• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 11:10:56 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 11:10:56 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 101
Total: 145
sofaki
angiek
nikpapoutsi
KG03
Carot1456
george14
okatapo
papatmaria
vagelismo
papajohnn06
noimaginationforthis
gntitsios
Tsn
vajim
gdimove
apob
Aristidis Aristidou
acolak
ntina
Giannis Masterio
tols1
sylaiangel
Mihalist
Farmakis Aggelos
Tzatzikaki
gpap
grepanis
Mr Watson
asemas
jimalexoud
Le ece
Zach
Jimlam
jm555
geo66
Billy K
avatangg
menelaras
domb765
Billyskotsikas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26 Go Down Print
Author Topic: Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα  (Read 44640 times)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Re: Απ: Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα
« Reply #270 on: December 13, 2008, 13:50:05 pm »

Quote from: mariola on December 13, 2008, 13:47:33 pm
Quote from: cecs on December 13, 2008, 13:38:58 pm
Υπάρχουν και τα ΚΕΣ παιδιά,τα κολλέγια κλπ..
Δε χρεάζεται να ξενιτευτείτε ή να χάσετε τα παιδιά σας στο εξωτερικό!  Wink

Έγραψα "αν η κατάσταση είναι έτσι και στο μέλλον". Αν υπάρχουν ανγνωρισμένα και καλά ξένα κολλέγια εδώ στην Ελλάδα θα τα στείλω εκεί τα παιδιά μου. Αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα δύσκολα τα βλέπω. Στην Τουρκία θα υπάρχουν καλύτερα παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων...ήδη νομίζω έχουν...

Μπορείς να τα στείλεις στην Τουρκία τότε.Καλύτερα,συμφωνώ.Είναι και πιο κοντά...Έχουν και ωραίο μπακλαβά.  Wink

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
Re: Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα
« Reply #271 on: December 13, 2008, 13:54:22 pm »

Quote from: gepeltek on December 13, 2008, 13:39:55 pm
Έχει πολύ πλάκα πάντως που γίνονται ακριβώς οι ίδιες συζητήσεις, με το ίδιο ακριβώς στυλ και την ίδια ακριβώς εξέλιξη, όπως γίνονταν και τότε στα τόπικ για τις συνελεύσεις στις καταλήψεις Μαιου-Ιουνίου (πριν από πόσα χρόνια- ξέχασα κιόλας), απλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Εντυπωσιακό και παράλληλα συγκινητικό το βρίσκω..  :'( Μα οι ίδιες ακριβώς ατάκες-τσιτάτα-καυγάδες-μπινελίκια-γαμωσταυρίδια;;  Grin Μόνο που άλλοι συμμετέχουν τώρα...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μπορείτε ορισμένοι παλαιοι του μάταιου τούτου φόρουμ, που πρωταγωνιστούσατε και τότε, να κάθεστε και να απαντάτε με την ίδια ευλάβεια και την ίδια προσοχή και τώρα; Δεν βαρεθήκατε πραγματικά πείτε μου; Δεν αισθάνεστε deja-Vu??  Grin Δεν συχαθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια??

Ακόμη πιο εντυπωσιακό φαινόμενο είναι οι περσόνες-κομήτες που κάνουν σταθερά την εμφάνισή τους (με διαφορετικό package βέβαια) κάθε φορά που ξεκινάει μια αντιπαράθεση παρεμφερούς θεματολογίας...

edit: Και - για να προλάβω επειδή εδώ μέσα έχω δει πολλά - προφανώς και ΔΕΝ αναφέρομαι σε 'σένα, έτσι; Απλώς παίρνω λαβή από το σχόλιό σου...

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #272 on: December 13, 2008, 13:54:50 pm »

Έλα ντε...

Τι δωρεάν παιδεία και μαλακίες.

Τα λεφτά κάνουν θαύματα, σου εξασφαλίζουν τα πάντα.

ΥΓ. Εκτός από ζωή...

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #273 on: December 13, 2008, 13:56:12 pm »

Quote from: ngine13 on December 13, 2008, 10:21:19 am
Η κατάληψη όπως ορίζεται πιο πάνω δεν ανήκει σε κανέναν και δεν επιβάλλεται σε αυτήν από καμία παράταξη - σχήμα πώς τελικά θα δράσει (ΚΑΠΕΛΩΜΑ), γιατί τότε θα χάσει τα δυναμικά της χαρακτηριστικά και ο κόσμος δύσκολα θα συμμετάσχει σε μελλοντικές καταλήψεις. Το πώς θα δράσει θα πρέπει να διαμορφωθεί από κοινού από όλους τους συμμετέχοντες..

Χαίρομαι, που υπάρχουν άτομα σαν τον Παναγιώτη που με εκφράζουν απόλυτα. Δίνω βαρύτητα ιδιαίτερα σ' αυτό που λέει στο τέλος.

Το είπε και ο Αποστόλης στη ΓΣ, ότι το συντονιστικό είναι ανοιχτό προς όλους.
Προσωπικά, είμαι κατά της κατάληψης και δε θεωρώ πως στην παρούσα φάση μπορεί να μας βοηθήσει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θ αφήσουμε τη σχολή, το δεύτερο σπίτι μας, έρημο. Δεν πρέπει να είμαστε εκει να προστατεύσουμε το πανεπιστημιο?

Σε κάποιο τοίχο, στο διάδρομο της πτέρυγας είδα το εξής σύνθημα:

"Γ.. την Παναπιστημιακή περιουσία!!! Χάος ΤΩΡΑ!!!"

και αναρωτιέμαι... ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?

Έχει αναλογιστεί κανείς τι έχει συμβει στην προσωπικότητα του απ την ωρα που μπηκε στο πανεπιστημιο? Το πώς έχει επηρεαστεί? Το ποσο έχει αλλάξει? Το πόσο άρρηκτα είσαι συνδεδεμένος με το πανεπιστήμιο ως ιδέα? Το πανεπιστήμιο ως κτίριο?

Χτες, μετα την προβολη που καναμε στο πανεπιστημιο και ημαστε ο μαγικος αριθμος των 5 ατόμων (ευτυχως που ειναι πρωτος αριθμος  Tongue ) συζητουσα με τα παιδια γι αυτο το συνθημα κι ο Καλλισθενης ελεγε πως ακουσε στη ΓΣ οτι ηταν ειρωνικο. Λυπαμαι που δεν αντεληφθην την ειρωνια. Με τετοια πραγματα δεν κανουμε πλακα.

Αντι λοιπον να κρυβεστε πίσω από οθόνες και πληκτρολόγια, κατεβείτε στη σχολή και δώστε της ζωή. Και αν κρινετε οτι υπαρχουν πραγματα που δε γουσταρετε, αλλαξτε τα. Και αν θεωρειτε τη ΓΣ "κομματικη εκδηλωση" βρειτε καποιον αλλο πιο εξυπνο τροπο. Βρειτε κάτι όμως.

Quote from: gepeltek on December 13, 2008, 13:39:55 pm
Στην επόμενη όμως θα πάω, όπως και σε αυτές που ακολουθούν της επόμενης, και αν πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο θα εχω το δικαίωμα να φτύσω κατάμουτρα, όχι αυτούς που ψήφισαν κατάληψη, ούτε καν αυτούς που την πρότειναν, αλλά όλους αυτούς που διαμαρτυρονται επίμονα, φωνάζουν προκλητικά και ανησυχούν σε εισαγωγικά, για τα μαθηματάκια τους, αλλά δεν κατέβηκαν ούτε καν να ψηφίσουν. Παρά βρήκαν καταφύγιο για τις φωνασκίες τους διαδικτυακά και μόνο! Προς το παρον μόνο ντρέπομαι για αυτούς....

υγ: Φυσικά δικαιολογίες του στυλ, ανησυχώ βέβαια πολύ και θα βγώ να το ποστάρω και στο φόρουμ και να παρακαλέσω στα γόνατα γιατι καίγομαι αλλά δεν βρίσκω χρόνο να κατέβω, έστω και μισή ώρα στο τέλος για να ψηφίσω, γιατί δουλευω και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, όχι απλά με αφήνουν ασυγκίνητο αλλά γελάω κιόλας...

δε θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο. Αλλα βλέπεις gepeltek, το πρόβλημα είναι οτι στην εισοδο της αιθουσας 5 ή του αμφιθεατρου οπου γινονται οι συνελευσεις δεν υπαρχει το κουμπί log in. Tongue

μήπως να το κατεβασουμε ως ψήφισμα?? Cheesy
« Last Edit: December 13, 2008, 14:25:38 pm by Christine » Logged

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #274 on: December 13, 2008, 14:00:49 pm »

Ήμουν χθες από την αρχή μέχρι το τέλος της συνέλευσης...Δεν ξέρω αν αυτά που θα πω γράφτηκαν και πιο πάνω...(Απλά βαριέμαι να διαβάσω όλα τα posts   Cheesy Grin)..
Εγώ προσωπικά πρώτη φορά είδα σε συνέλευση τόσο πολύ κόσμο!!!..είχε τουλάχιστον 350 άτομα και πολύ κόσμο απο άλλους συλλόγους.Επίσης εξεπλάγην με την "ησυχία" που επικρατούσε συγκριτικά με τις προηγούμενες συνελέυσεις..Ακόμα και σε μερικά σημεία που γινόταν φασαρία,το προεδρίο με μία παρατήρηση κατάφερνε να "επιβάλλει " την ησυχία...Ένιωσα επιτέλους ότι πήγα σε μια πραγματική συνέλευση..
Ας μην αναφερθώ στις τοποθετήσεις των συναδέλφων.Αυτό που δεν μάρεσε καθόλου(δεν αρέσει και στους περισσότερους),συμβαίνει σε κάθε σχεδόν συνέλευση είναι η αντιπαράθεση των των ΕΑΑΚ με την ΠΚΣ.Ένας εκπρόσωπος της ΠΚΣ πήγε να "επιτεθεί" σε μια φοιτήτρια από το βιολογικό που ήρθε να κάνει δήλωση για την απόφαση της συνέλευσής τους(νομίζω ότι ήταν εαακίτισα).Τελικά τον απομάκρυναν για λίγο από την αίθουσα.Επίσης ήρθε και μια γαλλική κάμερα με μία δημοσιογράφο και ζήτησαν να τραβήξουν πλάνα..Ο σύλλογος ψήφισε θετικά και τελικά τράβηξαν μερικά πλάνα την ώρα που μιλούσαν και εκπρόσωποι των ΕΑΑΚ αλλά και της ΠΚΣ.
Τελικά η συνέλευση κύλισε πολύ ομαλά,κράτησε βέβαια περίπου 3 ώρες και η απόφαση απότι φάνηκε από τους ψήφους είχε πολλούς υποστηρικτές.(τραγική η φιγούρα του προέδρου της ΔΑΠ στη συνέλευση... Cheesy)

28 ψήφους η ΠΚΣ

69 ψήφους η ΠΑΣΠ!!!!!(προφαμώς γιατί ήταν η μόνη που δεν έβαλε στο πλαίσιό της κατάληψη)

165 ψήφους η Συντονιστική επιτροπή της κατάληψης

δηλαδή έχουμε κατάληψη μέχρι την άλλη παρασκευή
« Last Edit: December 13, 2008, 22:22:22 pm by elisabet » Logged

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #275 on: December 13, 2008, 14:07:39 pm »

Η ομιλία του Τάσου πραγματικά με κέρδισε.Αυτό το παιδί έχει πολύ βαθιά σκέψη και απόλυτα δομημένο λόγο.
Δε θα μπορούσε να με εκφράσει καλύτερα.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #276 on: December 13, 2008, 14:12:35 pm »

Quote from: mariola on December 13, 2008, 13:36:54 pm
Quote from: Θάνος on December 13, 2008, 07:44:12 am
Quote from: guillem on December 13, 2008, 04:47:55 am
αν δεν πιστεύει πως θα ακουστεί ας πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό....!

μην το γελάς.. είναι η σκέψη που έχω στο μυαλό εδώ και καιρό μ'αυτή την... #)$(*σχολή..

Βασικά και εγώ το μετάνιωσα που ήρθα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο αλλά τώρα πλέον και να πάω έξω δεν αλλάζουν και πολλά, άσε που πλέον θα χρειάζομαι και περισσότερα χρόνια. Εξάλλου η ζωή μου είναι εδώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Τέλος παντων, στο εξωτερικό (πχ Αγγλία) χρειάζονται 3 χρόνια+1 χρόνο μάστερ+3-4 χρόνια διδακτορικό=7-8 χρόνια ενώ εδώ με τις καταλήψεις και την έλλειψη υποδομών (που αναγκάζει  τα εργαστήρια να γίνονται σε μεγαλύτερα εξάμηνα, για άλλες σχολές το λέω κυρίως) μπορεί κανείς να φτάσει να κάνει 6 χρόνια μόνο για το προπτυχιακό...ένα είναι σίγουρο πάντως, αν η κατάσταση είναι έτσι και στο μέλλον θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να στείλω τα παιδιά μου στο εξωτερικό για σπουδές...

Κοιτα, 1.5 χρονο δεν ειναι πολυ. Εχεις και την εμπειρια. Αντε προλαβαινεις.

Παντως με τις μαλακιες της κυβερνησης, που προφανως εισαι απο τα ατομα που τις δεχονται αδιαμαρτυρητα, ειναι που θα κανεις 6 χρονια και θα ειναι για προπτυχιακο.

(Εγω παντως, μαζι και με πολλα ατομα, τελειωσαμε στα 5-6 χρονια, με χαμενες εξεταστικες, καταληψεις, εργαστηρια σε χαμηλα εξαμηνα κτλ κτλ - οχι οτι μας εκαναν καλο στο σπουδαστικο κομματι, αλλα οχι οτι καταστραφηκαμε κιολας)

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #277 on: December 13, 2008, 14:12:46 pm »

Quote from: cecs on December 13, 2008, 14:07:39 pm
Η ομιλία του Τάσου πραγματικά με κέρδισε.Αυτό το παιδί έχει πολύ βαθιά σκέψη και απόλυτα δομημένο λόγο.
Ε...Ο τάσος ήταν ο τελευταίος έτσι??...Καλά μιλάμε το παιδί έσκισε με τον τρόπο που μίλησε..έχεις απόλυτο δίκιο..έπεσε το πιο δυνατό και μακρύ χειροκρότημα σε αυτόν...Ήξερε ακριβως τι να πει δεν κόμπλαρε καθόλου....και στήριζε με πολύ ωραία επιχειρήματα αυτά που έλεγε...Αφού στο τέλος χειροκροτούσε σχεδόν ολο  το αμφιθέατρο... Cheesy

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #278 on: December 13, 2008, 14:21:58 pm »

Quote from: elisabet on December 13, 2008, 14:12:46 pm
Quote from: cecs on December 13, 2008, 14:07:39 pm
Ε...Ο τάσος ήταν ο τελευταίος έτσι??...Καλά μιλάμε το παιδί έσκισε με τον τρόπο που μίλησε..έχεις απόλυτο δίκιο..έπεσε το πιο δυνατό και μακρύ χειροκρότημα σε αυτόν...Ήξερε ακριβως τι να πει δεν κόμπλαρε καθόλου....και στήριζε με πολύ ωραία επιχειρήματα αυτά που έλεγε...Αφού στο τέλος χειροκροτούσε σχεδόν ολο  το αμφιθέατρο... Cheesy

Στεναχωριέμαι που σε ενα δυο μήνες ένα τετοιο ατομο θα φύγει απ τη σχολή. Όχι μονο με εξεφρασε απόλυτα, αλλα ολος ο λόγος του ηταν παντελως διαφορετικος απο ολων των προηγουμενων ομιλητων. Ειχε επιπεδο. Και γυρναω παλι σ αυτα που ελεγα πιο  πριν:

Quote from: Christine on December 13, 2008, 05:17:28 am
Quote from: JIM777 on December 12, 2008, 19:42:16 pm
Γιατι ΜΟΝΟ μαλακιες ακουγονται εκει μεσα.Κομματικα διαμορφωμενα πλαισια.Παπαρολογιες απο αριστερους διχως τελος.

Αν ησουν σημερα εκει και ακουγες τον τελευταιο ομιλητη, δε θα ειχες την ιδια γνωμη. Ούτε ανηκω σε παραταξη, ουτε σκοπευω να το κανω τωρα στο τελευταίο έτος, αλλά έχω κουραστεί απ' αυτό τον αρνητισμό. Βλέπω παρακατω όλα αυτα πυο στέλνεις και γραφεις "εδω κανουμε κουβεντα, εδω ειναι φορουμ κτλ". Σε πληροφορω οτι εδω ειναι γραπτος λόγος, ενω στη ΓΣ υπαρχει αλληλεπίδραση. Βλεπεις, ακους. Δεν κανεις refresh και κοπανας πληκτρολόγια. Ανοιχτε τα ματια σας λίγο κ κοιταξτε να πάτε στις ΓΣ, να μαθετε να διεκδικείτε, να βρειτε άτομα να σας εμπνέουν και αν τα ατομα αυτα δεν υπαρχουν γινετε εσεις αυτοι που θα εμπνεύσουν τους άλλους.

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #279 on: December 13, 2008, 14:30:03 pm »

Και εμείς πλέον είμαστε παλιοί....
Μιλήσαμε πολλές φορές σε συνελεύσεις,φάγαμε κράξιμο από τους συνδικαλιστές.
Ένα πράγμα έχω να πω στους νεότερους:Να μη μασάνε,να μιλάνε!Χρειαζόμαστε άτομα που θα μιλάνε στις συνελεύσεις και θα τις κάνουν καλύτερες!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
mariola
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Δεν ειμαι η κοπέλα που νομιζες!

View Profile
« Reply #280 on: December 13, 2008, 14:41:36 pm »

Quote from: Aurelius on December 13, 2008, 14:12:35 pm

μην το γελάς.. είναι η σκέψη που έχω στο μυαλό εδώ και καιρό μ'αυτή την... #)$(*σχολή..

Βασικά και εγώ το μετάνιωσα που ήρθα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο αλλά τώρα πλέον και να πάω έξω δεν αλλάζουν και πολλά, άσε που πλέον θα χρειάζομαι και περισσότερα χρόνια. Εξάλλου η ζωή μου είναι εδώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Τέλος παντων, στο εξωτερικό (πχ Αγγλία) χρειάζονται 3 χρόνια+1 χρόνο μάστερ+3-4 χρόνια διδακτορικό=7-8 χρόνια ενώ εδώ με τις καταλήψεις και την έλλειψη υποδομών (που αναγκάζει  τα εργαστήρια να γίνονται σε μεγαλύτερα εξάμηνα, για άλλες σχολές το λέω κυρίως) μπορεί κανείς να φτάσει να κάνει 6 χρόνια μόνο για το προπτυχιακό...ένα είναι σίγουρο πάντως, αν η κατάσταση είναι έτσι και στο μέλλον θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να στείλω τα παιδιά μου στο εξωτερικό για σπουδές...

Παντως με τις μαλακιες της κυβερνησης, που προφανως εισαι απο τα ατομα που τις δεχονται αδιαμαρτυρητα, ειναι που θα κανεις 6 χρονια και θα ειναι για προπτυχιακο.

(Εγω παντως, μαζι και με πολλα ατομα, τελειωσαμε στα 5-6 χρονια, με χαμενες εξεταστικες, καταληψεις, εργαστηρια σε χαμηλα εξαμηνα κτλ κτλ - οχι οτι μας εκαναν καλο στο σπουδαστικο κομματι, αλλα οχι οτι καταστραφηκαμε κιολας)

Το έγραψα κιόλας ότι η ζωή μου είναι εδώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο και δεν είναι τόσο απλό να πάω έξω πλέον. Σε αντίθεση με πολλούς αριστερούς που περνάν όλη τη μέρα στη σχολή επειδή δεν έχουν ασχολίες και που μετά τη σχολή τη βγάζουν στο φόρουμ επειδή πάλι δεν έχουν  κάτι να ασχοληθούν, μερικοί από τους υπόλοιπους (άν όχι όλοι) εχουμε και μία προσωπική ζωή και κάτι παρέες που πρέπει να σκεφτούμε πριν φύγουμε...
Και στο εξωτερικό αν το κυνηγήσει κανείς μπορεί να πάρει διδακτορικό (και νομίζω είναι πιο αναγνωρισμένο από αυτά που δίνουν εδώ) στα 7 χρόνια και εσύ γράφεις ότι τελειώνουμε στα 5-6 χρόνια και παίρνουμε ένα χαρτί που επίσημα δεν ισοδυναμεί με μάστερ...και αφήστε , μη μιλάτε για γνώσεις γιατί πλέον έχω μπει στο κλίμα και ξέρω πως πάει το πράγμα στη σχολή μας...
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #281 on: December 13, 2008, 14:45:59 pm »

Quote from: mariola on December 13, 2008, 14:41:36 pm
Το έγραψα κιόλας ότι η ζωή μου είναι εδώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο και δεν είναι τόσο απλό να πάω έξω πλέον. Σε αντίθεση με πολλούς αριστερούς που περνάν όλη τη μέρα στη σχολή επειδή δεν έχουν ασχολίες και που μετά τη σχολή τη βγάζουν στο φόρουμ επειδή πάλι δεν έχουν  κάτι να ασχοληθούν, μερικοί από τους υπόλοιπους (άν όχι όλοι) εχουμε και μία προσωπική ζωή και κάτι παρέες που πρέπει να σκεφτούμε πριν φύγουμε...
Και στο εξωτερικό αν το κυνηγήσει κανείς μπορεί να πάρει διδακτορικό (και νομίζω είναι πιο αναγνωρισμένο από αυτά που δίνουν εδώ) στα 7 χρόνια και εσύ γράφεις ότι τελειώνουμε στα 5-6 χρόνια και παίρνουμε ένα χαρτί που επίσημα δεν ισοδυναμεί με μάστερ...και αφήστε , μη μιλάτε για γνώσεις γιατί πλέον έχω μπει στο κλίμα και ξέρω πως πάει το πράγμα στη σχολή μας...

Ναι,οι αριστεροί είναι βρομιάρηδες άπλυτοι τεμπελχανάδες που παίρνουν πρέζες και δεν έχουν προσωπική ζωή

ΣΥΝΕΛΘΕ

YARRRRRRRRRRRRRR
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #282 on: December 13, 2008, 14:49:34 pm »

Quote from: mariola on December 13, 2008, 14:41:36 pm
Quote from: Aurelius on December 13, 2008, 14:12:35 pm

Κι εγώ αριστερή είμαι,και η αλήθεια είναι ότι περνάω αρκετή ώρα στη σχολή,αλλά όχι τόση ώρα στο φόρουμ (γιατί βαρέθηκα κιόλας να βλέπω σαχλαμάρες τόσα χρόνια),αλλά έχω προσωπική ζωή και κάτι παρέες...Και κάνω κι άλλα πράγματα (π.χ. ιταλικά).

Λέτε να μην είμαι καλή αριστερή?????  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
gillan
Guest
« Reply #283 on: December 13, 2008, 14:51:03 pm »

Σε οσους γκρινιαζουν για τις καταληψεις τωρα θελω να αφιερωσω ενα συνθημα που φωναζουμε αυτες τις μερες...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ!
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #284 on: December 13, 2008, 14:56:36 pm »

Επίσης οι αριστεροί, επειδή ασχολούνται όλοι μέρα με τη σχολή (!?) την έχουν μικρότερη.

Να δεις που στο τέλος θα χρειαστεί πιστοποιητικό γκομενικών φρονημάτων...

ΥΓ. Οι γνώσεις (ειδικά) στο πανεπιστήμιο δε σου φυτεύονται με το ζόρι. Αν θέλεις να μάθεις, μαθαίνεις (πολλά). Αν όχι, περνάς και δεν ακουμπάς. Δε φταίει το πανεπιστήμιο όμως, φταις εσύ.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26 Go Up Print
Jump to: