• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:04:46 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:04:46 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 94
Total: 145
dtsiamis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
hevidis3524
george14
Captain
Aristidis Aristidou
glavdakis
BlackClara
christina02
swthrhs
Leftor
Nekt
cremidhs
Kenedy
nikitask
thomasdt
tzortzis
narcos
Marihouan820
mimaki
Fotis Roukoutakis
dnikoa
maestros
palladas
mmikelo
CasualUndergrad
chaniotism
thunder
sterlouk
chrisdardas
elena.v
dr.giorgos
Pakapis5
kmarkad
JoHn!
chriskazakos
xdallas
bilbo
ZontanosThrylos
Mr Watson
Toaoutplasedakitoubiseswa
DimGeo
elias_farhood
kakousios
Haralampos
sassi
evitzv
ddantono
agapiecon
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Πορείες για την δολοφονία του Αλέξη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Πορείες για την δολοφονία του Αλέξη  (Read 27663 times)
antony
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Πορείες για την δολοφονία του Αλέξη
« Reply #45 on: December 09, 2008, 04:54:45 am »

ασχετως αν συμφωνω η οχι σε οσα διαδραματιστηκαν αποψε στην πορεια -γιατι απο πισω υπαρχουν εκατερωθεν ισχυρα επιχειρηματα να χρησιμοποιηθουν-, σε μια πορεια χωρις μπατσους να φυλανε(λεμε τωρα...), τους μπαχαλους πως τους σταματας??
σημερα μεχρι το υπουργειο δεν υπηρχε καμια αστυνομευση (τυχαιο αραγε...?)και μου φανηκε πως για καποιους ο αγιος βασιλης τους εδινε τη δυνατοτητα να ντυθουν με ρουχα μαρκας και να μοιραστουν το χαρμοσυνο γεγονος σε φιλους τους μεσω του καινουριου τους iphone..τα ορια ηταν καθαρα στη διακριτικη τους ευχερεια και σκοπο.
ολα αυτα τα γραφω γιατι δεν εχω καταλαβει τα οσα λεγονται περι περιφρουρησης μιας πορειας απ αυτους που τη διεξαγουν σε περιπτωση που ο αποκλινων συνοδευεται απο εξοπλισμο που μπορει να σε στειλει...

καλο βραδυ
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: December 09, 2008, 05:10:47 am »

με πιο κριτιριο ακριβως εχουμε
αξιολογησει την κλοπη απο τις
συγκεκριμενες μεγαλες αλυσιδες
ως κατι κακο?  μιλαμε για ουσια
η για επικοινωνιακα ζητηματα?

Vive le son
D'l'explosion!
dmandili
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #47 on: December 09, 2008, 05:36:15 am »

Ρε παιδια..Ε οχι και να δικαιολογουμε την κλοπη, οποιαδηποτε κλοπη κ αν ειναι αυτη..
Μην το ξεφτιλιζουμε το ζητημα.

Και οπως και να το κανουμε, ημασταν στις πορειες και ειδαμε με τα ιδια μας τα ματια πως εκφυλιστηκε η κινηση ολων των φοιτητων σημερα..
Απο τη μια μπατσοι, απο την αλλοι κουκουλοφοροι (απιστευτα πολλοι, πρεπει να παραδεχθουμε..)
Αν ειναι δυνατον να μιλαμε για ολα αυτα που εγιναν σημερα,για τους βανδαλισμους,τις κλοπες,τις απειρες φωτιες, χωρις να τρεχει τιποτα..
Καμια ευνοικη διαθεση απεναντι σε οσους διελυσαν τα παντα στο περασμα τους..

Και στο κατω κατω, θεωρω οτι το μηνυμα το πηραν οι περισσοτεροι...
Το θεμα ειναι πως θα καταφερουμε να αντιδρασουμε μεν, αλλα να σταματησουμε τους βανδαλους..
Ηδη η Τσιμισκη εχει καταστραφει, παρα πολλα καταστηματα στην Αριστοτελους...Και μην ξεχναμε οτι στην Αθηνα εγινε της πουτανας στο κεντρο, με φωτιες ακομα και σε πολυκατοικιες..Τι σκατα παραπλευρες απωλειες ειναι τα σπιτια των ανθρωπων???

Ειμαι υπερ των κινητοποιηεων, υπερ της αντιδρασης, αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει περα απο τα ορια.
Πρεπει κατι να κανουμε αμεσα..Κατι το διαφορετικο και το αποτελεσματικο..
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #48 on: December 09, 2008, 05:41:23 am »

Όσοι ήμασταν σήμερα στην πορεία βιώσαμε την βιαιότατη αστυνομική καταστολή μπροστά στο υπουργείο..τα εμετογόνα τα ρίχνανε πάνω στο κεφάλι μας..τραυματίστηκε ένα παιδί..τρέχαμε να μπούμε μέσα σε γειτονικές πολυκατοικίες να προφυλαχτούμε..

σε καποια μπαλκονια ο κοσμος εβγαινε εξω και εβριζε τους μπατσους
και οι μπατσοι ριξανε δακρυγονα στα μπαλκονια..στις πολυκατοικιες πανω

Η τρομοκρατία της αστυνομίας δεν θα περάσει. Δε θα αφήσουμε να περάσει η καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών μας. Στις πορείες, στο δρόμο και τις επόμενες μέρες θα ρίξουμε τον τρόμο.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
Social_waste

View Profile
« Reply #49 on: December 09, 2008, 05:54:16 am »

dmandili

δεν προσπαθω να δικαιολογησω η
να καταδικασω κατι. προσπαθω να δω
αν οι καταδικες που ακουω για τις κλοπες
ειναι αναφορα στο ποσο ηθικα λαθος ειναι
γενικα η κλοπη η στο αν και ποσο μας
βλαπτει επικοινωνιακα μια τετοια πρακτικη.

απο κει και περα, νομιζω οτι η σημερινη
κινηση δεν ηταν φοιτητικη. ειχε αναφορα σε
ολη την κοινωνια. και απο αυτη την αποψη ο
κουκουλοφορος ειχε θεση οσο κι εσυ.

τελος οι βανδαλισμοι και οι φωτιες που ειδα εγω
ηταν αρκετα στοχευμενα, ωστε σε γενικες γραμμες
να κρινω την πορεια ως αρκετα καλη(εξαιρεση το
τελευταιο κομματι οπου δεν υπηρχε μεριμνα ωστε
να μη σπασει το μπλοκ.) στην αθηνα τα πραγματα
ειναι νομιζω αρκετα διαφορετικα ωστε να μη μπορω
να μιλησω ακομα για αυτα.

Vive le son
D'l'explosion!
stratis
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #50 on: December 09, 2008, 09:23:57 am »

Αυτό που είδα εγώ, ήταν ότι σπάγαν και καίγαν με τη σειρά όλα τα μαγαζιά της Τσιμισκή. Αισθανόμουν πραγματικά θυμό και ντροπή καθώς τους παρακολουθούσα ανίσχυρος να σπάνε χωρίς καμμία διάκριση.

Από την άλλη η αστυνομία, ήταν ανύπαρκτη στην Τσιμισκή κι αυτό παρόλο που όταν έφτανα στην πορεία από Αριστοτέλους, είχα δει αρκετές δυνάμεις των ΜΑΤ να κινούνται παράλληλα με τους διαδηλωτές στην Ερμού.

Βέβαια στο υπουργείο φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους... Μάλιστα έτυχε αυτό να γίνει στο πιο στενό σημείο όπου πραγματικά δεν υπήρχε οδός διαφυγής για την πορεία.

Τέλος, δεν ξέρω αν υπήρχε μέριμνα ώστε να μη σπάσει το μπλοκ, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν είναι ανθρωπίνως δυνατό να παραμείνεις στη θέση σου όταν το δακρυγόνο πέφτει ακριβώς στα πόδια σου. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ εγώ τουλάχιστον ήταν να βρω αέρα να αναπνεύσω. Κι επειδή σημαδεύουν ακριβώς στο κέντρο των διαδηλωτών -και όχι πιο μπροστά, όπως θα κάναν αν θέλαν απλά να μας απωθήσουν- νομίζω ότι όσο πιο πυκνό είναι το μπλοκ, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται όταν πέφτουν δακρυγόνα.

Πραγματικά απογοητεύτηκα απίστευτα χθες...
Βλέπω μπάχαλους και ματ να παίζουν μεταξύ τους εκ του ασφαλούς, να πετάνε δακρυγόνα και πέτρες φορώντας μάσκες και κράνη και εμείς στη μέση να τα τρώμε αδιαμαρτύρητα...
Έχω απογοητευτεί γιατί ξέρω πως με εκμεταλλεύονται προβοκάτορες, κλέφτες, αστυνόμοι και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό χωρίς να διακινδυνεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα...
Έχω απογοητευτεί γιατί θέλω να διαδηλώσω για κάτι που είναι σημαντικό και αισθάνομαι ότι στην πλάτη μου καίγεται η πόλη...

Lying again on that hotel room
in Budapest
but with her present this time
warming the sheets
tasting his lips
and wiping the sweat off his skin
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #51 on: December 09, 2008, 11:32:47 am »

Γενικώς εγώ μπορώ να πω ότι διακρίνω 2 μέρη στην πορεία:

1ο)Μέχρι να φτάσουμε στο υπουργείο
2ο)Μέχρι να φτάσουμε στην σχολή θεάτρου,όπου και διαλύθηκε η πορεία

Ε λοιπόν στο 1ο μέρος της πορείας γίνανε στοχευμένα μπάχαλα.Η ΑΚ είχε φέρει κόφτη και έκοβε(και μερικές φορές έκαιγε) ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.Κανένα μαγαζάκι κανενός μικρομεσαίου.

Τώρα γιατί νομίζατε ότι υπήρχαν ανεξέλεγκτα μπάχαλα μέχρι τότε???

Όταν η πορεία έσπασε,συμφωνώ ότι δεν το χειρίστηκαν μιλιταριστικά καλά οι τύποι με τις full-face ώστε να προστατέψουν το μπλοκ μέχρι να φύγει,αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Από κει και πέρα(στο 2ο μέρος της πορείας δλδ που το μπλοκ είχε σπάσει) έγιναν έκτροπα.Πλιάτσικο κτλ,random καταστροφές και όλα τα συναφή.Και γω λέω ότι αυτό ήταν μαλακία(σε μια φάση γύρισα την πλάτη μου και είδα 2 τυπάδες να έχουν αρπάξει ένα λαπτοπ και να λέει ο ένας στον άλλον:Πωπω μαλάκα,πήρες και γαμώ τα λαπτοπ.)

Απλώς αυτό θέλω να δούμε.Αν είμαστε ενάντια στα μπάχαλα γενικά και αόριστα υπό όλες τις συνθήκες,ή αν η ιδεολογία μας μας "αφήνει" να κάνουμε μπάχαλα υπό ορισμένες περιπτώσεις....

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

YARRRRRRRRRRRRRR
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #52 on: December 09, 2008, 11:38:20 am »

Quote from: electroSOK on December 09, 2008, 05:41:23 am
Όσοι ήμασταν σήμερα στην πορεία βιώσαμε την βιαιότατη αστυνομική καταστολή μπροστά στο υπουργείο..τα εμετογόνα τα ρίχνανε πάνω στο κεφάλι μας..τραυματίστηκε ένα παιδί..τρέχαμε να μπούμε μέσα σε γειτονικές πολυκατοικίες να προφυλαχτούμε..

σε καποια μπαλκονια ο κοσμος εβγαινε εξω και εβριζε τους μπατσους
και οι μπατσοι ριξανε δακρυγονα στα μπαλκονια..στις πολυκατοικιες πανω

Η τρομοκρατία της αστυνομίας δεν θα περάσει. Δε θα αφήσουμε να περάσει η καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών μας. Στις πορείες, στο δρόμο και τις επόμενες μέρες θα ρίξουμε τον τρόμο.

Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα στη ζωη μου.

Κι οπως ελεγα κ με τον Τάσο, φρίκαρα για πρώτη φορά τόσο πολύ.

Μέχρι να φτάσουμε στην Αντιγονιδών, στο δρόμο προς υπουργείο, καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας δεν ειχα καταφερει πουθενα να δω ΜΑΤ. Οι μπάχαλοι έκαιγαν, εσπαγαν, διέλυαν με λύσσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Όλη την Τσιμισκή. Σπασμένες βιτρίνεσ και φωτιές μέσα σε τράπεζες, σε καταστήματα με ρούχα, με κοσμήματα... Όπως είπα και πιο πάνω, ήταν αδυνατον να σταματησει κανεις ατομα οπλισμένα με φτυάρια, αξίνες , σιδερολοστούς, οξυμένες καταστρεπτικές διαθέσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο....Βρίσκονταν νομίζω δεξιά κι αριστερά σ όλο το σώμα της πορείας, γιατί απ οπου περνούσαμε υπήρχαν φωτιές και σπασμένα καταστήματα και ήμαστε σχετικά στη μέση της πορείας.

Όταν αρχισαμε να πλησιαζουμε στο υπουργείο μέσα σε μία στιγμή, εκτοξεύθηκε μια φωτοβολίδα ανάμεσα μας, κάποια στον αέρα και μετά από λίγο κάποιος φώναξε "Σκύψτε!!!". Πρόλαβα μόνο να το δω και μετά το δακρυγόνο ή εμετογόνο έσκασε δίπλα μου ακριβώς, αναμεσά μας, 2 μετρα πίσω απ το πανό του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά ηρθε ο πανικός. Τρέχαμε, σε μια προσπάθεια να βρούμε αέρα, ο κόσμος ήταν απίστευτα πολύς, υπήρχε κίνδυνος να ποδοπατηθούμε, ο δρόμος ηταν στενός, γεμάτος κοσμο, δεν είχαμε που να παμε... Embarrassed
Κάποιοι, όπως διάβασα και πιο πα΄νω κατάφεραν να βρουν κτιρια να μπουνε μεσα να γλιτώσουν , εμείς όχι. Κατεβήκαμε στην Εγνατία και προχωρούσαμε παλι με το μπλοκ με κατεύθυνση προς τα πανεπιστήμια. Κάπου εκεί, μας ήρθε απο μπροστά. Και δεν ηταν μονο ενα δακρυγόνο ή εμετογονο. Ηταν πολλά. Ακουγα εκείνο το απίστευτο "φσσσσςςςς" στα πόδια μου κ δε μπορούσα να το δω το γαμημένο για να το κλωτσήσω μες τον καπνό. Και πάλι δεν υπήρχε διέξοδος, ο κόσμος έτρεχε σαν τρελός, κάποιοι στα στενά...Δεν ξέραμε που να πάμε για να σωθούμε.Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Εκ των υστέρων έμαθα για τα παιδιά που τραυματίστηκαν. Θα μπορούσα καλλιστα να είμαι εγώ, οι φίλοι και οι φίλες μου, οι 50χρονοι απ το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό ήταν ο Φόβος, ήταν ο Τρόμος.

Quote from: electroSOK on December 09, 2008, 05:41:23 am

Τάσο, θα μπορέσουμε να ρίξουμε τον τρόμο? Φοβάμαι πάρα πολύ πια... Πέρα από καθε άλλη φορά.. Φοβάμαι τόσο πολύ ότι στην επόμενη θα μας κάνουν τα ίδια και χειρότερα...Θα είμαστε το ίδιο τυχεροί τότε?

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Τσαμπίκα
Θαμώνας

View Profile
« Reply #53 on: December 09, 2008, 11:45:49 am »

Το μόνο που γνωρίζω εγώ για συλλήψεις είναι,πως το μεσημέρι,στις πορείες των μαθητών,συνέλαβαν μια μαθήτρια.Αυτό μου το είπε κοπέλα Γ'Λυκείου που ήταν χτες το βράδυ στην πορεία.Ρώτησα γιατι αλλά δεν πρόλαβε να μου απαντήσει,έπεσαν δακρυγόνα....μπροστά στα πόδια μας...

"...διότι οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε"
Αργύρης Μπακιρτζής
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #54 on: December 09, 2008, 11:47:14 am »

Quote from: vasia sivota on December 09, 2008, 11:45:49 am
Το μόνο που γνωρίζω εγώ για συλλήψεις είναι,πως το μεσημέρι,στις πορείες των μαθητών,συνέλαβαν μια μαθήτρια.Αυτό μου το είπε κοπέλα Γ'Λυκείου που ήταν χτες το βράδυ στην πορεία.Ρώτησα γιατι αλλά δεν πρόλαβε να μου απαντήσει,έπεσαν δακρυγόνα....μπροστά στα πόδια μας...

Την άφησαν μερικές ώρες αργότερα

YARRRRRRRRRRRRRR
Τσαμπίκα
Θαμώνας

View Profile
« Reply #55 on: December 09, 2008, 11:51:31 am »

Γνωρίζεις γιατί?Τι να έκανε πια μια μαθήτρια?

"...διότι οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε"
Αργύρης Μπακιρτζής
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: December 09, 2008, 12:00:30 pm »

Quote from: vasia sivota on December 09, 2008, 11:51:31 am
Γνωρίζεις γιατί?Τι να έκανε πια μια μαθήτρια?

Γενικώς οι μαθητές(ΝΑΙ,ακόμα και αυτοι) σκάσανε μύτη στην Αριστοτέλους και την πέσανε 3 φορές(αν θυμάμαι καλά) στο ΑΤ αριστοτέλους.Ακολούθησαν δακρυγόνα και πιάσανε αυτή την κοπέλα(και προφανώς την ξυλοφορτώσανε).Αφού καταλάβανε οι μπάτσοι ότι δεν θα μπορούσε μια μαθήτρια να έχει κάνει υπερ-μπάχαλα,την άφησαν ελεύθερη.

YARRRRRRRRRRRRRR
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #57 on: December 09, 2008, 12:44:13 pm »

Quote from: Godhatesusall on December 09, 2008, 11:32:47 am

Απλώς αυτό θέλω να δούμε.Αν είμαστε ενάντια στα μπάχαλα γενικά και αόριστα υπό όλες τις συνθήκες,ή αν η ιδεολογία μας μας "αφήνει" να κάνουμε μπάχαλα υπό ορισμένες περιπτώσεις....

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πει στοχευμένα μπάχαλα και τι random μπάχαλα.
Δηλαδή καίγοντας ένα κατάστημα μιας αλυσίδας που έχει άλλα 50 στην Ελλάδα ποιος πλήττεται?
Πλήττεται ο ιδιοκτήτης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει το μαγαζί του ασφαλισμένο (το ίδιο και οι τράπεζες)? Ή μήπως τα 30-40 άτομα που απασχολούνταν εκεί και θα βγάλουν τουλάχιστον ένα μήνα άνεργοι (και αν τελικά δουλέψουν πάλι εκεί μετά από κάποιο καιρό?).

Για να μην πω ότι τα μη-στοχευμένα μπάχαλα, κάψανε μικρομάγαζα, κτήρια ολόκληρα (στην Αθήνα), έσπασε το πανεπιστήμιο κτλ.

Προσωπικά δεν βλέπω κανέναν λόγο διάκρισης...
ioannisnirvana
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #58 on: December 09, 2008, 12:53:41 pm »

Τι ώρα είναι τελικά σήμερα η πορεία? 12:00 ή 15:00?
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: December 09, 2008, 12:57:15 pm »

στοχευμένα μπάχαλα:

Καίω τράπεζες και πολυεθνικές,καθώς και τα πιο μεγάλα εγχώρια μαγαζιά(πχ φωκάς) αλλά ΟΧΙ μικρο-μεσαία καταστήματα

random μπάχαλα:

Καίω ότι βρω μπροστά μου

Εγώ προσωπικά είμαι με την 1η κατηγορία.Κάψτε τράπεζες και πολυεθνικές,αφήστε ήσυχους τους ανθρώπους με τις επιχειρησούλες.

Από κει και πέρα 10-20 βλαμμένοι ασφαλίτες ή/και ψυχολογικά ανώμαλοι που καίνε τα πάντα δεν με νοιάζουν.Ξέρω ότι δεν γίνεται να απαλλαχτώ από αυτούς(γιατί το σύστημα γεννά τους καραγκιόζηδες που καίνε τα πάντα,και επίσης ξέρω ότι το σύστημα επικροτεί -με την μη σύλληψη- τέτοιες ενέργειες...Για να μην αναφερθώ στους πληρωμένους ασφαλίτες στις πορείες που είναι μεταμφιεσμένοι σε μπάχαλους και κάνουν επεισόδια)

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Go Up Print
Jump to: