• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 06:24:12 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 06:24:12 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426705
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 6
Guests: 113
Total: 119
papaloui
pipitsenko
picklebeanburger
Denisivo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18 Go Down Print
Author Topic: Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..  (Read 35841 times)
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
Re: Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..
« Reply #150 on: January 14, 2009, 16:57:24 pm »

Quote from: Social_waste on January 14, 2009, 16:53:17 pm

(δεν ειπα αυτο αλλα δεν εχει σημασια).

υπαρχει ομως στηριζω και στηριζω.
εγω ειμαι παοκ αλλα δεν εχω παει ποτε
στο γηπεδο.
ενας φιλος μου εχει διαρκειας.

βλεπεις τη διαφορα?

άρα μόνο όποιος στηρίξει την πορεία μέσα από το πλαίσιο της συντονιστικής θα πάει στην πορεία.
Ή αλλιώς, μόνο όποιος ψηφίσει κατάληψη θα πάει στην πορεία.

βλέπεις το άτοπο του συλλογισμού?

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
pmousoul
Guest
« Reply #151 on: January 14, 2009, 17:00:08 pm »

Παιδιά η πολλή διαδικτυακή επικοινωνία κάνει κακό.. έχει και συντονιστικό για υλοποίηση της απόφασασης του συλλόγου τώρα στις 16:00.. ας τα πούμε από κοντά. Smiley
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #152 on: January 14, 2009, 17:26:15 pm »

Quote from: corina on January 14, 2009, 16:57:24 pm
άρα μόνο όποιος στηρίξει την πορεία μέσα από το πλαίσιο της συντονιστικής θα πάει στην πορεία.
Ή αλλιώς, μόνο όποιος ψηφίσει κατάληψη θα πάει στην πορεία.

βλέπεις το άτοπο του συλλογισμού?
δε μιλουσα καν(αμμεσα) για τη συνελευση.
λεω απλα οτι μπορει να στηριξουμε την πορεια με
διαφορους τροπους. και καθε ενας συνεπαγεται
(πρακτικα οσο και συμβολικα) εναν αλλο βαθμο στηριξης.

Vive le son
D'l'explosion!
portinos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #153 on: January 14, 2009, 17:27:57 pm »

Κάθισα και διάβασα και τις 14 σελίδες που έχουν γραφεί μέχρι τώρα. Και για να πω την αλήθεια με τρομάζουν οι απόψεις μερικών. Χτες ήμουν όλη την ώρα στην συνέλευση και ψήφισα το πλαίσιο των καμηλών. Όμως, όπως και χτες, έτσι και εδώ μέσα παιδιά που υποστήριξαν το πλαίσιο του συντονιστικού λένε στους υπόλοιπους ότι είναι πρόβατα, ηλίθοιοι και δεν ξέρω τι άλλο μόνο και μόνο επειδή διαφώνησαν μαζί τους. Δεν είναι δυνατόν μόνο αυτοί να σκέφτονται. Τραγικό!! Και επειδή κάποιοι θα προτρέξουν και θα πουν ότι δε με ξέρουν, ότι εμφανίστηκα από το πουθενά και ότι δεν έχω πάει ποτέ σε συνέλευση, να ξέρουν ότι και στις συνελεύσεις του 2006-07 ήμουν εδώ, κατέβαινα στις συνελεύσεις και συζητούσα και ακόμα συζητάω με παιδιά που ξέρω ότι στηρίζουν το πλαίσιο του συντονικού. Πρώτη φορά όμως είδα αυτή την επίθεση σε όσους δεν τους ακολούθησαν και πραγματικά λυπάμαι γι' αυτό. Όπως και να το κάνουμε στον ίδιο χώρο βρισκόμαστε, δεν μπορούν κάποιοι επειδή έχασαν να βρίζουν τους υπόλοιπους. Σε κάθε συνέλευση όλοι λένε να κατέβει πολύς κόσμος για να είναι όσο πιο δημοκρατικές οι διαδικασίες και στη συνέλευση που ο κόσμος πηγαίνει και δεν ψηφίζει το πλαίσιο που τους ευχαριστεί τους βρίζουν. Αυτό με ενοχλεί. Και φύσικά δε μιλάω για όλους, για όσους τα είπαν.

off topic:
Τι θα γίνει ρε παιδιά;;;;; Κάθε φορά που πάω σε συνέλευση θα πρέπει να καπνίζω και εγώ δυο πακέτα τσιγάρα μαζί με τους καπνιστές. Την επόμενη φορά θα κατεβάσω ψήφισμα να απαγορευτεί το κάπνισμά στο αμφιθέατρο στη διάρκεια της συνέλευσης. Cheesy Cheesy
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #154 on: January 14, 2009, 18:23:07 pm »

Quote from: Stephanos on January 14, 2009, 15:03:05 pm
1) Ο καθένας έχει δικαίωμα να κατεβάσει πλαίσιο και να το ονομάσει όπως θέλει. Γιατί πειράζει αυτό?

2)Και άλλες παρατάξεις έβαλαν πλαίσια μη κατάληψης (άρα δεν είναι μόνο τα 360 άτομα που έχουν αυτή την άποψη) γιατί δεν λέτε και για αυτά?

3)Γιατί η κατάληψη έχει γίνει μέτρο της αγωνιστηκότητας του καθένα. Δηλ όποιος  ψηφίζει κατάληψη αυτοαποκαλείται αγωνιστής και όποιος δεν ψηφίζει κατάληψη είναι ηλίθιος με βάση τα λεγόμενα κάποιων.

4)Γιατί ένα φοιτητικό κίνημα πρέπει να στηρίζεται στην κατάληψη για να μπορεί να λειτουργήσει. Μήπως αυτό αποτελεί έλλειψη φαντασίας όπως ανέφερε κάποιος.

5)Όποιος πιστεύει ότι πρέπει να βγεί στο δρόμο και να αντιδράσει θα το κάνει είτε έχει κατάληψη είτε όχι είναι προσωπική επιλογή αυτό το πράγμα και είναι έξω από παρατάξεις ...  Το να συζυτάμε για το πόσοι από τους 360 θα βγούν στο δρόμο ή πόσοι από αυτούς που ψήφισαν κατάληψη συμμετέχουν στην κατάληψη δεν έχει νόημα ο καθένας ψηφίζει για τους δικούς του λόγους είτε το ένα είτε το άλλο. Η ουσία είναι να πείσεις τον άλλο να νιώσει την ανάγκη να βγεί στο δρόμο και να αντιδράσει και όχι το μέσο με το οποίο θα το κάνει αυτό και από ότι έδειξε το αποτέλεσμα καμία παράταξη δεν κατάφερε να το κάνει αυτό.

1) Καθόλου δεν πειράζει, αν γνώριζες την ιστορία πίσω από το όνομα θα σε πιάναν και εσένα τα γέλια όμως

2) Η ΠΚΣ πήρε τις 2 όβες τις, οι άλλοι 2 αχαρακτήριστοι αναμενόμενα πήραν τα 50 και 30 στελέχη τους
ό,τι πολιτική κριτική επιδέχονταν τα παραπάνω πλαίσια έγινε εκεί πέρα, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε εδώ γι' αυτά
μάντεψε που συσσωρεύτηκαν οι υπόλοιποι, το να μην γράφω κατάληψη στο πλαίσιο μου είναι ικανή συνθήκη
το να είμαι και cool και-καλά-ανεξάρτητος πάμε-όλοι-μαζί, είναι η αναγκαία
keywords to google, apolitical, adventurist
και βρήκες με καλή προσέγγιση ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που ψήφισαν καμήλα

3) Αναλύθηκαν εκτενέστατα στη συνέλευση οι λόγοι από ικανό κομμάτι ομιλητών (όχι και το σύνολο)
αντίλογος κατά την άποψη μου δεν εκφράστηκε, απλά αντιχούσε ένα "ΝΙΑΝΙΑΝΙΑΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΠΤΥΧΙΟΝΙΑΝΙΑΝΙΑ"

4) Φαντασία, και μάλιστα οργιαστική, είναι το να πιστεύεις ότι με ανοιχτή σχολή θα μαζευτεί κόσμος στις κινητοποιήσεις
όχι, το ότι με κλειστή σχολή κατά πάσα πιθανότητα θα κάτσει σπίτι του, δεν είναι κάποιου είδους λογικό επιχείρημα
κακό του κεφαλιού του
του δείχνω τον δρόμο, δεν θα τον πάρω από το χέρι κι' όλας
το να λές θέλω και τα 2 είναι απλά προπέτασμα, άντε λέτε σε μας αυτά που λέτε, μη λέτε και στον εαυτό σας ψέματα για τις προτεραιότητες σας

5) Το λέω και θα το λέω μέχρι το κλούβιο το κεφάλι μερικών να το καταλάβει
οι παρατάξεις είναι συσπειρώσεις ατόμων με όμοιες πολιτικές απόψεις
για την πιο αποτελεσματική διεκδίκιση των πιστεύω τους
δεν σε καλύπτει καμία, οργανώσου με τα κατάλληλα άτομα για να καλύψεις το κενό
η κρεβατομουρμούρα "μπλαμπλαμπλακακεςπαραταξειςμπλαμπλα" μας έχει σπάσει τα αρχίδια
και μη διανοηθεί κανείς να εκφράσει ότι οι καμήλες ήταν (προσοχή στον χρόνο)
μια τέτοια διάγνωση και "κάλυψη" πολιτικού κενού
θα είναι το λιγότερο φαιδρός

pay close attention
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #155 on: January 14, 2009, 18:24:11 pm »

Βασικά λίγο αναίσθητο ακούγεται αυτό που θα πω, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα... Οκ το έχω πει πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς που ψήφισαν τις καμήλες δεν έχουν σκοπό να συμμετέχουν στον αγώνα και μπλα μπλα μπλα.. μπορεί και οι περισσότεροι... με σκοπό να δώσουν μαθήματα να ψήφισαν αυτό το πλαίσιο για να το πετύχουν... ήταν η μόνη επιλογή που είχαν να μην ψηφίσουν παράταξη και παράλληλα να ψηφίσουν αυτό που επιθυμούν.. και έστω ότι προτιμουν να τελειώνουν ρε παιδιά απ το να αγωνιστούν.. μαγκιά του καθενός..  Ανάλογη με τη μαγκιά του άλλου που θέλει να αγωνιστεί και να διαμαρτυρηθεί και μπλα μπλα.. Και πού ξέρω εγώ, ή εσύ, αν ο άλλος που θέλει απλά να τελειώνει δεν έχει πραγματικά προβλήματα στη ζωη ΤΟΥ , δικά ΤΟΥ, τα οποία τα βάζει πάνω απ τα προβλήματα του υπόλοιπου κόσμου (όπως ειναι και φυσικό)???? για όνομα του Θεού παιδιά... δε μπορεί κανείς να βάζει στο ίδιο τσουβάλι όλο τον κόσμο, επειδή έχει κάποια άποψη... και ναι αν έχω πρόβλημα στο ΣΠΙΤΙ μου και στην οικογένειά μου και πρέπει να βοηθήσω άμεσα, πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου τι γίνεται όχι στις άλλες χώρες, αλλά ούτε καν στο διπλανό διαμέρισμα. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω και ας θεωρηθώ ατομικιστής.... Οκ ας έχουμε ιδανικά και αξίες αλλά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, και κυρίως.. μη λέμε πράγματα τα οποία ξέρουμε ότι όταν βρούμε τα σκούρα δεν υπάρχει περίπτωση να τα ακολουθήσουμε.... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.. και όταν έρχεται ο καιρός τις πληρώνει ανάλογα... καλά έκανε ο κόσμος και κατέβηκε απο το "πουθενά" όπως ακούγεται εδώ μέσα, για να δείξει επιτέλους ότι υπάρχει και άλλη άποψη από αυτή που ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ (όχι ποσοστό) φοιτητών ψήφιζε στις προηγούμενες ΓΣ (και το οποίο φυσικά ήταν και τώρα παρόν). Και όντως τραγική η κατάσταση με το ψήφισμα.. απλά θεωρώ ότι με ΤΟΣΕΣ ώρες συνέλευση κανένας μα κανένας δεν είχε διάθεση να κάτσει να μετράει χέρια και γι αυτό........ με όλη την καλή διάθεση..
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #156 on: January 14, 2009, 18:30:17 pm »

Έγινε πράγματι θέμα, για το αν θα πρέπει να έχει απόλυτη πλειοψηφία το τελικό πλαίσιο, κατά την διάρκεια της συνέλευσης?

byeeee
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #157 on: January 14, 2009, 18:35:20 pm »

ναι..εγινε...

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #158 on: January 14, 2009, 18:38:48 pm »

Quote from: portinos on January 14, 2009, 17:27:57 pm
Κάθισα και διάβασα και τις 14 σελίδες που έχουν γραφεί μέχρι τώρα. Και για να πω την αλήθεια με τρομάζουν οι απόψεις μερικών. Χτες ήμουν όλη την ώρα στην συνέλευση και ψήφισα το πλαίσιο των καμηλών. Όμως, όπως και χτες, έτσι και εδώ μέσα παιδιά που υποστήριξαν το πλαίσιο του συντονιστικού λένε στους υπόλοιπους ότι είναι πρόβατα, ηλίθοιοι και δεν ξέρω τι άλλο μόνο και μόνο επειδή διαφώνησαν μαζί τους. Δεν είναι δυνατόν μόνο αυτοί να σκέφτονται. Τραγικό!!  Πρώτη φορά όμως είδα αυτή την επίθεση σε όσους δεν τους ακολούθησαν και πραγματικά λυπάμαι γι' αυτό. Όπως και να το κάνουμε στον ίδιο χώρο βρισκόμαστε, δεν μπορούν κάποιοι επειδή έχασαν να βρίζουν τους υπόλοιπους. Σε κάθε συνέλευση όλοι λένε να κατέβει πολύς κόσμος για να είναι όσο πιο δημοκρατικές οι διαδικασίες και στη συνέλευση που ο κόσμος πηγαίνει και δεν ψηφίζει το πλαίσιο που τους ευχαριστεί τους βρίζουν. Αυτό με ενοχλεί. Και φύσικά δε μιλάω για όλους, για όσους τα είπαν.

Η επίθεση απέναντι στους υποστηρικτές των καμηλών δεν γίνεται επειδή κατέβηκαν, επειδή νίκησαν ή επειδη διαφώνησαν. Για αυτό πιστεύω ότι και τα παιδιά του συντονιστικού είπαν ότι θα τους βοηθήσουν. Η επίθεση δεν στρέφεται στους συντάκτες του πλαισίου τους οποίους όλοι σέβονται και κανείς δεν αμφισβητεί. Εγώ πιστεύω ότι είναι αυθεντικοί τύποι που θα είναι εκει. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 20.
Το θέμα είναι ποιοι ΑΛΛΟΙ κατέβηκαν, τι υποκρίνονται ότι στηρίζουν και τί κερδίζουν και τι αντιπρότειναν.
Σαφή παραδείγματα για τις πάνω 3 πτυχές είναι όπως προείπα:
1.Το ότι τράβηξαν στους κόλπους τους οργανωμένα πασπίτες και δαπίτες,κάθε φυτώριο και προτοετό.
2.Το ότι όταν ο τύπος είπε στο φίλο βαγρόπουλο (που κατ' εμέ ήταν ο πληρέστερος εκφραστής των καμηλών) ψηφίστε ανοιχτή σχολή-χαμένη εξεταστίκη απάντησε θες το σαν ψήφισμα στο σώμα, αποκαλύπτωντας ακριβώς τα στάνταρς του εκλογικού σώματος των καμηλών και τις υποκριτικές διαθέσεις τους.
3.Όλοι η επιχειρηματολογία στρέφεται ενάντια στα πλην της κατάληψης "η κατάληψη είναι αποκεντρωτική" "η κατάληψη είναι στείρα". Δεν υπάρχει σαφής επιχειρηματολογία πως τα (+) της κατάληψης μπορούν να επιτευχθούν μέσω του εναλλακτικού αγώνα. Έκτος αν τόσοι μήνες κατάληψη τα τελεύταια χρόνια δεν είχαν κανένα μα κανένα θετικό αποτέλεσμα.
4.Στη δε θέση "ο αγώνας είναι ανεπίκαιρος" τμήματος των καμηλών, απλά ας δουν τι δηλώθηκε χθες και σήμερα από "Σπηλιό", πότε πιάσαν τους δικηγόρους, πότε δείραν τη γρια, πότε δικαζονται οι συλληφθέντες με τον τρομονόμο και πότε είναι οι εκλογές.

Σεβασμός στον σεργιάδη, την ιωάννα-μυρτώ, την άλλη κοπέλα που διάβασε το πλαίσιο καμήλων και ανέβαινε για πρώτη φορά, σεβασμός στον βαγρόπουλο που είναι αυθεντικός και γνώστης, πούλο στους φοβιτσιάρηδες, στους εθελοτυφλούντες, τους ψεύτες, στους μασκοφόρους και τους παρτάκηδες οι οποίοι δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

http://negra-oveja.blogspot.com/
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #159 on: January 14, 2009, 18:45:13 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on January 14, 2009, 18:23:07 pm
1) Καθόλου δεν πειράζει, αν γνώριζες την ιστορία πίσω από το όνομα θα σε πιάναν και εσένα τα γέλια όμως
εχεις δικιο το ονομα ειναι γελοιο
Quote from: Ex_Mechanus on January 14, 2009, 18:23:07 pm
2) Η ΠΚΣ πήρε τις 2 όβες τις, οι άλλοι 2 αχαρακτήριστοι αναμενόμενα πήραν τα 50 και 30 στελέχη τους
ό,τι πολιτική κριτική επιδέχονταν τα παραπάνω πλαίσια έγινε εκεί πέρα, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε εδώ γι' αυτά
μάντεψε που συσσωρεύτηκαν οι υπόλοιποι, το να μην γράφω κατάληψη στο πλαίσιο μου είναι ικανή συνθήκη
το να είμαι και cool και-καλά-ανεξάρτητος πάμε-όλοι-μαζί, είναι η αναγκαία
keywords to google, apolitical, adventurist
και βρήκες με καλή προσέγγιση ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που ψήφισαν καμήλα

3) Αναλύθηκαν εκτενέστατα στη συνέλευση οι λόγοι από ικανό κομμάτι ομιλητών (όχι και το σύνολο)
αντίλογος κατά την άποψη μου δεν εκφράστηκε, απλά αντιχούσε ένα "ΝΙΑΝΙΑΝΙΑΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΠΤΥΧΙΟΝΙΑΝΙΑΝΙΑ"

4) Φαντασία, και μάλιστα οργιαστική, είναι το να πιστεύεις ότι με ανοιχτή σχολή θα μαζευτεί κόσμος στις κινητοποιήσεις
όχι, το ότι με κλειστή σχολή κατά πάσα πιθανότητα θα κάτσει σπίτι του, δεν είναι κάποιου είδους λογικό επιχείρημα
κακό του κεφαλιού του
του δείχνω τον δρόμο, δεν θα τον πάρω από το χέρι κι' όλας
το να λές θέλω και τα 2 είναι απλά προπέτασμα, άντε λέτε σε μας αυτά που λέτε, μη λέτε και στον εαυτό σας ψέματα για τις προτεραιότητες σας

5) Το λέω και θα το λέω μέχρι το κλούβιο το κεφάλι μερικών να το καταλάβει
οι παρατάξεις είναι συσπειρώσεις ατόμων με όμοιες πολιτικές απόψεις
για την πιο αποτελεσματική διεκδίκιση των πιστεύω τους
δεν σε καλύπτει καμία, οργανώσου με τα κατάλληλα άτομα για να καλύψεις το κενό
η κρεβατομουρμούρα "μπλαμπλαμπλακακεςπαραταξειςμπλαμπλα" μας έχει σπάσει τα αρχίδια
και μη διανοηθεί κανείς να εκφράσει ότι οι καμήλες ήταν (προσοχή στον χρόνο)
μια τέτοια διάγνωση και "κάλυψη" πολιτικού κενού
θα είναι το λιγότερο φαιδρός
δε νομιζω οτι εχεις δικιο.ολοι εχουμε ερθει σε συνελευσεις,εχουμε ακουσει αυτα που λεει ο καθε ομιλητης και αποφασιζουμε τι ψηφιζουμε βαση του τι θεωρουμε εμεις καλυτερο.εαν εγω και ο καθενας μας εχουμε σκεφτει τι θα ψηφισουμε απο πριν ο σκοπος των ομιλητων θα πρεπει να ειναι να μας καθοδηγησουν,και οχι να μας προσυλητισουν αποκαλωντας μας φαιδρους επειδη δεν αποφασιστηκε να παρουμε αγωνιστηκα μετρα,προς αυτα που προτεινει το πλαισιο τους.ειναι προφανες πιστευω οτι στη πολυωρη αυτη συνελευση δεν τα καταφεραν.και αντι να καθονται να αναλογιστουν τι συμβαινει και γιατι τετοια <<χαλια>> ακουμε και τα εξαψαλμα.επιπλεον θυμαμαι σε αλλες συνελευσεις και σε αλλα ποστ εδω στο τημμυ οτι παραπονιοντουσαν επειδη δεν πατουσε κοσμος στις συνελευσεις παντα αναβαλλονταν και τωρα παραπονιουνται λεγοντας "τι ειναι αυτα που ψηφιζουν;"
ενας,δυο,τρεις χαζοι και συμφεροντολογοι να βρεθηκαν,αντε να παει στο διαολο...αλλα οχι 160 ατομα παραπανω απο το συντονιστικο.αυτο κατι πρεπει να σημαινει.εγω θα ηθελα παντως να συγχαρω την κοπελια που μιλησε εκ μερους των παρδαλων.τετοιες πρωτοβουλιες χρειαζονται και να το ξερουν ολοι τους οτι ο κοσμος τις υποστηριζει.μονο να εχει λιγοτερο αγχος την αλλη φορα Cheesy
δε διαβασα τα προηγουμενα ποστ και συγνωμη για το μεγαλο μου ποστ

voyager

View Profile
« Reply #160 on: January 14, 2009, 18:50:16 pm »

Quote from: Turambar on January 14, 2009, 18:30:17 pm
Έγινε πράγματι θέμα, για το αν θα πρέπει να έχει απόλυτη πλειοψηφία το τελικό πλαίσιο, κατά την διάρκεια της συνέλευσης?

ένας πασπίτης θέλησε να κατεβάσει ψήφισμα για το αν αποφάσεις που θέλουν να συμμετέχει η πλειοψηφία των φοιτητών -οπως η κατάληψη- πρέπει να έχουν την απόλυτη πλειοψηφία. (βασισμένος σε ένα άρθρο του καταστατικού)
το προεδρείο δεν ήθελε να κατέβει καν το ψήφισμα. έγιναν και κάποιες εσωτερικές κόντρες με άλλους πασπίτες.
μετά ο πασπίτης είπε πως το κατεβάζει ατομικά και όχι σαν παράταξη το ψήφισμα.
το προεδρείο εξακολουθούσε να μη θέλει να κατέβει, μας έλεγε να συζητηθεί σε άλλη συνέλευση, πως ακόμα και να ψηφιστεί, δε μπορεί να εφαρμοστεί από τώρα.
ο κόσμος γιουχάρισε,
τελικά κάναμε 2 ψηφοφορίες...μία για το αν πρέπει το ψήφισμα να κατεβεί (!!) και μία για το περιεχόμενο του ψηφίσματος.Η δεύτερη έγινε έπειτα από την απειλή( ; ) πως θα μετρήσουμε τα χέρια.Λέω απειλή μιας και δεν έγινε αυτό για κανένα από τα προηγούμενα ψηφίσματα και η ώρα ήταν ήδη 9+.τελικά δεν μετρήσαμε χέρια,
το ψήφισμα δεν πέρασε

ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος κυρίες και κύριοι οργανωμένοι.

δυστυχώς συμβαίνει
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #161 on: January 14, 2009, 18:57:08 pm »

Θες να πεις, ότι έγινε δεκτό το πρώτο ψήφισμα, με το μάτι.
Και το δεύτερο, πάλι με το μάτι, φάνηκε να καταψηφίζεται?

Σουρεαλλισμοί γενικότερα voyager μου Sad

byeeee
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #162 on: January 14, 2009, 18:57:20 pm »

Σεβασμός στον σεργιάδη, την ιωάννα-μυρτώ, την άλλη κοπέλα που διάβασε το πλαίσιο καμήλων και ανέβαινε για πρώτη φορά, σεβασμός στον βαγρόπουλο που είναι αυθεντικός και γνώστης, πούλο στους φοβιτσιάρηδες, στους εθελοτυφλούντες, τους ψεύτες, στους μασκοφόρους και τους παρτάκηδες οι οποίοι δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

Τα δεχομαι ολα αυτα,απλα θελω να σε ρωτησω κατι...εγω τι ειμαι που ειχα σοβαρα προβληματα μεσα στο σπιτι μου κ εδω και 3 χρονια θελω αλλα δε γινεται να συμμετεχω γιατι το μυαλο μου ειναι αλλου? απο αλλα αυτα τι ειμαι? ειναι αυτο που ειπε ενας σε ενα προηγουμενο Post οτι μερικοι ισως εχουν αλλα προβληματα.Αυτους τι τους λες?τους αποξενωνεις?Κι αν θελησουν να πουν τη γνωμη τους μετα απο ενα ''χ'' διαστημα απουσιας?
Επισης χθες ενας φιλος μου ειπε οτι θα ψηφισει καμηλες,κ τον ρωτησα γτ δε ψηφιζει ενα απο τα αλλα πλαισια που ειναι κατα της καταληψης.Αυτο που μου απαντησε ηταν οταν τα αλλα ειχαν χρωμα πανω τους...μπλε,πρασινο,κοκκινο κτλ,κ δεν ειχε αδικο...Πρεπει καποια στιγμη για καποια σοβαρα θεματα,αν μας ενδιαφερουν στ'αληθεια,να αφησουμε τα χρωματα κ να συζητησουμε ηρεμα κ πολιτισμενα για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.Να καταλαβουμε οτι πρεπει να δουμε ο ενας τον αλλον σαν καλο φιλο που εχει το ιδιο προβλημα με μας κ να δοκιμασουμε να βρουμε μια λυση που θα μας βοηθησει ανεξαρτητα αν εγω ειμαι μπλε,πρασινος η καμηλα κι εσυ εισαι κτ αλλο απο μενα.Γιατι τελικα αυτο που μας χαρακτηριζει ειναι το κομμα,αλλα σε μια τετοια δυσκολη κατασταση κ χρονικη στιγμη για την χωρα δεν θα επρεπε.

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #163 on: January 14, 2009, 18:59:47 pm »

ε...μια διορθωση αν μου επιτρεπεις...ηταν πασπιτης ΑΛΛΑ δεν εκπροσωπουσε την πασπ,ειπε 2 τουλαχιστον φορες οτι η προταση ειναι δικια του προσωπικη.

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #164 on: January 14, 2009, 19:00:08 pm »

Quote from: voyager on January 14, 2009, 18:50:16 pm
ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος κυρίες και κύριοι οργανωμένοι.

γουαου μένω άναυδος
ανεκπαίδευτος σε καλύπτει?
κωλοπαιδαράς που κοιτάει αποκλειστικά το γαμημένο το επιστημονικό του αντικείμενο
για να προλάβει να βγει σαν καλό γραναζάκι στην παραγωγική μηχανή?
συνήθως επιλέγω το ηλίθιος, αλλά από πίσω υπάρχει και μια ανάλυση σαν την πιο πάνω

εσύ τι κρίβεις πίσω από το ηλίθιος?

pay close attention
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18 Go Up Print
Jump to: