• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:09:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:09:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426671
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 72
Total: 137
George_RT
giorgosm05
Kwst@ss_
anthi kotsani
sterboga
nmpampal
Captain
Antreas17
johnnypap
kstavroulis
nikos123321
Petran25
petikas
dal
xristodoulou
DPARASIOU
npalami
Lazaros8585
myrto
nikitask
Kenedy
Kv
Nianaro
mastilia
DLHERRO
akoil
Elenit
antontsiorvas
Papalamprous humor
mmikelo
Notac
nectar
Antonistsak
geo66
dimitris kiziridis
vdelimpalta
dim13
iliaspapam
tinidou
kourkou
Vharitou
nikos.a
despoina15
Ioannis Apostolikas
gorilaki
johnmout
arxigos18
apapamichail
kvas
alex_g
giorgos_skl
Antonis Mak
georgepana9
nchatzo
mavrhs
elias_farhood
Zoe06
nikpapoutsi
thaliatsk
Nikos_313
karadimitras
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Συγγράμματα - Σημειώσεις (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28 Go Down Print
Author Topic: Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος  (Read 48502 times)
oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος
« Reply #60 on: October 10, 2008, 21:37:04 pm »

Quote from: dimakis on October 10, 2008, 21:21:20 pm
-----Original Message-----
From: electroauth-bounces@faedrion.ee.auth.gr [mailto:electroauth-bounces@faedrion.ee.auth.gr] On Behalf Of margaris@eng.auth.gr
Sent: Friday, October 10, 2008 6:05 PM
To: Electroauth
Subject: [Electroauth] Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

Με αφορμή την λίαν υψηλού επιπέδου και λυσιτελή συζήτηση που 
διεξάγεται στο forum, σχετικά με το θέμα των βιβλίων, έχω να 
παρατηρήσω τα εξής:

1) Οι λίστες αναφέρονται μόνο σε βιβλία. Οι σημειώσεις είναι άλλη 
υπόθεση και φαντάζομαι ότι, όπου χρειάζεται, θα εξακολουθούν 
διανέμονται. Κάποιοι ανόητοι επιχειρούν να θολώσουν τα νερά σκοπίμως.

2) Η λίστα των βιβλίων δεν χρειάζεται την έγκριση του υπουργείου. 
Τελεία και παύλα. Χρειάζεται την έγκριση της ΓΣ του Τμήματος (που δεν 
υπάρχει) και μια τυπική υπογραφή από τον Πρύτανη.

3) Η λίστα συζητήθηκε στους Τομείς και τρεις φορές στη ΓΣ του 
Τμήματος. Άρα, ήταν γνωστή στους εκπροσώπους σας, ως περιεχόμενο και 
ως φιλοσοφία.

4) Οι εκπρόσωποί σας δεν συμμετείχαν στη συζήτηση για τη βελτίωση και 
τον εμπλουτισμό της λίστας, αλλά απλά έσκουζαν.

5) Πολλοί από τους εκπροσώπους σας γνώριζαν τη λίστα, αλλά μάλλον δεν 
καταλάβαιναν καθόλου περιεχόμενό της, επειδή ήταν φοιτητές άλλων 
Τμημάτων! Οι δικοί μας φοιτητές ήταν δογματικά αντίθετοι προς τη λίστα 
και δεν συζητούσαν.  παραπληροφορούσαν.

6) Αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι συμφοιτητές σας (εκπρόσωποι, 
συνδικαλιστές κ.ά) σας εξαπάτησαν.

7) Οι όποιες "ατέλειες" της λίστας (όπως π.χ. αυτή με το βιβλίο του 
Λογισμού ΙΙ) θα μπορούσαν να διευθετηθούν πολύ εύκολα και απλά. Αλλά 
εσείς που να βρείτε το μυαλό για κάτι τέτοιο.

8 ) Αποδείχθηκε ότι ο κακομαθημένος, εκβιαστής και τόσα άλλα Μάργαρης 
δεν σας εξαπατούσε και ότι είχε δίκαιο, όταν σας έλεγε ότι το νέο 
σύστημα είναι καλύτερο από το παλαιό.

9) Δεν κάνατε κανένα λόγο, για τα ξενόγλωσσα βιβλία της λίστας, που 
μπορεί και να θεωρηθούν σημαντική παρέμβαση του Τμήματός μας (δεν 
προσφέρονται από τον νόμο και το ΠΔ με τον τρόπο που επιβάλλουμε εμείς).

10) Αν εσείς δεν καταλαβαίνετε το συμφέρον σας, κανείς δεν πρόκειται 
να ενδιαφερθεί γι αυτό.

Εδώ ταιριάζει το, όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα, αλλά δεν 
θα το επικαλεστώ, επειδή, λόγω του χάσματος των γενεών, δεν διαθέτουμε 
την ίδια αίσθηση του χιούμορ.

Ελπίζω, η ιστορία με τα βιβλία να σας γίνει μάθημα.

Υγειαίνετε

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Νικόλαος Ι. Μάργαρης
Καθηγητής

Υ.Γ. Μπορεί να μην με ενδιαφέρει καθόλου, αν θα πάρετε βιβλία, αλλά 
ξενύχτησα αρκετές βραδιές για να ολοκληρωθούν οι λίστες! Και θα 
χρειαστούν κιʼ άλλες ακόμη, για να καταστεί δυνατή η τελική παραλαβή 
των βιβλίων από τους δικαιούχους, αν οι τελευταίοι αλλάξουν άποψη.

Επιτέλους ένας ωραίος λόγος... Κι εμείς στην τελευταία ΓΣ αυτά λέγαμε αλλά οι αντιρρησίες σε οτιδήποτε έχει σχεση με την βελτίωση των σπουδών Νικησαν... Ναι, λέω νίκησαν διοτι πλέον έχει ξεφύγει το ζήτημα των ΓΣ από συζήτηση και απόφαση σε μείζονα θέματα του Πανεπιστημίου απο τους φοιτητές, σε αγώνα δρόμου μεταξυ 2 ή τριών κομμάτων, ποιος θα μπορέσει να πάρει περισότερες ψηφους ή οχι... Στην τελευταία ΓΣ, με είπε ένας φίλος μου, πως όταν ακούστηκε το αποτέλεσμα των ΕΑΑΚ, ακουστηκε απο μερικές φωνές Εαακιτών ενα "Ουφ"... Ενα "Ουφ" που σημαινει "ευτυχώς δεν κερδισε το ΠΚΣ" έστω κι αν λέγαν το ίδιο πραγμα αυτές οι 2 παρατάξεις... Είναι ένα παιχνίδι για τις παρατάξεις πλέον... Ποιος θα κερδισει αλλα όχι ποιος θα δώσει καλύτερες λύσεις στο όποιο πρόβλημα... Τελοςπάντων, επειδή παρέκλινα λίγο απο αυτο που ήθελα να πω, ο κο. Μαργαρης είχε τελικά δικιό και πρέπει να του το σεβαστουμε... και όσοι τον πιστεψαν απο την αρχη αλλα και οσοι όχι... μπορει να κρυβεται απο πισω απο αυτα που λεει μπαγαμποντιά, αλλά η ουσία ειναι πως και για τα συγγράματα, και για τις συνελεύσεις, και για τις σημειώσεις είχε δίκιο... Αντε να δούμε τωρα... Θα συνεχίσουν να λένε το κλασσικό τους στείρο ΟΧΙ η πρατάξεις? Ενα ΟΧΙ χωρίς βάση και ουσία στην διανομή βιβλίων? Ο ΝΠ έχει 100νταδες μειονεκτήματα... δεν χρειάζεται να κατασκευάζουμε μειονεκτηματα και στα λιγα καλα - προς όφελος των φοιτητών - διατάγματα...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #61 on: October 10, 2008, 21:41:52 pm »

Στη κατάσταση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κρίνουμε αν ο κ.Μαργαρης λέει αλήθεια ή ψέματα ή ότι άλλο.
Το μόνο που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να συζητήσουμε μαζί του πριν τη ΓΣ. Ο διάλογος (χωρίς φωνές και εντάσεις) δεν είναι μόνο μια αποδοτική μορφή επικοινωνίας, εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη. 

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

(Stalin)^2
Guest
« Reply #62 on: October 10, 2008, 21:45:20 pm »

Quote from: oMpixlas on October 10, 2008, 21:37:04 pm
Επιτέλους ένας ωραίος λόγος... Κι εμείς στην τελευταία ΓΣ αυτά λέγαμε αλλά οι αντιρρησίες σε οτιδήποτε έχει σχεση με την βελτίωση των σπουδών Νικησαν... Ναι, λέω νίκησαν διοτι πλέον έχει ξεφύγει το ζήτημα των ΓΣ από συζήτηση και απόφαση σε μείζονα θέματα του Πανεπιστημίου απο τους φοιτητές, σε αγώνα δρόμου μεταξυ 2 ή τριών κομμάτων, ποιος θα μπορέσει να πάρει περισότερες ψηφους ή οχι... Στην τελευταία ΓΣ, με είπε ένας φίλος μου, πως όταν ακούστηκε το αποτέλεσμα των ΕΑΑΚ, ακουστηκε απο μερικές φωνές Εαακιτών ενα "Ουφ"... Ενα "Ουφ" που σημαινει "ευτυχώς δεν κερδισε το ΠΚΣ" έστω κι αν λέγαν το ίδιο πραγμα αυτές οι 2 παρατάξεις... Είναι ένα παιχνίδι για τις παρατάξεις πλέον... Ποιος θα κερδισει αλλα όχι ποιος θα δώσει καλύτερες λύσεις στο όποιο πρόβλημα... Τελοςπάντων, επειδή παρέκλινα λίγο απο αυτο που ήθελα να πω, ο κο. Μαργαρης είχε τελικά δικιό και πρέπει να του το σεβαστουμε... και όσοι τον πιστεψαν απο την αρχη αλλα και οσοι όχι... μπορει να κρυβεται απο πισω απο αυτα που λεει μπαγαμποντιά, αλλά η ουσία ειναι πως και για τα συγγράματα, και για τις συνελεύσεις, και για τις σημειώσεις είχε δίκιο... Αντε να δούμε τωρα... Θα συνεχίσουν να λένε το κλασσικό τους στείρο ΟΧΙ η πρατάξεις? Ενα ΟΧΙ χωρίς βάση και ουσία στην διανομή βιβλίων? Ο ΝΠ έχει 100νταδες μειονεκτήματα... δεν χρειάζεται να κατασκευάζουμε μειονεκτηματα και στα λιγα καλα - προς όφελος των φοιτητών - διατάγματα...

Το ξαναποστάρω γιατί δεν χορταίνω να το διαβάζω... Puke
Και αυτό πρέπει να μου το σεβαστείτε γιατί ανήκω στο γνωστό κόμμα των ΕΑΑΚ....
Ως πότε οι ημιμαθείς γλύφτες των παπαριών των καθηγητάδων θα μας απασχολούν με τις αιώνιες απορίες τους;
oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #63 on: October 10, 2008, 21:55:12 pm »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 10, 2008, 21:45:20 pm

Το ξαναποστάρω γιατί δεν χορταίνω να το διαβάζω... Puke
Και αυτό πρέπει να μου το σεβαστείτε γιατί ανήκω στο γνωστό κόμμα των ΕΑΑΚ....
Ως πότε οι ημιμαθείς γλύφτες των παπαριών των καθηγητάδων θα μας απασχολούν με τις αιώνιες απορίες τους;

Μαλιστα... Απο οτι θα μπορούσες να πεις προτίμησες να με πεις γλειφτη παπαριών καθηγητάδων... Μιλαμε επιπεδο... Μπραβο ρε μεγάλε, θα πας πολύ μπροστα έτσι... Αγορι μου εγώ δεν ήμουν και δεν θα είμαι ποτέ γλειφτης όπως εσύ είσαι αλλα απο την αντιθετη μερια... Οπως εσύ είσαι γλειφτης παπαριών αλλα όχι των καθηγητων... Εγώ αγόρι μου βλέπω ποιος λέει σωστά πράγματα και ποιος όχι... Συμφωνώ για παράδειγμα με την στάση σας για την κατω λέσχη κτλ... Αλλά όταν έχω μια αποψη και με βρίζεις επειδη την έχω τότε δεν είσαι καθόλου δημοκράτης όπως θα θελες να είσαι... Σε όποιον συμφωνω θα λέω οτι συμφωνω και σε όποιον όχι θα λέω όχι... χεστηκα αν εσύ και οποιοσδηποτε αλλος μου πει πως είμαι γλείφτης ή οχι... Εγώ ξέρω ποιος είμαι αντιθετα με σένα... Η αποψη μου είναι η αποψη μου...Όπως εσυ ετσι και οι ΠΚΣιτεσ και οι ΠΑΣΠιτες και οι ΔΑΠιτες κυριως, μείνετε αφοσιωμένοι στο Κομμα και άσε εμάς να σκεφτόμαστε λίγο για το πανεπιστήμιο... και AgentCain συμφωνώ μαζί σου τελικά...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #64 on: October 10, 2008, 21:56:17 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:29:10 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #65 on: October 10, 2008, 22:03:32 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on October 10, 2008, 21:56:17 pm
Τα ΕΑΑΚ διαφωνούν γενικά με την αντίληψη ότι η γνώση περιέχεται σα βιβλία

και η ΠΚΣ διαφωνεί γιατί σύμφωνα με την άποψη της δε μπορεί η αλήθεια για ένα αντικείμενο να περιέχεται σε 2 διαφορετικά συγγράμματα.

Για το δεύτερο μπορώ να υποθέσω κάποιους συλλογισμούς.
Για το πρώτο μπορεί κανείς να δώσει κάτι παραπάνω;

Αυτές τις θέσεις δεν τις άκουσα, δεν αναπτύχθηκαν τουλάχιστον μπροστά μου.

Το θέμα ανήκει στο χώρο της γνωσιοθεωρίας, με ενδιαφέρει πολύ, αξίζει να συζητηθεί.
oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #66 on: October 10, 2008, 22:06:37 pm »

Εγώ είμαι υπέρ αυτού που είπε ο κ. Δημάκης ότι η απόφαση είναι πολιτική. Όπως είπες ο ΝΝΠ έχει πολλά μειονεκτήματα και η διάταξη αυτή ίσως να είναι θετική. Αλλά και πάλι είναι καθαρά θέμα αντίληψης αν θα τη στηρίξεις. Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο δεν έχει νόημα κάποιος να διαφωνεί με την εφαρμογή της διάταξης τη στιγμή που θεωρεί ότι είναι, σα μέρος, θετική. Σε μακροχρόνιο επίπεδο όμως το γεγονός ότι είναι μέρος μίας ολότητας που μπορεί να σε καταστρέψει είναι ικανό να σε πείσει να μην την εφαρμόσεις. Για αυτό άλλωστε και η απόφαση είναι πολιτική.

Τέλος να τονίσω ότι την άποψη πως το πολλαπλό σύγγραμμα είναι θετικό δε τη συμμερίζονται ούτε τα ΕΑΑΚ ούτε η ΠΚΣ (για τη ΠΚΣ δεν είμαι σίγουρος αλλά πριν από 1 χρόνο ήταν αντίθετη)

Τα ΕΑΑΚ διαφωνούν γενικά με την αντίληψη ότι η γνώση περιέχεται σα βιβλία και η ΠΚΣ διαφωνεί γιατί σύμφωνα με την άποψη της δε μπορεί η αλήθεια για ένα αντικείμενο να περιέχεται σε 2 διαφορετικά συγγράμματα. Δε ξέρω αν αυτό το είπαν στη συνέλευση.

Αυτο που λες το σέβομαι απόλυτα... Δηλαδη το ότι εφόσον είναι μέρος ενός ΝΠ ο οποιός στο 90% του να μην πω και παραπάνω είναι σκάρτος, δεν θα πρεπε να συμφωνησουμε μαζί του... Το σέβομαι κι είναι για μένα το μόνο επιχείρημα το οποιο σέβομαι... Δηλαδη όλα τα σέβομαι αλλα αυτο ειναι το πιο ουσιαστικό... Δεν μπορώ να πω κατι ενάντι σε αυτο... Ισως η ιον σε πιο πανω της ποστ είχε δώσει την απαντηση... Εγω μόνο μπορω να σε πω πως απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη... Ούτε το κατακρινω το επιχείρημα σου ουτε μπορω... Απλα εγώ πιστευω πως εφόσον ερχεται διαταγμα διαταγμα ο ΝΠ θα πρέπει να τον αντιμετωπισουμε κι έτσι, κι όχι να τα καταρριπτουμε τα διαταγματα προς όφελος των φοιτητων στον βωμό ενός σκάρτου ΝΠ... Αλλά αυτή είναι η δίκη μου αποψη... Και σέβομαι την αποψη σου... Οχι όπως ο γνωστος μελισσοκόμος που γράφει μονο για να γραφει...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #67 on: October 10, 2008, 22:07:20 pm »

ΠΚΣ διαφωνεί γιατί σύμφωνα με την άποψη της δε μπορεί η αλήθεια για ένα αντικείμενο να περιέχεται σε 2 διαφορετικά συγγράμματα. Δε ξέρω αν αυτό το είπαν στη συνέλευση.

Καλά είμαστε σοβαροί???
δε μπορεί η αλήθεια για ένα αντικείμενο να περιέχεται σε 2 διαφορετικά συγγράμματα
Δεν θυμάμαι να είπαν κάτι τέτοιο γιατί θα υπήρχε αρκετή αποδοκιμασία.
Ας πάρουμε δλδ την ακραία περίπτωση το σύγγραμα να είναι ένα βιβλίο (μια μη ρεαλιστική προσέγγιση) είναι δυνατόν να λέμε ότι ένα αντικείμενο δεν μπορεί να προσεγγιστεί με περισσότερα του ενός συγγράμματα? Σαν να μας λένε ότι με το παλιό σύστημα έπρεπε να διαβάζουμε μόνο από το βιβλίο που μας δίνεται και να απορρίπτουμε ΟΛΑ τα άλλα!!!
Το θεωρώ τόσο τραγικό που είναι απίθανο να στεγάζεται στο μυαλό ενός εκκολαπτόμενου μηχανικού

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #68 on: October 10, 2008, 22:18:24 pm »

Quote from: AgentCain on October 10, 2008, 22:07:20 pm
ΠΚΣ διαφωνεί γιατί σύμφωνα με την άποψη της δε μπορεί η αλήθεια για ένα αντικείμενο να περιέχεται σε 2 διαφορετικά συγγράμματα. Δε ξέρω αν αυτό το είπαν στη συνέλευση.

Καλά είμαστε σοβαροί???
δε μπορεί η αλήθεια για ένα αντικείμενο να περιέχεται σε 2 διαφορετικά συγγράμματα
Δεν θυμάμαι να είπαν κάτι τέτοιο γιατί θα υπήρχε αρκετή αποδοκιμασία.
Ας πάρουμε δλδ την ακραία περίπτωση το σύγγραμα να είναι ένα βιβλίο (μια μη ρεαλιστική προσέγγιση) είναι δυνατόν να λέμε ότι ένα αντικείμενο δεν μπορεί να προσεγγιστεί με περισσότερα του ενός συγγράμματα? Σαν να μας λένε ότι με το παλιό σύστημα έπρεπε να διαβάζουμε μόνο από το βιβλίο που μας δίνεται και να απορρίπτουμε ΟΛΑ τα άλλα!!!
Το θεωρώ τόσο τραγικό που είναι απίθανο να στεγάζεται στο μυαλό ενός εκκολαπτόμενου μηχανικού

Συμφωνω...
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #69 on: October 10, 2008, 22:28:52 pm »

Πότε θα μάθουμε αν θα πάρουμε τλκ βιβλία ή όχι??Τίθεται ζήτημα ξανασυζήτησης του θέματος?
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #70 on: October 10, 2008, 22:36:39 pm »

Quote from: dimakis on October 10, 2008, 18:15:46 pm

Εγώ πχ. πρότεινα ξενόγλωσσο σύγγραμμα σε ένα από τα μαθημάτα μου.
Τα τύμπανα ήδη βαρέσαν, από τις τελευταίες βαθμίδες των διοικητικών υπαλληλίσκων, ότι δεν είναι σύννομη η πρότασή μου.

Εξ' όσων γνωρίζω, με το νέο νόμο περί βιβλίων μπορούμε να πάρουμε ξενόγλωσσο βιβλίο (στα θετικά) αλλά πρέπει να βγαίνει από ελληνικό εκδοτικό οίκο (κοινώς μια τρύπα στο νερό!)

Μία διεκδίκηση που θα στήριζα θα ήταν να επιτραπεί να πάρουμε οποιοδήποτε βιβλίο από οποιονδήποτε εκδοτικό οίκο, το οποίο θα ήταν μεγάλο βήμα μπροστά αφού σε αρκετά αντικείμενα που δεν υπάρχει διαθέσιμο βιβλίο στα ελληνικά θα μπορούσαμε να παίρνουμε..
fourier
Guest
« Reply #71 on: October 10, 2008, 22:52:17 pm »

Οι πληροφοριες λενε πως αυτη τη στιγμη ο Μαργαρης ειναι στη σχολη και παραλαμβανει κιβωτια με βιβλια, απο την πορτα των Τοπογραφων, για να τα μοιρασει κρυφα στους φοιτητες.
pmousoul
Guest
« Reply #72 on: October 10, 2008, 23:08:00 pm »

Βρε παιδιά.. τόσα χρόνια είμαστε στο πανεπιστήμιο.. αλλά δεν θέλουμε να καταλάβουμε.

Οι εκδότες βγάζουν πολλά λεφτά από το πανεπιστήμιο και υπεύθυνοι για τον πλούτο τους είναι οι καθηγητές μας ή τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς που ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για τον εκδότη παρά για το πανεπιστήμιο.

Εάν οι καθηγητές μας στήριζαν την δημιουργία πανεπιστημιακών εκδόσεων ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ καλύτερα.

Υ.Γ. : Όταν λέω τους καθηγητές μας εννοώ τους καθηγητές όλου του πανεπιστημίου.
Fearless1988
Guest
« Reply #73 on: October 10, 2008, 23:13:11 pm »

ΛΟΙΠΟΝ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΓΑΡΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ. οταν ήρθα στην σχολή ακουγα για το παιχνιδι που παίζει. και τώρα το είδα με τα μάτια μου. σε συνέλευση τμήματος που οι αναλογίες ήταν υπέρ στο να μην περάσουν τα συγγράματα η ΠΚΣ κάλεσε ψηφοφορία εκείνη την στιγμή και ο Μαργαρης την απέριψε λέγοντας ειρωνικά "Εγώ αυτα στην παρέα μου τα λέω πουστιες".
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ στο προηγούμενο τμήμα ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (πτυχή του Νεου νόμου πλαισίου) χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι εκπρόσωποι των φοιτητών οτι συμβαίνει ΓΣ τμήματος την δεδομένη στιγμή;

Εκφράσεις του στυλ ιδου η ρόδος ιδου και το πήδημα. γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ να ανακαλέσουν αποφάσεις γενικών συνελεύσεων των τελευταίων τριων χρόνων γιατι θα μείνουν χωρις βιβλία και μετατόπιση ευθυνών καθε τι άλλο παρα εκφράσεις προέδρου μπορεί να είναι..

ο ίδιος γύρισε και έλεγε σε ΓΣ τμήματος πως θα κοροιδέψουμε το υπουργείο... Λες και το υπουργείο είναι κανένας πρωτοετής φοιτητής που δεν ξέρει που βρίσκεται και που πατάει.

Το υπουργείο αυτη τη στιγμή μειώνει χρηματοδοτήσεις της παιδείας όσο το δυνατόν περισσότερο. Καθαρίστριες, νυχτοφύλακες, επιδοτήσεις απο την λέσχη και ένα σωρο ακόμα που μου διαφεύγουν. Τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα πληρώνει τους εκδοτικους οίκους για να παράγουν την διπλάσια - τριπλάσια έως και τετραπλάσια ποσότητα  βιβλίων αναλογα με τον αριθμο επιλογής συγγραμάτων ανα μάθημα; καποιο λάκο δεν έχει η φαβα;

Το ίδιο το υπουργείο είπε πως τα πρωτα δυο χρονια τα λεφτα θα πιστώνονται με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τα βιβλία και θα πάρουμε πίσω τα λεφτα μας μετα απο δυο χρόνια. ποιος μου λεει οτι θα τα πάρω και γιατι να εμπιστευτώ ένα κράτος που έχει απλήρωτους λογαριασμούς;

ποιος εκδοτικος οίκος θα αναλάβει να εκτυπώσει αυτα τα εξιδικευμένα βιβλία στην ποσότητα που θα του ζητηθούν μη γνωρίζοντας πότε θα πληρωθεί; επαγγελματίας είναι δεν ρισκάρει εύκολα με το δημόσιο.

το οτι μπορεί να αλλάξει η νομοθεσία με ένα απλο προεδρικο διάταγμα μην το βλέπετε τόσο αθώα...

Για να κλείνω ο σύλλογος μας έχει παρει καταδικαστικές αποφάσεις για κάθε πτυχή αυτού του εκτρώματος.
και αν φοβάστε ότι θα μείνουμε χωρίς βιβλία αν υποκίπτετε στους εκβιασμούς του υπουργείου απλα επιβεβαιώνεται την φήμη που έχουμε σαν ηλεκτρολόγοι και λυπάμαι που σπουδάζω στα ιδια θρανία με σας

αν θέλετε ελατε και απο καμία γενική συνέλευση τμήματος να δείτε τα ειδωλα σας πως φέρονται εκει μέσα... και αφήστε αυτές τις γελειότητες μέσα στο φορουμ
pmousoul
Guest
« Reply #74 on: October 10, 2008, 23:35:42 pm »

Τέλος να πω και την άποψή μου γιατί πολύ γκρίνια έχει πέσει μέχρι τώρα και από τους μεν και από τους δε..

1. Αποτελούν οι καθηγητές πλειοψηφία στην συνέλευση ή όχι?

2. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα αναλάβουν την ευθύνη να μην δώσουν βιβλία στους φοιτητές?

3. Ο αγώνας κατά μίας διάταξης του νόμου δεν έχει νόημα πια.. νόημα έχει πρόταση για αντικατάσταση της παρούσας διάταξης με μία καλύτερη, αλλά αυτός ο αγώνας δεν δόθηκε ποτέ και ούτε πρόκειται να δοθεί.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28 Go Up Print
Jump to: