• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:53:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:53:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 108
Total: 175
Isidora
BlackBeard
sterxz
Zaxarenia
mdimitrig
Denisivo
mavropan
Anonikos
sotirispo2
Bill g
George_RT
Oxil
witchingHour
theofr
ANDVRONTZOS
manos_diakakis
Ulmo
cpapast
apol
cchristodoulou
pdiamantis
Tserk
asimeniacha
itsikou
aachmet
xristostsi03
vaggelisx
aggelina
Yamal
johnliko333388
gpr000
swthrhs
ant2946
κοτζακ
vagk
gramniko
DarkMagiK06
thathas12
anna.f
Captain
Annapar
Andreas04
3rdDegreeBurn
Ioannis Apostolikas
thaliatsk
Panagismark
Haralampos
giannisdomu
evax
kosovi
ecevz
dimitris papadopoulos
cheinopor
stavr0s16
kassamanwlhs
kouf
alexlemp
miltan8
tmpadasn
themis01
dimitris585
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)  (Read 10262 times)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« on: November 22, 2005, 20:34:55 pm »

Αύριο, Τετάρτη 23/11 στις 10π.μ. γίνεται στην αίθουσα απέναντι από τα ασανσέρ του κτιρίου Δ' έκτακτη συνέλευση με θέματα τα νομοσχέδια για την εκπαίδευση και τις αλλαγές που προωθούνται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το τμήμα καλείται να πάρει θέση απέναντι σε αυτά τα νομοσχέδια (θετική-αρνητική). Αυτή η συνέλευση ζητήθηκε από το Πανεπιστήμιο να γίνει σε κάθε τμήμα χωριστά και μετά να γίνει Σύγκλητος όπου θα καθοριστεί η στάση του Πανεπιστημίου. Όπως καταλαβαίνετε, είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Οι φοιτητές μπορούμε να παραστούμε (μέσω των 17 εκπροσώπων μας) αλλά και όποιος επιθυμεί προσωπικά, ως παρατηρητής (χωρίς δικαίωμα λόγου).
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
Re: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #1 on: November 22, 2005, 22:08:25 pm »

Ίσως να έχει και άλλα θέματα εκτός των νέων εκπαιδευτικών μέτρων. Αλλά το βασικότερο θέμα αύριο θα είναι "τι απόφαση θα πάρει το τμήμα μας για τα νέα εκπαιδευτικά μέτρα".

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
Απ: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #2 on: November 23, 2005, 14:37:12 pm »

Τελικά η συνέλευση θα γίνει αύριο πέμπτη 24/11/2005 ώρα 10πμ

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #3 on: November 24, 2005, 00:35:23 am »

Η ώρα είναι περασμένη για να έχει αξία μια απάντηση αλλά, μαθήματα και εργαστήρια εκείνη την ώρα θα παίξουν;

byeeee
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #4 on: November 24, 2005, 23:36:04 pm »

Όταν έχει συνέλευση το τμήμα δε σταματάνε τα μαθήματα.  Shocked Shocked
Σήμερα έγινε τελικά. Ζητώ συγγνώμη για την αρχική άκυρη ενημέρωση, αλλά δεν φταίω εγώ σας βεβαιώ...
Όπως ανέμενα δεν ήταν το βασικό θέμα τα εκπαιδευτικά και ουσιαστικά θάφτηκαν...
Άλλη μια φορά αναβλητικότητα. Το θετικό ήταν η παρουσία φοιτητών, των εκπροσώπων (όλοι σχεδόν!) και των παρατηρητών. Ήμαστε περισσότεροι από τα μέλη ΔΕΠ εκεί!
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #5 on: November 25, 2005, 00:31:44 am »

Τι συζητηθηκε παιδια?
Εγω ενα μισαωρο που παρακολουθησα αναφεροταν στην προταση του Μαργαρη για την "ομοτιμια"...
Μπηχτες και κακο..!!
Το θεμα ηταν για το αν θα τιμηθει με τον τιτλο του "ομοτιμου καθηγητου" ο Στασινοπουλος!
ειχε την πλακα του..
απ τη μια πλευρα Μικροπουλος,Παπαγιαννης,Ντοκοπουλος απ την αλλη Σαμαρας, Πανας!
Ποιοι υποστηριζαν ποια αποψη θα το αφησω στην κριση σας! Smiley

Απλα εγω εχω μια απορια...
Ο τιτλος του "ομοτιμου" προσφερει καποια χρηματα συνταξης παραπανω?
Αλλιως αν προκειται απλα για εναν τιμιτικο τιτλο ειμαι της γνωμης οτι σε εναν καθηγητη τετοιας εμβελειας (εχω ακουσει ουκ ολιγα) πρεπει να δινεται η τιμη! Πιστευω ο τιτλος δεν θα "υποτιμηθει" (ακουστηκε κ αυτο) !!

Εσεις τι λετε?

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #6 on: November 25, 2005, 18:24:51 pm »

Quote from: JAs0n-X on November 25, 2005, 00:31:44 am
Αλλιως αν προκειται απλα για εναν τιμιτικο τιτλο ειμαι της γνωμης οτι σε εναν καθηγητη τετοιας εμβελειας (εχω ακουσει ουκ ολιγα) πρεπει να δινεται η τιμη! Πιστευω ο τιτλος δεν θα "υποτιμηθει" (ακουστηκε κ αυτο) !!

Εσεις τι λετε?

Και γω την ίδια απορία είχα χθές. Παρόλα αυτά το θέμα των χρημάτων δε τέθηκε από κανένα μέλος, που σημαίνει ότι είτε δεν υπάρχει κάποια αύξηση στη σύνταξη, είτε ότι οι καθηγητές μας είναι υπεράνω χρημάτων.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Απ: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #7 on: November 25, 2005, 22:33:29 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on November 25, 2005, 18:24:51 pm
Quote from: JAs0n-X on November 25, 2005, 00:31:44 am

Εσεις τι λετε?

Και γω την ίδια απορία είχα χθές. Παρόλα αυτά το θέμα των χρημάτων δε τέθηκε από κανένα μέλος, που σημαίνει ότι είτε δεν υπάρχει κάποια αύξηση στη σύνταξη, είτε ότι οι καθηγητές μας είναι υπεράνω χρημάτων.

Αγόρια μου το πιάσατε το νόημα αλλά μάλλον ανάγνωση δεν γνωρίζετε, όπως μάλλον δεν γνωρίζετε και το πού είστε. Για να απαντήσετε στις αφελείς ερωτήσεις σας και να κρίνετε τις ακόμη πιο αφελείς  απαντήσεις σας, αρκεί να διαβάζατε ό,τι έδειχνε ο Μάργαρης στην οθόνη (τους νόμους)  και μετά να μάθετε τι εστί πανεπιστημιο, τι καθηγητής και τι ομότιμος καθηγητής. Φυσικά καλό είναι να ξεχωρίζει κανείς και τον ... καραγκιόζη.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #8 on: November 25, 2005, 23:58:00 pm »

Που είμαι;
Τι εστί πανεπιστήμιο;
Τι είναι καθηγητής και τι ομότιμος καθηγητής;
Και φυσικά αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά λίγοι δείχνουν να ξέρουν με σιγουριά...
τι εστί καραγκιόζης;

byeeee
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #9 on: November 26, 2005, 04:50:38 am »

Quote from: Vulcan on November 25, 2005, 22:33:29 pm
Αγόρια μου το πιάσατε το νόημα αλλά μάλλον ανάγνωση δεν γνωρίζετε, όπως μάλλον δεν γνωρίζετε και το πού είστε. Για να απαντήσετε στις αφελείς ερωτήσεις σας και να κρίνετε τις ακόμη πιο αφελείς απαντήσεις σας, αρκεί να διαβάζατε ό,τι έδειχνε ο Μάργαρης στην οθόνη (τους νόμους) και μετά να μάθετε τι εστί πανεπιστημιο, τι καθηγητής και τι ομότιμος καθηγητής. Φυσικά καλό είναι να ξεχωρίζει κανείς και τον ... καραγκιόζη.
Απαντηση στο ερωτημα μου γνωριζεις να μου δωσεις ναι η οχι!?
ολα τ αλλα ειναι περιττα...

τους νομους δεν καταφερα να τους διαβασω γιατι καθομουν στην τελευταια σειρα και συν τοις αλλοις ο χρονος δεν μου επετρεψε να καθησω πολυ στη συνελευση!

J=X
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Απ: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #10 on: November 26, 2005, 12:03:08 pm »

Quote from: JAs0n-X on November 26, 2005, 04:50:38 am
Απαντηση στο ερωτημα μου γνωριζεις να μου δωσεις ναι η οχι!?
ολα τ αλλα ειναι περιττα...

Δεν είναι καθόλου περιττά. Αφορούν την δυνατότητα μας να συμμετέχουμε σε συζητήσεις και να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και λίγο πολύ μας φτύνουν καθαρά. Η συζήτηση κράτησε περίπου μια ώρα. Ειπώθηκαν τόσα και αναφέρθηκαν τόσα από τόσους, που δεν χρειάζεται και καμιά μεγάλη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβεις τι τρέχει. Σε προσβάλει και το ότι ρωτάς και το πώς το ρωτάς, εφόσον παρακολούθησες την κουβέντα.

Αφού λοιπόν καλά παιδάκια ακόμη ζητάτε απαντήσεις να σας τις δώσω.
Σε έναν ακαδημαϊκό χώρο υπάρχουν όπως φαίνεται ακόμη πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με καθαρό χρήμα. Ένας καθηγητής που αποχώρησε προτάθηκε για μια καθαρά τιμητική διάκριση. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους του. Πράγμα που πρέπει να σε οδηγήσει να σκεφτείς ότι δεν είναι όλοι ίδιοι κι όμοιοι. Ανάμεσα στους δασκάλους σου υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν την θέση και τον ρόλο τους και άλλοι που τον ξεφτιλίζουν. Η ποιότητα της υπεράσπισης της πρότασης από τους προτείνοντες αλλά και οι αιχμηρές επιθέσεις από τους άλλους πρέπει να σου δώσουν και ένα μέτρο της ποιότητας των ανθρώπων. Από την συζήτηση φάνηκε ξεκάθαρα ότι η πρόταση ήταν πολύ 'λίγη', το έργο του προτεινόμενου πιθανόν ανεπαρκές και ότι οι προτείνοντες προσπάθησαν να κάνουν επίκληση στις συμπάθειες και στην συμπόνια των μελών ΔΕΠ. Δηλαδή, ο άνθρωπος έκανε σαχλαμάρες, αλλά συγχωρήστε τον γιατί είναι ... ηλικιωμένος και δώστε του μια τιμητική θέση του καημένου. Αυτά τα πράγματα υποβιβάζουν και την αξιοπρέπεια του προτεινόμενου και το κύρος του Τμήματος. Ευτυχώς, λόγω του νόμου που απαιτεί πλειοψηφία 2/3 των παρόντων, η πρόταση δεν πέρασε. Υπάρχουν και αρκετοί που δεν είναι αναξιοπρεπείς, ή καταλαβαίνουν τι είναι αξιοπρέπεια, μερικοί που καταψήφισαν ήταν συνάδελφοί μας  φοιτητές.

Άντε τώρα και λίγη εργασία για το σπίτι:
α) Μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα γι' αυτούς που ουσιαστικά έφτυσαν μιλώντας και γελώντας τον υποψήφιο και μετά ψήφισαν λευκό;
β) Υπήρξε και μια αρχική πρόταση από τον Μάργαρη, την κατάλαβες;

Αυτά, και την άλλη φορά να παρακολουθείς καλύτερα και να πας μπροστά-μπροστά, όπως εγώ, για να διαβάζεις την οθόνη. Έχει αρκετό ενδιαφέρον το πράγμα και μαθαίνεις πολλά. Grin Άσε που ψηφίζουμε κιόλας όχι στους ομότιμους και σώζουμε την αξιοπρέπεια του Τμήματος.  8) 8) 8)
« Last Edit: November 26, 2005, 12:10:37 pm by Vulcan » Logged
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #11 on: November 26, 2005, 12:20:05 pm »

Παιδιά έχει δίκιο ο Vulcan. Καλό θα είναι να κατεβάσετε όλοι και να διαβάσετε αυτό που σας λέει, το άρθρο 69 (&70) του Εσωτερικού Κανονισμού του ΑΠΘ που ανέβηκε πριν λίγες μέρες στον πίνακα "Εσωτερικά θέματα". Για τη συγκεκριμένη πρόταση δεν υπάρχε όχι επαρκής, αλλά καθόλου αιτιολόγηση με βάση το ερευνητικό, εκπαιδευτικό και διοικητικό έργο του υποψηφίου. Ακόμα και η εισηγητική επιτροπή δεν ήξερε καν πόσες δημοσιεύσεις έχει σε περιοδικά(!) και απλά είπε ότι "το αντικείμενο υψηλές τάσεις απαιτεί πολλά χρόνια δοκιμών και άρα κάθε εργασία παίρνει πολλά χρόνια για να ολοκληρωθεί (sic)". Τα συμπεράσματα του καθενός. Όσο για αυτούς που ψήφισαν λευκό, δεν ήμουν παρών στην ψηφοφορία (οι παρατηρητές βγαίνουν έξω). Το σίγουρο είναι ότι όποιος το έκανε αυτό εκτέθηκε.
Το καλό της τελευταίας συνέλευσης είναι η παρουσία των φοιτητών που αρχίζουν να ελέγχουν κάποια πράγματα.  Wink
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #12 on: November 26, 2005, 16:39:42 pm »

Quote from: Vulcan on November 26, 2005, 12:03:08 pm
Δεν είναι καθόλου περιττά. Αφορούν την δυνατότητα μας να συμμετέχουμε σε συζητήσεις και να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και λίγο πολύ μας φτύνουν καθαρά. Η συζήτηση κράτησε περίπου μια ώρα. Ειπώθηκαν τόσα και αναφέρθηκαν τόσα από τόσους, που δεν χρειάζεται και καμιά μεγάλη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβεις τι τρέχει. Σε προσβάλει και το ότι ρωτάς και το πώς το ρωτάς, εφόσον παρακολούθησες την κουβέντα.
Εχεις δικιο στο πρωτο σου κομματι...
Δεν νομιζω ομως οτι με προσβαλει, μιας και (ας το ξαναπω) δεν παρακολουθησα μεγαλο μερος της συνελευσης!

Quote from: Vulcan on November 26, 2005, 12:03:08 pm
Αφού λοιπόν καλά παιδάκια ακόμη ζητάτε απαντήσεις να σας τις δώσω.
Σε έναν ακαδημαϊκό χώρο υπάρχουν όπως φαίνεται ακόμη πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με καθαρό χρήμα. Ένας καθηγητής που αποχώρησε προτάθηκε για μια καθαρά τιμητική διάκριση. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους του. Πράγμα που πρέπει να σε οδηγήσει να σκεφτείς ότι δεν είναι όλοι ίδιοι κι όμοιοι. Ανάμεσα στους δασκάλους σου υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν την θέση και τον ρόλο τους και άλλοι που τον ξεφτιλίζουν. Η ποιότητα της υπεράσπισης της πρότασης από τους προτείνοντες αλλά και οι αιχμηρές επιθέσεις από τους άλλους πρέπει να σου δώσουν και ένα μέτρο της ποιότητας των ανθρώπων. Από την συζήτηση φάνηκε ξεκάθαρα ότι η πρόταση ήταν πολύ 'λίγη', το έργο του προτεινόμενου πιθανόν ανεπαρκές και ότι οι προτείνοντες προσπάθησαν να κάνουν επίκληση στις συμπάθειες και στην συμπόνια των μελών ΔΕΠ. Δηλαδή, ο άνθρωπος έκανε σαχλαμάρες, αλλά συγχωρήστε τον γιατί είναι ... ηλικιωμένος και δώστε του μια τιμητική θέση του καημένου. Αυτά τα πράγματα υποβιβάζουν και την αξιοπρέπεια του προτεινόμενου και το κύρος του Τμήματος. Ευτυχώς, λόγω του νόμου που απαιτεί πλειοψηφία 2/3 των παρόντων, η πρόταση δεν πέρασε. Υπάρχουν και αρκετοί που δεν είναι αναξιοπρεπείς, ή καταλαβαίνουν τι είναι αξιοπρέπεια, μερικοί που καταψήφισαν ήταν συνάδελφοί μας  φοιτητές.

Άντε τώρα και λίγη εργασία για το σπίτι:
α) Μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα γι' αυτούς που ουσιαστικά έφτυσαν μιλώντας και γελώντας τον υποψήφιο και μετά ψήφισαν λευκό;
β) Υπήρξε και μια αρχική πρόταση από τον Μάργαρη, την κατάλαβες;

Αυτά, και την άλλη φορά να παρακολουθείς καλύτερα και να πας μπροστά-μπροστά, όπως εγώ, για να διαβάζεις την οθόνη. Έχει αρκετό ενδιαφέρον το πράγμα και μαθαίνεις πολλά. Grin Άσε που ψηφίζουμε κιόλας όχι στους ομότιμους και σώζουμε την αξιοπρέπεια του Τμήματος.  8) 8) 8)
Συμπερασματα για πολλους καθηγητες βγαζω καθημερινα. Τετοιες διαδικασιες μαλιστα ενισχυουν τη γνωμη που εχω για τον καθενα.
Την προταση του Μαργαρη δεν προλαβα να την ακουσω.
[παμε παλι Mode]Μπορει καποιος να μας την πει?[/παμε παλι mode]
Το καταστατικο της συνελευσης υπαρχει πουθενα ωστε να ειναι ελευθερο προς αναγνωση στους φοιτητες?

J=X
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #13 on: November 26, 2005, 17:38:27 pm »

Καταστατικό της συνέλευσης??? Huh Huh
Ο Μάργαρης πρότεινε όλοι οι καθηγητές που συνταξιοδοτούνται να γίνονται αυτόματα υποψήφιοι για ομότιμοι καθηγητές, δηλ. απλά με μια εισήγηση και ψηφοφορία στη συνέλευση τμήματος.
Δεν έτυχε αποδοχής τελικά, δεν κατάλαβα πλήρως το λόγο που την πρότεινε.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #14 on: November 26, 2005, 17:46:27 pm »

Θα προσπαθήσω να την καταγράψω όσο πιο αντικειμενικά (όχι δημοσιογραφικά  Wink) μπορώ. Ο πρόεδρος είπε ότι ίσως τα μέλη που συνταξιοδοτούνται θα έπρεπε να λαμβάνουν όλοι το τίτλο του ομότιμου καθηγητή. Στη συνέχεια υπήρξαν κάποιες αντιδράσει σε σχέση με το πως κάτι τέτοιο καθώς όπως είπαν ο νόμος δε προβλέπει αυτόματες διαδικασίες για να απονεμηθεί ένας τέτοιος τίτλος. Ο πρόεδρος διευκρίνισε ότι δεν αναφέρθηκε σε αυτόματες διαδικασίες και ότι θα υπάρχει ψηφοφορία απλά θα είναι τυπική όπως γίνεται και σε άλλα τμήματα. Πάλι υπήρχαν αντιδράσεις από κάποια μέλη ΔΕΠ λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα υποβαθμίσει το συγκεκριμένο τίτλο. Τελικά η συζήτηση συνέχισε στη ομοτιμοποίηση του συγκεκριμένου καθηγητή χωρίς να υπάρχει άμεσος διαχωρισμός των 2 θεμάτων με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα μικρό μπέρδεμα. Τελικά διευκρινίσθηκε από το πρόεδρο ότι εφόσον τα μέλη αντιδρούν το θέμα θεωρείται λήξαν. Παρόλα αυτά επανήλθε αργότερα στη συζήτηση, από κάποιο μέλος ΔΕΠ που έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: