• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:44:32 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:44:32 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 100
Total: 147
annaparask
user4
dirac1
kkotsopo
dimitris kiziridis
fkaravi
filkilkis
gntitsios
Tzatzikaki
Kont
axilleas
mimaki
BossiTsif
AcDimitri
victoria
asemas
KG03
elizabeth
trelogauros7
chidi anagonye
Mr Watson
mpaltzak
smanio
mgrivab
noimaginationforthis
dim13
apostolose
Mari0s
jimalexoud
goustafson
alice
JoHn!
GP
odysseaskar
ilazarit
kalantzopoulos
ellimoschou
grammaths
vajim
dedhe
Billyskotsikas
angelos
PAPARI69
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18 Go Down Print
Author Topic: Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..  (Read 35955 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..
« Reply #165 on: January 14, 2009, 19:06:16 pm »

Τα έχω βάλει με τύπους που ορίζεις ως κωλοπαιδαράς που κοιτάει αποκλειστικά το γαμημένο το επιστημονικό του αντικείμενο
για να προλάβει να βγει σαν καλό γραναζάκι στην παραγωγική μηχανή, αναφορικά με τέτοια θέματα από αυτόν εδώ το χώρο

Τι πιστεύεις ότι έκανε την διαφορά?
Και αυτοί που δεν έβρισκαν διέξοδο στις καταλήψεις του 2006 ή και του 2007, βρήκαν τώρα?

byeeee
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #166 on: January 14, 2009, 19:07:15 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on January 14, 2009, 19:00:08 pm
Quote from: voyager on January 14, 2009, 18:50:16 pm
ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος κυρίες και κύριοι οργανωμένοι.

γουαου μένω άναυδος
ανεκπαίδευτος σε καλύπτει?
κωλοπαιδαράς που κοιτάει αποκλειστικά το γαμημένο το επιστημονικό του αντικείμενο
για να προλάβει να βγει σαν καλό γραναζάκι στην παραγωγική μηχανή?
συνήθως επιλέγω το ηλίθιος, αλλά από πίσω υπάρχει και μια ανάλυση σαν την πιο πάνω

εσύ τι κρίβεις πίσω από το ηλίθιος?

καταρχην μη χαλας το υφος και το χαρακτηρα της συζητησης
ανεκπαιδευτοι ισως.οποιος θελει να ειναι "γραναζακι" των ανωτερων γουστο του και καπελο του και δε θα πρεπει να χωνετε κανεις ουτε εσυ ουτε εγω στις αποψεις του και τα συμφεροντα του.μην ξεχνας ομως τι επαγγελμα σπουδαζεις και τι απαιτησεις θα εχουν απο εσενα στο μελλον.και αναφερομαι στις πολιτικες απαιτησεις

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #167 on: January 14, 2009, 19:09:31 pm »

Quote from: harris on January 14, 2009, 19:07:15 pm
μην ξεχνας ομως τι επαγγελμα σπουδαζεις και τι απαιτησεις θα εχουν απο εσενα στο μελλον.και αναφερομαι στις πολιτικες απαιτησεις

εεε?
τι πολιτικές απαιτήσεις θα έχουν?
με τρομάζεις!

byeeee
theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #168 on: January 14, 2009, 19:11:26 pm »

Quote from: 2bleDooR on January 14, 2009, 18:57:20 pm
Σεβασμός στον σεργιάδη, την ιωάννα-μυρτώ, την άλλη κοπέλα που διάβασε το πλαίσιο καμήλων και ανέβαινε για πρώτη φορά, σεβασμός στον βαγρόπουλο που είναι αυθεντικός και γνώστης, πούλο στους φοβιτσιάρηδες, στους εθελοτυφλούντες, τους ψεύτες, στους μασκοφόρους και τους παρτάκηδες οι οποίοι δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

Τα δεχομαι ολα αυτα,απλα θελω να σε ρωτησω κατι...εγω τι ειμαι που ειχα σοβαρα προβληματα μεσα στο σπιτι μου κ εδω και 3 χρονια θελω αλλα δε γινεται να συμμετεχω γιατι το μυαλο μου ειναι αλλου? απο αλλα αυτα τι ειμαι? ειναι αυτο που ειπε ενας σε ενα προηγουμενο Post οτι μερικοι ισως εχουν αλλα προβληματα.Αυτους τι τους λες?τους αποξενωνεις?Κι αν θελησουν να πουν τη γνωμη τους μετα απο ενα ''χ'' διαστημα απουσιας?
Επισης χθες ενας φιλος μου ειπε οτι θα ψηφισει καμηλες,κ τον ρωτησα γτ δε ψηφιζει ενα απο τα αλλα πλαισια που ειναι κατα της καταληψης.Αυτο που μου απαντησε ηταν οταν τα αλλα ειχαν χρωμα πανω τους...μπλε,πρασινο,κοκκινο κτλ,κ δεν ειχε αδικο...Πρεπει καποια στιγμη για καποια σοβαρα θεματα,αν μας ενδιαφερουν στ'αληθεια,να αφησουμε τα χρωματα κ να συζητησουμε ηρεμα κ πολιτισμενα για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.Να καταλαβουμε οτι πρεπει να δουμε ο ενας τον αλλον σαν καλο φιλο που εχει το ιδιο προβλημα με μας κ να δοκιμασουμε να βρουμε μια λυση που θα μας βοηθησει ανεξαρτητα αν εγω ειμαι μπλε,πρασινος η καμηλα κι εσυ εισαι κτ αλλο απο μενα.Γιατι τελικα αυτο που μας χαρακτηριζει ειναι το κομμα,αλλα σε μια τετοια δυσκολη κατασταση κ χρονικη στιγμη για την χωρα δεν θα επρεπε.

Για το 1ο σκέλος της ερώτησης φίλε 2bledoor (6.58 Tongue ) θα σου πω ότι την ύπαρξη μιας τέτοιας μερίδας δεν την σκέφτηκα αλλά δεν την θεωρώ μεγάλο κομμάτι της πίτας. Επίσης δεν είπα ότι υπάρχουν ΜΟΝΟ αυτές οι 2 ομάδες στις καμήλες. Αλλά αυτές αδιαμφησβήτα υπάρχουν. Αν θες να σου σπάσω σε απόλυτο βαθμό το εκλογικό τμήμα των καμήλων χωρίζεται σε 5 βαθμίδες από την πλήρη αδιαφορία μέχρι την αγωνιστική συμμετοχή.
1.Ειλικρινά ενδιαφερόμενοι για κάτι καλό, έτοιμοι να τρέξουν και να παρεβρεθούν και να ανατρέψουν το κομματικό σκηνικό του τμήματος.
2.Συμπαθούντες που είναι έτοιμοι να ψιλοκατέβουν που και που, και που θα ήθελαν να δουν τους 1ους μέσα στα πράγματα, ως εκφραστές τους.
3.Ειλικρινά λυπημένοι και απογοητευμένοι από την έκβαση των αγώνων στην παιδεία, γνώμες του στύλ "τι να κάνουμε ρε παιδιά, μήπως τι θα γίνει, ποσο πια να γαμήσουμε τις σπουδές μας, άστα συνάδελφε πάμε για δίαβασμα."
4.Μηδενιστές αδιαφοροι διαβάζοντες που θέλουν να κάνουν μάθημα.
5.Αποσχισθέντες δαπίτες,πασπίτες και μηδενική άχρηστη μάζα.

http://negra-oveja.blogspot.com/
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #169 on: January 14, 2009, 19:13:15 pm »

Quote from: Turambar on January 14, 2009, 19:09:31 pm
Quote from: harris on January 14, 2009, 19:07:15 pm
μην ξεχνας ομως τι επαγγελμα σπουδαζεις και τι απαιτησεις θα εχουν απο εσενα στο μελλον.και αναφερομαι στις πολιτικες απαιτησεις

εεε?
τι πολιτικές απαιτήσεις θα έχουν?
με τρομάζεις!
εισαι μεγαλυτερος και ξερεις σαφως περισσοτερα.δε χρειαζεται να επεκταθω μιας και ειμαστε οφτοπικ
none irreplaceable

2bleDooR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #170 on: January 14, 2009, 19:16:00 pm »

φιλτατε  theoxan συγγωμη,εκανα ενα λαθακι..το 2ο σκελος δεν ηταν προς εσενα...  Embarrassed
(το 6.58 που παει??!?!?)
οσο για τα 5 σκελη συμφωνω,απλα εγω ξενερωσα απιστευτα που ο αλλος ψηφιζε τις καμηλες απλα επειδη δεν ειχαν χρωμα ...(η απλα ειχαν πολλα... παρδαλες  Tongue)

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
shuffle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #171 on: January 14, 2009, 19:16:16 pm »

Καλα το ξεφτιλισαμε με αυτο το ψηφισμα για την πλειοψηφια. Ολα τα αλλα μια χαρα παιρνουσαν σε αυτο απο φοβο μη χρειαζονται κοσμο για να περασουν πλαισιο οι οργανωμενοι κανανε οτι μπορουσαν να καθηστερησουν τη διαδασια (δηλαδη οτι κανουν παντα ωστε να αγανακτησει ο κοσμος και να φυγει)

7 ωρες ορθιος σε αμφιθεατρο να ακους τη φωναρα του καθενος αρχιζεις και θολωνεις... αλλα δεν ειχαμε ντοματες γμτ που μας βαλανε σε 5 ψηφοφοριες για το ιδιο πραγμα και που στην τελικη δε περασε .

Τωρα ας μου πει καποιος απο τα καλα παιδια γιατι  ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ στο ψηφισμα που κατεβηκε για ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΦΙΣΕΣ στην τελευταια πριν τα Χριστουγεννα συνελευση.... δλδ οι αφισες αξιζαν να γινει και τωρα οχι ετσι?

Και στην τελικη αφου ψηφησαμε να κατεβει μετα ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΗΤΑΝ οτι ενδεικτικα δε περνα?

Και καποιοι επιτε να καταλαβουν πως κατ΄εμε δε ψηφιστηκε πλαισιο απλα για μη καταληψη (ηταν αλλα 3) ψηφιστηκε πλαισιο  που εκφραζει την αγαντακτηση των φοιτητων στις παραταξεις οπως ειναι σημερα, αλλα οποιος δε θελει να δει αυτο βλεπει πισω απο το αποτελεσμα οργανωμενους δαπιτες πασπιτες και γω δε ξερω τι αλλο.

Και θετω το ερωτημα της διαφημησης της NOVA,
Aiffel πυργος ή .... διαστημοπλοιο

Χεζε ψηλα κι' αγναντευε...
glika
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #172 on: January 14, 2009, 19:16:31 pm »

να ρωτησω κατι.. η αποφαση ελεγε οτι δεν θα γινουν μαθηματα αυριο.. δηλαδη ουτε τα εργαστηρια θα γινουν? αμα ξερει κανεις ας απαντησει
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #173 on: January 14, 2009, 19:20:49 pm »

Quote from: glika on January 14, 2009, 19:16:31 pm
να ρωτησω κατι.. η αποφαση ελεγε οτι δεν θα γινουν μαθηματα αυριο.. δηλαδη ουτε τα εργαστηρια θα γινουν? αμα ξερει κανεις ας απαντησει
για ποιο ενδιαφερεσαι;δεν εχει βγει καποια ανακοινωση;

voyager
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #174 on: January 14, 2009, 19:21:54 pm »

Quote from: 2bleDooR on January 14, 2009, 18:59:47 pm
ε...μια διορθωση αν μου επιτρεπεις...ηταν πασπιτης ΑΛΛΑ δεν εκπροσωπουσε την πασπ,ειπε 2 τουλαχιστον φορες οτι η προταση ειναι δικια του προσωπικη.

το έγραψα στο ποστ κι αυτό θεώρησα πως ήταν φανερό Smiley

Quote from: Ex_Mechanus on January 14, 2009, 19:00:08 pm
Quote from: voyager on January 14, 2009, 18:50:16 pm
ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος κυρίες και κύριοι οργανωμένοι.

γουαου μένω άναυδος
ανεκπαίδευτος σε καλύπτει?
κωλοπαιδαράς που κοιτάει αποκλειστικά το γαμημένο το επιστημονικό του αντικείμενο
για να προλάβει να βγει σαν καλό γραναζάκι στην παραγωγική μηχανή?
συνήθως επιλέγω το ηλίθιος, αλλά από πίσω υπάρχει και μια ανάλυση σαν την πιο πάνω

εσύ τι κρίβεις πίσω από το ηλίθιος?

διάβασες μόνο την τελευταία φράση ή ήταν αυτή που σου έκανε εντύπωση και "ξέχασες" να τη συνδέσεις με το υπόλοιπο ποστ;

αν εκπαίδευση εννοείς την προκατάληψη και τον προβλεπόμενο τρόπο σκέψης και αντίδρασης, τότε ναι, θα χαρώ να με πεις ανεκπαίδευτη

αν όχι, τότε εξήγησέ μου τι είδους εκπαίδευση είναι αυτή που βαφτίζει αβίαστα και γενικά ένα σύνολο ανθρώπων ως κωλοπαιδαράδες.

δυστυχώς συμβαίνει
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #175 on: January 14, 2009, 19:23:31 pm »

Quote from: theoxan on January 14, 2009, 19:11:26 pm
4.Μηδενιστές αδιαφοροι διαβάζοντες που θέλουν να κάνουν μάθημα.
5.Αποσχισθέντες δαπίτες,πασπίτες και μηδενική άχρηστη μάζα.

byeeee
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #176 on: January 14, 2009, 19:38:05 pm »

Anonymous (επειδή η υπογραφή σου είναι αηδιαστικά μεγάλη και απεγνωσμένη) οι καμήλες λέγονταν παρδαλές γιατί απευθύνονταν σε σύνθεση απόψεων για ανοιχτή Σχολή, για διάσωση της ομαλότητας και της εξεταστικής. Μην κλαις, όσοι φίλοι της ΠΚΣ ψήφισαν καμήλες δεν έγιναν εχθροί της ΠΚΣ απαραίτητα, ούτε διαφωνούσαν με το πλαίσιο. Καμήλες ψήφισαν συνέδελφοι από όλες τις παρατάξεις. Σε ό,τι αφορά τη ΔΑΠ ακόμα και στελέχη του ψηφοδελτίου ψήφισαν καμήλες, όπως είχαν ψηφίσει εναλλακτικό το 2007. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Από εκεί και μετά καθένας αξιολογείται για τη μετέπειτα στάση του. Αν ζήτησε τα ρέστα από κανέναν ψηφοφόρο ή μέλος που ψήφισε καμήλες, αν απείλησε κανέναν κλπ. Σε προηγούμενο post κάποιος Ilias ανέφερε κάτι για την ΠΚΣάρα...

Σε ό,τι αφορά τους δαπίτες που ψήφισαν καμήλες, όποιος θέλει ας πάει μόνος του να τους ρωτήσει αν τους είπε κανείς "ανώτερος" τίποτα, αν απολογήθηκαν σε κανέναν. Τους προκαλώ να το κάνουν..

Παρωπίδες και στρατευμένη-υπόλογη πολιτική τακτική είναι γνωστό ποιοί έχουν, είναι συγκεκριμένοι και δεν πρόκειται να παρασύρουν στο ίδιο τσουβάλι και άλλους που δε δρουν έτσι.

Στο ερώτημα "γιατί οι παρατάξεις δεν απέσυραν τα πλαίσιά τους" η απάντηση είναι απλή. Τα πλαίσια δεν αποσύρονται γιατί εκφράζουν θέσεις. Η δυναμική (ψηφοφόροι) κάθε παράταξης όμως είναι ανεξάρτητη και μπορεί να ενεργεί όπως επιβάλλουν οι συνθήκες κάθε φορά, όπως χθες. Οι καμήλες ήταν μια πολύχρωμη σύνθεση, έστω και αριστερόστροφη που από τη στιγμή που πέτυχε ανοιχτή Σχολή αξίζει να κατεβαίνει σε κάθε σημαντική συνέλευση.

Όπως και να'χει όμως, επειδή ανεξάρτητα πλαίσια δεν κατεβαίνουν πάντα, πρέπει να ισχύσει το καταστατικό και για θέματα καταλήψεων να γίνονται 2 ψηφοφορίες, όσο κι αν δεν το θέλουν τα "συντονιστικά". Αυτό που δεν κατάλαβε κανένας χθες ήταν γιατί δε στήριξε το ψήφισμα για 2 γύρους ούτε η ΠΚΣ. Είναι χαζό να πιστεύουν ότι μόνοι τους θα ανοίγανε τη Σχολή, κανείς δεν μπορούσε να το κάνει ως παράταξη.

« Last Edit: January 14, 2009, 19:41:02 pm by mechanical_wind » Logged
glika
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #177 on: January 14, 2009, 19:38:13 pm »

για το εργαστηριο τις ηλεκτρονικης ΙΙ.. δεν εχει βγαλει ανακοινωση για αναβολη απλα επειδη η αποφαση ελεγε οτι δεν θα γινουν μαθηματα αυριο..
Stephanos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

When the music's over turn out the lights ....

View Profile
« Reply #178 on: January 14, 2009, 19:40:49 pm »

Quote from: shuffle on January 14, 2009, 19:16:16 pm
Και καποιοι επιτε να καταλαβουν πως κατ΄εμε δε ψηφιστηκε πλαισιο απλα για μη καταληψη (ηταν αλλα 3) ψηφιστηκε πλαισιο  που εκφραζει την αγαντακτηση των φοιτητων στις παραταξεις οπως ειναι σημερα, αλλα οποιος δε θελει να δει αυτο βλεπει πισω απο το αποτελεσμα οργανωμενους δαπιτες πασπιτες και γω δε ξερω τι αλλο.

+1

Για αυτό άλλωστε πιστεύω δεν συμμετέχει μια μεγάλη μερίδα της σχολής στις συνελεύσεις.
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #179 on: January 14, 2009, 19:41:58 pm »

Quote from: glika on January 14, 2009, 19:38:13 pm
για το εργαστηριο τις ηλεκτρονικης ΙΙ.. δεν εχει βγαλει ανακοινωση για αναβολη απλα επειδη η αποφαση ελεγε οτι δεν θα γινουν μαθηματα αυριο..

τι ωρα εχεις;εχω παντως που εχω 5 30 θα παω

Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18 Go Up Print
Jump to: