• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 09, 2025, 22:47:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 09, 2025, 22:47:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Τεχνικές Βελτιστοποίησης...
by okan
[Today at 16:44:16]

[Poll] Λύση για το θεμα τ...
by Nikos_313
[Today at 16:35:06]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[Today at 10:13:41]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 10:12:48]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[May 08, 2025, 22:20:44 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 22:40:55 pm]

[ΑΡΑΓΕ - Attack] Για τι π...
by Aris★
[May 07, 2025, 21:47:46 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:54 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:16 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[May 07, 2025, 13:32:32 pm]

Erasmus Πληροφορίες & Εμπ...
by Juror8
[May 07, 2025, 12:08:27 pm]

[Η/Μ Πεδίο ΙΙ] Γενικές απ...
by Nikos_313
[May 06, 2025, 21:22:47 pm]

Χρόνια πολλά AI και Nikos...
by Mr Watson
[May 06, 2025, 17:28:07 pm]

Ποιον δίσκο ακούσατε πάνω...
by Katarameno
[May 06, 2025, 17:15:01 pm]

Κινητοποίηση στον Ρέκανο ...
by okan
[May 06, 2025, 12:56:59 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Nikos_313
[May 06, 2025, 11:17:15 am]

Τι βλέπετε αυτήν τη στιγμ...
by Katarameno
[May 05, 2025, 01:01:19 am]

[ΣΑΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[May 04, 2025, 23:07:01 pm]

Μέλος του μήνα - Απριλιος...
by Nikos_313
[May 04, 2025, 20:34:36 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[May 04, 2025, 20:33:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9952
Latest: Yamal
Stats
Total Posts: 1426116
Total Topics: 31682
Online Today: 161
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 15
Guests: 112
Total: 127
apostchris
christina02
HoodLibre
themis01
dim_drag
BossiTsif
Nikos_313
Giannis Masterio
Κατερίνα
georgepana9
George_RT
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Φασαρίες μπροστά στα Πανεπιστήμια...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Φασαρίες μπροστά στα Πανεπιστήμια...  (Read 9152 times)
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
Φασαρίες μπροστά στα Πανεπιστήμια...
« on: November 17, 2005, 21:48:38 pm »

Ρε παιδιά βλέπω τώρα στην τηλεόραση τις φασαρίες που ...όλοι περίμεναν να γίνουν στα Πανέπιστήμια σήμερα. Γιατί κάποιος δεν παίρνει κάποια μέτρα ώστε να ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ να γίνουν αυτά τα πράγματα;; Είναι απίστευτο πραγματικά κάθε χρόνο πως κάποιοι ανεγκέφαλοι (για να μην το πω αλλιώς) καίνε σημαίες, αυτοκίνητα, περίπτερα, τα πάντα.... Και έχουν και σύμμαχο το άσυλο των πανεπιστημιακών χώρων.. Γιατί η αστυνομία δεν οργανώνεται ώστε να τους συλλάβει τη στιγμή που θα φεύγουν από το άσυλο;; Ας τους πιάσει κάποιος και ας τους χώσει μέσα, πραγματικά έχω βγει έξω απ τα ρούχα μου με τους Μ******Σ....
aliakmwn
Guest
Απ: Φασαρίες μπροστά στα Πανεπιστήμια...
« Reply #1 on: November 17, 2005, 22:02:51 pm »

Τι λες ανθρωπε μου??? Ξαναμπες γρηγορα στα ρουχα σου γιατι... θα κρυωσεις!!!

Πολυ καλα κανουν τα παιδια, παλι καλα που πετανε και καμια μολοτοφιά, για να θυμομαστε λιγο τι γιορταζουμε σημερα! Το Πολυτεχνειο δεν ειναι ποιηματακια, τραγουδακια, αφισουλες, σημαιακια πλαστικα και πορειες με το μπατσο απο διπλα να "ελεγχει" την κυκλοφορια!!!

Το μονο που με ενοχλει ειναι η καταστροφη των περιπτερων (ΑΝ γινεται), κι αυτο γιατι καποιοι ανθρωποι επιβιωνουν απ' αυτα (και δεν εννοω τους φοιτητο-τεμπελχαναδες που κατεβαινουν με την παντοφλα στις 2 το βραδυ επειδη ξεμειναν απο τσιγαρα)

Κατα τα άλλα, πολυ καλα κανουν, ας καψουν αυτοκινητα, πολυκαταστηματα, τηλεφωνικους θαλαμους, μπατσικα και οτιδηποτε αλλο βρουν μπροστα τους!

Και ειδικα σημαιες! Καθε ενας κι απο μια! Μια ελληνικη (μεγαλη-μεγαλη, ετσι για να φαινεται), μια τουρκικη, μια αμερικανικη, μια ευρωπαϊκη, μια του ολυμπιακου και μια με τους ολυμπιακους κυκλους! Αν γκρεμισουν και καμια εκκλησια, ακομα καλυτερα!

Οπως διαβασα και σε εναν τοιχο:

ΑΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ

(Α)

Τι ωραια που καιγεται η σημαια!  wav
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #2 on: November 17, 2005, 22:09:54 pm »

Quote from: aliakmwn on November 17, 2005, 22:02:51 pm
Τι λες ανθρωπε μου??? Ξαναμπες γρηγορα στα ρουχα σου γιατι... θα κρυωσεις!!!

Πολυ καλα κανουν τα παιδια, παλι καλα που πετανε και καμια μολοτοφιά, για να θυμομαστε λιγο τι γιορταζουμε σημερα! Το Πολυτεχνειο δεν ειναι ποιηματακια, τραγουδακια, αφισουλες, σημαιακια πλαστικα και πορειες με το μπατσο απο διπλα να "ελεγχει" την κυκλοφορια!!!

Το μονο που με ενοχλει ειναι η καταστροφη των περιπτερων (ΑΝ γινεται), κι αυτο γιατι καποιοι ανθρωποι επιβιωνουν απ' αυτα (και δεν εννοω τους φοιτητο-τεμπελχαναδες που κατεβαινουν με την παντοφλα στις 2 το βραδυ επειδη ξεμειναν απο τσιγαρα)

Κατα τα άλλα, πολυ καλα κανουν, ας καψουν αυτοκινητα, πολυκαταστηματα, τηλεφωνικους θαλαμους, μπατσικα και οτιδηποτε αλλο βρουν μπροστα τους!

Και ειδικα σημαιες! Καθε ενας κι απο μια! Μια ελληνικη (μεγαλη-μεγαλη, ετσι για να φαινεται), μια τουρκικη, μια αμερικανικη, μια ευρωπαϊκη, μια του ολυμπιακου και μια με τους ολυμπιακους κυκλους! Αν γκρεμισουν και καμια εκκλησια, ακομα καλυτερα!

(Α)

Τι ωραια που καιγεται η σημαια!  wav
Κι ύστερα μου λες ότι δεν είσαι αναρχικός Grin
ROSTY
Θαμώνας

μου παει πολυ!!

View Profile
Re: Φασαρίες μπροστά στα Πανεπιστήμια...
« Reply #3 on: November 17, 2005, 22:12:26 pm »

συμφωνω περισσοτερο μαζι σου  aliakmwn αλλα οχι και να καταστρεφουμε αυτοκινητα και καταστηματα απλων ανθρωπων...αν εκαιγαν το δικο σου θα ελεγες καλα εκαναν??Να παν να καψουν τα mac donalds  την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ  , Γαλλικη ΠΡΕΣΒΕΙΑ ,τις καμερες κτλ αυτα τα αυτοκινητα ειναι απο μεροκαματιαριδες ανθρωπους καποιος ισως να το ξεπληρωνει με δανειο...

odeuontas pros ton psixiatro...////**
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Re: Φασαρίες μπροστά στα Πανεπιστήμια...
« Reply #4 on: November 17, 2005, 22:43:48 pm »

Quote from: ROSTY on November 17, 2005, 22:12:26 pm
...Γαλλικη ΠΡΕΣΒΕΙΑ...
τι φταίει αυτή? Άσε που είμαι και υπό την προστασία της...
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #5 on: November 17, 2005, 22:55:25 pm »

Βασικά το κακό που κάνουν οι συγκεκριμένοι κάφροι είναι ότι δυσφημίζουν την κανονική διαδήλωση Roll Eyes
Καλλισθένης
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #6 on: November 17, 2005, 23:09:42 pm »

Ρε παιδιά... εδώ προφανώς υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο αποφυγής μεγάλων "επαναστατικών" κινητοποιήσεων !!!

----- Έχετε δει ποτέ τα ΜΑΤ πως αφήνουν τους γνωστούς αγνώστους να σπάζουν για ώρα ό,τι βρουν μπροστά τους???

----- Έχετε παρατηρήσει ότι δεν κάνει κάτι η αστυνομία στα γήπεδα???

Μπορείτε να διακρίνετε ότι όλα αυτά οδηγούν σε μια βαθμιαία εκτόνωση των "άγριων" ενστίκτων και δυνάμεων ώστε να μην συμπιέζονται κάτω από ένα αστυνομοκρατούμενο καθεστώς, το οποίο οδηγεί σε φαινόμενα όπως αυτό της Γαλλίας???

Αφήστε τους λοιπόν κάθε φορά να σπάζουν μερικά αυτοκίνητα, βιτρίνες, τζάμια και προβολείς... έτσι αποφεύγεται μια επικίνδυνη συσσώρευση βίαιων συναισθημάτων που θα οδηγούσαν σε μεγαλύτερες καταστροφές...  Εξάλλου, κοινωνία μας έχει προβλέψει με την ασφαλιστική κάλυψη όλων αυτών των ζημιών, για τους ανεγκέφαλους που αφήνουν στο "πεδίο μάχης" τα αυτοκίνητά τους.

(και σε όλα τα παραπάνω δεν αναφέρω την λέξη "αναρχικός" μιας και κατά την γνώμη μου, η αναρχική ιδεολογία είναι πολύ πιο ανώτερη για να εκφράζεται μέσα από την ανάγκη εκτόνωσης αυτών των "καμένων")

Κ.Ι.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
ROSTY
Θαμώνας

μου παει πολυ!!

View Profile
« Reply #7 on: November 17, 2005, 23:11:37 pm »

αν ησουν στην Γαλλια δεν θα ησουν υπο την προστασια τους ως αλλοδαπος..(γαλλικος φασιστικος νομος ->απαγορευονται οι συγκεντρωσεις ατομων μετα τις 8 ανω των 3 ατομων)  με την ευκαιρια γιατι εισαι  υπο την προστασια της???

odeuontas pros ton psixiatro...////**
COACH
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: November 18, 2005, 00:23:11 am »

Απολυτα σωστο αυτο που ειπωθηκε περι εκτονωσης.Οντως ετσι ειναι.Βασικα δε συνηθιζω να απαντω σε τετοιες συζητησεις αλλα ενα εχω να πω.ρε παιδες εσεις που συμφωνειτε να καινε αυτοκινητα κλπ γτ δε κανετε κατι απλο: την επομενη φορα παρτε τα αυτοκινητα των μπαμπαδων σας,των μαναδων σας,των αδερφων σας αλλα ΚΑΙ τα δικα σας και πατε και παρκαρετε εκει μπροστα στο...πεδιο βολης,στην φιλοσοφικη.και πειτε : οριστε παιδια.συμφωνουμε με αυτο που κανετε.οριστε ΚΑΨΤΕ ΤΑ!ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ!ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ!
οχι μονο λογακια απο forum και ψευτοιδεολογικα μηνυματα.γτ δλδ δεν ειναι ιδεολογια να παω να βιασω την μανα αυτου που εκαψε το αυτοκινητο μου:γτ δεν ξερω αν εχετε γνωστους που τους εχουν καψει τα αυτοκινητα αλλα καλως η κακως εγω εχω εναν αθηναιο φιλο μεροκαματιαρη που του καψαν το νεο του αυτοκινητο στα καλα καθουμενα το παιδι και μετα για να βρει την ακρη με την ασφαλιστικη ειδε και επαθε!για αυτο λοιπον οχι λογια.εργα!πατε τα αυτοκινητα σας να τα καψουν!μπας και γλυτωσουν μερικοι λογικοι που ΔΕΝ θελουν να τους καψουν τα αυτοκινητα καποιοι κοπλεξικομ@λ@κες ψευτομαγκες με παιδικα απωθημενα
(παντως αν ειναι ασφαλισμενοι οι "υπολογιστες" της σχολης μας να τους δωσουμε να τους καψουν μπας και παρουμε τπτ καλυτερους -αυτο απο αλλο post  Tongue )
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #9 on: November 18, 2005, 00:24:21 am »

Τι να πω ρε παιδιά..! Εμένα με ενοχλεί αυτή η εικόνα.. και οι περιουσίες (όποιας μορφής) που καταστρέφονται, και η αμαύρωση της επετείου. Γιατί αυτό είναι. Δεν λέω όχι στη διαδήλωση, αλλά δε θα υποστηρίξω τον καθένα που με αφορμή την επέτειο θα βρει ευκαιρία να ρίξει μολότοφ και να καταστρέψει τα πάντα! Ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα λόγο να γίνονται αυτά τα πράγματα.
Zorbas-E-
Guest
« Reply #10 on: November 18, 2005, 00:25:10 am »

Quote from: aliakmwn on November 17, 2005, 22:02:51 pm

(Α)

Τι ωραια που καιγεται η σημαια!  wav

ΖΗΤΩ Η ΔΑΠ! ΖΗΤΩ Η ΔΑΠ! ΖΗΤΩ Η ΔΑΠ!
 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΑΠΙΤΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ;
 ΖΗΤΩ Η ΔΑΠ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΜΕΛΗ ΤΗΣ!

*** Στα πάρτυ από εδώ και μπρος το κάψιμο της σημαίας μπορεί να γίνει τρομερό εφέ και "event". Θα κόβουν εισητήριο ακόμα και οι αναρχικοί βρε κουτοί!
graxtax
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #11 on: November 18, 2005, 00:59:25 am »

Quote from: COACH on November 18, 2005, 00:23:11 am
Απολυτα σωστο αυτο που ειπωθηκε περι εκτονωσης.Οντως ετσι ειναι.Βασικα δε συνηθιζω να απαντω σε τετοιες συζητησεις αλλα ενα εχω να πω.ρε παιδες εσεις που συμφωνειτε να καινε αυτοκινητα κλπ γτ δε κανετε κατι απλο: την επομενη φορα παρτε τα αυτοκινητα των μπαμπαδων σας,των μαναδων σας,των αδερφων σας αλλα ΚΑΙ τα δικα σας και πατε και παρκαρετε εκει μπροστα στο...πεδιο βολης,στην φιλοσοφικη.και πειτε : οριστε παιδια.συμφωνουμε με αυτο που κανετε.οριστε ΚΑΨΤΕ ΤΑ!ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ!ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ!
οχι μονο λογακια απο forum και ψευτοιδεολογικα μηνυματα.γτ δλδ δεν ειναι ιδεολογια να παω να βιασω την μανα αυτου που εκαψε το αυτοκινητο μου:γτ δεν ξερω αν εχετε γνωστους που τους εχουν καψει τα αυτοκινητα αλλα καλως η κακως εγω εχω εναν αθηναιο φιλο μεροκαματιαρη που του καψαν το νεο του αυτοκινητο στα καλα καθουμενα το παιδι και μετα για να βρει την ακρη με την ασφαλιστικη ειδε και επαθε!για αυτο λοιπον οχι λογια.εργα!πατε τα αυτοκινητα σας να τα καψουν!μπας και γλυτωσουν μερικοι λογικοι που ΔΕΝ θελουν να τους καψουν τα αυτοκινητα καποιοι κοπλεξικομ@λ@κες ψευτομαγκες με παιδικα απωθημενα
(παντως αν ειναι ασφαλισμενοι οι "υπολογιστες" της σχολης μας να τους δωσουμε να τους καψουν μπας και παρουμε τπτ καλυτερους -αυτο απο αλλο post  Tongue )

μπραβο ρε coach ! ελα πες το σε καποιους αρροστους (σαν τον aliakmwn) poy μιλανε  στον αερα !
sparos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Am I working hard or am I hardly working?????

View Profile
« Reply #12 on: November 18, 2005, 01:08:45 am »

Quote from: Kallis99 on November 17, 2005, 23:09:42 pm

Εξάλλου, κοινωνία μας έχει προβλέψει με την ασφαλιστική κάλυψη όλων αυτών των ζημιών, για τους ανεγκέφαλους που αφήνουν στο "πεδίο μάχης" τα αυτοκίνητά τους.

Κ.Ι.Σ.

Και προφανώς αυτό σημαίνει οτι επειδή κάτι είναι ασφαλισμένο μπορείς (γενικά) να βγαίνεις και να το καις????

Και άντε λέμε οτι ήταν ασφαλισμένο και οτι κάποτε θα πάρεις κάποια λεφτα πίσω, θα άρεσε σε εσένα που έπαθε ζημια το αυτοκίνητο σου να τρέχεις πίσω απο ασφαλιστικές και εμπειρογνωμονες και επιτροπές και επιτροπές των επιτροπών και επιτροπες των επιτροπών των επιτροπων μπας και κάποια στιγμη βρείς το δικιο σου και πάρεις και κανα λεφτό να επισκευάσεις αυτό που σου κατέστρεψαν........
Προφανώς όχι ...

Ούτε βέβαια και ψυχολογικα γιατι ακόμα και να αποζημιωθεις το να βλέπεις κάτι για το οποίο εργάστηκες ή εστω ξοδευεις λεφτά για να το συντηρεις να καταστρέφεται επειδή κάποιοι "ανεγκέφαλοι" βγήκαν να παίξουν με βομβίτσες μολοτωφ τάχα για την επέτειο του πολυτεχνείου δεν είναι και οτι το καλύτερο. Και προφανώς ούτε αυτο θα σου άρεσε...

Οπότε το οτι κάτι είναι ασφαλισμένο δεν μου φαίνεται και τόσο καλή δικαιολογία τουλάχιστον για να δικαιολογήσεις καταστροφές σαν τις σημερινές...........

- Oh, dear! Itʼs worse than I feared!
- What is it?
- Iʼm afraid your son has ... the knack!
- The knack?
- The knack. Itʼs a rare condition characterized by an extreme intuition about all things mechanical and electrical and other social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer!

www.lams.gr
www.ethea-live.gr
www.abc-wec.com
http://live.abc-wec.com
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #13 on: November 18, 2005, 01:18:40 am »

(λίγο άσχετο αλλά)
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι η ασφάλεια δεν αναγνωρίζει ζημίες από τρομοκρατικές ενέργειες;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Καλλισθένης
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #14 on: November 18, 2005, 01:47:55 am »

Quote from: sparos on November 18, 2005, 01:08:45 am
Quote from: Kallis99 on November 17, 2005, 23:09:42 pm

Εξάλλου, κοινωνία μας έχει προβλέψει με την ασφαλιστική κάλυψη όλων αυτών των ζημιών, για τους ανεγκέφαλους που αφήνουν στο "πεδίο μάχης" τα αυτοκίνητά τους.

Κ.Ι.Σ.

Και προφανώς αυτό σημαίνει οτι επειδή κάτι είναι ασφαλισμένο μπορείς (γενικά) να βγαίνεις και να το καις????

Και άντε λέμε οτι ήταν ασφαλισμένο και οτι κάποτε θα πάρεις κάποια λεφτα πίσω, θα άρεσε σε εσένα που έπαθε ζημια το αυτοκίνητο σου να τρέχεις πίσω απο ασφαλιστικές και εμπειρογνωμονες και επιτροπές και επιτροπές των επιτροπών και επιτροπες των επιτροπών των επιτροπων μπας και κάποια στιγμη βρείς το δικιο σου και πάρεις και κανα λεφτό να επισκευάσεις αυτό που σου κατέστρεψαν........
Προφανώς όχι ...

Ούτε βέβαια και ψυχολογικα γιατι ακόμα και να αποζημιωθεις το να βλέπεις κάτι για το οποίο εργάστηκες ή εστω ξοδευεις λεφτά για να το συντηρεις να καταστρέφεται επειδή κάποιοι "ανεγκέφαλοι" βγήκαν να παίξουν με βομβίτσες μολοτωφ τάχα για την επέτειο του πολυτεχνείου δεν είναι και οτι το καλύτερο. Και προφανώς ούτε αυτο θα σου άρεσε...

Οπότε το οτι κάτι είναι ασφαλισμένο δεν μου φαίνεται και τόσο καλή δικαιολογία τουλάχιστον για να δικαιολογήσεις καταστροφές σαν τις σημερινές...........

Δε μου λες... από όλο μου το post, αυτό κράτησες???

...λυπάμαι....

K.I.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: