• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:36:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:36:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 101
Total: 168
DK06
Σταυρος23
stefpapa21
amprozos
gkyrodi
giannisd
jim_sklab
tasos gourd
thathas12
KZerenidis
mixkats
eleftheria
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
Spyros.kleanthous
superkolios
Nikos_313
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
BossiTsif
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
aalmpanb
mdimitrig
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
skopsinos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)  (Read 10293 times)
aliakmwn
Guest
Απ: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #30 on: December 03, 2005, 20:05:05 pm »

Η απαντηση του κ. Μαργαρη για το θεμα της ομοτιμοποιησης:

---

Για το θεμα των ομοτιμων καθηγητων

Σχετικά με το θέμα των ομότιμων καθηγητών, που προκάλεσε ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στα μέλη του FORUM, έχω να δηλώσω τα εξής:

Πρότεινα όλοι οι αποχωρούντες καθηγητές να ονομάζονται ομότιμοι καθηγητές, επειδή έχω διαπιστώσει ότι η διαδικασία απονομής του τίτλου στερείται πλέον ήθους.

Αν εξαιρέσουμε ορισμένες λαμπρές προσωπικότητες, τα τελευταία χρόνια ομότιμοι καθηγητές στο πανεπιστήμιο έγιναν
άτομα, ανεξαρτήτως άλλων προσόντων, που είχαν δημιουργήσει αυλή γύρω τους ή τα είχαν με όλους καλά.

Άτομα που είχαν άποψη και κατά συνέπεια συγκρούστηκαν, καλώς ή κακώς, σε καμιά περίπτωση δεν θα τιμηθούν με τον τίτλο. Χώρια που η απονομή του τίτλου αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις και αντικείμενο συναλλαγής.

Με άλλα λόγια, έκανα τη συγκεκριμένη πρόταση, επειδή πιστεύω ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα δεν έχει τα εχέγγυα και συνεπώς δεν δικαιούται να απονέμει τιμητικούς τίτλους.

Τι έγινε, λοιπόν, στη συνέχεια της διαδικασίας; Ο κάθε πικραμένος έχυνε χολή εκ του ασφαλούς εναντίον απόντος και ανυπεράσπιστου ατόμου. Πράγματα γνωστά σε όλους, που δεν ειπώθηκαν, όταν έπρεπε και από αυτούς που έπρεπε,  χρησιμοποιήθηκαν από τους ίδιους ως επιχειρήματα εναντίον του κρινόμενου. Και αυτό το θεωρώ άνανδρο.

Ο υπογράφων συγκρούστηκε στο παρελθόν μετωπικά και αντρίκεια με τον κρινόμενο. Και πλήρωσε πολύ ακριβά το τίμημα αυτής της σύγκρουσης. Όμως, όταν βρέθηκε σε θέση ισχύος απέναντί του δεν είχε άλλον δρόμο. Όφειλε να είναι μεγαλόψυχος. Διότι ο κρινόμενος δεν είχε δημιουργήσει αυλή και τολμούσε να εκφέρει την άποψή του και να συγκρούεται.

«Εις οιωνός άριστος. Αμύνεσθαι περί πάτρης». Τα καλύτερα λόγια της Ιλιάδας ο ποιητής τα βάζει στο στόμα του Έκτορα. Τα καλύτερα λόγια της Ιλιάδας τα προφέρει ο εχθρός.

Συμπέρασμα. Οι έλληνες τιμούμε τους εχθρούς και τους αντιπάλους μας. Γιατί, ένα μέρος από το κύρος μας το αντλούμε από το πλήθος και από το επίπεδό τους.

Νικόλαος Ι. Μάργαρης

Πρόεδρος του ΤΗΜΜΥ
« Last Edit: December 03, 2005, 20:23:24 pm by aliakmwn » Logged
Χείρων
Guest
« Reply #31 on: December 04, 2005, 00:28:37 am »

Quote from: gpap on November 27, 2005, 12:12:48 pm

Η ρύθμιση ήταν ..πονηρούτσικη γιατί οι επόμενοι στη λίστα (Ντοκόπουλος, Σαμαράς) μάλλον δεν θα έχουν πρόβλημα να γίνουν ομότιμοι. Άρα πήγαινε μάλλον …φωτογραφικά.

Μην είσαι τόσο σίγουρος gpap!!! ^verycool^

Χείρων
« Last Edit: December 04, 2005, 00:43:25 am by Χείρων » Logged
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: December 04, 2005, 12:49:21 pm »

Η θέση του Προέδρου εκφράστηκε άμεσα και κατανοητά από τον ίδιο και συνεπώς δεν υπάρχει κανένα θέμα παρερμηνείας. Εξάλλου δεν νομίζω να ανέφερα και κάτι διαφορετικό.

Για το φίλο vulcan απλά να σχολιάσω ότι εγώ ξέρω σίγουρα πολύ καλά το παρελθόν του τμήματος γιατί καλώς ή κακώς βρίσκομαι σε αυτό με διάφορες ιδιότητες ανελλειπώς και ενεργά από το 1974. Εκείνος από πότε είναι? Καλό θα είναι να μας ενημερώσει..Άρα πυροτεχνήματα του τύπου....έχετε ακούσει...μάλλον έχουν λάθος αποδέκτη.

Ας θεωρήσει το προηγούμενο σχόλιό μου και σαν ταυτόχρονη αιχμή για το δικαίωμα της ανησυχίας για το κύρος του τμήματος αυτού. Και ο νοών, νοείτω!

Γρηγόρης Παπαγιάννης
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Απ: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #33 on: December 04, 2005, 15:11:55 pm »

Quote from: gpap on December 04, 2005, 12:49:21 pm
Για το φίλο vulcan απλά να σχολιάσω ότι εγώ ξέρω σίγουρα πολύ καλά το παρελθόν του τμήματος γιατί καλώς ή κακώς βρίσκομαι σε αυτό με διάφορες ιδιότητες ανελλειπώς και ενεργά από το 1974. Εκείνος από πότε είναι?

1+  Cheesy Cheesy Cheesy
« Last Edit: December 04, 2005, 15:42:53 pm by Vulcan » Logged
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Απ: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #34 on: December 04, 2005, 15:34:06 pm »

Quote from: aliakmwn on December 03, 2005, 20:05:05 pm

Πρότεινα όλοι οι αποχωρούντες καθηγητές να ονομάζονται ομότιμοι καθηγητές, επειδή έχω διαπιστώσει ότι η διαδικασία απονομής του τίτλου στερείται πλέον ήθους.

Αν εξαιρέσουμε ορισμένες λαμπρές προσωπικότητες, τα τελευταία χρόνια ομότιμοι καθηγητές στο πανεπιστήμιο έγιναν
άτομα, ανεξαρτήτως άλλων προσόντων, που είχαν δημιουργήσει αυλή γύρω τους ή τα είχαν με όλους καλά.
.............................
.......................
Διότι ο κρινόμενος δεν είχε δημιουργήσει αυλή και τολμούσε να εκφέρει την άποψή του και να συγκρούεται.

Μια και μισή μικρές παρατηρήσεις σε πακέτο των δύο:

α) Το να κάνεις αυλή θέλει και τα απαραίτητα 'ούμπαλα'. Όχι φυσικά και να τιμηθείς γι αυτό!
β) Το ότι ο συγκεκριμένος δεν έκανε αυλή επειδή δεν τον έπαιρνε, μη μας το βγάζεις και προσόν του για να τον τιμήσεις και στο πεδίο της μάχης! Όσο για το 'τολμούσε να συγκρούεται', λέει πολύ λίγα από μόνο του. Έχει σημασία να ξέρουμε το για τι και με ποιους.

Λοιπόν, μάλλον καλά σ' ερμήνεψα κυρ-Πρόεδρε μ'. Εγώ τελειώνω εδώ.

Να έλειπε κι η πατριδογνωσία στο τέλος, ακόμη καλύτερα.  Wink Grin
« Last Edit: December 04, 2005, 15:41:00 pm by Vulcan » Logged
Χείρων
Guest
« Reply #35 on: December 04, 2005, 16:38:06 pm »

Quote from: gpap on December 04, 2005, 12:49:21 pm

Ας θεωρήσει το προηγούμενο σχόλιό μου και σαν ταυτόχρονη αιχμή για το δικαίωμα της ανησυχίας για το κύρος του τμήματος αυτού. Και ο νοών, νοείτω!

Το κύρος του Τμήματος δεν θίγεται από τα άπλυτα που βγαίνουν στα fora, αλλά από τα άπλυτα που μουχλιάζουν σε ερμητικά κλειστά καλάθια και δεν πλένονται και δεν αερίζονται.

Προσφάτως, διαπιστώθηκε ένα απροκάλυπτο στρώσιμο περσικού τάπητος, με αφορμή τον σχολιασμό κάποιων πονηρούτσικων σκέψεων. Κατεργάρη gpap! Στο όνομα του κύρους του Τμήματος το έκανες αυτό; Σου βγήκε αυθόρμητα ή σου έχει γίνει έξις;

Ω! ανωνυμία. Μπορεί να προβοκάρεις, αλλά δεν χειραγωγείς! 

Χείρων
« Last Edit: December 04, 2005, 17:06:54 pm by Χείρων » Logged
Χείρων
Guest
Απ: Re: Απ: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #36 on: December 04, 2005, 17:01:04 pm »

Quote from: Vulcan on December 04, 2005, 15:34:06 pm

α) Το να κάνεις αυλή θέλει και τα απαραίτητα 'ούμπαλα'. Όχι φυσικά και να τιμηθείς γι αυτό!
β) Το ότι ο συγκεκριμένος δεν έκανε αυλή επειδή δεν τον έπαιρνε, μη μας το βγάζεις και προσόν του για να τον τιμήσεις και στο πεδίο της μάχης! Όσο για το 'τολμούσε να συγκρούεται', λέει πολύ λίγα από μόνο του. Έχει σημασία να ξέρουμε το για τι και με ποιους.

Vulcan, από πού ξεφύτρωσες εσύ! Εμείς είμαστε εδώ για να τρέξουμε. Εσύ, τι μπορείς να κάνεις;

Πάντως, ένα έχω να πω. Τα "ούμπαλα" είναι σχετική έννοια. Διαλέγεις αυλικούς με μικρότερα ή καθόλου "ούμπαλα". Αυτό είναι ο κανόνας. Άνθρωποι που έχουν όντως "ούμπαλα" δεν κάνουν αυλές. Βρε αδελφέ, δεν τους αρέσουν οι χαριτομενιές.

Δεν είμαι σε θέση να ξέρω, αλλά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον είχαν για τις βρόμικες δουλειές. Όπως ήταν φυσικό, στο τέλος τον πούλησαν.

Κάποτε, όταν μεγαλώσω, θα γράψω πατριδογνωσία. Το υλικό θα μου το προσφέρει ευγενικά ο gpap. Έχει αυτός πράμα! Από το 1974 λέει.

Χείρων
Cyberkat
Guest
« Reply #37 on: December 04, 2005, 17:58:43 pm »

Αν δεν κάνω λάθος, σε κάποιο μήνυμα στην λίστα πριν κάποιες μέρες αναφέρθηκε ότι ο τίτλος του ομότιμου καθηγητή δεν συνοδεύεται από κάποιο συνταξιοδοτικό πριμ. Αν αυτό ισχύει και αν καθιερωθεί όλοι να γίνονται ομότιμοι, δεν θα χάσει ο τίτλος το νόημά του?
Επίσης θα το εκτιμούσα αν μου εξηγούσε κάποιος γιατί να σκοτώνονται όλοι να γίνουν ομότιμοι από την στιγμή που η διάκριση είναι καθαρά τυπική και δεν έχει αντίκτυπο σε τίποτε. Ή μήπως έχει και επιμελώς αποκρύπτεται? Αν δεν υπάρχει κάποια κρυφή παράμετρος, γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα αν θα γίνει κάποιος ομότιμος ή όχι? Γιατί από ότι κατάλαβα ομότιμος δεν γίνεται μόνο ο Παπούλης, αλλά ο καθένας. Οπότε τι κι αν γίνει, τι κι αν δεν γίνει!  8)

Το καλό με το ΗΜΜΥ είναι ότι όσο πιο πολύ μένεις εκεί μέσα, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η επιθυμία σου να φύγεις, οπότε προς το τέλος επιταχύνεις και μπορεί και να τελειώσεις και στα 5 χρόνια. Το κύρος του Τμήματος θίγεται από την απέχθεια που τρέφουν γι' αυτό οι φοιτητές του.
Χείρων
Guest
« Reply #38 on: December 04, 2005, 20:32:25 pm »

Όπως διάβασα στον εσωτερικό κανονισμό του ΑΠΘ που κρεμάστηκε στο forum, άλλο είναι ομότιμος καθηγητής και άλλο επίτιμος διδάκτορας. Ο πρώτος χρειάζεται την ψήφο των  2/3 ενώ ο δεύτερος των 3/4 των μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Για να γίνεις επίτιμος διδάκτορας δεν χρειάζεται να έχεις διατελέσει προηγουμένως καθηγητής.

Γενικά, δεν πρέπει υπάρχει κανένα έκδηλο όφελος. Όμως, αν δεν έχει κάποιος καταφέρει να εδραιωθεί ως καθηγητής στις ψυχές των μαθητών του, αναζητεί παρηγοριά, μέχρι να βγει η ψυχή του.

Δεν παίρνω όρκο για τα παραπάνω. Έχασα την αθωότητά μου  από κάποιους υπαινιγμούς του gpap ότι οι συνταξιούχοι έχουν δωρεάν τηλέφωνο και κάτι τέτοια. Μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα;

Χείρων
« Last Edit: December 04, 2005, 20:52:26 pm by Χείρων » Logged
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: December 04, 2005, 21:58:12 pm »

Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλοι οι καλοί και επιμελείς φοιτητές μας, αφού λύσαν όλα τα καθημερινά τους προβλήματα, είτε αυτά σχετίζονται με το καθημερινό λούκι των σπουδών τους, των σχέσεών τους και δε συμμαζεύεται αποφάσισαν να ασχοληθούν με το ..θεάρεστο έργο της διαφύλαξης του κύρους του τμήματος που κινδυνεύει να ..αλωθεί από την ομοτιμοποίηση κάποιου συνταξιούχου καθηγητή...(τυχερό το Τμήμα που ευτυχεί να έχει τέτοιους φοιτητές!).

Έλεος...

Εκτός αν στα πλαίσια της 'προκαθορισμένης' politically correct πορείας τους φροντίζουν για την ... εξέλιξή τους μετά τη ..συνταξιοδότησή τους.

Γιατί δεν μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός!!

Αρχίζω να νοιώθω πολύ ...νέος γα να συμμετέχω σε ένα τόσο ...γερασμένο forum.
Μήπως τα (αναμενόμενα) 1000 μέλη του, αποτελούν για τους εμπνευστές του τη..γλυκιά ιντερνετική AGB?

Τότε να τους προτείνω να βάλουν μέσα και άλλες ...personες από ..γειτονικά φόρα!

Καληνύχτα (γενικώς!)

(Ο πονηρούτσικος)

Γρηγόρης Παπαγιάννης
« Last Edit: December 04, 2005, 22:17:17 pm by gpap » Logged
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #40 on: December 04, 2005, 22:04:33 pm »

ooooooooooooooooffffffffffffffftopic...

Μήπως τα (αναμενόμενα) 1000 μέλη του, αποτελούν για τους εμπνευστές του τη..γλυκιά ιντερνετική AGB?

pesta

oooooooooooooooooooooooooooofttopic

xristoforos_

βαθειά...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #41 on: December 04, 2005, 23:07:40 pm »

Quote from: gpap on December 04, 2005, 21:58:12 pm
Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλοι οι καλοί και επιμελείς φοιτητές μας, αφού λύσαν όλα τα καθημερινά τους προβλήματα, είτε αυτά σχετίζονται με το καθημερινό λούκι των σπουδών τους, των σχέσεών τους και δε συμμαζεύεται αποφάσισαν να ασχοληθούν με το ..θεάρεστο έργο της διαφύλαξης του κύρους του τμήματος που κινδυνεύει να ..αλωθεί από την ομοτιμοποίηση κάποιου συνταξιούχου καθηγητή...(τυχερό το Τμήμα που ευτυχεί να έχει τέτοιους φοιτητές!).

Έλεος...

........

Γρηγόρης Παπαγιάννης

Δηλαδή κατά τη γνώμη σας θα πρέπει πρώτα να λύσουμε όλα τα άλλα προβλήματα μας και να αφήσουμε τελευταία τα "του τμήματος". Ένα χώρο στον οποίο περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Μήπως αυτή η άποψη είναι λίγο επικίνδυνη και μας υποβιβάζει σαν φοιτητές. Μήπως λέω εγώ....

Εσείς ο ίδιος κ. Παπαγιάννη αναφέρατε το κύρος του "τμήματος" το οποίο έχει, ως γνωστόν, περισσότερους φοιτητές από ότι καθηγητές. Αν δε φροντίσουμε εμείς ποιος θα φροντίσει?? Επίσης αναφέρατε σε παλαιότερο μήνυμα ότι η συνέλευση είναι του τμήματος και όχι των καθηγητών, οπότε έχουμε κάθε δικαίωμα,αλλά και υποχρέωση, να ψάχνουμε και να αναρωτιόμαστε.

Καληνύχτα και από μένα.........

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Απ: Re: Απ: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #42 on: December 04, 2005, 23:47:22 pm »

Quote from: Χείρων on December 04, 2005, 17:01:04 pm

Vulcan, από πού ξεφύτρωσες εσύ! Εμείς είμαστε εδώ για να τρέξουμε. Εσύ, τι μπορείς να κάνεις;

Τι μου λες ώ Χείρων τώρα!!! Σας είδα κένταυρους και καθαρόαιμα, όλους μαζί κι είπα να έρθω. Αν είναι να τρέξετε, εγώ  φεύγω. Νόμιζα ότι θα τις μετρήσουμε!
Έπεσα έξω; Φταίω εγώ που είμαι γάιδαρος;  ^big_smile^ ^big_smile^ ^big_smile^
Ougo
Guest
Re: Συνέλευση τμήματος (καθηγητών)
« Reply #43 on: December 05, 2005, 00:31:50 am »

Ω! φίλτατε Vulkan, με το που διάβασα ότι στο forum γυροφέρνουν και γάιδαροι, να 'μαι και γω.

Έκανα αμέσως εγγραφή. Μέλος 1001.

Και βέβαια να τις μετρήσουμε. Μόνο, σε παρακαλώ, να διαλέξεις εσύ τη μονάδα μέτρησης.

Όμως, για να μην αισθανόμαστε μόνοι γερο-γάιδαροι, να φωνάξουμε στην παρέα και κανένα νεώτερο γαιδούρι. Αυτό εκεί δα, που λέει ότι αισθάνεται πολύ νέος.

Εγώ λέω ότι δεν την έχει μετρήσιμη. Συμφωνείς;
« Last Edit: December 05, 2005, 00:38:23 am by Ougo » Logged
Χείρων
Guest
« Reply #44 on: December 05, 2005, 00:47:18 am »

Να μου κάνετε και οι δυό τη χάρη. Στο forum κυκλοφορούν μόνο καθαρόαιμα.

Χείρων
« Last Edit: December 05, 2005, 00:51:02 am by Χείρων » Logged
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: