• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:26:27 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:26:27 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 18:22:08]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426720
Total Topics: 31711
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 164
Total: 235
iakov
Farmengineer
chatzikys
thanosk
Billyskotsikas
Nikos_313
johnk
andreassifo
George_RT
κοτζακ
rafa98p
dimitris papadopoulos
Napoleontas
andripappa
tasos gourd
kmarkad
Summand
kutsukellis
vasilis saitis
chrysa.tsilika
George15
tzortzis
alexandraskol
dionmant
christina02
acapulco
Captain
xdallas
thomaitheodosiadou
DimGeo
tpt
Βασιλης
Fenia04
Denisivo
Tasaras
mimaki
PolarBear
chriskazakos
adaskopo
fpapat
vasilikitsatsi
noimaginationforthis
Antonis Mak
Roidos
alexlabis
andrkott
JTS
apob
koystravasvasilis
thegreekbaron
andreaspaper
thomasdt
stavros0201
kmargaritis
jojos
Marihouan820
Giannis Masterio
Katarameno
gpapailio
sotirispo2
vaggelis.ntokas
swkraths
apapagd
Κaraflodaimonas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Προφύλαξη πανεπιστημίου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Προφύλαξη πανεπιστημίου  (Read 10045 times)
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Προφύλαξη πανεπιστημίου
« Reply #30 on: December 10, 2008, 19:09:29 pm »

εντάξει βρε παιδιά θα ρθούμε! όπως λέει και το noc, για ένα ΑΠΘ ανοικτό,  όρθιο,  ρωμαλέο,  νηφάλιο,  και λειτουργικό!

It's alright
solli144
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #31 on: December 10, 2008, 21:36:28 pm »

Που φτάσαμε σε αυτή τη κοινωνία... Για την προστασία του πανεπιστημίου να είναι υπεύθυνοι οι φοιτητές και όχι η αστυνομία που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι η αρμόδια.
Το λέω σαν παρατήρηση με απόλυτο σεβασμό στο άσυλο.
Έτσι όπως έχουν τα πράμματα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στην προστασία του πανεπιστημίου που είναι δική μας περιουσία και κατάκτηση
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Προφύλαξη πανεπιστημίου
« Reply #32 on: December 10, 2008, 22:02:49 pm »

μπραβο σε οσους πηγανε,αλλα πραγματικα καταντια,να υποκαθιστουν οι φοιτητες την αστυνομια....

απο την αλλη για να ειμαστε δικαιοι,εφοσον η αστυνομια δεν εχει προσβαση στο πανεπιστημιο σε περιπτωσεις ζημιων και υλικων καταστροφων,καποια πραγματα ειναι αναποφευκτα

tu/e
fourier
Guest
Re: Απ: Προφύλαξη πανεπιστημίου
« Reply #33 on: December 10, 2008, 23:18:06 pm »

Quote from: emmanuel on December 10, 2008, 22:02:49 pm
μπραβο σε οσους πηγανε,αλλα πραγματικα καταντια,να υποκαθιστουν οι φοιτητες την αστυνομια....

Τι να την κανεις την αστυνομια? Νηπιαγωγους χρειαζομαστε.

Over and out.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #34 on: December 10, 2008, 23:23:09 pm »

Ο νηπιαγωγός είναι ψυχοφθόρο επάγγελμα, ο αστυνομικός έχει αποδειχθεί το αντίστροφο.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #35 on: December 11, 2008, 02:39:01 am »

Αυτή τη στιγμή στις πτέρυγες των πολιτικών μηχανικών και ηλεκτρλόγων γίνονται δύο μίνι πάρτυ από τον κόσμο που βρίσκεται μέσα! Το πανεπιστήμιο ξαναζωντάνεψε!

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
iliana
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #36 on: December 11, 2008, 02:57:46 am »

Quote from: electroSOK on December 11, 2008, 02:39:01 am
Αυτή τη στιγμή στις πτέρυγες των πολιτικών μηχανικών και ηλεκτρλόγων γίνονται δύο μίνι πάρτυ από τον κόσμο που βρίσκεται μέσα! Το πανεπιστήμιο ξαναζωντάνεψε!

Περιμενατε να την κανω ν αρχισετε τα παρτια, ε?  Tς τς τς... Tongue

Do not regret the things you’ve done, but those you didn’t do
Burlitsa
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

But I'm a creep... I don't belong here!!

View Profile
« Reply #37 on: December 11, 2008, 04:37:43 am »

yparxei akoma kosmos???

♥ ...μας φτιάξαν περιβάλλον στήνοντας βιτρίνες κατα μήκος της επέκτασης του εγώ που όταν δεν έχει ανάγκες τις δημιουργεί,
είμαστε ελεύθεροι μα και ριζωμένοι στη γη...
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #38 on: December 11, 2008, 04:53:40 am »

Ναι, ηλεκτρολόγοι και τοπογράφοι τουλάχιστον! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε χρειάζεται συνεχής ενίσχυση Smiley

SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #39 on: December 11, 2008, 05:40:49 am »

Παιδιά ήταν ήρεμα τα πράγματα σήμερα.

Δεν αποκλείω ότι μπορεί να επανέλθει η ένταση but hell, νομίζω τα χειρότερα έχουν περάσει για το πολυτεχνείο και το πανεπιστήμιο !

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #40 on: December 11, 2008, 12:05:57 pm »

Ανεξαρτήτως από το αν υπάρχει ένταση ή όχι, εγώ θέλω να προσθέσω το εξής:

Όσοι νοιάζεστε έστω και λίγο για το πανεπιστήμιο, σαν χώρο που μέσα του και εξαιτίας αυτού ζήσατε σημαντικές για εσάς εμπειρίες και σας σταματάει μόνο πιθανόν ο φόβος ή η αδράνεια, σηκωθείτε και ελάτε, έστω και για λίγο. Δώστε λίγο αξία και τιμή στα πράγματα που αγαπάτε.

Και όχι μόνο για αυτό. Και για να μην αφήνετε άλλους να το κάνουν για εσάς, που πιθανόν το κάνουν επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ή επωφελούνται με κάποιο τρόπο από αυτό.

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #41 on: December 11, 2008, 12:09:14 pm »

Σωστα, επωφελουνται. Θα τους στησουν αγαλμα και θα τους αναφερουν στις προσευχες.

Μαλλον το πρωτο ειναι, δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν. Ποιος καθεται σπιτι να παιξει counter strike? Ελα στο πανεπιστημιο με τους μπατσους και τους μαχαιροβγαλτες χρυσαυγιτες. Εχει περισσοτερη αδρεναλινη.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #42 on: December 11, 2008, 12:32:40 pm »

Δεν εννοούσα αυτό Στρατή. Εννοούσα ότι για εμένα, αν είσαι σε κάποια παράταξη και μαζί με αυτήν σκας στο πολυτεχνείο, τότε αμφιβάλλω τα μάλα για το πόσο το να είσαι εκεί σε αγγίζει επί του προσωπικού. Και εγώ τουλάχιστον επιθυμώ να εκκινείται κάποιος από προσωπικά κίνητρα, και να έρχεται σε επαφή με τη συλλογικότητα όταν αυτή υπάρχει. Όχι να κάνει τον εαυτό του μέλος μιας ομάδας a priori.

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτοί που ενδεχομένως σκάνε και βλέπουν μόνο γνωστές φάτσες που έχουν δει να τους πρήζουν στα αμφιθέατρα, θα πουν "ωχού μωρέ" και θα φύγουν. Κακώς, αλλά ανθρώπινο. Τέτοιες δικαιολογίες τις έχω ακούσει από κόσμο, και τις έλεγα και εγώ. Δε με ενδιαφέρει να τις κρίνω, με ενδιαφέρει να τις διώξω. Γιατί σε αυτό το σημείο είναι που μένει η κατάσταση στα ίδια και δε σκάει κόσμος που απλά δεν είναι σίγουρος για το τί θα δει όταν κατέβει στο πανεπιστήμιο.

Όσο για το κάτι καλύτερο να κάνουν, προφανώς δεν είναι θέμα επιλογής counter strike και μαχαιροβγάλτων. Απλώς νομίζω ότι για μερικούς η παρουσία στο πανεπιστήμιο είναι σχεδόν αυτόματη. Και εμένα μου αρέσουν οι συνειδητές επιλογές, με τη δυσκολία που κουβαλάν. Αλλά γράφω πιθανόν. Δεν έχω τρόπο να το ξέρω αυτό. Οπότε μπορεί απλά να λέω μπαρούφα σε αυτό το σημείο. Είναι μια προσωπική εκτίμηση.

Αυτό που έχει σημασία είναι να σκάει κόσμος που θέλει να έρθει, αλλά ζορίζεται ή φοβάται. Ή έχει αποκτήσει σχήμα καναπέ ( ή καρέκλας, δε βλέπω γιατί πρέπει να κατηγορούμε πάντα τον καναπέ!  Grin )

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #43 on: December 11, 2008, 12:41:29 pm »

Quote from: KorkoLyk on December 11, 2008, 12:32:40 pm
Δεν εννοούσα αυτό Στρατή. Εννοούσα ότι για εμένα, αν είσαι σε κάποια παράταξη και μαζί με αυτήν σκας στο πολυτεχνείο, τότε αμφιβάλλω τα μάλα για το πόσο το να είσαι εκεί σε αγγίζει επί του προσωπικού. Και εγώ τουλάχιστον επιθυμώ να εκκινείται κάποιος από προσωπικά κίνητρα, και να έρχεται σε επαφή με τη συλλογικότητα όταν αυτή υπάρχει. Όχι να κάνει τον εαυτό του μέλος μιας ομάδας a priori.

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτοί που ενδεχομένως σκάνε και βλέπουν μόνο γνωστές φάτσες που έχουν δει να τους πρήζουν στα αμφιθέατρα, θα πουν "ωχού μωρέ" και θα φύγουν. Κακώς, αλλά ανθρώπινο. Τέτοιες δικαιολογίες τις έχω ακούσει από κόσμο, και τις έλεγα και εγώ. Δε με ενδιαφέρει να τις κρίνω, με ενδιαφέρει να τις διώξω. Γιατί σε αυτό το σημείο είναι που μένει η κατάσταση στα ίδια και δε σκάει κόσμος που απλά δεν είναι σίγουρος για το τί θα δει όταν κατέβει στο πανεπιστήμιο.

Όσο για το κάτι καλύτερο να κάνουν, προφανώς δεν είναι θέμα επιλογής counter strike και μαχαιροβγάλτων. Απλώς νομίζω ότι για μερικούς η παρουσία στο πανεπιστήμιο είναι σχεδόν αυτόματη. Και εμένα μου αρέσουν οι συνειδητές επιλογές, με τη δυσκολία που κουβαλάν. Αλλά γράφω πιθανόν. Δεν έχω τρόπο να το ξέρω αυτό. Οπότε μπορεί απλά να λέω μπαρούφα σε αυτό το σημείο. Είναι μια προσωπική εκτίμηση.

Αυτό που έχει σημασία είναι να σκάει κόσμος που θέλει να έρθει, αλλά ζορίζεται ή φοβάται. Ή έχει αποκτήσει σχήμα καναπέ ( ή καρέκλας, δε βλέπω γιατί πρέπει να κατηγορούμε πάντα τον καναπέ!  Grin )

Wink Συμφωνω, ιδιως στο κομματι οτι πρεπει να κανουμε συνειδητες επιλογες.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #44 on: December 11, 2008, 17:40:51 pm »

Quote from: KorkoLyk on December 11, 2008, 12:32:40 pm

Θανάση συμφωνώ σε αυτά που λες, ωστόσο θέλω να θίξω και κάτι ακόμα που συνειδητοποίησα καλύτερα με όσα ακούστηκαν χθες στη Σύγκλητο και ότι είδαμε μετά...

Σε πολύ μεγάλο βαθμό ο κόσμος φοβάται να κατέβει λόγω της ακατάσχετης κινδυνολογίας που καλλιεργείται συστηματικά από τα ΜΜΕ. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείς να κατέβεις στο πανεπιστήμιο, αν όχι μόνος σου, άντε με 1-2 άτομα ακόμα. Σε αυτήν μου την άποψή προφανώς σημαντικό ρόλο παίζει και η χθεσινή απομυθοποίηση των κουκουλοφόρων που ακούγαμε τόσο καιρό και εν τέλει ήταν απλά φοβισμένα παιδιά 10-15 χρονών.

Ο δεύτερος λόγος που δεν έρχεται ο κόσμος, είναι ο κορεσμός και η απαξίωση του μέσου της κατάληψης. Μετά το επιτυχημένο πείραμα του Μαΐου-Ιουνίου 2006 το μέσο αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε με σύνεση και εκφυλίστηκε σε μια αντίδραση που εκφράζει ελάχιστους (σε σχέση με όσους τη στήριξαν το 2006). Για το λόγο αυτό οι σχολές είναι και θα παραμείνουν άδειες για όσο καιρό θα έχουμε κατάληψη, μάλιστα αν παρθεί εκ νέου αύριο απόφαση για κατάληψη, πολλοί θα αποχωρήσουν και για γιορτές στα σπίτια τους.

Εδώ νομίζω υπάρχει περιθώριο για συνεννόηση με τους καθηγητές, δηλαδή ν' ανοίξει η σχολή και από Δευτέρα να κατέβουν όλοι και αντί για μάθημα, να συναντήσουν καθηγητές και φοιτητές να συζητάνε για τα τρέχοντα θέματα. Δε νομίζω ότι κάποιος ο οποίος θα ξεσηκωθεί να πάει Πανεπιστήμιο θα φύγει αν δει ότι γίνεται μια γενικότερη ζύμωση, ότι υπάρχει συμμετοχή από όλες τις πλευρές. Αυτοί που δε θα έρθουν ούτε τότε, δε με ενδιαφέρουν γιατί ούτως ή άλλως δεν ασχολούνται σοβαρά με το πανεπιστήμιο, δεν το νιώθουν σπίτι τους και ενδεχομένως δεν θα τους χαλάσει και τον καφέ που κανόνισαν η θέα μιας βανδαλισμένης σχολής (ευτυχώς για την Πολυτεχνική οι ζημιές δεν είναι πολύ μεγάλες). Ένα Πανεπιστήμιο ανοιχτό, όπως αυτό στο οποίο στοχεύει η κατάληψη αλλά δυστυχώς εδώ και 1.5 χρόνο δεν το πετυχαίνει, θα πρέπει να είναι η απάντησή μας στα όσα συμβαίνουν γενικότερα και μέσα από τις εκεί συζητήσεις να καταλήξουμε και σε ειδικότερα ζητήματα που είναι στην επικαιρότητα (αστυνομική βία, δολοφονία Αλέξη κτλ.).

Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: