που γυρίσε η πορεία μέσα στο άσυλο μαζί με τις πρυτανικές αρχές και δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι γιατί η παρουσία και μόνο του κόσμου απέτρεψε και τα επεισόδια και την επέμβαση των μπάτσων, όπως και το βράδυ που έσβηναν τις φωτιές στο κυλικείο και ούτω καθεξής. Γι' αυτό λέω ότι δεν θα μου δείξεις τ' αμπελοχώραφά μου εσύ, και το όποιο άλλο emo που βρίσκει όλο τον κόσμο σκατά και θέλει να τον κάψει για να κλάψει στις στάχτες του.

Αντε καλό διάβασμα - και καλή εξεταστική
« Last Edit: January 31, 2009, 17:37:01 pm by pandora » Logged
pmousoul
Guest
« Reply #86 on: January 31, 2009, 17:55:17 pm »

Quote from: Greg.. on January 31, 2009, 17:08:00 pm

Και θυμίζω ένα ωραίο κείμενο αφιερωμένο στους "κατάκοπους βετεράνους" του Μαη-Ιούνη μη χεσω..

Για γίνε πιο συγκεκριμένος - θες να πεις τίποτα?
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #87 on: January 31, 2009, 17:59:06 pm »

Quote from: ngine13 on January 31, 2009, 17:55:17 pm

Ποιο κομμάτι δεν κατάλαβες ακριβώς, το κείμενο ή το κουρασμένοι βετεράνοι?
Γιατί εμένα μου φαίνονται σαφέστατα και τα δύο και ότι λένε κάτι, όχι ότι θέλουν να πουν κάτι..
pmousoul
Guest
« Reply #88 on: January 31, 2009, 18:13:22 pm »

Quote from: Greg.. on January 31, 2009, 17:59:06 pm
Quote from: ngine13 on January 31, 2009, 17:55:17 pm

Ποιο κομμάτι δεν κατάλαβες ακριβώς, το κείμενο ή το κουρασμένοι βετεράνοι?
Γιατί εμένα μου φαίνονται σαφέστατα και τα δύο και ότι λένε κάτι, όχι ότι θέλουν να πουν κάτι..

Το κείμενο δεν μου λέει απολύτως τίποτα.. το κουρασμένοι βετεράνοι μου ακούγεται σαν προσβολή σε αυτούς που προσπάθησαν έστω!

Μάλλον θα έπρεπε να ασχολείσαι περισσότερο με αυτούς που δεν έκαναν ποτέ τίποτα.. παρά με αυτούς που προσπάθησαν, εκτός και εάν πιστεύεις πως με τους δεύτερους έχεις μια ευκαιρία.

Τέσπα.. τα λέμε και από κοντά καμιά φορά. Smiley
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #89 on: January 31, 2009, 18:27:14 pm »

Quote from: Karaμazoβ on January 31, 2009, 16:55:06 pm
Quote from: ngine13 on January 31, 2009, 16:44:02 pm

Δεν έχει σοβαρή κουβέντα τελικά, ε?

υπαρχει χασμα παναγιώτη...

ντροπή μας που αδιαφορήσαμε οταν κατεληφθη η ιαεστε, αυτο εννοουσα...και ουτε ο συλλογος ειπε τπτ ...

Ντροπή. Άγνωστη λέξη.
Ήμουν σε εκείνη τη συνέλευση και μετανιώνω για το πόσο ανόητος ήμουν, όταν πέρασε ψήφισμα από την ίδια την IAESTE που νομιμοποιούσε de facto την κατάληψη.

Είμαστε μία ανόητη γενιά. Και το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είναι το ότι έχουμε άλλη άποψη για τον εαυτό μας.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: