• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:33:52 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:33:52 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 17
Guests: 119
Total: 136
dorapangeiou
Reidemption
Katarameno
Vgs
tasos potsakis
pliroforikarios
Giorgosklin
kofius
Giorgos2222
PANKRAV
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Επιλογή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Επιλογή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών  (Read 9025 times)
pap-x
Θαμώνας

View Profile
Επιλογή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
« on: November 15, 2008, 15:20:14 pm »

Αρχικά θέλω να σας χαιρετήσω όλους και να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να γίνω μέλος του χώρου συζητήσεών σας...

Είμαι μαθητής της 3ης Λυκείου και θέλω πολύ να περάσω στη σχολή σας.. Λοιπόν, έχω διαβάσει ένα μέρος της συζήτησης που είχε ξαναγίνει για αυτό το θέμα και πολλές ακόμα συζητήσεις και με εντυπωσίασε ένα πράγμα..Οι διχογνωμίες που υπάρχουν στην σχολή σας..π.χ. Σε κάποια σημεία λέγατε ότι η σχολή σας δεν έχει και πολύ σχέση με PCs και σε άλλα ότι είναι περισσότερο κομπιουτεράδικη σχολη...Αλλού διάβασα ότι οι ΗΜ έχουν καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αλλού ότι μάλλον θα δουλέψουν ως πωλητές!!..Τέλος πάντον, το θέμα το άνοιξα όχι γιατί είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές, αλλά για να δω αν μου ταιριάζει η σχολή..Λοιπόν, τα ενδιαφέροντα μου:

Τρελαμένος με τους υπολογιστές και την τεχνολογία, με την φυσική, με τα μαθηματικά και το Prison Break (άσχετο Cheesy ). Θέλω να δω πρακτικές εφαρμογές τους, όχι π.χ. όπως στο φυσικό τμήμα που έχουν περισσότερο θεωρία... Έχω όρεξη για διάβασμα και δουλειά αλλά όχι και υπερβολικά πράγματα...Κάνει για μένα αυτή η σχολή??? Οι επόμενες επιλογές μου θα ήταν κάνα ΑΕΙ Πληροφορικής ή κανα Φυσικό..

Επίσης θέλω να ρωτήσω πόσο εύκολο είναι για κάποιον να δουλεύει παράλληλα με την σχολή και να τελειώσει σε 5 ή το πολύ 6 χρόνια, χωρίς όμως να ξενυχτάει σε club και να την βγάζει σε καφετέριες, δλδ για κάποιον που έχει στόχο να τελειώσει σε 5 ή 6 χρόνια...

Υ.Γ.: Στον υπολογιστή είμαι μόνο τα Σαββατοκύριακα (ξέρετε γιατί) και θα μπορώ να σας απαντάω μόνο τότε..
Τα λέμε.....

"I still don’t have all the answers, but I’m beginning to ask the right questions..."
CounterSpell
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

UU

View Profile
Re: Επιλογή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
« Reply #1 on: November 15, 2008, 15:32:57 pm »

Το να τελειώσεις, γενικά, σε 5-6 χρόνια είναι από μόνο του αρκετά δύσκολο. Το να δουλεύεις παράλληλα είναι δύσκολο εξαιτίας των υποχρεώσεων της σχολής (εργαστήρια κτλ). Αν είσαι τρελαμένος με τους υπολογιστές μπορείς να συνεχίσεις να είσαι και ως φοιτητής και αυτό θα σε βοηθήσει σε κάποια πράγματα στη σχολή. Μη νομίζεις όμως πως η σχολή θα σου προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τομέα.
ΟΜΩΣ, όρεξη για δουλειά και διάβασμα πρέπει να έχεις (ή έστω να αποκτήσεις στην πορεία) αν θέλεις κάποτε να την τελειώσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο το να μπεις από το να βγεις, να το έχεις αυτό υπόψιν σου.
Η σχολή κάνει για όλους και τα μεγάλα της ατού είναι η μεγάλη, συγκριτικά με άλλων σχολών, (θεωρητική) αξία του πτυχίου που προσφέρει και το μεγάλο εύρος των αντικειμένων με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς έχοντάς το αυτό.
Just my 2 cents.

"I’d be happy to stop contradicting you, just as soon as you start being right."
pap-x
Θαμώνας

View Profile
« Reply #2 on: November 15, 2008, 15:41:08 pm »

Βασικά επειδή έχω ακούσει για πολλά άτομα που έχουν παρατήσει τη σχολή, θέλω να πω, την παράτησαν επειδή ήταν πολύ δύσκολη ή γιατί δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελαν??

"I still don’t have all the answers, but I’m beginning to ask the right questions..."
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #3 on: November 15, 2008, 15:46:15 pm »

Quote from: pap-x on November 15, 2008, 15:41:08 pm
Βασικά επειδή έχω ακούσει για πολλά άτομα που έχουν παρατήσει τη σχολή, θέλω να πω, την παράτησαν επειδή ήταν πολύ δύσκολη ή γιατί δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελαν??
Και για τα 2 Wink

Είναι φονικός συνδυασμόςμπορώ να πω. Και ως ένα σημείο αλληλένδετα.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
CounterSpell
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

UU

View Profile
« Reply #4 on: November 15, 2008, 15:47:28 pm »

Κοίτα, δεν ξέρω για τον καθένα αλλά για μένα η σχολή ήταν πολύ πιο ζόρικη από ότι την περίμενα και το αντικείμενό της πολύ διαφορετικό από αυτό που νόμιζα όταν την επέλεγα. Με λίγα λόγια, αν την είχα παρατήσει θα ίσχυαν και τα δύο. Όμως δεν την παράτησα, μιας και ποτέ δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι που θα με ενδιέφερε περισσότερο.

"I’d be happy to stop contradicting you, just as soon as you start being right."
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #5 on: November 15, 2008, 16:06:17 pm »

Αμα σου αρεσουν η Εφαρμοσμενη Φυσική και τα Εφασμοσμενα Μαθηματικα, η σχολή ειναι απο τις καλύτερες που μπορεις να βρεις. Απο Φυσική καλό ειναι να σου αρεσαν τα Ηλεκτρομαγνητικά (Β Λυκειου) και οι ταλαντώσεις (Γ Λυκείου). Απο μαθηματικα, τα περισσότερα που εχεις κανει στο σχολείο  (γενικά η σχολή εχει πολλα μαθηματικα, στην αρχη τουλάχιστον). Αυτές ειναι οι βασεις της σχολής.

Αμα είσαι απο ...τους "αλλους" που μπαίνουν στη σχολή για το software/computer enginnering περιμενε να γραψει καποιος πιο σχετικός , αλλα νομίζω πως και σε αυτό το κομματι η σχολή δε θα σε απογοητευσει.

Γενικά μην περιμένεις μια "ευκολη" σχολή σαν τα ΤΕΦΑΑ ή το Παιδαγωγικό. Εχει 61 μαθήματα σε 5 χρόνια και τα περισσότερα απο αυτά δεν περνιούνται με 2-3 μερες διαβασμα. Σε καποιες περιπτώσεις θα φτυσεις αίμα και στην πορεία μπορει και να απογοητευθεις.  Ωστόσο το ΤΗΜΜΥ εχει ενα πολυ ευρύ και ενδιαφέρον αντικέιμενο, που του τα συγχωρείς ολα!  Smiley Wink

pap-x
Θαμώνας

View Profile
« Reply #6 on: November 15, 2008, 18:21:56 pm »

Αυτό ακριβώς με ενδιαφέρει...Η εφαρμοσμένη φυσική και τα μαθηματικά αλλά επίσης και οι υπολογιστές...Δεν συγκρίνω την σχολή σας με το ΤΕΦΦΑ ή το Παιδαγωγικό φυσικά, απλά δεν θέλω και κάτι εξωπραγματικό, δλδ να ασχολούμαι με τα μαθήματα όλη μέρα...
Τώρα σκέφτομαι ότι αν πάω στο Φυσικό π.χ. δεν θα έχει Computer, αν πάω στο Πληροφορικής δεν θα έχει Φυσική και Μαθηματικά τόσο πολυ..Θέλω κάτι που εμβαθύνει στους υπολογιστές αλλα παράλληλα ασχολείται και με την πρακτική άλλων επιστημών (φυσική, μαθηματικα κτλ..)..Αυτή η περιγραφή ταιριάζει στη σχολή σας??

ikoufis
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #7 on: November 15, 2008, 18:56:00 pm »

Εκεί ακριβώς στηρίζουμε την ανωτερότητά μας σε σχέση με τα αυτά τα τμήματα που ανέφερες Tongue Tongue
ioja

View Profile
« Reply #8 on: November 15, 2008, 19:10:22 pm »

αν καταληξεις φυσικο παντως,μπορεις ανετα να κανεις καποιο μεταπτυχιακο σε τεχνολογικους τομεις αιχμης αμα θελεις την πρακτικοτητα!μπορεις και απο κει να κανεις πολλα πραγματα θεωρω

woman in black
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #9 on: November 15, 2008, 19:27:18 pm »

Bale enan uspilo stoxo twra pou eisai mathitis kai stin poreia blepeis ti tha dilwseis kai pou tha peraseis telika. Apo auta pou anafereis pantws eisai sto swsto dromo gia to antikeimeno tou THMMY. Min se anisuxei to thema duskolias tis sxolis..ta panta einai sxetika. If you can join the department then you can complete it (rule of thump for Greece). Einai alliws na eisai mixanikos Cheesy (kanw kai stixaki)  Pantws, oti ki an peraseis, tha ton breis ton dromo sou afou eisai tis ..kompiouteristikis sxolis. Ante, kala diabasmata.
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #10 on: November 15, 2008, 19:27:41 pm »

sorry kai gia ta greeklish
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #11 on: November 15, 2008, 19:48:22 pm »

Χάλια είναι φίλε μην τα ψάχνεις!

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #12 on: November 15, 2008, 20:28:02 pm »

Οσον αφορα το θεμα της δουλειας εγω εχω να σου πω....πως αν μιλαμε για Part time(γιατι το full 8ωρο και βαλε δεν μπορω ουτε καν να το φανταστω) ειναι μεν δυσκολο αλλα οχι ακατορ8ωτο,
ορεξη να χεις και υπομονη.

Βλεπεις διχογνωμιες στις κουβεντες μας θαρρω γιατι ουτε εμεις εχουμε κατασταλαξει και οι περισσοτεροι ειμαστε προπτυχιακοι δηλαδη οπως και να χει δεν εχουμε σφαιρικη αποψη για ολα τα ζητηματα.Μεχρι και το 5ο εξαμηνο(για αυτα μπορω να ξερω προς το παρον)
η σχολη εχει να κανει κατα κυριο λογο με Μα8ηματικα και Φυσικη, ελαχιστα εως κα8ολου με τους υπολογιστες(δυστυχως)

Ελπιζω δε να μην τρεφεις ψευδαισ8ησεις(οπως ετρεφα εγω) οτι η κουραση των πανελλαδικων θα ειναι το δυσκολοτερο που εχεις να αντιμετωπισεις,απλα απο εκει και περα 8α κρινονται πολυ λιγοτερα.

Ενιγουει, με το καλο να τελειωσεις και να περασεις...

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #13 on: November 15, 2008, 21:16:53 pm »

Quote from: pap-x on November 15, 2008, 18:21:56 pm
Αυτό ακριβώς με ενδιαφέρει...Η εφαρμοσμένη φυσική και τα μαθηματικά αλλά επίσης και οι υπολογιστές...Δεν συγκρίνω την σχολή σας με το ΤΕΦΦΑ ή το Παιδαγωγικό φυσικά, απλά δεν θέλω και κάτι εξωπραγματικό, δλδ να ασχολούμαι με τα μαθήματα όλη μέρα...
Τώρα σκέφτομαι ότι αν πάω στο Φυσικό π.χ. δεν θα έχει Computer, αν πάω στο Πληροφορικής δεν θα έχει Φυσική και Μαθηματικά τόσο πολυ..Θέλω κάτι που εμβαθύνει στους υπολογιστές αλλα παράλληλα ασχολείται και με την πρακτική άλλων επιστημών (φυσική, μαθηματικα κτλ..)..Αυτή η περιγραφή ταιριάζει στη σχολή σας??

Το καλο που εχει η σχολη ειναι, οτι δεν ειναι προδιαγεγραμμενο το τι θα κανεις. Μπαινεις, βλεπεις τι σου αρεσει πιο πολυ και αυτο κανεις. Υπαρχουν τρεις επιλογες. Να ασχοληθεις με υπολογιστες και ηλεκτρονικη, που ειναι αρκετα πρακτικο αντικειμενο και τα δυο, καθως ευκολα θα μπορεσεις να βρεις τροπους να εξασκεισαι, αν το θελεις. Απο μονο του αυτο ειναι τεραστιο. Μπορεις να ασχοληθεις με hardware ή software σε οτι πραγματικα επιθυμεις. Υπαρχουν οι τηλεπικοινωνιες, που εχουν πολυ κοντινη σχεση και με την ηλεκτρονικη. Ειναι περισσοτερο μαθηματικα και φυσικη. Και εχουμε και την ενεργεια, που ειναι βρωμια, ετσι για να γουσταρουμε. Στην ενεργεια κανεις πρακτικα πραγματα. Ασχολεισαι με τα μεγαλα volt, με μεγαλες εγκαταστασεις και ειναι ισως το ιδανικο αν θες να βρεις σχετικα ευκολα δουλεια στην Ελλαδα, εννοωντας βεβαια σε σχεση με το αντικειμενο που σπουδαασες. Γιατι και ηλεκτρονικος να τελειωσεις μπορεις να βρεις δουλεια, αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι αυτο θα εχει να κανει με ηλεκτρονικα αποκλειστικα.

Γενικα, ΗΜΜΥ ειναι πολυ καλη επιλογη. Ισως απο τις καλυτερες, οχι μονο γιατι μαθαινεις πραγματα χρησιμα, οχι γιατι θα βρεις πιο ευκολα δουλεια(κατι που ισχυει, αν δεν εχεις πολυ περιορισμενο πεδιο ερευνας δουλειας), αλλα επειδη δεν σε εγκλωβιζει να κανεις κατι για 4 ή 5 χρονια και να μην μπορεις να εισαι ευελικτος στο που θες να το κατευθυνεις αυτο.

Πολλοι την εγκαταλειπουν, απλα επειδη μπηκαν στην σχολη για λαθος λογους. Λογω γονιων, λογω φημων, λογω ....
Και εγω αν πηγαινα σε σχολη μπαλαρινας, επειδη εχει βαση 19.9 και βγαζεις 5.000 Ε τον μηνα δεν θα μου αρεσε και θα την παραταγα.

Γενικα, αν το θεμα ειναι να βρεις τι σου αρεσει, πανω κατω το Φυσικο θα σου δωσει επισης πολλες επιλογες. Η πληροφορικη οχι. Οποτε, απλα διαλεγεις και παιρνεις. Αν, νομιζεις οτι οταν πας Φυσικο, παλι με ηλεκτρονικες και υπολογιστες θα γουσταρεις, τοτε ελα κατευθειαν σε εμας.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
nikolayev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #14 on: November 15, 2008, 22:45:02 pm »

φιλαρακι εγω θα σταθω σε αυτο που ειπες οτι δε θες να εισαι ολη μερα με το βιβλιο στο χερι. Λοιπόν ειλικρινα ψάχτο για αλλού, πραγματικα γιατι θα εισαι ακριβώς έτσι αν θες να τελειωσεις. Η σχολή έχει αρκετό διάβασμα και σκέψου ότι αν περάσεις δε θα εισαι ο γαματος, αλλά κάποιος που μπαίνει με ελείψεις στα μαθηματικά και τη φυσική.

By the way εγω τελείωσα στα 7 με τη κουραση και τη κλεισουρα των πανελληνίων να με κυνηγαει τα πρώτα 2,5 χρονια Tongue

Η επαγγελματική προοπτική δεν είναι τοσο δυνατή μη σε παραμυθιάζουν + οτι δεν ισχυει οτι μπορεις να ασχοληθεις με ολα. Μιλαω πρακτικα και όχι θεωρητικα. Βαλε εναν ηλεκρονικο να ασχοληθει με εγκαταστασεις η εναν ενεργειακο με δικτυα και θα με θυμηθεις!

Το σημαντικό για να επιλεξεις μια σχολη στη γ λυκειου είναι να βρεις ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Αντικείμενο, ευκολία όρεξη κτλ. Ο βαθμος ομως όχι  8)

Ο λογος που στα λεω αυτα δεν ειναι για σε αποτρεψω να ερθεις στη σχολη απλα για να εισαι πιο υποψιασμενος. Ακόμα δε ξερω αμα είσαι πραγματικα σιγουρος σε αυτη την ηλικια για το τι σου αρεσει.....Γενικά οι φιλοι αποπανω εδωσαν μια καποια εικονα......

Εγω αν ξαναεδινα παντως θα εβαζα πρωτη επιλογη τοπογραφος ή μηχανολογος, ηλεκτρολογος οχι.

Συνοψίζοντας, η σχολή είναι η πιο δυσκολη που θα βρεις σαν ψαρωμενος πρωτοετης με ελείψεις, με μετρια αποκατάσταση

Η επιλογη ειναι δικια σου

Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: