• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:47:43 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:47:43 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 109
Total: 153
Nikos_313
fpapat
noys
el mariachi
Deviate
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
freskoulhs
Chr1sgr
george polymeros
Elenit
aalmpanb
Northern Eagle
andyy
miltan8
acolak
Mikekmp
Giorgos2222
DemetriosL
Giannis Masterio
Saint_GR
tasos gourd
superkolios
m.renia
dkonst
alex_samaras_
EiriniGeo
vagk
babis.o.sougias
Maximos7
sigklitiki
arisap
Spyridon01101
mpizos
antontsiorvas
Ulmo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 1ο Εξάμηνο > Γραμμική Αλγεβρα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis, Nekt) > [ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ]Σημειωσεις Γραμμικης Αλγεβρας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: [ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ]Σημειωσεις Γραμμικης Αλγεβρας  (Read 4781 times)
Sartre
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΜΠΛΕ!!!!!

View Profile
[ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ]Σημειωσεις Γραμμικης Αλγεβρας
« on: November 18, 2008, 20:24:58 pm »

Οι σημειωσεις που υπαρχουν σε ξυρογραφεια και Α4 λενε τιποτα ή δεν αξιζουν τα λεφτα τους;
Εχει κανεις να προτεινει τιποτα; Smiley

Αν δε διεκδικήσουμε σήμερα το αδύνατο, αύριο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Murray Bookchin
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: [ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ]Σημειωσεις Γραμμικης Αλγεβρας
« Reply #1 on: November 18, 2008, 20:45:17 pm »

Γραμμικη αλγεβρα γκαρουτσου λυσε τα λυμμενα και γραφεις και βαθμο!

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
mostel
Θαμώνας

Think well, sleep well, love well

View Profile
« Reply #2 on: November 18, 2008, 21:14:15 pm »

Αυτός ο Γκαρούτσος τι ειδικότητας είναι ; Σε όλα έχει βγάλει και από ένα βιβλίο.... Έλεορ

http://www.youtube.com/watch?v=qQL0RAkDOSk
...

"Σκίζω τον τοίχο, βρίσκομαι στους δρόμους, χρωματισμένους εφιαλτικά κι οι μπάντες να χτυπάνε στους ρυθμούς ξέφρενα, ενώ εγώ χάνομαι μέσα στον χρόνο, μόνος, έρημος, μέσα από εκεί που ήρθα, αφήνοντας πίσω μου ένα χαμόγελο παντοτινό στη μνήμη των ανθρώπων. Γιατί ποτέ κανείς δεν θα γνωρίσει αν ήρθα, αν έφυγα κι αν πράγματι υπήρξα κάποτε τυχαία ανάμεσά τους."

Μάνος Χατζιδάκις
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #3 on: November 18, 2008, 21:24:41 pm »

Nομιζω κανει μαθηματικα στο ΕΜΠ αν θυμαμαι καλα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
sm
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #4 on: November 18, 2008, 21:29:46 pm »

http://www.papasotiriou.gr/results.asp?ModifiedSince=0&cat=0&av=%C3%EA%E1%F1%EF%FD%F4%F3%EF%F2&ty=0&mode=0&iStatusID=-1&npage=1

...Έρχετε νέα σειρά βιβλίων με θεματολογία: Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Βιοτεχνολογία και η Ιστορία της Τέχνης (Φροντηστιριακές Ασκήσεις).  Wink Grin

Πάντως αυτή είναι και δικία μου απορία το πως έχει γράψει σε τόσους πολλούς τομείς. Μήπως δεν είναι πραγματικό πρόσωπό αλλά ομάδα συγγραφέων, κάτι σαν τον Bourbaki;  Tongue
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #5 on: November 18, 2008, 21:34:22 pm »

Ναι ρε αυτος εχει γραψει μονο για τα μαθηματικα του πολυτεχνειου αυτοπροσωπως. Γενικα νομιζω το ονομα γκαρουτσος αναφερετε στις ομωνυμες εκδοσεις που καλυπτουν πολλες θεματολογιες. Μια γνωστη μου εχει γραψει βιβλιο για την οικονομια του λυκειου το οποιο εχει πανω την επωνυμια του γκαρουτσου.

sm
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #6 on: November 18, 2008, 22:07:41 pm »

Βασικά και εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με τον συγκεκριμένο συγγραφέα εκτός του ότι δεν τον έχουν και πολύ σε εκτίμηση στους διάφορους ακαδημαϊκούς κύκλους... Μάλιστα τώρα έβλεπα κάτι posts στα οποία φαίνεται πως γράφουν φοιτητές του ΕΜΠ και οι οποίοι επίσης δεν έχουν πολύ καλή άποψη για τα βιβλία του: http://www.edra.ntua.gr/forum/archive/index.php/t-2136.html

Υπάρχει και ένα site: http://www.garoutsos.gr/ στο οποίο οι εκδόσεις ονομάζονται spin. Σε αυτό το site έχει έναν κατάλογο που σχεδόν όλα τα βιβλία είναι του Γκαρούτσου και λίγα προς το τέλος είναι άλλων συγγραφέων οπότε φαίνεται πως ότι κυκλοφορεί με αυτό το όνομα είναι δικό του. Τώρα το ότι το όνομα του site ονομάζεται Γκαρούτσος αντί για κάτι σχετικό με τις εκδόσεις μου φαίνεται λίγο παράξενο! Παρόλα αυτά δεν αναφέρονται πουθενά πληροφορίες για τον ίδιο τον συγγραφέα.
mostel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #7 on: November 18, 2008, 22:37:39 pm »

Quote from: sm on November 18, 2008, 22:07:41 pm
Βασικά και εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με τον συγκεκριμένο συγγραφέα εκτός του ότι δεν τον έχουν και πολύ σε εκτίμηση στους διάφορους ακαδημαϊκούς κύκλους... Μάλιστα τώρα έβλεπα κάτι posts στα οποία φαίνεται πως γράφουν φοιτητές του ΕΜΠ και οι οποίοι επίσης δεν έχουν πολύ καλή άποψη για τα βιβλία του: http://www.edra.ntua.gr/forum/archive/index.php/t-2136.html

Υπάρχει και ένα site: http://www.garoutsos.gr/ στο οποίο οι εκδόσεις ονομάζονται spin. Σε αυτό το site έχει έναν κατάλογο που σχεδόν όλα τα βιβλία είναι του Γκαρούτσου και λίγα προς το τέλος είναι άλλων συγγραφέων οπότε φαίνεται πως ότι κυκλοφορεί με αυτό το όνομα είναι δικό του. Τώρα το ότι το όνομα του site ονομάζεται Γκαρούτσος αντί για κάτι σχετικό με τις εκδόσεις μου φαίνεται λίγο παράξενο! Παρόλα αυτά δεν αναφέρονται πουθενά πληροφορίες για τον ίδιο τον συγγραφέα.

Βασικά για γραμμική αξίζει πολύ του Halmos.... Δε νομίζω να υπάρχει μεταφρασμένο όμως  Lips Sealed

...

"Σκίζω τον τοίχο, βρίσκομαι στους δρόμους, χρωματισμένους εφιαλτικά κι οι μπάντες να χτυπάνε στους ρυθμούς ξέφρενα, ενώ εγώ χάνομαι μέσα στον χρόνο, μόνος, έρημος, μέσα από εκεί που ήρθα, αφήνοντας πίσω μου ένα χαμόγελο παντοτινό στη μνήμη των ανθρώπων. Γιατί ποτέ κανείς δεν θα γνωρίσει αν ήρθα, αν έφυγα κι αν πράγματι υπήρξα κάποτε τυχαία ανάμεσά τους."

Μάνος Χατζιδάκις
sm
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #8 on: November 18, 2008, 22:55:53 pm »

Επειδή είδα το quote, για να μην γίνει καμιά παρερμηνεία: Δεν πρότεινα τα βιβλία του Γκαρούτσου ως καλά βιβλία για να διαβάσει κάποιος και να μάθει από αυτά. Αν με ρωτούσαν, με βάση αυτά που έχω ακούσει (καθώς εγώ δεν έχω διαβάσει κάποιο από αυτά), θα έλεγα μάλλον το αντίθετο . Τα παραπάνω τα ανέφερα σαν πληροφορίες που βρήκα στην σύντομη προσπάθειά μου να μάθω τι είναι αυτός ο συγγραφέας με αφορμή αυτό το topic (γιατί και σε εμένα φαίνεται περίεργο το πλήθος των θεμάτων με τα οποία ασχολήθηκε)
mostel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #9 on: November 19, 2008, 00:11:56 am »

Α, δεν αναφερόμουν σε εσένα sm. Έτσι το είπα, επειδή γινόταν λόγος για τον Γκαρούτσο και ξαφνικά μου ήρθε στο νου το βιβλίο του Halmos.

Quote from: Sartre on November 18, 2008, 20:24:58 pm
Οι σημειωσεις που υπαρχουν σε ξυρογραφεια και Α4 λενε τιποτα ή δεν αξιζουν τα λεφτα τους;
Εχει κανεις να προτεινει τιποτα; Smiley

Τις έχω πάρει αλλά δε λένε και πολλά.... Της φυσικής αξίζουν σίγουρα περισσότερα απ' όλες γιατί έχουν τα γνωστά 31 θέματα.. Βέβαια αυτά είναι γούστα !!

...

Μάνος Χατζιδάκις
billakos
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: September 04, 2009, 14:40:28 pm »

οι σημειώσεις από το Α4 είναι ανεβασμένες εδώ:http://rapidshare.com/files/275309358/grammikh_algevra.rar

για περισσότερες σημειώσεις:http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
sarasd
Θαμώνας

ΝΟ ΤΕΧΤ

View Profile
« Reply #11 on: September 23, 2009, 23:33:20 pm »

Προσωπικά βρίσκω πολύ βοηθητικές τις σημειώσεις του Κεχάγια που έχει στο blackboard και τις λυμένες ασκήσεις. Κάτι σημειώσεις που έχω από το Α4 δεν είναι και πολύ καλές.

SARaS
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: September 24, 2009, 11:46:47 am »

Βασικά όσον αφορά  τις  μηχανές μπορώ να πως πως με βοήθησε.Το καλό στα βιβλία του Γκαρούτσου κατά την γνώμη μου είναι τα πολλά λυμένα παραδείγματα που έχει.Δεν νομίζω σε κάποιο μάθημα κάποιο βιβλίο του να σε καλύπτει πλήρως.Είναι ας πούμε οι ασκήσεις που θα δει κάποιος αμέσως μόλις καταλάβει την θεωρία.Από εκεί και πέρα κοιτώντας παλιά θέματα καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι πολύ περισσότερο.Βέβαια υπάρχουν  και  οι  εξαιρεσεις.Γενικά αν έχτε χρόνο   για μηχανές και για εφαρμοσμένα μπορώ να πως πως σε βοηθάει να καταλάβεις πολλά , όχι όμως να πας να γράψεις μόνο με αυτό.

Edit. Ναι  ναι  ξεχάστηκα και βγήκα of topic.Δεν πειράζει κουβέντα να γίνετε :p

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
alphadyn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #13 on: September 28, 2009, 03:13:57 am »

Ο Γκαρουτσος ειναι παλιος αποφοιτος του ΕΜΠ (ηλεκτρολογος-μηχανολογος αν θυμαμαι καλα) και οταν περασε ενα απο τα παιδια του εκει αποφασισε να το βοηθησει με τα μαθηματικοειδη μαθηματα επειδη ειχε καποιες αποριες. Ετσι του ηρθε η ιδεα αυτα που ελεγε στο παιδι του να τα καταγραψει καπου και ετσι εγιναν και τα πρωτα βιβλια του. Για αυτο το λογο εχει βιβλια που απτωνται τοσο του αντικειμενου του ηλεκτρολογου οσο και του μηχανολογου και δεν στοχευουν να ειναι ακαδημαϊκα συγγραματα αλλα συλλογες ασκησεων εφαρμοσμενης θεωριας. Αυτο που πρεπει να εχετε παντα στο μυαλο σας ειναι οτι η δομη και ο γενικοτερος χαρακτηρας τους εχει αναπτυχθει με βαση το προγραμμα σπουδων του ΕΜΠ.

Υ.Γ τα παραπανω απο μαρτυριες του ιδιου, μην μας πει και κανεις οτι ειμαστε και dealer του Cheesy
Pages: [1] Go Up Print
Jump to: